2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

16
Accessoires 206 +

description

206 + Accessoires Deze accessoires zijn gemaakt volgens de Peugeot kwaliteitsstandaard en passen bij de dynamische stijl van uw 206+. Een auto met een fantastisch design en een hoog comfort. De kleinste details geven het leven vaak het grootste plezier. Daarom heeft Peugeot een serie exclusieve accessoires ontwikkeld zodat u uw 206+ kunt aanpassen aan uw eigen stijl. In deze accessoirebrochure zult u ontdekken hoe u uw rijplezier kunt vergroten. Om te kiezen is er maar een regel: volg uw gevoel! 3

Transcript of 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

Page 1: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

Accessoires 206 +

Page 2: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

UW 206+UW STIJL!De kleinste details geven het leven vaak het grootste plezier.Daarom heeft Peugeot een serie exclusieve accessoires ontwikkeld zodatu uw 206+ kunt aanpassen aan uw eigen stijl.

Deze accessoires zijn gemaakt volgens de Peugeot kwaliteitsstandaard en passen bij de dynamische stijl van uw 206+. Een auto met een fantastisch design en een hoog comfort.

In deze accessoirebrochure zult u ontdekken hoe u uw rijplezier kunt vergroten. Om te kiezen is er maar een regel: volg uw gevoel!

Page 3: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

3

Page 4: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

KIES UW STIJL.Dynamisch, elegant en modern, de 206+ heeft u direct vanaf het allereerste moment al kunnen verleiden. Maak het nog persoonlijker met deze accessoires die de lijnen en de aerodynamische kwaliteiten benadrukken en uw voorkeuren en uw persoonlijkheid onderstrepen.

1 AchterspoilerDe achterspoiler geeft uw 206+een sportief tintje zonder afbreuk te doen aan het exterieur van de auto.

2 15-inch lichtmetalen velgen

3 Aluminium tankdop

4 Achterklepsierlijst, chroom

5 Buitenspiegelkappen,chroomlook

6 Deurgreepaccenten, chroom

7 8 Spatsierstukken De spatsierstukken

beschermen uw 206+ tegen vuil en steenslag.

1

3

2

2

4

Page 5: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

Lichtmetalen velgenDe modern vormgegeven lichtmetalen velgen geven uw 206+ een dynamisch en sportief uiterlijk.

5

14 en 15-inch velg Eveanys15-inch velg Interlagos

5 6 7 8

Page 6: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

KIES VOOR MEER COMFORT EN VEILIGHEIDHet wordt pas echt luxe als u comfort met veiligheid combineert. U kunt dit bereiken door deze elegante, functionele en ingenieuze accessoires toe te voegen aan uw 206+. Zo maakt u van uw 206+ een plek om even alles achter u te laten.

1

2

4

3

Page 7: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

7

1 Stoelhoezen VeniseDe stoelhoezen passen bij de verschillende interieurtypes die beschikbaar zijn voor de 206+. De zij-airbags blijven actief.

2 Aluminium pookknop 3 Lederen sportstuur 4 Verwijderbare asbak

Mat voor de bagageruimte

MattensetDe matten kunnen voorin eenvoudig worden vast-gemaakt aan de bestaande bevestigingspunten en

beschermen de vloerbedekking. Verkrijgbaar in verschil-lende uitvoeringen en materialen.

Page 8: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

1 2

3 4

Page 9: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

9

1 Opbergbak onder de hoedenplankDeze eenvoudig te monteren opbergbak verschaft u praktische extra opbergruimte onder de hoedenplank..

2 Kunststof dorpelinstaplijsten 3 Roestvrijstalen dorpel-instaplijstenDe dorpelinstaplijsten zijn te verkrijgen in kunststof of roestvrijstaal en voorkomen krassen op de carrosserie.

4 Uitneembare bodembak bagageruimteDe uitneembare bodembak is voorzien van een antisliplaag, is makkelijk te reinigen en past exact in de kofferruimte van uw 206+.

Zongordijnen voor de achterportierruiten

Deze zongordijnen dekken volledig de achterzijruiten af.

Zongordijn voor de achterruitDit rolgordijn beschermt de passagiers op de achterstoelen tegen vervelende

zonnestralen.

Kledinghanger aan hoofdsteunDeze chromen hanger kan aan de achter-kant van de hoofdsteun worden bevestigd

waardoor uw zicht niet wordt beperkt.

ThermomoduleTemperatuur regelbaar van +5 tot +55º. U kunt maximaal 3 literflessen op tem-

peratuur houden (warm of koud) in deze thermomodule.

Aluminium voetsteunUw voet zal niet snel van de voetsteun

glijden dankzij de combinatie van rubber met aluminium.

BagagenetDit verwijderbare net houdt bagage op zijn

plek in de achterbak en wordt bevestigd met speciale haken.

Page 10: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

GENIET VAN REIZENUw 206+ is eenvoudig te transformeren van een compacte en eenvoudig hanteerbare stadsauto naar een echte vakantie-auto. Neem familie of vrienden mee voor het weekend of op vakantie. Met deze praktische en robuuste accessoires biedt uw 206+ nog meer reiscomfort!

AllesdragersOp deze allesdragers zijn o.a. fiets- en skidragers en dakkoffers te bevestigen. Maximaal draagvermo-gen is 50 kg.

1 DakkofferDe ruime dakkoffers zijn te bevestigen op allesdragers en te verkrijgen van 280 tot 430 liter inhoud.

2 FietsdragerDe afsluitbare fietsdrager is eenvoudig te gebruiken. De fietsdrager bestaat uit een bevestigingsklem en een rail die in twee delen is te demonteren.

3 SkidragerDe skidrager kan op alle typen allesdragers worden bevestigd en is geschikt om 4 tot 5 paar ski’s op het dak te vervoeren.

1 2

Page 11: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

Trekhaak met vaste kogel

Trekhaak met afneembare kogel

TrekhakenDe trekhaken met vaste of afneembare kogel zijn speciaal ontworpen voor de 206+. Onze trekhaken voldoen aan strenge Europese veiligheidseisen.

11

3

Page 12: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

VEILIGHEID VOOR ALLES.U heeft al gekozen voor een van de veiligste auto’s. Wilt u met nog meer zekerheid de weg op dan kunt u uw 206+ uitbreiden met deze veiligheidsvoorzieningen. Het is ontworpen om u onder alle omstandigheden te ondersteunen bij het autorijden.

Romer Baby SafeRomer Duo

Kiddy Life

1 ParkeerhulpDoor middel van sensoren wordt u voor alle mogelijke obstakels gewaarschuwd.

2 InbraakbeveiligingOnbevoegden kunnen niet zomaar in uw 206+ komen met deze inbraakbeveiliging. Ingeschakeld met uw afstands-bediening wordt elke inbreker afgeschrikt met geluids- en lichtsignalen.

KinderzitjesNaast de kinderzitjes met het Isofix-systeem, heeft Peugeot ook andere zitjes. Alle stoeltjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en bieden optimale bescherming aan uw kleine passagier, van pasgeboren tot 36 kg.

Recaro Start

1 1

2

Page 13: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

Anti-diefstalboutenDeze bouten verhinderen ongewens-

te demontage van uw lichtmetalen velgen.

13

EHBO-etui, gevarendriehoek en

Deze accessoires zijn onmisbaar als u met de auto op pad gaat.

LifeHammer®Wanneer na een ongeluk de sluiting van de autogordel niet meer los te krijgen is en de portieren en ramen niet meer open kunnen,

biedt de LifeHammer® uitkomst in deze benarde positie. De dubbele hamer van de LifeHammer® heeft geharde punten, die het zijraam in enkele seconden verbrijzelen. Het ingebouwde,

vlijmscherpe Solingen mes snijdt met één haal de autogordel door. De LifeHammer® is eenvoudig te monteren en door zijn fluoresce-

rende kop in het donker altijd bij de hand.

Sneeuwkettingen of AutoSockWanneer u op wintersportvakantie gaat, is een set sneeuwkettingen of AutoSock onmisbaar.

U kunt deze eenvoudig aanbrengen zonder dat u uw auto hoeft te verplaatsen. De set wordt

geleverd in een handige opbergbox.

Page 14: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

Portable navigatiesysteemDit navigatiesysteem beschiktover een Europakaart (afhankelijk van het model) op SD Card.

MAAK GEBRUIK VAN DE BESTE MULTIMEDIADe hedendaagse technologie kan uw dagelijks leven en het reizen volledig veranderen. Voor de 206+ is er een ruime keuze in audio- en navigatiesystemen. Dit maakt het rijden ontspannend terwijl u eenvoudig uw bestemming bereikt!

Page 15: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

Bluetooth hands-free kit Bluetooth® hands-free carkit (vast)Voor optimale bereikbaarheid kan deze hands-

free carkit worden ingebouwd. Vraag uw service-punt naar de mogelijkheden.

MP3/USB radio

Bluetooth® hands-free carkitTelefoneer terwijl u uw handen aan het stuur kunt houden en uw GSM met Bluetooth® in uw zak of tas zit.

Radio’sPeugeot biedt u een scala aan radio’s voor elk wat wils. Alle radio’s zijn

speciaal ontworpen voor uw 206+ en bevatten de meest geavanceerde functies. Met MP3/USB ingang.

15

Page 16: 2010 Peugeot 206+ brochure accessoires

Vakkundig, vertrouwd en transparante tarievenAlleen al in Europa staan er meer dan 10.000 servicepunten tot uw beschikking. Peugeot beschikt over een wereldwijd hoog-gekwalificeerd servicenetwerk. Elk servicepunt beschikt over dehoogwaardige apparatuur en kennis om uw Peugeot snel en doel-treffend te onderhouden of repareren. Ze werken volgens dezelfde Peugeot normen en hanteren daarbij redelijke tarieven; een pret-tig gevoel bij de steeds meer vervagende Europese grenzen.

Onderdelen en accessoiresPeugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto’s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen alvorens ze goedgekeurd worden. Herkenbaar aan de speciale verpakking en goed voor een vol jaar Peugeot garantie zowel op materialen als arbeidsloon (natuurlijk niet bij normale slijtage).

Snelle service als het om onderdelendistributie gaatDe meeste onderdelen zijn op voorraad. En mocht iets toevallig eens niet in huis zijn, dan is het met het geautomatiseerde dis-tributiesysteem praktisch altijd binnen 24 uur ter plekke. Lange reparatieperioden zijn hierdoor nagenoeg uitgesloten en voor de tussentijd is er desgewenst vervangend vervoer mogelijk.

Peugeot OnderhoudssysteemPeugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepun-ten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Ook bij regulier onderhoud mogelijkheid voor Assistance-uitbreiding.

Peugeot Airco ServiceDe fabriek schrijft geen specifiek preventief airco-onderhoud voor. Toch is het zinvol de installatie periodiek op een goede werking te laten controleren. Om optimaal gebruik te maken van uw airco-installatie heeft Peugeot drie verschillende con-troles ontwikkeld, met landelijk geldende adviesprijzen.

Peugeot AssistanceTijdens de contractuele garantietermijn kunt u in heel Europa rekenen op de gratis hulp van Peugeot Assistance bij techni-sche pech onderweg. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Voor bedrijfsauto’s geldt 3 jaar Peugeot Assistance.

Peugeot Erkend Schadeherstel Kies bij (ruit)schade aan uw auto altijd voor het Peugeot Erkend Schadebedrijf. Uitsluitend bedrijven die aan de cri-teria van Peugeot Nederland N.V. voldoen en zich daar ook contractueel aan onderworpen hebben, mogen het predi-kaat Peugeot Erkend Schadeherstel voeren. De contractuele garantie, met inbegrip van de carrosseriegarantie, blijft dan onverminderd van kracht.

Peugeot Mobiliteit ServiceAls uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk Peugeot service-punt in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service die perfect aansluit op uw wensen.

Peugeot PakketprijzenVoor uitlaten, remmen, trekhaken, alarmsystemen, accu's, ruitenwissersets en de meeste accessoires zijn er concur-rerende all-in adviespakketprijzen, dus inclusief materialen, montage en BTW.

Peugeot ZekerheidscontractBinnen het eerste jaar van de tweejarige contractuele fabrieks-garantie kunt u het Peugeot Zekerheidscontract afsluiten: naar keuze 1, 2 of 3 jaar extra zekerheid, mits de auto niet meer dan 30.000 km heeft gereden. Hiermee bent u volledig gedekt tegen nagenoeg alle buitengewone reparatiekosten die niet onder normale slijtage vallen.

InformatieKijk voor meer informatie over Peugeot en haar dienst-verlening op www.peugeot.nl. Of bel gratis:0800 – PEUGEOT (7384368)

De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. Peugeot Nederland behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wijzigingen in uitvoeringen aan te brengen. Deze folder bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve u contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. De kleuren en uitvoeringen van de in deze folder afgebeelde auto’s en accessoires kunnen afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze folder mag worden gereproduceerd - in welke vorm dan ook - zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/of Peugeot Nederland N.V.

Peugeot Service

UIT

GA

VE

VAN

PEU

GEO

T N

EDER

LAN

D N

.V. 2

009.

AS/

AC

C/2

06+

/09/

05/2

5