Ba cc w5_draaijingh(1)

Post on 01-Jul-2015

816 views 0 download

Transcript of Ba cc w5_draaijingh(1)

BaCC: UtopiaWeek 5 – Draaijingh(1)

Hier zijn we bij het eerste gezin van generatie 2! Al is het nog niet echt een gezin… :p

Voor als jullie vergeten waren hoe ze eruit zag: dit is dus Amber Draaijingh, de oudste dochter van Milan Anjer en Wendy Draaijingh. Ze is een Genotssim met als levenswens 50 eerste dates hebben.

En dit is haar huisje. Noem me maar een dikke nek, maar ik vind van mezelf dat ik steeds beter word in het bouwen van die begin-huisjes. Trouwens, vlak nadat ik de foto nam heb ik er nog één en ander aan veranderd, maar was te lui voor een nieuwe foto ;)

Het eerste wat Amber deed in haar nieuwe huis, was in haar dagboek gaan schrijven over een man die ze niet eens kent! Wat me aan haar levenswens herinnerde: laat ik dus maar eens uitkijken naar wat mannelijk schoon!

Toen ze naar buiten ging, kwam meneer Humble voorbij, en zonder overdrijven: zijn gezicht is de hele tijd zó blijven staan! _O-

Maar goed, mannen leren kennen dus. Dit was het eerste slachtoffer – Amber heeft in haar tienertijd amper 3 eerste dates gehad, dus dat zijn er nog 47 te gaan – en het leek wel te klikken.

Tot meneer aan Amber een blind date voorstelde. En op één of andere manier heten alle blind dates hier Patrick (zie vorige update bij Subha :p)

Oud van leeftijd, jong van geest?? Het verbaasde me trouwens dat Amber nu pas haar eerste kus kreeg… Maar er was dan ook nooit een échte klik geweest met één van die drie tienerjongens.

Die klik was er duidelijk wel met meneer de butler – het is toch een butler hé? Ik heb die optie eigenlijk nog nooit gebruikt, maar volgens mij heeft hij de kleren van een butler aan.

Het kwam niet verder dan kussen, want op één of ander vreemde manier stond kindje maken niet bij de opties –jammer, want ik vind ‘m best wel knap ;)

Nadat Patrick vertrokken was, probeerde ze het nog een keer met André, die de hele tijd had staan wachten… Maar deze keer had ze géén succes!

Dan maar een job gaan zoeken. De populatie van Utopia is momenteel 408, dat wil zeggen dat al een tijdje een sim een baan in het Onderwijs mag. En jawel, die zat er vandaag tussen! Een beetje raar misschien, Genotssim in het onderwijs… Maar eigenlijk is met kinderen bezig zijn ook puur genieten!!

En omdat ik deze update met als die (pogingen tot) dates een kopie van de vorige up begin te vinden en ik verslaafd ben aan adoptiekindjes, liet ik Amber snel bellen naar het adoptiebureau ;)

Om de volgende ochtend te beseffen dat ze zich dan ziek zou moeten melden op haar eerste werkdag, anders zou de maatschappelijk werkster het kind meteen weer komen halen!

Dus na een telefoontje met een gespeelde hoest en dikke keel, kon Amber met een gerust hart haar kindje gaan opwachten!

Het grote moment is aangebroken!! Voor de meisjes zaten we aan de letter J, dus heb ik Ambers dochtertje Judith genoemd.

En ik weet niet waar dit kind vandaan komt, maar ik kreeg zo’n ‘Annie’-gevoel: het eerste wat ze deed was de bedden gaan opmaken!

Gelukkig was daar mama Amber om haar te vertellen dat ze hier zo’n klusjes niet hoefde te doen? En Judith vond dat duidelijk heel fijn!

En zoals bij de rest van de adoptiekindjes ook het geval was: eerst een make-over, en dan naar school!

En zo kon Amber dan een paar uurtjes te laat toch ook nog naar haar werk vertrekken.

Ze hadden allebei op hetzelfde uur gedaan, wat leidde tot deze leuke foto: moeder en dochter die samen uit de bus of carpool stappen!

En terwijl Amber deze keer wél met succes een date krijgt met die kerel van gisteren, André…

Lijkt ook Judith al een eerste ‘date’ te hebben ;)

Moet ik onthouden, ze zouden best een schattig koppeltje kunnen worden…

Zei ik niet net dat ze deze keer meer succes had?? Ik was eerst van plan om hen te laten samenwonen, kindjes laten maken en Ambers levenswens te laten voor wat ze was… Maar uiteindelijk leek het me ook wel eens leuk om een moeder en dochter met een geweldige band te hebben ;)

Goede band?? Ja hoor, Amber helpt zonder problemen haar dochtertje met haar huiswerk…

…maakt haar lievelingseten klaar…

…en ze slapen zelfs samen in hetzelfde bed! En nee, niet omdat Amber te weinig geld heeft. Met dat geld heb ik namelijk nog plannen.

Maar die zijn nog niet meteen voor de volgende ochtend! Amber moet om 7u naar haar werk vertrekken, en daarom moet er voor één uurtje een nanny komen.

Een nanny die kleine schattige Judith meteen om haar vingertje wind! Zeg nu zelf, wie zou er nu niet smelten voor zo’n lief kindergezichtje??

Jammer genoeg duurde hun babbeltje maar een uurtje, want toen moest Judith alweer naar school vertrekken.

Om een paar uur later weer samen met haar mama – die promotie had gemaakt! – weer thuis te komen.

En dan zullen we nu eens iets gaan doen met het geld dat Amber na het bouwen van haar huisje nog overhad…

Tadaaa!! Het begin van ‘Club Draaijingh’! Ja, het begin, want voor een dak boven het hoofd was er nog niet genoeg geld.

De bedoeling van deze kavel is trouwens ook niet echt een bepaald niveau te halen, maar gewoon iets waar sims plezier kunnen maken. Amber en Judith geven alvast het goede voorbeeld ;)

En al gauw druppelen ook de eerste klanten binnen. Kleine sociale Judith doet alvast een poging om hen een spelletje ‘Maak de Lama Niet Wakker’ uit te leggen.

En Amber leert er natuurlijk nieuwe mensen kennen, iets wat altijd van pas kan komen bij haar levenswens ;)

Maar toen was het bedtijd voor Judithje, en moest Amber noodgedwongen de zaak sluiten voor die avond.

Bovendien moest Judith’s huiswerk nog gemaakt worden, iets waar ze met plezier de hulp van haar moeder voor kreeg.

Waarna moeder en dochter opnieuw samen in bed kropen.

Maar toen… bleek er toch iets misgelopen te zijn bij de laatste date. Vreemd, want volgens de Insim is Amber dus niétzwanger, heb ik meteen gecheckt. Haar bolle buik bewijst echter het tegendeel…

De volgende ochtend begon met de derde brand in Utopia! Noem het een geluk bij een ongeluk, want vanaf nu is er een job in de Ordehandhaving beschikbaar! – wordt handig voor Daisy Doorn volgende week, zij heeft die levenswens ;)

Na zo’n zware ochtend, had Amber behoefte aan een relaxerend bad. Het nieuws dat Judith binnenkort grote zus wordt, zal ze later wel vertellen.

En toen liep deze man voorbij, met de postbode vlak achter hem… Wat denken jullie, zouden het tweelingbroertjes zijn?? :p

In ieder geval zag Amber in hem een potentiële date… Hij jammer genoeg niet in haar -.-’

Amber is één van de weinige moeders die dolbij begint mee te juichen als haar kind met een goed rapport uit school komt.

Ik val in herhaling, maar Judith is echt een sociaal kind. Ze was nog geen tien minuten thuis, of ze werd al opgebeld door iemand die ze gisteren in de club had leren kennen.

Tijdens het vieruurtje vertelde Amber haar over het baby’tje in haar buik, en Judith was meteen dolenthousiast!

Ze besloot meteen een schilderij te gaan maken voor haar nieuwe broertje of zusje, terwijl mama al doodmoe was gaan slapen.

Buikbump nummer 2!

Zoals ik al zei, Judith is dus ongelooflijk enthousiast dat ze grote zus wordt: dit begon zo spontaan te doen terwijl ik even niet keek ;)

O ja, en check de totaal overbodige nanny, want Amber is al twee dagen op zwangerschapsverlof -.-’

Alleen thuis en niets te doen, dus belde ze maar even die vent van gisteren die geen date met haar wou. En nog steeds niet, zo blijkt…

Dan maar eens proberen bij zijn ‘tweelingbroer’ – die overigens evenmin interesse heeft. Ik denk dat ik die levenswens gewoon maar zal laten varen, ik bedoel gewoon eens kijken hoever ik kom maar er niet al te hard mee bezig zijn.

Met andere woorden was Amber dolgelukkig toen Judith eindelijk uit school kwam – en ze vreemd genoeg alwéér een telefoontje kreeg van diezelfde kerel van gisteren.

Na een lang telefoongesprek vertrokken moeder en dochter nog eens naar de club om nieuwe contacten te leggen. Euhm… Amber, ik weet het niet precies maar volgens mij is zo’n bubbelaar niet meteen geschikt speelgoed voor een kind van tien…

Judith begon dan ook al snel moe te worden. Maar Amber had intussen al heel wat nieuwe mensen leren kennen en 100 simdollars verdiend – het gaat écht niet vooruit hé, zo’n betaalding – dus trokken ze weer naar huis.

Thuis nog even een nachtzoentje voor mama en de baby, en Judith kon naar haar bedje gaan. Haar laatste nacht als enig kind…

Amber daarentegen wou eerst nog een hapje eten. De koelkast was leeg, maar ze komt uit de familie Anjer dus heeft ze tientallen vissen in haar inventaris!

Ik had helemaal niet meer op de tijd gelet, en aangezien Amber volgens de Insim niet eens zwanger was kon ik ook niks nakijken, maar opeens greep ze dus naar haar buik en begon de bevalling!

Zoooo, en weer een meisje erbij – mijn spel is blijkbaar meisjesgezind maar dat vind ik totaal niet erg ;)

Deze kleine meid heet Katja, ze heeft het zwarte haar van Amber en de blauwe ogen van haar vader – nu Amber bevallen is kon ik het in de stamboom nakijken, en Katja is inderdaad André’s dochter.

Meteen grote liefde tussen de twee zusjes!

En omdat er voorlopig nog niet genoeg geld is voor een verbouwing, moet kleine Katja genoegen nemen met een wiegje in een hoek van de woonkamer.

Toeval of niet… De volgende ochtend zat er een liefdesbriefje in de bus van André… Zou hij iets weten zonder dat Amber beseft dat hij het weet??

Schattig familietafereeltje. Amber is perfect gelukkig met haar twee dochters, een man in haar huis heeft ze voorlopig niet nodig.

Tenzij voor geld misschien?? Ze is dik geworden van het vele eten, en er is amper geld genoeg om een balletbarre te kopen!

Het ziet er trouwens naar uit dat Judith dezelfde kant uitgaat, als ze zo blijft schrokken -.-’

Even een nanny bellen voor Katja, en op naar de club! Steeds meer mensen lijken hun weg ernaartoe te vinden, alleen jammer dat er geen tevredenheidssterren bijkomen. En er nog iets verkopen, daar heeft Amber voorlopig het geld niet voor.

Wie we daar hebben, als dat Subha Lalasa niet is! Even proberen, want Romantieksim die 20 O jaa!’s wil en Genotssimdie 50 eerste dates wil… Dat lijkt me toch een perfecte match!

Maar eenmaal thuis, toen Amber haar nieuwe mogelijk date wou opbellen, kreeg ze toch een negatief antwoord…

De volgende en laatste ochtend van deze week, en Katja komt eens een kijkje nemen in de koelkast… Nee, ik vond dit echt zo’n schattige foto! Even vanuit het standpunt van de koelkast genomen terwijl Amber een flesje zocht voor haar dochtertje.

Met haar andere dochter ging het gesprek dan weer over opgroeien, want Judith wordt morgen alweer tiener. Alleen jammer dat het al zondag is en we dus tot volgende week moeten wachten om haar te zien opgroeien.

Hoewel er die avond ook al een verjaardag was, namelijk die van Katja!

Check Judith die hevig staat te toeteren voor haar kleine zusje ;)

Katja groeide op zonder ook maar enig haartje op haar hoofd -.-’ En volgens mij lijkt ze vooral op haar vader.

En dit is Katja nà de make-over! Mmm, niet meteen het mooiste kind dat ik ooit gehad heb, maar ze kan er mee door ;)

Ik vind trouwens dat ze best een gemene grijns op haar gezicht heeft, niet verwonderlijk trouwens als je bedenkt dat ze maar één puntje aardigheid heeft…

Maar mooi of lelijk, aardig of gemeen, Amber houdt duidelijk zielsveel van haar dochtertje en is vastbesloten om haar een geweldige peutertijd te geven!

En we eindigen de update met een schattige foto van de twee zusjes, die nu al dikke vriendinnetjes zijn.

Volgende week zijn we bij de laatste familie van week 5, DaisyDoorn die op eigen benen staat. En als ik er zelfs toe in staat ben Romantieksims en Genotssims meteen met kinderen op te zadelen, wat wordt dat dan niet met een Familiesim…?? :p

Amber

Katja Judith