Web brochure 2014

12

description

ColorCamp vakantie brochure 2014. Campingvakanties Spanje en Frankrijk. Een ingerichte tent huren op familiecampings

Transcript of Web brochure 2014

Page 1: Web brochure 2014
Page 2: Web brochure 2014
Page 3: Web brochure 2014
Page 4: Web brochure 2014

CAMPING El Delfin Verde Torroella - Spanje

Faciliteiten o.a: Afstand:

* supermarkt * speeltuin * winkels * strand direct* restaurant 3x * multisportterein * kapper * centrum 8 km* bar - pizzaria * fietsverhuur * wasserrete ( Torroella )* afhaalgerechten * tennisbanen * kluisjesverhuur * luchthaven 55 km* ijssalon * tafeltennis * geldautomaat ( Gerona )* miniclub * zwembad * T.V ruimte * Barcelona 125 km * animatie * voetbalveld * speelhal* disco * basketbal * Wi-Fi ( betaald)

Waterpret genoeg op El Delfin Verde. Lekker spetteren in het schitterende zwembad, welke in de vorm van een dolfijn is. Rond het zwembad is een ruime ligweide met een gezellige bar.

Na een verfrissende duik in het zwembad even lekker een hapje eten in de snackbar, Italiaans eten in de pizzaria of gewoon afhalen alles is mogelijk op camping El Delfin Verde in Spanje.

Accommodatie: Onze ruime tent type Palma van circa 28m2 staat voor u klaar. Compleet ingericht voor 6 personen. Afsluitbare slaapcabines met comfortabele bedden en standaard voor iedere tent dekens en kussens. Een compleet ingericht keuken gedeelte met koelkast en koffieautomaat.

Buiten is de Palma tent voorzien van een ruime party tent en een grote zes persoons eettafel met stoelen.

Deze geweldige familie camping is gelegen in de prachtige baai van Empordà, met uitzicht op de Medes Eilanden.

De zee, de vele faciliteiten en de professionele animatie zorgen voor plezier voor iedereen jong en oud. Als de avond valt is er op de camping nog van alles te beleven. Een minidisco en wervelende shows worden er het gehele seizoen georganiseerd.

In de omgeving van de camping is er van alles te doen. Bijvoorbeeld het dorpje Torroella de Montgri op kleine afstand van de camping. Hier is wekelijks een gezellige markt met o.a kleding en sieraden. Even verderop gelegen ligt het plaatsje Estartit en Pals. Hier vindt u een keur aan winkels en bars of lekker lekker een wandeling maken over de boulevard. De omgeving is uitstekend geschikt voor duikliefhebbers.

Een bezoekje aan Barcelona of de schitterende stad Gerona is zeker aan te raden tijdens uw verblijf op camping El Delfin Verde in Spanje. lekker een dagje naar het Aqua park met vele glijbanen hoort ook zeker tot de mogelijkheden. Zo ziet u maar genoeg te beleven voor jong en oud.

Page 5: Web brochure 2014
Page 6: Web brochure 2014
Page 7: Web brochure 2014
Page 8: Web brochure 2014
Page 9: Web brochure 2014
Page 10: Web brochure 2014
Page 11: Web brochure 2014
Page 12: Web brochure 2014