Wie zijn wij? - Scouts Herent ... Wie zijn wij? Naam: Eva Van Beek Totem: klaproosoranje moedige...

download Wie zijn wij? - Scouts Herent ... Wie zijn wij? Naam: Eva Van Beek Totem: klaproosoranje moedige orongo

of 9

 • date post

  04-Aug-2020
 • Category

  Documents

 • view

  1
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Wie zijn wij? - Scouts Herent ... Wie zijn wij? Naam: Eva Van Beek Totem: klaproosoranje moedige...

 • Wie zijn wij?

  Naam: Eva Van Beek Totem: klaproosoranje moedige orongo Favoriete vervoersmiddel: duikboot Lekkerste kampeten: smoskes op daguitstap Verjaardag: 30 november 1999

  Hallo beste welpen!! Dit trimester maken we elke zondag een vette reis, en dit steeds met een ander voertuig. Niet alleen met de auto of het vliegtuig, ook met de ijskar, de kerstman zijn slee, Tom Boonen zijn fiets en nog veel meer! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij en zien we jullie elke zondag op ons vertrekpunt!!

  Naam: Birgit Aertgeerts Totem: koraalrifgele opgewekte zanglijster Favoriete vervoersmiddel: de slee van de kerstman Lekkerste kampeten: macaroni Verjaardag: 27 maart 2000

 • Naam: Bram Lamens Totem: eclipsgele genotslievende schoenbekooievaar Favoriete vervoersmiddel: skrrr skrrr de batmobiel Lekkerste kampeten: boke met choco Verjaardag: 3 augustus 1999

  Naam: Dries Van Laer Totem: heelalblauw vreedzaam grijsbokje Favoriete vervoersmiddel: mijn fiets Lekkerste kampeten: stoofvlees met frietjes Verjaardag: 20 september 2000

  Naam: Ward Thulie Totem: nevelpaarse stilgenietende patrijs Favoriete vervoersmiddel: de trein Lekkerste kampeten: stoofvlees met frieten Verjaardag: 9 december 1999

 • VERGADERINGEN

  Onze vergaderingen zullen steeds op zondag doorgaan, in De Witte Villa ( Kouterstraat 92 bis, 3020 Herent). De welpen worden hier verwacht om 14 uur, en mogen om 17 uur weer opgehaald worden. Dit is elke zondag hetzelfde, tenzij anders vermeld in ons boekje. De welpen zijn niet verplicht om met de fiets te komen, maar het is wel aangeraden! Het milieu zal jullie dankbaar zijn! Vergeet dan wel zeker je fietshelm, fluohesje en fietsverlichting niet. Als je welp niet aanwezig kan zijn op een vergadering, laat dan graag iets weten via een mailtje aan de leiding! (welpen@scoutsherent.be)

  UNIFORM

  De welpen worden verwacht in hun scoutsuniform. Dit betekent een scoutshemd, een groene broek en een sjaaltje van Scouts Herent. Dit laatste kan je kopen bij de leiding voor 8 euro. De rest van je uniform koop je op (tweedehands@scoutsherent.be) of bij de Hopper, de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen (Diestsevest 92A, 3000 Leuven). Gelieve zeker alles van een naam te voorzien!

  CONTACT

  Bij vragen, problemen, afwezigheden of andere dingen kunnen jullie altijd bij ons terecht. Hiermee berijk je ons alle vijf: welpen@scoutsherent.be Vraag voor de groepsleiding? groepsleiding@scoutsherent.be Birgit Aertgeerts: birgit.aertgeerts@live.nl – 0470 32 52 56 Bram Lamens: bramlamens@live.be – 0475 39 01 35 Ward Thulie: ward.thulie@telenet.be – 0479 38 21 29 Eva Van Beek: avevanbeek@gmail.com – 0494 35 39 45 Dries Van Laer: driesvanlaer@hotmail.com – 0498 79 42 55

  mailto:welpen@scoutsherent.be mailto:tweedehands@scoutsherent.be mailto:welpen@scoutsherent.be mailto:groepsleiding@scoutsherent.be mailto:birgit.aertgeerts@live.nl mailto:bramlamens@live.be mailto:ward.thulie@telenet.be mailto:avevanbeek@gmail.com mailto:driesvanlaer@hotmail.com

 • LIDGELD EN VIERUURTJES

  Bij het inschrijven hebben jullie via mail al informatie gekregen over het lidgeld en vieruurtjes geld (47 EUR in totaal). Als jullie dit nog niet betaald hebben, kan dit via de groepsleiding op het rekeningnummer BE41 0636 0825 5410 op naam van Arne Van den Broeck.

  BELOFTETEKST

  Ik ben scout/gids Ik verken de wereld, ik val, ik tuimel en ik sta weer op.

  Ik wil mijn best doen.

  Ik ben scout/gids, tussen scouts en gidsen Daarom beloof ik me in te

  zetten voor mijn groep, want mijn werk is ploegwerk, en onze inzet verzet bergen

  KAMP

  Van 6 tot 13 juli vindt het hoogtepunt van ons jaar plaats, ons kamp in Herselt! Schrijf dit dus al zeker in je agenda, want dit wil je niet missen!

 • PLANNING

  Opening scoutsjaar. Jullie eerste kennismaking met jullie supercoole leiding!

  Land aan zicht! Enkele piraten zijn met hun piratenschip op ons terrein terecht gekomen. Kunnen we onze schatten beschermen tegen deze kapers?

  De luidste sirenes zijn die van de politie. Eens kijken wie van ons de coolste agent is. Stap maar alvast in de politiecombi

  Morgen is Tom Boonen jarig! Vandaag bewonderen we zijn koersfiets en proberen we de bolletjestrui te bemachtigen.

  Vandaag is het kikkerdag! We verplaatsen ons voor één keer in de schoenen van onze Herentse senioren. Zet je elektrisch karretje maar klaar en relax! Meer info volgt.

 • Karen van K3 is vandaag jarig! Dit verdient ook een feestje, maak je 10 000 luchtballonen maar al klaar!

  Tijd om het veld nog eens in orde te brengen. Hiervoor hebben we natuurlijk enkel een tractor nodig! Een beetje modder kan nooit kwaad.

  We gaan op weekend, info volgt met de postduif

  Eetfeest, vergadering vanaf 15u.

  Vandaag is het milieuproject. Voor één dagje helpen we de mensen van de vuilniskar om Herent een mooiere plek te maken! Want, minder is meer!

 • Sinterklaas zijn stoomboot is al even in het land! Vandaag komt hij even bij ons langs, maak je stem maar klaar voor al je sinterklaasliedjes!

  Help! Er is een gigantsiche bosbrand uitgebroken in het Mollekensbos! Hopelijk zijn de brandweerwagens er op tijd bij.

  Kerstmis komt dichterbij, en er zijn ongelofelijk veel pakjes die nog bezorgd moeten worden. Tijd om de postbode te helpen en in onze bestelwagens te stappen!

  Dit weekend vieren we een kerstfeestje! Met de slee naar de scouts komen mag altijd! Meer informatie volgt.

  Het nieuwe jaar gaat bijna beginnen! Zodat iedereen dit optimaal kan vieren hebben we vandaag geen vergadering.

 • Onze auto zit zonder benzine, ook vandaag is er dus geen vergadering. We kijken al uit naar volgende week om terug op reis te vertrekken!

  Tijd om eens een ander deel van ons heelal te ontdekken. We stappen in ons ruimteschip, en belanden misschien wel op de maan, of Mars!

  Jullie leiding had het idee om vandaag op een olifant naar de scouts te komen. Jammer genoeg konden we er hier geen vinden, en geraken we niet op de scouts. Er is dus geen vergadering!

  vrooooom, wie is de snelste? Dit zullen we vandaag eens ontdekken, in onze raceauto’s. Maak jullie maar klaar om Bliksem McQueen te verslagen!

  Drommels, onze zeppelin kan niet landen op het dak van de witte villa. Helaas vandaag dus weer geen vergadering.