Vips & Friends herfst 2015

Click here to load reader

 • date post

  23-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  222
 • download

  4

Embed Size (px)

description

Vips & Friends is hét regionale magazine ('t Gooi, Eemland, De Vechtstreek, Almere, e.o.) voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alle trends op lifestylegebied.

Transcript of Vips & Friends herfst 2015

 • by Bianca

  HERFST 20 15 T GOOI, EEMLAND, DE VECHTSTREEK & OMGEVING

 • PASVORMEN & LENGTEMATEN (MAAT 34-48)

  PUURbroeken | Kerkstraat 63-36 (GOOISCHE BRINK) | HILVERSUM | 035-6214229 | www.puurbroeken.nl

  d a m e s b r o e k e n s p e c i a l i s tB R O E K E NP U U R

 • S O F T N E S S

  F R O M A N O T H E R

  D I M E N S I O N

  ECCO Soft 7 celebrates the classic

  sneaker virtues. What you get is soft

  beautiful leathers framed in a confident

  high-top sneaker silhouette based on

  Scandinavian design values. And you

  have black and white to choose from.

  ITS BLACKITS WHITE

  ECCO STORE HILVERSUM VAN WONDEREN SCHOENMODELeeuwenstraat 28-32 1211 EV Hilversum Tel. 035-6247628www.ecco-schoenen.com

 • VINGA Vinga is de naam van het meest exclusieve bed van Carpe Diem met vijf onafhankelijke instelbare segmenten, ontwikkeld met het oog op drukontlasting en functionaliteit. De Vinga is uitgerust met het unieke gepatenteerde contour pocket system van Carpe Diem Beds voor maximale drukontlasting en slaapcomfort. De extra instelmogelijkheden van dit bed, zoals voor nek- en voeteneinde, creren nieuwe mogelijkheden en vormen, alles gericht op uw welbevinden en uw lichaam.De Vinga is voorzien van trillingsmassage, een lendesteun voor uitstekend zitcomfort en een prettige nachtverlichting die naar behoefte kan De Vinga is voorzien van trillingsmassage, een lendesteun voor uitstekend zitcomfort en een prettige nachtverlichting die naar behoefte kan worden ingeschakeld. De stijlvolle elegante vorm en uitvoering maken dit bed even uniek als het eiland Vinga waaraan het zijn naam ontleent.

 • Vby Bianca h 5

  VIPS & FRIENDS by Bianca

  ISSN2405-6820

  Regio-Editiet Gooi, Eemland,De Vechtstreek & Omgeving

  UitgeverSplint Media B.V.Postbus 1015 | 1200 BA Hilversuminfo@splintmedia.nl

  SalesBianca Krijnen-Splint bianca@vips-friends.nlDennis Krijnen dennis@vips-friends.nlFarina Drupsteenfarina@vips-friends.nl

  Hoofd RedactieBy Bianca

  VormgevingMaarten de BoerSplint Media Designdesign@vips-friends.nl

  RedactieGerda Preusting Muril KleisterleeLutske BonsmaHans van SunderAnja Lodderredactie@vips-friends.nl

  FotografieTon Kastermans Fotografie

  DistributieKoos Splint

  DrukVan der Weij BV

  VerspreidingVia postcodesegmentatie door de gehele regio en via alle deelne- mende participanten, restaurants, golfbanen, sportscholen, Beauty- en Wellnesslocaties en diverse leestafels.

  VIPS & FRIENDS by BiancaAlle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever of auteursrechthebbende worden overgenomen of vermenigvuldigd.

  COLOFON

  Als ik vroeger terugkwam van vakantie was het eerste dat ik vrijwel direct deed: naar de fotozaak rennen en al mijn fotorolletjes inleveren. Benieuwd als ik was naar hoe flat-teus we op de foto zouden staan, en om familie en vrien-den de mooie bestemming en activiteiten in het zelf geknutselde fotoalbum te laten zien. Leuk om te maken en een mooi moment om de herinneringen op te halen. Ik weet nog dat na een bezoek aan Euro Disney onze fotorol-letjes spoorloos waren bij de ontwikkelaar. Aangezien dat het enige fotomateriaal was dat we hadden gemaakt, wa-ren wij natuurlijk lichtelijk in paniek. Gelukkig dook na een paar dagen alsnog het verdwenen materiaal op.

  Maar wat is er een hoop veranderd! Het gemak van van-daag de dag, elk moment wel een fotomomentje kunnen creren en direct beschikbaar hebben in digitale vorm, is fantastisch. De selfies en andere vormen van beeld vlie-gen je om de oren, maken het delen zoveel gemakkelijker en sneller, maar soms ook onpersoonlijk en massaal. Het bijna ambachtelijke proces van vroeger en het samen op de bank fotos of dias kijken, is hierbij verloren gegaan, wat toch wel heel erg jammer is.

  Ik betrapte mezelf erop dat ik een slordige 2.600 fotos op de tablet heb staan (nog) niet laten afdrukken, zonde! Inmiddels heb ik een hele reeks aan weekendjes weg, va-kanties en gewoon leuke momenten uit het dagelijkse leven uitgezocht en laten afdrukken. Nu nog een (paar) fotoalbum(s) kopen...

  Wanneer hebt u voor het laatst een fotoalbum gemaakt?

  Met een FRIENDS groet,Bianca Krijnen - SplintUitgever

  Voorwoord

  VINGA Vinga is de naam van het meest exclusieve bed van Carpe Diem met vijf onafhankelijke instelbare segmenten, ontwikkeld met het oog op drukontlasting en functionaliteit. De Vinga is uitgerust met het unieke gepatenteerde contour pocket system van Carpe Diem Beds voor maximale drukontlasting en slaapcomfort. De extra instelmogelijkheden van dit bed, zoals voor nek- en voeteneinde, creren nieuwe mogelijkheden en vormen, alles gericht op uw welbevinden en uw lichaam.De Vinga is voorzien van trillingsmassage, een lendesteun voor uitstekend zitcomfort en een prettige nachtverlichting die naar behoefte kan De Vinga is voorzien van trillingsmassage, een lendesteun voor uitstekend zitcomfort en een prettige nachtverlichting die naar behoefte kan worden ingeschakeld. De stijlvolle elegante vorm en uitvoering maken dit bed even uniek als het eiland Vinga waaraan het zijn naam ontleent.

  Die goeieouwe tijd...

 • Liefde voor het vak & Passie voor het merk

  Jan de Jong Amersfoort - Hilversum

  Jan de Jong Amersfoort Jan de Jong Hilversum www.jandejongbmw.nl Ruimtevaart 2 Bussumergrintweg 12 info@jandejongbmw.nl3824 MX Amersfoort 1217 BP Hilversum www.jandejongmini.nlT 033-4621500 T 035-6241156 info@jandejongmini.nl

 • IINHOUDby Bianca h 7

  NR. 19 - HERFST 2015

  Kristel van Valkenhoef 8

  Veelzijdige Bridget 16

  Danny Vera's | New Black & White 38

  Karin Slaughter | Mooie meisjes 40

  Luuk Ikink | Radio-nerd raakt verslaafd aan televisie maken 46

  Suzanne Loggere 50

  Michel Kappen | Beleggen in whisky 72

  Van Gogh Museum | Restauratie moet omkeerbaar zijn 80

  8

  50

  72

  16

 • K8 f Vips & Friends

  Kristel van Valkenhoef

  Als model kun je snel vergeten wie je bent

 • Kby Bianca h 9

  Fashionweek London, Milaan, Parijs, New York. Grazia, Vogue, Harpers Bazaar en Marie Claire. Kristel van Valkenhoef werkt al tien jaar als internationaal fotomodel. Met haar vriend William en dochtertje Nora van anderhalf woont ze in New York.

  Ruim twee jaar na de eerste e-mail heeft Van Valkenhoef tijd voor een interview. Ze heeft dus een overvolle agenda, maar hoe bekend is ze? Tja, hoe kun je dat meten?, vraagt ze zich hardop af. Als je in tijdschriften staat en veel shows loopt,

  word je bekend. Als je veel fittings doet, ben je niet be-kend, maar kun je veel geld verdienen. In de US krijg je een 0-1 visum (voor vreemdeling met buitengewone kwaliteit, red.) als je heel goed in je vak bent. Dat visum krijg ik al jaren. Dat zegt genoeg, denk ik. In de mode ben ik bekend; bij het grote publiek niet.

  Hoe het begonMijn zus had fotos naar een modellenbureau gestuurd. Ik was toen veertien en droeg een beugel. Ik kreeg als reac-tie: probeer het over een paar jaar nog maar eens. Dat heb ik gedaan en in 2005 kreeg ik mijn eerste opdrachten. Snel daarna wilde een bureau in Parijs me graag. Ik dacht: als ik over een jaar voor mezelf kan zorgen, blijf ik dit doen. Nu zijn we tien jaar verder.

  Fit en slank blijvenHoe blijft Van Valkenhoef blauwe ogen, strakke kaaklijn, melkwitte huid slank en fit? Mijn dieet is eten waar mijn lichaam om vraagt. Als je zin hebt in pasta, moet je het gewoon eten. Als je dat niet doet, eet je s avonds een zak chips leeg. Ook veel bewegen en power lifting zijn belang-rijk. Daardoor krijg je meer spiermassa en meer spieren betekent een hogere verbranding. Doe ik er wat voor om fit te zijn? Ja. Voelt het alsof ik er wat voor doe? Nee. Het is mijn lifestyle.

  Veoir magazineJe kunt dit werk niet eeuwig doen. Ik denk wel na over wat ik hierna wil doen, maar ik heb geen haast. Ik besteed nu al mijn vrije uren aan Veoir magazine. Dat is ook mijn baby, zegt Van Valkenhoef trots terwijl ze een exemplaar laat zien. In het blad staan arty fotos van nieuwe en bekende modellen. Het is high end fashion, storytelling, nieuwe de-signers. We proberen te vermijden dat het bekendste mo-del op de cover staat en we plaatsen geen advertenties.

  Naam: Kristel van ValkenhoefLengte: 1.78mMaten: 83-63-88Gewicht: 56 kiloSchoenmaat: 40Kleur ogen: blauwHaarkleur: blondBureau: Max Models

  Tekst: Lutske Bonsma

  Fotografie: Ryan Michael Kelly (pagina 8) & William Lords

 • B10 f Vips & Friends

  Beauty

  WAAN JE IN DE KLEURRIJKE WERELD VAN MELLI MELLO. U voelt zich romantisch, ontspan-nen, verfrist of energiek met de intense geuren van de Melli Mello Bath & Body collectie; A fabulous addition to your home!De nieuwe Gift Sets van Melli Mello komen in 4 verschillende geuren & designs. Geweldig om cadeau te geven en te krijgen. Vanaf oktober verkrijgbaar.

  DE WERELD VAN JANZENOnweerstaanbaar en ontspannen. JANZEN staat voor puur, open en echt. Huisgeuren, body-producten en bad accessoires die altijd rust uitstralen en energie geven. Zuiver, heerlijk ongecompliceerd en bereikbaar. 100% Dutch.

  ODE AAN DE PERSOONLIJKE PRESTATIES VAN DE MAN De BOSS-man heeft een uitstraling waarmee hij op zijn eigen, unieke manier verleidt. Hij weet dat zacht gefluistermeer indruk maakt dan een schreeuw. De nieuwe GEUR onthult een ander aspect van de BOSS-man. Dit par-fum is een ode aan zijn persoonlijke presta-tiesin plaats van zijn zakelijke. Dit is een man wiens succes altijd verleidelijk is gebleken. Je ziet het meteen aan zijn uitstraling, de snit van zijn pak en aan zijn zelfverzekerde charisma. Precies dezelfde eigenschappen zijn nu vervat in een ge