Wervershoof, Floralaan, 51

Click here to load reader

 • date post

  23-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  218
 • download

  1

Embed Size (px)

description

http://hoekstraenvaneck.nl/Wervershoof/Floralaan-51/33756662/tekoop.html

Transcript of Wervershoof, Floralaan, 51

 • Floralaan 51 , 1693 GJ Wervershoof

  Nieuwe C.V.

  Nabij voorzieningen

  Moderne luxe badkamer

  Nieuwe veranda

  H14

  Huizen vanHoekstra & van Eck

 • Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

  code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

  waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

  n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

  Download de App via uw smartphone & scan de code!

  Kenmerken

  eengezinswoning

  hoekwoning

  4

  107 m

  166 m

  485 m

  1980

  achtertuin, voortuin

  geen garage

  c.v.-ketel

  dubbel glas

  Soort

  Type

  Kamers

  Woonoppervlakte

  Perceeloppervlakte

  Inhoud

  Bouwjaar

  Tuin

  Garage

  Verwarming

  Isolatie

  Verkoper vertelt

  Te koop bij

  In een gezellige kindvriendelijke buurt staat deze prachtige hoekwoning. De woning is door de jaren heen goed onderhouden en opgeknapt. Rust, maar toch midden in het dorp. Geen auto`s voor de deur, maar een pleintje, waar de kinderen heerlijk kunnen fietsen. Achter het huis een mooie groenstrook die uitkomt in de speeltuin. Wij hebben hier jarenlang met heel veel plezier gewoond. Deze vertrouwde plek zullen wij zeker gaan missen. Kom snel kijken en ervaar zelf de prettige, gezellige sfeer van deze knusse woning.

  Hoorn: Veemarkt 28, T 0229 27 27 12

 • De ruime, lichte woonkamer is keurig onderhouden. Door de neutrale laminaat vloer en strakke wanden en gladde plafondafwerking voldoet deze woonkamer aan een ieders wensen. Verder is er nog een praktische trapkast aanwezig. De grote raampartij achter geeft zicht op de achtertuin met veranda. De half open L-vormige keuken zorgt voor sfeer en gezelligheid en contact met de woonkamer.

  keurig verzorgd

  S f e ervol en f raa i a f gewe r kt

  sfeervol en ruim

  huizen van hoekstra & van eck

 • De moderne hoekkeuken is half open. Door de afscheiding met de woonkamer ontstaat er een soort bar, waardoor het geheel er sfeervol oogt. Diverse inbouwapparatuur en voldoende kasten/laden. Verder een handige frontberging met wasmachine-/droger en plavuizen alsmede C.V. (bjr 2014 Remeha Tzerra).

  Voor de woning is de ruime fietsenberging aanwezig.

  Keurig ve r zo rgd

  huizen van hoekstra & van eck

  moderne keukensfeervol

 • Ruime , l ichte s laapka mer

  huizen van hoekstra & van eck

  Drie slaapkamers waarvan een royale ouderslaapkamer over gehele breedte van de woning aan de voorzijde en 2 keurige slaapkamers aan de achterzijde.

  Kamers zijn voorzien van laminaat vloeren en zijn allen keurig afgewerkt. Er is een vlizotrap naar zolderberging.

  royale ouderslaapkamerkeurig verzorgd

 • Luxe vergrote badkamer met hoge nok, dakraam voor lichtinval, vloerverwarming, wastafelmeubel, inloopdouche, wandcloset, ligbad/whirlpool, designradiator en complete betegeling. Kortom; een prachtige, ruime, moderne badkamer. Een heerlijke ruimte om even tot rust te komen!

  prachtige badkamer

  Pra chtig e ve rgro te badka mer

  vloerverwarming

  huizen van hoekstra & van eck

 • Priva c y tuin

  huizen van hoekstra & van eck

  Keurige op het Zuid-Westen gelegen privacy tuin. Er is recent een nieuwe veranda geplaatst, hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van uw privacy. Achter het huis een mooie groenstrook die uitkomt inde speeltuin.

  sfeervolle tuinop zuid-westen gelegen

 • Floralaan 51 1693 GJ Wervershoof

 • Floralaan 51 1693 GJ Wervershoof

 • Werfershoof is een dorp in de gemeente Medemblik in de regio West-Friesland. Karakteristiek voor Wervershoof is molen De Hoop, een achtkante stellingmolen uit 1889. De gemeente nam de molen in 1971 over om hem te restaureren. De molen is in 2010 gekozen tot de Mooiste molen van Noord-Holland, een wedstrijd die gehouden werd door het Noord-Hollands Dagblad. Na een herinrichting is het Winkelcentrum Molenhoek weer compact, compleet en comfortabel. Het dorp is ontzettend rijk aan voorzieningen, maar ook aan gemeenschapsgevoel. Dit vertaalt zich in allerlei bruisende verenigingen, waarvan de handbalvereniging misschien nog wel de meest levendige is. Het uitgebreide winkelcentrum met twee supermarkten en een variteit aan winkels, maakt dat je nauwelijks naar een grote stad hoeft om lekker te winkelen. Daarnaast zijn er drie basisscholen, een kerk en diverse uitgaansgelegenheden. Recreatief is er ook genoeg te doen in Wervershoof. Prachtig gelegen aan het IJsselmeer, hoef je alleen de dijk over om te genieten van strand en water. s Winters kun je schaatsen op de ijsbaan. Beroemd is de Wervershoofse kermis, waar mensen van heinde en verre op af komen.

  Wervershoof

  hee r l i j k wonen in Werv e r shoo f

  noorden kadastrale kaart

 • Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld mr dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collegas. Collegas die per dag mr dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

  Van een mr makelaar mag u mr verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financile dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

  Mr informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

  T 0229 27 27 12 hoorn@hoekstraenvaneck.nl m.kuhne@hoekstraenvaneck.nl

  Wat is een mr makelaar?

  Marco Khne

  onze makelaar ska nto re n

  huizen van hoekstra & van eck

 • Veemarkt 28 1621 JC Hoorn T 0229 27 27 12

  hvehoorn, hoorn@hoekstraenvaneck.nl

  Mr makelaar.