2011-04 De Kriebeldammer DO-28-07-2011

4

Click here to load reader

description

Een uitgave van de Vakantiespelen Kriebeldam uit Appingedam - www.kriebeldam.nl

Transcript of 2011-04 De Kriebeldammer DO-28-07-2011

Page 1: 2011-04 De Kriebeldammer DO-28-07-2011

MORGEN OP REIS!

Morgen gaan we op reis naar

Drouwenerzand. Iedereen wordt om

09.00 uur vewacht. Meer infomatie

staat op de volgende pagina.

Er is morgen GEEN Kriebeldammer!

DE KRIEBELDAMMEREEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM

nummer 4 | donderdag 28 juli 2011 | 45ste jaargang

De paashaas is er, met allemaal snoep! Vandaag is het Pasen

KRIEBELDAMMEROVERNACHTINGPASEN

kijk ook eens op www.kriebeldam.nl of volg ons op twitter @kriebeldam pagina 1

KRIEBELDAM - Gisteren was het ontzettend gezellig op Kriebeldam. De oudste groepen gingen al vroeg op de fiets naar Elders wat deze keer wel een heel eind fietsen was... En het eindpunt bleek juist weer heel dicht bij. Ruim 35 kilometer fietsen naar de Opwierderweg slaat natuur-lijk nergens op maar het is wel onzettend grappig haha!

De jongste groepen kwa-men iets later en hebben de middag besteed aan knutse-len en daarna spelen in de Stammenhof. Nu was het de bedoeling om daar ook patat te gaan eten, maar uiteraard was het weer net als vorig jaar om precies vijf uur even helemaal mis met het weer.

Een klein beetje onweer en een regenbui zorgden er voor dat we toch terug moesten naar de ASWA om daar te eten. Maar gezellig was het wel. Vooral de muziekbingo

was een groot succes. En de film Finding Nemo was heer-lijk om bij in slaap te vallen. En dan vanmiddag allemaal weer bezig met de dua’s. Ouderwets gezellig! Het was

weer een feestje om hier te zijn vandaag!

Tot morgen allemaal! Dikkie Kriebel

ZIJN JULLIE ALLEMAAL WEER WAKKER?

Woensdag blijven we allemaal een nachtje slapen op Kriebeldam.

Jullie kunnen zelf ook wat schrijven of tekenen voor de Kriebeldammer!

TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID VRIJDAG

Wij gaan naar Drouwenerzand!Overdag zijn we bereikbaar op de telefoonnummers: 06-21822732 en/of 06-40715967 (alleen in noodgevallen gebruiken a.u.b.)

De foto’s van Kriebeldam 2011 zullen wij zo snel moge-lijk op de website plaatsen. Dit duurt echter altijd wat langer dan we zouden willen omdat we ze eerst allemaal uit moeten zoeken, iedereen

zijn fotocamera moeten leeg-halen enz. We zijn al een eind op weg. Komend weekend hebben we wat meer tijd, dus dan moet het sowieso gaan lukken. Even geduld nog alsjeblieft!

FOTO’S KRIEBELDAM 2011

Page 2: 2011-04 De Kriebeldammer DO-28-07-2011

pagina 2 de kindervakantiespelen van appingedam

Volgende week is Kriebeldam natuurlijk wel iets anders dan deze eerste week. Vooral leuk voor de kinderen die nog een week mee doen. Bij deze een voorproefje:MAANDAG, Koninginnedag De koningin komt langs! DINSDAG, Sint Maarten Lampionnen maken! WOENSDAG, Sinterklaas Hij komt, hij komt of niet? DONDERDAG, Kerst Met mega grote kerstboom! VRIJDAG, Oud en Nieuw Knallend het Kriebeldamjaar afsluiten met oudejaarsloterij en bonte avond.

SNEAK PREVIEW

1. Wij morgen geen Kriebel-dammer uit kunnen brengen omdat we de hele dag op Drouwenerzand zitten?

2. Iedereen morgen echt om negen uur aanwezig moet zijn omdat we direct om negen uur willen vertrekken? We verzamelen wel in de grote zaal van de ASWA.

3. Gevonden voorwerpen zijn af te halen bij de hoofdleiding (als ze gevonden zijn natuur-lijk).

4. De t-shirts zijn inmiddels allemaal gedrukt door ons.

Ze werden/worden vandaaguitgedeeld bij de afsluiting. Ben je hem vergeten? Dan ligt hij op het kantoor van de hoofdleiding.

5. Er morgenavond geen avondprogramma is? We ko-men pas laat terug (ongeveer 19.00 uur) dus daarna kan iedereen lekker naar huis.

6. We onze uiterste best doen om de website zo snel mogelijk te voorzien van alle Kriebeldammers, foto’s en nog veel meer leuke dingen van Kriebeldam 2011?

WIST JE DAT?

KRIEBELDAM - Langs deze weg willen we alle bedrijven en sponsoren nogmaals bedanken voor alle bijdragen die we deze week hebben mogen ontvangen. Vol-

gende week komt de Krie-beldammer met een speciale sponsorbijlage met hierin alle namen en bedrijven van iedereen die een bijdrage heeft geleverd.

SPONSOR BIJLAGE

WIJ GAAN IN DE HERFSTVAKANTIE NAAR DE EFTELINGKAATSHEUVEL - Wij hebben van de gemeente Appin-gedam vrijkaarten gekre-gen voor de Efteling en de beschikking over een aantal bussen om hier met een grote groep naar toe te gaan. Het was echter niet meer moge-lijk om dit op korte termijn in te plannen in het programma.

Daarom hebben we nu beslo-ten om in de herfstvakantie te gaan en wel op maandag 17 oktober. Dit hebben we te danken aan gemeente Appingedam. Die heeft vrij-kaarten en bussen geregeld. Omdat de Efteling een erg groot park is en we er met maximaal 90 kinderen naar

toe kunnen gaan hebben we besloten dat de MINIMALE LEEFTIJD 9 JAAR is om mee te mogen. Gezien de aanmel-dingen van dit jaar zou dan in principe ook iedereen van die leeftijd mee moeten kunnen. Iedereen die mee wil kan zich vanaf vrijdag uitsluitend via de website aanmelden via

een speciaal formulier. Als je nou echt geen internet hebt kom dan even langs op het kantoor van de hoofdleiding en dan kijken we even wat we kunnen doen. Wees wel snel, want 90 kinderen is echt het maximum en hier geldt: vol is vol. Uiteraard is deelname aan dit reisje geheel gratis!

Page 3: 2011-04 De Kriebeldammer DO-28-07-2011

kijk ook eens op www.kriebeldam.nl of volg ons op twitter @kriebeldam pagina 3

Jullie hebben hem vast al weer zien staan. Een grote blauwe container op de plek waar eerst het hout van de hutten heeft gelegen. Als na de tweede week de hutten worden afgebroken moet al dat hout natuurlijk ook weer worden afgevoerd.En omdat het niet in de prullenbak past hebben wij van de firma Rozeboom Sloopwerken weer een container kosteloos ter beschikking gekregen om de hele boel af te voeren. Hier is de organisatie natuurlijk onzettend blij mee.

Rozeboom bedankt!

Morgen wordt spannend! We gaan dan met z’n allen in bussen naar DROUWENERZAND. Dit kunnen wij van Kriebeldam natuurlijk niet zomaar zelf regelen. Dit uitstapje wordt mede mogelijk gemaakt door Woongroep Marenland en de SNS-bank! Wij zijn dan ook heel dankbaar! Voor vrijdag zelf bete-kent het dat we vanaf Kriebeldam, om 09.00 uur met bussen richting Drouwenerzand gaan en er rond 10.00 uur zijn. We kunnen ons helemaal uitleven en gaan rond 18.00 uur weer in de drie grote bussen terug. We zullen rond 19.00 uur weer terug zijn. Dit zal dan gelijk het einde zijn van de eerste week van Kriebeldam 2011. We hebben namelijk deze week geen avondprogramma voor de vrijdag.

VRIJDAG DROUWENERZAND

Page 4: 2011-04 De Kriebeldammer DO-28-07-2011

TWEEDE WEEK 2011

Het is op dit moment nog

mogelijk om je aan te

melden voor de tweede

week. Doe dit dan wel

morgen bij de hoofdleiding!

pagina 4 de kindervakantiespelen van appingedam

Een uitgave vanVakantiespelen Kriebeldam

Vervaardigd doorASWA REPROSERVICE

[email protected]

ContactVakantiespelen Kriebeldam

Burgemeester Klauckelaan 169902 KZ Appingedam

Telefoon: 0596-623315Vragen naar: Kriebeldam

RedactiePeter Heun

Hernandt Boonstra

EindredactieDikkie Kriebel

[email protected]

Overige

http://kriebeldam.hyves.nlhttp://twitter.com/kriebeldam

I N F O R M A T I E O V E R D E K R I E B E L D A M M E R

Van de gemeente Appinge-dam hebben we een hele grote stapel vrijkaarten gekregen voor de Efteling.

Ook hebben zij een aantal bussen ter beschikking gesteld. Omdat dit op korte

termijn geregeld moest wor-den lukte het niet om tijdens Kriebeldam hier naar toe te gaan.

Over het hoe en wat precies lees je meer binnenin deze Kriebeldammer. Het is ech-

ter wel belangrijk dat je je zo snel mogelijk op gaat geven want er kunnen maximaal 90 kinderen mee.

Omdat we het wel heel belangrijk vinden dat jullie dit weten hebben we dit

berichtje twee keer in de kriebeldammer gezet.

Blader dus snel terug naar bladzijde twee als je het toch over het hoofd hebt gezien.

GA JE MEE NAAR DE EFTELING?