Meubelpark de Bongerd

Post on 24-Mar-2016

225 views 1 download

description

Landelijk wonen, daarin kunnen wij u zeker adviseren. Bekijk de brochure...

Transcript of Meubelpark de Bongerd

landelijk

brocant

stoffering

eigentijds

lifestyle

slaapkamers

klassiek

doorleefd

decoratie

Meubels, accessoires, vloeren, wanden ra-men... Bij Meubelpark de Bongerd vindt u altijd de nieuwste trends op het gebied van wonen en slapen. Een grote collectie banken, stoelen, kasten, etc in diverse stij-len en sferen zijn bij ons verkrijgbaar. Kom dus snel langs bij de grootste en goedkoop-ste landelijke woonwinkel van Nederland en laat u vrijblijvend adviseren.

‘De Bongerd’ KesterenBatterijenweg 194041 DA Kesteren(Naast Babypark)

‘De Bongerd’ ZaanstadSamsonweg 211521 RA Wormerveer(Bij Babypark)

‘De Bongerd’ GoudaIndustriestraat 152802 AC Gouda(Naast Babypark)

ContactTel. 0488 488855info@debongerd.nlwww.debongerd.nl

naturalliving

living

lifestyle

landelijkleefbaar

luxe

classicgrandeur

Durf te combineren... landelijk, klassiek, chique, antiek etc. etc. Door verschil-lende stijlen te mixen krijgt uw interieur een geheel eigen en sfeervol karakter.

Landelijk wonen... daarin kunnen wij u zeker advi-seren. Gebruik neutrale kleuren en natuurtinten en creëer zo een warm, chi-que en sfeervol interieur. Als alles helmaal naar uw wensen is samengesteld en overal de juiste kleuren en materialen zijn gebruikt voelt u zich pas echt thuis.

originele

decoratiewoning

Een grote collectie woonaccessoires en decoratie van bekende merken. Braxton, PTMD, Riverdale, Rivièra Maison, Pomax en nog veel meer...!

decoratiewoning

brocant

eigentijds

brocant

eigentijdsdoorleefd

Of houdt u juist van brocant en eigentijds? Ook daarvan vindt u een grote collectie meubels en ac-cessoires bij Meubelpark de Bongerd. Deze inrich-tingen zijn erop gericht dat u met authentieke ka-raktervolle meubels een leefbare sfeer creëert in uw woning.

bedden

textielboxsprings

Op de slaapafdeling van Meubel-park de Bongerd treft u een enorme collectie slaapkamers aan. Erva-ren slaapadviseurs kunnen u uit-stekend adviseren bij de aankoop van uw nieuwe slaapsysteem. Kom proefliggen in onze enorme slaap-studio met meer dan 30 testbed-den. Bekende merken als Tempur, Norma en Pullman zijn bij ons verkrijgbaar.

Met de meubels en acces-soires van Rivièra Maison krijgt uw huis extra sfeer. Kom langs bij de Bongerd in Gouda of Zaanstad en proef de sfeer in onze enorme Ri-vièra Maison shop-in-shops.