12449 be nl mb laguna d91 coupe bd reprint

8
RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

description

 

Transcript of 12449 be nl mb laguna d91 coupe bd reprint

Page 1: 12449 be nl mb laguna d91 coupe bd reprint

RENAULT

LAGUNACOUPÉ

DRIVE THE CHANGE

Page 2: 12449 be nl mb laguna d91 coupe bd reprint
Page 3: 12449 be nl mb laguna d91 coupe bd reprint
Page 4: 12449 be nl mb laguna d91 coupe bd reprint

EEN ADEMBENEMENDE

COUPÉ

OVATIE! OF STILTE… RESPECT IS CRUCIAAL. DIT IS DE LAATSTE PAREL UIT EEN REEKS VAN LEGENDARISCHE COUPÉS, GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE. MET ZIJN GESPIERDE DESIGN, ZIJN DYNAMISCHE PRESTATIES EN ZIJN HOOGSTAANDE UITRUSTING SCHRIJFT HIJ EEN NIEUWE PAGINA IN DE GESCHIEDENIS. BELEEF EEN BUITENGEWONE ERVARING… ADEMBENEMEND. LAGUNA COUPÉ, EEN DROOMWAGEN? EEN UITZONDERLIJK GENOT? BEIDE!

Page 5: 12449 be nl mb laguna d91 coupe bd reprint

2.

1.

4.

3.

1. Renault R-Link. Geïntegreerde multimediatablet met een aanraakscherm in kleur. De belangrijkste functies kunnen bovendien intuïtief en in alle veiligheid met de stem worden bediend, zonder de weg uit het oog te verliezen: TomTom®-navigatiesysteem, multimedia, handenvrij telefoneren, wagen-menu en online-applicaties. 2. Bose® Sound System. Voor muziekliefhebbers biedt Laguna Coupé een audiosysteem van Bose® om de emoties van “live” audio te beleven. Het audiosysteem van Bose® is de vrucht van onderzoek door Bose® en werd op maat ontwikkeld voor Laguna Coupé om alle passagiers het realisme en de nauwkeurigheid van een hoogwaardige klank te geven. 3. Automatische EDC-versnellingsbak. Zes versnellingen, dubbele koppeling... Hij opent de weg naar krachtige en soepele acceleraties. De motor klimt progressief in de toeren, zonder schokken of vermogensverlies. Puur rijplezier. 4. 4Control-chassis met vierwielsturing: de 4Control-technologie is een innovatie van Renault, exclusief voor Laguna, die een unieke rijervaring verzekert. Met vier sturende wielen om de trajectcontrole te optimaliseren, krijgt autorijden een nieuwe dimensie. De draaihoek van de achterwielen varieert naargelang de snelheid. Tot 60 km/u draaien ze in de tegengestelde richting van de voorwielen om manoeuvres te vergemakkelijken. En bij snelheden hoger dan 60 km/u draaien ze in dezelfde richting om elke kromming in de weg perfect op te volgen. Op bochtige wegen beperkt het systeem de vereiste stuurbewegingen voor een rustgevend rijgedrag.

EXCLUSIEVE GENEUGTEN

Page 6: 12449 be nl mb laguna d91 coupe bd reprint

CHROMO ZONE

IJSWIT* (369) WIT NACRE (QNC) PLATINIUMGRIJS (D69) CASSIOPEIAGRIJS (KNG) ZWARTE NACRE (676) ASBEIGE (HNK)

NIET-METAAL OF METAALKLEUREN… EEN PALET MET DE KLEUREN VAN EMOTIE

UITRUSTINGENVOLLEDIGE LIJST VAN DE UITRUSTINGEN OP UW VOERTUIG. DE SLEUTEL VOOR EEN VOERTUIG OP MAAT.

*niet-metaalkleur

LIMITEDStandaarduitrusting

® LIVE met

®

MONACO GP Standaarduitrusting = LIMITED +

LIMITED

MONACO GP

Page 7: 12449 be nl mb laguna d91 coupe bd reprint

VRIJLOOP

®

®

dCi 110 dCi 110 EDC dCi 150 dCi 175 Aut. dCi 180

HOMOLOGATIE

MOTOR

- - - -

VERSNELLINGSBAKmanueel manueel manueel

STUURINRICHTING

- -- -

- -- -

WIELEN - BANDEN

-

- -

- -

REMMEN

INHOUD

PRESTATIES

THEORETISCH VERBRUIK - NEDC-cyclus

D

GEWICHTEN (kg)

Page 8: 12449 be nl mb laguna d91 coupe bd reprint

* Bij de eerst behaalde termijnAlles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (september 2014). Dit document werd opgesteld aan de hand van voorreeksen of prototypes. De foto’s en teksten gelden voor het hele Renault Laguna Coupé-gamma. In het kader van zijn beleid van voortdurende verbetering van de producten, behoudt Renault zich het recht voor op elk moment wijzigingen aan te brengen aan de kenmerken en aan de beschreven en afgebeelde voertuigen. Deze wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de officiële Renault-verdelers. Afhankelijk van het land waar zij verhandeld worden, kunnen de versies verschillen en kunnen bepaalde uitrustingselementen niet beschikbaar zijn (standaard, als optie of als accessoire). Raadpleeg uw plaatselijke Renault-verdeler om de meest recente informatie te krijgen. Vanwege de technische beperkingen bij het drukken, kunnen de in dit document afgebeelde kleuren lichtjes verschillen van de werkelijke kleur van de lak of de binnenbekleding. Alle rechten voorbehouden. De reproductie, in welke vorm of met welk middel ook, van het geheel of een gedeelte van deze publicatie is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Renault.

FOTO

'S: P

. STA

UD, P

J. H

ARVE

Y, A.

BER

NIER

, O. B

ANET

– P

RINT

ED IN

EC

– 77

11

207

057

– SE

PTEM

BER

2014

RENA

ULT

S.A.

S. S

ocié

té p

ar A

ctio

ns S

impl

ifiée

au

capi

tal d

e 53

3 94

1 11

3,00

€ /

13-1

5, q

uai L

e Ga

llo –

921

00 B

oulo

gne-

Billa

ncou

rt Ce

dex

– R.

C.S.

Nan

terr

e B

780

129

987

/ Tél

. : 0

810

40 5

0 60

www.renault.be