Wija internetmarketing

of 12 /12

Embed Size (px)

description

Wija Internetmarketing helpt u als ondernemer bij het genereren van new business optimaal gebruik te maken van het internet. Dat doen we op 3 manieren: Nieuwe business te vinden Nieuwe markten aan te boren Van bestaande klanten trouwe klanten te maken Daarbij is ons motto: Denk strategisch niet instrumenteel

Transcript of Wija internetmarketing

  • 1. Wija InternetmarketingOns motto Wija Internetmarketing helpt u als ondernemer bij het genereren van new business optimaal gebruik te maken van het internet.

2. Wija InternetmarketingDat doen wij op drie manieren New business te vinden Nieuwe markten aan te boren Van bestaande klanten trouwe klanten te maken 3. Wija InternetmarketingWerkwijze 1. We zorgen ervoor dat de klant bij zijn zoekopdracht naar een oplossing voor zijn probleem op uw website terechtkomt. 2. We richten uw website zo intelligent en creatief in dat de klant ervan overtuigd wordt dat u de oplossing voor zijn probleem hebt en die voor een faire prijs aanbiedt. 3. We stellen u een aantal superslimme tools ter beschikking die u helpen van uw bestaande klanten trouwe klanten te maken! 4. Wija InternetmarketingInternetmarketing Strategisch Tactisch Operationeel o Emailmarketing o Social Media o Zoekmachinemarketing o Internetapplicaties Implementatie o Training / opleiding 5. Wija Internetmarketing20 Jaar WijaSinds 1993, te Hoogersmilde 6. Bedankt voor uw aandacht!