Workshop meer rendement uit je evenement - 4 febr 2013

3
Een logistiek goed georganiseerde zakelijke bijeenkomst is al lang niet meer voldoende. Professionals en organisaties hechten steeds grotere waarde aan evenement belevingen die een emotionele impact hebben en het merk en de groei van de organisatie ondersteunen of versterken. Maar hoe doe je dat? Leer in deze workshop om de impact en toegevoegde waarde van je (corporate) evenementen te vergroten, zodat deze sterker bijdragen aan de strategische doelen en ambities van je organisatie èn beter aansluiten bij de wensen en behoeften van deelnemers. MEER RENDEMENT ééndaagse workshop maandag 4 februari 2013 UIT JE EVENEMENT Voor elke deelnemer: het boek ‘Conferences that Work’ van Adrian Segar, t.w.v. 35 euro!

Transcript of Workshop meer rendement uit je evenement - 4 febr 2013

Page 1: Workshop meer rendement uit je evenement - 4 febr 2013

Een logistiek goed georganiseerde zakelijke bijeenkomst is al lang niet meer voldoende. Professionals en organisaties hechten steeds grotere waarde aan evenement belevingen die een emotionele impact hebben en het merk en de groei van de organisatie ondersteunen of versterken. Maar hoe doe je dat? Leer in deze workshop om de impact en toegevoegde waarde van je (corporate) evenementen te vergroten, zodat deze sterker bijdragen aan de strategische doelen en ambities van je organisatie èn beter aansluiten bij de wensen en behoeften van deelnemers.

MEER RENDEMENT

ééndaagse workshop – maandag 4 februari 2013

UIT JE EVENEMENT

Voor elke deelnemer: het boek ‘Conferences that Work’ van Adrian Segar, t.w.v. 35 euro!

Page 2: Workshop meer rendement uit je evenement - 4 febr 2013

Enkele resultaten die je tijdens de workshop gaat bereiken: • Je krijgt inzicht in de variabelen die van invloed zijn op het rendement van (corporate) evenementen • Je leert om een strategie voor jouw evenementen te ontwerpen die qua vorm en programmering aansluiten bij de wensen en behoeften van je doelgroep en de doelstellingen van je organisatie • Je krijgt handige tips om het aantal deelnemers op je evenement te vergroten en de interactie met de deelnemers te verhogen • Je leert hoe je je als organisatie tijdens evenementen kunt profileren • Je leert welke activiteiten je tijdens en vooral ook na jouw evenementen kunt ondernemen om het rendement te vergroten

Tijdens deze workshop worden veel concrete voorbeelden en adviezen gegeven, die je direct kunt toepassen op je eigen evenement(en). Er is ruime tijd in het programma om te werken aan eigen cases en om vraagstukken rond evenementen te bespreken.

Misschien geldt het volgende voor jou… • Je bent verantwoordelijk voor de marktcommunicatie van je afdeling of organisatie. Je weet wie en wat je wilt bereiken, maar je loopt vast als je dit in effectieve, creatieve en interactieve (klant-) relatie- of medewerkers evenementen wilt omzetten • Je organiseert bijeenkomsten om meer leads (en omzet) te generen. Het evenement wordt goed bezocht, maar het lukt onvoldoende om van contact naar verkoop te komen • Je wilt een andere, nieuwe opzet voor de relatiebijeenkomsten van je organisatie, zodat deze meer resultaat en interactie opleveren. Maar je weet niet hoe je moet beginnen • Je houdt je bezig met het ontwerp en de realisatie van zakelijke bijeenkomsten. Maar het aantal deelnemers uit de gewenste doelgroep blijft achter en je weet niet hoe dit te verhogen • Je wilt in contact komen met een nieuwe doelgroep door als partnerorganisatie aan te sluiten bij een bestaand evenement. Maar je weet niet bij welk evenement je het beste kunt aansluiten en hoe je je het beste kunt profileren Als een van bovenstaande situaties voor jou herkenbaar is, dan is deze workshop zeer geschikt voor jou.

Deze workshop is geschikt voor professionals die binnen organisaties verantwoordelijk zijn voor het ontwerp en de realisatie van (corporate) evenementen (congressen, conferenties, workshops, beurzen, seminars, relatie- en medewerkerbijeenkomsten), zoals: • marketingmanagers/-adviseurs • communicatiemanagers • corporate eventmanagers • PR-professionals • accountmanagers • business developers Eerdere personen die deelnamen aan deze workshop zijn werkzaam in het bedrijfsleven, bij de overheid, kennis instituten en branche- en beroepsverenigingen.

Page 3: Workshop meer rendement uit je evenement - 4 febr 2013

Investering Deze workshop vraagt een investering in tijd, energie en geld. • Early Bird prijs: € 350,-- (excl. BTW) per persoon bij inschrijving (Early Bird deadline inschrijving is 10 oktober 2012 voor de workshop van 5 november 2012; Early Bird deadline inschrijving is 11 januari 2013 voor de workshop van 4 februari 2013) • Normale prijs: € 450,-- (excl. BTW) per persoon • Collega-korting: elke 2e (of volgende) collega krijgt 10% extra korting op de deelnamekosten. Dit bedrag is inclusief: • verblijf op een zeer fraaie locatie; • uitgebreide lunch, koffie/thee, drankjes; • handouts, handige checklists en andere materialen; • het boek ‘Conferences that Work’ van Adrian Segar Verhindering/annulering Bij verhindering mag altijd een collega jouw plaats innemen. Bij annulering tot 2 weken voor de uitvoeringsdatum, wordt de deelnamevergoeding naar je terug overgemaakt, maar er wordt € 75,- in mindering gebracht voor administratiekosten. Wanneer je annuleert binnen twee weken voor de uitvoeringsdatum, ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Locatie Landgoed de Horst, de Horst 1, Driebergen Datum & Tijden Deze workshop wordt gegeven op: • Maandag 4 februari 2013 09.30 – 10.00 uur – Ontvangst 10.00 – 12.00 uur – Deel 1 vd workshop 12.00 – 13.00 uur – Lunch 13.00 – 14.45 uur – Deel 2 vd workshop 14.45 – 15.15 uur – Pauze 15.15 – 16.30 uur – Deel 3 vd workshop Info & inschrijven www.nextnovelty.nl onder de webpagina: Workshops Contact & informatie Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met NextNovelty Business Events via: telefoon: 070-7504383, email: [email protected]

Deze workshop wordt verzorgd door Roel Dekker. Roel is event architect en directeur van NextNovelty Business Events. Hij is gespecialiseerd in conceptontwikkeling en realisatie van zakelijke bijeenkomsten die bijdragen aan de groei van organisaties. Roel heeft een achtergrond als creatief therapeut en organisatiepsycholoog en heeft jarenlang gewerkt als trainer, business developer, eventmanager en ondernemer. Hij heeft strategische event designs en evenementen gerealiseerd voor organisaties zoals: Apple, Arla Foods, Heineken, Ricoh, de Rijksoverheid, KPN, Nederlandse Spoorwegen, de Baak, VPRO en diverse branche- en beroepsverenigingen. Tijdens deze workshop geeft hij graag zijn kennis en ervaringen aan je door.

Aanmeldingsvoorwaarden

‘Do you want to give your customers and prospects an

unforgettable experience? Without questioning yourself if it will succeed? Call Roel, he will deliver.’

Kevin Raaijmakers, Marketing Manager Managed Services, Ricoh

www.nextnovelty.nl