Kadenza BI Consultant

Post on 10-Aug-2015

85 views 2 download

Transcript of Kadenza BI Consultant

100% Kadenza:

Passie, Liefde, Vuur_Voeten

in de Klei _Nieuwsgierig_

Leergierig_Bruggen

Ontwerpen en Bouwen_

Samen-werken_

Interesse voor Elkaar

100% Jij?

Onze BI-consultants begrijpen waar het in dit mooie vak om gaat: klanten helpen om beter te presteren. Natuurlijk, ze hebben veel tech-nische bagage. Techniek is hun instrument. Maar: het is niet hun vak. Het zijn geen ‘techneuten’, ze willen problemen oplossen. Uitdagen. Echt helpen. Ze zijn zich bewust van hun omgeving, van waarom ze iets doen en voor wie. Ze zijn nieuwsgierig en vragen door tot ze 100% begrijpen wat een klant wil. Met die kennis bedenken én realiseren ze oplossingen. Meestal in projectteamverband, samen met andere Kadenza-specialisten. Wat Kadenza’s BI-consultants zo ver boven het maaiveld uittilt, is met andere woorden hun manier van werken en denken.

Wat ga je doen?Interviewen. Graven. Prikkelen. Sparren. Analyseren. Creëren. Dagelijks zit je om tafel met gebruikers. Met collega´s. En je kijkt net zo makkelijk door de ogen van de klant als door een technische bril. Je neemt afstand om het geheel te overzien, om dwarsverbanden te leggen, risico´s in te schatten. Je blijft zoeken: hoe kan Kadenza de vraag beantwoorden in een vorm en taal die bij de wereld van de klant past? Want jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en inrichten van BI-omgevingen – tot en met het wegwijs maken van gebruikers aan toe. Onderweg creëer je kansen, vakinhoudelijk en commercieel.

Dit heb je in huis−afgerondeacademischeofhbo-opleiding−2-5 jaar werkervaring als BI-consultant in de IT en/of consultancy−aantoonbaargespecialiseerdineenbackend/ETL-toolals PowerCenter, BODS, DataStage, OWB of SSIS−kennisvanenervaringmeteenfrontendtoolalsSAPBusinessObjectsen/ofIBMCognosen/ofQlikView(liefstgecertificeerd)

−ervarenvertalervanklantwensennaarontwerpenrealisatie−gekoppuzzelsoplossen,creatiefdenken,nieuweuitdagingen−sociaaldier,communicatiefsterkengerichtopsamensuccessenboeken(resultaatvoorego)

AanbodTrots zijn op wat je doet. Zin om naar je werk te gaan. Een om-geving waarin je vak breed wordt gezien. Heel veel samenwerken met collega’s van topniveau, van wie je veel leert. De kick van samen verschil weten te maken. Spannende klanten. Ruim baan voor je ideeën, via innovatie en kennisdeling. Steeds weer geprik-keld worden om puzzels op te lossen, om nog meer uit jezelf te halen. Merken dat je ertoe doet. Daar mag je ons op afrekenen.

Interesse? Herken je jezelf in het beschreven profiel en ben je geïnteres-seerd in een oriënterend gesprek of wil je meer informatie, neem dan rechtstreeks contact op met recruiter Saskia van der Putten.

Reageren op deze functie035 – 539 44 90 of werkenbij@kadenza.nl

Hoe Kadenza ben jij? Check het bij de mensen die jouw collega’s kunnen worden, klik op de foto’s!

www.kadenza.nl

Mattijs Voet

BI&DWH architect

Alexander van Helm

Technical Director

Perry Koot

Consultant BI & DWH

Klaske de Hoop

Teamleider Architectuur

Dagny Lieuw-Fo

Consultant BI & DWH

BI-consultant(junior/medior)

Angela Bouckaert

Accountmanager