Vigelandstraat 16 def

download Vigelandstraat 16 def

of 8

 • date post

  26-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  216
 • download

  0

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Vigelandstraat 16 def

 • Appartement

  Vigelandstraat 16Den Haag

  Het beste van bestaand en nieuwNieuwbouw

  BFD Vigelandstraat 16.indd 1 28-03-13 10:13

 • Een bijzonder woongebouw in Noorse stijlDit fraai vormgegeven, kleinschalige blauwe appartementengebouw ligt aan de rand van de wijk Wateringse Veld, in het zuidwesten van Den Haag. De architectuur van het gebouw aan de Vigelandstraat en van de omliggende woningen en gebouwen - is genspireerd op Scandinavi. Dat ziet u onder meer terug in de kleuren, die de koelte van Noorwegen weerspiegelen. En in het materiaalgebruik: hier is materiaal toegepast met de warme uitstraling van hout, maar dan onderhoudsvrij en duurzaam. Naast hout en kleur vormen water en groen belangrijke elementen in de wijk. Overal ziet u waterweggetjes, openbaar groen en mooie boompartijen. Al deze ingredinten geven dit buurtje in de Wateringse Veld een heel eigen identiteit.

  Fantastisch licht driekamerappartementHet driekamerappartement aan de Vigelandstraat 16 ligt op de tweede verdieping en is heerlijk licht, dankzij het ontwerp met veel ramen. Met een woonoppervlak van zon 95 m een ideale woning voor wie nt dat beetje extra ruimte zoekt in een nieuw appartement met een uitstekende ligging. Vanuit de centrale entree bereikt u uw appartement met de lift of de trap. De woonkamer met open keuken heeft een breedte van zon 6,9 meter en ter plaatse van de keuken zelfs een royale 9,5 meter. De schuifpui in de woonkamer leidt naar het, deels inpandige, balkon waar u fraai uitzicht heeft over de woonwijk beneden u. Vanuit de entree bereikt u het toilet, de cv-unit en een ruime bergkast. Ook de twee slaapkamers van respectievelijk 12,2 en 9 m en de badkamer komen uit op de hal.

  2

  BFD Vigelandstraat 16.indd 1 28-03-13 10:13

 • 3Inclusief/exclusiefEen priv-parkeerplaats en -fietsenberging op de begane grond behoren bij het appartement. Het appartement is uitgerust met een video-installatie, zodat u kunt zien wie er beneden bij u aanbelt. Het appartement wordt verder casco opgeleverd, zonder keuken en sanitair. Uiteraard is het mogelijk om de woning geheel naar eigen stijl en smaak af te werken met de afbouwpakketten van Nieuwbouwdirect.

  Wateringse VeldWateringse Veld is een grote, groene, nieuwe wijk in het Haagse stadsdeel Escamp. De wijk is opgebouwd met een zogenoemde eilandjesstructuur, met veel water tussen de verschillende woongebouwen. Bij de inrichting is veel aandacht geschonken aan uitgebreide voorzieningen, zoals winkelcentra, scholen en speeltoestellen.

  Water en groenDoor heel Wateringse Veld slingert een water- en groenzone waardoor de natuur ruim baan krijgt. Centraal in de wijk, ten noorden van het Oosteinde, ligt het Vlietpark, het in Engelse Landschapsstijl ontworpen wijkpark. Heerlijk recreren kan natuurlijk ook op het strand of in het Westland, waar u na een leuke fietstocht zo bent. In recreatief natuurgebied de Uithof waar ook een groot in- en outdoorsportcentrum is of in het uitgestrekte groengebied Madestein kan elke sportieveling zich goed uitleven.

  Winkelen naar hartelustEr zijn allerlei mogelijkheden om te winkelen in en om de Wateringse Veld. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de buurtwinkelcentra aan het Parijsplein of in Hoge Veen. De Leyweg, Rijswijk, Wateringen, Delft en Den Haag zijn goed en snel bereikbaar voor wie uitgebreidere winkelbehoeften heeft.

  Uitstekend bereikbaarDwars door de wijk lopen een aantal karakteristieke wegen met de oorspronkelijke lintbebouwing. De Laan van Wateringse Veld is de centrale toegangsweg, van waar u snel op de grote weg bent naar het Westland of andere steden in de omgeving f in een minuut of twintig naar de Haagse stad rijdt. Ook de bussen en de twee tramlijnen (16 en 17) rijden over deze laan. Fietsers hebben diverse handige en snelle routes door de wijk. De fietsroutes zijn verbonden met de recreatieve groengebieden in de omgeving.

  De

  foto

  s g

  even

  een

  imp

  ress

  ie v

  an d

  e in

  rich

  tin

  gs-

  en

  sfe

  erm

  og

  elijk

  hed

  en.

  BFD Vigelandstraat 16.indd 2 28-03-13 10:13

 • 4Plattegrond

  BFD Vigelandstraat 16.indd 3 28-03-13 10:13

 • Appartement Vigelandstraat 16

  Gelegen op de tweede verdieping Totaal woonoppervlak circa 95 m Lichte woonkamer met open keuken circa 49 m (Deels inpandig) balkon met uitzicht over de wijk Twee slaapkamers Ruime badkamer Priv-parkeerplaats en -berging in de stallingsgarage Casco opgeleverd zonder keuken, sanitair en tegelwerk

  5

  BFD Vigelandstraat 16.indd 4 28-03-13 10:13

 • www.nieuwbouwdirect.nl6

  Direct beschikbare

  nieuwbouwwoningen

  Afbouw naar keuze

  Energiezuinig

  NieuwbouwdirectHet beste van bestaand en nieuw

  Uw droomhuis, waarin u al uw woonwensen kunt realiseren. Waarbij u profi teert van nieuwbouw, van fi nancile voordelen en van wooncomfort. n waarbij u niet lang op de sleutel hoeft te wachten. Die woning gaat u vinden in het gevarieerde aanbod van Nieuwbouwdirect, dat het beste van bestaand en nieuw combineert.

  Woningbezichtiging mogelijkHet grote voordeel van een bestaande nieuwbouwwoning is misschien wel dat u niet vanaf een bouwtekening koopt. U kunt met eigen ogen de woning zien en direct de sfeer proeven van het huis, de straat en de omgeving. Vaak kunt u zelfs al kennismaken met uw buren.

  Eerste bewonerAls u een huis of appartement via Nieuwbouwdirect koopt, bent u de eerste bewoner van deze woning. U kunt de woning naar keuze laten afbouwen zoals u dat wilt. U heeft dus alle ruimte voor uw eigen woonwensen.

  Sleutel snel in handenEen Nieuwbouwdirect-woning is op heel korte termijn beschikbaar. Wanneer u uw handtekening onder het koopcontract zet, kan de woning indien gewenst naar uw smaak worden afgebouwd. Binnen drie maanden woont u in uw nieuwe huis of appartement!

  www.nieuwbouwdirect.nl6

  BFD Vigelandstraat 16.indd 5 28-03-13 10:13

 • Rabobank. Een bank met ideen.

  Een huis moet rust geven. Dat is het idee.

  Bouwfonds OntwikkelingWaarschijnlijk kent u de naam Bouwfonds al. Geen wonder: in Nederland staan inmiddels meer dan 250.000 woningen waar onze naam aan verbonden is, en daar komen per jaar gemiddeld 5.000 bij. Woningen voor starters, woningen voor gezinnen. Betaalbare woningen maar ook luxe villas. Zo maken we aangenaam wonen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar.

  De kwaliteit van wonen wordt niet alleen bepaald door de woning, maar ook door de woonomgeving. Bij het ontwikkelen van woningen houden we daarom direct rekening met zaken als infrastructuur, voorzieningen en openbare inrichting. Zo bent u niet alleen verzekerd van een comfortabele woning, maar ook van een prettige woonomgeving. Ons motto is: Vormgeven aan vooruitgang.

  Bouwfonds Ontwikkeling is als onderdeel van de Rabobank Groep sinds jaar en dag verankerd in de Nederlandse samenleving. De krachtenbundeling op het gebied van ontwikkeling en fi nanciering levert voor de consument niet alleen een zorgvuldig ontwikkelde woning op, maar ook een gunstig fi nancieel plaatje. De lokale Rabobank zal in een persoonlijk gesprek een perfect op de koper toegesneden hypotheekadvies kunnen neerleggen.

  En dat is nu precies waar het allemaal om gaat!

  7

  Is dit uw droomhuis?U ziet uzelf al wonen in de prachtige omgeving van Den Haag. U heeft het droomhuis gevonden wat bij u past. Maar u wilt natuurlijk weten of deze woning ook binnen uw bereik ligt. Neem hiervoor contact op met een van de adviseurs van Rabobank Den Haag e.o. Samen bekijken ze met u wat de mogelijkheden zijn. Bel voor het maken van een afspraak naar [070] 371 88 88.

  www.rabobank.nl/denhaagTel: [070] 371 88 88

  BFD Vigelandstraat 16.indd 6 28-03-13 10:13

 • Voorbehoud verkoopdocumentatieDeze brochure is met zorg samengesteld en geeft een zo goed mogelijk beeld van de te koop staande woning(en).

  Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden.

  Informatie en verkoop

  Bouwfonds Ontwikkeling Regio Zuid-WestPoortweg 22600 AB Delft(015) 276 04 00verkoop.delft@bouwfonds.nl

  Olsthoorn Makelaars Santiagosingel 12548 HN Den Haag(070) 308 46 56info@olsthoornmakelaars.nl

  www.nieuwbouwdirect.nl

  BFD Vigelandstraat 16.indd 7 28-03-13 10:13