Zomeraanbod in Beringen 2016

20
BEESTIGE zomer IN MIJN STAD Al het vrijetijdsaanbod van de stad Beringen voor de zomervakantie, gebundeld in één handig boekje! 2016

description

Deze brochure bevat het vrijetijdsaanbod in stad Beringen tijdens de zomervakantie 2016.

Transcript of Zomeraanbod in Beringen 2016

  • BeeSTiGe

    zomerIN MIJN STAD

    al het vrijetijdsaanbod van de stad Beringen

    voor de zomervakantie, gebundeld in n

    handig boekje!

    2016

  • 2jullie hebben ongetwijfeld ook al gemerkt dat de zon af en toe eens komt piepen. De vakantiegeur hangt al een beetje in de lucht, het aftellen naar de zomervakantie kan beginnen. kijken jullie er ook zo naar uit?Ook deze zomer heeft stad Beringen ervoor gezorgd dat kinderen zich geen seconde hoeven te vervelen. elke dag kan je kiezen uit verschillende activiteiten. Ben je een echt sportbeest? Of hou je meer van spannende avonturentochten en kampen bouwen, ravotten in de bossen of speeltuinen? Zijn knutsel- en kookactiviteiten, gezelschapsspelen, meer iets voor jou? Dan vind je hoogstwaarschijnlijk wel iets leuks in dit boekje. Blader maar snel in deze handige brochure en kies uit de talrijke leuke activiteiten. maar wacht vooral niet te lang, want vaak zijn de plaatsen beperkt!veel succes en een jne vakantie!

    laura Peeterskinderburgemeester

    BeSTe meiSJeS

    eN JONGeNS

    iNHOuDDe Bengeltjes 3

    De Snoezeltjes 4

    De kriebelfabriek 5

    podiumkamp 6

    rekentaalbad 7

    kia-zomerkampen kleuters 8

    kia-zomerkampen 9

    Summer kickx Off 10

    Speelpleinwerking Hupsekwap 11

    De petteflet 12

    Stedelijk jeugdwelzijnswerk 13

    De Schat van vlieg 14

    paalse plas 15

    't fonteintje 16

    kampen van verenigingen 17-19

    Met fi erheid presenteert de stad Beringen haar derde zomervakantiebrochure. Wie anders dan Kinderburgemeester Laura is beter geplaatst om het voorwoord op zich te nemen, dit namens het kinderschepencollege.

  • 3De Bengeltjes is het initiatief voor Buitenschoolse kinderopvang van stad Beringen: alle kinderen tussen 2,5 en 12 jaar kunnen hier terecht indien beide ouders tewerkgesteld zijn.

    We zorgen voor een speelse, huiselijk en vertrouwe-lijke sfeer: een gemotiveerd team van enthousiaste begeleidsters staat in voor een plezierige en creatieve opvang. er zijn dan ook iedere dag activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen waaraan je kan deel-nemen, maar dat kan je zelf kiezen. er is voor elk wat wils bij De Bengeltjes: rustig een boekje lezen in een knusse zetel, winkeltje spelen, buiten ravotten, voet-ballen, knutselen, je kan dus vrij kiezen wat je wil doen: spelen staat centraal.

    2,5-12jaar

    De BeNGeLTJeS1 jULi TOT en meT 31 aUgUSTUS praktisch

    oPeningsuren iedere werkdag van 6.30 tot 18.30 uur flexibele opvang is mogelijk van 5.30 tot 23 uurlocatie vestiging Stal, jeugdlokalen, rolweg 11vestiging koersel, Laakstraat 18tarieven minder dan 3 uur opvang: 3,10 euro / tussen 3 uur en 6 uur opvang: 4,30 euro / meer dan 6 uur opvang: 8,60 euro. gelijktijdige aanwezigheid van meerdere kinde-ren per gezin -25% kortinginschrijven reserveren is noodzakelijk en kan vanaf 7 uur s morgens op maandag 30 mei via www.i-school.be. Hiervoor heb je een login nodig. in het administratief centrum bij de dienst kinderopvang kan je tevens terecht vanaf maandag 30 mei voor inschrijvingen. Om te kunnen reserveren is het nood-zakelijk dat je dossier bij De Bengeltjes in orde is.Meer info Dienst samenleven/kinderopvang, mijnschoolstraat 88T 011 43 02 80, [email protected]/kinderopvang

    praktisch

  • 4Ook deze zomer zal je je niet vervelen bij speelplein-werking De Snoezeltjes. Op het programma staan al-vast tal van leuke dingen: knutselen, dansen, lekkere hapjes maken, en natuurlijk spelletjes spelen, ravotten en af en toe een uitstap!

    De Snoezeltjes is er voor kinderen en jongeren tussen 6 en 21 jaar met een mentale, motorische of sensorile beperking. Stad Beringen organiseert deze werking samen met vzw de regenbOog.

    een team van enthousiaste begeleiders zal je iedere dag opnieuw uitdagen tot de leukste spelletjes zodat je gegarandeerd een leuke zomertijd tegemoet gaat.

    6-21jaar

    De SNOezeLTJeS4 jULi TOT en meT 5 aUgUSTUS

    praktisch

    oPeningsuren iedere werkdag van 9 tot 16 uur

    locatie vestiging van iBO De Bengeltjes in Beringen-mijnLaan Op vurten 57

    tarief 4 euro per dag

    inschrijven alvorens te kunnen reserveren is het noodzakelijk dat er een intakeformulier ingevuld wordt. Hiervoor maak je best een afspraak bij de dienst samenleven/kinder-opvang.

    Meer info Dienst samenleven - kinderopvangmijnschoolstraat 88T 011 43 02 [email protected]/kinderopvang

    praktisch

  • 5Om de langverwachte vakantie meteen grandioos en vol zomerpret in te zetten, maar ze ook voortre elijk af te sluiten, kom je best naar de kriebelfabriek. Dit extra zomeraanbod gaat door in de stedelijke basisschool van koersel, maar uiteraard zijn alle schoolgaande kinderen die in het schooljaar 2015-2016 in de laatste kleuterklas zitten (geboortejaar 2010 2004) welkom.

    in de kriebelfabriek zullen we in de voormiddag vooral leuke en to e crea-activiteiten doen, en in de namid-dag gaan we buitenspelen, spelletjes spelen, sporten, en af en toe ook op uitstap De activiteiten worden afgewisseld met vrije momenten waarbij je van de zon kan genieten op het speelplein en met je vrienden kan ravotten, springen, klimmen en klauteren. Wij zijn al-vast klaar voor 4 spetterende weken vol spelplezier, jij komt toch ook?

    6-12jaar

    De kRieBeLFaBRiek4 TOT en meT 15 jULi 16 TOT en meT 26 aUgUSTUS

    praktisch

    oPeningsuren er is opvang voorzien van 8 tot 18 uur. Het activiteiten-aanbod gaat door van 9.30 tot 16 uur.

    locatie Stedelijke basisschool koersel, pieter vanhoudtstraat 44

    tarieven 4 euro voor een halve dag8 euro voor een volledige dag

    inschrijven vanaf maandag 23 mei om 7 uur via www.i-school.be. Hiervoor heb je een login nodig. in het administratief centrum bij de dienst kinderopvang kan je tevens te-recht vanaf maandag 23 mei om 7 uur voor inschrijvin-gen. Om te kunnen reserveren is het noodzakelijk dat je dossier bij iBO De Bengeltjes in orde is.

    Meer info Dienst samenleven/kinderopvang, mijnschoolstraat 88T 011 43 02 80, [email protected]

    praktisch

  • 6van maandag tot vrijdag maak je kennis met muziek, toneel en dans en werk je aan een echte voorstelling die op de laatste dag van het kamp wordt voorgesteld aan je ouders, familie en vrienden.

    De repetities worden afgewisseld met ontspannings-momenten met sport en spel, lm, speeltuin, een concert,

    7-12jaar

    pODiumkamp8 TOT en meT 12 aUgUSTUS2009 - 2004 praktisch

    uren Dagelijks van 9 tot 16 uurOpvang van 8 tot 9 uur en van 16 tot 17 uurSlotvoorstelling op vrijdag 12/08 om 16 uur

    locatie Hoofdgebouw academie muziek Woord en DansHarpstraat 14 (voordien: koersel-Dorp 20)

    Prijs 40 euro (max. 5 kia-cheques)

    inschrijven Telefoon: zaterdag 21 mei van 10 tot 15 uur en vanaf dinsdag 24 mei op weekdagen tussen 15 en 20 uur.T 011 42 42 77mail: vanaf zondag 22 mei [email protected]

    Meer info academie voor muziek Woord en DansT 011 42 42 [email protected]

    praktisch

  • 73-12jaar

    RekeNTaaLBaD24-25-26 aUgUSTUS

    Wil je dat de rekentaal van je kind(eren) verbetert op een leuke en speelse manier?Het rekentaalbad is voor kleuter- en lagere schoolkin-deren van Beringen die rond rekentaal een duwtje in de rug kunnen gebruiken. We werken spelenderwijs rond rekentaal en organiseren boeiende talige activiteiten.

    voor mamas en papas is er de laatste dag een infosessie met een opvoedingsthema. aansluitend organiseren we een toonmoment met diploma-uitreiking. voor de kids volgt er dan ook nog een leuke verrassing.

    praktisch

    uren Woensdag 24 augustus: van 9.45 tot 16 uurDonderdag 25 augustus: van 9.45 tot 16 uurvrijdag 26 augustus: van 9.45 tot 12.30 uurOudersessie: 26 augustus van 9.45 tot 12 uur

    locatie OC De Buiting, Tessenderlosesteenweg 18

    Prijs gratis

    inschrijven vanaf maandag 30 mei om 16 uur tot en met vrijdag 10 juni kan je persoonlijk langskomen bij:dienst samenleven diversiteit en educatiemijnschoolstraat 88T 011 43 02 76

  • 8een onvergetelijke themaweek voor kleuters waar crea- en sportactiviteiten centraal staan.

    We gaan op ontdekkingsreis met allerlei sport-activiteiten, spelletjes en knutselworkshops in thema zal je je geen seconde vervelen tijdens deze kampen.

    We trekken er ook op uit! We gaan de aap uithangen in de speeltuin, diertjes voederen op de kinderboer-derij of wat denk je van een uitstap naar de binnen-speeltuin?!

    We werken onze kampen tot in de puntjes uit en zorgen dat je alleen maar hoeft te genieten.

    4-6jaar

    kia-zOmeRkampeNkLeUTerS 2012 - 2011 - 2010

    praktisch

    data & uren kamp 1: maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli kamp 2: maandag 11 tot en met vrijdag 15 juli kamp 3: dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus kamp 4: maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustusDagelijks van 9 tot 12 uur (met opvang van 8 tot 9 uur)

    locatie Sporthal Curticella, Sportlaan 20

    Prijs 20 euro (max. 5 kia-cheques)

    inschrijven vanaf zaterdag 21 mei om 10 uur kan je online in-schrijven via www.jeugdinberingen.be

    Meer info Dienst jeugd en sportT 011 43 02 [email protected]

    praktisch

  • 9een weekje barstensvol gevuld met sportieve en creatieve activiteiten!

    Haal je behendigheid, uithouding en creativiteit maar boven en toon je sportieve kant!je beoefent de ene sport na de andere en we gaan ook enkele uitzonderlijke sporten verkennen. We laten onze fantasie de vrije loop en gaan aan de slag met al-lerlei knutselmateriaal en maken tal van kunstwerkjes. Of we duiken de keuken in en toveren heerlijke hapjes op tafel. een frisse neus halen we op tijdens uitstappen naar bijvoorbeeld de speeltuin, een behendigheidspar-cours, en uiteraard kan een frisse duik in het zwem-bad niet ontbreken.klaar voor een weekje pure in- en ontspanning?!

    7-12jaar

    kia-zOmeRkampeN2009 - 2004

    praktisch

    data & uren kamp 1: maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli kamp 2: maandag 11 tot en met vrijdag 15 juli kamp 3: dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus kamp 4: maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustusDagelijks van 9 tot 16 uur (met opvang van 8 tot 9 uur en van 16 tot 17 uur)

    locatie Sporthal Curticella, Sportlaan 20

    Prijs 40 euro (max. 5 kia-cheques)

    inschrijven vanaf zaterdag 21 mei om 10 uur kan je online in-schrijven via www.jeugdinberingen.be

    Meer info Dienst jeugd en sportT 011 43 02 [email protected]

    kia-zOmeRkampeN

    praktisch

  • 10

    een supercool sportkamp voor +12 jaar!

    Hou je van avontuur en uitdaging en heb je zin om je grenzen te verleggen? Dan is dit sportkamp echt iets voor jou! een hele week lang bezorgen we je kickx met onder andere lasershooting, arrow tag, karting & emX, golf, duiken, zeilen, muurklimmen, suppen enzovoort

    je vertrekt elke dag om 8.30 uur vanuit Beringen met de bus naar een andere locatie waar je aan 'de activiteit van de dag' deelneemt.

    De gemeenten Beringen, Ham, Heusden-Zolder, Leopoldsburg, Lummen en Tessenderlo bundelen de krachten om jullie een onvergetelijke week te bezorgen!

    12-16jaar

    SummeR kiCkX OFF4 TOT en meT 8 jULi TienerS 2004 - 2000

    praktisch

    uren Dagelijks van 8.30 tot 16.30 uur

    locatie vertrek en aankomst parking be-mine boulevard Beringen. De activiteit is elke dag in een andere gemeente.

    Prijs 100 euro (max. 5 kia-cheques)

    inschrijven Online via www.beringen.be/sport

    Meer info Dienst jeugd en sportT 011 43 02 [email protected]

    praktisch

  • 11

    knutselen, bos- en pleinspelen, ravotten, uitstapjes maken, lekker chillen, superactief zijn, open spelaan-bod, laddercompetities, alles komt aan bod op het speelplein.

    Tijdens de zomermaanden staan de animatoren van speelpleinwerking Hupsekwap te trappelen om alle kinderen van 5 t.e.m. 15 jaar een onvergetelijke speel-zomer te bezorgen. We verblijven tijdens de maand juli in OC De Buiting in paal, vervolgens verhuizen we in augustus naar het mijnstadion in Beringen. Beide locaties bieden prach-tige mogelijkheden om naar hartenlust te spelen en te ravotten.

    Breng je vriend(inn)en en je goed humeur mee, dan maken we er samen de beste zomervakantie ooit van!

    opgelet! geen speelplein op feestdagen maandag 11 juli, donderdag 21 juli en maandag 15 augustus.

    5-15jaar

    SpeeLpLeiNWeRkiNG

    HupSekWapjULi en aUgUSTUS

    praktisch

    oPeningsuren maandag tot en met vrijdag van 12.45 tot 17 uurLaatste speelpleindag van iedere week: uitstap van 12.30 tot 18 uurlocatie 6 - 27 juli: OC De Buiting, Tessenderlosesteenweg 181 - 23 augustus: mijnstadion, Stadionlaan 1Prijs 2 euro per dag / prijs uitstap: afhankelijk van bestemmingKorting max. 1 kia-cheque / Bij uitstap: de helft van de deel-nemingsprijs of max. 5 kia-chequesinschrijven - Online via www.jeugdinberingen.be vanaf zater-

    dag 21 mei. er worden 50 plaatsen opengesteld op 21 mei, vanaf eind juni worden bijkomende plaatsen opengesteld.

    - iedere werkdag vanaf woensdag 6 juli tussen 10 en 12 uur voor n of meerdere dagen van de lopende week via T 011 43 02 30.

    Meer info Dienst jeugd & sport, T 011 43 02 30www.jeugdinberingen.be, [email protected]

    praktisch

  • 12

    vZW de pette et organiseert opvang voor kinderen van 2,5 jaar tot en met 12 jaar. De kinderen worden opgevan-gen in een huiselijke sfeer door een team van deskun-dige begeleidsters. De opvang situeert zich in de vrije tijd van het kind. Daarom besteden wij veel aandacht aan de speelmogelijkheden en het activiteiten aanbod.er zijn verschillende speelhoeken: een motorische ruimte, rollebollen, puzzelen, kapsalon spelen, een huis bouwen met de blokken, Deze spelmomenten worden afgewisseld met een gevarieerd aanbod van begeleide activiteiten en soms ook uitstappen. De kinderen worden in 4 leeftijdsgroepen ingedeeld: kabouters (zomerklasje en 1e kleuterklas), reuzen (2e en 3e kleuterklas), sloebers (1e tot 3e lj) en kids (4e tot 6e lj). Het vakantiekrantje waarin je dit alles kan terugvinden, is beschikbaar op de website en ligt in beide opvanglocaties. Belangrijk! Om te kunnen reserveren moeten alle administratieve formaliteiten in orde zijn.

    2,5-12jaar

    De peTTeFLeTjULi en aUgUSTUS praktisch

    data & oPeningsuren vestiging Beringen: 1 t.e.m. 15 juli / 1 t.e.m. 31 au-gustus / van 6.30 tot 18.30 uurvestiging Paal: 1 t.e.m. 15 juli van 6.30 tot 18.30 uur / 1 t.e.m. 12 augustus van 8 tot 17.30 uur / 16 t.e.m. 26 augustus van 6.30 tot 18.30 uur / 29 t.e.m. 31 augustus 8 tot 17.30 uurlocatie vestiging Beringen, Corbiestraat 1, T 011 45 10 17vestiging paal, Heldenlaan 9, T 011 42 50 09tarieven minder dan 3 uur opvang: 3,10 euro / Tussen 3 en 6 uur opvang: 4,30 euro / meer dan 6 uur opvang: 8,60 euro / gelijktijdige aanwezigheid van meerdere kinderen per gezin -25%inschrijven reserveren via www.pette et.be of de administratieve dienst (Heldenlaan 7)- Op maandag 30 mei van 6.30 tot 18.30 uur voor

    gezinnen met 2 werkgeversattesten en eenouder-gezinnen met 1 werkgeversattest

    - vanaf dinsdag 31 mei vanaf 6.30 uur voor alle gezinnen

    Meer info iBO pette et, Heldenlaan 7, T 011 42 50 08pette [email protected] of www.pette et.be

    praktisch

  • 13

    Tijdens de zomermaand juli staan de begeleidsters klaar om samen met de kinderen te knutselen, te sporten, te ravotten op speelpleintjes, op uitstap te gaan... kortom iets leuk te doen. voor de tienerjongens en meisjes is er een aanbod op dinsdagnamiddag dat voornamelijk bestaat uit sport (voetbal, trefbal, netbal, biljarten, pingpongen, dartsen, basketten,...) en spel, maar ook uitstappen zijn mogelijk.

    tienerWerKing regina Mundi voor alle meisjes en jongens van 11 tot 14 jaar.Dinsdag 5, 12, 19 en 26 juli van 14 tot 16 uur in activiteitencentrum regina mundi, Laan op vurten 55

    KinderWerKing voor kinderen van 1e tot 6e leerjaar.Woensdagnamiddag 6, 13, 20 en 27 juli in Buurthuis Waterstraat van 13.30 tot 15 uurin activiteitencentrum regina mundi van 15.30 tot 17 uur

    STeDeLiJkJeuGDWeLziJNSWeRk

    jULi

    praktisch

    Prijs gratis (uitstappen wel betalend)

    inschrijven enkel bij uitstappen

    Meer info Dienst samenleven jeugdwelzijnswerkT 011 43 03 [email protected]@beringen.be

    faMilieuitstaP Donderdag 14 juli van 13 tot 18 uur: speeltuin BokrijkDonderdag 28 juli van 13 tot 18 uur: speeltuin koersel kapelleke

    JeuGDWeLziJNSWeRk

    6-14jaar

    Donderdag 14 juli van 13 tot 18 uur: speeltuin Bokrijk

  • 14

    kLeUTerS& kiDS

    De hele zomer lang, kan je opnieuw op zoek naar de Schat van vlieg in de bib!vraag je wedstrijdkaart aan de infobalie, zoek de juiste antwoorden op de vragen en laat je leiden naar de schatkist. als je de schat vindt, krijg je een leuke buit met to e cadeautjes en vliegtips. De schattenjacht is volledig gratis. ga jij de uitdaging aan? Succes!

    Zijn je kinderen ook tijdens de vakantie niet weg te slaan van hun (of jouw) smartphone of tablet? neem ze mee naar de bib of de dienst toerisme waar ze hun slimme toestel kunnen gebruiken om een Schat van vlieg te zoeken. er is een gratis Wifi hotspot in de bib!Hoe werkt het? Download de gratis app OJOO via de Google Play

    Store of de app store. Zoek naar de game Schat van Vlieg Beringen en

    download dit spel. ga naar het startpunt van de schattentocht en de zoek-tocht kan beginnen. Om de schatkist te vinden, moet je de route op je smartphone of tablet volgen. je hebt nu geen internetverbinding meer nodig.

    De SCHaT VaN VLieG1 jULi TOT en meT 31 aUgUSTUS

    praktisch

    oPeningsuren BiB

    maandag 13.00 - 19.00 uurdinsdag 10.00 - 17.00 uurwoensdag 10.00 - 19.00 uurdonderdag 10.00 - 17.00 uurvrijdag 10.00 - 19.00 uurzaterdag 10.00 - 13.00 uur

    locatie

    Stedelijke Bibliotheek, graaf van Loonstraat 2

    inschrijven

    niet nodig

    Meer info

    Bibliotheek Beringen, graaf van Loonstraat 2T 011 45 08 [email protected]/bibliotheek

    praktisch

  • 15

    Op de oevers van de 40 hectaren grote plas vind je een lig- en speelweide, zitbanken en een avontuurlijk speelschip.Sinds enkele jaren is er een afgebakende zwemvijver voorzien die geopend is tijdens de maanden juli en augustus. voor de zonaanbidders is er een zandstrand aangelegd waar je rustig kan wegdromen.

    0-99jaar

    paaLSe pLaSeen verkWikkenDe afkOeLing vOOr De Warme Dagen

    praktisch

    oPeningsuren De paalse plas is alle dagen toegankelijk.De gratis zwemzone is geopend tijdens de maanden juli en augustus tussen 12 en 19 uur en dit bij groene vlag.

    locatie Holststraat z/n

  • 16

    Op het domein vind je een grote speeltuin, minigolf, trickpinbanen, plonsvijver, uitkijktoren, bezoekerscentrum De Watersnip, Het recreatieoord staat garant voor een dagje ontdekking en avontuur. Bij ons verveel je je nooit.

    0-99jaar

    ReCReaTieOORD

    'T FONTeiNTJe

    praktisch

    oPeningsuren Buiten de schoolvakanties: elke woensdag, zaterdag, zon- en feestdag van 13 tot 18 uur.Tijdens de zomervakantie: dagelijks van 10 tot 20 uur.Spelen in de plonsvijver is enkel toegelaten bij groene vlag (enkel in de zomervakantie van 12 tot 19 uur bij zeer mooi weer, reddingsdienst aanwezig).

    Prijs Uitkijktoren, speeltuin, zwemvijver: gratisminigolf: 2,5 euro per persoon (max. 1 kia-cheque)Trickpin: 1,5 euro per persoon (max. 1 kia-cheque)

    locatie fonteintjestraat z/n

  • 17

    kampen van verenigingen

    maak je graag muziek? Of wil je iets meer over muziek te weten komen? Dan is dit muziekkamp zeker iets voor jou! met enthousiaste en ervaren monitoren gaan we op een speelse manier werken rond ritme, klank en melodie.iedereen vanaf 6 jaar is welkom! muzikale voorkennis is niet vereist. als je al een instrument bespeelt, mag je dit zeker meebrengen.Op vrijdagnamiddag geven we een concert met alle deelnemers.

    muziekkamp

    data & uren van 1 tot en met 5 augustustelkens van 9 tot 16 uur

    locatie Zaal Onder Ons in koersel

    Prijs 95 euro per kind

    info & inschrijving inschrijven kan tot 30 juniwww.onderonskoersel.be0476 47 82 34 (marjoke Swinnen)

    praktisch

    vanaf6

    jaar

  • 18

    kampen van verenigingen

    Heb je er altijd wel eens van gedroomd te kunnen glijden over het water met de wind in de zeilen, dan is dit windsurfkamp iets voor jou!Surfclub Sirocco organiseert voor jongeren van 11 tot 16 jaar meerdere windsurf-kampen tijdens de zomervakantie. mis deze unieke kans niet en maak kennis met de verschillende elementen van het windsurfen.

    WiNDSuRFkamp

    data & uren maandag 4 tot vrijdag 8 juli van 10 tot 16 uurmaandag 18 tot vrijdag 22 julivan 10 tot 16 uurmaandag 1 tot vrijdag 5 augustus van 10 tot 16 uurmaandag 15 tot vrijdag 19 augustus van 10 tot 16 uur

    locatie paalse plas, Holststraat z/n

    Prijs 1e kind van het gezin: 120 euro, volgende kind(eren) van het gezin 110 euro

    info & inschrijving [email protected] 011 40 23 42

    praktisch

    11-16jaar

  • 19

    kampen van verenigingen

    Zeil je voor het eerst, dan sla je een ater. Op dit zeilkamp gaan ze ervoor dat dat zeker niet gebeurd! Zeilclub Sirocco organiseert voor jongeren van 7 tot 17 jaar zeil-kampen. vlug inschrijven is de boodschap.

    zeiLkamp

    data & uren maandag 22 tot vrijdag 26 augustusvan 9 tot 16 uurals er voldoende vraag is, komt er een extra zeilkamp van 15 tot 19 augustus.

    locatie paalse plas, Holststraat z/n

    Prijs 160 euro (verzekering inbegrepen)

    info & inschrijving [email protected]

    praktisch

    7-17jaar

  • uitgever College van burgemeester en schepenen, mijnschoolstraat 88, 3580 Beringen

    veel

    plezier!