X-Adventure Folder 2009

16
Collection 2009

description

X-Adventure Folder 2009

Transcript of X-Adventure Folder 2009

Collection

2009

www.xadventure.nl

retro

X-Adventure Retro kinderwagenUitgevoerd met een reiswieg en los verkrijgbaar een autostoel 0 - 9 maanden, dus geschikt vanaf de geboorte. De omkeerbare zitting is te verstellen in diverse standen van lig- tot zitstand. Voor de veiligheid heeft de zitting een 5-punts gordel, die ook nog eensin hoogte te verstellen is. Deze kinderwagen is compact opvouwbaar en past in iedere auto.

2

X-Adventure Collection 2009

3

X-Adventure Retro kinderstoelEen complete kinderstoel. De zitting is in hoogte verstelbaar en kan ook nog eens van een zit- tot ligstand versteld worden. Het eetblad is afneembaar en heeft een extra vakje voor het bestek. De kinderstoel is compact opvouwbaar, het eetblad hangt u aan de achterzijde van de kinderstoel en twee wielen maken de kinderstoel makkelijk verrijdbaar.

X-Adventure Retro duobuggyDeze luxe 5-standen duobuggy is geschikt voor 2 kinderen en vanaf 6 maanden te gebruiken. Ook deze buggy heeft een aluminium lichtgewicht frame, vastzetbare zwenkwielen, 2 handige boodschappenmandjes en voor de veiligheid een verstelbare 5-punts gordel. Zowel de zonnekappen als het regenscherm zijn inclusief.

X-Adventure Retro buggyEen 5-standen buggy met een aluminium frame. Deze buggy is geschikt vanaf 6 maanden. Heeft een 5-punts gordel, vastzetbare zwenkwielen en een ruime boodschappen-mand. De buggy wordt geleverd inclusief zonnekap en regenscherm. Leverbaar in de 3 retro kleuren zwart, bruin en lime.

X-Adventure Retro luxe campingbedHet campingbed in deze serie is zeer luxe uitgevoerd met een extra bodem, een speelgoedzak, een doorkruipluik en een practisch commodeblad. Het campingbed heeft een aluminium frame. Is zeer com-pact en makkelijk op te vouwen. Ook een transporttas mag niet ontbreken.

X-Adventure Urban sitterEen basic sitter waarvan de zitting verstelbaar is in diverse standen. Kan zowel in vaste stand als in een schommelstand.

X-Adventure Urban 5-stand buggyEen 5-standen buggy met een aluminium frame. Deze buggy is geschikt vanaf 6 maanden. Heeft een 5-punts gordel, vastzetbare zwenkwielen en een handige boodschappenmand. De buggy wordt geleverd inclusief zonnekap en regenscherm. Leverbaar in 3 mooie Urban kleuren black wild dove, deep taupe en hedge green.

www.xadventure.nlX-Adventure Collection 2009

4

5

X-Adventure Urban kinderstoelEen complete kinderstoel. De zitting is in hoogte verstelbaar en kan ook nog eens van een zit- tot ligstand versteld worden. Het eetblad is afneembaar en heeft een extra handig vakje voor het bestek. De kinderstoel is compact opvouwbaar, het eetblad hangt u aan de achterzijde van de kinderstoel en twee wielen maken de kinderstoel makkelijk verrijdbaar.

Urban Lifestyle

X-Adventure Urban luxe campingbedHet campingbed in deze serie is zeer luxe uitgevoerd met een extra bodem, een speelgoedzak, en een handig commodeblad. Het campingbed heeft een aluminium frame. Is zeer compact en makkelijk op te vouwen. Ook een transporttas mag niet ontbreken.

X-Adventure City kinderwagenDeze robuuste maar zeer comfortabele kinderwagen heeft 4 luchtbanden, waardoor de kinderwagen geschikt is voor in de stad, maar het bijvoorbeeld ook goed doet in het bos. De kinderwagen wordt geleverd inclusief reis-wieg, een wandelwageninzet en een bumper. De verstelbare rug- en voetensteun zorgen er voor dat u van deze kinderwagen maximaal gebruik kunt maken. De boodschappenmand biedt ruimte aan heel veel boodschappen. Op het onderstel past met behulp van een adapter ook een los verkrijgbaar 0 - 9 maanden autostoeltje.

www.xadventure.nlX-Adventure Collection 2009

6

X-Adventure TwincoAls u op zoek bent naar de meest compacte en handigste tweelingwagen van Nederland dan kiest u voor de X-Adventure Twinco. De reiswiegjes zijn los en dus ook afzonderlijk te verkrijgen. Deze wagen is daarom niet alleen geschikt voor 2 baby’s maar ook voor een peuter en een baby. De voeten- en ruggensteunen zijn afzonderlijk van elkaar te verstellen. De verstelbare duwstang, de grote boodschappenmand en het regenscherm maken deze wagen compleet.

7

Fun for 2

8

X-Adventure Quick-SilverEen moderne kinderwagen uitgevoerd in flitsende kleuren. Deze mooie 3-wieler heeft 3 luchtbanden en doet het goed op alle soorten onder-gronden. Het maakt niet uit of u nu een wandeling maakt in het bos, op het strand of in de stad. Allereerst gebruikt u de reiswieg, maar u kunt eventueel ook een 0 - 9 maanden autostoeltje met behulp van een adapter op het frame plaatsen. Zodra het kindje goed kan zitten tovert u de kinderwagen om tot wandelwagen. De wandelwageninzet, die u zelf zeer gemakkelijk op het frame kunt plaatsen is uitgevoerd met een 5-punts gordel.

www.xadventure.nlX-Adventure Collection 2009

9

X-Adventure Pro InmotionDeze mooie kinderwagen heeft alle comfort die u van een kinderwagen wenst. De kinderwagen heeft 3 luchtbanden en is voor elke wandeling geschikt. Het vast- zetbare voorwiel maakt deze kinderwagen uiterst wendbaar. De frisse kleuren maken het plaatje compleet. De reiswieg heeft een zachte comfortabele binnenkant en de wandelwageninzet is uitgevoerd met een 5-punts gordel. In de grote boodschap-penmand past gemakkelijk een pak luiers. De duwstang is in verschillende standen verstelbaar. Ook op dit frame past een 0 - 9 maanden autostoeltje !

www.xadventure.nlX-Adventure Collection 2009

10

X-Adventure PulseDeze uiterst wendbare kinderwagen heeft een aluminium frame, 2 luchtbanden en vastzetbare voorwielen. Deze lichtgewicht onder de kinderwagens wordt geleverd met een ruime reiswieg. De wandelwageninzet is te verstellen van zit- tot ligstand en is bovendien ook nog eens omkeerbaar. Het frame is compact opvouwbaar en past daardoor in de meeste auto’s. Bij deze kinderwagen is een X-Adventure 0 - 9 maanden autostoel verkrijgbaar die u direct op het frame kunt plaatsen. Ook zijn diverse bijpassende accessoires te verkrijgen, zoals een luxe voetenzak en een handige luiertas.

11

HyPeX-Adventure HypeEen kinderwagen met een aluminium frame en vastzetbare zwenkwieltjes. Op het frame past niet alleen een X-Adventure 0 - 9 maanden autostoel, maar ook een ruime reiswieg en een omkeerbare wandelwageninzet. Kortom een zeer compact reissysteem. Verkrijgbaar in 3 basic kleuren.

X-Adventure Collection 2009 www.xadventure.nl

12

X-Adventure NanoEigenlijk een buggy, maar om te bouwen tot kinderwagen. Met behulp van een adapter plaatst u de los verkrijgbare reiswieg op het frame, waarmee u de buggy meteen vanaf de geboorte kunt gebruiken. Bovendien kunt u er eventueel een X-Adventure autostoeltje op vast klikken. Na verloop van tijd haalt u de reiswieg er weer af en kunt u maximaal gebruik maken van deze lichtgewicht aluminium buggy.

13

Nu ook met reiswieg!

www.xadventure.nlX-Adventure Collection 2009

14

SPEEDwayX-Adventure SpeedwayEen mooie en robuuste lichtgewicht aluminium buggy. De rugsteun is verstelbaar van zit- tot ligstand. Heeft een uiterst comfortabele zitting, een zonnekap en een ruime boodschappenmand.

Carseatsgroup 0+

X-Adventure autostoelDeze autostoel is goedgekeurd volgens de laatste veiligheidsnormen ECE R44. Te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 9 maanden / 10 kg. Met behulp van een adapter te plaatsen op alles v-series X-Adventure kinderwagens. De zonnekap krijgt u er gratis bij.

15X-Adventure luiertassen Een moderne luiertas, met heel veel extra vakjes voor al uw babyspullen. In iedere tas zit een matje waardoor u de baby overal kunt verschonen. De tas kunt u op simpele wijze aan iedere kinderwagen hangen.

X-Adventure reiswiegDe reiswieg heeft een zachte fleece binnenkant en beschermt de baby tegen wind en kou. Later kunt u de reiswieg omtoveren tot voetenzak, waardoor u de reiswieg nog heel lang kunt gebruiken.

X-Adventure punto step Een step die u aan de meeste kinderwagens kunt vastmaken. Uw peuter hoeft niet meer mee te lopen, maar taxiet met u mee aan de kinderwagen. Geschikt voor kinderen van 2 - 5 jaar.

Accessoires

X-Adventure voetenzak Een heerlijk zachte en luxe voetenzak die u in de wandelwagen-inzet kunt gebruiken. In de voetenzak zitten gaten waardoor u de 5-punts veiligheidsgordel kunt blijven gebruiken.

M+ products B.V.P.O. Box 1111 | 1212 MP Tilburg - The NetherlandsTel.: 0031(0)13-5702876 | Fax: 0031(0)13-5702876

www.xadventure.nl

productswww.mplusproducts.nl