Pleasantview remastered 2

Post on 27-Jun-2015

279 views 0 download

Transcript of Pleasantview remastered 2

“Daar zijn we weer!” giert Corina, ze staat op en ploft op haar bed neer. “Leuke kamer, right? Erg ingericht met kleuren van de natuur.”

“Nou, dus, vorige keer zei ik dat we een kijkje gingen nemen bij één van de zusjes Heethart, hierbij wens ik jullie veel plezier bij Nina!”

Naast Stefano is ook Nina getrouwd, Joost Rietberger is de naam van haar man. Dat maakt dit dus een kijkje bij de familie: Rietberger!

“Kom op Nigel, zeg maar mamma, kom zeg het dan mam-ma,” Nina zit zuchtend voor haar zoontje, een sterke eigen wil, als hij iets niet wil gebeurd het ook niet.

Joost heeft meer geluk met Joanna, “kom Joan zeg maar pappa,” zegt hij. “Pappa!” roept ze vrolijk. Joost klapt enthousiast in zijn handen, “grote meid!” Joanna begint te lachten. “Anna groot.”

Na een tijdje besluiten Joost en Nina de tweeling alleen te laten. Nigel kijkt maar wat rond terwijl Joanna met haar speelgoed paardje speelt.

En het zal dan ook geen tweeling zijn als ze niet tegelijk op het potje gaan.

Nina kruipt in haar favoriete roman, terwijl Joost naar zijn werk is.

Als ze de tweeling bovenaan de trap hoort zeuren dat ze moe zijn, loopt ze naar boven en stopt ze 1 voor 1 in bed. “Welterusten schatjes.” zegt ze als ze het licht uitknipt en de deur zachtjes sluit.

Nina loopt nog een trap naar boven en gaat in bed liggen. Dat zwangere gedoe put haar hartstikke uit.

Ongeveer 2 uur stapt Joost uit zijn carpool en wenst zijn collega welterusten. Om vervolgens naar boven te lopen om te kijken of Nigel en Joanna nog slapen.

“Als roosjes.” mompelt Joost als hij bij Nina in bed gaat liggen.

Alleen is zijn nachtrust van korte duur, want geen 5 minuten later staat Nina op met hevige buikkrampen. “Joost.. Joost wordt nou wakker!”gilt ze.

“Normaal slaap je verdomme nooit zo snel, sta op!” ze gilt steeds harder en eindelijk staat Joost op.

“Houd is op mens, ik probeer te slapen.” geeuwt hij, maar als hij ziet dat ze bevalt houd hij wijselijk zijn mond.

Even later staat Nina met haar 2e dochtertje Riley in handen.

“Kijk eens lief, je dochtertje, oh.. Snel pak d’r aan.”

Als Joost, Riley eenmaal vast heeft grijpt Nina naar haar buik, “oh god weer een tweeling.” schreeuwt ze.

Maar even later staat ze met nog een dochtertje in haar armen, Rosanna is alle pijn meer dan waard geweest. Nina voelt nog iets en legt haar vlug, maar voorzichtig op de grond neer.

Om even later haar zoontje Remco vast te houden.

Maar ja, dat is niet alles. Nadat ze Remco, net als Rosanna, op de grond heeft gelegd staat ze met nog een zoontje in haar armen. Kleine Ronald is gelukkig de laatste.

Nina geeft de kleine Remco zijn flesje.

Terwijl Joost zich bezighoud met kleine Ronald. “Een vierling..” mompelt hij. “Ja, een vierling, en dan ook nog Joanna en Nigel erbij.” mompelt ook Nina.

Joost haalt Joanna en Nigel uit bed.

En Nina verzamelt de baby’s in hun bungelbogen.

Het rotte is, dat ze allebei naar hun werk moeten. Er wordt een kindermeisje gebeld en Nina en Joost stappen in de carpool.

Toen het kindermeisje begon was het een regelrechte ramp, maar wat wil je met 4 baby’s en 2 peuters. Maar naarmate de dag voorbij ging, ging het steeds beter.

Zo goed dat het alweer 6 uur is en Nina en Joost terugkomen van hun werk, de tweeling is moe dus leggen ze hun eerst in hun bed.

Nina pakt Riley uit bed en loopt naar beneden. “tijd voor een flesje, kleine meid.”

Joost besluit eerst zijn vaardigheidspunten bij te werken en daarna Nina te helpen met de kinderen.

Kleine Rosanna kon een was beurt gebruiken, ze stonk een uur in de wind.

Die avond staan Nina en Joost bij de taarten, Joanna en Nigel gaan opgroeien, tot grote opluchting van hun ouders.

Eerst is Joanna aan de beurt. Nina blaast de kaarsjes voor haar uit.

En zet haar dan op de grond neer.

Waarna ze even later als een grote meid op de vloer beland.

Dan is het de beurt aan Nigel. Dit keer blaast Joost de kaarsjes uit.

Ook hij wordt op de grond gezet,

en komt neer als een grote knul.

Joanna en Nigel omhelzen elkaar, zijn ze niet cute samen?

Wat ze weer doen na een totale make-over in de kamer van hun broertjes en zusjes.

Hun kamertje werd in 2 stukken op gedeelt. Aan de linkerkant zat het stuk voor Nigel, een groot piratenbed en een poster van Johnny Depp.

En aan de andere kant had je het stuk van Joanna, een echt meisjes gedeelte. Een groot roze bed, een oventje en aan de andere kant stonden haar schildersezel en bureau.

Ook Nina en Joost besluiten te gaan slapen, de volgende ochtend moeten ze immers vroeg op.

Om 8 uur staat de schoolbus voor Joanna en Nigel voor de deur. Ook de carpool van Joost en Nina is er. Ze stappen allemaal in.

Het kindermeisje alleen achterlatend met de vierling.

En om 3 uur stappen ze alle 4 weer uit.

Joost helpt de kleine Joanna met haar huiswerk.

En Nina helpt Nigel met zijn huiswerk.

De verjaardag van de vierling vergeten! Hoe is het mogelijk. Joost kijkt verbaast op, als Remco in zijn armen ineens omhoog springt. Hij zet hem op de grond neer en kijkt verbaast naar zijn zoontje.

Rosanna na haar make-over.

Riley.

Remco

En Ronald. “Ehm, weet je zeker dat dit Remco is, Joost?” vraagt Nina als ze bij de wiegjes van de jongens staan. “Eh, goede vraag Nien..” mompelt hij en ze kijken elkaar aan.

De volgende dag neemt Nina Ronald onder handen. “Kom maar naar mamma, Ronald, kom dan.” Maar Remco wilt niet en hij laat zichzelf vallen. Nina begint te lachten en Riley doet haar broertje na.

“Dus ja, zo zie je maar. Ook Nina is getrouwd en heeft kinderen.” zegt Corina. “Benieuwd of dit geluk ook stand houd? Of denken jullie net als bij Stefano dat Nina de mist in gaat?”

“Een vierling, pfft wat een drukte. Helemaal niet gepland ook. Ach nou ja ik weet zeker dat ze niet zonder ze kunnen.” zucht Corina, er glimt wat in haar ooghoeken. “Wat? Oh er is niks, tot de volgende keer iedereen!”