2013-06 De Kriebeldammer MA-15-07-2013

8
DE KRIEBELDAMMER NUMMER 6 | MAANDAG 15 JULI 2013 | 47 STE JAARGANG KRIEBELDAMMER KIJK OOK EENS OP ONZE WEBSITE GA NAAR KRIEBELDAM.NL PAGINA 1 KRIEBELDAM - Zo, week- endje rust achter de rug en nu weer lekker aan de gang op Kriebeldam! Ik heb er zin in en hoop dat jullie net zo veel zin er in hebben als ik. De week begint in ieder geval goed, lekker warm weer, kortom het echter zomergevoel. Eerste een leuke fotospeur- tocht gelopen met alle groepen en daarna nieuwe hutten gemaakt. En na- tuurlijk nog pannenkoeken gebakken met elkaar. Beetje vet maar wel lekker. En de rest van de week natuurlijk ook weer allemaal leuke dingen doen. Ik heb vooral zin om weer een nachtje te slapen op Kriebeldam. Dat gaan we woensdag natuurlijk al- lemaal weer doen. Ik heb vooral ontzettend veel zin om de fietstocht te gaan doen. Want het is wel ver, maar ook altijd erg leuk. En dan lekker slapen op Elders. Nouja, slapen, wordt vast wel laat dus hopen dat er wat van slapen terrecht gaat komen. Maar eerst dinsdag nog! Tot morgen allemaal! Groetjes Dikkie Kriebel. EN WEER EEN WEEK BARST LOS KRIEBELDAM - Vrijdagavond hebben wij weer de Bonte Avond. Alle groepen gaan op het podium een act opvoeren. Ook is er in de pauze weer de jaarlijkse verloting. Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door de winkels in Appingedam. Weten jullie al wat je met je groep gaat doen op het podium? Het liefst natuurlijk wel iets dat met het thema samen hangt: CIRCUS. Geef morgen samen met je leiding door wat je gaat doen met je groep. Wil je zelf ook wat doen? Dat kan natuurlijk. Tekeningen, verhalen en mopjes inleveren voor 12.00 uur bij Peter! KRIEBELDAM T-SHIRT Er zijn nog een paar transfers over gebleven van vorige week. Dus ben jij het vorige week vergeten, of doe je voor het eerst mee, je kan nog steeds een shirt laten bedrukken. Zelf een t-shirt inleveren voorzien van naam en groep. Het kost 2,50. KRIEBELDAM - Vorige week hebben veel kinderen een gipsen clownshoofdje gemaakt (beschilderd). We zijn al een half jaar bezig met het gieten van de figuurtjes in de malletjes. Wisten jullie al dat het ont- werp van de twee clowntjes en het zonnetje is gemaakt door Fré Windt? Hij heeft eerst van klei vormpjes ge- maakt voor ons en hier later een gipsmal van gemaakt. Fré, bedankt! Nederland wordt steeds schoner! Kriebeldam trouwens ook... BONTE AVOND Vrijdagavond is er een avond- programma van 19.00 tot 21.00 uur! OVERNACHTING Wat je moet weten over het nachtje slapen op de woensdag! EEN UITGAVE VAN DE KINDERVAKANTIESPELEN KRIEBELDAM VRIJDAG BONTE AVOND GIPSEN CLOWNTJES EN ZONNETJES

description

Een uitgave van de Vakantiespelen Kriebeldam uit Appingedam - www.kriebeldam.nl

Transcript of 2013-06 De Kriebeldammer MA-15-07-2013

Page 1: 2013-06 De Kriebeldammer MA-15-07-2013

DE KRIEBELDAMMERnummer 6 | maandag 15 juli 2013 | 47ste jaargang

KRIEBELDAMMER

kijk ook eens op onze WeBsite ga naar krieBeldam.nl pagina 1

KRIEBELDAM - Zo, week-endje rust achter de rug en nu weer lekker aan de gang op Kriebeldam! Ik heb er zin in en hoop dat jullie net zo veel zin er in hebben als ik.De week begint in ieder geval goed, lekker warm weer, kortom het echter zomergevoel.

Eerste een leuke fotospeur-tocht gelopen met alle groepen en daarna nieuwe hutten gemaakt. En na-tuurlijk nog pannenkoeken gebakken met elkaar. Beetje vet maar wel lekker.

En de rest van de week natuurlijk ook weer allemaal leuke dingen doen.Ik heb vooral zin om weer

een nachtje te slapen op Kriebeldam. Dat gaan we woensdag natuurlijk al-lemaal weer doen. Ik heb vooral ontzettend veel zin om de fietstocht te gaan

doen. Want het is wel ver, maar ook altijd erg leuk. En dan lekker slapen op Elders. Nouja, slapen, wordt vast wel laat dus hopen dat er wat van slapen terrecht

gaat komen. Maar eerst dinsdag nog! Tot morgen allemaal!

Groetjes Dikkie Kriebel.

EN WEER EEN WEEK BARST LOS

KRIEBELDAM - Vrijdagavond hebben wij weer de Bonte Avond. Alle groepen gaan op het podium een act opvoeren. Ook is er in de pauze weer de jaarlijkse verloting.Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door de winkels in Appingedam.

Weten jullie al wat je met je groep gaat doen op het podium? Het liefst natuurlijk wel iets dat met het thema samen hangt: CIRCUS. Geef morgen samen met je leiding door wat je gaat doen met je groep. Wil je zelf ook wat doen? Dat kan natuurlijk.

Tekeningen, verhalen en mopjes inleveren voor 12.00 uur bij Peter!

KRIEBELDAM T-SHIRT

Er zijn nog een paar transfers over

gebleven van vorige week. Dus ben jij

het vorige week vergeten, of doe je

voor het eerst mee, je kan nog steeds

een shirt laten bedrukken. Zelf een

t-shirt inleveren voorzien van naam en

groep. Het kost 2,50.

KRIEBELDAM - Vorige week hebben veel kinderen een gipsen clownshoofdje gemaakt (beschilderd). We zijn al een half jaar bezig met het gieten van de figuurtjes in de malletjes.Wisten jullie al dat het ont-

werp van de twee clowntjes en het zonnetje is gemaakt door Fré Windt? Hij heeft eerst van klei vormpjes ge-maakt voor ons en hier later een gipsmal van gemaakt.

Fré, bedankt!

Nederland wordt steeds schoner! Kriebeldam trouwens ook...

BONTE AVOND

Vrijdagavond is er een avond-programma van 19.00 tot 21.00 uur!

OVERNACHTING

Wat je moet weten over het nachtje slapen op de woensdag!

EEN UITGAVE VAN DE KINDERVAKANTIESPELEN KRIEBELDAM

VRIJDAG BONTE AVOND

GIPSEN CLOWNTJES EN ZONNETJES

Page 2: 2013-06 De Kriebeldammer MA-15-07-2013

pagina 2 een uitgave van de kindervakantiespelen krieBeldam uit appingedam

KRIEBELDAM – Woensdag-avond blijven we allemaal een nachtje op Kriebeldam slapen. Tenminste, daar gaan we van uit! Wil je daarom morgen (dinsdag) aan je leiding laten weten of je mag blijven slapen van je ouders?

De kinderen van de jong-ste groepen blijven in het ASWA-gebouw slapen, de oudste groepen gaan naar Elders. Let even goed op het programma en de speci-

ale tijden op woensdag en donderdag.

De jongste groepen (1 t/m 6) komen woensdag om 13.00 en zijn woensdagochtend dus vrij. Zij nemen dan gelijk hun slaapspullen mee. ‘s Middags hebben we een programma op locatie en daar eten we ook. ‘s Avonds om 21.00 uur gaan alle kin-deren die niet blijven slapen naar huis. Donderdagoch-tend om 08.30 uur gaan alle andere kinderen van de jongste groepen naar huis. Donderdagmiddag zijn er

dan voor hen nog weer de DUA’s van 13.00 tot 16.15 uur (knutselactiviteiten).

De oudste groepen (7 t/m 10) komen woensdag om 09.00 uur op Kriebeldam met hun slaap-spullen en leggen deze in de carport/aanhangwagen neer. Ze komen allemaal op de fiets, want ze vertrekken direct daarna via een lange tocht naar Elders. Wij zorgen voor het vervoer van de slaaps-pullen. Neem wel even een broodje en wat te drinken voor onderweg mee en laat

je fiets nog even goed nakij-ken thuis (banden oppom-pen, remmen controleren enz.). Na de overnachting komen ze donderdag om ongeveer 12.00 uur terug in Appingedam en zijn de rest van de dag vrij.

De kinderen van de oudste groepen die niet mogen blij-ven slapen draaien woens-dag het programma van de jongste groepen mee, beginnen om om 13.00 uur en gaan om 21.00 uur naar huis. Donderdagochtend zijn ze dan dus ook vrij!

KRIEBELDAM - Er zijn een aantal kinderen die medicijnen gebruiken. Wij willen jullie vragen om deze medicijnen elke ochtend in te leveren op het kantoor van de hoofdleiding. Zij houden dan een lijst bij met op welke tijden uw zoon of dochter medicatie moet innemen en zullen er op toezien dat dit ook gebeurd. In alle drukte wordt dit door de kinderen en de groeps-leiding zelf nog wel eens vergeten.

Maar wat nog veel belangrij-ker is, zo willen we voor-komen dat de medicijnen verloren worden en gevon-den worden door andere kinderen met alle gevolgen van dien.Voorzie de doosjes duidelijk van naam van uw kind, het tijdstip en de hoeveelheid!

Mochten er nog vragen hierover zijn dan raden we u aan om even contact op te nemen met de hoofdleiding.

KRIEBELDAM - We zien het liefst dat alle kinderen op de fiets naar Kriebeldam ko-men. Dit omdat het behalve natuurlijk heel gezond, ook nog eens ontzettend handig is. Het is natuurlijk leuk op het Kriebeldamterrein maar het is nog veel leuker om uitstapjes met je groep te maken.

Je hoeft ook niet bang te zijn dat je je fietssleutel kwijt raakt, want deze kan je elke ochtend bij het maga-

zijn inleveren. Deze wordt dan op een bord gehangen en jij krijgt een nummer op je hand. Maak hier gebruik van, want er is niks zo ver-velend als moeten zoeken naar je sleutel.

Graag de fietsen stallen in de fietsenstalling van voet-balvereniging Appingedam.

De jongste groepen gaan niet fietsen, zij gaan lopend of wij zorgen voor vervoer.

KRIEBELDAM - Het lijkt er op dat alle tekst op deze pagina hetzelfde is als vorige week. Dat klopt ook wel een beetje. Is dat saai? Ja misschien, maar er zijn deze week ook kinderen die vorige week niet hebben meegedaan dus het is wel belangrijk dat zij ook precies weten wat we deze week gaan doen. En misschien weet iedereen van vorige week het niet meer precies. Daarom nogmaals dezelfde informatie.

Fotospeurtocht: Ga op een brug liggen met één been omhoog?

NIEUWS

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER HET NACHTJE SLAPEN OP KRIEBELDAM

KOM JIJ OOK OP DE FIETS?MEDICIJNEN INLEVEREN AUB

ZELFDE PAGINA

Page 3: 2013-06 De Kriebeldammer MA-15-07-2013

Ga op de foto met een kunstwerk, deze keer bij de kerk.

like ons op FaCeBook ga naar FaCeBook.Com/krieBeldam pagina 3

NIEUWS

WIST JE DAT......Michel er ook dit jaar er weer

voor zorgt dat er de hele dag

koffie en thee voor de leiding en

ranja, melk en chocolademelk

voor de kinderen klaar staat?

1. Zet je naam opalle spullen die jemeeneemt naarKriebeldam!

2. Medicijnen inleverenbij de hoofdleiding!

3. Kom alsjeblieft opde fiets, je fietssleutelkan je inleveren bij hetmagazijn!

4. Neem dagelijksje zwemspullen meeals het mooi weer is,misschien ga je wel zwem-men!

5. Verwachten zeregen? Dan is hetook wel handig omregenkleding mee tenemen!

6. Trek oude klerenaan naar Kriebeldam,je kan namelijk tijdens hetspelen best eens viesworden!

7. Zo snel mogelijk je t-shirt inleveren om telaten bedrukken!

8. Morgen doorgevenaan je leiding of je magblijven slapen!

9. Vragen stel jeaan je leiding of dehoofdleiding!

10. Kriebeldam isde hele dag bereikbaarop telefoonnummer0596-623315 (van 08.30 tot 17.00 uur).

AVONDPROGRAMMA LEIDING

DE TIEN TIPS VAN DIKKIE KRIEBEL

ASWA - In het ASWA-ge-bouw zijn het hele jaar door heel veel verenigingen en groepen actief.Zo is er ook een clubje ac-tief die zichzelf “De Inzet” noemen.Zij maken bijvoorbeeld overheerlijke jam, appelsap en nog veel meer lekkere dingen van biologisch ver-antwoorde producten uit eigen tuin.Het leek deze dames en he-ren een geweldig leuk idee

om een enorm grote pan groentesoep voor de leiding te koken. Want ze hadden inmiddels begrepen dat Roland en Anneke voor het eerst in de keuken stonden, dus ze wilden wel graag zeker weten dat we goed te eten zouden krijgen.

Nou, de soep was heerlijk, maar beste dames en he-ren, Roland en Anneke kun-nen er ook wat van hoor!

GROENTESOEP VAN DE INZET

KRIEBELDAM - Elke avond nadat de kinderen weer naar huis gaan blijft de leiding nog op Kriebeldam.Eerst gaan we de hele boel schoonmaken en opruimen en daarna wordt er door Anneke en Roland voor ons gekookt.Als onze buikjes weer gevuld zijn hebben we altijd nog een nabespreking met alle leiding en hoofdleiding. We bespreken dan altijd wat er goed gaat, maar ook wat

er misschien nog beter kan.Rond half negen zijn we hier meestal mee klaar.

Dan gaan we als het nodig is nog wat dingen voorbe-reiden voor de volgende dag en nog even gezellig wat met elkaar drinken bij het kampvuur.Daarna snel naar huis en naar bed. Zo zie je maar, er komt heel wat bij kijken om Kriebeldam tot een succes te laten worden.

Page 4: 2013-06 De Kriebeldammer MA-15-07-2013

Meer foto’s zien? Check www.kriebeldam.nl.

WEERSVERWACHTING

Vandaag is het warm en de voorspellingen voor morgen zijn nog beter. Woensdag wordt het helemaal heet! Dat wordt dus goed insmeren de komende dagen. En natuurlijk zwemkleding mee. Ohja, en goed drinken. Zoals het nu lijkt blijft het de hele week prima weer, droog en warm!Zo zien we het graag!

pagina 4 een uitgave van de kindervakantiespelen krieBeldam uit appingedam

KRIEBELDAM - Vrijdagavond hebben we een Bonte Avond in het de grote zaal. We verwachten van alle groepen een leuke act op het grote podium in de zaal. Als je zelf ook nog iets wilt doen zonder je groep, dus bijvoorbeeld met z’n tweeën een leuk dansje of kunstje,

dan mag dat best. Geef dit dan even door aan je leiding.

Het is wel het leukste als elke groep ook een leuk stukje muziek bij hun act gebruikt. Je moet hier dan wel even zelf voor zorgen. Je kan dit dan het beste even

met Maurice (hoofdleiding en groep 10) overleggen. Misschien heeft hij de muziek al wel, anders kan hij er misschien voor zorgen. Als je het zelf op een CD hebt kan dit natuurlijk ook altijd.

Het verzoek aan de leiding

(en kinderen) is wel om de muziek nu alvast door te geven, en niet te wachten tot vrijdagavond. Als het er niet is kunnen we nu nog wat regelen en op vrijdagavond wordt het best krap wat betreft tijd.

NIEUWS & WEER

HEB JIJ MUZIEK NODIG VOOR DE BONTE AVOND?

Verzoek van de hoofdlei-ding om de hele week je zwemkleding bij voorbaat maar vast mee te nemen naar Kriebeldam. Het wordt warm, dus misschien gaan we wel zwemmen of

spellen met water doen. Bij het ASWA-gebouw staat een klein zwembad voor de jongste groepen, en de oudste groepen kunnen ook nog gaan zwemmen bij het Schildmeer.

Dus, zwembroeken en badpakken meenemen, handdoeken in de tas.

De oudste groepen moeten dus ook hun fiets meene-men, want als jullie gaan

zwemmen moet je naar het Schildmeer fietsen. Het is sowieso handig om je fiets mee te nemen want we blij-ven natuurlijk niet elke dag op Kriebeldam zitten.

NEEM JE ZWEMKLEDING MEE NAAR KRIEBELDAM

Page 5: 2013-06 De Kriebeldammer MA-15-07-2013

volg ons op tWitter via @krieBeldam en #krieBeldam pagina 5

TWEEDE WEEK - Deze tweede week doen er iets minder kinderen mee dan vorige week, maar toch nog altijd zo’n 100 kinderen in totaal. Daarom zijn er nu ook wat minder groepen, tien in totaal.

Daarom is er dus ook iets veranderd wat betreft oudste en jongste groepen. Deze week zijn namelijk de groepen 1 t/m6 jongsten, en de groepen 7 t/m 10 de

oudsten.

Zit je dus in groep 1t/m 6 dan blijf je deze week in het ASWA-gebouw slapen.

De groepen 7 t/m 10 gaan op de fiets naar Elders en blijven daar slapen.Zit jij in één van deze oudste groepen? Laat je vader of moeder vanavond alvast even je fiets goed nakijken.

KRIEBELDAM - Het valt Dikkie op dat er de laatste tijd steeds minder kinderen blijven slapen op Kriebel-dam.Jammerrrrrrrrrrrrr! Want slapen bij Kriebeldam is toch één van de hoogtepun-ten van de week. Voor de ouders: uw kroost is echt hartstikke veilig bij ons. Ook van dat kleine stukje fietsen gaan ze echt niet kapot. Dus... Stimuleer uw kind om lekker gezellig te blijven slapen.

Want we hebben en hart-stikke leuk programma voor de avond en de ochtend. De kinderen die in het ASWA-gebouw blijven slapen ver-maken zich de hele avond met spellen, speurtochten en een leuke film.

De oudste groepen hebben een programma op locatie. Meestal is dit in een bos, en ja hoor, ook dit jaar zijn uw kinderen weer de klos.

Een speurtocht hier, een spooktocht daar, ja Kriebel-dam heeft het weer goed voor elkaar!

Fietsen is bovendien ge-zond, veel kindertjes zijn namelijk te dik en rond.

Dit is een prima kans om wat aan de conditie te doen, vergeet alleen niet voor in het bos: een dichte schoen.

Dit is een gratis tip van In-eke de Vos, die loopt echter zelf met slippers in het bos.

KRIEBELDAMMER

NUTTELOOS GE-WAUWEL

INTERVIEW MET DIKKIE KRIEBEL

DEZE WEEK 10 GROEPEN, 100 KIDS

VERLOTINGVrijdagavond bij de Bonte Avond

zijn ook alle ouders en broertjes

en zusjes van harte welkom.

Vergeten jullie niet dat er in de

pauze ook een verloting met leuke

prijzen plaats gaat vinden?

APPINGEDAM - Volgens Jan Schuur zou hier een nieuwe tekst moeten komen te staan, omdat het anders weer hetzelfde zou zijn als vorige week maandag.

Maarja, wat moet hier nu komen te staan? Want veel verhaaltjes hebben we niet gekregen, alleen maar teke-ningen. Ook leuk natuurlijk (zie pagina 7) maar het liefst zien we ook wat leuke verhaaltjes. Want dan kan je

mooi aan je vader en moe-der laten zien wat je elke dag doet op Kriebeldam.

Zucht, en toen was het vakje nog niet vol, terwijl ik eigenlijk niet zo veel meer te vertellen heb. Er passen nog minstens 5 regels bij. Even kijken of dat toch nog gaat lukken. Ik denk het wel. Of niet, het spant er om. Nog even doortypen en dan zullen we het weten. Jaaaa, het is toch gelukt!

Trek een gekke bek, bij een standbeeld.

Page 6: 2013-06 De Kriebeldammer MA-15-07-2013

pagina 6 een uitgave van de kindervakantiespelen krieBeldam uit appingedam

BIJLAGE: CIRCUS

BINNENGEKOMEN POST, EN JA DAAR ZIJN WE HEEL BLIJ MEE

Wil jij ook wat schrijven voor de Kriebeldammer? Dat kan hoor. Gewoon even inlevern bij Peter, liefst voor 12.00 uur.

Hallo allemaal, Wij zijn Somaya, Romy en Nina. Wij vonden en vinden Kriebeldam erg leuk. Vorige week deden wij ook mee en hebben we hutten gebouwd. Deze werden gesloopt. Maar, we hebben vandaag een nieuwe hut gebouwd. Ook hadden we

een speurtocht gelopen.We kregen kaartjes en een fotocamera mee. Op de kaartjes stonden opdrachten zoals: zoek 3 kerken en zet deze op de foto. Nina doet voor het eerst mee en vind het helemaal te gek!Samaya, Romy en Nina Groep 5.

Jantje vraagt aan de meester, wat is een olifant? Meester zegt: vraag maar aan je moeder. Jantje

vraagt aan mama, mama zegt auw, de tosti is aangebrand. Zegt moeder, ga maar naar je vader. Jantje zegt tegen zijn vader die voetbal kijkt: wat is een olifant? Vader antwoord olé, olé. Ga maar naar je zusje. Jantje vraagt aan zijn zusje die met barbies speelt, en krijgt te horen: in de barbie club! Vraag maar aan je broertje. Het broertje speelt met spiderman en die roept de hele tijd “spiderman, spiderman!’.

De volgende dag vraagt de meester op school aan Jantje: Jantje, wat is een olifant? Waarop Jantje antwoordt: Auw de tosti brand aan! Waar heb je dat gehoord Jantje? In de barbie club meester! Doe eens normaal, wie heeft dat verteld? Spiderman meester! Meester: Nou Jantje ga jij maar eens op de gang staan. Jantje: Olé, olé!

... dat Ineke aardbeien eet zonder slagroom? Vies he?

... de oplossing van de zin van de vossenjacht “Krie-beldam, her en der in Ap-pingedam, maar vandaag achter daar waar vroeger de post aan kwam” was?

... kinderen nog steeds t-shirts kunnen inleveren?

... de aanhanger en dixie gesponsord zijn door Boels

KRIEBELDAM - Het is inmiddels gelukt om alle foto’s van vorige week op de website te plaatsen. Je kan ze vinden op de startpagina en ook in het plakboek.

Ga hiervoor naar kriebeldam.nl.

Wist je trouwens dat we op Facebook zodra de foto’s online staan direct een link plaatsen? Like ons dus op Facebook als je als eerste wilt weten wanneer de foto’s er op staan.www.facebook.com/kriebeldam.

Wist je dat...

FOTO’S ONLINE

Ooit, lang geleden was er een aapje.

Het aapje deed al-tijd kunstjes. Waar?

Dat weet je wel.

Elke dag weer. hij vond het niet meer leuk. Zijn baas deed altijd heel boos.

En sloeg het aapje op zijn kop. Toen

kwam er een man, hij kocht het aapje voor het circus.

Daar werd hij heel goed behandeld en hij deed nog steeds kunstjes.

Einde

Yasmin Dost

YASMIN DOST

Page 7: 2013-06 De Kriebeldammer MA-15-07-2013

kijk ook eens op onze WeBsite ga naar krieBeldam.nl pagina 7

KRIEBELDAMSE KRIEBELS

Page 8: 2013-06 De Kriebeldammer MA-15-07-2013

pagina 8 een uitgave van de kindervakantiespelen krieBeldam uit appingedam

Dinsdag 16 juli 09.00 / 16.15 uur Normale Kriebeldamdag (voor alle groepen).Woensdag 17 juli 09.00 uur Brengen kids groep 8 t/m 12 met slaapspullen en fiets. Slaapspullen in de carport van het popcornbakken.Woensdag 17 juli 13.00 uur Brengen kids groep 1 t/m 6 met slaapspullen bij de ASWA. Slaapspullen op het podium. Donderdag 18 juli 08.30 uur Groep 1 t/m 6 ophalen na het nachtje slapen!Donderdag 18 juli 12.00 uur Groep 7 t/m 10 ophalen na het nachtje slapen! Donderdag 18 juli 13.00 / 16.15 uur DUA’S (alleen groep 1 t/m 6).Vrijdag 19 juli 09.00 / 16.15 uur Normale Kriebeldamdag (alle groepen)Vrijdag 12 juli 19.00 / 21.00 uur Bonte Avond (ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes ook welkom)

De Kriebeldammer© 2013

Een uitgave vanVakantiespelen Kriebeldam

Op papier gezet doorASWA REPROSERVICE

Waar vind je ons?Vakantiespelen Kriebeldam

Burgemeester Klauckelaan 169902 KZ Appingedam

Telefoon: 0596-623315vragen naar: Kriebeldam

(tussen 08.30 en 17.00 uur)

VormgevingHernandt Boonstra

Redactie

Peter Heun

EindredactieDikkie Kriebel

Website & [email protected]

Sociale Media

facebook.com/kriebeldamtwitter.com/kriebeldam

kriebeldam.hyves.nl

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER KRIEBELDAM & DE KRIEBELDAMMER

Lees even dit goed door als je woensdag op Elders blijft slapen.

De plek waar we naar toe gaan is niet zo groot. Daar-om is er alleen plek voor

éénpersoons luchtbedden of slaapmatjes. Ook moet je een slaapzak en kussen meenemen.

Verder is het belangrijk dat je voor ‘s avonds ook een

trui en lange broek mee-neemt en dichte schoenen.

Verder is een extra setje (droge) kleren aan te raden en zwemkleding.

Ook moet je natuurlijk een goede fiets, een goed humeur en een boterham voor woensdag tussen de middag meenemen.

KRIEBELDAM - Neem je elke dag een boterham mee voor tussen de middag? En een beker voor de ranja natuurlijk. Woensdagmiddag moeten de oudste groepen ook brood meenemen voor tijdens de fietstocht.Woensdagavond eten alle kinderen op Kriebeldam. Wij zorgen voor een lekker patatje, knakworstjes en een toetje. Ook voor de slapers wordt goed gezorgd, want op woens-dagmorgen krijgt iedereen voor ze naar huis gaan een lekkere ontbijtje van ons.

UITGAAN & VRIJE TIJD

ETEN OP KRIEBELDAM

DE UITGAANSTIPS VAN DINSDAG 16 T/M VRIJDAG 19 JULI 2013

JONGSTE GROEPEN:

GROEP 1 T/M 6

OUDSTE GROEPEN:

GROEP 7 T/M 10

SLAAPSPULLEN OUDSTE GROEPEN VOOR WOENSDAG