Bibstrip Zet je YouTube kanaal op je Facebookpagina

Post on 24-Jan-2015

127 views 0 download

description

Heb je een YouTubepagina én een Facebookpagina? Voeg dan de YouTube App toe op je bedrijfspagina of de pagina van je vereniging

Transcript of Bibstrip Zet je YouTube kanaal op je Facebookpagina

Bib-strip : zet je You Tube kanaal op je facebookpagina …

Beheer je een Facebookpagina voor je vereniging of je werk? Heb je bovendien ook een YouTubepagina waar je filmpjes post of verzamelt? Maak dan reclame voor je You Tube kanaal via je Facebookpagina…

Surf naar je Facebookpagina en klik op de tab Meer.Kies de optie Meer apps zoeken.

Klik op Apps zoeken en vervolgens in het zoekvakje “you tube”.Selecteer de YouTubeTab.

Klik op Nu gebruiken.

Er wordt gevraagd om te switchen naar je persoonlijke account. Dit moet je doen om de tab te kunnen toevoegen op de pagina van je werk of vereniging.

Klik op de knop Install Application.

Selecteer de juiste pagina en klik op Add Page Tab.Even geduld de nieuwe App wordt geïnstalleerd.

De App linkt naar een standaardpagina. Nu moet je de link nog aanpassen naar je eigen You Tube kanaal…Klik op het pijltje achter Administrator Panel.

Vul de naam van je kanaal/account in.Klik op Save settings.

Tot slot kan je de tab eventueel nog een andere plaats geven. Standaard wordt hij onderaan je Tablijst toegevoegd en zal dus vaak onzichtbaar zijn. Dat is niet de bedoeling…Klik op Meer en kies Tabbladen beheren.

Neem de App die je wil verplaatsen vast en sleep naar de gewenste positie. De bovenste twee Apps zijn grijs gekleurd. Die kan je niet verplaatsen.Bevestig via de Opslaan knop.

Heb je de App vrij hoog in het lijstje gezet dan zal hij zichtbaar zijn als Tab bovenaan én in het Apps blok in de linkerkolom op je pagina.

Bib Bornem, juni 2014

computertipsvan A tot Z