WOON-DROOM...van droom tot werkelijkheid. VERHAAG VLOEREN Uw vloer verdient een specialist zoals...

Post on 26-Jul-2020

6 views 0 download

Transcript of WOON-DROOM...van droom tot werkelijkheid. VERHAAG VLOEREN Uw vloer verdient een specialist zoals...

HAROLD LENSSENStayerhofweg 2B 5861 EJ Wanssum

HAROLD LENSSENStayerhofweg 2B 5861 EJ Wanssum

BAD EN KEUKEN DESIGN SEVENUM

Kloppend tot in de perfectie

Bij Bad en Keuken Design Sevenum wordt de wens van de klant centraal gesteld. Vanuit de showroom in Sevenum worden de ongekende mogelijkheden getoond en maakt u kennis met hun expertise. De showroom toont een sfeervolle presentatie van de noviteiten binnen de branche. In de belevingsruimte wordt op verschillende beeldschermen de klant van informatie voorzien en kunnen zij hun persoonlijk afgestemde keuken en badkamer beleven. Op en top maatwerk van Italiaanse klasse. De klant wordt meegenomen in het gehele ontwerpproces van badkamers, keukens en interieur. Heel persoonlijk maatwerk waarin Bad en Keuken Design Sevenum u als klant geheel ont-zorgt en het eindresultaat oplevert tot in perfectie.

SHOWROOM

Laat u goed informeren, adviseren maar vooral ook inspireren!

De ruime showroom is de basis van Verhaag BV én Bad en Keuken Design Sevenum. Hier wordt vaak het eerste contact met de klant gelegd, op gastvrije wijze onthaald en vakkundig te woord gestaan door het team van beide bedrijven, waar service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Loop gerust eens vrijblijvend binnen. Wilt u graag vooraf een afspraak maken dan kan dat uiteraard. Wij zijn in staat om uw woondroom werkelijkheid te laten worden! Gratis parkeren voor de deur. De koffie staat klaar!

Verhaag BV Bad en Keuken Design Sevenum Horsterweg 38 Horsterweg 38 5975 NB Sevenum 5975 NB Sevenum Telefoon : 077 467 22 44 Telefoon : 085 485 32 86 Email: info@verhaagparket.nl Email: info@bad-keuken.nl www.verhaagparket.nl www.bad-keuken.nl

F www.facebook.com/verhaagparket F www.facebook.com/badkeukendesign

P www.pinterest.com/verhaag

WOON-DROOM.NU

WOON-DROOM.NU

Hoogwaardig woongenot onder één dak

Een complete en persoonlijke woonbeleving op hoog niveau. Een showroom waar uw woon-droom centraal staat. Hier vormen het prachtige aanbod en branche-specialisme een inspirerend geheel. Maak kennis met de interieurbedrijven en hun producten van Woon-Droom voor sfeervol en kwalitatief woongenot. De interieuradviseurs en stylisten begeleiden u graag in het complete ontwerpproces van droom tot werkelijkheid.

VERHAAG VLOEREN

Uw vloer verdient een specialist zoals Verhaag

Hofleverancier Verhaag is al ruim 100 jaar leverancier van kwaliteitsvloeren waaronder traditioneel parket, duoplanken, laminaat en PVC-vloeren. De kwaliteit van deze vloeren is onveranderd hoog gebleven, de keuzemogelijkheden en de technische aspecten zijn door de jaren enorm uitgebreid. Zo kunnen houten vloeren tegenwoordig uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming/vloerkoeling, mits de goede combinaties worden gebruikt. Ook kan Verhaag elke vloer afstemmen op contactgeluiddempende eisen. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van TNO-gekeurde ondervloeren. Het team van Verhaag weet wat belangrijk is om de juiste keuze te maken. Bij Verhaag bent u verzekerd van topkwaliteit in combinatie met traditioneel vakmanschap. Kiest u voor een product van Verhaag, dan weet u gewoon dat het goed zit!

VERHAAG WANDEN – SCHUIFDEUREN - INLOOPKASTEN

Maatwerk oplossingen in opbergmogelijkheden U vindt bij Verhaag een ongekend ruime collectie schuifwandkasten, inloopkasten en schuifwanden. Zij bieden keuze uit ruim honderd verrassende dessins en structuren, waaronder spiegels en diverse glassoorten. Iedere kast is persoonlijk maatwerk. De mogelijkheden zijn dus onbegrensd. U bepaalt zelf de vorm, de stijl, de kleuren en de indeling. De indeling kunt u eventueel uitbreiden met een kledinglift, schoenenrek, draadmandjes, enz. De toepassingen verfraaien het interieur en bieden bovendien efficiënte, hoogwaardige opbergoplossingen. Bijpassende wandmeubels en dressoirs behoren ook tot de mogelijkheden.