WBV-Nieuwsbrief 2015/04

12
Nieuwsbrief Jaargang 6 - nr. 4 - 10 maart 2015 Wielerbond Vlaanderen - Strandlaan 3 - 9000 Gent Partners Wielerbond Vlaanderen * Mevr. Carine Govaerts, echtegenote van ex-prof Ludwig Wynants en moeder van renner Arne Wynants; * Mevr. Francine Vereecken, moeder van Christel Vereecken, werkneemster van KBWB; * Dhr. Adolf Van den Brande, helper van de fotofinish en afgevaardigde van Wielerbond Vlaanderen. Wielerbond Vlaanderen biedt aan de bedroefde families zijn op- rechte medeleven aan. In Memoriam De straatnaamgeving in de Blaarmeersen is gewijzigd. Het adres van Wielerbond Vlaanderen is voortaan: Strandlaan 3, 9000 Gent (voorheen Zuiderlaan 8) Straatnaam Wielerbond Vlaanderen wijzigt Inhoud 1 Korte berichten 4 Provinciale kampioenschappen tijdrijden 6 Kalender 14/03 - 29/03 Kampioenschap van Vlaanderen nieuwelingen weg - 14/05/2015 Geïnteresseerde kandidaat-organisatoren kunnen het for- mulier voor kandidatuurstelling en het lastenboek voor de organisatie van dit kampioenschap terugvinden op: http://competitie.dewielerbond.be/Formulieren.aspx#14. De minimumaanbesteding bedraagt 2000 EUR. Kandidaat-organisatoren dienen een aangetekende brief met de formulieren “officiële kandidaatstelling” (in tweevoud) te zenden naar dhr. Jules Vandergunst, voorzitter Wielerbond Vlaanderen, Zuiderlaan 8, 9000 Gent. De formulieren dienen onder gesloten omslag in een andere om- slag verstuurd te worden, met op de gesloten omslag de vermel- ding “kandidatuur Kampioenschap van Vlaanderen nieuwelingen weg 2015”. Kandidaturen kunnen ingestuurd worden tot uiterlijk 17 maart 2015. Op zaterdag 25 april organiseren we de infodag van de Top- sportschool Wielrennen in Gent. Deze infodag op zaterdag 25 april start om 10 uur in het Kon. Aheneum Voskenslaan, Voskenslaan 60, 9000 Gent. Tijdens deze dag komen alle partners van de topsportschool aan bod met een schets van de werking. Na een algemene sessie van de school en het internaat (10u) is er een sportspecifieke toe- lichting voor de wielrenners. Op de websites van de verschillende partners vindt u alvast extra informatie: SCHOOL: Koninklijk Atheneum Voskenslaan, Voskenslaan 60, 9000 Gent - www.kavoskenslaan.be (item topsport) INTERNAAT: Internaat Questopia, Zuiderlaan 14, 9000 Gent www.internaatquestopia.be (vestiging topsport) FEDERATIE: Wielerbond Vlaanderen, Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx, Strandlaan 3, Gent - www.wielerbondvlaanderen.be Instappen in de topsportschool wielrennen kan vanaf het 4e mid- delbaar. Voor vragen kan u ons contacteren op 09/321.90.37 of [email protected] Alle geïnteresseerde kandidaat-leerlingen zijn van harte welkom op 25 april! Opendeurdag Topsportschool zaterdag 25 april Online inschrijven Flanders Cup mountainbike Er kan vooringeschreven worden voor de eerste wedstrijd van de Flanders Cup mountainbike op 29 maart in Pepingen. Voor- inschrijven kan tot en met 24 maart. Inschrijven kan via de site competitie.dewielerbond.be, rubriek ‘Online Inschrijven’.

description

Wielerbond Vlaanderen Nieuwsbrief 2015/04

Transcript of WBV-Nieuwsbrief 2015/04

Page 1: WBV-Nieuwsbrief 2015/04

Nieuwsbrief Jaargang 6 - nr. 4 - 10 maart 2015Wielerbond Vlaanderen - Strandlaan 3 - 9000 Gent

Partners Wielerbond Vlaanderen

* Mevr. Carine Govaerts, echtegenote van ex-prof Ludwig Wynants en moeder van renner Arne Wynants;

* Mevr. Francine Vereecken, moeder van Christel Vereecken, werkneemster van KBWB;

* Dhr. Adolf Van den Brande, helper van de fotofinish en afgevaardigde van Wielerbond Vlaanderen.

Wielerbond Vlaanderen biedt aan de bedroefde families zijn op-rechte medeleven aan.

In Memoriam

De straatnaamgeving in de Blaarmeersen is gewijzigd. Het adres van Wielerbond Vlaanderen is voortaan: Strandlaan 3, 9000 Gent (voorheen Zuiderlaan 8)

Straatnaam Wielerbond Vlaanderen wijzigt

Inhoud1 Korte berichten4 Provinciale kampioenschappen tijdrijden6 Kalender 14/03 - 29/03

Kampioenschap van Vlaanderen nieuwelingen weg - 14/05/2015

Geïnteresseerde kandidaat-organisatoren kunnen het for-mulier voor kandidatuurstelling en het lastenboek voor de organisatie van dit kampioenschap terugvinden op: http://competitie.dewielerbond.be/Formulieren.aspx#14.

De minimumaanbesteding bedraagt 2000 EUR.

Kandidaat-organisatoren dienen een aangetekende brief met de formulieren “officiële kandidaatstelling” (in tweevoud) te zenden naar dhr. Jules Vandergunst, voorzitter Wielerbond Vlaanderen, Zuiderlaan 8, 9000 Gent.

De formulieren dienen onder gesloten omslag in een andere om-slag verstuurd te worden, met op de gesloten omslag de vermel-ding “kandidatuur Kampioenschap van Vlaanderen nieuwelingen weg 2015”.

Kandidaturen kunnen ingestuurd worden tot uiterlijk 17 maart 2015.

Op zaterdag 25 april organiseren we de infodag van de Top-sportschool Wielrennen in Gent.

Deze infodag op zaterdag 25 april start om 10 uur in het Kon. Aheneum Voskenslaan, Voskenslaan 60, 9000 Gent.

Tijdens deze dag komen alle partners van de topsportschool aan bod met een schets van de werking. Na een algemene sessie van de school en het internaat (10u) is er een sportspecifieke toe-lichting voor de wielrenners. Op de websites van de verschillende partners vindt u alvast extra informatie:

SCHOOL: Koninklijk Atheneum Voskenslaan, Voskenslaan 60, 9000 Gent - www.kavoskenslaan.be (item topsport)INTERNAAT: Internaat Questopia, Zuiderlaan 14, 9000 Gentwww.internaatquestopia.be (vestiging topsport)FEDERATIE: Wielerbond Vlaanderen, Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx, Strandlaan 3, Gent - www.wielerbondvlaanderen.be

Instappen in de topsportschool wielrennen kan vanaf het 4e mid-delbaar.

Voor vragen kan u ons contacteren op 09/321.90.37 of [email protected]

Alle geïnteresseerde kandidaat-leerlingen zijn van harte welkom op 25 april!

Opendeurdag Topsportschoolzaterdag 25 april

Online inschrijven Flanders Cup mountainbike

Er kan vooringeschreven worden voor de eerste wedstrijd van de Flanders Cup mountainbike op 29 maart in Pepingen. Voor-inschrijven kan tot en met 24 maart. Inschrijven kan via de site competitie.dewielerbond.be, rubriek ‘Online Inschrijven’.

Page 2: WBV-Nieuwsbrief 2015/04

De antidopingcommissie van de KBWB organiseert ism WBV en FCWB gezondheidssessies voor renners geboren in 1997 en 1998 (junioren).

De eerstejaarsjunioren evenals de tweedejaarsjunioren die vorig jaar niet hebben deelgenomen aan deze infosessie, zijn verplicht om op één van de 5 sessies aanwezig te zijn.

Bij niet-deelname aan de gezondheidssessie kan een ren-ner NIET deelnemen aan Provinciale Kampioenschappen, Kampioenschappen van Vlaanderen en Belgische Kam-pioenschappen.

Deze gezondheidssessies vinden plaats op de volgende data:- Woensdag 11 maart, Bernissart (Henegouwen)- Woensdag 18 maart, Blegny (Luik)- Woensdag 25 maart, Jambes (Namen) - Dinsdag 7 april, Herzele (Oost-Vlaanderen) CC De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele- Woensdag 8 april, Lichtervelde (West-Vlaanderen) Foyer van het OC De Schouw, Tweelindenstraat (zijstraat Stegelstraat), Lichtervelde- Woensdag 15 april, Leuven (Vlaams-Brabant) Auditoria J. Monnet-M.Weber- Parkstraat 51, 3000 Leuven- Donderdag 16 april, Genk (Limburg) Zaal De Schalm, Landwaartslaan 99 - 3600 Genk- Woensdag 22 april, Nijlen (Antwerpen) Nilania, Kesselsesteenweg 52, 2560 Nijlen

Aanvang telkens om 19.30 uur.

Het programma van de sessies ziet eruit als volgt:- Verwelkoming- Toelichting antidopingbeleid KBWB- Voordracht door een lid van de Medische commissie KBWB- Simulatie van een antidopingcontrole door Philippe Mariën

samen met een controlearts van NADO Vlaanderen- Kort gesprek met een profrenner/renster uit de regio- Slot

Voor verdere inlichtingen, gelieve zich te wenden tot:Philippe MariënCoördinator Antidopingcommissie0475/59.80.84 - E-mail: [email protected]

Gezondheidssessies 2015Met de acties ‘Sportclubs zijn goed bezig’ en ‘de Week van de Sportclub’ wil Bloso ook in 2015 meer mensen ervan overtuigen dat sportclubs goed bezig zijn en dat sporten in clubverband nog steeds de beste manier is om op een plezante, kwalitatieve en blijvende manier aan sport te doen.

‘Sportclubs zijn goed bezig’

De actie ‘Sportclubs zijn goed bezig’ van Bloso zal in 2015 met veel enthousiasme worden herhaald. Vanaf midden maart zullen weer 120 Goed Bezig-fotokaders circuleren in Vlaanderen. Sportclubs kunnen deze fotokader ontlenen om aan heel Vlaan-deren te laten zien dat ze goed bezig zijn. Daarna zal een selectie van de beste foto’s worden gemaakt waarop het publiek dan zal kunnen stemmen. De clubs die het meeste aantal stemmen behalen, worden beloond met een materiaalcheque.

Meer info over de actie Goed bezig vindt u op: www.sportclubszijngoedbezig.be

‘Week van de Sportclub’

De actie ‘Week van de Sportclub’ vindt plaats van 12 tot 20 september 2015 en krijgt dit jaar een Europese dimensie. Het evenement werd immers als nationaal evenement geselecteerd binnen de ‘European Week of Sport’ (http://ec.europa.eu/sport/week/). Ook Europees erkent men immers de meerwaarde van het sporten in clubverband.

Sportclubs die een initiatief organiseren in kader van de ac-tie ‘Week van de Sportclub’ profiteren bovendien van de extra media-aandacht! Deze initiatieven kunnen zijn: opendeurmo-menten, openstellen van reguliere trainingen, deelnemen aan een lokale Doe-aan-sport-beurs, …

Clubs die de Goed Bezig-kader wensen te ontvangen of die wensen deel te nemen aan de actie ‘Week van de Sportclub’ kunnen contact opnemen met hun gemeente-lijke sportdienst.

Bloso zet clubs in de kijker

p. 2 - Nieuwsbrief 4/2015 - 10 maart 2015

Gebruik camera’s op fietsGebruik van camera’s op de fiets is niet toegestaan.

Bij het nakijken van de fiets (door de jury) zal er een sanctie voor gebruik van niet reglementaire fiets toegepast worden.

Page 3: WBV-Nieuwsbrief 2015/04
Page 4: WBV-Nieuwsbrief 2015/04

p. 4 - Nieuwsbrief 4/2015 - 10 maart 2015

Antwerpen

Donderdag 16 april in Oostmalle

Renners die wensen deel te nemen aan dit kampioenschap kun-nen inschrijven via de website van onze provincie, www.wbvantwerpen.be, rubriek : DOCUMENTEN of hun kandidatuur stellen aan Swa Eliaerts, Gemeenteplaats, 29 - 2960 Brecht,

De inschrijvingen worden verwacht VOOR DONDERDAG 9 APRIL. Daarna wordt er een startorde opgemaakt die vanaf maandag 13 april gepubliceerd zal worden op de website van de Antwerpse afdeling.

Het parcours ligt volledig op het vliegveld van Oostmalle en heeft een lengte van +/- 11 km.

Er worden titels uitgereikt bij:- Elite z/c – 2 ronden- U23 – 2 ronden- Aspiranten 12-13-14 jaar - Dames nieuwelingen – 1 ronde - Dames juniores – 1 ronde - Dames elite – 1 ronde- Nieuwelingen 1e jaars – 1 ronde - Nieuwelingen 2e jaars – 1 ronde- Juniores – 1 ronde

Limburg

Zaterdag 11 april in Leopoldsburg (militair domein)

eerste start om 11.30 uur

Parking Koningin Elisabethlaan (zijstraat Steenweg Leopoldsburg - Hechtel)

Inschrijvingen in de sporthal, je kan inschrijven vanaf 9.30 uur en dit voor alle categorieën.

Woensdag 8 april tussen 18 en 20u bestaat er de mogelijkheid om het parcours te verkennen.

Eerste start om 11.30 uur.

Afstanden:- Elite en U23: 32,8 km- Dames Elite en Juniores: 16,4 km- Nieuwelingen: 12,4 km- Dames jeugd: 12,4 km- Aspiranten 14 jaar: 9,6 km- Aspiranten 13 jaar: 9,6 km- Aspiranten 12 jaar: 5 km

Renners dienen zich VERPLICHT in te schrijven via [email protected] voor zondag 5 april. Dan worden de startlijsten definitief opgemaakt.

Startlijsten met starttijden zullen op de Facebook-pagina van de Limburgse afdeling te vinden zijn.

Provinciale kampioenschappen TIJDRIJDEN

Vlaams-Brabant

Donderdag 9 april in Linter-Melkwezereerste start om 12 uur

Op donderdag 9 april 2015 heeft in Linter-Melkwezer het PK tijd-rijden plaats. Renners die hieraan wensen deel te nemen, kunnen hun kandidatuur sturen naar André Vanlint, Leyse Hoevestraat 30, 2260 Tongerlo-Westerlo - emailadres: [email protected] en dit vóór donderdag 2 april 2015.

VOLWAGENS: Voor elke categorie worden volgwagens toegestaan.

FIETSENRenners aspiranten mogen in tijdritten op de weg enkel gebruik maken van een gewone wegfiets (enkel wielenmet minstens 16 metalen spaken). Nieuwelingen: Een ossekopstuur of ander steunstuk op het stuur is toegelaten.

PROGRAMMAStarturen worden na het afsluiten van de voorinschrijving op 2 april 2015 kenbaar gemaakt op de site van Wielerbond Vlaande-ren afdeling Vlaams-Brabant. De deelname aan het provinciaal kampioenschap tijdrijden is vrijblijvend, de inschrijving is verplicht.Er zullen ploegentijdritten worden georganiseerd voor nieuwelingen, juniores en U23/elite z.c.

De eerste renner start om 12.00 uur. Inschrijving vanaf 10.30 uur.

- aspiranten 14 jaar jongens en meisjes: 1 ronde van 10 km- nieuwelingen heren individueel: 1 ronde van 10 km- juniores heren individueel: 1 ronde van 10 km- U23 individueel: 2 ronden van 10 km- elite z.c. individueel: 2 ronden van 10 km- nieuwelingen dames individueel: 1 ronde van 10 km- juniores dames individueel 1 ronde van 10 km- dames elite individueel: 2 ronden van 10 km- ploegentijdrit nieuwelingen heren (4 renners): 1 ronde v. 10 km- ploegentijdrit juniores heren (4 renners): 1 ronde van 10 km- ploegentijdrit U23 en elite z.c. (4 renners): 2 ronden van 10 km

Page 5: WBV-Nieuwsbrief 2015/04

Oost-Vlaanderen

Dinsdag 14 april in Urseleerste start om 13 uur

Plaats: Vliegveld Ursel, Urselseweg, 9910 Ursel

Er worden titels uitgereikt bij:dames nieuwelingen – dames juniores – dames elite - elite zonder contract - U23

Woensdag 15 april in Urseleerste start om 12 uur

Er worden titels uitgereikt bij:junioren - nieuwelingen 1e en 2e jaars - aspiranten

Elke renner ontvangt eerstdaags een persoonlijke mail met alle informatie over de manier van online inschrijven. Inschrijven via www.wbvoostvl.be kan vanaf 16 maart. Uiterste datum van in-schrijving: 7 april. Nadien wordt de startorde opgemaakt.

Elke renner kan door een ploegwagen gevolgd worden (uitgezon-derd aspiranten), er dient vooraan een plaats vrijgehouden te wor-den voor een commissaris.

Verdere informatie verschijnt op de website van de provincie: www.wbvoostvl.be.

West-Vlaanderen

Donderdag 9 april in Ruddervoorde Baliebrugge

eerste start om 12 uurElite z/c & U23 : 24 km – 500 € Junioren : 16 km - 400 € Dames Elite : 16 km – 215€ - Dames Jeugd : 8 km – 2 x 125 € Nieuwe-lingen : 8 km – 2 x 340 € - aspiranten 8 km - Voorinschrijvingen: Walter Vergote, Ruiseleedsesteenweg 7, 8700 Tielt (051403294) ([email protected]). - I: Zaal D´Oude Kerke, Vrijgeweide-straat 4, 8020 Ruddervoorde (0494441348).

- EZC & U23 : 10.30 - Start 12.00 - 24 km- Juniores 13.00-14.00 - start 14.20 - 16 km- Dames elite 14.30-16.00 - start 16.20 - 16 km- Dames jeugd 15:00-16.15 - start 16.45 - 8 km- Nieuwelingen 16.00-17.00 - start 17.25 - 8 km- Aspiranten 16.30-17.45 - start 18.15 - 8 km

K: Gemeentelijk Sportterrein, Vrijgeweidestraat, 8020 Rudder-voorde - Contact: Vanneste Franck, Pastoor Vanden Weghestraat 2, 8020 Ruddervoorde (Tel.: 0494441348) ([email protected]) - Med. Controle:: Zaal D´Oude Kerke, Vrijgeweidestraat 4, 8020 Ruddervoorde (0494441348). - Website: www.apegemsportief.be

Kwaremontpatémet Gandaham

Dé lekkersteKlassieker!

Bourgon Advertentie Kwaremontpaté Doc._Layout 1 26/02/15 12:00 Page 1

Page 6: WBV-Nieuwsbrief 2015/04

p. 6 - Nieuwsbrief 4/2015 - 10 maart 2015

Wedstrijdkalender - van 14/03 t.e.m. 29/03World Tour

27/03 E3 Harelbeke (W) (Wt1)40000 EUR - I: Voetbalstadion, Stasegemsesteenweg 23, 8530 Harelbeke - U: 15:00/16:45/12:00 - K: Sporthal, Stasegem-sesteenweg 21, 8530 Harelbeke - Contact: Claerhout Marc, Marktplein 66, 8530 Harelbeke ([email protected]) - Extra info: Briefing: 26-03-2015 om 17u - Med. Controle: Voetbalsta-dion, Stasegemsesteenweg 23, 8530 Harelbeke (0474734575). - Website: www.e3harelbeke

29/03 Gent-Wevelgem In Flanders Fields (W) (Wt1)240 km - 40000 EUR. Voorinschrijvingen: Koninklijke Velo Club Het Vliegend Wiel VZW, (056415812) - I: Parkhotel Cortina, Lau-westraat 59, Wevelgem (056412522). - U: 11:20 - K: Brielpoort Deinze - Contact: Frank Hoste, Groenestraat 44, Wevelgem (Tel.: 0475479644) ([email protected]) - Extra info: Briefing: 28-03-2015 om 17u - Med. Controle: Cultuurpad 1, Wevelgem - Website: www.gent-wevelgem.be

Men Elite HC25/03 Dwars Door Vlaanderen Waregem (W)18800 EUR. Voorinschrijvingen: Guy Delesie, Wilgenlaan 1, 8710 Ooigem (0496845115) ([email protected]). - I: Stadhuis Roeselare, Grote Markt, 8800 Roeselare (24032015). - U: 15:00/16:45/11:45 - K: Klein Seminarie, 8800 Roeselare - Contact: Delesie Guy - Med. Controle: Regenboogstadion, Gelijk-vloers, 8790 Waregem - Website: www.dwarsdoorvlaanderen.be

Men Elite 1.1 UCI18/03 Nokere Koerse Danilith Classic (O)197,7 km - 14,48 EUR - Bijkomende prijzen: 250 EUR. Voor-inschrijvingen: Vzw Nokere Sport, Waregemsestraat 2, 9771 Nokere (093835457) ([email protected]). - I: Gemeenthuis Kruishoutem - Raadszaal, Makt 1, 9770 Kruishoutem - U: 12:15 - K: Bibliotheek, Makt, 9800 Deinze - Contact: Rony De Sloovere, Waregemsestraat 30, 9771 Nokere (Tel.: 0479930671) ([email protected]) - Extra info: Inschrijving op dinsdag 17.03.2015 van 15u tot 16u45 (Gemeentehuis Kruishoutem - Markt 1) / Briefing UCI en ploegleiders: 17u - Med. Controle: Vrije Basischool Nokere, Waregemsestraat 40 A, 9771 Nokere (0473293954). - Website: www.nokerekoerse.be

20/03 Handzame Classic (W)198 km - 14477 EUR. Voorinschrijvingen: Decleir Stefaan, (0471435454) ([email protected]). - I: Staf Versluyscentrum (19-03-2015), Kapelstraat 76, 8450 Bredene (0471435454). - U: 16:00/16:45/12:15 - K: Camping Duinenzicht, Koningin Astrridlaan, 8450 Bredene - Contact: Decleir Stefaan, (Tel.: 0471435454) ([email protected]) - Extra info: 151 km + 3 x 16 km / Briefing: 19-03-2015 om 17u - Med. Controle: S P, Kronevoordestraat 1C, 8610 Kortemark (0471435454). - Website: www.handzameclassic.be

Men Elite 1.2 UCI15/03 Kattekoers Ieper (W) (Top)180 km - 6010 EUR. Voorinschrijvingen: Klaas Degruyter, Lange-pijpstraat 18/2, 8820 Torhout (0478584367) - I: KVK Westhoek, Picanollaan 1, 8900 Ieper (057201833). - U: 08:30/10:30/12:30 - K: KVK Westhoek, Picanollaan 1, 8900 Ieper - Contact: Luc Demeere, Stationsstraat 52, 8900 Ieper (Tel.: 057202067 of 0475704002) ([email protected]) - Extra info: Briefing: 10u30 - Med. Controle: Hotel Regina, Grote Markt 45, 8900 Ieper - Website: www.kattekoers.be - Fotofinish: Rechts

15/03 Omloop Van Het Waasland (O)192 km - 6010 EUR. Voorinschrijvingen: De Maere - Mampaey, Bergstraatje W 101, 9190 Stekene (037891182 of 0475803498) ([email protected]). - I: Stadhuis Lokeren, Markt, 9160 Lokeren - U: 13:00 - K: Sporthal Lokeren, Sportlaan, 9160 Lokeren - Contact: Danny De Maere, Bergstraatje W 101, 9190 Stekene (Tel.: 037891182 of 0475803498) - Extra info: Briefing: 11u / Kleedkamers aankomst: Sporthal Stekene, Nieuwstraat, Stekene - Med. Controle: Sporthal Stekene, Nieuwstraat, 9190 Stekene - Website: www.omloopvanhetwaasland.eu

Elites m.c./z.c./U2327/03 Harelbeke (W) (Crit)1,4 km - 2500 EUR. - I: Cafetaria Sporthal, Stasegemsesteen-weg 21, 8530 Harelbeke - U: 12:15/13:30/14:00 - K: Sporthal, Stasegemsesteenweg 21, 8530 Harelbeke - Contact: Schietgat Luc, (Tel.: 0474734575) ([email protected]) - Extra info: 12 reeksen van 1,4 km / Briefing: 13u / Aandacht dit is GEEN klassiek criterium. Deelnemers enkel op uitnodiging. Dus niet bellen naar organisatie. - Med. Controle: Voetbalstadion, Stasegemsesteen-weg 23, 8530 Harelbeke (0474734575). - Website: www.e3harelbeke.be

Elite 1.1220/03 Handzame Challenge (W) (Icn)153 km - 1500 EUR - Clubprijzen: 500 EUR. Voorinschrijvingen: Decleir Stefaan, (0471435454) ([email protected]). - I: Vrijetijdscentrum, Vlamingveld 40, 8490 Jabbeke (0471435454). - U: 08:00/09:00/11:15 - K: Vrijetijdscentrum, Vlamingveld 40, 8490 Jabbeke - Contact: Decleir Stefaan - Extra info: 89 km + 4 x 16 km / Briefing: 9u15 / De deelnemers mogen de leeftijd van 27 jaar niet hebben bereikt! - Med. Controle: Amersvelde Stadion, Amersveldestraat 160B, 8610 Kortemark

22/03 Zuid-Kempense Pijl Mol-Sluis (A) (Icn)149,1 km - 1500 EUR - Clubprijzen: 500 EUR - Bijkomende prijzen: 325 EUR. Voorinschrijvingen: (014310633) - I: Feestzaal Taverne De Kaasboerin, Mol Postel (014377084). - U: 09:30/11:15/13:30 - Contact: Peeters Jef, (Tel.: 014310633) ([email protected]) - Extra info: 53,9 km + 7 x 13,6 km / Kleedkamers start: De Kaasboerin / Kleedkamers aankomst: Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer / Briefing: 11u30 - Med. Controle: Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer - Website: www.zuidkempensepijl.be - Fotofinish: Links

Klasse 1.12 A/B - Elite z.c./U23 1.12C Open (Am./Mas./Elzc/U23)14/03 Meulebeke (W) (1.12b)115 km - 810 EUR. - I: Café De Sportman, Gentstraat 45, 8760 Meulebeke (051487240). - U: 13:00/14:15/14:30 - K: Firma Niclaus, Oude Diksmuidseboterweg 12, 8760 Meulebeke - Contact: Ghillemijn Peter, Godshuisstraat 1, 8760 Meulebeke (Tel.: 0495732888) ([email protected]) - Extra info: 17 x 6,8 km - Med. Controle: Duck Geert, Gentstraat 43, 8760 Meulebeke - Website: www.wielerploeg-molenspurters.be

14/03 Wetteren (O) (1.12b)107 km - 690 EUR. - I: Café Tonneke, Massemsesteenweg 48, 9230 Wetteren (093693087). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Café Tonneke, Massemsesteenweg 48, 9230 Wetteren - Contact: Olivier Van Alboom, (Tel.: 0476294830)

15/03 Haringe (W) (1.12b)111 km - 810 EUR. - I: Café St.Joseph, Moenaardestraat 108, 8972 Haringe (057300090). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Dorpshuis, Moenaardestraat 95, 8972 Haringe - Contact: Davy Cambron, Haringestraat 31, 8972 Roesbrugge (Tel.: 0477796953) ([email protected]) - Extra info: 10 x 8 km + 5 x 6,2 km - Med. Controle: Mevrouw Gheysens, Moenaardestraat 89, 8972 Haringe

15/03 Nieuwrode (B) (Open)95 km - 450 EUR. - I: Café D´Hel, Dorp 17, 3221 Nieuwrode (016563081). - U: 13:00/14:15/14:30 - K: Parochiezaal, Losting, 3221 Nieuwrode - Contact: Smets Jos, ([email protected]) - Extra info: 9 x 10,6 km - Med. Controle: Parochiezaal, Losting, 3221 Nieuwrode

21/03 Zele (O) (1.12b)115 km - 690 EUR. - I: De Lantaarn, Kloosterstraat 39, 9240 Zele (0474765260). - U: 12:30/14:30/15:00 - K: De Lantaarn, Kloosterstraat 39, 9240 Zele - Contact: Arnold Beirens, Ravestraat 42, 9240 Zele (Tel.: 0476473557) ([email protected]) - Med. Controle: De Lantaarn, Kloosterstraat 39, 9240 Zele (052446148).

22/03 Bornem Hingene (A) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Taverne Messinc, Edmond Vlemincksstraat, 2880 Hingene (038995501). - U: 13:15/14:15/14:30 - K: Taverne Messinc, Edmond Vlemincksstraat, 2880 Hingene - Contact: Suykens Julien, V. Dewitstraat 4, 2880 Hingene (Tel.: 038892918) - Extra info: 17 x 6,6 km

22/03 Budingen Zoutleeuw (B) (1.12b)102 km - 690 EUR. - I: Tent, Leenhaagstraat 38, 3440 Zoutleeuw (0474438481). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Tent, Leenhaagstraat 38, 3440 Zoutleeuw - Contact: Stiers André, Klottenbergstraat 12A, 3440 Zoutleeuw (Tel.: 011588810) ([email protected]) - Extra info: 12 x 8,5 km - Med. Con-trole: Tent, Leenhaagstraat 38, 3440 Zoutleeuw (0474438481).

22/03 Ichtegem (W) (1.12b)115 km - 810 EUR. - I: Cafetaria Extratime Sportcentrum, Keiberg-straat 32, 8480 Ichtegem - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Sportcen-trum, Keibergstraat, 8480 Ichtegem - Contact: Wim Mattheus, Mexicostraat 34, 8480 Ichtegem ([email protected]) - Extra info: 16 x 7,2 km - Med. Controle: Sportcentrum, Keibergstraat, 8480 Ichtegem - Website: www.dereigervrienden.be

22/03 Merelbeke - Kwenenbos (O) (1.12b)117 km - 810 EUR. - I: Zaal Achter Kwenenboskerk, St Elooistraat, 9820 Merelbeke - U: 13:30/14:45/15:00 - K: CC Groenendaal, Brandegemsham 5, 9820 Merelbeke - Contact: Rutsaert Filip, Gaversesteeenweg 461, 9820 Merelbeke (Tel.: 0479504193) ([email protected]) - Med. Controle: Dhaene Lucien, Brandegemsham 1A, 9820 Merelbeke

22/03 Schoonaarde (O) (1.12b)110 km - 690 EUR. - I: Gemeenteschool De Klinker, Klinkaert-straat 28, 9200 Schoonaarde - U: 13:00/14:15/14:30 - K: Gemeenteschool De Klinker, Klinkaertstraat 28, 9200 Schoonaarde - Contact: De Paepe Omer, Langestraat 9C, 9200 Schoonaarde (Tel.: 052425798) ([email protected]) - Med. Controle: Gemeenteschool De Klinker, Klinkaertstraat 28, 9200 Schoonaarde

28/03 Beerzel (Putte) (A) (1.12b)120 km - 690 EUR. - I: Café ‘T Dorp, Jan De Cordesstraat 8, 2580 Beerzel - U: 12:00/14:15/14:30 - K: Voetbalterreinen Bo Beerzel, Kattestraat 74, 2580 Beerzel - Contact: André Uytterhoeven, (Tel.: 0497401256) ([email protected]) - Extra info: 19 x 6,3 km / 3° Memorial Jos Huysmans - Med. Controle: Voetbal-terreinen Bo Beerzel, Kattestraat 74, 2580 Beerzel - Website: www.putsesprinters.be

28/03 Erpe Mere (O) (1.12b)109,2 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 100 EUR. - I: Café T´Hoeksken, Steenstraat 36, 9420 Erpe Mere (0479575751). - U: 13:00/14:15/14:30 - K: Gemeentelijk Ontmoetingscentrum Mere, Nieuwstraat 13, 9420 Erpe Mere - Contact: Neerinckx Davy, Blokmanstraat 16, 9420 Mere (Tel.: 0479575751) ([email protected]) - Extra info: 5€ (31-50) - Med. Con-trole: Gemeentelijk Ontmoetingscentrum, Nieuwstraat 13, 9420 Erpe Mere (0479575751).

28/03 Moorslede-Slypskapelle (W) (1.12b)113,4 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 157,5 EUR. - I: GC D´Oude Schole, Strobomestraat 11A, 8890 Moorslede (0498846811). - U: 13:00/14:00/14:30 - K: GC D´Oude Schole, Strobomestraat 11A, 8890 Moorslede - Contact: Andries Sioen, Pastorijstraat 14, 8890 Moorslede (Tel.: 0498846811) ([email protected]) - Extra info: 21 x 5,4 km - Med. Con-trole: GC D´Oude Schole, Strobomestraat 11A, 8890 Moorslede

28/03 Wervik (W) (1.12b)113,4 km - 690 EUR. - I: Café ´T Visputje, Oude Ieperweg 8, 8940 Kruiseke (056310021). - U: 13:00/14:15/14:30 - K: Zaal School Kruiseke, Kruisekestraat 393, 8940 Kruiseke - Contact: Vercaemer Dieter, Vossaardestraat 26, 8940 Kruiseke (Tel.: 0471503328) ([email protected]) - Extra info: 18 x 6,3 km - Med. Controle: Vanhalewijn Hervé, Kruisekestraat 432, 8940 Kruiseke

29/03 Meer (Hoogstraten) (A) (1.12b)115,7 km - 690 EUR. - I: Zaal Victoria, Meerleseweg 4, 2321 Meer (033154744). - U: 13:00/14:00/14:30 - K: Zaal Victoria, Meer-leseweg 4, 2321 Meer - Contact: André Delcroix, Maxburgdreef 55, 2321 Meer (Tel.: 033158198) ([email protected])

29/03 Sint-Laureins (O) (1.12b)113 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 100 EUR. - I: Feestzaal De Keyzer, Dorpsstraat 112, 9980 Sint-Laureins (0498106055). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sporthal, Dorpsstraat 71, 9980 Sint-Laureins - Contact: De Keyzer Filip, Dorpsstraat 112, 9980 Sint-Laureins (Tel.: 0498106055) ([email protected]) - Extra info: 10€ (31-40) / elke ronde 25€ premie - Med. Controle: Schautteet Arlette, Dorpsstraat 129, 9980 Sint-Laureins (093797070).

29/03 Wijnendale - Torhout (W) (1.12b)116 km - 690 EUR. Voorinschrijvingen: Stefaan Pollin, Oester-straat 3, 8820 Torhout (0476603301) ([email protected]). - I: Vermeersch Gilbert, Wijnendal-estraat 42, 8820 Torhout (050220112). - U: 13:15/14:15/14:30 - K: Naert Roger, H. Consciencestraat 1, 8820 Torhout - Contact: Pollin Stefaan, Oesterstraat 3, 8820 Torhout (Tel.: 0476603301) ([email protected]) - Extra info: 11 x 10,5 km

Men Juniors 1.1 UCI15/03 Grote Prijs Andre Noyelle Ieper (W) (Uci)97,6 km - 1215 EUR - Clubprijzen: 380 EUR. Voorinschrijvingen: Klaas Degruyter, Langepijpestraat 18/2, 8820 Torhout (0478584367) - I: Sporthalle I, Leopold 3-laan 18, 8900 Ieper (057239400). - U: 09:00/11:00/13:00 - K: Sporthalle I, Leopold 3-laan 18, 8900 Ieper - Contact: Luc Demeere, Stations-straat 52, 8900 Ieper (Tel.: 057202067 of 0475704002) ([email protected]) - Extra info: 81,6 km + 2 x 8 km / Briefing: 11u - Med. Controle: Hotel Regina, Grote Markt 45, 8900 Ieper - Website: www.kattekoers.be - Fotofinish: Rechts

22/03 Guido Reybrouck Classic Moerkerke-Damme (W) (Uci)118 km - 1000 EUR - Clubprijzen: 330 EUR - Bijkomende prijzen: 250 EUR. Voorinschrijvingen: Vanmoerkerke Hubert, (0473935790) ([email protected]). - I: Stad-huis, Markt, 8340 Damme - U: 11:15/12:15/14:30 - K: Sportpark, Meuleweg, 8430 Damme Oost - Contact: Van Nieuwkerke Hubert, Van Praetstraat 10, 8430 Moerkerke (Tel.: 0473935790) ([email protected]) - Extra info: 82 km + 6 x 6 km / 5€ (21-50) - Med. Controle: Dr Hutsebaut, Pastoriestraat, 8430 Moerkerke

Page 7: WBV-Nieuwsbrief 2015/04

NAQI® Start Oil

Beschermingbij regen

SprayBottleeasy-to-use15°C

25°C

Doelstelling:Licht opwarmende olie met een aan-genaam zacht gevoel. De NAQI® Start Oil vertraagt de warmte afgifte bij mil-de weersomstandigheden en regen.

Toepassing:Masseer de benen, armen, rug en nek zachtjes voor het sporten met de NAQI® Start Oil.

Verpakking:200ml (spray bottle)

NAQI® Cool down

Stimulatie

SprayBottleeasy-to-use

Doelstelling:Rustgevende tonic om het lichaam vóór – tijdens en na het sporten te verfrissen. Bevat essentiële oliën om de bloedcirculatie te stimuleren.

Toepassing:Spray de NAQI® Cool Down op het lichaam. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen.

Verpakking:200ml (spray bottle)

PREPARE - PROTECT - PERFORM

Juniores 1.1429/03 Trofee Van Haspengouw Aalst-St.-Truiden (Lb) (Icbvb)116 km - 1300 EUR - Clubprijzen: 380 EUR. Voorinschrijvingen: Kbwb - I: Sporting Aalst, Erberstraat 73, 3800 Sint-Truiden (Aalst) (0476351713). - U: 08:00/09:00/11:30 - K: Sporting Aalst, Erberstraat 73, 3800 Sint-Truiden (Aalst) - Contact: Pennings Victor, Piercostraat 49, 3401 Walshoutem (Tel.: 0476351713) (Fax: 011887654) ([email protected]) - Extra info: Tekenen wedstrijdblad: 10u-11u - Med. Controle: Kin. Frank Maes, Borgwormsesteenweg 29/B, 3800 Sint-Truiden - Website: www.trofeevanhaspengouw.be

Juniores 1.14.314/03 Koolskamp (W) (OO)78,4 km. - I: Café In De Zwaan, Kloosterstraat 9, 8851 Koolskamp (051746530). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sporthal De Ark, Mel-kerijstraat 2A, 8850 Ardooie - Contact: Patrick Provoost, Stijn Streuvelslaan 19, 8810 Lichtervelde (Tel.: 0496417561) ([email protected]) - Extra info: 14 ronden - Website: www.kampioenschapvanvlaanderen.be

14/03 Outrijve (W) (OO)71 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 90 EUR. - I: Café De Garage, Doorniksesteenweg 338, 8582 Outrijve (056645018). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Café De Garage, Doorniksesteenweg 338, 8582 Outrijve - Contact: Balcaen Kristof, Doorniksesteenweg 343, 8582 Outrijve (Tel.: 0475940596) ([email protected]) - Extra info: 10 x 7,1 km

15/03 Drieslinter (B) (OO)77 km - 500 EUR. - I: Atlas Linter, Pelsstraat, 3350 Linter (011783174). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Atlas Linter, Pelsstraat, 3350 Linter - Contact: Jan François, Eendenstraat 1, 3350 Linter (Tel.: 011782733) ([email protected]) - Extra info: 11 x 7 km - Med. Controle: Atlas Linter, Pelsstraat, 3350 Linter (011783174).

15/03 Grote Prijs Dcm (A) (OO)80 km - 500 EUR. - I: Parochiezaal Ter Heide, Schrieksesteenweg 71, 2221 Booischot Pijpelheide (0497725118). - U: 13:00/14:30/15:00 - K: Parochiezaal Ter Heide, Schriekse-steenweg 71, 2221 Booischot Pijpelheide - Contact: Verhoeven Wim, Moerstraat 45, 2221 Booischot (Tel.: 0497725118) - Extra info: 16 x 5 km - Med. Controle: Dr. Mariën, Meester Fritsstraat 1, 2221 Booischot

15/03 Knesselare (O) (OO)84 km - 500 EUR. - I: Café De Nobis, De Plaats 1, 9910 Knes-selare (0475939173). - U: 13:15/14:45/15:00 - K: Sporthal Flabbaert, Prinsengoeddreef 30, 9910 Knesselare - Contact: Vandenabeele Gerard, Blaktestraat 13, 9910 Knesselare ([email protected]) - Med. Controle: Sporthal Flabbaert, Prinsengoeddreef 30, 9910 Knesselare

15/03 Zingem-Zingem (O) (OO)80 km - 500 EUR. Voorinschrijvingen: Van Den Berghe Gunther, Strijpstraat 16, 9750 Zingem (0473852407) ([email protected]). - I: Café ´T Paradijs Bij Bassie, Dorpsstraat 11, 9750 Zingem (0478556798). - U: 14:00/14:45/15:00 - K: Gemeentelijke Turnzaal, Kruiskens-straat, 9750 Zingem - Contact: Van Den Berghe Gunther, Strijp-straat 16, Zingem (Tel.: 0473852407) ([email protected]) - Extra info: GP Café ´t Paradijs bij Bassie - Med. Controle: Café ‘t Paradijs Bij Bassie, Dorpsstraat 11, 9750 Zingem (0478556798).

21/03 Budingen Zoutleeuw (B) (OO)76,5 km - 500 EUR. - I: Tent, Leenhaagstraat 38, 3440 Zoutleeuw (0474438481). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Tent, Leenhaagstraat 38, 3440 Zoutleeuw - Contact: Stiers André, Klottenbergstraat 12A, 3440 Zoutleeuw (Tel.: 011588810) ([email protected]) - Extra info: 9 x 8,5 km - Med. Con-trole: Tent, Leenhaagstraat 38, 3440 Zoutleeuw (0474438481).

22/03 Izegem - Kachten (W) (OO)78 km - 500 EUR. - I: Café ´T Nieuw Gemeentehuis, Kachtem-splein 13, 8870 Izegem (051301745). - U: 13:00/14:15/14:30 - K: Sporthal ´T Sok, Hogestraat, 8870 Izegem - Contact: Norbert Vandommele, Wantje Pietersstraat 18, 8870 Izegem (Tel.: 0479327703) ([email protected]) - Extra info: 15 x 5,2 km - Med. Controle: Sporthal ´T Sok, Hogestraat, 8870 Izegem

22/03 Tessenderlo (Lb) (OO)88 km - 500 EUR. - I: Campus Russelberg, Gerhagenstraat 58, 3980 Tessenderlo - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Sporthal Rus-selberg, Gerhagenstraat 58, 3980 Tessenderlo - Contact: Rikke Van Meensel, (Tel.: 0496873795) ([email protected]) - Extra info: 16 x 5,5 km - Med. Controle: Sporthal Russelberg, Gerhagenstraat 58, 3980 Tessenderlo

22/03 Zottegem-Strijpen (O) (OO)86 km - 500 EUR. - I: Café De Luchtbal, Meerlaan 1, 9620 Zot-tegem (093600160). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Ontmoet-ingscentrum, Sint-Andriesweg 163, 9620 Zottegem-Strijpen - Contact: Curd Roelandt, Rijkestraat 9, 9620 Strijpen (Tel.: 0478382157) - Extra info: 11 ronden - Med. Controle: Luc Van Dorpe, Sint-Andriesweg 174, 9620 Zottegem

28/03 Werken (Kortemark) (W) (OO)78 km. Voorinschrijvingen: Vanthournout Erica, Steenstraat 55, 8610 Werken (Kortemark) ([email protected]). - I: OC Hemelsdaele, Vladslostraat, 8610 Werken-Kortemark - U: 13:30/14:30/15:00 - K: OC Hemelsdaele, Vladslostraat, 8610 Werken-Kortemark - Contact: Vanthournout Erica, Steenstraat 55, 8610 Werken-Kortemark (Tel.: 0496636921) ([email protected]) - Med. Controle: OC Hemels-daele, Vladslostraat, 8610 Werken-Kortemark

29/03 Beernem (W) (OO)70 km - 500 EUR. - I: Café De Bolzak, Wellingstraat 117, 8730 Beernem (0477517058). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Lokaal Judo, Wellingstraat, 8730 Beernem - Contact: Blomme Mark, Beekstraat 64, 8730 Oedelem ([email protected]) - Extra info: 9 x 7,8 km / 5€ (41-50) - Med. Controle: Café De Bolzak, Wellingstraat 117, 8730 Beernem

29/03 Wevelgem (W) (OO)60 km. - I: Café De Handboog, Kortrijkstraat 155, 8560 Wevel-gem (056403022). - U: 09:30/10:30/11:00 - K: Sporthal / Zwem-bad, Vanackerestraat 14, 8560 Wevelgem - Contact: Langedock Bernard, Groenestraat 44, 8560 Wevelgem (Tel.: 056415812) (Fax: 056420990) ([email protected]) - Med. Controle: Zwembad, Vanackerestraat 14, 8560 Wevelgem - Website: www.gent-wevelgem.be

Women Elite 1.2 UCI29/03 Gent-Wevelgem In Flanders Fields (W)116,5 km - 1645 EUR. Voorinschrijvingen: Koninklijke Velo Club Het Vliegend Wiel VZW, (056415812) - I: Rijselstraat 85, Ieper (0478504590). - U: 11:25 - K: Rijselstraat 85, Ieper - Contact: Hans De Clerck, Groenestraat 44, Wevelgem (Tel.: 0484364104) ([email protected]) - Extra info: Briefing: 10u25 - Med. Controle: Zwembad-Sporthalle, Vanackerestraat 14, Wevelgem - Website: www.gent-wevelgem.be

1.15 Dames Elite14/03 Oostduinkerke (Koksijde) (W)(OO)96 km - 500 EUR. - I: Café Visserswelzijn, Leopold 2-Laan 26, 8670 Oostduinkerke (058515841). - U: 12:45/14:45/15:00 - K: Gemeentelijke Sporthal, Hazebeekstraat 11, 8670 Oost-duinkerke - Contact: Van Leeuwen Christiaan, Leopold 2-Laan 24/101, 8670 Oostduinkerke (Tel.: 058593844) - Extra info: 13 x 7,4 km - Med. Controle: Gemeentelijke Sporthal, Hazebeek-straat 11, 8670 Oostduinkerke (058532001).

Page 8: WBV-Nieuwsbrief 2015/04

21/03 Zwevezele Ladies Classic (W) (OO)97,5 km - 500 EUR. - I: Café Drieweg, Zeswegestraat, 8750 Zwevezele - U: 13:45/14:30/14:45 - K: Sporthal De Zwaluw, Kasteelstraat, 8750 Zwevezele - Contact: Luc Allaert, (Tel.: 0475478777) ([email protected]) - Extra info: 15 x 6,5 km / GP Flora Lux - Med. Controle: Zeswegestraat 53C, 8750 Zwevezele (0476248308). - Website: www.zwevezelekoers.be

25/03 Grote Prijs Stad Waregem (W)(OO)77 km - 1000 EUR. Voorinschrijvingen: (0476940043) ([email protected]). - I: Jeugdcentrum, Zuider-laan, 8790 Waregem (0476940043). - U: 11:00/13:15/13:45 - K: Jeugdcentrum, Zuiderlaan, 8790 Waregem - Extra info: 7 x 11 km - Med. Controle: Regenboogstadion - Website: www.dwarsdoorvlaanderen.be

1.16 Dames Jeugd21/03 Zwevezele (W) (OO)58,5 km - 550 EUR. - I: Café Drieweg, Zeswegestraat, 8750 Zwevezele - U: 11:30/12:15/12:30 - K: Sporthal De Zwaluw, Kasteelstraat, 8750 Zwevezele - Contact: Luc Allaert, (Tel.: 0475478777) ([email protected]) - Extra info: 9 x 6.5 km / GP LIPCAS - Med. Controle: Zeswegestraat 53C, 8750 Zwevezele (0476248308). - Website: www.zwevezelekoers.be

22/03 Heule (W) (OO)69,7 km - 550 EUR. - I: Café De Zoeten Inval, Zegere Vanheule-straat 87, 8501 Kortrijk Heule - U: 13:15/14:45/15:00 - K: Sporthal, Lagaeplein, 8501 Kortrijk Heule - Contact: Desfossez Erik, (Tel.: 0495208856) ([email protected]) - Extra info: 17 x 4,1 km - Med. Controle: Sporthal

Nieuwelingen 1.17 NAT29/03 Aalst-St.-Truiden (Lb) (Top)72 km - 1200 EUR - Bijkomende prijzen: 300 EUR. Voorinschrijvingen: KBWB - I: Sporthal De Winning, Han-nuitstraat 8, 3890 Montenaken-Gingelom (0476351713). - U: 12:00/13:00/15:30 - K: Sporting Aalst, Erberstraat 73, 3800 Sint-Truiden (Aalst) - Contact: Pennings Victor, Piercostraat 49, 3401 Walshoutem (Tel.: 0476351713) (Fax: 011887654) ([email protected]) - Extra info: Kleedkamers start: Sporthal De Winning, Hannuitstraat 9, 3890 Montenaken-Ginge-lom / Tekenen wedstrijdblad: 14u-15u - Med. Controle: Kin. Frank Maes, Borgwormsesteenweg 29/B, 3800 Sint-Truiden - Website: www.trofeevanhaspengouw.be

1.17.3 Nieuwelingen14/03 Vollezele (B) (OO)60 km - 435 EUR. - I: Lokaal Café Dries, Molenstraat 2, 1570 Vollezele - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Café De Route, Molenstraat 1, 1570 Vollezele - Contact: Van Belle Lucien, Steenstraat 46, 1570 Vollezele (Tel.: 0474646189) - Med. Controle: Tent (Recht Over Café De Route), Steenweg Op Ninove, 1570 Vollezele

15/03 Drieslinter (B) (OO)56 km - 435 EUR. - I: Atlas Linter, Pelsstraat, 3350 Linter (011783174). - U: 11:30/12:45/13:00 - K: Atlas Linter, Pelsstraat, 3350 Linter - Contact: Jan François, Eendenstraat 1, 3350 Linter (Tel.: 011782733) ([email protected]) - Extra info: 8 x 7 km - Med. Controle: Atlas Linter, Pelsstraat, 3350 Linter

15/03 Grote Prijs DCM (A) (OO)55 km - 435 EUR. - I: Parochiezaal Ter Heide, Schrieksesteenweg 71, 2221 Booischot Pijpelheide (0497725118). - U: 11:00/12:30/13:00 - K: Parochiezaal Ter Heide, Schriekse-steenweg 71, 2221 Booischot Pijpelheide - Contact: Verhoeven Wim, Moerstraat 45, 2221 Booischot Pijpelheide (Tel.: 0497725118) - Extra info: 11 x 5 km - Med. Controle: Dr. Mariën, Meester Fritsstraat 1, 2221 Booischot

15/03 Ieper (W) (OO)50 km - 500 EUR. - I: KVK Westhoek, Picanollaan 1, 8900 Ieper (057201833). - U: 12:30/14:15/14:45 - K: KVK Westhoek, Picanol-laan 1, 8900 Ieper - Contact: Luc Demeere, Stationsstraat 52, 8900 Ieper (Tel.: 057202067 of 0475704002) ([email protected]) - Extra info: 42 km + 8 km - Med. Controle: Hotel Regina, Grote Markt 45, 8900 Ieper - Website: www.kattekoers.be

15/03 Oordegem (O) (OO)60 km - 435 EUR. - I: Ontmoetingscentrum, Oordegemdorp 1, 9340 Oordegem - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Ontmoetingscen-trum, Oordegemdorp 1, 9340 Oordegem - Contact: Patrick Beeck-man, Grote Steenweg 231, 9340 Oordegem ([email protected]) - Extra info: 12 x 5 km - Website: www.youtube.com/watch?v=KLQ0fMP3Jn8

15/03 Stekene (O) (OO)45,9 km - 435 EUR. - I: Kastelenhof, Bormtestraat, 9190 Stekene - U: 11:30/12:30/13:00 - K: Sporthal Stekene, Nieuwstraat, 9190 Stekene - Contact: Willy Goeman, Regentiestraat 46, 9190 Stekene (Tel.: 0479292179) - Med. Controle: Sporthal Stekene, Nieuwstraat, 9190 Stekene

21/03 Damme (W) (OO)55 km - 435 EUR - Bijk. pr.: 295 EUR. - I: Stadhuis Damme, Markt 1, 8340 Damme - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Turnzaal Oude School Damme, Burgstraat, 8340 Damme - Contact: Hubert Van-nieuwkerke, Van Praetstraat 10, 8340 Damme (Tel.: 0473935790) ([email protected]) - Extra info: regelmatig-heidscriterium 250€ (21/3 + 22/3) - Med. Controle: Stadhuis Damme, Markt 1, 8340 Damme - Website: www.GRClassic.be

21/03 Ichtegem (W) (OO)49,6 km - 500 EUR. - I: Café De Nieuwe Reiger, Diksmuidebaan 214, 8480 Ichtegem - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Sportcentrum, Keibergstraat, 8480 Ichtegem - Contact: Wim Mattheus, Mexico-straat 34, 8480 Ichtegem ([email protected]) - Extra info: 8 x 6,2 km - Website: www.dereigervrienden.be

22/03 Damme (W) (OO)54 km - 435 EUR - Bijk. pr.: 295 EUR. - I: Stadhuis Damme, Markt 1, 8340 Damme - U: 13:15/14:15/14:35 - K: Turnzaal Oude School Damme, Burgstraat, 8340 Damme - Contact: Hubert Vannieuw-kerke, Van Praetstraat 10, 8340 Damme (Tel.: 0473935790) ([email protected]) - Extra info: regelmatig-heidscriterium 250€ (21/3 + 22/3) - Med. Controle: Stadhuis Damme, Markt 1

22/03 Dilsen (Rotem) (Lb) (OO)54 km - 435 EUR. - I: Café Het Ford, Burg. Henrylaan 24, 3650 Dilsen (Rotem) (089755242). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Goyens Jozef, Burg. Henrylaan 7, 3650 Dilsen (Rotem) - Contact: Van-helden René, Kantonsweg 176, Dilsen (Rotem) (Tel.: 0479979783) ([email protected])

22/03 Kortemark-Edewalle (W) (OO)60 km - 435 EUR. - I: Café De Zoeten Inval, P.D. Vanhautestraat 17, 8610 Kortemark-Edewalle - U: 14:00/14:45/15:00 - K: O.C. Edewallehof, P.D. Vanhautestraat 10, 8610 Kortemark-Edewalle - Contact: Wim Vandecasteele, P.D. Vanhautesraat 17, 8610 Kortemark-Edewalle (Tel.: 051570925) ([email protected]) - Extra info: 15 x 4 km - Med. Controle: Café De Zoeten Inval, P.D. Vanhautestraat 17, 8610 Kortemark-Edewalle (051570925).

22/03 Temse, Wijk Velle (O) (OO)55 km - 435 EUR - Bijk. prijzen: 100 EUR. - I: Café The Falcon, Velle 139, 9140 Temse - U: 13:20/14:30/15:00 - K: Kleedkam-ers VK Velle, Achter Kerk Velle, 9140 Temse - Contact: Maarten Verhulst, Perstraat 25, 9120 Haasdonk (Tel.: 032903250) ([email protected]) - Extra info: 11 ronden

28/03 Rotselaar (B) (OO)64 km - 435 EUR. - I: Taverne ‘t Huis, Provinciebaan 18, 3110 Rotselaar (016445335). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Kantine De Vrede, Provinciebaan, 3110 Rotselaar - Contact: Gijbels François, Torenstraat 74, 3110 Rotselaar (Tel.: 016441344 of 0495274439) ([email protected]) - Med. Controle: Taverne T’ Huis, Provinciebaan 18, 3110 Rotselaar (016445335).

portieken publibogen neusborden 1 2 3 treden sport structures

LED structures

inflatable tents

quick up tubes displays cubes indoor banners specials

tenten spandoeken frames inflatable replica’s

vlaggen event flags totems safety products

promotional products

Thuis in alle sporten!HervaStadsestraat 51 • B - 2250 OLEN

T+32(0)14 55 69 22 • F+32(0)14 55 69 23www.herva.be • [email protected]

Dankzij het brede productgamma en de productiemogelijkheden van ons bedrijf is Herva sedert enkele jaren de partner voor tal van grote events, sportorganisa-ties, clubs en verenigingen. (Neem een kijkje bij onze refertenties)

De jarenlange ervaring maakt dat we de opgebouwde kennis in huis hebben om unieke, stevige en prachtige systemen te maken waar uw evenement of organisa-tie behoefte aan heeft.

De combinatie van eigen druk, confectie, metaal en lasatelier, maakt dat we zeer flexibel kunnen inspelen op zeer uiteen-lopende vragen en behoeftes.

Zoekt u een partner die uw dromen realiseert, dan bent u bij Herva sports aan het juiste adres!

Page 9: WBV-Nieuwsbrief 2015/04

28/03 Zandvoorde-Zonnebeke (W) (OO)64,8 km - 435 EUR. - I: Café Gildenhof, Zandvoordeplaats 32, 8980 Zandvoorde-Zonnebeke (057467234). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Zaal Edelweis, Zandvoordeplaats 32, 8980 Zandvoorde-Zonnebeke - Contact: Vandenbulcke Albert, Schottenlaan 10, 8980 Beselare-Zonnebeke (Tel.: 0478547185) ([email protected]) - Extra info: 12 x 5,4 km - Med. Controle: O.C. Zandvoorde, Zandvoordeplaats, 8980 Zandvoorde-Zonnebeke

29/03 Werken (Kortemark) (W) (OO)56 km. - I: OC Hemelsdaele, Vladslostraat, 8610 Werken-Kortemark - U: 14:00/15:00/15:30 - K: OC Hemelsdaele, Vlad-slostraat, 8610 Werken-Kortemark - Contact: Vanthournout Erica, Steenstraat 55, 8610 Werken-Kortemark (Tel.: 0496636921) ([email protected]) - Med. Controle: OC Hemels-daele, Vladslostraat, 8610 Werken-Kortemark

Klasse 1.18 (Am./Mas.) 1.12c Open (Am./Mas./Elzc/U23)

15/03 Nieuwrode (B) (Open)95 km - 450 EUR. - I: Café D´Hel, Dorp 17, 3221 Nieuwrode (016563081). - U: 13:00/14:15/14:30 - K: Parochiezaal, Losting, 3221 Nieuwrode - Contact: Smets Jos, ([email protected]) - Extra info: 9 x 10,6 km - Med. Controle: Parochiezaal, Losting, 3221 Nieuwrode

Gentlemen14/03 Schilde (A) (Gc)I: De Liebaard 64, 2970 Schilde - U: 16:30 - Contact: Roose Steven, Eugeen Van De Vellaan 64C, 2970 Schilde (Tel.: 0484739753) - Extra info: 20 x 1,1 km / Inwoners van de gemeente Schilde en omstreken / Leden van ambachtelijke- of werknemers- of werkgeversverenigingen

29/03 Ieper (W) (Cl)15 km. Voorinschrijvingen: De Jonckere Dennis, Sint-Hubrechts-plein 7/2, 8880 Sint Eloois Winkel (056503194) ([email protected]). - I: Feesttent, Markt, 8900 Ieper (0477396129). - U: 13:00 - Contact: Doise Bert, (Tel.: 0477573326) ([email protected])

29/03 Wevelgem (W) (Cl)15 km. Voorinschrijvingen: Langedock Bernard, Groenestraat 44, 8560 Wevelgem (056415812) ([email protected]). - I: Zwembad/Sporthal, Vanackerestraat 14, 8560 Wevelgem (0496593213). - U: 13:00 - K: Zwembad/Sporthal, Vanackere-straat 14, 8560 Wevelgem - Contact: Top Ortwin, Begoniastraat 7, 8560 Wevelgem (Tel.: 0496593213) - Med. Controle: Zwembad/Sporthal, Vanackerestraat 14, 8560 Wevelgem (0496593213).

Tijdritten28/03 Neerpelt (Lb) (Testtr)

Mountainbike15/03 Bree (Opitter) (Lb) (Xco)I: Voetbalterreinen KFC Opitter, Opstraat, 3960 Bree - U: Dikke banden race 1 (2008-2004) : 09:00/10:00 - U9 : 09:00/10:30 - Dikke banden race 2 (2003-1997) : 09:00/11:30 - U11 : 09:00/12:15 - U13 : 09:00/13:30 - U15 : 09:00/14:30 - Youngsters series : 09:00/15:45 - Contact: Werner Hilven, (Tel.: 0474803809) - Extra info: Youngsters series : dames jeugd, nieuwelingen, junioren

28/03 Pepingen (B) (Xco)Dikke Banden Race (7-11 jaar ) : 15’. KIDS SERIES U 9 (7+8 jaar) : 15’. Dikke Banden Race (12-18 jaar) : 30’. Kids SERIES U 11 (9 + 10) : 20’. Kids SERIES U 13 (11+12) : 30’. Kids SERIES U 15 (13+14) : 40’. - U: Dikke Banden Race (7-11 jaar ) : 12:45 - KIDS SERIES U 9 (7+8 jaar) : 13:30 - Dikke Banden Race (12-18 jaar) : 14:30 - Kids SERIES U 11 (9 + 10) : 15:15 - Kids SERIES U 13 (11+12) : 16:00 - Kids SERIES U 15 (13+14) : 16:45

29/03 Kluisbergen (O) (Tri)I: Taverne De Toren, Torendreef/Enclus Du Haut, 9690 Kluisber-gen - U: Promesse: 10:00 - Poussin: 10:00 - Benjamin: 10:00 - Minime: 10:00 - Cadet: 13:00 - Junior: 13:00 - Elite: 13:00 - Elite Dame: 13:00 - Contact: Marc Coen, ([email protected])

29/03 Pepingen (B) (Xco)ijkomende prijzen: 1525 EUR - Heren FUN B, Dames FUN B + inwoners: 50’ - 9:30 - Heren/Dames FUN A, meisje jeugd, jongens nieuweling: 60’ - 11:00. Heren junioren, Heren masters 2, Dames Elite + Bel: 80’ - 13:00. Heren Elite, Heren U23, Heren masters 1: 100’ - 15:00. - I: Einde Boekhoutstraat, Pepingen - K: Voetbal Pepingen, Vroembos, Pepingen - Contact: Leen Massaer, Boek-houtstraat 25, 1670 Pepingen (Tel.: 0478450970) ([email protected]) - Extra info: Inschrijven kan via de site van Wielerbond Vlaanderen - Med. Controle: Boekhoutstraat 25, 1670 Pepingen (0478450970).

BMX15/03 Wilrijk (A) (Promo)I: Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wilrijk - U: 09:00/10:30/11:30 - Contact: ([email protected]) - Extra info: Recreanten zijn welkom! - Website: www.antwerpbmx.be

22/03 Gent (O) (Flacup)I: Wielercentrum Eddy Merckx, Zuiderlaan8, 9000 Gent - U: blok 1: 10:00 - blok 2 en recreanten: 14:15 - K: Wielercentrum Eddy Merckx, Zuiderlaan 8, 9000 Gent - Contact: Kris Van De Voorde, Kiemerstraat 138, 9100 Sint-Niklaas (Tel.: 0475628934) ([email protected]) - Med. Controle: Wielercentrum Eddy Merckx, Zuiderlaan 8, 9000 Gent

29/03 Ranst (A) (Top)U: blok 1: 10:00 - blok 2: 14:15 - Contact: Rombouts Karin, Vaart-straat 160, 2520 Ranst (Tel.: 0473188579) ([email protected])

INDOOR15/03 Beringen - 3° Ronde Jeugd A+B (Lb) (Cbn)I: Sporthal Beverke, Beverpad, 3581 Beringen - Contact: Rudi Vanderstraeten, (Tel.: 0477540198) ([email protected])

22/03 Merelbeke - Finale (O) (Kwrn)I: Sporthal Ter Wallen, Sportstraat 1, 9820 Merelbeke - Contact: Van de Keere Veronique, (Tel.: 0494800217) ([email protected])

Promotionele Activiteiten15/03 Bree (Opitter) (Lb) (Nam)

28/03 Pepingen (B) (Nam)

p. 9 - Nieuwsbrief 3/2015 - 17 februari 2015

NATIONALE STRAFFENDe mededeling van de boetes geldt als oproep tot betaling binnen de voorziene tijd (15 dagen) – zie art. 112.24 van het sportreglement op rekeningnummer 393-0282000-13. Indien de boete niet binnen de 15 dagen na verschijning betaald is, wordt deze verdubbeld. Bij niet-betaling (8 dagen later) wordt de renner geschorst totdat de boete betaald is. 1Zw.F. = 0,82 €.

Datum Wedstrijd Cat. Naam UCI Code Boete Artikel Code sanctie (te vermelden bij betaling)

1/10/2014 Berlare El.Ind. HOUWLINGEN Adrian NED19531027€ 35,00 12.1.040.281/03/2015 Brussel-Opwijk El1.12.1VANHIE Francky BEL19630726€ 100,00 12.1.40.28.1 Brussel-Opwijk-01

Korte uitleg: wegens het niet opvolgen van de onderrichtingen van de commissarissen1/03/2015 Brussel-Opwijk El1.12.1VAN VELTHOVEN Mon BEL19531116€ 82,00 19.2.1 Brussel-Opwijk-02

Korte uitleg: langdurige beschutting geven achter een voertuig of in het spoor laten rijden8/03/2015 Brussel-Zepperen El1.12.1LOY Antoine BEL19960922€ 35,00 12.1.40.23.1 Brussel-Zepperen 1.12.1-01

Korte uitleg: niet toegestane bevoorrading in de eerste 50 km8/03/2015 Brussel-Zepperen El1.12.1ARIMONT Charlie BEL19960603€ 35,00 12.1.40.23.1 Brussel-Zepperen 1.12.1-02

Korte uitleg: niet toegestane bevoorrading in de eerste 50 km8/03/2015 Brussel-Zepperen El1.12.1DETILLOUX Christoph BEL19740506€ 200,00 12.1.40.23.1 Brussel-Zepperen 1.12.1-03

Korte uitleg: niet toegestane bevoorrading in de eerste 50 km

REGIONALE STRAFFENDe mededeling van de boetes geldt als oproep tot betaling binnen de voorziene tijd (15 dagen) – zie art. 112.24 van het sportreglement. Indien de boete niet binnen de 15 dagen na verschijning betaald is op rekeningnummer 393-0040402-42, wordt deze verdubbeld. Bij niet-betaling (8 dagen later) wordt de renner geschorst totdat de boete betaald is. 1Zw.F. = 0,82 €.

Datum Wedstrijd Cat. Naam UCI Code Boete Bijkomende sanctie Art. Rekeningnummer12/10/2014 Ronse-Kluisbergen Veld BAERT Andries BEL19970202 Uitsluiting uit de wedstrijd 12.1.040.47.2

Korte uitleg: passage in de materiaalpost zonder materiaalwissel1/03/2015 Opwijk 1.14.3 THAULEZ Soren BEL19980113 Startverbod

Korte uitleg: niet tonen van de sportpas 112.44/03/2015 Gooik 1.12B VAN DAMME Davy BEL19811022€ 50,00 1.12.040.29 393-0040402-42

Korte uitleg: onbehoorlijk gedrag tov sportafgevaardigden8/03/2015 Vollezele 1.12B DESCHEEMAEKER JanBEL19850826€ 65,00 Uitsluiting uit de wedstrijd 1.12.040.14 393-0040402-42

Korte uitleg: vrijwillig afwijken van het parcours proberen zich te laten klasseren zonder het hele parcours per fiets te hebben afgelegd

Page 10: WBV-Nieuwsbrief 2015/04

p. 10 - Nieuwsbrief 4/2015 - 10 maart 2015

CALENDRIER FCWB – 14/03 – 29/03

14.03.2015 1.12 CO Elites & Espoirs

Grandglise - Grand Prix Lucien Cambier Départ: 15h00. Inscriptions: 13h00 - 14h45. Distances: 121,2 km (12 x 10,1 km). Local inscriptions: Café «Le Réconfort» Rue de Tournai, 219 à 7973 Grandglise. Vestiaires: Café «Le Réconfort» Rue de Tournai, 219 à 7973 Grandglise. Prix: 620 € (30 prix) + rushes 200 € (20 prix). Infos: Cohen Philippe 003269560166 [email protected]

14.03.2015 1.18.1 CO

Amateurs & Masters

Jeneffe-en-Condroz Départ: 15h. Distances: 77 km (11t, A), 70 km (10t, B), 63 km (9t, C). Local inscriptions: Salle Eloy, café Jean Lizin. Vestiaires: Ecole Communale. Prix : Amat/Mast A 200€ (20p) Mast B 130 € (15p) + Mast C 130€ (15p). Infos: Guy Crasset [email protected]

14.03.2015 1.17 CO Débutants

Saint-Léger (Estaimpuis) Départ: 15h00. Inscriptions: 13h00 - 14h30. Distances: 59,8 km (10 tours). Local inscriptions: Café « Chez Yann », Place des Templiers 8, 7730 Estaimpuis. Vestiaires: Espace Citoyen, Rue de Pecq, 7730 Saint-Léger. Prix: 335 € (20 prix). Infos: Duqesnoy Marc 0032496257568 - 3256487568 [email protected]

14.03.2015 XC Kids

Dinant - Kid's Trophy O2Bikers Départ: Poussins : 12h30, Pupilles : 13h00, Benjamins : 14h00, Minimes: 15h00. Inscriptions: Dès 10h00. Local inscriptions: Plaine d’Herbuchenne, rue des Chevreuils, 2 à 5500 Dinant. Vestiaires: Plaine d’Herbuchenne, rue des Chevreuils, 2 à 5500 Dinant. Infos: Jean-Jacques Biettlot 0477350668 [email protected]

15.03.2015 1.12 CO Elites & Espoirs

Naast - Grand Prix Leseck Départ: 14h30. Inscriptions: 12h - 14h. Distances: 108 km (17 t). Local inscriptions: Café du Jeu de Balles, Place de Naast 7062. Vestiaires: Terrain de foot, Rue 5 Bonniers, 7062 Naast. Prix: 670 € (30 prix). Infos: Jean-Pierre Charon 067339002 [email protected]

15.03.2015 XC Féd. Toutes

catégories

Dinant - G-Skin Wallonia Cup #2 Départ: Débutants - Amateurs - Dames Jeunesse : 10h30. Juniors - Dames – Masters 2 : 12h30. Elites - Espoirs - Masters 1 : 15h00.. Inscriptions: Débutants - Amateurs - Dames Jeunesse : 8h30-10h00. Juniors - Dames - Masters 2 : 10h30-12h00. Elites - Espoirs - Masters 1 : 13h00-14h30.. Distances: Circuit 8,8 km. Local inscriptions: Quai de Meuse, 1 à 5500 Dinant. Vestiaires: Quai de Meuse, 1 à 5500 Dinant. Prix: 1200 € (+ classement final 1865 €). Infos: Jean-Jacques Biettlot 0477350668 [email protected]

15.03.2015 1.14 CO Juniors

Celles Départ: 15h. Inscriptions: 13h30 - 14h30. Distances: 81 km (14t). Local inscriptions: Hall des Sports, Rue Parfait, 7760 Celles. Prix: 397 € (20p). Infos: Detollenaere Nathalie 0477/506468 [email protected]

15.03.2015 1.17 CO Débutants

Cras-Avernas Départ: 13h30. Inscriptions: 11h30 - 13h00. Distances: 62 km (10t). Local inscriptions: Chapiteau Comite, en face du 12 Rue de Corthys. Vestiaires: Salle Christiaens Beton, Rue de Corthys 12, Cras-Avernas. Prix: 335 € (20p). Infos: Payez Christophe 0497/632310 [email protected]

15.03.2015

1.18.2 CO Amateurs &

Masters Open

Cras-Avernas Départ: 15h30. Inscriptions: 14h - 15h. Distances: 74,4 km (12x6,2). Local inscriptions: Chapiteau Comite, en face du 12 Rue de Corthys. Vestiaires: Salle Christiaens Beton, Rue de Corthys 12, Cras-Avernas. Prix: 200 € (A, 20p), 130 € (B, 15p), 130 € (C, 15p). Infos: Payez Christophe 0497/632310 [email protected]

15.03.2015 Enduro

Esneux - Easyphone Cup Départ: 9h30. Inscriptions: 8h15 - 9h00. Distances: 25 km dont 8 spéciales. Local inscriptions: Rue du parc du Mary, 4130 Esneux. Infos: Patric Maes 043714792 [email protected]

18.03.2015 1.12 CO Elites & Espoirs

Esplechin - 15e Memorial Pierre Dewailly Départ: 15h. Inscriptions: 13h30 - 14h30. Distances: 120 km (10t). Local inscriptions: Café La Bascule, 11 rue longue, 7502 Esplechin. Prix: 670 € (30p). Infos: Deweerd Patrick 0474/283809 [email protected]

21.03.2015 XC Kids Thieusies - Kid's Trophy O2Bikers Local inscriptions: Abbaye de St Denis Rue de la filature 4, 7034 St Denis. Infos: Marc Godart 0479/737.919 [email protected]

21.03.2015 1.17 CO Débutants

Pommeroeul - GP Ronald Artisson Départ: 15h. Inscriptions: 13h15 - 14h50. Distance : 64,5 km (15t) Local inscriptions: Café Nico, Rue Quai du Rieu, Pommeroeul. Prix: 385 € (30p). Infos: Liegeois Claude 0473671729

21.03.2015 1.14 CO Juniors

Soumagne Départ: 15h. Inscriptions: 13h30 - 14h30. Distances: 74,8 km (11t). Prix: 397 € (20 p). Infos: Christian Lebeau 04/3445762 ou 0494/405727 [email protected]

Page 11: WBV-Nieuwsbrief 2015/04

21.03.2015 1.18.1 CO

Amateurs & Masters

Soumagne Départ: 12h30 (A) et 10h30 (B & C). Inscriptions: 11h - 12h15 (A) et 9h30-10h15 (B& C). Prix: 200 € (A, 20p), 130 € (B, 15p), 130 € (B, 15p). Infos: Christian Lebeau 04/3445762 ou 0494/405727 [email protected]

22.03.2015 1.17 CO Débutants

Courcelles Départ: 15h. Inscriptions: 13h30 - 14h30. Distances: 59,4 km (9t). Local inscriptions: Ecole industrielle, Place Franklin Roosvelt 2, 6180 Courcelles. Prix: 385 € (30p). Infos: Steels Christine 0476/345093 [email protected]

22.03.2015 1.18.1 CO

Amateurs & Masters

Seneffe Départ: 15h00 (Amateurs, Masters A et B) et 13h00 (Masters C). Inscriptions & Vestiaires Chapiteau, Rue A. Nobel (Zoning de la Marlette). Prix : Amat/Mast A 200€ (20p) Mast B 130 € (15p) + Mast C 130€ (15p). Infos: Guy Crasset 0495/540325 [email protected]

22.03.2015 XC Féd. Toutes

catégories

Thieusies - G-Skin Wallonia Cup #3 Départ: Débutants - Amateurs - Dames Jeunesse : 10h30. Juniors - Dames – Masters 2 : 12h30. Elites - Espoirs - Masters 1 : 15h00.. Inscriptions: Débutants - Amateurs - Dames Jeunesse : 8h30-10h00. Juniors - Dames - Masters 2 : 10h30-12h00. Elites - Espoirs - Masters 1 : 13h00-14h30.. Prix: 1200 € (+ classement final 1865 €).

22.03.2015 1.12 CO Elites & Espoirs

Beloeil Départ: 15h. Inscriptions: 13h15 - 14h30. Distances: 120 km (14t). Local inscriptions: Ecole communale, Rue de Mons, 7970 Beloeil. Prix: 670 € (30 p) + 10 € du 31e au 40e. Infos: Liégeois claude 0473/671729 [email protected]

25.03.2015 1.12 CO Elites & Espoirs

Esplechin - GP des commerçants Départ: 15h. Inscriptions: 13h30 - 14h30. Distances: 120 km (10t). Local inscriptions: Café La Bascule, Rue Longue 11, 7502 Esplechin. Prix: 670 € (30p). Infos: Deweerd Patrick 0474283809 [email protected]

28.03.2015

1.18.2 CO Amateurs &

Masters Open

Montroeul Départ: 14h00. Inscriptions: 12h30 - 13h30. Distances: 81,2km (14t). Local inscriptions & Vestiaires: Ecole Communale, rue de la Citadelle 8, Montroeul-sur-Haine. Infos : Lai Maria Pai (0478/799301) [email protected]

28.03.2015 1.12 EL Elites & Espoirs

Polleur Départ: 13h40. Inscriptions: 11h30 - 13h00. Distances: 111,4 km (94,8 + 2x8,3). Local inscriptions: Salle "La Hoëgne" – Place Ste Sévère à 4910 Polleur. Prix: 800€ (30p) + 100 € GPM (3p). Infos: Julien Bertrang 087/227.328 [email protected]

28.03.2015 1.17 CO Débutants

Polleur Départ: 14h. Inscriptions: 13h - 13h45. Distances: 50,6 km (23x2,2). Local inscriptions: Salle "La Hoëgne" – Place Ste Sévère à 4910 Polleur. Vestiaires: Ecole primaire communale – Place Ste-Sévère à 4910 Polleur. Prix: 447 € (30p). Infos: Julien Bertrang 087/227.328 [email protected]

28.03.2015 1.14 CO Juniors

Anvaing - GP Degrendele Départ: 15h. Inscriptions: 13h15 - 14h30. Distances: 93 km (12 t). Local inscriptions: Maison de Village, Drève 1, 7910 Anvaing. Vestiaires: Maison de Village, Drève 1, 7910 Anvaing. Prix: 608 € (30 prix). Infos: Dominique Krikilion [email protected]

29.03.2015 1.16 CO Dames

Jeunesse

Wodecq Départ: 13h. Inscriptions: 11h30 - 12h30. Distances: 57,6 km (8t). Local inscriptions: Ecole communale, 3 rue du Vieux Moulin, Wodecq. Vestiaires: Ecole communale, 3 rue du Vieux Moulin, Wodecq. Prix : 2x 250€. Infos: Leroy Jean-François 068/337781 [email protected]

29.03.2015 1.17 CO Débutants

Wodecq Départ: 15h30. Inscriptions: 14h - 15h. Distances: 57,6 km (8t). Local inscriptions: Ecole Communale, Rue du vieux moulin 3, Wodecq. Prix: 335 € (20p). Infos: Jean-François Leroy 068/337781 [email protected]

29.03.2015 1.18.3 CO Rég. Loisirs

Charneux Infos: Guy Crasset [email protected]

29.03.2015 XC Prov.

Toutes catégories

Meix-devant-Virton - G-Skin MTB Trophy Départ: 15h00. Inscriptions: 13h30 - 14h45. Distances: 1h (Dames, Déb, Jun.) et 1h30 (Elites, Esp., Mast.). Inscriptions & Vestiaires: Chapiteau. 20, rue de la Trembloie 6769 Meix-dvt-Virton. Infos: HUBERT Anthony 0495774692 [email protected]

29.03.2015 1.12 CO Elites & Espoirs

Florennes – GP Scieur Lambot Départ: 15h00. Inscriptions: 13h30 - 14h30. Distances: 114,8 km (14t). Inscriptions & Vestiaires : Ecole des Récollets, Rue Rohan Chabot.. Prix : 620€. Infos : M Bouillot 0497/823181 [email protected]

29.03.2015 1.14 CO Juniors

Florennes – GP Scieur Lambot Départ: 12h00. Inscriptions: 10h30 - 11h30. Distances: 73,8 km (9t).Inscriptions & Vestiaires : Ecole des Récollets, Rue Rohan Chabot.. Prix : 445€ (30pr). Infos : M Bouillot 0497/823181 [email protected]

p. 11 - Nieuwsbrief 4/2015 - 10 maart 2015

Page 12: WBV-Nieuwsbrief 2015/04

Wielrenners zijn gepassioneerd door hun sport. Zij willen excelleren, hun grenzen verleggen, zeker niet onderdoen.

Bioracer is geboren uit passie voor het wielrennen. Ieder van ons wordt gedreven door innovatie en streeft naar klantentevredenheid. Wij zijn trots op onze producten. Elke stof wordt wetenschappelijk getest op biomechanische eigenschappen. Elk design moet het vorige overtreffen. Opdat elke renner van jouw club met trots je kleuren draagt.

Ben je op zoek naar kleding voor je team? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via [email protected]

www.facebook.com/bioracerbelgium

Like

www.bioracer.com // twitter.com/bioracer

BIO_AdvertentieTEAM_A4.indd 1 13/02/15 11:31