2553 JE Den Haag · 2019-01-29 · In een goed onderhouden appartementencomplex gelegen 4-kamer...

8
Forellendaal 135 2553 JE Den Haag € 175.000 k.k. Te Koop

Transcript of 2553 JE Den Haag · 2019-01-29 · In een goed onderhouden appartementencomplex gelegen 4-kamer...

Forellendaal 1352553 JE Den Haag

€ 175.000 k.k.

Te Koop

Prijs € 175.000 k.k.

Postcode 2553 JE

Ligging In woonwijk

Woningtype Portiekflat

Garage Garage, Parkeerplaats

Woonruimte 85m²

Inhoud 240m³

Kamers 4

Oplevering in overleg

Woontype Bestaande bouw

Stad Den Haag

Adres Forellendaal 135

Bouwjaar 1976

Kenmerken

In een goed onderhouden appartementencomplex gelegen 4-kamer appartement met eigen berging op debegane grond alsmede een eigen parkeerplaats aan de voorzijde van het complex. Qua locatie zeer centraalgelegen ten opzichte van diverse voorzieningen zoals de winkels van Kraayenstein en van Loosduinen. Tevensop relatief korte afstand van diverse sportfaciliteiten en het Ockenburgse bos. De badplaats Kijkduin en hetstrand is op een 10-tal fietsminuten bereikbaar.

De indeling van het appartement is als volgt;

Opgang via de lift of trappenhuis naar de eerste verdieping, galerij naar het portiek, portiektrap naar detweede verdieping, bergkast, meterkast, entree van het appartement, centrale hal/gang, toiletruimte met eenfonteintje, inpandige badkamer met een vaste wastafel, een douchecabine en de aansluiting voor dewasmachine, twee slaapkamers aan de galerijzijde, woonkamer met open keuken met een L-vormigkeukenblok voorzien van een rvs-gaskookplaat, een rvs-spoelbak, een koel/vries combinatie, een afzuiging eneen vaatwasser, toegang naar het ruime balkon gesitueerd op het zuidwesten, vanuit de woonkamer toegangnaar de eetkamer/3e slaapkamer.

Op de begane grond is er een eigen fietsenberging aanwezig alsmede een eigen (deels overdekte)parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein aan de voorzijde van het complex.

Bijzonderheden:

* erfpacht eeuwigdurend uitgegeven* actieve VVE, bijdrage appartement thans ca. € 180,55 per maand (concept begroting 2017/2018)* voorschot stookkosten ca. € 82,64 per maand (concept begroting 2017/2018)* bijdrage parkeerplaats € 7,-- per maand (concept begroting 2017/2018)* woonoppervlakte circa 85 m², ingemeten door Fotozoom op basis van de BBMI* de woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas* de woning wordt verwarming middels blokverwarming* het onderhoud van de woning is intern eenvoudig en dient gemoderniseerd te worden* bouwjaar 1976* energielabel C* gunstig gesitueerd balkon* eigen parkeerplaats * ruime fietsenberging* gezien de leeftijd van het complex/woning zullen wij preventief de ouderdom- en asbestclausule in de NVM-koopakte opnemen

Interesse in dit appartement....? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Omschrijving

Foto's

Foto's

Foto's

Foto's

Foto's