Download - Individual Slim Frame,NL

Transcript
 • Stijlicoon.Loewe Individual.

 • Wit Hoogglans in combinatie met Citroengeel slechts n van de meer dan n miljoen mogelijkheden van de Loewe Individual.

 • De stijlvolste manier om accenten te zetten. Loewe Individual.

 • 04

 • En thema.Miljoenen variaties.U laat niets aan het toeval over. U weet: Details bepalen het perfecte eindresultaat. Vooral als het gaat om uw eigen stijl, neemt u het heel nauw. Stijl is de kunst van de nuance. En de kunst om uzelf steeds opnieuw uit te vinden en tegelijkertijd steeds trouw te blijven.

  Voor individualisten zoals u hebben wij de Loewe Individual ontwikkeld. Hij biedt miljoenen variaties op het thema televisie en precies volgens uw persoonlijke droomconcept.

  05

 • De omlijstingsprofielen van de Loewe Individual zijn verkrijg-baar in vier standaard kleuren: Wit Hoogglans, Zwart Hoog-glans, Aluminium Zilver en nieuw in Aluminium Titaan. Op die manier kunt u de Loewe Individual in combinatie met het gekozen inlegwerk optimaal afstemmen op uw woonomgeving. De achterkant van de Loewe Individual is daarbij steeds in

  dezelfde kleur uitgevoerd. Dit en de gentegreerde kabelvoe-ring van de Loewe-opstellingsvarianten maken van de Loewe Individual van alle kanten een hoogwaardig designproduct, dat u vrij in de ruimte kunt opstellen. Zo is de Loewe Individual ook een expressie van uw persoonlijke stijl als hij niet aan staat.

  Bij de opstellingsvarianten is er de unieke mogelijkheid om de Loewe Individual op spectaculaire wijze vorm te geven uit n stuk: De Floor Stand Cross en de Table Stand Cross kunnen analoog aan het inlegwerk van de televisie worden gendividuali-seerd. Dat betekent: Alle basiskleuren zijn beschikbaar, evenals

  de beide houtvarianten en alle RAL-kleuren. De uitwisseling gaat daarbij op dezelfde elegante en intelligente manier als bij het inlegwerk: De covers zijn voorzien van een magnetische laag en kunnen eenvoudig met de hand worden verwisseld.

  Het inlegwerk van de Loewe Individual biedt de keuze tus-sen verschillende kleuren en materialen. Naast de hoogwaar-dige standaardvariant Aluminium Zilver zijn er zes verschillende kleuren en Chroom Gespiegeld beschikbaar tevens de edele materialen Ebbenhout en Eiken Licht. Desgewenst realiseren wij voor u uiteraard ook uw individuele kleurnuance: Kies uw

  persoonlijke favoriete kleur uit het RAL-spectrum (213 kleuren) en integreer de Loewe Individual exact in uw woonomgeving. Het nieuwe inlegwerkconcept van de Loewe Individual maakt het bovendien bijzonder gemakkelijk om van inlegwerk te ver-anderen. Zo kunt u uw televisie altijd gemakkelijk aanpassen aan uw inrichting.

  06

 • Laat uw stijl helemaal tot zijn recht komen.Van top tot teen.

  Stijl begint in het hoofd en is nooit ten einde. Geef uw Loewe Individual rondom vorm volgens uw eigen idee. Tot echt iedere nuance klopt van boven tot onder en van voor tot achter.

  07

 • Het scherpste beeld.400 keer per seconde.

  Een kolibrie beweegt met zijn vleugels 80 keer per seconde om als het ware te kunnen blijven staan in de lucht. De Loewe Individual beschikt over een 400-Hz-technologie, zodat u in haarscherp beeld kunt genieten van deze ongelooflijk snelle beweging.

 • Slim Frame Design.Minder rand, meer beeld.

  Het belangrijkste bij een televisie is beeld, beeld, beeld: Grotere beeldscherm-klassen zijn duidelijk de trend. De mensen willen meer beeld, maar niet meer televisie in hun woonkamers. Het extreem slanke Slim Frame Design van de Loewe Individual beperkt zich tot het wezenlijke en reduceert de omlijsting tot een minimum. Het voordeel: De compactere afmetingen maken de enscenering van een Individual 46 mogelijk, wat tot nu toe alleen mogelijk was met een 40-inch-Flat-TV: Het beeld staat absoluut in het middelpunt van uw Home Cinema-beleving.

  Contrastfilterscherm.Meer contrast, diepzwart.

  Briljant-filterglas: Traditionele displays hebben kunststofoppervlakken. Hun ontspiegeling betekent een aanzienlijk verlies aan contrast en kleurglans. De Loewe Individual biedt een hoogwaardig contrastfilterscherm van echt glas met tweezijdige ontspiegeling. Het resultaat: zichtbaar preciezere en aangenamere beeldweergave door geoptimaliseerde contrasten en dieper zwart.

  400 Hertz.Meer beelden voor snelle actie.

  Haarscherp, ook bij 300 km/u: De Loewe Individual biedt een Full-HD-beeldscherm met 200 Hz. Dat betekent: Hij toont per seconde werkelijk 200 volledige beelden. In combinatie met de intelligente besturing van het LED-Backlight ontstaat een beeldin-druk van 400 Hz. De Loewe Individual beschikt over heel veel intelligente algoritmen die zorgen voor de perfecte weergave van extreem snelle bewegingen zodat zelfs het inhaalmanoeuvre van Sebastian Vettel met maximale bewegingsscherpte wordt weergegeven. Vloeiender kan een beweging in werkelijkheid niet zijn.

  E-LED Backlight.Kristalheldere kleurglans

  Perfect licht voor een perfect beeld: Voorwaarde voor een natuurlijke kleuren-weergave is de gelijkmatige uitlichting. De buitengewoon homogene witte achter-belichting van de Loewe Individual met LED realiseert in iedere beeldschermklasse volle, diepe kleuren met hoge contrastwaarden en een perfecte weergave van zwart kortom: kristalheldere kleurglans.

  3D Active Shutter.Voor het grijpen.

  Zo diep kan een oppervlakte zijn: De Loewe Individual biedt met zijn hoge verlich-tingskracht en beeldherhalingsfrequentie de ideale voorwaarden voor een indrukwek-kend plastische en vloeiende weergave van 3D-content. De 3D-Active-Shutter-tech-nologie bereikt daarbij het beste en meest natuurlijke resultaat. De Loewe Individual is bovendien in staat om 2D-content weer te geven in 3D zodat u dit, waar u ook van wilt genieten, voor het grijpen heeft.

  09

 • Stereo met 8 luidsprekers.Uw oren zullen van u houden.

  Multitalent: De Loewe Individual Stereo Speaker levert met 2 x 40 Watt muziekver-mogen een krachtig, uitgebalanceerd klankbeeld. Waar andere producenten vaak slechts twee luidsprekers inbouwen, beschikt de Loewe Individual Stereo Speaker over in totaal acht luidsprekers. Die zorgen voor een hoorbaar fijner geluid in het hoge en lage spectrum en realiseren tegelijkertijd een nadrukkelijk basfundament. De extreem slanke speaker is beschikbaar voor de Individual 40, 46 en 55; samen met een Loewe Sound Systeem is hij optimaal afgestemd op het gebruik als centerspeaker.

  Volledig digitale signaalketen.Voor het volste geluid.

  Hoogste geluidskwaliteit zonder compromissen: Van de gentegreerde 5.1 ontvanger tot de audio-systeemaansluiting is de signaalketen van de Loewe Individual volledig digitaal. Dat betekent: De Loewe Individual heeft toegang tot het inkomende meerkanaalssignaal een aparte AV-Receiver is niet nodig. Vervolgens ondergaat het geluidssignaal een hoogwaardige en zorgvuldige Sound Processing, inclusief auto-matische taaldetectie en frequentieselectieve volume-aanpassing. Het wordt intern versterkt door twee Class D eindtrappen of extern door de grote digitale eindtrappen van een Loewe Subwoofer.

  Slank design.Ruimtevullend geluid.

  Modulair geluidsconcept: Stand Speaker ID, Satellite Speaker ID of Universal Speaker ID de componenten voor uw Home Cinema-systeem bieden een weer-galoos heldere en krachtige sound. Stel uw systeem samen volgens uw ruimtelijke eisen en persoonlijke voorstellingen. De Stands maken de flexibele opstelling van de luidsprekers in de ruimte mogelijk. En de subwoofers zorgen voor het noodzakelijke fundament van uw geluidsbeleving.

  Elektrostaten. Plat kan diep zijn.

  Design voor uw oren: De Loewe Stand Speakers Slim ID zijn zo dun als een potlood en realiseren een klankbeeld zo diep als in de Scala in Milaan. Dat maakt de innova-tieve elektrostatentechnologie mogelijk: Achter een fijne stoffen bekleding beweegt een ultradun membraan met een extreem geringe slag tussen twee rasterelektroden: Het resultaat is een buitengewoon levendig en dynamisch klankbeeld. Vanwege de bijzondere richtkarakteristiek van elektrostaten ontstaat bovendien een extreem ruimtelijke diepte, die de Stand Speaker Slim ID voorbestemt voor het gebruik van Surround Sound.

  Loewe Sound Projector ID.42 boxen in n box.

  De slankste manier om te genieten van 7.1-Sound: Surround Sound uit n enkele luidspreker klinkt als tovenarij. Maar in de behuizing van de Loewe Sound Projector ID bevinden zich in totaal 42 luidsprekers. Afhankelijk van de ruimte worden ze allemaal verschillend aangestuurd en wordt de geluidsreflectie van de wanden optimaal benut. Het resultaat: Een verbluffend perfecte 7.1 Surround Sound. Alleen heeft u daar niet meer voor nodig dan n ultraplatte, puristisch vormgegeven box, die te combineren is met de Loewe Individual.

  2x 40 W

  Meerkanaals-decoder

  SoundProcessing

  Class Deindtrap

  DAL

  AudioSystemaansluiting

  Audio-signaal

  Sub-woofer

  10

 • Het briljantste geluid.Met de mooiste luidsprekers.

  Van decent 2.0 tot een krachtig, dynamisch 7.1 (Sound Projector ID) welk systeemconcept u vormgeeft met de Loewe Individual Sound com-ponenten hangt helemaal van u af: van uw ruimtelijke mogelijkheden en van uw persoonlijke geluidssmaak. En waar u uiteindelijk ook voor kiest: Nog nooit bevond u zich zo centraal in het geluid.

  11

 • Klankkleuren de luxe.Zoveel als u wilt.

  Wat u met de vormgeving van uw Loewe Individual bent begonnen, rondt u af met de vormgeving van uw Loewe Sound-systeem.

  Klankkleuren de luxe.Zoveel als u wilt.

  Wat u met de vormgeving van uw Loewe Individual bent begonnen, rondt u af met de vormgeving van uw Loewe Sound-systeem.

  12

 • De soundcomponenten van de nieuwe Loewe Individual zijn net zo bijzonder als u: Verschillende behuizingskleuren, 223kleuren voor het inlegwerk en heel veel componenten voor systemen van 2.0 tot 7.1 bieden u de mogelijkheid om precies dt Home Entertainment vorm te geven dat van uw woon-kamer een unieke Home Cinema maakt. Decente elegantie

  of genuanceerde accentuering: Met de Loewe Audiodesign componenten beschikt u over alle vormgevingsmogelijkhe-den het puristische design past zich altijd perfect aan zowel uw televisie als aan uw persoonlijke woonomgeving aan. Zon sluitend en consequent samengesteld soundconcept vindt u alleen maar bij u thuis.

  Alle soundcomponenten beschikken over inlegwerk. Dat be-tekent: U kunt de luidsprekers perfect passend bij uw Loewe Individual vormgeven. Welk inlegwerk u ook voor de televisie kiest Chroom, Hout of een van de in totaal 223 kleuren met

  het uniforme inlegwerk in de luidsprekers zorgt u voor een sterke optische overeenkomst en individualiseert u uw gehele Loewe Entertainment systeem als uit n stuk. De enige uitzondering: De Loewe Subwoofer biedt geen inlegwerk ter individualisering.

  13

 • Tot 350 uur.Bijvoorbeeld in HD.

  Meer films op televisie: De Loewe Individual beschikt over een gentegreerde harde schijf die met 750 GB ruimte biedt voor maar liefst 350 uur film. En dat in SD-, HD- of 3D-kwaliteit. Zo staat uw filmverzameling vanaf nu niet meer in de kast of ligt opge-slagen op een externe harde schijf, maar bevindt deze zich waar u hem nodig heeft: Altijd direct beschikbaar op uw Loewe Individual.

  In tijd verschoven televisiekijken.Stop & Go heel efficint.

  Met DR+ wordt tijd relatief: Er zijn momenten dat je even van de bank moet. Bijvoorbeeld omdat de telefoon overgaat. Dankzij Loewe DR+ kunt u met slechts n druk op de knop het programma onderbreken. Het beeld wordt bevroren en als u terugkomt, kunt u de uitzending precies vanaf het moment waar u deze heeft stil-gezet, verder bekijken. U kunt ook altijd een stuk terug, als u iets opnieuw wilt bekijken. Of u merkt: Vandaag gaat het niet lukken met dit programma. Dan neemt u de rest van de uitzending op en het programma wordt automatisch gearchiveerd. Uiteraard kunt u het ene programma opnemen en tegelijkertijd een ander programma bekijken.1

  Follow Me.Wordt vervolgd. Volgt u overal naartoe.

  Flexibel als uw leven: Stel dat u moe wordt, maar u wilt nog graag het einde van een politieke uitzending bekijken. U drukt op pauze, poetst uw tanden en gaat naar bed. U drukt dan op Play, en op de televisie in de slaapkamer wordt het programma precies daar vervolgd waar u het kort daarvoor heeft onderbroken. Deze functie heet DR+ Follow Me 2 en alleen Loewe biedt deze functie. De televisie in de woonkamer gaat daarbij op stand-by. Dankzij de eveneens aanwezige DR+ Streaming-functie heeft u in een andere ruimte ook toegang tot het DR+ archief op uw hoofdtelevisie.

  Het oog.Zien wat actief is.

  Gebruiksgeorinteerd: Het nieuwe bedieningsonderdeel van de Loewe Individual, ook oog genoemd, toont u te allen tijde in welke modus uw televisie zich bevindt. Zo weet u altijd of er bijvoorbeeld op dat moment gestreamed wordt naar een andere televisie in uw huis (blauw) of dat uw favoriete serie wordt opgenomen (rood, zie afbeelding links).

  1 De DR+-functionaliteit kan worden beperkt door individuele bepalingen van de betreffende zender, resp. programma-aanbieder.2 Follow Me gebeurt via Loewe MediaUpdate.

  14

 • Televisiecomfort opnieuw uitgevonden. En druk op de knop is voldoende.

  Vroeger schikte de mens zich naar de televisie. Nu schikken de televisies zich naar de mens, en bij Loewe echt. Met de exclusieve Loewe-technologie DR+ kunt u heel eenvoudig een uitzending onder-breken, opnemen en meenemen. Zodat het entertainment ook daar plaatsvindt, waar u zich bevindt.

  15

 • Loewe Assist Media.De elegantste bediening van Smart TV.

  Home Entertainment-systemen hoeven maar n doel te dienen: het uwe. Loewe biedt u een bijna oneindige hoeveelheid mogelijk-heden om te genieten van de meest uiteenlopende media uit talloze bronnen. Maar vooral biedt Loewe u daarvoor het enig juiste bedie-ningssysteem: Een systeem waarmee u kinderlijk eenvoudig precies dat vindt, wat u wilt. Daarvoor hebben wij een volstrekt nieuw gebrui-kersmenu ontwikkeld: Loewe Assist Media.

  16

 • En systeem. Veel plezier.

  Joy of Use. Het beste bedieningssysteem is een systeem dat helemaal niet als zodanig wordt ervaren, maar dat gewoon plezier biedt. Omdat het zo kinderlijk eenvoudig te bedienen is. Omdat het er zo fantastisch uitziet. Omdat het precies doet, wat u wilt. Omdat het precies bij u zelf en bij uw eigen wensen en behoeftes past.

  En systeem. En uitstraling.

  Designkwaliteit. Een bijzonder bepalende factor voor bedie-ningsplezier is het screendesign. Halftransparante menus, aantrekkelijke fotocollages, Cover Flow en dynamische anima-tie in hoge resolutie zorgen daarbij niet alleen voor visuele ele-gantie: Ze maken de verschillende navigatiestappen inzichtelijk en versterken daarbij in bijzondere mate het intutieve begrip. De markant vormgegeven iconen ondersteunen eveneens de snelle orintatie.

  En systeem. En bedieningslogica.

  Hoger, lager, naar links, naar rechts: Meer hoeft u niet te kunnen, om het volledige aanbod van zenders, media en content blindelings volgens uw voorkeuren te kunnen bedie-nen. U hoeft slechts via de kruisbediening de cursor op het beeldscherm te navigeren naar de plek waar u wilt zijn, en met OK te bevestigen. Deze gebruiksbediening is beschikbaar voor alle niveaus en onderdelen van het Loewe-bedieningssysteem Assist Media.

  En systeem. En orintatie.

  Gebruikersgeorinteerd. Het nieuwe bedieningssysteem Assist Media is niet meer ingedeeld naar bron maar naar medium. Dat betekent: De indeling richt zich naar de gebruiker. Want die hoeft niet meer te weten waar hij iets vindt, maar alleen nog wat hij graag wil zien of horen. Het Loewe-bedie-ningssysteem Assist Media zorgt op de achtergrond voor de rest. Positief neveneffect: U bedient met slechts n afstands-bediening echt alle toepassingen van het televisieprogramma tot het filmarchief en de vakantiefotos.

  17

 • En systeem. Uw systeem.

  Home Screen en favorieten. Eigenlijk is het heel eenvoudig: U heeft of vindt iets wat u zo goed bevalt, dat u het verder wilt bekijken (YouTube 1) of wat u vaker nodig heeft (de lottogetallen). Met slechts n klik kunt u deze zaken direct vastleggen op uw Home Screen. Dat kunnen televisiezenders zijn, bepaalde internetpaginas, fotos op aangesloten USB-sticks of bepaalde muziek in uw thuisnetwerk. Bepaal gemakkelijk uw favorieten en met n klik op de stertoets van uw afstandsbediening verschij-nen ze op uw Home Screen. En vanzelfsprekend kunt u ze daar altijd naar eigen wens sorteren.

  En systeem. En afstandsbediening.

  Loewe Assist. Het universum aan mogelijkheden dat het Loewe bedieningssysteem Assist Media voor u opent, bedient u heel eenvoudig met de hoogwaardige afstandsbediening Loewe Assist. Deze controleert het hele systeem: Ook randapparatuur die in een rack achter een frontplaat is ondergebracht, ontvangt via de televisie uw aanwijzingen (CEC). Een databank voor talrijke Settop-boxen en een lerende functie zijn gentegreerd: De lerende functie maakt het mogelijk dat bedieningsaanwijzingen van een externe afstandsbediening door de Loewe afstands-bediening geleerd kunnen worden. Als alternatief kunt u uw Loewe TV-systeem ook bedienen met de apart verkrijgbare, nieuwe Loewe Assist Easy. Met deze gereduceerde afstands-bediening heeft u dankzij de intutieve kruisnavigatie nauwelijks meer nodig dan het cursorgebied, om van volledig entertain-ment te kunnen genieten. Loewe Assist en Loewe Assist Easy maken naast de televisie ook de toegang tot de SoundBox, SoundVision en nog veel meer Loewe-producten mogelijk.

  En systeem. En app.

  Loewe Assist Media App voor de iPad. Installeer met deze app het complete TV-menu op uw iPad en geniet van entertain-ment met een vingerbeweging. Blader bijvoorbeeld heel eenvou-dig door de elektronische programmagids (EPG) en informeer u over inhoud en duur van de lopende uitzendingen. Ofprogram-meer via de EPG direct een TV-uitzending en roep deze later vanuit het DR+ archief op uw televisie op. Ook het grote online aanbod in het Loewe MediaNet kunt u intutief en snel als nooit tevoren oproepen. Duizend mogelijkheden verenigd in n cen-trale: op die manier is de bediening van uw Home Entertainment uit n hand comfortabel en biedt ook nog plezier.

  1 Gebeurt via Loewe MediaUpdate.

  18

 • Het Loewe Home Screen: uw directe toegang tot alle media en content.

  19

 • Loewe MediaText.Beter televisiekijken.

  Direct meer informatie: Verbonden met het internet biedt uw Loewe Individual toegang tot de Teletekst van de volgende generatie. Hybrid Broadband Broadcast TV (HbbTV) verbindt het beste van het internet met televisie: Maak bij veel televisie-kanalen gebruik van informatie bij programmas en bijvoorbeeld van mediatheken, interactieve functies of de informatie van de elektronische programmagids.

  Loewe Internetradio.Van rock tot barok.

  Heel veel stations: gerangschikt op regio en genre vindt u uit het aanbod van 8.000internetradiostations snel uw favoriete muziek. Met de praktische favorieten-functie slaat u de gewenste zender eenvoudig op het Home Screen op.1 Daarnaast heeft u toegang tot de digitale radiozenders die u via antenne, kabel of satelliet ontvangt.

  De beschikbaarheid van de MediaNet apps is afhankelijk van de aanbieder. Loewe actualiseert daarom voortdurend het aanbod van de apps en breidt deze uit. De internetcontent is dankzij CE-HTML geoptimaliseerd voor de weergave op een groot Flat-TV-beeldscherm. 1 Gebeurt via Loewe MediaUpdate.

  Loewe MediaNet.Slim surfen.

  Geeft websites groot weer en vervangt de computer: Het omvangrijke aanbod van de MediaNet-applicaties opent voor u de poort naar de wereld van het internet. Dankzij de speciale programmering van de apps geniet u van content van het internet in een weergave, die speciaal is geoptimaliseerd voor het televisiescherm: Van televisie on demand tot en met het actuele weerbericht. En als bepaalde content u bijzonder goed bevalt, kunt u de app eenvoudig als favoriet vastleggen op het Home Screen.1 Met de inter-netbrowser kunt u internetpaginas die geen app ter beschikking stellen, direct oproepen. Voor de comfortabele invoer van een adres verschijnt op het televisiescherm een virtueel toetsenbord of u gebruikt gewoon het toetsenbord van de Loewe Assist Media App.

  U wilt met uw vrienden in contact blijven? Via de Facebook-app kunt u hun berichten altijd oproepen en van commentaar voorzien, uw eigen status actualiseren, enz. In groot formaat en vanaf de bank.

  U wilt naar muziek luisteren? Maak gebruik van muziek-streaming-diensten zoals Aupeo! of i Concerts. Via Q-tom heeft u zelfs toegang tot muziekvideos op heel veel themakanalen.

  Wilt u YouTube op de tele-visie? Met de betreffende app geniet u op uw tele-visiescherm van s werelds grootste videoverzameling.1

  U wilt televisie-uitzendingen bekijken, wanneer u dat wilt? De mediatheken van Uitzending Gemist en de Nederlandse publieke omroep bieden u veel series en eigen producties on demand.

  20

 • Meer media.Meer mogelijkheden.

  U wilt zich niet laten voorschrijven hoe u media moet gebruiken: U wilt ze zelf actief en individueel gebruiken. Dat betekent: Precies die content, die u ook werkelijk interesseert en alleen dan, wanneer u dat wilt. Precies dat doet de Loewe Individual: entertainment met een druk op de knop.

  21

 • Loewe MediaUpdate.Altijd up to date.

  Modulair softwareconcept: De speciale programmering van de Loewe Individual maakt het mogelijk dat verschillende functies apart en flexibel kunnen worden geoptimaliseerd. Daardoor is Loewe in staat om u snel van de beste en nieuwste functies te voorzien. Voor de software-gebaseerde upgrades dient u uw Loewe Individual bij de eerste installatie zodanig te configureren, dat hij automatisch naar nieuwe upgrades zoekt zodra hij is verbonden met het internet en u deze meldt1. Of u registreert zich onder Support van www.loewe.tv, u downloadt de upgrades en installeert deze via een USB-stick op uw Individual.

  Het beste signaal voor nu en later. Meer Receiver, meer entertainment.

  Alles inclusief: Hoe u het TV-signaal momenteel of in de toekomst ook ontvangt, bij de Loewe Individual bent u optimaal uitgerust. Geniet van een helder televisiebeeld met de gentegreerde ontvangers voor hogeresolutietelevisie (HD-TV) en met de ontvangers voor alle standaards van Digital Video Broadcasting voor antenne, satelliet of kabel (DVB-T/C/S). De Loewe Individual is ook voor-bereid op de standaards van de tweede generatie (DVB-T2/S2). Zo bespaart u op extra apparatuur, stroomverbruik en kabels.

  De eerste televisie die de toekomst op het scherm heeft.Loewe MediaUpdate.

  De nieuwe Loewe Individual raakt nooit uit de mode. Dat heeft een eenvoudige technische reden: De Loewe MediaUpdate. Deze toekomstgerichte functie zorgt ervoor dat uw televisietoestel steeds op de nieuwste stand van de techniek is. Want dankzij de mogelijke actualisering van de software beschikt u altijd over nieuwe eigenschappen en geoptimaliseerde entertainment-bediening. Deze service biedt alleen Loewe u.

  1 Gebeurt via Loewe MediaUpdate.

 • Perfecte netwerker.Eenvoudige toegang tot: Wat u wilt.

  Verschaf u op verschillende wijzen toegang tot alle media. Verbind bijvoorbeeld uw camera of een externe harde schijf via de USB-aansluiting met het televisietoestel of gebruik voor gegevens-overdracht een thuisnetwerk; de router dient daarbij als interface tussen computer en televisie. Het voordeel: Op die manier heeft u via uw televisietoestel toegang tot alle bestanden die u op uw computer beschikbaar heeft gesteld. De weergave van het menu is vormgegeven met sprekende symbolen die u snel en intutief naar het gewenste medium leiden of het nu gaat om fotos, videos of muziek.

  Loewe MediaHome.Alle media in n oogopslag.

  Uw fotoalbums: Geniet met de Loewe Individual van uw mooiste vakantiefotos in een indrukwekkende kleurdiepte op het grote televisiescherm inclusief aantrekkelijke fotocollages.

  Uw video-archief: De Loewe Individual ondersteunt alle gangbare videoformaten (mov, avi, wmv) en verzamelt de videos die u wilt bekijken (DR+ opnames, externe harde schijven of thuisnetwerk), overzichtelijk in n menu.

  Uw CD-verzameling: Houd overzicht over uw muziekverzameling op het televisiescherm.

  Uw favorieten: Wilt u altijd snel toegang tot uw favoriete content? Druk gewoon op de favorietenster op uw Loewe Assist afstandsbediening en uw favoriet wordt opgeslagen op het Home Screen.

  Internettoegang: Verbind uw televisie met de wereld van het internet via een netwerkkabel (LAN) of draadloos (WLAN). Voor storingsvrije video-streaming wordt een overdrachtsnelheid vanaf 6.000 kBits/sec aanbevolen.

  Meer aansluitingen voor omvattend Home Entertainment: 3 x USB voor de aansluiting van externe harde schijven, Digicams, enz. 4 x HDMI voor andere entertainment-componenten (bijvoorbeeld de Loewe BluTechVision 3D of spelconsoles) LAN / WLAN voor perfecte internetaansluiting Mini Scart en Mini VGA Digital Audiolink (de Audio-systeemaansluiting voor 5.1 Home Cinema-systemen) Luidsprekerklemmen voor de aansluiting van passieve luidsprekers

  1 Gebeurt via Loewe MediaUpdate.

  23

 • Er is altijd een nog meer passende variant. De Loewe Individual is uw tele-visie. En wel heel precies uw televisie. Omdat dat belangrijk is voor u, wilt u ook zijn uitstraling in de ruimte bepa-len. Per slot van rekening moet hij ook uw stijl uitdrukken als hij uitgeschakeld is. Op een Sideboard als een decora-tief inrichtingsvoorwerp, midden in de ruimte als een museumstuk, als het ware vrij zwevend als een sculptuur, of als een schilderij aan de wand: U be-paalt wat het beste bij u en uw woonom-geving past. Wall Mount, Table Stand Cross (1), Table Stand Plate (2), Floor Stand Cross (3), Floor Stand Plate (4), Loewe Rack (57), Wall Stand Flex (8) of Screen Lift Plus (9).

  5.

  6.

  7.

  8. 9.

  1. 2.

  3. 4.

  24

 • Voor alle smaken:Het mooist opgesteld.

  Decente integratie of opvallend accent: Geen enkele producent biedt meer variatie bij de opstelling. De Loewe Individual heeft voor iedere ruimte en iedere wens de passende oplossing.

  25

 • Wall Mount WM 65 + Stereospeaker

  Chroom ZilverComfortabele montage, in te stellen in een hoek (0 of ca. +2)55": B 124,0 / H 80,5/ DP 6,7 / DT 8,546": B 104,8 / H 69,3 / DP 6,6 / DT 8,640": B 91,5 / H 61,9 / DP 6,6 / DT 8,6

  Wall Mount WM 65

  Chroom ZilverComfortabele montage, in te stellen in een hoek (0 of ca. +2)55": B 124,0 / H 76,7 1 / DP 6,7 / DT 8,546": B 104,8 / H 65,5 1 / DP 6,6 / DT 8,640": B 91,5 / H 58,0 1 / DP 6,6 / DT 8,6

  Gegevens in cm: B = Breedte, H = Hoogte, DP = Diepte product, DT = Diepte Totaal Standaard meegeleverd: systeemafstandsbediening Assist 1, Aluminium, incl. batterijen. Opmerking: Standaard wordt geen opstellingsvariant meegeleverd. Producten zijn deels met optionele accessoires afgebeeld.

  1 Inclusief bedieningsring.2 Naar keuze verkrijgbaar met motorische draaifunctie.3 Alleen in combinatie met bijpassende, apart aan te schaffen adapter. 4 Alleen voor Table Stand Cross en Floor Stand Cross.5 Alleen verkrijgbaar als TV-inlegwerk.

  Wall Mount Slim / VESA Size 400 + Stereospeaker

  Chroom ZilverPlatte montage55": B 124,0 / H 80,5 / DP 6,7 / DT 7,2

  Wall Mount Slim/VESA Size 400

  Chroom ZilverPlatte montage55": B 124,0 / H 76,7 1 / DP 6,7 / DT 7,2

  Wall Mount Slim / VESA Size 200 + Stereospeaker

  Chroom ZilverPlatte montage46": B 104,8 / H 69,3 / DP 6,6 / DT 7,440": B 91,5 / H 61,9 / DP 6,6 / DT 7,4

  Wall Mount Slim / VESA Size 200

  Chroom ZilverPlatte montage46": B 104,8 / H 65,5 1 / DP 6,6 / DT 7,4 40": B 91,5 / H 58,0 1 / DP 6,6 / DT 7,4

  Wall Mount Isoflex 3

  AluminiumFlexibel concept, plat samen te vouwen, recht uittrekbaar, draai- en zwenkbaar,in te stellen in een hoek (+ 2 tot 0), intelligente kabelvoering 55": B 124,0 / H 76,7 1 / DP 6,7 / DT 11,7 tot 49,246": B 104,8 / H 65,5 1/ DP 6,6 / DT 11,9 tot 49,440": B 91,5 / H 58,0 1 / DP 6,6 / DT 11,9 tot 49,4

  Wall Mount Isoflex 3 + Stereospeaker

  AluminiumFlexibel concept, plat samen te vouwen, recht uittrekbaar, draai- en zwenkbaar, in te stellen in een hoek (+ 2 tot 0), intelligente kabelvoering 55": B 124,0 / H 80,5 / DP 6,7 / DT 11,7 tot 49,246": B 104,8 / H 69,3 / DP 6,6 / DT 11,9 tot 49,4 40": B 91,5 / H 61,9 / DP 6,6 / DT 11,9 tot 49,4

  Loewe Individual.Productdetails.

  3D technologie

  Beeld in indrukwekkende ruimtelijke diepte, natuurlijke en exacte overgangen, maximaal kijkcomfort: Dat is 3D-technologie in Loewe-perfectie en dat is slechts n van de vele zinvolle innovaties. Bovendien overtuigt de Loewe Individual met exclusieve hoogwaar-digheid en grenzeloze individualiseringsopties.

  26

 • Table Stand Cross 2

  ChroomlaagDraaibaar (+/ 45), in te stellen in een hoek (+ 1 tot 5)55" : B 124,0 / H 79,7 / DP 6,7 / DT 34,646": B 104,8 / H 68,7 / DP 6,6 /DT 32,540": B 91,5 / H 61,3 / DP 6,6 / DT 32,5

  Table Stand Cross 2 + Stereospeaker

  ChroomlaagDraaibaar (+/ 45), in te stellen in een hoek (+ 1 tot 5)55" : B 124,0 / H 86,3 / DP 6,7 / DT 34,646": B 104,8 / H 75,3 / DP 6,6 /DT 32,5 40": B 91,5 / H 67,9 / DP 6,6 / DT 32,5

  HoogglansWit

  Aluminium Zwart

  Aluminium Zilver

  Aluminium Titaan

  55" (140 cm) 46" (117 cm) 40" (101 cm)

  HoogglansWit

  ZwartHoogglans

  Aluminium Zilver

  Groen

  Oranje Rood Beige Ebbenhout

  Eiken Licht Chroom gespiegeld 5

  + individuele kleurvoorkeur op aanvraag

  Standaard inlegwerk: Aluminium Zilver.Standaard inlegwerk bij Floor Stand Cross en Table Stand Cross: Chroomlaag.

  Table Stand Plate 2

  AluminiumDraaibaar (+/ 45), in te stellen in een hoek (+ 1 tot 5)55" : B 124,0 / H 78,1 / DP 6,7 / DT 32,046": B 104,8 / H 67,1 / DP 6,6 / DT 32,040": B 91,5 / H 59,7 / DP 6,6 / DT 25,0

  Table Stand Plate 2 + Stereospeaker

  AluminiumDraaibaar (+/ 45), in te stellen in een hoek (+ 1 tot 5)55": B 124,0 / H 84,7 / DP 6,7 / DT 32,046": B 104,8 / H 73,7 / DP 6,6 / DT 32,0 40": B 91,5 / H 66,3 / DP 6,6 / DT 25,0

  Loewe Individual.Productdetails.

  TV-behuizingFormaten

  TV-behuizingKleuren

  TV-inlegwerk en inlegwerk voor opstellingsvarianten 4

  Kleuren en materialen

  Technologiekenmerken

  27

 • Floor Stand Plate 1

  AluminiumDraaibaar (+/ 45), in te stellen in een hoek (+ 1 tot 5), intelligente kabelvoering55": B 124,0 / H 125,2 / DP 6,7 / VP 56,246": B 104,8 / H 114,2 / DP 6,6 / VP 56,240": B 91,5 / H 106,8 / DP 6,6 / VP 49,7

  Floor Stand Plate 1 + Stereospeaker

  AluminiumDraaibaar (+/ 45), in te stellen in een hoek (+ 1 tot 5), intelligente kabelvoering55": B 124,0 / H 125,2 / DP 6,7 / VP 56,246": B 104,8 / H 114,2 / DP 6,6 / VP 56,240": B 91,5 / H 106,8 / DP 6,6 / VP 49,7

  Floor Stand Cross 1 + Stereospeaker

  ChroomlaagDraaibaar (+/ 45), in te stellen in een hoek (+ 1 tot 5), intelligente kabelvoering55" : B 124,0 / H 126,3 / DP 6,7 / DT 52,546": B 104,8 / H 115,2 / DP 6,6 / DT 49,740": B 91,5 / H 107,9 / DP 6,6 / DT 49,7

  Floor Stand Cross 1

  ChroomlaagDraaibaar (+/ 45), in te stellen in een hoek (+ 1 tot 5), intelligente kabelvoering55" : B 124,0 / H 126,3 / DP 6,7 / DT 52,546": B 104,8 / H 115,2 / DP 6,6 / DT 49,740": B 91,5 / H 107,9 / DP 6,6 / DT 49,7

  Gegevens in cm: B = Breedte, H = Hoogte, DP = Diepte product, DT = Diepte Totaal, VP = Doorsnede/Afmeting voetplaatStandaard meegeleverd: systeemafstandsbediening Assist 1, Aluminium, incl. batterijen. Opmerking: Standaard wordt geen opstellingsvariant meegeleverd. Producten zijn deels met optionele accessoires afgebeeld.

  1 Naar keuze verkrijgbaar met motorische draaifunctie.2 Alleen in combinatie met bijpassende, apart aan te

  schaffen adapter. 3 Alleen voor Table Stand Cross en Floor Stand Cross.4 Alleen verkrijgbaar als TV-inlegwerk.5 Alleen verkrijgbaar met motorische draaifunctie.

  Floor Stand Cross 5 + Sound Projector

  Chroomlaag, Draaibaar (+/ 45), in te stellen in een hoek (+ 1 tot 5), intelligente kabelvoering 55" : B 124,0 / H 126,3 / DP 6,7 / DT 52,546": B 104,8 / H 115,2 / DP 6,6 / DT 49,740": B 91,5 / H 107,9 / DP 6,6 / DT 49,7

  Floor Stand Plate 5 + Sound Projector

  AluminiumDraaibaar (+/ 45), in te stellen in een hoek (+ 1 tot 5), intelligente kabelvoering55": B 124,0 / H 125,2 / DP 6,7 / VP 56,246": B 104,8 / H 114,2 / DP 6,6 / VP 56,240": B 91,5 / H 106,8 / DP 6,6 / VP 49,7

  Loewe Individual.Productdetails.

  Energie-efficintie

  De integratie van talrijke functies zoals ontvangers of 5.1 AV-voorversterker maken extra apparatuur en hun stroom-verbruik overbodig. Het verbruik wordt bovendien verminderd door het intelligente energiemanagement van de Loewe Individual (bijvoorbeeld partile uitschakeling bij DR+ Streaming). Loewe Individual 55: Energie-efficintieklasse A. Loewe Individual 46 en 40: Energie-efficintieklasse B.

  28

 • Loewe Rack 2

  Verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren, passend bij Loewe-TV, Sound- en randapparatuur. De rand-apparatuur in het Loewe Rack kan dankzij Digital Link HD (CEC) ook bij een gesloten frontklep via de hoog-waardige Loewe Assist-afstandsbediening worden bediend; bovendien beschikt de Loewe Assist over een databank voor Settop-boxen en een eenvoudige lerende functie die het in combinatie met IR-Link mogelijk maakt, om deze apparatuur ook te bedienen zonder direct zichtcontact. Zo kunt u uw Home Entertainment- systeem eenvoudig en intutief bedienen, zonder dat de randapparatuur direct in het zicht staat.

  Screen Lift Plus 2

  Geborsteld AluminiumDraaibaar (+/ 90), in te stellen in een hoek (0 tot 5), verborgen kabelvoering55": B 124,0 / H 300,0 / DP 6,7 / DT 19,946": B 104,8 / H 300,0 / DP 6,6 / DT 20,140": B 91,5 / H 300,0 / DP 6,6 / DT 20,1

  Screen Lift Plus 2 + Stereospeaker

  Geborsteld AluminiumDraaibaar (+/ 90), in te stellen in een hoek (0 tot 5), verborgen kabelvoering55": B 124,0 / H 300,0 / DP 6,7 / DT 19,946": B 104,8 / H 300,0 / DP 6,6 / DT 20,140": B 91,5 / H 300,0 / DP 6,6 / DT 20,1

  Wall Stand Flex 2

  Geborsteld AluminiumIn hoogte instelbaar, in te stellen in een hoek ( 2 tot + 2), intelligente kabelvoering 46": B 104,8 / H 180,4 / DP 6,6 / DT 30,040": B 91,5 / H 180,4 / DP 6,6 / DT 30,0

  Wall Stand Flex 2 + Stereospeaker

  Geborsteld AluminiumIn hoogte instelbaar, in te stellen in een hoek ( 2 tot + 2), intelligente kabelvoering 46": B 104,8 / H 180,4 / DP 6,6 / DT 30,040": B 91,5 / H 180,4 / DP 6,6 / DT 30,0

  Loewe Individual.Productdetails.

  HoogglansWit

  Aluminium Zwart

  Aluminium Zilver

  Aluminium Titaan

  55" (140 cm) 46" (117 cm) 40" (101 cm)

  HoogglansWit

  ZwartHoogglans

  Aluminium Zilver

  Groen

  Oranje Rood Beige Ebbenhout

  Eiken Licht Chroom gespiegeld 4

  + individuele kleurvoorkeur op aanvraag

  Standaard inlegwerk: Aluminium Zilver.Standaard inlegwerk bij Floor Stand Cross en Table Stand Cross: Chroomlaag.

  TV-behuizingFormaten

  TV-behuizingKleuren

  TV-inlegwerk en inlegwerk voor opstellingsvarianten 3

  Kleuren en materialen

  Technologiekenmerken

  29

 • Loewe Individual.Technische informatie.

  55incl. DR+

  46incl. DR+

  40incl. DR+

  Image+ (Beeld)Contrastfilterscherm / HoogglanslijstDisplaytechnologieBeelddiagonaal (in cm/inch) / Beeldformaat / Resolutie (in pixels)Helderheid (in cd/m) / Kijkhoek (horizontaal / verticaal)Contrastverhouding (statisch / dynamisch)Reactietijd (in ms) / BeeldherhalingsfrequentieVolledig gedigitaliseerde signaalverwerking / Image+ Active / Bioscoopfilmweergave 24 p3D-technologie / 2D-3D-convertering / Active Glasses 3DFormaatwisseling 1 (16 : 9, 4 : 3, Panorama, Zoom)Auto-Verduistering Video (VBD+) / Auto-Verduistering Ruimte (OPC) / Home Mode

  i / hFull-HD-LCD met E-led-Backlight140 / 55 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080450 / 178 / 1785.000 : 1 / 5.000.000 : 15 / 400Hzi/i/ii/i/yii/i/i

  i / hFull-HD-LCD met E-led-Backlight117 / 46 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080450 / 178 / 1785.000 : 1 / 5.000.000 : 15 / 400Hzi/i/ii/i/yii/i/i

  i / hFull-HD-LCD met E-led-Backlight101 / 40 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080450 / 178 / 1785.000 : 1 / 5.000.000 : 15 / 400Hzi/i/ii/i/yii/i/i

  Sound+ (Geluid)Uitgangsvermogen in W (sinus / muziek)Akoestisch luidsprekersconceptGescheiden bas- en toonhoogteregeling / loudness / geluidseffectenAutomatische taalherkenning / Automatische volumeaanpassing (AVC)Dolby Digital Plus / dts / 5.1 Out / Stereo-tweekanaalsgeluidAudio-Out: variabel / Vast / Subwoofer

  2 x 20 / 2 x 40 Speaker Array Systemi/i/ii/ii/i/i/ii/i/i(via Digital Audiolink)

  2 x 20 / 2 x 40 Speaker Array Systemi/i/ii/ii/i/i/ii/i/i(via Digital Audiolink)

  2 x 20 / 2 x 40 Speaker Array Systemi/i/ii/ii/i/i/ii/i/i(via Digital Audiolink)

  Digital+ (Televisienormen)DVB-T / DVB-T2 / DVB-C / DVB-S2 / Multistandard (analoog) / Dual ChannelA/V-Decoding: MPEG / MPEG2 / MPEG4 / HDTV-ontvangst gentegreerd 2

  Kleurnorm: PAL / Secam / NTSC / NTSC-V / PAL-V (60 Hz)Geluidsnorm: FM-tweekanaalsgeluid / AM, Nicam

  i/i/i/i/i/ii/i/i/ii/i/i/i/ii/i

  i/i/i/i/i/ii/i/i/ii/i/i/i/ii/i

  i/i/i/i/i/ii/i/i/ii/i/i/i/ii/i

  Assist+ (Bediening)Volautomatische zenderprogrammering (ACP) / ZenderherkenningDVB-Radio / Voorkeurzenders incl. AV en radioDigital Link Plus / Digital Link HDTeletekst Level 2.5 / TOP-Teletekst / FLOF-Teletekst / pagina-opslagPersoonlijke teletekst met directe toegang tot favorieten/bookmarksPIP (AV) 3 / Full PIP / Splitscreen TV : TeletekstElectronic Programme Guide (EPG) / Assist Media AppKinderslot / Automatische uitschakeling / TimerInhoudsgeorienteerde helpfunctie / Menutalen 3

  i/ii/ 6.000i/ii/i/i/ 2.000i/ii/i/ii/ii/i/ii/ 19

  i/ii/ 6.000i/ii/i/i/ 2.000i/ii/i/ii/ii/i/ii/ 19

  i/ii/ 6.000i/ii/i/i/ 2.000i/ii/i/ii/ii/i/ii/ 19

  Media+ (Multimediafuncties)DR+ / Opslagcapaciteit in GB / USB-Recording (bij DR+: USB-Archieven)DR+ Streaming Server / ClientMediaHome (foto, muziek en video via thuisnetwerk / USB)MediaNet (Internetportaal / Browser / Internetradio)MediaText (HbbTV) / MediaUpdate

  i/ 750 /ii/ii/ii/i/ii/i

  i/ 750 /ii/ii/ii/i/ii/i

  i/ 750 /ii/ii/ii/i/ii/i

  Connectivity+ (Aansluitingen)HDMI met HDCP / USB / Component (YUV) In 4

  Mini-Scart 4 / S-VHS, Hi-8 / RGBKopieerfunctie Front-AV naar Euro-AVDigital Audio-In (Cinch) / Digital Audio-Out (Cinch)Analoog Audio-Out (L/R) / Center-In (Cinch)Analog Audiolink 5 / Digital Audiolink 5

  Mini-VGA 4 / RS 232 C (RJ12) / Motorbesturing / IR-LinkSide AV Video-/S-VHS, Hi-8-geschikt / Hoofdtelefoon (jackplug 3,5 mm)Common Interface CI / CI Plus gecertificeerd 6

  Netwerkaansluiting LAN / WLAN gentegreerd

  4 (1x ARC) / 3 /y1 / 1 / 1ii/ii/i h /ii/i/i/ii/i/i2 /ii/i

  4 (1x ARC) / 3 /y1 / 1 / 1ii/ii/i h /ii/i/i/ii/i/i2 /ii/i

  4 (1x ARC) / 3 /y1 / 1 / 1ii/ii/i h /ii/i/i/ii/i/i2 /ii/i

  MilieuEU Energie-efficintieklasse / Jaarlijks energieverbruik (kWh) 7

  Opgenomen vermogen in stand-by-modus / Uitgeschakeld (in W)Vermogensopname Aan 8 (in W) / Maximale luminantieverhouding in %Hoeveelheid kwikzilver in mg / bevat lood 9

  A / 1610,47 / 0120,0 / 67,00,0 / in sporen

  B / 1510,47 / 0109,0 / 75,00,0 / in sporen

  B / 1330,47 / 096,0 / 67,00,0 / in sporen

  OverigGewicht in kgNetschakelaar / NetspanningVDE-veiligheidsnorm (keurmerk)

  30,5i/ 220240 V, 50 / 60 Hzi

  21,8i/ 220240 V, 50 / 60 Hzi

  17,5i/ 220240 V, 50 / 60 Hzi

  i = aanwezig/ingebouwd y = naderhand in te bouwen/optioneel 1 Afhankelijk van het ingangsformaat SD/HD.2 De ontvangst van digitale zenders (SD/HD/3D) kan worden beperkt door individuele

  bepalingen van de betreffende zender/programma-aanbieder.3 D-GB-F-I-E-NL-CZ-GR-PL-H-FIN-SLO-SK-TR-S-DK-P-RUS-N

  4 Alleen in combinatie met bijpassende, apart aan te schaffen adapter.5 Loewe System 5.1 Out, Stereo Out, Subwoofer Out, Center In.6 CI Plus is compatibel met de oudere versie CI. Het functioneren is

  afhankelijk van de beschikbaarheid van de module door de aanbieder.

  30

 • Loewe Individual.Technische informatie.

  55incl. DR+

  46incl. DR+

  40incl. DR+

  Image+ (Beeld)Contrastfilterscherm / HoogglanslijstDisplaytechnologieBeelddiagonaal (in cm/inch) / Beeldformaat / Resolutie (in pixels)Helderheid (in cd/m) / Kijkhoek (horizontaal / verticaal)Contrastverhouding (statisch / dynamisch)Reactietijd (in ms) / BeeldherhalingsfrequentieVolledig gedigitaliseerde signaalverwerking / Image+ Active / Bioscoopfilmweergave 24 p3D-technologie / 2D-3D-convertering / Active Glasses 3DFormaatwisseling 1 (16 : 9, 4 : 3, Panorama, Zoom)Auto-Verduistering Video (VBD+) / Auto-Verduistering Ruimte (OPC) / Home Mode

  i / hFull-HD-LCD met E-led-Backlight140 / 55 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080450 / 178 / 1785.000 : 1 / 5.000.000 : 15 / 400Hzi/i/ii/i/yii/i/i

  i / hFull-HD-LCD met E-led-Backlight117 / 46 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080450 / 178 / 1785.000 : 1 / 5.000.000 : 15 / 400Hzi/i/ii/i/yii/i/i

  i / hFull-HD-LCD met E-led-Backlight101 / 40 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080450 / 178 / 1785.000 : 1 / 5.000.000 : 15 / 400Hzi/i/ii/i/yii/i/i

  Sound+ (Geluid)Uitgangsvermogen in W (sinus / muziek)Akoestisch luidsprekersconceptGescheiden bas- en toonhoogteregeling / loudness / geluidseffectenAutomatische taalherkenning / Automatische volumeaanpassing (AVC)Dolby Digital Plus / dts / 5.1 Out / Stereo-tweekanaalsgeluidAudio-Out: variabel / Vast / Subwoofer

  2 x 20 / 2 x 40 Speaker Array Systemi/i/ii/ii/i/i/ii/i/i(via Digital Audiolink)

  2 x 20 / 2 x 40 Speaker Array Systemi/i/ii/ii/i/i/ii/i/i(via Digital Audiolink)

  2 x 20 / 2 x 40 Speaker Array Systemi/i/ii/ii/i/i/ii/i/i(via Digital Audiolink)

  Digital+ (Televisienormen)DVB-T / DVB-T2 / DVB-C / DVB-S2 / Multistandard (analoog) / Dual ChannelA/V-Decoding: MPEG / MPEG2 / MPEG4 / HDTV-ontvangst gentegreerd 2

  Kleurnorm: PAL / Secam / NTSC / NTSC-V / PAL-V (60 Hz)Geluidsnorm: FM-tweekanaalsgeluid / AM, Nicam

  i/i/i/i/i/ii/i/i/ii/i/i/i/ii/i

  i/i/i/i/i/ii/i/i/ii/i/i/i/ii/i

  i/i/i/i/i/ii/i/i/ii/i/i/i/ii/i

  Assist+ (Bediening)Volautomatische zenderprogrammering (ACP) / ZenderherkenningDVB-Radio / Voorkeurzenders incl. AV en radioDigital Link Plus / Digital Link HDTeletekst Level 2.5 / TOP-Teletekst / FLOF-Teletekst / pagina-opslagPersoonlijke teletekst met directe toegang tot favorieten/bookmarksPIP (AV) 3 / Full PIP / Splitscreen TV : TeletekstElectronic Programme Guide (EPG) / Assist Media AppKinderslot / Automatische uitschakeling / TimerInhoudsgeorienteerde helpfunctie / Menutalen 3

  i/ii/ 6.000i/ii/i/i/ 2.000i/ii/i/ii/ii/i/ii/ 19

  i/ii/ 6.000i/ii/i/i/ 2.000i/ii/i/ii/ii/i/ii/ 19

  i/ii/ 6.000i/ii/i/i/ 2.000i/ii/i/ii/ii/i/ii/ 19

  Media+ (Multimediafuncties)DR+ / Opslagcapaciteit in GB / USB-Recording (bij DR+: USB-Archieven)DR+ Streaming Server / ClientMediaHome (foto, muziek en video via thuisnetwerk / USB)MediaNet (Internetportaal / Browser / Internetradio)MediaText (HbbTV) / MediaUpdate

  i/ 750 /ii/ii/ii/i/ii/i

  i/ 750 /ii/ii/ii/i/ii/i

  i/ 750 /ii/ii/ii/i/ii/i

  Connectivity+ (Aansluitingen)HDMI met HDCP / USB / Component (YUV) In 4

  Mini-Scart 4 / S-VHS, Hi-8 / RGBKopieerfunctie Front-AV naar Euro-AVDigital Audio-In (Cinch) / Digital Audio-Out (Cinch)Analoog Audio-Out (L/R) / Center-In (Cinch)Analog Audiolink 5 / Digital Audiolink 5

  Mini-VGA 4 / RS 232 C (RJ12) / Motorbesturing / IR-LinkSide AV Video-/S-VHS, Hi-8-geschikt / Hoofdtelefoon (jackplug 3,5 mm)Common Interface CI / CI Plus gecertificeerd 6

  Netwerkaansluiting LAN / WLAN gentegreerd

  4 (1x ARC) / 3 /y1 / 1 / 1ii/ii/i h /ii/i/i/ii/i/i2 /ii/i

  4 (1x ARC) / 3 /y1 / 1 / 1ii/ii/i h /ii/i/i/ii/i/i2 /ii/i

  4 (1x ARC) / 3 /y1 / 1 / 1ii/ii/i h /ii/i/i/ii/i/i2 /ii/i

  MilieuEU Energie-efficintieklasse / Jaarlijks energieverbruik (kWh) 7

  Opgenomen vermogen in stand-by-modus / Uitgeschakeld (in W)Vermogensopname Aan 8 (in W) / Maximale luminantieverhouding in %Hoeveelheid kwikzilver in mg / bevat lood 9

  A / 1610,47 / 0120,0 / 67,00,0 / in sporen

  B / 1510,47 / 0109,0 / 75,00,0 / in sporen

  B / 1330,47 / 096,0 / 67,00,0 / in sporen

  OverigGewicht in kgNetschakelaar / NetspanningVDE-veiligheidsnorm (keurmerk)

  30,5i/ 220240 V, 50 / 60 Hzi

  21,8i/ 220240 V, 50 / 60 Hzi

  17,5i/ 220240 V, 50 / 60 Hzi

  7 Op basis van dagelijks gebruik van het televisietoestel gedurende vier uur en 365 dagen. Het werkelijke energieverbruik hangt af van het gebruik van het televisietoestel.

  8 Volgens EN 62087 : 2009. 9 Heel soms kunnen elektronische onderdelen sporen bevatten

  (in overeenstemming met de Europese RoHS-richtlijn en de aanvullingen daarop).

  31

 • Technische wijzigingen, leveringsmogelijkheden en vergissingen voorbehouden Art.-Nr. 99 005 618 Sluiting van de redactie 15.12.2012 Printed in Germany.

  Vanwege drukverschillen kunnen er bij afbeeldingen van de toestellen kleurafwijkingen optreden. Bij sommige kleuren die in de brochure zijn gebruikt, betreft het bijzondere kleuren uit het individualiseringsaanbod (RAL) die individueel worden geproduceerd. Dat kan langere leveringstijden tot gevolg hebben. Alle in de catalogus afgebeelde Loewe producten zijn bestemd voor privgebruik.

  Voor de omvang en de content van de te ontvangen internetdiensten is Loewe niet aansprakelijk. Dit geldt ook voor de Loewe MediaNet-Portal. Loewe stelt met zijn apparatuur het technische platform ter beschikking, waarmee de ontvangst van dit aanbod mogelijk wordt gemaakt. Voor wijzigingen in de omvang en de content met name voor de toekomst en na verschijning in druk kan Loewe derhalve niet aansprakelijk worden gesteld.

  iPad, iPhone, iPod are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

  Loewe Opta Benelux nv/S.A.Uilenbaan 842160 Wommelgem Belgiwww.loewe.be

  Loewe Opta Nederland B.V.Postbus 13404700 BH RoosendaalNederlandwww.loewe.nl

  Loewe Opta GmbHIndustriestrae 1196317 KronachDuitslandwww.loewe.tv/int