Woonfijn, December 2011

16
1 1 December 2011 Nummer 4, Jaargang 6 Het meest complete overzicht van woningen in ùw regio! WoonFijn is een uitgave van HEB en het meest complete woningmagazine met een overzicht van het regionale aanbod koopwoningen. Het overzicht komt tot stand met een groot aantal regionale makelaars en onze adverteerders. “WoonFijn” wordt vier keer per jaar huis-aan-huis verspreidt in de plaatsen; Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Capelle a/d IJssel, Gouderak, Krimpen a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk, Nieuwerkerk a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel, Rotterdam-Oost (Alexanderpolder, Het Lage Land, Kralingseveer, Nesselande, NieuwTerbregge, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland en Zevenkamp) en Stolwijk. De oplage is 103.000 exemplaren. 010 284 24 00 of www.heb.nl Een greep uit het woonaanbod van: UNIEK V-BORD Met unieke foto / tekst en/of QR-code van uw woning. Informeer bij uw makelaar. www.heb.nl/uniek_v-bord.html

description

Woonfijn is een uitgave van HEB en het meest complete woningmagazine met een overzicht van het regionale aanbod koopwoningen. Het overzicht komt tot stand met een groot aantal regionale makelaars en onze adverteerders.

Transcript of Woonfijn, December 2011

Page 1: Woonfijn, December 2011

1 1

December 2011 Nummer 4, Jaargang 6

Het meest complete overzicht van woningen in ùw regio!

WoonFijn is een uitgave van HEB en het meest complete woningmagazine met een overzicht van het regionale aanbod koopwoningen. Het overzicht komt tot stand met een groot aantal regionale makelaars en onze adverteerders. “WoonFijn” wordt vier keer per jaar huis-aan-huis verspreidt in de plaatsen; Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Capelle a/d IJssel, Gouderak, Krimpen a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk, Nieuwerkerk a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel, Rotterdam-Oost (Alexanderpolder, Het Lage Land, Kralingseveer, Nesselande, NieuwTerbregge, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland en Zevenkamp) en Stolwijk. De oplage is 103.000 exemplaren. 010 284 24 00 of www.heb.nl

Een greep uit het woonaanbod van:

UNIEK V-BORDMet unieke foto / tekst en/of QR-code van uw woning. Informeer bij uw makelaar. www.heb.nl/uniek_v-bord.html

Page 2: Woonfijn, December 2011

‘alS Je DoeT WaT Je alTIJD DeeD, DaN KRIJG Je WaT Je alTIJD KReeG’

*********‘IeDeReeN WIST DaT heT NIeT KoN, ToTDaT eR IeMaND KWaM DIe DaT NIeT WIST’

Vanuit die twee principes werkt Vivienda makelaardij al jaren succesvol in de regio Capelle aan den IJssel.De wereld verandert en Vivienda Makelaardij verandert mee. Vivienda Makelaardij is daardoor inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend makelaarskantoor op het gebied van taxeren, verkopen en aankopen.‘Wij hebben onze bedrijfsvoering flexibel georganiseerd, zonder veel overhead waardoor we snel kunnen inspelen op de veranderende vraag vertelt John Engelen, vele jaren geleden oprichter van Vivienda Makelaardij.

Herman Gevaert, inmiddels ook al weer jaren medevennoot vult hem aan. ‘Wat ons bindt is dat klanten altijd rechtstreeks met John of met mij te maken hebben. WIJ zijn Vivienda Makelaardij. Beiden zij wij persoonlijk gecertificeerd volgens de ISO 17024 norm en staan ingeschreven bij het makelaarsregister SCVM. Via ons lidmaatschap bij de VBO hebben klanten de zekerheid met een gecertificeerde en branchegeorganiseerde makelaar te maken te hebben. Taxaties verrichten wij via het NWWI. Kortom alle waarborgen voor een gedegen en betrouwbaar makelaarsadvies.

Ja, zo meldt John Engelen, en al onze woningen staan niet alleen op onze eigen site www.viviendamakelaardij.nl, maar ook op www.funda.nl, www.jaap.nl. www.huislijn.nl en vele andere sites.Ook vertelt hij dat met name social media een belangrijke plek heeft ingenomen in onze werkwijze. Klanten halen veel informatie van de diverse woningsites dus daar is niet veel winst meer te halen. Maar, onze site betrekt ook juist de verkopers bij het verkopen van hun eigen woning. Zo kunnen zij ook zelf de woning Twitteren, op Facebook en Hyves delen en doormailen naar bekenden.Herman ‘en vergeet niet te melden dat wij voor de verkopers ook met 1 druk op de knop flyers voor in de supermarkt of de bedrijfskantine op het werk of sportvereniging kunnen maken en een raampresentatie aanleveren of brochures verspreiden via de mail’.

Vivienda Makelaardij gaat verder dan de meeste makelaars vertellen John en Herman. Bezichtigingen op ALLE dagen van de week, dus ook in het weekend. En dan nog van zonsopgang tot zonsondergang. Voor bezichtigingen reser-veren wij minimaal een uur, we zijn bereikbaar van 08.00 uur tot 23.00 uur en hebben onze gehele administratie in een Cloud staan zodat we altijd overal bij kunnen.

Kortom wij vinden dat wij als makelaarskantoor mee moeten in de ont-wikkeling van de maatschappij. De consument en makelaardij veranderen en wij veranderen mee. Dat is wat klanten van ons verwachten en trou-wens, anders zouden wij niet willen en kunnen werken.

Wij hebben plezier in ons werk en stralen dat uit. Ons werkgebied is Capelle aan den IJssel en de regio daarom heen.

Ook in 2012 staan de makelaars van Vivienda Makelaardij voor u klaar.Meer weten kijk op www.viviendamakelaardij.nl of bel met 06-51067586 of mail met [email protected]

TE KOOP

06 510 67 586

Vivienda_Tuinbord.indd 1 28-11-11 16:42

Page 3: Woonfijn, December 2011

3

Capelle aan den IJssel / Schoonhoven

Puccinistraat 92Ruim 3 kamerappartement in de gewilde wijk ’s Gravenland. Dit appartement maakt onder-deel uit van een kleinschalig appartementencomplex met in de onderbouw een gezondheids-centrum, bibliotheek, kinderopvang en apotheek. Vanaf uw balkon heeft u uitzicht op de entree van het wijkwinkelcentrum ‘Puccinipassage’. De Metro is op loopafstand te bereiken, en voor de automobilisten zijn de ontsluitingswegen direct bereikbaar. Voor de sportieve koper is het healthcenter David Lloyd op loopafstand

Vraagprijs E 176.500,- k.k.Vivienda Makelaardij

CaPe

lle

aa

N D

eN IJ

SSel

‘s G

rave

nlan

d

(06) 510 675 86

alkenoord 262Fris en leuk appartement voor scherpe prijs!!! Dit perfect onderhouden en zonnig 4-kamer-appartement is gelegen op de topetage (7e etage) met fraai uitzicht. De woning is voorzien van een keurige inbouw hoekkeuken, nette badkamer en toilet en fraaie laminaatvloeren. Geheel voorzien van nieuw dubbel glas. Totale oppervlakte ca. 80m2 en inhoud 210m3.

Vraagprijs E 144.500,- k.k.

CaPe

lle

aa

N D

eN IJ

SSel

Mid

delw

ater

ing

Van den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

Watertoren 24 bHet is vrij, het is enorm groot, er zit een prachtige grote tuin bij en het is alles wat u zoekt als u een stap meer wil. Hier kunnen we met recht zeggen dat we een geschakelde twee onder één kap woning hebben met een garage en parkeerplaats. En dan de locatie. Werkelijk fantas-tisch. Zo langs het laantje tussen de Groene Singel en de dijk. Uitzicht over de ijsbaan en de polder. Aan de andere kant loopt u zo de dijk op. Heerlijk met de haren in de wind, genietend van het water en de scheepvaart. En laten we zeker noemen dat het huis eigenlijk in het cen-trum van Schoonhoven staat. Binnen een enkele minuut staat u centraal in de winkelstraten. Vraagprijs E 398.000,- k.k.

SCh

oo

Nh

ov

eN

Van Egmond makelaardij 0182 35 57 88

‘s-Gravenpark 3Uniek topobject!!! Wij bieden aan een bijzonder royale villa (ruim 240m2) met grote tuin en veel privacy. Deze villa staat in het zeer gewilde ’s-Gravenpark op een royaal perceel eigen grond van 1.314m2. Eigen oprit voor meerdere auto’s, fraai aangelegde tuin, 2 badkamers, 7 (slaap)kamers zijn enkele aantrekkelijke punten van deze woning, om een betere indruk te krijgen van dit topobject, nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging.

Vraagprijs E 1.195.000,- k.k.

CaPe

lle

aa

N D

eN IJ

SSel

Mid

delw

ater

ing

Van den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

Herman Gevaert en John Engelenwensen u fijne feestdagen

www.viviendamakelaardij.nl - [email protected]

NIeUWe PRIJS NIeUW

Page 4: Woonfijn, December 2011

4

Capelle aan den IJssel

P.C. Boutenssingel 50In een goede woonomgeving gelegen geschakelde bungalow met garage, oprit met ruimte voor twee auto’s en een ruime, keurig aangelegde tuin met berging, verlichting en buiten-kraan. Bouwjaar: ca. 1972; Inhoud: ca. 495m3; Perceeloppervlakte: 478m2.• Zeer ruime bungalow met garage• Grote zonnige tuin (Z) veel privacy• Kunststof kozijnen en dubbel glas

Vraagprijs E 425.000,- k.k.Ca

Pell

e a

aN

DeN

IJSS

elM

idde

lwat

erin

gVan Herk Makelaardij 010 258 29 00

Pietersberg 141In een volledig gerenoveerd appartementen complex gelegen 3-kamer VIDE woning met schitterende ligging, Ruim en zonnig terras, eigen afgesloten en overdekte parkeerplaats en eigen berging. Bouwjaar: ca. 1978; Inhoud: ca. 235m3; Woonoppervlakte: ca. 85m2.• Volledig gerenoveerd “Vide” appartement• Luxe badkamer en keuken• Prachtig vrij uitzicht

Vraagprijs E 199.000,- k.k.

CaPe

lle

aa

N D

eN IJ

SSel

oos

tgaa

rde

Van Herk Makelaardij 010 258 29 00

Merellaan 155Altijd al ruim en comfortabel willen wonen?.. dan is dit uw kans!.. Perfect onderhouden, royale 5-kamer hoekwoning met zonnige recent aanlegde tuin op het zuidwesten, luxe badkamer en een zonnige doorzonwoonkamer. De woning is in 2010 voorzien van nieuwe dubbele beglazing en is gelegen in de directe nabijheid van winkelcentrum Koperwiek, metro en diverse scholen. De woonoppervlakte is ca. 135m2 en de inhoud is ca. 370m3.

Vraagprijs E 229.500,- k.k.

CaPe

lle

aa

N D

eN IJ

SSel

Mid

delw

ater

ing

Van den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

twitter.com/vdbergopschoor

wenst u goede feestdagen

en een voorspoedig 2012

akkerwinde 289In-stap-klaar, royaal 2-kamerappartement (ca. 70m2) op de 4e verdieping met royaal balkon en mooi uitzicht over groenvoorziening. Het appartement is gelegen in een goed onderhou-den complex, voorzien van liftinstallatie en berging en is gelegen op loopafstand van winkels en openbaar vervoer. Zien is kopen!!!

Vraagprijs E 139.500,- k.k.

CaPe

lle

aa

N D

eN IJ

SSel

Sche

nkel

Van den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

Page 5: Woonfijn, December 2011

Capelle aan den IJssel

5

Capelseweg 64Rustig maar toch centraal gelegen, zeer goed onderhouden eengezinswoning op een unieke locatie aan het “Schollebos” en op loopafstand van winkels en openbaar vervoer. Bouwjaar: ca. 1932; Inhoud: ca. 225m3; Perceeloppervlakte: 95m2• Volledig gerenoveerde woning• Gelegen aan het “Schollebos”• Loopafstand van diverse voorziening

Vraagprijs E 189.500,- k.k.

CaPe

lle

aa

N D

eN IJ

SSel

Sche

nkel

Van Herk Makelaardij 010 258 29 00

Bermweg 88Wonen in het groen op een van de mooiste plekjes in de regio. Deze authentieke uitgebouwde twee-onder-een-kap-woning met garage staat op een van de mooiste plekjes in de regio, op de van doorgaand verkeer afgesloten Bermweg. De woning is op de begane grond uitgebouwd en heeft een diepe achtertuin die grenst aan de Ringvaart. De ruime woonkamer, heerlijke tuin, de rust en het uitzicht vanaf de slaapkamer, de garage etc. garanderen een fijn wooncomfort. Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar zoals Metro, winkels en scholen. Het centrum van Rotterdam ligt op 8 Metrominuten en 6 fietskilometers afstand. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.Vraagprijs E 295.000,- k.k.

CaPe

lle

aa

N D

eN IJ

SSel

Sche

nkel

Vivienda Makelaardij (06) 510 675 86

Maria Danneels erf 45Starters opgelet!! Royaal 4-kamer hoekappartement (ca. 78m2) met volledig kunststof kozijnen en dubbele beglazing, alsmede een verzorgde keuken en badkamer. Op de begane grond is er een royale berging en eigen parkeerplaats aanwezig. De woning is gelegen nabij alle voorzieningen, o.a. winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Vraagprijs E 135.000,- k.k.

CaPe

lle

aa

N D

eN IJ

SSel

Scho

lleva

ar

Van den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

Zadkinerade 45In een modern en kleinschalig appartementencomplex gelegen, ruim en goed onder-houden 3-kamer(hoek)appartement op de 2e verdieping met balkon en een berging in de onderbouw. De woning beschikt over een nette keuken, luxe badkamer en luxe toi-let. Woonoppervlakte ca. 72m2 en inhoud ca. 210 m3. Winkelcentrum Schollevaar, het Schollebos en het openbaar vervoer zijn op loopafstand van de woning.

Vraagprijs E 134.500,- k.k.

CaPe

lle

aa

N D

eN IJ

SSel

Scho

lleva

ar

Van den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

elegastburg 8Royale en keurig onderhouden 5-kamer eengezinswoning met tuin aan de achterzijde en berging met tuin aan de voorzijde. De woning is voorzien van een complete keuken en badkamer en kenmerkt zich door de royale afmetingen. Openbaar vervoer, scholen, winkel-centrum en woonboulevard Alexandrium op enkele minuten afstand van de woning.

Vraagprijs E 225.000,- k.k.

CaPe

lle

aa

N D

eN IJ

SSel

Scho

lleva

ar

Van den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

NIeUWe PRIJS

NIeUWe PRIJSNIeUWe PRIJS

Wij wensen u fijne

feestdagen en een goed 2012!

Slotplein 12 Capelle a/d IJssel 010-4509709 www.smitsmakelaardij.nl

Page 6: Woonfijn, December 2011

6

Of het nu gaat om stofferen, behangen, schilderen en het plaatsen

van zonwering en gordijnen onze eigen medewerkers verstaan hun

vak. In samenspraak met onze woonstylisten verzorgen zij het

opmeten en staan garant voor de perfecte verwerking van al uw

aankopen.

Van alle producten hebben zij de juiste kennis en maken van uw

huis een warm thuis. U heeft er geen omkijken naar en hoeft alleen

maar te genieten van het eindresultaat. Kortom, naast de mooiste

collecties hebben wij voor u ook alle service in huis.

...vakkundigbehangwerk

...maatwerk in zonwering en gordijnen

...uitstekendschilderwerk

...perfectstoffeerwerk

WIJ VERZORGEN...

DECORETTE VAN DE VELDEverf | behang | gordijnen | zonwering | tapijt

Winkelhof BergambachtHoofdstraat 210182 - 35 17 43

MET GEMAK MIJN MEEST CREATIEVE WOONATELIER

DE VAKKUNDIGE

MEDEWERKERS STAAN

GARANT VOOR EEN

PERFECT EINDRESULTAAT

Aannemingsbedrijf Middelwateringbouw B.V.

Groenendijk 134 | 2911BB Nieuwerkerk a/d IJssel

Postbus 138 | 2900 AC Capelle a/d IJssel

Telefoon: 0180 391 391 | Fax: 0180 391 399WO

NIN

GB

OU

W

UTI

LITE

ITSB

OU

W

WWW.MIDDELWATERINGBOUW.NL

Wij vragen:MBO/HBO werk- en denkniveau Initiatiefrijk / ondernemendTeamplayer

Relevante werkervaring is een pré

Wij bieden:Afwisselende zelfstandige baanEen team van enthousiaste collega's Een goede werksfeerEen goed salarisPrima overige arbeidsvoorwaarden

Vind je uitdaging en plezier in je werk belangrijk? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Stuur dan je brief met C.V. naar onderstaand postadres, t.a.v. dhr.W.H. Kok of mail naar [email protected]

WERKVOORBEREIDERDoor het toenemend aantal opdrachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Groenendijk 134, 2911 BB Nieuwerkerk aan den IJsselPostbus 138, 2900 AC Capelle aan den IJssel,Tel. 0180 - 391 391, Fax 0180 - 391 [email protected] www.middelwateringbouw.nl

Middelwateringbouw is actiefop het gebied van de woning-en utiliteitsbouw.Dit doen wij met een team van jonge enthousiaste men-sen, die met grote inzet envakmanschap werken aan deverschillende projecten vanonze opdrachtgevers.Bij het uitvoeren van onze op-drachten staan zowel kwaliteitals het nakomen van afsprakenin een hoog vaandel.

B O U W E R S M E T V I S I E

Middelwateringbouw timmert aan de weg !

Zoek jij een nieuwe uitdaging ?

Sterke communicatieve eigenschappen Besluitvaardig

Wij vragen:Leeftijd vanaf 18 jaarEen goede en resultaatgerichte inzetVakmanschapDiploma Primair / Voortgezet Timmeren is een pre

Wij bieden:Afwisselend werkEen team van enthousiaste collega's en een goede werksfeerUitstekende doorgroeimogelijkhedenEen goed salarisPrima overige arbeidsvoorwaarden

Vind je uitdaging en plezier in je werk belangrijk? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Stuur dan je brief met C.V. naar onderstaand postadres, t.a.v. dhr.W.H. Kok of mail naar [email protected]

VOORMANNEN EN TIMMERLIEDENDoor het toenemend aantal opdrachten zijn wij op zoek naar enthousiaste

Groenendijk 134, 2911 BB Nieuwerkerk aan den IJsselPostbus 138, 2900 AC Capelle aan den IJssel,Tel. 0180 - 391 391, Fax 0180 - 391 [email protected] www.middelwateringbouw.nl

Middelwateringbouw is actiefop het gebied van de woning-en utiliteitsbouw.Dit doen wij met een team van jonge enthousiaste men-sen, die met grote inzet envakmanschap werken aan deverschillende projecten vanonze opdrachtgevers.Bij het uitvoeren van onze op-drachten staan zowel kwaliteitals het nakomen van afsprakenin een hoog vaandel.

B O U W E R S M E T V I S I E

Middelwateringbouw timmert aan de weg !

Zoek jij een nieuwe uitdaging ?

Aannemingsbedrijf Middelwateringbouw B.V. is de betrouwbare bouwpartner van particulieren,

overheidsinstellingen en bedrijven. In samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen en

realiseren wij de meest uiteenlopende werken.

Belangrijke begrippen binnen onze onderneming zijn:

Kwaliteit en vakbekwaamheid

Afspraak is afspraak

Veiligheid

Betrouwbaar met Middelwateringbouw!

Ben jij die scholier die opgeleid wil worden tot monteur?

Onze Werkzaamheden:

- Loodgieterwerk - Riolering - Water installaties - Gas installaties - Sanitaire installaties

- Centrale Verwarming - Installatie - Onderhoud - Service - Vervanging

- Mechanische Ventilatie - Aanleg - Onderhoud

- Zinkwerk - Dakgoten - Daken

- Dakbedekking - Aanleg - Reparatie

Randweg 12 - 2941 CG Lekkerkerk www.verdoold-installatiebedrijf.nl

T. (0180) 661020 - F. (0180) 663373 [email protected]

Page 7: Woonfijn, December 2011

7

Capelle aan den IJssel / Krimpen aan de lek / Krimpen aan den IJssel

Schoutenstraat 23Bijzonder sfeervol!!! In het gezellige en oudste gedeelte van Capelle-West bieden wij deze volledig gerenoveerde en uitgebouwde hoekwoning aan. De woning is enkele jaren volledig gerenoveerd en uitgebouwd, o.a. luxe inbouwkeuken, luxe en complete badkamer op de verdieping, 3 slaapkamers en geheel hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De zon-nige tuin aan de achterzijde is gelegen op het westen en voorzien van een houten blokhut. Woonoppervlakte ca. 80m2, inhoud ca. 270m3 en perceel 103m2 eigen grond. Maak snel een afspraak om deze sfeervolle woning te bezichtigen!!!Vraagprijs E 189.500,- k.k.

CaPe

lle

aa

N D

eN IJ

SSel

Wes

tVan den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

Kerkestoep 3Een bijzonder leuk en sfeervol huis. Wat je niet ziet is de fraaie aanbouw aan de achterzijde op de eerste verdieping. Boven is het een flink huis geworden! Beneden was het al ruim. Met een aparte keuken, een flinke berging en een gezellige tuin op het westen is een uniek huis.

• Keuken voorzien van inbouwapparatuur • 3 slaapkamers• Dak plat vernieuwd in 2009 • Voor- en achtertuin

Vraagprijs E 169.500,- k.k.

KRI

MPe

N a

aN

De

leK

J.J. van Oosten Makelaardij 010 422 11 00

Prins Bernhardstraat 40Op deze prachtige locatie met een fantastisch uitzicht op Krimpen aan den IJssel én de sky-line van Rotterdam bieden wij u aan dit 2-kamer hoekappartement op de 7e verdieping met berging op de begane grond.

Kijk voor meer informatie over deze woning op www.svmakelaardij.nl

Vraagprijs E 145.000,- k.k.

KRI

MPe

N a

aN

DeN

IJSS

el

Swijnenburg & Valk Makelaardij 0180 51 00 90

Sterrekinderen erf 92Zeer royaal en luxe verzorgd 4-kamerappartement (ca. 120m2) op de 3e verdieping. De woning beschikt over een eigen overdekte en afgesloten parkeerplaats op de begane grond, zonnig terras, alsmede een luxe keuken en luxe en hoogwaardig sanitair. De woning is gelegen nabij alle voorzieningen, o.a. winkels, openbaar vervoer, scholen en diverse uitvals-wegen.

Vraagprijs E 269.500,- k.k.

CaPe

lle

aa

N D

eN IJ

SSel

Scho

lleva

ar

Van den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

onder de Waal 63Heerlijk rustiek wonen onder aan de dijk. Deze woning is een plaatje door de gehele ver-bouwing in 2005. Alleen de muren en het dak zijn destijds blijven staan intern is de woning compleet opnieuw opgebouwd. De woonkamer en moderne keuken zijn één en het toilet is prachtig betegeld en vzv een hangcloset. Op de 1e Verdieping treft u een overloop, drie slaapkamers en een ruime moderne badkamer met o.a. hangcloset, douchecabine, wasta-felmeubel en een designradiator. Tot slot heeft u ook nog een bergzolder en is er aan de achterkant een doodlopende straat met voldoende parkeergelegenheid en veel groen.

Vraagprijs E 172.500 k.k.J.J. van Oosten Makelaardij K

RIM

PeN

aa

N D

e le

K

010 422 11 00

Page 8: Woonfijn, December 2011

8

Krimpen aan den IJssel

“Een heerlijk appartement in een vertrouwde omgeving”

advertorial

“BloemRijk is een mooie en veilige buurt”, vertelt een van de wijkbewoonsters. “Sinds oktober dit jaar woon ik hier. Ik woonde eerst aan de Zomereik, maar zocht een kleiner huis. Vriendinnen van mij wonen aan de Parkrand, hier vlakbij. Op zo’n leuke plek wilde ik ook wel wonen, maar dan wel het liefst op de begane grond. Ik kom oorspronkelijk uit Goor in Twente en heb het niet zo op hoge gebouwen. Toen ik zag dat er in BloemRijk een appartement vrijkwam, ging ik er meteen achteraan.”

Heerlijk wonen“Helaas kwam ik niet voor het appartement in aan-merking”, vervolgt de kersverse bewoonster. “Qua-Wonen wees mij toen op een vierkamerappartement elders in de wijk. Weliswaar op de eerste verdieping, maar wel op een hoek en heerlijk op het zuiden gele-gen. Omdat mijn kinderen op vakantie waren, besloot ik een optie op de woning te nemen. Eigenlijk kon dat helemaal niet, maar QuaWonen begreep dat ik eerst met mijn kinderen wilde overleggen. Uiteinde-lijk is alles doorgegaan en woon ik alweer bijna twee maanden in mijn nieuwe appartement. En ik vind het heerlijk! De kamers zijn ruim en licht, ik heb een gezellige open keuken en een fl inke badkamer met inloopdouche.”

BuurtgedachteDe geboren Twentse houdt van gezelligheid. De buurtgedachte van BloemRijk sprak haar dan ook meteen aan: “Het idee van de buurtgedachte is dat buurtbewoners elkaar helpen en gezamenlijke activi-teiten ondernemen. In de eerste fase van het project is de buurtgedachte volop aanwezig. In de tweede fase, waar ik woon, moet de buurtgedachte nog een beetje op gang komen. De buren die ik inmiddels ont-moet heb, zijn overigens hartstikke aardig. Of ik van plan ben om aan buurtactiviteiten deel te nemen? Jazeker! Ik denk dat ik aankomende week eens bij het koffi e-uurtje ga kijken. De kookavonden lijken mij ook heel leuk.”

Wilt u het BloemRijk-gevoel zelf ervaren? Bezoek dan onze modelwoning. Voor een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met QuaWonen. Bel 0180 - 510711 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wilt u alvast een kijkje in de modelwoning nemen? Kijk dan op www.quawonen.com of scan de QR-code!

In het oosten van Krimpen aan den IJssel, in de Bloemenbuurt, ligt de nieuwe wijk BloemRijk. Een gezellige buurt met stijlvolle eengezinswoningen en appartementen, wandelpaden, veel groen en parkeerhoven met ruim voldoende parkeerplaatsen. BloemRijk is een wijk voor iedereen. Jong en oud, kopers en huurders vinden hier hun droomwoning.

Page 9: Woonfijn, December 2011

Krimpen aan den IJssel

9

Tuinstraat 110Op een mooie locatie in het historische gedeelte(Oud-Krimpen) van Krimpen aan den IJssel bieden wij aan deze fraaie tussenwoning met stenen berging en tuin op 170m2 eigen grond.

Kijk voor meer informatie over deze woning op www.svmakelaardij.nl

Vraagprijs E 189.000,- k.k.K

RIM

PeN

aa

N D

eN IJ

SSel

Swijnenburg & Valk Makelaardij 0180 51 00 90

IJsseldijk 24Half vrijstaand woonhuis met afrit, garage, tuin, berging en eigen parkeerplaats op 409m2 eigen grond. Indeling: Gezellige woonkamer en lichte keuken. 1e Verdieping: 2 (voorheen 3) slaapkamers en nette badkamer. 2e Verdieping: vaste trap naar bergzolder.• 409m2 eigen grond • Grote houten garage van 6.00x3.90m • Gezellige jaren ‘30 hoekwoning

Bieden vanaf E 205.000,- k.k.

KRI

MPe

N a

aN

DeN

IJSS

el

Van Herk Makelaardij 0180 53 00 00

Kruisstraat 14Vrijstaande jaren ’30 woning met grote schuur, veranda en zonnige tuin op 228m2 eigen grond. Ind.: woonkamer met glas-in-lood ramen, luxe keuken voorzien van diverse appara-tuur en badkamer. 1e Verdieping: 4 slaapkamers. 2e Verdieping: bergvliering.• Vrijstaande jaren ‘30 woning • Grote schuur en veranda • Fraaie authentieke details

Vraagprijs E 249.500,- k.k.

KRI

MPe

N a

aN

DeN

IJSS

el

Van Herk Makelaardij 0180 53 00 00

landszoom 16Fraai gelegen 3-kamerappartement op de 1e verdieping en aparte berging in de onderbouw. Indeling: woonkamer, half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 2 slaapka-mers, badkamer (douche en 2e toilet) en royale bijkeuken.• Fraaie ligging aan groenstrook • Royaal balkon ca. 13m2 (Zuidwest) • Centrale ligging

Vraagprijs E 249.500,- k.k.

KRI

MPe

N a

aN

DeN

IJSS

el

Van Herk Makelaardij 0180 53 00 00

Populierenlaan 80Op deze zeer gunstige locatie bieden wij u aan deze uitstekend onderhouden twee onder een kap woning met garage op 198m2 eigen grond.

Kijk voor meer informatie over deze woning op www.svmakelaardij.nl

Vraagprijs E 274.500,- k.k.

KRI

MPe

N a

aN

DeN

IJSS

el

Swijnenburg & Valk Makelaardij 0180 51 00 90

Schepenstraat 5dStarters opgelet! Swijnenburg & Valk Makelaardij heeft dit vanaf 2009 geheel gemoderni-seerde en luxe afgewerkte 3-kamer (top) appartement op de 3e verdieping met twee zon-nige balkons en een berging in de onderbouw in de verkoop gekregen.

Kijk voor meer informatie over deze woning op www.svmakelaardij.nl

Vraagprijs E 164.000,- k.k.

KRI

MPe

N a

aN

DeN

IJSS

el

Swijnenburg & Valk Makelaardij 0180 51 00 90

INRUIl BeSPReeKBaaR! NIeUWe PRIJS

Page 10: Woonfijn, December 2011

10

Leolux Arco Gelderland Hulsta Artifort Design on Stock Interstar Jori NewSityPastoe Rolf Benz Touche Leolux Arco Gelderland Hulsta Artifort Design onStock Interstar Jori NewSity Pastoe Rolf Benz Touche Leolux Arco GelderlandHulsta Artifort Design on Stock Interstar Jori NewSity Pastoe Rolf Benz ToucheLeolux Arco Gelderland Hulsta Artifort Design on Stock Interstar Jori NewSityPastoe Rolf Benz Touche Leolux Arco Gelderland Hulsta Artifort Design onStock Interstar Jori NewSity Pastoe Rolf Benz Touche Leolux Arco GelderlandHulsta Artifort Design on Stock Interstar Jori NewSity Pastoe Rolf Benz ToucheLeolux Arco Gelderland Hulsta Artifort Design on Stock Interstar Jori NewSityPastoe Rolf Benz Touche Leolux Arco Gelderland Hulsta Artifort Design onStock Interstar Jori NewSity Pastoe Rolf Benz Touche Leolux Arco Gelderland

Kanaalweg 39-53, Capelle aan den IJssel, Telefoon [email protected], www.lagerwaard.nl, twitter.com/lagerwaard_nl

OPHEFFINGSUITVERKOOP

KORTINGEN TOT 70%

NU OF NOOIT - OP=OP

DÉ COMPUTERZAAK VAN KRIMPEN

ON-LINE BESTELLEN!www.a-sys.nl

Griendstraat 23 - Krimpen a/d IJssel

0180 599 977

SYSTEMEN OP MAAT NETWERKEN

SYSTEEMBEHEER BREEDBANDINTERNETOPLOSSINGENPRIVÉ EN ZAKELIJKE

ADSL EN SDSLVERBINDINGEN

•••

••

In één dag als nieuw, zonder stof.

Parket: schuren - lakken of (kleur) olieën

Marmer / Travertin: reinigen - kristalliseren

(078) 68 136 68

[email protected]

www.voorwindenvloeren.nl

voorwinden2011.indd 1 13-09-11 18:35

AUTOBEDRIJFDSPEK.NLTelefoon: 0180 - 681350 • E-mail: [email protected]

Werkplaats:Harmanshoeve 122935 AT Ouderkerk a/d IJssel

Adres voor reparatie, onderhoud en APK,gespecialiseerd in verkoop van kleine auto’s

Verkoop:IJsseldijk West 28

2935 AP Ouderkerk a/d IJssel

Page 11: Woonfijn, December 2011

11

Krimpen aan den IJssel / lekkerkerk

Rondo 84Royale geschakelde hoekwoning met garage en tuin, gelegen op 261m2 eigen grond. Indeling: woonkamer en half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. 1e Verd.: 3 slaap-kamers en badkamer met toegang tot dakterras. 2e Verdieping: 2 slaapkamers en berging.• Zeer ruime woning!• Centraal gelegen• 5 Ruime slaapkamers

Vraagprijs E 289.000,- k.k.K

RIM

PeN

aa

N D

eN IJ

SSel

Van Herk Makelaardij 0180 53 00 00

Populierenlaan 213Royaal herenhuis met garage en zonnige tuin aan het water op 242m2 eigen grond. Indeling: woonkamer met open haard en half open (woon)keuken voorzien van diverse inbouwappara-tuur. 1e Verdieping: 3 slaapkamers en moderne badkamer. 2e Verd.: open zolder.• Fraaie ligging aan het water!• Royale garage• Nieuwe keuken naar keuze koper

Vraagprijs E 365.000,- k.k.

KRI

MPe

N a

aN

DeN

IJSS

el

Van Herk Makelaardij 0180 53 00 00

lansing 39Op een werkelijk prachtige locatie gelegen, geheel gerenoveerde en uitgebouwde bungalow met garage, carport en houten berging op maar liefst 849m2 eigen grond.

Kijk voor meer informatie over deze woning op www.svmakelaardij.nl

Vraagprijs E 769.000,- k.k.

KRI

MPe

N a

aN

DeN

IJSS

el

Swijnenburg & Valk Makelaardij 0180 51 00 90

Berlagestraat 32Nette hoekwoning met stenen berging, gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving op 127m² eigen grond. Indeling: woonkamer en half open keuken voorzien van diverse inbouw-apparatuur. 1e Verd.: 3 slaapkamers en badkamer. 2e Verd.: 2 slaapkamers en CV-ketel.• Opgelet, starterslening mogelijk!• Maar liefst 5 slaapkamers • Keurig onderhouden hoekwoning

Vraagprijs E 198.000,- k.k.

leK

KeR

KeR

K

Van Herk Makelaardij 0180 53 00 00

Burgemeester van de Willigenstraat 27Onder architectuur gebouwd vrijstaand woonhuis met diepe garage, praktijkruimte en zon-nige tuin met veel privacy op 554 m2 eigen grond. Voor de juiste indruk moet u de woning echt van binnen hebben gezien!• Royale living van 73m2 • Praktijkruimte met eigen ingang • Bijzonder speelse indeling

Vraagprijs E 499.000,- k.k.

leK

KeR

KeR

K

Van Herk Makelaardij 0180 53 00 00

vlinderslag 8Op zeer gunstige locatie gesitueerde, riant herenhuis met 5 kamers, aanpandige berging, voor- en zonnige achtertuin op 175m2 eigen grond.

Kijk voor meer informatie over deze woning op www.svmakelaardij.nl

Vraagprijs E 275.000,- k.k.

KRI

MPe

N a

aN

DeN

IJSS

el

Swijnenburg & Valk Makelaardij 0180 51 00 90

Page 12: Woonfijn, December 2011

1212

ouderkerk aan den IJssel / Rotterdam

Sportlaan 13Leuk gelegen tussenwoning met aangebouwde stenen berging, gelegen op 137m2 eigen grond. Indeling: woonkamer en half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. 1e Verdieping: 2 slaapkamers en badkamer. 2e Verdieping: zolderruimte met CV-ketel. • Zeer goed onderhouden • Diepe zonnige tuin (ZW) • Diverse mogelijkheden!

Vraagprijs E 224.500,- k.k.o

UD

eRK

eRK

aa

N D

eN IJ

SSel

Van Herk Makelaardij 0180 53 00 00

‘t Schoor 1Fraaie woning met garage. Woonkamer met parketvloer. Beg. Grond: Ouderslaapkamer met eigen badkamer. Boven 2 slaapkamers, werkkamer en badkamer met sauna. Bouwjaar 1975. Inhoud ca. 770 m3. Perceelopp. 2.520 m2. Woonopp. 249 m2.• Vrijstaande rietgedekte woning• Prachtig perceel van 2.500 m2• Schitterende tuin met wetering

Vraagprijs E 895.000,- k.k.

oU

DeR

KeR

K a

aN

DeN

IJSS

el

Van Herk Makelaardij 010 258 29 00

Stalpaertstraat 58Dit leuke 3 kamerappartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas. Er is een eigen C.V. combiketel aanwezig. De badkamer is geheel betegeld en heeft een hoek-douche met thermostaatkraan, designradiator en wastafelmeubel. Gelegen in zeer groene wijk. Woonoppervlakte 68 m².

Vraagprijs E 129.500,- k.k.

RoTT

eRD

aM

ale

xand

erpo

lder

HMJ Makelaardij 010 251 90 33

Drijfhoutstraat 35Keurig 3 kamerappartement op de 2e verdieping gelegen nabij het Kralingse Bos, met grotendeels kunststofkozijnen en dubbelglas, moderne keuken, geheel betegelde badkamer met ligbad, balkon op het zuiden, gestuukte wanden en geheel voorzien van laminaat. Woonoppervlakte 72 m².

Vraagprijs E 129.500,- k.k.

RoTT

eRD

aM

ale

xand

erpo

lder

HMJ Makelaardij 010 251 90 33

aernt Bruunstraat 48Leuk 4 kamer Topappartement op de 3e woonlaag met 2 balkons en berging op de begane grond. De Keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer heeft o.a. een ligbad. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig met alleen toegang tot het balkon. Woonoppervlakte 85 m².

Vraagprijs E 139.500,- k.k.

RoTT

eRD

aM

ale

xand

erpo

lder

HMJ Makelaardij 010 251 90 33

Dekkerstraat 37Leuke 2-onder-1-kap woning met zonnige tuin en grote garage op 187m2 eigen grond. Indeling: gezellige woonkamer en keuken (‘06). 1e Verdieping: 3 slaapkamers en moderne badkamer. 2e Verdieping: voorzolder, 4e slaapkamer en CV-ketel (‘08).• Geheel gemoderniseerd!• Leuk uitzicht over groen • Grote garage met mogelijkheden

Vraagprijs E 209.000,- k.k.

oU

DeR

KeR

K a

aN

DeN

IJSS

el

Van Herk Makelaardij 0180 53 00 00

NIeUWe PRIJS

Page 13: Woonfijn, December 2011

13

Rotterdam

herman Robbersstraat 102Splinternieuwe luxe badkamer (nov. 2011), nette keuken, mooie laminaatvloeren. Kortom: direct te betrekken zeer leuk 3 kamerappartement op gewilde locatie nabij het bruisende centrum van Rotterdam. Het appartement is geheel v.z.v. kunstof kozijnen met dubbel glas, nieuwe geheel betegelde badkamer (kleur: antraciet / wit) met luxe douche, badmeubel, design kranen, wasmachine/drogeraansl. en toilet, keurige keuken, laminaat vloerafwerking en strak gestuukte wanden in lichte kleurstelling. Op de top-verdieping bevindt zich de ruime privé berging en op de beg. grond is een algemene afgesloten fietsen-berging gesitueerd. Zeer actieve en gezonde VVE en een keurig verzorgd complex.

Vraagprijs E 132.500,- k.k.Ro

TTeR

Da

MCe

ntru

mVan den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

Pompenburg 242Subliem 2/3 kamerappartement (80m2) in Rotterdam Centrum op de 3de verdieping, met privé parkeerplaats in de onderbouw, van het complex ‘De Pompenburcht’. Het appartement heeft een magnifiek uitzicht Skyline van Rotterdam, met een ruim en zonnig balkon op het zuidwesten. Op loopafstand van het centrum, het hippe Laurenskwartier,Centraal Station en alle uitgaansgelegenheden van Rotterdam.

Vraagprijs E 200.000,- k.k.

RoTT

eRD

aM

Cent

rum

MAARTENMakelaardij 010 81 81 487

Pegasusweg 152Wonen met heel Zuid-Holland aan uw voetenKunt u het zich voorstellen ? U kijkt uit het raam en ziet niet alleen de Skyline van Rotterdam, maar ook de Moerdijk, de Maasvlakte en even de andere kant op Delft en Den Haag. De infrastructuur van en rondom Rotterdam is goed zichtbaar. Dat kan alleen vanuit dit ruime 3-kamerappartement in de ‘Pegasus-toren’. Het appartement is gesitueerd op de 31e verdieping, 100 meter hoog.

Koopsom E 229.000,- k.k.

RoTT

eRD

aM

Cent

rum

Vivienda Makelaardij (06) 510 675 86

Buffelstraat 112bIn een rustige en kindvriendelijke woonomgeving gelegen benedenwoning met aangebouw-de keuken, 2 slaapkamers en achtertuin met berging. De woning is geheel v.z.v. dubbel glas. HR combiketel uit 2008. Bouwjaar: ca.1930; woonoppervlakte ca.50 m2; inhoud ca.140 m3.• Benedenwoning met 2 slaapkamers • Grote schuur • Rustig maar centraal gelegen

Vraagprijs E 119.500,- k.k.

RoTT

eRD

aM

Kra

lings

evee

r

Van Herk Makelaardij 010 258 29 00

Piet Begeerstraat 16In de kindvriendelijke en gewilde woonwijk Nesselande gelegen ruime eengezinswoning met vrij uitzicht, garage en een ruime achtertuin aan het water. Bwjr.: ca. 2004; inh. ca. 700 m3; perc.opp.: 258m2 EIGEN GROND.• Zeer ruime 2 onder 1 kapwoning• Prachtige, vrije ligging• Garage en eigen parkeerplaats

Vraagprijs E 499.000,- k.k.

RoTT

eRD

aM

Nes

sela

nde

Van Herk Makelaardij 010 258 29 00

Rinze Koopmansstraat 61In 2008 geheel gerenoveerd 4 kamerappartement. Nieuwe keuken, badkamer, toilet en keurige wanden en plafonds. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. De woning heeft grotendeels dubbelglas en is klaar om zo te betrekken. Gelegen boven het gezellige winkelcentrum het Lage Land. Woonopp. 90 m².

Vraagprijs E 148.000,- k.k.

RoTT

eRD

aM

ale

xand

erpo

lder

HMJ Makelaardij 010 251 90 33

NIeUWe PRIJS

Page 14: Woonfijn, December 2011
Page 15: Woonfijn, December 2011

15

Rotterdam

Malmopad 87Op EIGEN GROND gelegen, royale 4-kamer eengezinswoning met tuin aan de achterzijde en berging met vliering aan de voorzijde. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 100m2 en een inhoud van ca. 310m3 en is gelegen op 127m2 EIGEN GROND. Gunstig gesi-tueerd nabij openbaar vervoer (metro), winkelcentrum Alexandrium en uitvalswegen richting Rotterdam en Gouda.

Vraagprijs E 183.500,- k.k.Ro

TTeR

Da

Mo

mm

oord

Van den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

Rolklaver 58In de gezellige en kindvriendelijke “Klaverbuurt” gelegen, leuke hoekwoning met bijzonder royale tuin, gelegen op totaal 232m2 volledig afgekochte erfpachtgrond. Luxe keuken en woonkamer en een ruime zij-/voor- en achtertuin met berging. De woning is gelegen nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen. Totale woonoppervlakte ca. 95m2 en inhoud ca. 295m3!!

Vraagprijs E 217.500,- k.k.

RoTT

eRD

aM

om

moo

rd

Van den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

Prinsenlaan 604Zeer ruim 3 kamerappartement met een prachtig uitzicht over het Prinsenpark. Er zijn een lift en berging aanwezig. 2 slaapkamers. De keuken en badkamer zijn eenvoudig. Het ruime terras is gelegen op het zuiden. Rustig gelegen woning op 2 min. Lopen naar het winkelcen-trum. Woonopp. 118 m².

Vraagprijs E 245.000,- k.k.

RoTT

eRD

aM

Prin

senl

and

HMJ Makelaardij 010 251 90 33

Dieze 66Kijk voor het complete foto aanbod op bergopschoor.nl!!! Leuke 2-kamer topverdieping!!! Deze ideale starterswoning is gelegen in de wijk Zevenkamp en is voorzien van een ver-zorgde badkamer en hoekkeuken met inbouwapparatuur. De woning is gelegen in de directe nabijheid van groen, openbaar vervoer en winkels. De woning wordt in opdracht van Woonstad Rotterdam verkocht onder de zgn. MVE-regeling met een terugkoop- en onder-houdsgarantie. Woonoppervlakte ca. 38m2. Inhoud ca. 99m3.

Koopsom E 69.000,- k.k.

RoTT

eRD

aM

Zeve

nkam

p

Van den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

Zevenkampse Ring 1001357m2 EIGEN GROND!!! Verzorgde en zeer luxe semibungalow met bijzonder royale zon-nige tuin van ruim 250m2. De woning beschikt over een zeer luxe en complete badkamer en keuken, fraaie wand –en vloerafwerking, alsmede een tuin om van te smullen!!! De woonoppervlakte is ca. 80m2 en inhoud ca. 320 m3. In de directe nabijheid bevinden zich winkelcentra, openbaar vervoer, scholen en diverse uitvalswegen.

Vraagprijs E 209.000,- k.k.

RoTT

eRD

aM

Zeve

nkam

p

Van den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

Curieplaats 33Netjes 3 kamerappartement op de 1e woonlaag met uitzicht over een klein park en met berging in de onderbouw. De ruime woonkamer heeft toegang tot het zonnige balkon en tot de riante slaapkamer aan de achterzijde. De woning is zeer rustig gelegen en nabij de Rotte. Woonoppervlakte 75 m².

Vraagprijs E 138.500,- k.k.

RoTT

eRD

aM

om

moo

rd

HMJ Makelaardij 010 251 90 33

NIeUWe PRIJS

NIeUWe PRIJS

Page 16: Woonfijn, December 2011

De gegevens van de objecten en advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de inhoud kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Niets uit deze uitgave mag op welke wijze dan ook overgenomen worden zonder dat vooraf schriftelijke toestemming door uitgever en adverteerder cq makelaar is gegeven.

Schitterend penthouse met maar liefst 110 m2 en een groot zonnig dakterras.

• Riante living van 46 m2 met een luxe inbouwkeuken• Dakterras 55 m2• 2 Slaapkamers• Complete badkamerWoonoppervlakte ca. 110 m2

Leuk 3 kamer (top) appartement met een ruime vide, zonnig dakterras en een eigen parkeerplaats.

• Ruime woonkamer met een ruime vide• Luxe inbouwkeuken in U opstelling• Groot dakterras• 2 slaapkamersWoonoppervlakte ca. 85 m2

Schitterend 3 kamer (top) appartement, direct gesitueerd aan het water en het Schollebos.

• Moderne inbouwkeuken• Grote woonkamer• Luxe badkamer • Direct aan het waterWoonoppervlakte ca. 70 m2

Leharstraat 172Capelle aan den IJssel

Woldberg 141Capelle aan den IJssel

Bugel 132Capelle aan den IJssel

Vraagprijs: E 275.000,- k.k.

Vraagprijs: € 148.000,- k.k.

Vraagprijs: € 159.900,- k.k.

Compleet vernieuwd 3 kamer hoek appartement op de eerste verdieping.

• Luxe en complete inbouwkeuken • Sfeervolle woonkamer • 2 Slaapkamers• Moderne badkamer Woonoppervlakte ca. 74 m2

Leuke 3 kamer woning op de eerste verdieping, met een groot en zonnig dakterras.

• Luxe inbouwkeuken in hoekopstelling • Grote woonkamer met een schuifpui naar het terras• Moderne badkamer • 2 SlaapkamersWoonoppervlakte ca. 76 m2

Raadhuisstraat 30Capelle aan den IJssel

Louvre 72 Capelle aan den IJssel

Vraagprijs: € 145.000,- k.k.

Vraagprijs: € 159.900,- k.k.

Een sfeervolle 5 kamer hoek eengezinswoning met een grote garage, direct gesitueerd aan het park.

• Grote woonkamer met open keuken • Moderne badkamer• 4 Slaapkamers• Eigen grondWoonoppervlakte ca. 125 m2

Een uniek vrijstaand woonhuis met een perceel van 612 m2, een eigen oprit en een grote garage.

• Riante living van 64 m2 met een luxe inbouwkeuken• Tuinkamer van 42 m2 met openslaande deuren• 5 Slaapkamers• 2 BadkamersWoonoppervlakte ca. 196 m2

Groot woonhuis in historisch Capelle aan den IJssel, ideaal voor een praktijk aan huis.

• Ruime living met openslaande deuren naar dakterras• Onderhuis ideaal als praktijkruimte of als studeerkamer.• Moderne badkamer • 3 slaapkamersWoonoppervlakte ca. 135 m2

Kroonstaddreef 43Rotterdam

Lekdijk 138Krimpen aan den IJssel

Dorpsstraat 169Capelle aan den IJssel

Vraagprijs: € 249.500,- k.k.Vraagprijs: € 499.000,- k.k.

Vraagprijs: € 259.000,- k.k.

woongoedmakelaars.nlDe linie 3K | Capelle aan den IJssel | [email protected] | 010 - 258 09 19

Nodig ons uit voor een succesvolle

verkoopbegeleiding

VERKOOP PLANNEN?

VERKOCHT

VERKOCHT