3
Open Korf Toernooi 2016 Zaterdag 23 april werd alweer het 34 ste Open Korf Toernooi gehouden. Bij vele badmintonners bekend als een gezellig en leuk toernooi. Dat was ook te zien aan het aantal deelnemers en inschrijvingen; 110 spelers en 185 wedstrijden. Er kon ingeschreven worden voor de single, mannen- en vrouwendubbel en gemengd dubbel, in de categorie 4, 6 en 8. Vooral in categorie 6 moest flink gestreden worden, omdat daar de meeste inschrijvingen waren. Tussen de wedstrijden door konden de spelers consumptiebonnen inwisselen bij de sportbar of een bezoekje brengen aan de stand van Badminton- service.com voor het bespannen van een racket, een nieuw shirt, schoenen of andere sportbenodigdheden. Sponsor Nutrilite was ook aanwezig met een stand. Bij Nutrilite kon men kennismaken met o.a. energie- en sportdrankjes, die zonder synthetische pesticiden, herbiciden of kunstmest geproduceerd worden. Met zoveel te spelen partijen had de wedstrijdleiding de handen vol aan het plannen en oproepen van de spelers voor de wedstrijden. Ondanks dat een paar spelers helaas een tijd moesten wachten op de volgende wedstrijd, werden de meeste wedstrijden op tijd gespeeld. Heel even liepen we zelfs voor op schema. Helaas werd die voorsprong bij de finales te niet gedaan, omdat twee spelers zowel in de dubbel als in de gemengd dubbel in de finale stonden. Rond 22.30 uur konden alle winnaars gehuldigd worden. We bedanken de spelers, sponsors en activiteitencentrum de Korf voor een mooi en geslaagd Open Korf Toernooi en hopen iedereen weer terug te zien in 2017 bij het 35 ste Open Korf Toernooi.

Transcript of …  · Web viewSponsor Nutrilite was ook aanwezig met een stand. Bij Nutrilite kon men...

Page 1: …  · Web viewSponsor Nutrilite was ook aanwezig met een stand. Bij Nutrilite kon men kennismaken met o.a. energie- en sportdrankjes, die zonder synthetische pesticiden, herbiciden

Open Korf Toernooi 2016

Zaterdag 23 april werd alweer het 34ste Open Korf Toernooi gehouden. Bij vele badmintonners bekend als een gezellig en leuk toernooi. Dat was ook te zien aan het aantal deelnemers en inschrijvingen; 110 spelers en 185 wedstrijden.

Er kon ingeschreven worden voor de single, mannen- en vrouwendubbel en gemengd dubbel, in de categorie 4, 6 en 8. Vooral in categorie 6 moest flink gestreden worden, omdat daar de meeste inschrijvingen waren.

Tussen de wedstrijden door konden de spelers consumptiebonnen inwisselen bij de sportbar of een bezoekje brengen aan de stand van Badminton-service.com voor het bespannen van een racket, een nieuw shirt, schoenen of andere sportbenodigdheden. Sponsor Nutrilite was ook aanwezig met een stand. Bij Nutrilite kon men kennismaken met o.a. energie- en sportdrankjes, die zonder synthetische pesticiden, herbiciden of kunstmest geproduceerd worden.

Met zoveel te spelen partijen had de wedstrijdleiding de handen vol aan het plannen en oproepen van de spelers voor de wedstrijden. Ondanks dat een paar spelers helaas een tijd moesten wachten op de volgende wedstrijd, werden de meeste wedstrijden op tijd gespeeld. Heel even liepen we zelfs voor op schema. Helaas werd die voorsprong bij de finales te niet gedaan, omdat twee spelers zowel in de dubbel als in de gemengd dubbel in de finale stonden. Rond 22.30 uur konden alle winnaars gehuldigd worden.

We bedanken de spelers, sponsors en activiteitencentrum de Korf voor een mooi en geslaagd Open Korf Toernooi en hopen iedereen weer terug te zien in 2017 bij het 35ste Open Korf Toernooi.