Weg met waardeloze websites

of 5 /5
INXCO’s manifest met 3 w’s voor uw lucratieve stek op ‘t www Weg met… waardeloze websites! in shape for business Peter T’Hooft / @PTHooft

Embed Size (px)

description

Manifest voor een lucratieve stek op 't www

Transcript of Weg met waardeloze websites

 • INXCOs manifest met 3 ws voor uw lucratieve stek op t www

  Weg met waardeloze websites!

  in s

  hape

  for

  bus

  ines

  s

  Peter THooft / @PTHooft

 • INXCOs manifest met 3 ws voor uw lucratieve stek op t www / p 2

  Weg met waardeloze websites!

  INXCOs manifest met 3 ws voor uw lucratieve stek op t www

  Waardeloze websites Eentje om geld, tijd en energie te verslinden. Eentje waar bezoekers feestelijk hun geduld verliezen. Eentje die niets te vertellen heeft

  Sommige ondernemers lijken moeite te doen om opportuniteiten links te laten liggen.

  Schots en scheef

  Zijn eenzelvige sites vandaag de regel? Schots en scheef is de manier waarop ontelbare bedrijven te kijk staan. Bent u de onfortuinlijke eigenaar van zon cybergedrocht? Wilt u het weten? Beantwoord drie vragen over uw digitale etalage:

  1. Sluit de online-opzet aan op de marktstrategie van uw bedrijf?

  2. Is het een flexibel systeem dat makkelijk te onderhouden is?

  3. Houden uw bezoekers er echt iets interessants aan over?

  Neen, neen en nog eens neen? Lees verder om geld en tijd te besparen. Want iedere euro die aan waardeloze websites uitgegeven wordt, is weg- gesmeten. Iedere seconde die eraan besteed wordt, is verloren.

 • INXCOs manifest met 3 ws voor uw lucratieve stek op t www / p 3

  Het perfecte plan

  Slim investeren in online zaken doen Volgt uw site het perfecte plan? Opbrengsten die boven de kosten uitstijgen? Klaarstaan voor kansen om uw bedrijf verder te brengen? Want geluk is geen toeval. Geluk is wat u verdient. Een website moet hiervoor drie taken uitvoeren:

  1. Podium geven aan uw unieke propositie

  2. Klanten heldere verwachtingen voorschotelen

  3. Zoekmachines vlot de weg wijzen naar uw aanbod

  Iedere euro die u doordacht op pad stuurt, brengt er meer terug. Uw website mag geen geld kosten. Uw website moet renderen.

  Wankel stapeltje

  Heeft uw slimme neefje of uw nerdy buurman uw webstek gebouwd? Kwam er toevallig een flamboyante specialist bij u langs? Eentje die u ondanks onverstaanbare afkortingen diets wist te maken dat hij uw site ineen kon steken?

  U heeft iets anders aan uw hoofd dan al dat cybergedoe. Daarom doet u graag beroep op anderen. Zo heeft u het geleerd: delegeren! Alleen is juist delegeren iets anders dan meegaand ja-knikken op wat u verteld wordt. Want daar komt een meewarig neen-schudden van, wanneer u alle verloren tijd en centen natelt.

  Ondertussen heeft dat slimme neefje geen tijd meer om u te vertellen hoe het verder moet. Uw nerdy

  Geld weggesmeten? Tijd verloren? Erger nog, t is kostelijk en schadelijk. Want u verzamelt verkeerde klanten met verkeerde verwachtingen. En uw gedroomde klant? Die vindt in geen honderd jaar de weg naar uw online drempel.

 • INXCOs manifest met 3 ws voor uw lucratieve stek op t www / p 4

  buurman kon wel een regeltje programmeren, maar gaf murmelend te kennen dat zinvolle inhoud schrijven zn sterkste kant niet was. En die flamboyante specialist met zn halve werk? Die heeft ondertussen de boeken neergelegd. Uw digitale plan is een wankel stapeltje

  Digitale tabula rasa

  Improviseer niet. Zo komt u enkel in de klauwen van graaigrage aasgieren terecht. Die zullen u droogjes wat duur stel- en lapwerk verpatsen. Ze beloven meer bezoek met optimalisatie, stellen een online video voor, orakelen dat het tijd is om sociaal te gaan, vertellen onderhoudend over goudpotten aan het eind van de digitale advertentieregenboog

  Digitale tabula rasa is de enige oplossing om terug op het spoor te geraken. Was u ook al zover? Klaar om de pest in te ruilen voor de cholera? Liever niet? Sta dan eerst stil bij deze zes aandachtspunten:

  1. Weet wat u wilt bereiken

  2. Weeg een correct budget af

  3. Stel een zinvolle workflow op

  4. Leg taken en verantwoordelijkheden vast

  5. Start vanuit uw marketingstrategie

  6. Plan een vervolg

  Tip: Weeg uw online-project af tegen offline-alternatieven. Zo krijgt u een scherper beeld van de kloven die u moet overbruggen om de shortcuts te nemen. Shortcuts die mogelijk zijn dankzij digitale netwerken

 • INXCOs manifest met 3 ws voor uw lucratieve stek op t www / p 5

  Website

  Mobile version

  Offering

  Identity

  Collate

  ral

  Media

  News

  Reputation

  Social m

  edia

  Landingpages

  Search engines

  Online advertising

  Email

  SMS

  Meeting

  Events

  Papers

  Cases Blog

  CRM

  Website center

  ed graphic ve

  rsion 2

  .0 / INX

  CO

  Tools voor effectievere communicatie

  Toepassing

  PlanningBranding

  Mission possible

  Meer omzet voor groeibedrijven dat is onze missie. Ondernemingen die hun marktaandeel naar een volgend niveau willen tillen. Dat is onze doelgroep.

  De websites die wij bouwen, zien we als assen waarrond communicatie draait. Hier vinden klanten uw aanbod. Hier vormen hun verwachtingen zich. Daar gaan ze u vergelijken met uw concurrenten.

  Communicatie draait pas gesmeerd als uw site op stevige marketingfundamenten staat. Daarvoor zullen we eerst uw businessmodel in kaart brengen. Dat model vertalen we in een stevige strategie, zinvolle planning, scherpe analyses.

  Grafische design, e-mailcampagnes, copywriting, search-engine-optimalisatie, social-media zijn de spaken waarmee uw communicatiewiel vorm krijgt. Een team interne en externe medewerkers die geloven in uw zaak, sleutelt met u mee.

  Een wiel zorgt pas voor beweging als het draait. Om vooruit te geraken met communicatie is een duwtje nodig. Daarom plannen we spitse acties en zorgen we voor verse content. Met ons performance-based model gaat u voor de extra-mile: de baan waar geen files staan.

  Bespreek uw business. Zo kunnen we bekijken hoe u verder komt met een waardevolle website. Eentje waarmee u geen kansen links laat liggen

  INXCO / +32 16 57 36 33www.inxco.be / [email protected] ons op Twitter: @INXCO