Reynaerde

Post on 09-Mar-2016

231 views 15 download

description

Brochure wonen in Reynaerde

Transcript of Reynaerde

www.helmond-vossenberg.nl

reynaerde59 eigentijdse appartementen

gelegen aan de Sjef Gerrisstraat

Vossenberg wordt mede ontwikkeld door

www.helmond-vossenberg.nl

Helmond, stad met vele gezichten 4

Vossenberg, karakteristiek wonen in de Binnenstad 5

Reynaerde, eigentijds wonen 6

Situatietekening 9

Verdiepingsoverzichten 10

Sfeervol 3-kamerappartement 12

2-Kamerappartement met unieke buitenruimte 14

Fraai 3-kamerappartement 16

Ruim 3-kamerappartement 18

Royaal 3-kamerappartement 20

3-Kamerpenthouse met uitzicht 22

Gevels 24

Technische omschrijving 28

Wegwijzer 31

Inhoud

3

4

HelmondStad met vele gezichtenDe goede ligging, de aangename sfeer, de inspirerende architectuur en het hoge voorzieningenniveau maken Helmond een aantrekkelijke stad om in te wonen. In het centrum is een erfgoed van monumentale gebouwen te vinden, waar de karakteristieke geveltjes en pittoreske straatjes nog bewaard zijn gebleven. Ook heeft Helmond een aantal bezienswaardigheden uit het meer recente verleden, waardoor Helmond een stad is met vele gezichten. Helmond biedt voor ieder wat wils.

Al deze kwaliteiten zorgen ervoor dat er een toenemende vraag naar woningen in Helmond is ontstaan. Om hierin te voorzien is er daarom de laatste jaren hard gewerkt aan de realisatie van nieuwe woonwijken met elk hun eigen stijl en sfeer. Dierdonk en Brandevoort zijn hier prachtige voorbeelden van. In de afgelopen jaren is er hard gewerkt om daar een nieuw voorbeeld aan toe te kunnen voegen: Vossenberg.

5

VossenbergKarakteristiek wonen in de BinnenstadIn de Binnenstad van Helmond, nabij het stadscentrum, wordt de nieuwe woonwijk Vossenberg gerealiseerd. Een echte woonwijk voor mensen die de voordelen willen combineren van wonen in een nieuwbouwwoning met de sfeer en voorzieningen van een binnenstedelijke omgeving. Wijkhuis-Bredeschool De Fonkel vormt het hart van de wijk. In dit multifunctionele centrum is voor iedereen iets te doen: sport, spel, cursussen en andere activiteiten, gecombineerd met een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, basisonderwijs en naschoolse opvang. Daarnaast liggen er in de wijk diverse sfeervolle en uitnodigende openbare pleinen en groenvoorzieningen met uiteenlopende speelvoorzieningen die een veilige speelplek vormen voor de kinderen in de wijk.

In de afgelopen jaren zijn in Vossenberg ca. 150 karakteristieke woningen op vakkundige wijze gerenoveerd en zijn de verouderde woningen gesloopt. Er zijn een groot aantal nieuwe woningen verrezen in een moderne jaren ‘30 stijl die goed aansluit bij de sfeer en de geschiedenis van de wijk. Vossenberg is hierdoor een levendige mix geworden van historie en nieuwbouw, koop en huur, waar met veel plezier wordt gewoond. Het project Reynaerde is een van de laatste te bouwen projecten in de wijk voordat de wijk helemaal is voltooid.

“ Helmond groeit en blijftgroeien in kwaliteit, karakteren in omvang.”

goed aansluit bij de sfeer en de geschiedenis van de wijk. Vossenberg is hierdoor een levendige mix geworden van historie en nieuwbouw, koop en huur, waar met veel plezier wordt gewoond. Het project Reynaerde is een van de laatste te

6

ReynaerdeEigentijds wonenLiggingHet nieuwe appartementencomplex Reynaerde wordt gerealiseerd aan de Sjef Gerrisstraat. Reynaerde is gunstig gelegen aan de rand van Vossenberg nabij de kruising tussen de Burgemeester van Houtlaan en Molenstraat.

Op loopafstand (ca. 400 m) vindt u in de Azalealaan onder andere een supermarkt. In het nabijgelegen stadscentrum (ca. 1500 m) treft u een breed scala van winkels en voorzieningen aan waaronder de vele gezellige restaurantjes en cafés die Helmond kent. Ook het bus-/treinstation is dichtbij en met de auto is de doorgaande weg van Eindhoven naar Deurne in korte tijd te bereiken.

7

ArchitectuurReynaerde bestaat uit 59 appartementen waarvan 29 koop- en 30 huurapparte-menten en is ontworpen met een eigentijds karakter met toepassing van architectonische elementen uit de jaren ’30 stijl. Het materiaalgebruik sluit naadloos aan op de eerder in de wijk Vossenberg gebouwde woningen en het appartementencomplex Vossenburcht. Er worden onder andere bakstenen, keramische dakpannen en fraaie dakoverstekken toegepast.

Het gebouw is ontworpen in een U-vorm rondom een afgesloten binnenterrein, met aan de binnenzijde de woningtoegangen en aan de buitenzijde de balkons.Reynaerde beschikt over twee entrees, beiden gelegen aan de Sjef Gerrisstraat. Daarnaast zijn er twee liften en twee trappenhuizen aanwezig.

Aan de Burgemeester van Houtlaan is het gebouw voorzien van een hoogteaccent door middel van een zogenaamde toren. Deze toren is zeven bouwlagen hoog en bevat, naast een lift en een trap, twee appartementen per verdieping.

WETHOUDER

VAN WELLAAN

Hazelmuisstraat

Azalealaan

Bakelsedijk

Bakelsedijk

Hurk

sest

raatHeistraat

Willem Prinzen Straat

Dasstraat

Molenstraat

Herm

elijn

stra

at

Past

oor v

an L

eeuw

enst

raat

Wol

fstr

aat

Hind

estr

aat

Sjef Gerrisstraat

Chur

chill

laan

Spits

mui

sstr

aat

Burg

emee

ster

van

Hou

tlaan

Wez

elst

raat

Prins

Karelstraat

KASTEEL TRAVERSE

Sportpark de Braak

“ 59 appartementen ontworpen met een eigentijds karakter.”

Locatie

8

“Reynaerde biedt een zeer gevarieerd

aanbod van zowel koop- als huur-

appartementen.”

IndelingHet complex biedt een gevarieerd aanbod van koop- en huurappartementen in diverse typen: - 2-kamerappartementen met een bruto vloeroppervlakte van ca. 64 m²;- 3-kamerappartementen met een bruto vloeroppervlakte van ca. 80 m²; - 3-kamerappartementen in de ‘toren’ met een bruto vloeroppervlakte variërend van ca. 95 m² tot ca. 113 m². De genoemde bruto vloeroppervlaktes zijn exclusief balkon/buitenruimte en privéberging op de begane grond.

Alle appartementen zijn voorzien van een ruim balkon of, in het geval van de apparte-menten op de begane grond, een ruim terras. De appartementen op de bovenste verdieping krijgen toegang tot de vliering onder de kap. De bewoner kan deze vliering gebruiken als extra bergruimte.

De 3-kamerappartementen zijn ingedeeld met een entreehal met meterkast, een woon-/eetkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een aparte toiletruimte en een bergruimte. In deze bergruimte worden de ventilatie-unit en de verdeler voor de verwarming en koeling geplaatst en kan de bewoner een wasmachine en –droger plaatsen. Elk appartement beschikt daarnaast over een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein en een berging op de begane grond.

Vloerverwarming en -koeling middels duurzame techniekOm de appartementen te voorzien van warm tapwater, te verwarmen en te koelen, worden deze aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepompinstallatie die wordt opgesteld in de kelderruimte van het complex. De warmtepompinstallatie onttrekt op een duurzame wijze warmte en koude aan de bodem. De installatie wordt voor een optimale werking nog aangevuld met een zogenaamd energiedak. Dit is een systeem dat vergelijkbaar is met een zonneboilerinstallatie en de zonnewarmte benut om daarmee de energiekosten te reduceren. De warmtepompinstallatie wordt aangesloten op het vloerverwarmingssysteem in de appartementen, waardoor er geen radiatoren noodzakelijk zijn in de appartementen. In de zomer biedt het vloerverwarmingssysteem extra woongenot omdat de appartementen via deze installatie (beperkt) gekoeld kunnen worden.

9

“ Helmond groeit en blijftgroeien in kwaliteit, karakteren in omvang.”

10 26 27 28 9 44 8 45 46 38 39 52

P P P P P P P P P P P P P

P P P P P P P P P P P P P

53 P

1 11 12 13 2 29 30 31 54 55 56 57 58 P

P

59

P P

48 47

SPITSMUISSTRAAT

BURGEMEESTER VAN HOUTLAAN

SJEF

GER

RISS

TRAA

T

N

éénr

icht

ings

verk

eer

hek

fiets

enst

allin

gfie

tsen

stal

ling

Kopen of huren in Reynaerde?Reynaerde wordt ontwikkeld in samenwerking tussen Janssen de Jong Project-ontwikkeling B.V. en Stichting Woonpartners. De appartementen van Reynaerde zijn gelijkmatig verdeeld tussen koop- en huurappartementen.

Voor meer informatie over de koopappartementen of voor het kopen van een appartement in Reynaerde kunt u rechtstreeks contact opnemen met Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. of met de makelaar. Als u interesse heeft in het huren van een appartement in Reynaerde kunt u contact opnemen met Stichting Woonpartners. Op de achterzijde van deze brochure vindt u de contactgegevens.

WONEN IN REYNAERDE: GESCHIKT VOOR JONG EN OUD!

Situatietekening

De parkeerplaatsen van de koop-

appartementen zijn aangegeven met

het appartementnummer. De parkeer-

plaatsen van de huurappartementen

zijn aangegeven met een P.

Verdiepingsoverzichten

TYPE A2appartement 01

TYPE A1appartement 02

TYPE A1appartement 03

TYPE A1appartement 04

TYPE A1appartement 05

TYPE A2appartement 10

TYPE A1appartement 09

TYPE A1appartement 08

TYPE A1appartement 07

TYPE A1appartement 06

stalling scoot-mobiel

stalling scoot-mobiel

59

48

1

11

12

13

2

29

30

31

54

55

56

57

58

10

26

27

28

9

44

8

45

46

38

39

52

53

47 containerruimte

lift lift

BERG.57

BERG.30 BERG.48 BERG.59

BERG.58

BERG.18

BERG.55

BERG.54

BERG.53

BERG.52

BERG.3 BERG.43

BERG.39

BERG.38

BERG.37

BERG.36

BERG.27

BERG.26

BERG.4

BERG.5

BERG.6

BERG.7

BERG.8

BERG.9

BERG.49

BERG.34

BERG

.51

BERG

.25

BERG

.1

BERG

.42

BERG

.2

BERG

.23

BERG

.33

BERG

.47

BERG.35

BERG.19

BERG.45

BERG.28

BERG.44

BERG.46

BERG.20

BERG.24

BERG.10

BERG.41

BERG.40

BERG.22

BERG.29 BERG.31

BERG.32

BERG.56

BERG.17

BERG.16

BERG.15

BERG.14

BERG.13

entree 1 entree 2

BERG.12

BERG.11

berg.alg.

kast

ENTREEHAL trafoENTREEHAL

kast

containerruimte

BERG

.50

BERG

.21

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P P

P

P

P

Overzicht begane grond

Appartementsnummers met overeenkomstige huisnummers

10

Appartement Huisnr. Appartement Huisnr. Appartement Huisnr. Appartement Huisnr. Appartement Huisnr. Appartement Huisnr.

01 31 11 38 21 13 31 44 41 17 51 49

02 30 12 37 22 6 32 43 42 18 52 48

03 29 13 36 23 7 33 42 43 19 53 47

04 28 14 35 24 8 34 41 44 20 54 55

05 27 15 34 25 9 35 40 45 21 55 54

06 1 16 33 26 10 36 26 46 22 56 57

07 2 17 32 27 11 37 25 47 53 57 56

08 3 18 39 28 12 38 24 48 52 58 59

09 4 19 15 29 46 39 23 49 51 59 58

10 5 20 14 30 45 40 16 50 50

TYPE A2appartement 11

TYPE A1appartement 12

TYPE A1appartement 13

TYPE A1appartement 14

TYPE A1appartement 15

TYPE C1appartement 16

TYPE C2appartement 17

TYPE A2appartement 28

TYPE A1appartement 27

TYPE A1appartement 26

TYPE A1appartement 25

TYPE A1appartement 24

TYPE D1appartement 23

TYPE D2appartement 22

TYPE B1appartement

18

TYPE B1appartement

19

TYPE B1appartement

20

TYPE B1appartement

21

Overzicht 1e verdieping

TYPE C8vliering app. 58

TYPE C8vliering app. 59

Overzicht 6e verdieping

TYPE A2appartement 29

TYPE A1appartement 30

TYPE A1appartement 31

TYPE A1appartement 32

TYPE A1appartement 33

TYPE C3appartement 34

TYPE C4appartement 35

TYPE A4appartement 46

TYPE A3appartement 45

TYPE A3appartement 44

TYPE A3appartement 43

TYPE A3appartement 42

TYPE D3appartement 41

TYPE D4appartement 40

TYPE B2appartement

36

TYPE B2appartement

37

TYPE B2appartement

38

TYPE B2appartement

39

Overzicht 2e verdieping

TYPE C8appartement 58

TYPE C8appartement 59

Overzicht 5e verdieping

TYPE C6appartement 54

TYPE C7appartement 55

TYPE A3vliering app. 51

TYPE A4vliering app. 47

TYPE A3vliering app. 48

TYPE A3vliering app. 49

TYPE A3vliering app. 50

Overzicht dak

TYPE C7appartement 56

TYPE C7appartement 57

Overzicht 4e verdieping

Huurappartementen

Koopappartementen

TYPE A4appartement 47

TYPE A3appartement 48

TYPE A3appartement 49

TYPE A3appartement 50

TYPE A3appartement 51

TYPE C3appartement 52

TYPE C5appartement 53

TYPE A4vliering app. 46

TYPE A3vliering app. 45

TYPE A3vliering app. 44

TYPE A3vliering app. 43

TYPE A3vliering app. 42

TYPE D3vliering app. 41

TYPE D4vliering app. 40

TYPE B2vlieringapp. 36

TYPE B2vlieringapp. 37

TYPE B2vlieringapp. 38

TYPE B2vlieringapp. 39

Overzicht 3e verdieping

11

Sfeervol 3-kamerappartementDe 3-kamerappartementen van type A1 en A3 bieden door hun optimale indeling veel leefruimte. De appartementen hebben een bruto vloeroppervlakte van ca. 80 m². Vanuit de keuken is het ruime balkon van ca. 2,5 m x ca. 4 m bereikbaar via een schuifpui. De appartementen op de begane grond beschikken over een ruim terras i.p.v. een balkon. Er is bij deze appartementen keuze tussen appartementen gesitueerd met het balkon op het zuidoosten (aan de zijde van de Burgemeester van Houtlaan) en met het balkon op het noordwesten (aan de zijde van de Spitsmuisstraat). Ieder appartement heeft tevens de beschikking over een eigen berging in één van de bergingblokken op de begane grond.

Appartementtype A3 wijkt af van type A1 vanwege de andere raamindeling en de aanwezigheid van een vliering onder de kap. De exacte uitvoering per appartement vindt u in de bij deze brochure gevoegde tekeningen.

Koopappartementen: appartement 02, 12, 13, 30, 31 en 48 als getekendappartement 08, 09, 26, 27, 44 en 45 gespiegeldappartement 02, 08 en 09 (begane grond) met terras i.p.v. balkonappartement 44, 45 en 48 met toegang tot de vliering onder de kap

Huurappartementen:appartement 03, 04, 05, 14, 15, 32, 33, 49, 50 en 51 als getekendappartement 06, 07, 24, 25, 42 en 43 gespiegeldappartement 03, 04, 05, 06 en 07 (begane grond) met terras i.p.v. balkonappartement 42, 43, 49, 50 en 51 met toegang tot de vliering onder de kap

12

Type A1 en A3

02030405

09080706

12131415

27262524

30313233

45444342

48495051

begane grond

1e verdieping

2e verdieping

3e verdieping

13

Type A1 verdieping

* Schuifdeur in badkamerin koopappartementen optiein huurappartementen standaard

* Toilet in badkamerin koopappartementen standaardin huurappartementen optie

2-Kamerappartement met unieke buitenruimteDe 2-kamerappartementen van type A2 en A4 zijn uniek in hun klasse door hun ruime balkon (ca. 2,5 m x ca. 4 m). De appartementen op de begane grond beschikken over een ruim terras i.p.v. een balkon. Deze appartementen, met een bruto vloeroppervlakte van ca. 64 m², zijn daarnaast voorzien van een ruime woon-/eetkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer met toilet, wastafel en douche en een bergruimte met ventilatie-unit en aansluiting voor wasmachine en -droger. Er is bij deze appartementen keuze tussen appartementen gesitueerd met het balkon op het zuidoosten (aan de zijde van de Burgemeester van Houtlaan) en met het balkon op het noordwesten (aan de zijde van de Spitsmuisstraat). Ieder appartement heeft tevens de beschikking over een eigen berging in één van de bergingblokken op de begane grond. Appartementtype A4 wijkt af van type A2 vanwege de andere raamindeling en de aanwezigheid van een vliering onder de kap. De exacte uitvoering per appartement vindt u in de bij deze brochure gevoegde tekeningen.

Koopappartementen: appartement 01, 11, 29 en 47 als getekendappartement 10, 28 en 46 gespiegeldappartement 01 en 10 (begane grond) met terras i.p.v. balkonappartement 46 en 47 met toegang tot de vliering onder de kap

Er zijn van dit type geen huurappartementen beschikbaar.

Type A2 en A4

14

A101 10

11 28

29 46

47

begane grond

1e verdieping

2e verdieping

3e verdieping

15

Type A2 verdieping

Fraai 3-kamerappartementDe 3-kamerappartementen van type B1 en B2 hebben een bruto vloeroppervlakte van ca. 80 m². Deze appartementen zijn extra breed, waardoor er een fraaie indeling ontstaat in de woonkamer met open keuken. Er ontstaat hierdoor een echte leefkeuken met ruimte voor een eettafel en toegang tot het balkon (ca. 2,5 m x ca. 2,9 m). Alle appartementen zijn gesitueerd met het balkon op het noordoosten (aan de zijde van de Sjef Gerrisstraat). Ieder appartement heeft tevens de beschikking over een eigen berging in één van de bergingblokken op de begane grond.

Appartementtype B2 wijkt af van type B1 vanwege de andere raamindeling en de aanwezigheid van een vliering onder de kap. De exacte uitvoering per appartement vindt u in de bij deze brochure gevoegde tekeningen.

Koopappartementen: appartement 38 als getekendappartement 39 gespiegeldappartement 38 en 39 met toegang tot de vliering onder de kap

Huurappartementen:appartement 18, 20 en 36 als getekendappartement 19, 21 en 37 gespiegeldappartement 36 en 37 met toegang tot de vliering onder de kap

Type B1 en B2

16

1918 20 21

3736 38 39

1e verdieping

2e verdieping

17

Type B2

* Schuifdeur in badkamerin koopappartementen optiein huurappartementen standaard

* Toilet in badkamerin koopappartementen standaardin huurappartementen optie

18

Type C1, C3, D1 en D3

Koopappartementen: appartement 52 als getekend

Huurappartementen:appartement 16 en 34 als getekend appartement 23 en 41 gespiegeldappartement 41 met toegang tot de vliering onder de kap

16 23

34 41

52

1e verdieping

2e verdieping

3e verdieping

Ruim 3-kamerappartementDeze 3-kamerappartementen met een bruto vloeroppervlak van ca. 95 m² zijn gelegen op de hoeken van het appartementencomplex en in de toren. De voordeuren van deze appartementen komen rechtstreeks uit op de lifthal in plaats van op de galerijen. De appartementen beschikken over twee ruime slaapkamers en bieden u de keuze of u aan de voor- of aan de achterzijde van uw appartement wilt slapen. De appartementen zijn voorzien van een ruim balkon (ca. 2 m x ca. 4 m). Er is bij deze appartementen keuze tussen appartementen gesitueerd met het balkon op het zuidoosten (aan de zijde van de Burgemeester van Houtlaan) en met het balkon op het noordwesten (aan de zijde van de Spitsmuisstraat). Ieder appartement heeft tevens de beschikking over een eigen berging in één van de bergingblokken op de begane grond.

Deze appartementtypen wijken onderling iets af in maatvoering, raamindeling en de aanwezige vliering onder de kap. De exacte uitvoering per appartement vindt u in de bij deze brochure gevoegde tekeningen.

19

Type C3

* Schuifdeur in badkamerin koopappartementen optiein huurappartementen standaard

* Toilet in badkamerin koopappartementen standaardin huurappartementen optie

20

57

56

Type C2, C4-C7, D2 en D4

Koopappartementen: appartement 53, 55 en 57 als getekendappartement 54 en 56 gespiegeld

Huurappartementen:appartement 17 en 35 als getekendappartement 22 en 40 gespiegeldappartement 40 met toegang tot de vliering onder de kap

17 22

35 40

53

54

55

1e verdieping

2e verdieping

3e verdieping

4e verdieping

Royaal 3-kamerappartementDeze 3-kamerappartementen, met een bruto vloeroppervlak variërend van ca. 111 m² tot ca. 113 m², zijn gelegen op de hoeken van het appartementencomplex en in de toren. De voordeuren van deze appartementen komen rechtstreeks uit op de lifthal in plaats van op de galerijen. Op de vierde en vijfde verdieping zijn er in de toren slechts twee appartementen per bouwlaag. Deze appartementen beschikken over een bijzonder ruime woonkamer. Het is zelfs mogelijk om in deze appartementen van een deel van de woonkamer een 3e slaapkamer te maken (optie voor de koopappartementen). De appartementen zijn voorzien van een ruim balkon (ca. 2 m x ca. 4 m). Er is bij deze appartementen keuze tussen appartementen gesitueerd met het balkon op het zuidoosten (aan de zijde van de Burgemeester van Houtlaan) en met het balkon op het noordwesten (aan de zijde van de Spitsmuisstraat). Ieder appartement heeft tevens de beschikking over een eigen berging in één van de bergingblokken op de begane grond.

Deze appartementtypen wijken onderling iets af in maatvoering, raamindeling, de eventuele aanwezigheid van een schacht in de tweede slaapkamer en de eventuele aanwezigheid van een vliering onder de kap. De exacte uitvoering per appartement vindt u in de bij deze brochure gevoegde tekeningen.

21

Type C7

* Schuifdeur in badkamerin koopappartementen optiein huurappartementen standaard

* Toilet in badkamerin koopappartementen standaardin huurappartementen optie

Type C8

22

59

58

6e verdieping

Koopappartementen: appartement 59 als getekendappartement 58 gespiegeld en zonder schacht in de tweede slaapkamerappartement 58 en 59 met toegang tot de vliering onder de kap

Er zijn van dit type geen huurappartementen beschikbaar.

3-Kamerpenthouse met uitzichtDit penthouse is gelegen op de bovenste bouwlaag (6e verdieping) van de toren van het complex. Er zijn slechts 2 appartementen van dit type beschikbaar in het complex. Het penthouse heeft een bruto vloeroppervlak van ca. 104 m² en beschikt over een ruim balkon (ca. 2 m x ca. 5,5 m) op het zuidoosten van waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Het gehele penthouse beschikt over veel ramen rondom om optimaal van het uitzicht te kunnen profi teren. Ieder appartement heeft tevens de beschikking over één eigen berging in één van de bergingblokken op de begane grond.

23

Type C8

* Schuifdeur in badkamerin koopappartementen optie

2424

Gevel Burgemeester van Houtlaan

Gevel Spitsmuisstraat

Gevel Sjef Gerrisstraat

Gevels

2525

26

Kopgevels en gevel binnenterrein Sjef Gerisstraat-zijde

Gevel binnenterrein Spitsmuisstraat-zijde

Gevel binnenterrein Burgemeester Van Houtlaan-zijde

27

Technische omschrijvingReynaerdeAlgemeenDeze beknopte Technische omschrijving geeft in het kort weer hoe het appartementen-

complex wordt gebouwd.

Bestrating en terreininrichtingHet binnenterrein wordt verhard met klinkerbestrating volgens keuze opdrachtgever ter

plaatse van de rijbaan en parkeervakken en grijze betontegels volgens keuze opdrachtgever

(afm. ca. 300 x 300 x 45 mm) ter plaatse van het trottoir. Het binnenterrein wordt voorzien

van verlichting en afgesloten middels stalen hekwerken en automatische poorten.

Er zijn twee toegangen om het binnenterrein te kunnen bereiken. Een is gelegen aan de

Sjef Gerrisstraat en een aan de Spitsmuisstraat. Aan het binnenterrein grenzen de

achtertuinen van enkele bestaande woningen gelegen aan de Molenstraat. De eigenaren van

deze woningen krijgen over het binnenterrein een recht van overpad om hun achtertuinen

te kunnen bereiken.

EntreeHet complex is bereikbaar via één van de twee entrees aan de Sjef Gerrisstraat. In beide

entrees bevindt zich een lift en een trappenhuis. Vanuit de entree kan men daarnaast

de volgende ruimtes bereiken:

- Het bergingblok met hierin per appartement een privéberging;

- De gemeenschappelijke containerruimte;

- De gemeenschappelijke scootmobielruimte;

- De gemeenschappelijke ruimtes die algemeen bereikbaar zijn, worden voorzien van

automatische deuropeners.

KelderOnder het gebouw komt een betonnen kelder met daarin een technische ruimte voor

de warmtepomp-installatie. Deze wordt geëxploiteerd door Woonpartners Bijzondere

Exploitaties B.V. (zie installaties).

Galerijen en balkonsDe galerijen en balkons worden uitgevoerd in prefab beton. De onderzijden van de prefab

balkons en galerijen blijven in het zicht. Bij de balkons van de bovenste appartementen

wordt het dakoverstek en het galerijoverstek afgewerkt middels beplating in de kleur wit

conform keuze architect. De terrassen van de appartementen op de begane grond en de

balkons/dakterrassen van type C8 worden uitgevoerd met grijze betontegels (afmeting

ca. 300 x 300 x 45 mm) conform keuze architect. De galerijbalustrade en de balustrade van

de stalen noodtrappenhuizen worden uitgevoerd in geperforeerde staalplaat, kleur grijs

conform keuze architect. De balustraden van de balkons worden uitgevoerd in gelaagd

glas, kleur opaalwit conform keuze architect.

Gevels en dakDe buitengevels worden uitgevoerd in metselwerk middels baksteen in de kleur (donker)

rood. Er worden twee kleuren metselwerk toegepast conform keuze architect. De gevels van

28

de bovenste verdieping zullen deels worden voorzien van keimwerk,

kleur wit conform keuze architect. De binnenspouwbladen, de

woningscheidende wanden en de overige dragende wanden zullen

worden uitgevoerd in kalkzandsteen blokken/elementen. In de

toren zullen enkele dragende wanden worden uitgevoerd in beton,

volgens opgave constructeur. De spouwmuren worden voorzien

van isolatie. De hemelwaterafvoeren worden uitgevoerd in PVC.

Het hellend dak zal worden uitgevoerd met stalen spanten, houten

gordingen en geïsoleerde dakplaten. Het dak wordt afgewerkt

met keramische dakpannen in de kleur antraciet volgens keuze

architect. In plaats van dakpannen wordt een deel van het dak aan

de galerijzijde voorzien van een energiedak, waterdicht afgewerkt

met een kunststof dakbedekking in de kleur antraciet, conform

keuze architect.

Kozijnen, ramen en deurenDe buitendeurkozijnen en buitendeuren van de algemene

ruimten, alsmede de voordeuren en de voordeurkozijnen van de

appartementen, worden uitgevoerd in hout, kleur conform keuze

architect. De overige buitenkozijnen en de schuifpuien van de

appartementen worden uitgevoerd in aluminium, kleur wit volgens

keuze architect. Al het hang- en sluitwerk wordt uitgevoerd

conform de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De ramen worden voorzien van isolerende HR++ beglazing.

De panelen in de kozijnelementen worden uitgevoerd als

geïsoleerde panelen van ondoorzichtig gekleurd glas, kleur

conform keuze architect.

De binnendeurkozijnen van de appartementen worden uitgevoerd

als fabrieksmatig afgelakte stalen montagekozijnen met boven-

licht en voorzien van fabrieksmatig afgelakte hardboard

binnendeuren, type opdek, kleur wit conform keuze architect.

Voor de koopappartementen is het optioneel mogelijk om een

schuifdeur tussen de badkamer en de hoofdslaapkamer aan te

laten brengen, dit wordt in dat geval als meerwerk uitgevoerd.

Dit geldt niet voor type A2 en A4. De huurappartementen worden

standaard uitgevoerd met deze schuifdeur.

De binnendeurkozijnen van de algemene ruimten en de bergingen

op de begane grond worden uitgevoerd als houten kozijnen en

voorzien van houten deuren, conform keuze architect.

Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. en Stichting Woon-

partners behouden zich het recht voor om kunststof buitenkozijnen

aan te brengen in plaats van aluminium buitenkozijnen.

Afwerking wanden vloeren en plafonds De wanden van de appartementen worden behangklaar afgewerkt.

De plafonds van de appartementen worden voorzien van fijn

structuurspuitwerk, kleur wit volgens keuze architect.

De vloeren van de appartementen worden voorzien van een

zwevende anhydriet dekvloer.

In verband met de toegepaste vloerverwarming wordt aan de

bewoners geadviseerd om in het appartement harde vloerafwerking

toe te passen.

De vlieringen worden niet afgewerkt. Hier blijven de onafgewerkte

wanden, de dakconstructie en de constructieve betonvloer in het

zicht.

De wanden van de entrees, lifthallen, trappenhuizen en de scoot-

mobielruimten worden afgewerkt met nader door de architect te

bepalen wand- en plafondafwerking. De vloeren worden voorzien

van een tegelvloer, conform keuze architect.

De wanden van de privébergingen, de gangen van het berging-

blok en de gemeenschappelijke containerruimte op de begane

grond worden uitgevoerd middels kalkzandsteen vellingblokken en

worden niet nader afgewerkt. De vloeren van deze privébergingen,

de gangen van het bergingblok en de gemeenschappelijke

containerruimten worden uitgevoerd als niet nader afgewerkte

anhydriet- of cementdekvloer en de plafonds worden voorzien van

houtwolcementplaten.

Vloerverwarming en -koeling en warm tapwaterDe appartementen worden aangesloten op een collectieve

warmtepomp-installatie. De warmtepompinstallatie onttrekt op

een duurzame wijze warmte en koude aan de bodem. De warmte-

pompinstallatie wordt aangesloten op het vloerverwarmings-

systeem in de appartementen. De appartementen kunnen afzon-

derlijk worden verwarmd en gekoeld via het vloerverwarmings-

systeem. Het is mogelijk de temperatuur van de verschillende

verblijfsruimtes in het appartement afzonderlijk van elkaar in te

stellen.

29

3030

Hiervoor wordt een verdeler geplaatst in de bergruimte van het appartement en worden

ruimteregelaars in de verblijfsruimten aangebracht. Naast het verwarmen en koelen zorgt

het warmtepompsysteem ook voor warm tapwater.

Voor zowel de koopappartementen als de huurappartementen geldt dat de verbruikskosten

ten behoeve van verwarming en koeling alsmede het warm tapwater per appartement

afgerekend dienen te worden met Woonpartners Bijzondere Exploitaties B.V.

U ontvangt via hen hiervoor een factuur. De kosten van deze factuur zijn opgebouwd

uit een deel vastrecht en daarnaast het verbruik uitgedrukt in Gigajoules. U betaalt een

maandelijks voorschot zoals u normaal gewend bent bij andere energieleveranciers.

Ventilatie en overige installatiesDe ventilatie van de appartementen vindt plaats middels een warmte-terugwin-unit (WTW)

geplaatst in de bergruimte in het appartement. Zowel de luchttoevoer als de luchtafvoer

vindt plaats d.m.v. de ventilator in de WTW-unit. De woon/eetkamer, keuken, slaapkamers,

badkamer, toiletruimte en de bergruimte in het appartement, worden aangesloten op dit

systeem. De luchttoevoerpunten en de luchtafzuigpunten worden geplaatst in de plafonds,

volgens opgave installateur.

In de appartementen wordt geen gasaansluiting aangebracht. In alle appartementen dient

elektrisch te worden gekookt. De elektra wordt minimaal aangebracht conform de NEN

1010. De bergingen op de begane grond worden voorzien van een lichtpunt en een dubbele

wandcontactdoos die rechtstreeks is aangesloten op de meterkast in de appartementen.

De woonkamer en de hoofdslaapkamer zijn voorzien van een telefoonaansluiting en een

CAI-aansluiting. De appartementen worden voorzien van koud en warm tapwater.

Keukens, sanitair en tegelwerkDe uitvoering van het tegelwerk, sanitair en de keuken is voor de koopappartementen en

de huurappartementen verschillend. In de huurappartementen wordt standaard een keuken

geplaatst, in de koopappartementen is dit optioneel. Zie hiervoor de los bijgevoegde

informatie.

De toiletten worden uitgevoerd als zogenaamde hangende toiletten. Voor alle huur-

appartementen is het tweede toilet op de badkamer optioneel. Huurders kunnen dit

toilet tegen meerwerkkosten laten plaatsen. De koopappartementen worden standaard

uitgevoerd met een tweede toilet op de badkamer (bij type A2 en A4 is dit het enige

toilet).

De eerste bewoners van de huurappartementen kunnen tot een bepaalde datum in het

bouwproces hun specifi eke voorkeur aangeven voor het tegelwerk en eventueel meerwerk.

Woonpartners informeert de bewoners tijdig over de mogelijke opties en geeft aan voor

welke datum de keuzes kenbaar moeten zijn bij Woonpartners.

31

31

Wegwijzer en voorwaarden bij de aankoop van uw appartementAlgemeenOnderhavige wegwijzer en voorwaarden bij de aankoop van uw

appartement is alleen van toepassing op de koopappartementen.

De beslissing tot aankoop van een appartement is gevallen.

Een grote stap die u vermoedelijk na veel wikken en wegen

heeft genomen. Over de kwaliteit van het appartement hoeft

u zich geen zorgen te maken. De bouw en controle daarop

is bij ons in goede handen. U koopt immers tegelijk met uw

appartement de ingebouwde garantie die alleen gerenommeerde

bouwondernemingen kunnen bieden. Al onze kennis van zaken,

ruime ervaring en uitstekende organisatie worden aangewend

om u straks optimaal woongenot te geven in het door u gekozen

appartement. Om u alvast voor te bereiden geven wij hierbij een

overzicht van de gang van zaken.

Het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomstBij de ondertekening van de koop-/aannemingsovereenkomst

ontvangt u, in overeenstemming met de voorwaarden van het

SWK, een tekening van uw appartement, alsmede een technische

omschrijving welke beiden als contractstuk en daarmee onderdeel

zijn van de te ondertekenen koop-/aannemingsovereenkomst.

Met het ondertekenen van deze overeenkomst verplicht u zich

tot het betalen van de koopprijs, terwijl wij ons door mede-

ondertekening verplichten tot de bouw van het appartement

en de levering van de daarbij behorende grond. Nadat de

overeenkomst door de verkrijger en de ondernemer is getekend,

ontvangt u hiervan één exemplaar. Eén kopie hiervan wordt naar

de notaris gezonden die zal zorg dragen voor het opmaken van

de leveringsakte (akte van overdracht) en zo nodig tevens de

hypotheekakte.

BedenktijdGedurende één kalenderweek nadat u de door beide partijen

getekende eerder genoemde overeenkomst heeft ontvangen,

heeft u het recht deze overeenkomst te ontbinden. De 7 dagen

bedenktijd gaan in de dag nadat u de eerder genoemde

overeenkomst heeft ontvangen. Wij verzoeken u een eventuele

ontbinding, bij voorkeur aangetekend met bericht van ontvangst,

schriftelijk aan ons te melden.

Wanneer u moet gaan betalenBij het aangaan van de koop-/aannemingsovereenkomst maakt

u de keuze of u gebruik maakt van de mogelijkheid van uitstel

van betaling van de koopsom, planontwikkelingskosten-/voor-

bereidingskosten en de tot aan de datum van notariële levering

vervallen bouwtermijnen. In geval u van deze uitstelmogelijkheid

gebruik maakt, bent u over de vervallen maar niet betaalde

bouwtermijnen, de koopsom en de planontwikkelingskosten/

voorbereidingskosten conform de koop-/aannemingsovereenkomst

een rentevergoeding verschuldigd. De vervallen maar door u niet

betaalde bouwtermijnen, koopsom en planontwikkelingskosten/

voorbereidingskosten inclusief de daarover verschuldigde rente

worden in dat geval kort voor de notariële levering in eens aan

u gefactureerd. De bouwtermijnen die na de notariële levering

vervallen, worden vervolgens gefactureerd telkens wanneer de

bouw weer zo ver is gevorderd dat een van de bouwtermijnen is

vervallen.

Kiest u ervoor geen gebruik te maken van uw recht op uitstel

van betaling, dan worden na ondertekening van de koop-/

aannemingsovereenkomst de eventueel reeds vervallen bouw-

termijnen, de koopsom en de planontwikkelingskosten aan

u gefactureerd en dient u deze tijdig (binnen 14 dagen na

factuurdatum) te betalen. Telkens wanneer de bouw weer zover is

gevorderd dat één van de bouwtermijnen is vervallen, ontvangt u

van ons een verzoek tot betaling.

EigendomsoverdrachtDe eigendomsoverdracht van het appartementsrecht geschiedt

door middel van een zogenaamde “akte van levering” bij de

notaris. In de koop-/aannemingsovereenkomst is de uiterste

datum van transport vermeld, terwijl tevens rekening moet worden

gehouden met de geldigheidsduur van de hypotheekaanbieding.

Vóór de datum van notarieel transport zendt de notaris u een

afrekening waarop het totale, op die datum verschuldigde bedrag

is aangegeven (inclusief bijkomende kosten).

Op de afrekening wordt tevens vermeld welk bedrag de notaris

zal ontvangen van uw geldgever en welk bedrag u tijdig aan

de notaris moet overmaken. Het hypotheekbedrag dat in depot

blijft moet gelijk zijn aan de vanaf de transportdatum nog

verschuldigde bouwtermijnen. Indien dit niet het geval is zal

het eventueel ontbrekende bedrag aangevuld moeten worden uit

eigen middelen.

Op de transportdatum worden in het algemeen 2 akten getekend:

de akte van eigendomsoverdracht en de hypotheekakte.

Bijkomende kosten kunnen zijn:- de over de koopsom verschuldigde vergoeding en rente;

- de (bouw-)rente over de vervallen maar niet betaalde termijnen tot de transportdatum;

- de notariskosten voor het opmaken van de hypotheekakte;

- de afsluitkosten voor de geldgever;

- de premie voor de opstal- en/of risicoverzekering;

- eventueel de vooruit verschuldigde premie levensverzekering.

Hypotheek tijdens de bouwNa de notariële overdracht ontvangt u van ons de nota’s over de vervallen termijnen in

tweevoud. De kopie(n) zendt u zo spoedig mogelijk - voorzien van uw handtekening -

naar uw geldgever, die dan voor betaling zorgdraagt. Vanaf de transportdatum betaalt u

hypotheekrente tijdens de bouw. Deze is opgebouwd uit de rente die u betaalt over het

volledige hypotheekbedrag met daarop eventueel in mindering te brengen de te ontvangen

rente over het nog in depot staande bedrag.

De Vereniging van EigenarenHet appartementengebouw wordt door middel van een zogenaamde “akte van splitsing”

door de notaris verdeeld in appartementsrechten. In de splitsingsakte, met de bijbehorende

tekening, wordt onder meer de eigendomsverhouding in het appartementengebouw

geregeld. Als verkrijger van een appartement wordt u eigenaar van zo’n appartementsrecht.

De eigendom van het gehele appartementengebouw komt toe aan de eigenaars gezamenlijk,

daarnaast heeft iedere eigenaar het exclusieve gebruiksrecht van een privégedeelte

(appartement) en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke algemene ruimten,

hierbij kunt u onder meer denken aan de hoofdentree, het lift-/trappenhuis en de

galerijen.

Als eigenaar van een appartement bent u met de mede eigenaars verantwoordelijk

voor het beheer en onderhoud van het appartementengebouw. Ter behartiging van de

gemeenschappelijke belangen wordt via de splitsingsakte een Vereniging van Eigenaars

opgericht, waarvan iedere eigenaar automatisch lid wordt. In de wet zijn regels gegeven

waaraan een Vereniging van Eigenaars moet voldoen. Zo moet de Vereniging van

Eigenaars een ledenvergadering hebben, die ten minste éénmaal per jaar bijeen komt.

Dan worden de fi nanciële jaarstukken besproken en wordt de voorschotbijdrage (service-

kosten) in de begrootte gezamenlijke kosten voor onderhoud, verzekeringen, e.d. per

appartement vastgesteld. Tevens wordt het bestuur en eventueel een administrateur door

de ledenvergadering benoemd. In het splitsingsregelement zijn bepalingen opgenomen,

waarin de gang van zaken in het appartementengebouw grotendeels is geregeld.

Mogelijkheden van meer- en minderwerkenBij al onze appartementen worden de verkrijgers in de gelegenheid gesteld te kiezen uit

een ruime mogelijkheid aan alternatieven, zodat het appartement zoveel mogelijk kan

worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Omtrent deze mogelijke alternatieven

zult u worden geïnformeerd door de afdeling kopersbegeleiding van de aannemer.

32

Het appartement dient echter te voldoen aan het Bouwbesluit, de

eisen van de nutsbedrijven en de garantieregelingen van het SWK.

In verband met deze eisen en de seriematigheid van het project is

het weglaten of verplaatsen van sommige essentiële onderdelen

(zoals vloeren incl. afwerking, dragende binnenwanden, leiding

en/of leidingkokers, buitengevels, kozijnen, e.d.) niet mogelijk,

tenzij het een onderdeel is van de standaard alternatievenlijst.

Oplevering/sleuteloverdrachtWanneer het appartement gereed is, krijgt u een uitnodiging om

samen met de aannemer uw appartement te inspecteren voor

oplevering. Als extra zekerheid wordt door ons, voor de oplevering,

bij de notaris een bankgarantie gesteld ter grootte van 5% van

de aanneemsom. Tijdens de inspectie worden eventueel nog

geconstateerde onvolkomenheden schriftelijk vastgelegd en deze

onvolkomenheden worden vervolgens zo spoedig mogelijk door de

aannemer verholpen. Indien u aan al uw financiële verplichtingen

heeft voldaan en de akte van transport van het appartement

en de eventuele hypotheekakte zijn getekend, ontvangt u na

ondertekening van het opleveringsformulier de sleutels van uw

appartement. Het in ontvangst nemen van de sleutels betekent

dat het risico van het appartement op u overgaat en dat u het

appartement vanaf dat moment zelf dient te (laten) verzekeren.

OnderhoudsperiodeGedurende 3 maanden nadat de oplevering heeft plaatsgevonden,

kunt u ons schriftelijk mededelen of nieuwe onvolkomenheden

zijn ontstaan, die niet het gevolg zijn van onder andere verkeerd

gebruik of het “werken” van materialen. Verliest u daarbij niet uit

het oog dat de materialen waarmee het appartement is gebouwd

nog kunnen gaan “werken”.

Als gevolg van droog- of verhardingskrimp kunnen haarscheurtjes

ontstaan in stukadoorswerk, deuren kunnen gaan klemmen

omdat hout moet “wennen” aan een andere temperatuur en

vochtigheidsgraad. Deze kleine onvolkomenheden kunnen nooit

voorkomen worden. Nadat alle onvolkomenheden, waarvan

schriftelijk aan ons melding is gemaakt, zijn verholpen, worden

wij geacht aan onze verplichtingen te hebben voldaan.

De bankgarantie vervalt drie maanden na oplevering van uw

appartement, tenzij u schriftelijk aan de notaris meedeelt de

bankgarantie te willen handhaven, omdat u meent dat er nog

gebreken bestaan die u binnen drie maanden na oplevering bij

ons heeft gemeld en welke gebreken nog niet zijn hersteld.

Het bedrag dat als bankgarantie gehandhaafd blijft, dient wel in

redelijke verhouding te staan tot de aard en omvang van de nog

aanwezige gebreken.

Garantie- en waarborgregelingOp de appartementen in dit bouwplan is de SWK Garantie- en

waarborgregeling en het bijbehorend Garantiesupplement

bestaande uit Module I C (2010) en Module II F (2010) van

toepassing. Wat betekent dit voor de verkrijger? Dat kan als volgt

kort worden samengevat.

In het geval de ondernemer tijdens de aanbouwperiode van het

huis in financiële moeilijkheden komt, wordt het appartement

zonder meerkosten voor de verkrijger afgebouwd. SWK regelt dit

voor de verkrijger in samenspraak met de betrokken verzekerings-

maatschappij. Deze waarborg heet de insolventiewaarborg.

Daarnaast wordt door de ondernemer vanaf drie maanden na de

oplevering een zekere bouwkundige kwaliteit van het appartement

gegarandeerd. Doen zich binnen de garantietermijn bepaalde

bouwkundige gebreken voor, dan is de ondernemer verplicht

deze te herstellen. Deze garantie geldt in beginsel voor zes jaar.

In zeer ernstige gevallen geldt er zelfs een garantietermijn van

tien jaar. Dit is de SWK garantie.

Voor bepaalde, in de garantieregeling genoemde specifieke

onderdelen, geldt een kortere termijn dan zes jaar. Zo is het

verfwerk bijvoorbeeld gegarandeerd voor één jaar. Schade, die

het gevolg is van onvoldoende onderhoud, valt vanzelfsprekend

niet onder de garantie. Sommige onderdelen (zoals bijvoorbeeld

behangwerk) zijn uitgesloten van de garantie.

Als de ondernemer zijn verplichtingen uit hoofde van deze

bouwkundige garantie niet nakomt, kan een verkrijger in de

volgende twee gevallen een beroep op de zogenaamde gebreken

waarborg bij SWK doen: bij faillissement van de ondernemer na

het ingaan van de garantietermijn; indien de ondernemer verzuimt

om (tijdig) een arbitraal vonnis, waarin hij is veroordeeld om

een garantiegebrek te herstellen, na te komen. SWK zorgt er

dan in samenspraak met de betrokken verzekeringsmaatschappij

voor dat het gebrek kosteloos wordt hersteld. Er geldt wel een

maximumdekking per woning.

33

34

Tevens geldt dat ingeval van geschillen SWK kan bemiddelen tussen verkrijger en

ondernemer en daarnaast biedt de Garantie- en waarborgregeling een laagdrempelige

geschillenregeling. Bij verkoop van het appartement wordt gebruik gemaakt van een

modelcontract. Dit biedt de zekerheid, dat de afspraken tussen de verkrijger en de

ondernemer evenwichtig zijn vastgelegd.

Kortom: het kopen van een appartement met toepassing van een garantie- en

waarborgregeling biedt de verkrijger meer zekerheid!

SWKSWK, voluit Stichting Waarborgfonds Koopwoningen, is in 1978 opgericht op initiatief

van de Vereniging van Nederlandse Projektontwikkeling Maatschappijen (Neprom) en de

Vereniging Grootbedrijf Bouwnijverheid (VGBouw). Bij SWK zijn de grootste en meest

bekende aanbieders van koopwoningen aangesloten.

SWK is opgericht om tijdig in te kunnen spelen op de ontwikkelingen op het gebied van

consumentenbescherming en in het bijzonder in die gevallen, waarbij de verkrijger van

een woning het fi nanciële risico loopt wanneer de ondernemer failliet zou gaan.

De bij SWK aangesloten ondernemingen (deelnemers) onderscheiden zich in de koop-

woningenmarkt door het hebben van een eigen kwaliteitsdienst. De deelnemers worden

jaarlijks op hun fi nanciële positie onderzocht door een extern accountantskantoor,

terwijl een extern ingenieursbureau periodiek de kwaliteit van de organisatie toetst

en steekproefsgewijs de kwaliteit van de woningen controleert. Tevens houdt SWK zelf

nauwgezet de kwaliteitsontwikkeling in de gaten aan de hand van een geautomatiseerd

klachtensysteem.

Tot slotTenslotte vragen wij nog uw aandacht voor het volgende:

- heeft u een inboedelverzekering?

- heeft u een WAP oftewel een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering als Particulier?

- als u gehuwd bent en kinderen heeft, verdient het aanbeveling een verzekering op

het leven van u of uw partner af te sluiten, want door het wegvallen van vader of

moeder kunnen aanzienlijke extra kosten voor het gezin ontstaan.

35

WijzigingenDeze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de

hand van gegevens en tekeningen verstrekt door gemeentelijke

diensten, architect, constructeur en overige adviseurs van

het plan. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten

aanzien van wijzigingen voortvloeiend uit bijvoorbeeld eisen

van de overheid en/of nutsbedrijven, een gewijzigde constructie,

stedenbouwkundige verkaveling, etc. De op de tekening

ingeschreven maten zijn “circa”-maten. De in deze brochure

weergegeven ‘artist-impressies’ en ‘sfeerplattegronden’ geven

slechts een impressie van de te bouwen appartementen, waaraan

dan ook geen rechten kunnen worden ontleend. Tevens behouden

Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. en/of Stichting

Woonpartners zich het recht voor, op of aan de opstallen de

naar hun oordeel noodzakelijke architectonische of technische

wijzigingen aan te brengen, waarvan de noodzakelijkheid bij

uitvoering blijkt, mits deze wijzigingen geen ernstige afbreuk doen

aan de waarde, kwaliteit, uiterlijk aanzien en bruikbaarheid van

het appartement; deze wijzigingen zullen geen der partijen recht

geven tot het verrekenen van mindere of meerdere kosten.

Indien het appartement gekocht wordt terwijl deze al gereed is en

er een verschil mocht zijn tussen de technische omschrijving en de

werkelijkheid, dan prevaleert de uitvoering van het appartement.

De situatietekening is met de grootst mogelijke zorg vervaardigd,

echter wij kunnen ten aanzien van afwijkingen in de perceelgrootte

geen aansprakelijkheid aanvaarden. Afwijkingen van het perceel -

groter of kleiner - dan in de koop-/aannemingsovereenkomst staat

vermeld zullen geen der partijen recht geven op verrekening.

www.helmond-vossenberg.nl

15 juni 2010Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

Vormgeving © Jan Lieuwma Vastgoed Promotie

informatie over de huurappartementen:

Stichting WoonpartnerSKasteel Traverse 1, 5701 NR Helmond

Postbus 6006, 5700 ES Helmond

T: 0492 – 50 88 00

F: 0492 – 50 88 20

E: info@woonpartners.nl

I: www.woonpartners.nl

JanSSen de Jong proJectontWikkeling B.v.Ekkersrijt 4008, 5692 DA Son en Breugel

Postbus 131, 5690 AC Son en Breugel

T: 0499 – 49 13 13

F: 0499 – 47 68 00

E: projectontwikkeling@jajo.com

I: www.jjpo.nl

hypotheekadvieS:

raBoBank helmondKerkstraat 33, 5701 PL Helmond

Postbus 245, 5700 AE Helmond

T: 0492 – 59 45 94

F: 0492 – 59 46 99

E: info@helmond.rabobank.nl

I: www.rabobank.nl/helmond

verkoop door ontWikkelaar:

marJan eggermontT: 040 – 281 17 11

M: 06 – 20 30 29 26

verkoop door makelaar:

Broeckx-praaSterink makelaarSMierloseweg 3, 5707 AA Helmond

Postbus 800, 5700 AV Helmond

T: 0492 – 54 90 55

F: 0439 – 52 54 33

E: helmond@woonplezier.nl

I: www.woonplezier.nl

informatie over de koopappartementen:

Vossenberg wordt mede ontwikkeld door