Verzamelalbum SC Valburg

of 21 /21
SEIZOEN 2011 - 2012

Embed Size (px)

description

Dit is het verzamelalbum van de unieke voetbalplaatjes actie van SC Valburg bij ATTENT Kamps

Transcript of Verzamelalbum SC Valburg

Page 1: Verzamelalbum SC Valburg

SEIZOEN 2011 - 2012

Page 2: Verzamelalbum SC Valburg

Voorw

oord

3

Beste voetballiefhebbers,

Eindelijk is het dan zo ver. Leden en vrijwilligers van SC Valburg vinden hun gezicht terug in een verzamelalbum. Razend populair waren ze in de laatste decennia van de vorige eeuw: de voetbalplaatjes van Panini. Jong en oud verzamelde de plaatjes van de toenmalige sterren. Ook ik spaarde echt alles wat met voetbal te maken had. Mijn kamer hing altijd vol met voetbalposters. Nu kunnen we plaatjes van SC Valburg verzamelen, want voor je ligt het verzamelalbum van SC Valburg, met daarin niet alleen plaatjes van spelers van het eerste elftal, maar van alle spelende leden, bestuur en kaderleden. Ook de ereleden van onze vereniging vind je terug in dit album.

Het is als jeugdspeler hartstikke leuk om je eigen gezicht te sparen, maar natuurlijk is het verzamelboek ook erg leuk voor de volwassen leden. Het zou prachtig zijn als je straks een speler van het eerste elftal plaatjes ziet ruilen met een jeugdspeler. Ondertussen houden we er als vereniging ook nog eens een heel mooi verzamelalbum aan over.

SC Valburg bestaat inmiddels meer dan 65 jaar en kent hoogtepunten en mindere periodes. We hebben medio oktober als vereniging een herstart gemaakt. SC Valburg 2.0 heet dat populair. Destijds heb ik geroepen dat we een nieuwe koers inslaan en volle kracht vooruit gaan. Diverse wijzigingen zijn inmiddels doorgevoerd en we zijn naar mijn mening als SC Valburg meer zichtbaar geworden naar onze omgeving, maar we zijn er nog lang niet. Het is wat dat betreft ook een kwestie van volhouden. SC Valburg heeft een rijke historie en wat mij betreft een gouden toekomst. Dit album draagt daar ook weer aan bij. Er is al veel gepraat over dit album. Ik hoop dat het storm gaat lopen en dat dit verzamelalbum de saamhorigheid binnen de vereniging vergroot.

Mede namens het bestuur wens ik iedereen veel plezier bij het sparen en ruilen van de plaatjes van de spelers en vrijwilligers die van SC Valburg een club maken waar Valburg trots op kan zijn.

Henrie JanssenVoorzitter SC Valburg

[email protected] & productieTomorrow, Rotterdam

Beste voetbalvrienden van SC Valburg,

Voor je ligt jullie eigen prachtige voetbalplaatjesalbum. Een waar collector’s item met alle voetbalhelden van SC Valburg!

De voetbalplaatjesactie is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Attent Kamps en SC Valburg. Het was een enorme, maar tegelijkertijd ook leuke klus om alle spelers, begeleiders, bestuursleden, vrijwilligers en teams op de plaatjes te krijgen met de juiste namen erbij. Daarna zijn alle plaatjes en de verzamelalbums gedrukt. Vol enthousiasme hebben wij allemaal ons beste beentje voor gezet om deze actie mogelijk te maken! Ik wil dan ook iedereen bedanken die hieraan heeft meegeholpen. Je kunt de voetbalplaatjes sparen bij Attent Kamps. Bij iedere € 10,- aan boodschappen krijg je een setje met 3 plaatjes. Daarnaast zijn er iedere week een aantal producten waarbij een extra setje wordt weggegeven en waarmee je dus nog sneller je album vol krijgt!

Het sparen van de plaatjes heeft iets spannends. Welke spelers zitten in de setjes? Wie heeft zijn eigen team of zelfs het hele album al compleet? De meeste gezichten zijn “bekenden” en dat maakt het sparen nog leuker. Ruil onderling en kom aan het eind van de actie naar onze ruilbeurs om het album compleet te maken.

Veel spaarplezier met het voetbalplaatjesalbum van SC Valburg. Een mooie herinnering aan het seizoen 2011-2012. Over een aantal jaren vind je dit album in een doos of op zolder en verhalen van vroeger gaan dan weer leven…

Met sportieve groet,

Harold KampsAttent Kamps

Tielsestraat 9D, 6675 AA Valburg, 0488 43 12 36, [email protected], www.vanginkelgroep.nl

Van Ginkel Groep wenst middels deze weg het nieuwe bestuur

veel succes toe!

Page 3: Verzamelalbum SC Valburg

4 54

Zoals zo veel voetbalclubs in Nederland werd SC Valburg gelijk na de Tweede Wereldoorlog opgericht. De oprichtingsdatum is o� cieel 26 maart 1946. In 1946 was Valburg berooid en klein. Onder impuls van het schoolhoofd, meester P.W. Kuiper, werd in de achterkamer van café Mientjes besloten om een voetbalclub op te richten. De naam van deze club werd: “Valburgse Boys”. Na aanvankelijk op hoge Engelse schoenen (zogenoemde kistjes) en in kaki overhemd, witte broek en eigen gebreide kousen te zijn begonnen, kreeg men al spoedig de beschikking over witte voetbalschoenen (deze waren nog op de bon), blauwe shirts met witte kraag en manchetten, witte broek en blauw-witte kousen.

Het 1e elftal bestond toen uit Jan van Noordenburg, M. Kosterman, Albert Zwartkruis, H. Michiels (De Booij), Toon Jansen, Jan van Loon, W. Michiels (De Big), Bart van Rechteren, Geert Visee, Piet Ernste en Toon van den Brink.

De wedstrijden moesten worden gespeeld op het weiland gelegen achter de boerderij van Nol Breunesse. Aanvankelijk zat het veld vol met greppels maar later zijn deze door de leden geëgaliseerd. De douches bestonden uit achter het veld gelegen sloten. Later werd een eigen pomp geslagen. Als doelpalen fungeerden sparren terwijl de doellat bestond uit een gespannen telefoondraad. De kleedgelegenheid was gevestigd in een autolaadbak welke was overspannen met zeil. Vóór de wedstrijden moesten eerst de koeien� atsen van het veld worden geschept. Niettemin vonden de vrouwen op maandag nog de agrarische sporen in het sportgoed terug.

Het eerste kampioenschap werd gevierd in 1955, de Valburgse Boys werden kampioen van de 2e klasse en promoveerde naar de 1e klasse van deKNVB afdeling Nijmegen. In 1958 volgde de eerste degradatie in het bestaan, maar in 1960 werd het 1e elftal voor de tweede maal in het bestaan van Valburgse Boys kampioen en promoveerde van de 2e naar de 1e klasse van de KNVB afdeling Nijmegen.

In 1961 werd de naam Valburgse Boys gewijzigd in de huidige naam, Sportclub Valburg.

Het nieuwe terrein gelegen op “Het Kasteel” wordt met nieuwe kleedgelegenheid o� cieel in gebruik genomen in 1962. De kleedlokalen werden door de leden zelf gebouwd. De benodigde gelden werden verkregen uit een zogeheten ‘steentjesactie’. De naam van het sportpark, ’t Kasteel, herinnert aan het kasteel van baron van Ingen Nuland dat ooit in de buurt van de Stationsstraat heeft gestaan. Van het kasteel is niets meer over. Toen Valburg zijn intrek nam op de huidige locatie lagen er nog wel delen van de grachten die het kasteel omzoomden, maar die werden destijds dichtgestort.

Het jaar daarna, 1963, ontvangt Sportclub Valburg “Koninklijke Goedkeuring”.

Midden jaren ´70 beleeft SC Valburg op sportief gebied haar meest succesvolle periode, onder leiding van trainer Ben Snelders. In 1973 wordt het 1e elftal van Sportclub Valburg kampioen en promoveert van de 2e naar de 1e klasse KNVB afdeling Nijmegen. U zult begrijpen dat men tussen 1960 en 1973 weer eens degradeerde. In 1975 volgt nog een kampioenschap en dus promotie van de 1e klasse naar de hoofdklasse van de KNVB afdeling Nijmegen.

In de loop der jaren zijn er nog verscheiden verbouwingen rondom het uit 1962 daterende Sportpark ’t Kasteel doorgevoerd. In 1977 werden een nieuw hoofdveld, de kantine en nieuwe kleedgelegenheid o� cieel in gebruik genomen.

Bij het 35-jarig bestaan van SC Valburg in 1981 wordt er afscheid genomen van voorzitter Geert Janssen. Geert, lid vanaf de oprichting, was bijna een kwart eeuw voorzitter.

Aan het begin van de huidige eeuw werd het trainingsveld grondig aangepakt en veranderde dit van ‘een zandvlakte op een voormalige vuilnisbelt’ in een van drainage voorzien grasveld waarop het lekker trainen is. Daarna werd de kantine volledig opgeknapt. De stuwende kracht achter deze verbeteringen aan onze accommodatie was natuurlijk Jan Philipsen. Voor zijn jarenlange inzet voor SC Valburg werd hij benoemd tot Lid van Verdienste. De realisatie van het nieuwe kleedkamergebouw in 2007 mocht Jan helaas niet meer meemaken, toch zijn wij dankbaar voor wat hij voor SC Valburg betekend heeft.

Al in 1968 beschikte Sportclub Valburg over een heus clubblad. Het clubblad, onder de noemer ‘De Sportclubbode’, start met in de redactie Jos Strijbosch, Guido van Elferen, Jan van Noordenburg en Maria van Elferen. In de jaren ’80 werd enkele seizoenen een clubblad uitgegeven onder de titel ‘Hou m hoog’. In het voetbalseizoen 2004-2005 werd het clubblad in ere hersteld onder de nieuwe naam ‘Blauw Bloed’.

Ook qua informatievoorziening gaat SC Valburg met haar tijd mee. Reeds in 1999 beschikte de club over een website, www.scvalburg.nl

Ondertussen wachtte Valburg op nieuwe successen. Na 23 jaar werd in 1998 weer een kampioenschap gevierd. Onder leiding van trainer Ron Sto� elen promoveerde het 1e elftal van de 6e naar de 5e klasse KNVB. Het laatste sportieve hoogtepunt dateert uit het seizoen 2009. Na een 3e plaats in de competitie behaald te hebben promoveert SC Valburg na winst in 2 nacompetitie-wedstrijden tegen Uchta . Het seizoen er na wordt de omgekeerde weg bewandeld, een beslissingswedstrijd tegen CHRC wordt verloren en SC Valburg 1 daalt weer af naar de 6e klasse.

Op het moment van schrijven bestaat SC Valburg 65 jaar. De club heeft een prachtige accommodatie, voetbalteams in alle leeftijdscategorieën, een groot vrijwilligersbestand en een actief en voltallig bestuur. Met recht een club waar het dorp Valburg trots op kan zijn!

Clubhistorie

GESCHIEDENISSC VALBURG IN EEN NOTENDOP

Page 4: Verzamelalbum SC Valburg

6 76

Wendy van OlstVerzorgster SC Valburg 1

Gerti DeijsLeider SC Valburg 1

Peter RaaijmannTrainer SC Valburg 1

William van PommerenSC Valburg 1

Erwin BouwmanSC Valburg 1

Mark HoutermanSC Valburg 1

Sjoerd RaaijmannSC Valburg 1

Bob SaatSC Valburg 1

Jos BiermanSC Valburg 1

SC

Valburg 1

Barry LeendersSC Valburg 1

Jan van NoordenburgSC Valburg 1

Tim WenninkSC Valburg 1

Ruben van CleefSC Valburg 1

Marijn van CleefSC Valburg 1

Jeffrey ValkenburgSC Valburg 1

Chris van TongerenSC Valburg 1

Ronald SchoutenSC Valburg 1

Mick MaassenSC Valburg 1

Wouter HachmangSC Valburg 1

Page 5: Verzamelalbum SC Valburg

8 9

John van KalkerenLeider SC Valburg 2

Rik van de WeerdhofLeider SC Valburg 2

Andre van GinkelLeider SC Valburg 2

Job van de LogtSC Valburg 2

Peter JansenSC Valburg 2

Edwin BerendsenSC Valburg 2

Guido TanSC Valburg 2

Thomas de HaasSC Valburg 2

Roeland HorlingsSC Valburg 2

Bas VerhoevenSC Valburg 2

Remko GerritsenSC Valburg 2

Raymond AalbersSC Valburg 2

Rob HutingSC Valburg 2

Arjan van BonSC Valburg 2

Björn WegmanSC Valburg 2

Michiel KalthoffSC Valburg 2

Erik JanssenSC Valburg 2

Antoine VermeulenSC Valburg 2

Jan van ZadelhoffSC Valburg 2

SC

Valburg 2

Page 6: Verzamelalbum SC Valburg

10 11

Linda JanssenSC Valburg Dames 1

Maartje VinkSC Valburg Dames 1

Yvonne SimonsSC Valburg Dames 1

Bianca van OrizandeSC Valburg Dames 1

Linda JansenSC Valburg Dames 1

Maike SpanbroekSC Valburg Dames 1

Ineke van der UpwichSC Valburg Dames 1

Tessa van MerwijkSC Valburg Dames 1

Ingrid JansenSC Valburg Dames 1

Esther JansenSC Valburg Dames 1

Marlot HoekzemaSC Valburg Dames 1

Tara HoutermanSC Valburg Dames 1

Daniëlle de HaasSC Valburg Dames 1

Loes van OoijenSC Valburg Dames 1

Lieke LeendersSC Valburg Dames 1

Susan JansenSC Valburg Dames 1

Babet HendriksSC Valburg Dames 1

Arianne de HaasSC Valburg Dames 1

SC

Valburg D

ames 1

Page 7: Verzamelalbum SC Valburg

1212

Ronald PeperkampGrensrechter SC Valburg Da1

Petra de WaardLeidster SC Valburg Dames 1

Barry LeendersTrainer / Leider SC Valburg Da1

Jan van NoordenburgTrainer / Leider SC Valburg Da1

Henk van CleefTrainer SC Valburg Dames 1

Sabine SchoutenSC Valburg Dames 1

SC

Valburg D

ames 1

Yvonne JanssenSC Valburg Dames 1

“Voor mij is het simpel: de Stichting Spieren voor

Spieren doet levensbelangrijk werk, gericht op

de genezing en behandeling van spierziekten. De

fondsenwerving komt ten goede van wetenschap-

pelijk onderzoek om deze ziekten zo snel mogelijk

de wereld uit te helpen. Dat is hard nodig, want

er is nog heel weinig bekend over spierziekten. In

april 2008 opende de Stichting in samenwerking

met het UMC, het Spieren voor Spieren Kindercen-

trum in Utrecht. Een immense stap vooruit. Voor

kinderen met een spierziekte en voor hun families.

Geen wachtlijsten, geen slopend diagnosetraject

dat jaren in beslag neemt, maar een wezenlijke

vooruitgang, gecreëerd door de Stichting en haar

supporters. Dat is pas waar voor je geld.”

Louis van GaalAmbassadeur van Spieren voor Spieren

De Stichting Spieren voor Spieren kan uw support

goed gebruiken. Bezoek de website en word direct

supporter of kom in beweging, organiseer een

activiteit en verzamel sponsor gelden. Zet ook

uw gezonde spieren in voor zieke spieren!

“…er is nog een lange weg

te gaan”

REKEN AF MET SPIERZIEKTE

BANK 33322

G E Z o N d E S P I E R E N Z E T T E N Z I c h I N v o o R Z I E K E S P I E R E N

Page 8: Verzamelalbum SC Valburg

14 15

Marco JansenGrensrechter SC Valburg A1

Richard BeuneTrainer SC Valburg A1

Pim WeijsSC Valburg A1

Olivier van der HorstSC Valburg A1

Lars PaulSC Valburg A1

Harmen BeuneSC Valburg A1

Tim MaassenSC Valburg A1

Bas BiersmaSC Valburg A1

Guus van OoijenSC Valburg A1

John BerendsenSC Valburg A1

Ben BeuneSC Valburg A1

Olivier ZwartkruisSC Valburg A1

Paul BiersmaSC Valburg A1

Edwin JansenSC Valburg A1

Joep EggingSC Valburg A1

Martin MientjesSC Valburg A1

Stan de WaardSC Valburg A1

SC

Valburg A

1

Page 9: Verzamelalbum SC Valburg

16 17

Jolanda FransenLeidster SC Valburg C1

David BronsTrainer / Leider SC Valburg C1

Sylvester JansenTrainer SC Valburg C1

Zino BronsSC Valburg C1

Joost JansenSC Valburg C1

Bastiaan van der HorstSC Valburg C1

Rick SlebusSC Valburg C1

Youri BuilSC Valburg C1

Kevin CleveringaSC Valburg C1

Boy van KleefSC Valburg C1

Roel JansenSC Valburg C1

Anne BeuneSC Valburg C1

Robin JansenSC Valburg C1

Koen MaassenSC Valburg C1

Joris BijvoetsSC Valburg C1

Roy van NoordenburgSC Valburg C1

Daan JansenSC Valburg C1

Jeanine VerbeekSC Valburg C1

Remi BruninkSC Valburg C1

Maikel GeerlingsSC Valburg C1

SC

Valburg C

1

Page 10: Verzamelalbum SC Valburg

18 19

Peter BijvoetsLeider SC Valburg D1

Erik EltinkTrainer SC Valburg D1

Ruud BiersmaSC Valburg D1

Jeroen WillemsenSC Valburg D1

Lars van NoordenburgSC Valburg D1

Wout SlebusSC Valburg D1

Joris van der TakSC Valburg D1

Thomas MeeuwsenSC Valburg D1

Matthijs BijvoetsSC Valburg D1

Lars JansenSC Valburg D1

Jesper StegemanSC Valburg D1

Yael HendriksSC Valburg D1

Lucas EltinkSC Valburg D1

William van de GraafSC Valburg D1

Rick GeerlingsSC Valburg D1

Luc SlebusSC Valburg D1

Rick van HaeftenSC Valburg D1

SC

Valburg D

1

Page 11: Verzamelalbum SC Valburg

2020

Andy NabSC Valburg E1

Bas NabSC Valburg E1

Pim KokSC Valburg E1

Heino ZegveldTrainer / Leider SC Valburg E1

Tom ZegveldSC Valburg E1

Erik HollemanTrainer / Leider SC Valburg E1

Joost PhilipsenSC Valburg E1

Twan WillemsenSC Valburg E1

Nils WillemsenSC Valburg E1

Ante WillemsenSC Valburg E1

Bob SandersSC Valburg E1

Timo DeijsSC Valburg E1

SC

Valburg E

1

Multimate De Waalsprong

Windmolenweg 156515 AP Nijmegen (Oosterhout)T 024 348 0002 F 024 348 3661www.multimate.nl

DE WAALSPRONG

Page 12: Verzamelalbum SC Valburg

22 2322

Floris StegemanSC Valburg E2

Ryan LintsenSC Valburg E2

Lars NapSC Valburg E2

Derek VerbeekSC Valburg E2

Bjorn GroenendaalSC Valburg E2

Dyon WibierSC Valburg E2

Stan van NoordenburgSC Valburg E2

Tom EbbersSC Valburg E2

Steyn KnollemaSC Valburg E2

Anique ZwijnenSC Valburg E2

Jurgen GroenendaalTrainer SC Valburg E2

Jens WentingSC Valburg E2

Gera van NoordenburgTrainster SC Valburg E2

SC

Valburg E

2

Page 13: Verzamelalbum SC Valburg

24 2524

Sam GeurtsSC Valburg F1

Jochem MientjesSC Valburg F1

Twan de LangenSC Valburg F1

Justin van LeurSC Valburg F1

Niels JansenSC Valburg F1

Jesper HuismanSC Valburg F1

Robin SchollinkSC Valburg F1

Tjerk BouwmanSC Valburg F1

Jelte LeijendeckersSC Valburg F1

Thijmen van de GraafSC Valburg F1

Bart van LeurTrainer SC Valburg F1

Janne van der WerfSC Valburg F1

David van der SluisSC Valburg F1

Marcel MientjesTrainer SC Valburg F1

Jari FrentzSC Valburg F1

Sjors MeeuwsenSC Valburg F1

Bryan van LeurVerzorger SC Valburg F1

SC

Valburg F

1

Page 14: Verzamelalbum SC Valburg

26 2726

Martijn MientjesSC Valburg Mini-pupillen

Devid van GinkelSC Valburg Mini-pupillen

Harm van BeemSC Valburg Mini-pupillen

Jens van KleefSC Valburg Mini-pupillen

Julius VossebeldSC Valburg Mini-pupillen

Niek SlebusSC Valburg Mini-pupillen

Mike van RossumSC Valburg Mini-pupillen

Milan WilkeSC Valburg Mini-pupillen

Joeri SchoutenSC Valburg Mini-pupillen

Nick van NoordenburgSC Valburg Mini-pupillen

Peter ZwartkruisLeider SC Valburg Mini-pup.

Ace ZwartkruisSC Valburg Mini-pupillen

Erik van NoordenburgLeider SC Valburg Mini-pup.

Kay van NoordenburgSC Valburg Mini-pupillen

Robert WilkeLeider SC Valburg Mini-pup.

SC

Valburg M

ini-pupillen

Page 15: Verzamelalbum SC Valburg

28

Geert JanssenEre Voorzitter SC Valburg

Joop MelssenErelid SC Valburg

Toon van HeumenErelid SC Valburg

Wim KnippingErelid SC Valburg

Henk van CleefErelid SC Valburg

Jan van Noordenburg srErelid SC Valburg

Thé WillemsenErelid SC Valburg

SC

Valburg E

releden

Page 16: Verzamelalbum SC Valburg

30 3130

Henrie JanssenVoorzitter SC Valburg

Ria JansenWedstrijdsecretaris

Gerti DeijsSeniorenzaken

Ruben van CleefPenningmeester SC Valburg

Andre van GinkelBustuurslid Kantinezaken

Harold MaassenJeugdzaken

Jan de HaasElftalcom. SC Valburg 1

Yvonne SimonsSecretaris SC Valburg

Rob HutingPR-Zaken

Berry MannekeSponsorcommissie

Tessa van MerwijkActiviteitencomm.

Marinus van PommerenTechnische Comm.

Jan van NoordenburgKantinecommissie

Johan van PommerenCommissie OMK

Betty ZegveldLedenadministratie

SC

Valburg B

estuur en aanspreekpunten

Page 17: Verzamelalbum SC Valburg

32 33

SC

Valburg Team

s

SC Valburg E2SC Valburg E2

E2

SC Valburg E1SC Valburg E1

E1

SC Valburg A1SC Valburg A1

A1

SC Valburg 2SC Valburg 2

SC V

albu

rg 2

SC Valburg D1SC Valburg D1

D1

SC Valburg C1SC Valburg C1

C1

SC Valburg 1SC Valburg 1

SC V

albu

rg 1

SC Valburg Dames 1SC Valburg Dames 1

Dam

es 1

Page 18: Verzamelalbum SC Valburg

34

SC

Valburg Team

s

SC Valburg F1SC Valburg F1

F1

SC Valburg Mini-pupillenSC Valburg Mini-pupillen

Min

i-pup

illen

Page 19: Verzamelalbum SC Valburg

36 37

Verzam

eloverzicht

SC Valburg 1o Barry Leenderso Ruben van Cleefo Chris van Tongereno Jan van Noordenburgo Marijn van Cleefo Ronald Schouteno Tim Wenninko Je� rey Valkenburgo Mick Maasseno Wouter Hachmango Jos Biermano Bob Saato Sjoerd Raaijmanno Mark Houtermano Erwin Bouwmano William van Pommereno Peter Raaijmanno Gerti Deijso Wendy van Olst

SC Valburg 2o Jan van Zadelho� o Antoine Vermeuleno Erik Jansseno Michiel Kaltho� o Björn Wegmano Arjan van Bono Rob Hutingo Raymond Aalberso Remko Gerritseno Bas Verhoeveno Roeland Horlingso Thomas de Haaso Guido Tano Edwin Berendseno Peter Janseno Job van de Logto Andre van Ginkelo Rik van de Weerdhofo John van Kalkeren

SC Valburg E1o Joost Philipseno Nils Willemseno Bob Sanderso Twan Willemseno Ante Willemseno Timo Deijso Andy Nabo Pim Koko Tom Zegveldo Bas Nabo Heino Zegveldo Erik Holleman

SC Valburg E2o Floris Stegemano Ryan Lintseno Derek Verbeeko Dyon Wibiero Lars Napo Bjorn Groenendaalo Stan van Noordenburgo Tom Ebberso Anique Zwijneno Jens Wentingo Steyn Knollemao Jurgen Groenendaalo Gera van Noordenburg

SC Valburg F1o Sam Geurtso Justin van Leuro Robin Schollinko Jochem Mientjeso Niels Janseno Tjerk Bouwmano Twan de Langeno Jesper Huismano Jelte Leijendeckerso Janne van der Werfo Jari Frentzo Thijmen van de Graafo David van der Sluiso Sjors Meeuwseno Bart van Leuro Marcel Mientjeso Bryan van Leur

SC Valburg Dames 1o Arianne de Haaso Babet Hendrikso Susan Janseno Lieke Leenderso Loes van Ooijeno Daniëlle de Haaso Tara Houtermano Marlot Hoekzemao Esther Janseno Ingrid Janseno Tessa van Merwijko Ineke van der Upwicho Maike Spanbroeko Linda Janseno Bianca van Orizandeo Yvonne Simonso Maartje Vinko Linda Jansseno Yvonne Jansseno Sabine Schouteno Petra de Waardo Ronald Peperkampo Henk van Cleefo Jan van Noordenburgo Barry Leenders

SC Valburg A1o Stan de Waardo Martin Mientjeso Joep Eggingo Edwin Janseno Paul Biersmao Olivier Zwartkruiso Ben Beuneo John Berendseno Guus van Ooijeno Bas Biersmao Tim Maasseno Harmen Beuneo Lars Paulo Olivier van der Horsto Pim Weijso Richard Beuneo Marco Jansen

SC Valburg Mini-pupilleno Martijn Mientjeso Jens van Kleefo Mike van Rossumo Devid van Ginkelo Julius Vossebeldo Milan Wilkeo Harm van Beemo Niek Slebuso Joeri Schouteno Nick van Noordenburgo Ace Zwartkruiso Kay van Noordenburgo Peter Zwartkruiso Erik van Noordenburgo Robert Wilke

Ereledeno Geert Jansseno Jan van Noordenburg sro Henk van Cleefo Wim Knippingo Toon van Heumeno Joop Melsseno Thé Willemsen

Bestuur en aanspreekpunteno Henrie Jansseno Ruben van Cleefo Yvonne Simonso Andre van Ginkelo Berry Mannekeo Rob Hutingo Betty Zegveldo Jan van Noordenburgo Tessa van Merwijko Johan van Pommereno Jan de Haaso Marinus van Pommereno Gerti Deijso Harold Maasseno Ria Jansen

Teamplaatjeso o SC Valburg 1o o SC Valburg 2o o Dames 1o o A1o o C1o o D1o o E1o o E2o o F1o o Mini-Pupillen

SC Valburg C1o Maikel Geerlingso Remi Bruninko Jeanine Verbeeko Daan Janseno Roy van Noordenburgo Joris Bijvoetso Koen Maasseno Robin Janseno Anne Beuneo Roel Janseno Boy van Kleefo Kevin Cleveringao Youri Builo Rick Slebuso Bastiaan van der Horsto Joost Janseno Zino Bronso Sylvester Janseno David Bronso Jolanda Fransen

SC Valburg D1o Rick van Haefteno Luc Slebus o Rick Geerlingso William van de Graafo Lucas Eltinko Yael Hendrikso Jesper Stegemano Lars Janseno Matthijs Bijvoetso Thomas Meeuwseno Joris van der Tako Wout Slebuso Lars van Noordenburgo Jeroen Willemseno Ruud Biersmao Erik Eltinko Peter Bijvoets

VERZAMEL ALLE 216 VOETBALPLAATJES!

Page 20: Verzamelalbum SC Valburg
Page 21: Verzamelalbum SC Valburg

VERZAMEL ALLE 216 VOETBALPLAATJES!