2010 Peugeot 308 accessoires

6
Peugeot // 308 Accessoires

description

308 Accessoires Peugeot // Exterieur Achterspoiler Deze achterspoiler draagt extra bij aan de dynamiek van uw 308 en geeft hem een extra sportief tintje. Lichtmetalen velgen De modern vormgegeven lichtmetalen velgen zijn verkrijgbaar in de maten 16” (Osorno) en 17” (Kapsiki). Stylingkit Sport Op de voorzijde van deze folder ziet u de stylingkit voor de 308 met sportbumper. De kit bestaat uit: tweedelige voorspoiler, twee skirts en diffuser. Ook is er een versie voor de uitvoering met 'normale bumper'.

Transcript of 2010 Peugeot 308 accessoires

Peugeot //

308 Accessoires

Hoe maakt u uw 308 extra aantrekkelijk, comfortabel, high-tech en functioneel...Heel eenvoudig: maak uw keuze uit de volgende accessoires.

Uw 308 nóg meer afgestemd op uw wensen

Exterieur

Spatsierstukken vóór en achterDe spatsierstukken zijn perfect geïntegreerd in het lijnenspel van de 308. Ze geven uw 308 een stijlvol en sportief accent.

AchterspoilerDeze achterspoiler draagt extra bij aan de dynamiek van uw 308 en geeft hem een extra sportief tintje.

Lichtmetalen velgenDe modern vormgegeven lichtmetalen velgen zijn verkrijgbaar in de maten 16” (Osorno) en 17” (Kapsiki).

Stylingkit SportOp de voorzijde van deze folder ziet u de stylingkit voor de 308 met sportbumper. De kit bestaat uit: tweedelige voorspoiler, twee skirts en diffuser. Ook is er een versie voor de uitvoering met 'normale bumper'.

Interieur

Stoelhoes Udine

Set zongordijnen voor de achterzijruitenU kunt de achterzijruiten van uw 308 volledig verduisteren met deze set zongordijnen. Ze zijn snel aan te brengen en te verwijderen, zonder extra voorzieningen.

Uitneembare bodembak voor de bagageruimteDe stevige en makkelijk te hanteren bodembak voor de bagageruimte is voorzien van het Peugeot-logo en kan zonder bevestiging worden geïnstalleerd.

Zongordijn voor de achterruitDit rolgordijn past perfect bij het interieur van de 308. Het houdt zonneschijn tegen en voorkomt ‘s nachts verblinding door achteropkomend verkeer.

Opbergbak onder de hoedenplankDeze eenvoudig te monteren opbergbak verschaft u praktische extra bergruimte onder de hoedenplank.

MattensetDe mattenset (vóór en achter) is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, allemaal voorzien van het 308-logo op de bestuurdersmat. Ook voor de bagageruimte zijn er matten beschikbaar.

Dorpel-instaplijstenDe fraaie RVS dorpel-instaplijsten zijn voorzien van het Peugeot-logo en hebben dankzij hun slijtvastheid tevens een beschermende functie. Ook verkrijgbaar in Carbon-look.

StoelhoezenVoor uw 308 zijn verschillende stoelhoezen beschikbaar. Informeer ernaar bij uw servicepunt.

HondenrekMet dit stalen rek creëert u een afscheiding tussen de kofferruimte en het passagiersgedeelte.

Exterieur en vrije tijd

iPod/MP3 interfaceGeniet van uw favoriete muziekbestanden via MP3 of iPod rechtstreeks uit de speakers van uw auto. Uw servicepunt informeert u graag over de mogelijkheden.

Bluetooth® carkitHandsfree Bluetooth® carkit, te combineren met de af fabriek ingebouwde autoradio. Vraag uw servicepunt naar de mogelijkheden.

TrekhakenVoor uw 308 zijn trekhaken verkrijgbaar met een vaste of een afneembare kogel. De afneembare kogel is zonder gereedschap te de- en monteren.

Set mistlampen De in de voorbumper geïntegreerde mistlampen geven de 308 een exclusieve uitstraling.

ThermomoduleTemperatuur regelbaar van +5 tot +55º. U kunt maximaal 3 literflessen op temperatuur houden (warm of koud) in deze thermomodule.

SkidragersDe afsluitbare skidragers zijn speciaal ontwikkeld voor de 308-allesdragers en zijn eenvoudig in het gebruik. De skidragers zijn geschikt voor het vervoeren van 4 tot 6 paar ski’s of 2 paar ski’s en 2 snowboards.

DakkofferDeze aërodynamische dakkoffer heeft een leeggewicht van 15 kg en een nuttige inhoud van 340 liter. Informeer naar andere uitvoeringen bij uw servicepunt.

LifeHammer®Wanneer na een ongeluk de sluiting van de auto-gordel niet meer los te krijgen is en de portieren en ramen niet meer open kunnen, biedt de LifeHammer® uitkomst in deze benarde positie. De dubbele hamer van de LifeHammer® heeft geharde punten, die het zijraam in enkele seconden verbrijzelen. Het ingebouwde, vlijmscherpe Solingen mes snijdt met één haal de autogordel door. De LifeHammer® is eenvoudig te monteren en door zijn fluorescerende kop in het donker altijd zichtbaar.

KinderzitjeNaast de kinderzitjes met het Isofix-systeem, heeft Peugeot ook andere zitjes. Alle stoeltjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en bieden optimale bescherming aan uw kleine passagier, van pasgeboren tot 36 kg.

Peugeot EHBO-etui, gevarendriehoek, veiligheidsvestU kunt niet voorzichtig genoeg zijn… Het soepele EHBO-etui bevat alles wat u nodig heeft om eerste hulp te bieden, variërend van pleisters tot een over-levingsdeken. De superreflecterende gevarendriehoek is eveneens een onmisbaar accessoire, hij wordt geleverd in een stevige grijze etui. Het veiligheidsvest is voorzien van het Peugeot-logo.

Anti diefstalboutenDeze bouten verhinderen ongewenste demontage van uw lichtmetalen velgen.

Nog meer voor uw 308

InbraakbeveiligingSpeciaal voor de 308 ontwikkeld: inbraakbeveiliging om te voorkomen dat onbevoegden uw portieren, kofferbak of motorkap ongewenst openen. De knipper lichten maken het in- en uitschakelen zichtbaar.

SneeuwkettingenOnder winterse omstandigheden is een set sneeuw-kettingen onmisbaar. U kunt deze kruiskettingen eenvoudig aanbrengen zonder dat u uw auto hoeft te verplaatsen. Naast het gebruik van sneeuwkettingen, kunt u kiezen voor extra veiligheid en comfort door van oktober tot maart met winterbanden te rijden. Tijdens herfstige en/of winterse weersomstandigheden bieden ze u meer grip en veiligheid.

UIT

GA

VE

VAN

PEU

GEO

T N

EDER

LAN

D N

.V.

AS/

AC

C/3

08/0

7/08

/25

Vakkundig, vertrouwd en transparante tarievenAlleen al in Europa staan er meer dan 10.000 servicepunten tot uw beschikking. Peugeot beschikt over een wereldwijd hoog-gekwalificeerd servicenetwerk. Elk servicepunt beschikt over dehoogwaardige apparatuur en kennis om uw Peugeot snel en doel-treffend te onderhouden of repareren. Ze werken volgens dezelfde Peugeot normen en hanteren daarbij redelijke tarieven; een pret-tig gevoel bij de steeds meer vervagende Europese grenzen.

Onderdelen en accessoiresPeugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto’s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen alvorens ze goedgekeurd worden. Herkenbaar aan de speciale verpakking en goed voor een vol jaar Peugeot garantie zowel op materialen als arbeidsloon (natuurlijk niet bij normale slijtage).

Snelle service als het om onderdelendistributie gaatDe meeste onderdelen zijn op voorraad. En mocht iets toevallig eens niet in huis zijn, dan is het met het geautomatiseerde dis-tributiesysteem praktisch altijd binnen 24 uur ter plekke. Lange reparatieperioden zijn hierdoor nagenoeg uitgesloten en voor de tussentijd is er desgewenst vervangend vervoer mogelijk.

Peugeot OnderhoudssysteemPeugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepun-ten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Peugeot Airco ServiceDe fabriek schrijft geen specifiek preventief airco-onderhoud voor. Toch is het zinvol de installatie periodiek op een goede werking te laten controleren. Om optimaal gebruik te maken van uw airco-installatie heeft Peugeot drie verschillende con-troles ontwikkeld, met landelijk geldende adviesprijzen.

Peugeot AssistanceTijdens de contractuele garantietermijn kunt u in heel Europa rekenen op de gratis hulp van Peugeot Assistance bij techni-sche pech onderweg. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Voor bedrijfsauto’s geldt 3 jaar Peugeot Assistance.

Peugeot Erkend Schadeherstel Kies bij (ruit)schade aan uw auto altijd voor het Peugeot Erkend Schadebedrijf. Uitsluitend bedrijven die aan de cri-teria van Peugeot Nederland N.V. voldoen en zich daar ook contractueel aan onderworpen hebben, mogen het predi-kaat Peugeot Erkend Schadeherstel voeren. De contractuele garantie, met inbegrip van de carrosseriegarantie, blijft dan onverminderd van kracht.

Peugeot Mobiliteit ServiceAls uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk Peugeot service-punt in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service die perfect aansluit op uw wensen.

Peugeot PakketprijzenVoor uitlaten, remmen, trekhaken, alarmsystemen, accu's, ruitenwissersets en de meeste accessoires zijn er concur-rerende all-in adviespakketprijzen, dus inclusief materialen, montage en BTW.

Peugeot ZekerheidscontractBinnen het eerste jaar van de tweejarige contractuele fabrieks-garantie kunt u het Peugeot Zekerheidscontract afsluiten: naar keuze 1, 2 of 3 jaar extra zekerheid, mits de auto niet meer dan 30.000 km heeft gereden. Hiermee bent u volledig gedekt tegen nagenoeg alle buitengewone reparatiekosten die niet onder normale slijtage vallen.

InformatieKijk voor meer informatie over Peugeot en haar dienst-verlening op www.peugeot.nl. Of bel gratis:0800 – PEUGEOT (7384368)

De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. Peugeot Nederland behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wijzigingen in uitvoeringen aan te brengen. Deze folder bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve u contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. De kleuren en uitvoeringen van de in deze folder afgebeelde auto’s en accessoires kunnen afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze folder mag worden gereproduceerd - in welke vorm dan ook - zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/of Peugeot Nederland N.V.

Peugeot Service