Weber vloer en tegelcombinaties

of 4 /4
WEBER VLOER EN TEGEL COMBINATIES SNELLE EN MAKKELIJKE OPLOSSINGEN VOOR RENOVATIE EN NIEUWBOUW The perfect match!

description

Snelle en makkelijke oplossingen voor renovatie en nieuwbouw dat is wat Weber vloer- en tegelcombinaties biedt.Het is de basis voor elke efficiënte vloerrenovatie. Meer weten? Kijk op www.weberbeamix.nl

Transcript of Weber vloer en tegelcombinaties

Page 1: Weber vloer en tegelcombinaties

WEBER VLOER EN TEGEL COMBINATIES

SNELLE EN MAKKELIJKE OPLOSSINGEN VOOR RENOVATIE EN NIEUWBOUW

The perfect match!

Page 2: Weber vloer en tegelcombinaties

Van winkel tot woonhuisBij de renovatie van een winkel of woonhuis zorgt het strippen van de bestaande vloer nogal eens voor onverwachte verrassingen. Stukken vloer die aan het tapijt blijven zitten, zandcement dat veranderd in los zand, tegels die eruit gebeiteld moeten worden of weken wachten totdat de vloer mag worden afgewerkt. Stuk voor stuk problemen die veel tijd, geld en ergernis kosten. Maar het kan ook anders!

Of het nu gaat om een binnenstedelijke winkelrenovatie van een grachtenpand of een seriematige renovatie van woonhuizen uit de 60’er jaren, uiteindelijk begint elk succesvol project met een goede analyse van de situatie, het juiste plan en kiezen voor de oplossingen die bij elkaar passen, elkaar versterken en het proces versnellen.

Makkelijke en verantwoorde vloerrenovatiesMet de oplossingen van Weber werkt u makkelijk en verantwoord. Makkelijk omdat we de zware klussen over laten aan machines: silo met pomp voor grote klussen op 1 locatie, de pomptruck voor klussen waar wat meer flexibiliteit nodig is of mengers voor de kleine klus.

En op de plaatsen waar alleen met zakgoed gewerkt kan worden, hebben we stofarme en lichtgewicht vloer- en tegelproducten. ARBO verantwoorder kunnen we het niet maken.

Met onze oplossingen beperkt u tevens de overlast tot een minimum. Zeker als u gebruik maakt van onze pomptruck. Deze is immers binnen 10 minuten na aankomst operationeel, giet met gemak 100 m² per uur en vertrekt zonder afval en stof achter te laten. Ideaal voor de binnenstad of een rijtje woonhuizen in de wijk.

Weber helpt u verder!Kiezen voor de vloer- en tegelcombinaties van Weber heeft vele voordelen. U bent er niet alleen zeker van dat de juiste vloer op de juiste ondergrond gegoten wordt, u bent er tevens zeker van dat de gekozen tegellijm naadloos past bij de gekozen tegel en de gebruikte gietmortel. Bijkomend voordeel is dat door de uitgesproken vlakheid van de ondervloer u zich niet meer hoeft te bekommeren om de vlakheid van het tegelwerk. Kiezen voor Weber betekent ook advies, begeleiding en ondersteuning van uw hele project. Samen zorgen we ervoor dat uw project vloeiend verloopt en snel, zeker en succesvol wordt afgerond.

VOORDELEN:

• SUPERSNELLE VLOERRENOVATIES

• GEEN OVERLAST VAN STOF, AFVAL OF LAWAAI

• ARBO VERANTWOORD

• PROJECTONDERSTEUNING VAN A TOT Z

WEBER VLOER- EN TEGELCOMBINATIESDE BASIS VOOR ELKE EFFICIËNTE VLOERRENOVATIE

WWW.WEBERBEAMIX.NL

Page 3: Weber vloer en tegelcombinaties

Winkelvloer Woonkamer

Dag 119.00 uur Winkel dicht, Thuis, leeg ruimen kamer leeg ruimen21.00 uur Gieten Gieten 23.00 uur Naar bed Naar bed

Dag 206.00 uur Start tegelen Start tegelen12.30 uur Start voegen Start voegen16.00 uur Tegelvloer klaar Tegelvloer klaar

Dag 309,00 uur Ontbijt Ontbijt10.00 uur Schoonmaken Schoonmaken13.00 uur Winkel inruimen Kamer inruimen19.00 uur Grand Opening Studio Sport

The perfect match!RENOVEREN IN 48 UUR

WWW.WEBERBEAMIX.NL

Page 4: Weber vloer en tegelcombinaties

Maatwerk in vloerrenovatie

Weber Beamix ziet de vloer niet als een losstaand bouwdeel, maar als integraal onderdeel van het totale bouwproject. En omdat ieder type bouwproject weer anders is, heeft Weber Beamix daar verschillende combinaties voor ontwikkeld. Zorgvuldig afgestemd op de specifieke eisen van het project. Iedere combinatiekeuze wordt voorafgegaan door een gedegen advies op maat, natuurlijk afhankelijk van uw wensen, eisen en specificaties. Bent u nieuwsgierig naar onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Volg ons voor het laatste nieuws:@WeberBeamixSaint-Gobain Weber Beamix BV

Postbus 79325605 SH EindhovenTelefoon: +31 (0)40 2597 911Fax: +31 (0)40 252 62 50

[email protected]@weberbeamix.nl

U kunt voor aanvullende productinformatie kijken op:

www.weberbeamix.nlOf bel met onze Helpdesk:

+31(0)40 2597 900