Verkoopbrochure De Witte

Click here to load reader

 • date post

  15-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  220
 • download

  2

Embed Size (px)

description

Bekijk hier online de verkoopbrochure van project de Witte Waterlelie in Oosterheem, Zoetermeer

Transcript of Verkoopbrochure De Witte

 • 26 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

  De Witte Waterlelie

 • 2

 • De Witte Waterlelie

  Betreft: uw interesse in een tweeondereenkapwoning in De Witte Waterlelie

  Geachte (Voorletters) (Achternaam),

  Enige tijd geleden liet u ons weten belangstelling te hebben voor een tweeondereenkapwoning in De Witte Waterlelie in Oosterheem, Zoetermeer. En dat niet alleen. U heeft ook via onze website uw persoonlijke indelingsvoorkeur aangegeven.

  Daarmee hebben wij een goed beeld van uw wensen. Wij hebben deze persoonlijke indelingsvoorkeur als bijlage achter in deze brochure opgenomen, zodat uw wensen centraal staan bij het verdere koopproces. Met deze brochure bieden we u een compleet overzicht van alle mogelijkheden van De Witte Waterlelie. En hopen we uw belangstelling voor dit project te bevestigen. De realisatie komt hiermee weer een stap dichterbij en hopelijk geldt dit ook voor uw woonplannen.

  Heeft u vragen of heeft u behoefte aan meer informatie? Neemt u dan contact op met onze verkoopafdeling op 0900 387 69 66 (lokaal tarief) van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

  Maar wacht niet te lang met uw reactie. De belangstelling is groot en er komen slechts 26 woningen in verkoop.

  Veel inspiratie!

  Met vriendelijke groet,Blauwhoed Eurowoningen ZuidWest B.V.

  Jan de MooijDirecteur

  3

 • NZ

  O

  W

  OOSTERHEEM

  ZOETERMEER

  BereikbaarheidDoor de weloverwogen, stedenbouwkundige aanpak van Oosterheem, waarbij de bewoner centraal staat, is er veel aandacht besteed aan de bereikbaarheid. Die is dan ook zonder meer uitstekend te noemen. Bovendien ligt Oosterheem centraal in de Randstad, dus dat is alleen al vanuit het oogpunt van woonwerkverkeer bijzonder plezierig. U bent met de auto binnen een paar minuten op de A12 en ook met het openbaar vervoer bent u goed voorzien. Het busstation en de RandstadRail bevinden zich op loopafstand van uw huis.Daarbij liggen de meeste belangrijke voorzieningen op slechts een steenworp afstand van uw woning, zoals winkels, scholen, kinderopvang en zorg. Alles is met de ets bereikbaar. Ook Zoetermeer, waar u verder alle aanvullende faciliteiten kunt vinden.

  4

 • STIJLVOL WONENDe nieuwe wijk Oosterheem is zeer gewild, als het gaat om wonen in de regio Zoetermeer. En dat is niet zo vreemd. Oosterheem biedt alles wat u maar kunt bedenken aan woonplezier en kwaliteit. Het is een jonge, groene wijk die in de groei is, zogezegd. Niet alleen letterlijk als het gaat om nieuwbouw en uitbreiding, maar ook guurlijk: veel jonge gezinnen, jonge mensen, startende bedrijven, nieuwe sport verenigingen, nieuwe recreatiemogelijkheden. Kortom, Oosterheem is in alle opzichten d wijk van de toekomst.

  Ontworpen om u thuis te voelenBij de opzet van Oosterheem stonden de bewoners centraal. De buurt is ontworpen rondom de vraag: waar voelen de toekomstige bewoners zich het prettigst bij? Dankzij deze zorgvuldige steden bouwkundige opzet is Oosterheem een wijk geworden met een mooie balans tussen wonen, werken, spelen, sporten en ontspannen.Behalve kwalitatief hoogwaardige woningen biedt Oosterheem opvallend veel groen, rust en ruimte. Met daarbij veel aandacht voor de praktische

  kanten, zoals voorzieningen binnen handbereik en alle ruimte om te parkeren. Oosterheem ligt centraal in de Randstad en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen als met openbaar vervoer.

  steden bouwkundige opzet is Oosterheem een wijk

  Behalve kwalitatief hoogwaardige woningen biedt Oosterheem opvallend veel groen, rust en ruimte.

  N

  Z

  OWW

  783

  784

  782 781 780 779 778 777 776 775 774 773 772 771 770 769 768 767

  766

  765

  764

  763

  762761

  760759

  DE WITTE WATERLELIE

  De Witte Waterlelie

  OP N VAN DE MOOISTE PLEKJES VAN OOSTERHEEM5

 • DE BUURT DIE ALLES HEEFTHeerlijk wonen en toch alles onder handbereik Op n van de mooiste plekjes van Oosterheem, aan de rand van villawijk Parkeiland, wordt woonproject De Witte Waterlelie gerealiseerd. U woont aan de rustige laan genaamd Aruba, aan de rand van het groene, boomrijke villapark dat klasse en stijl uitstraalt. Op loopafstand bevindt zich het centrum met veel leuke winkels en gezellige terrasjes. Eveneens op een steenworp afstand vindt u het fraaie Heempark. De ideale plek voor de kinderen om lekker buiten te spelen en voor u om te sporten, zich te ontspannen of gewoon even heerlijk tot rust te komen.

  Uitstekende scholen, kinderopvang en zorgVanzelfsprekend vindt u in Oosterheem ook alle andere faciliteiten binnen handbereik. Er zijn uitstekende scholen en er is prima kinderopvang in allerlei soorten en maten. Ook als het gaat om medische zorg hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Alles is in ruime mate voorhanden en van de allerbeste kwaliteit. Dat geldt ook voor de diverse sport en ontspanningsfaciliteiten. En natuurlijk heeft u voor de dagelijkse boodschappen een supermarkt in de buurt.

  DE BUURT DIE ALLES HEEFT6

 • De Witte Waterlelie

  Alles wat u nodig heeftIn de wijk bevindt zich tevens een wijkcentrum met een tnessruimte, kinderopvang en buiten-schoolse opvang. Ook is er een gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapeuten, maatschappelijk werk en een consultatiebureau. Hier zit tevens een apotheek. Bovendien is er in de wijk een bibliotheek.

  En meer ...Meer vindt u even verderop in Zoetermeer. Op de ets bent u er in no time. In bijvoorbeeld het bekende zwemparadijs Aquapark Keerpunt met zn vele sport en recreatiemogelijkheden. Of op de skipistes van SnowWorld. En wat dacht u van de multifunctionele ijsbaan PWA SilverDome of Dutch Water Dreams, d wildwaterbaan van Olympische allure. Kortom, laat de kids het maar niet horen anders zijn ze niet meer te houden! Verder biedt Zoetermeer alle mogelijke, aanvullende voorzieningen qua onderwijs, winkels, sport en uitgaan.en uitgaan.

  7

 • DE WITTE WATERLELIEDe 26 stijlvolle en luxe tweeondereenkapwoningen van De Witte Waterlelie bieden zon beetje alles wat u zich maar kunt wensen. De prachtige dertigerjarenarchitectuur met zn rustige, strakke vormgeving vormt de ideale combinatie met de grote binnenruimte. Ook de locatie is niet alledaags: aan een stille laan naast n van de meest gewilde villaparken van de regio. De klasse en allure die afstralen op uw woning maakt het niet alleen nu fantastisch wonen.

  8

 • De Witte Waterlelie

  9

 • OOGSTRELENDE KWALITEITHet ontwerp doet qua opzet en detaillering denken aan de beroemde architectuur uit het interbellum, de periode zo rond 19201930. U herkent de degelijke, eerlijke architectuur uit die tijd, maar met de kwaliteit van bouw en afwerking van nu. Let u vooral op de unieke kenmerken, zoals het forse dak met overstek, keramische dakpannen, stoer metselwerk met geschilderde accenten.

  Jarendertigstijl met uitbouwmogelijkhedenBijzonder aan de woningen is dat ze extra breed zijn opgezet, met een beukbreedte van standaard 6 meter, bij een diepte van ongeveer 11 meter. Het oppervlak van de woningen varieert van ruim 147 m2 tot ongeveer 160 m2. De oppervlakte hangt ervan af of u de woning laat uitbouwen of niet. Bij alle woningen is de begane grond vrij indeelbaar en de zolderverdieping is helemaal vrij indeelbaar. U kunt zonder meerkosten kiezen of u de keuken aan de voorzijde of achterzijde van de woning wilt.

  Daarbij beschikken de woningen op de eerste verdieping over drie slaapkamers, een badkamer met ligbad, een douchehoek en een separaat tweede toilet. Het sanitair, het toilet en de kranen zijn van de badkamerlijn Sphinx Dio. De woningen worden standaard voorzien van een luxe keuken van Keukenvision, met een multiplex toplaminaat werkblad en inbouwapparatuur.werkblad en inbouwapparatuur.

  10

 • De Witte Waterlelie

  11

 • En van de unieke voordelen van De Witte Waterlelie is dat er een hoge mate van fl exibiliteit bestaat, als het gaat om de indeling van uw woning. Daarbij staan uw persoonlijke woonwensen voorop. U kunt uw toekomstige woning helemaal op maat laten maken, zoals u dat wilt. Er zijn daarbij vele opties.

  Bepaal zelf uw indelingEr is van alles mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw woning aan de achterzijde over de volle breedte uit laten bouwen met een diepte van 1,20 meter of zelfs 2,40 meter. Wilt u uw zolderverdieping naar eigen smaak indelen? Met wellicht een extra slaapkamer, een werkkamer of hobbyruimte? Prima, geen probleem. U kunt daarbij ook kiezen voor een extra dakraam of dakkapel voor meer licht en ruimte zodat u nog meer mogelijkheden krijgt. Of wilt u de berging op de begane grond uitbouwen tot garage? We gaan het allemaal regelen voor u.

  Heeft u via onze website uw persoonlijke indelings-voorkeur reeds aangegeven, dan treft u die aan achter in deze brochure. Uw persoonlijke indelings-voorkeur vormt het uitgangspunt bij het verdere koopproces.

  UW PERSOONLIJKE WOONWENSENEnkele cijfers Woonkamer van minimaal 50 m2

  Mogelijkheid voor uitbouw achterzijde over volle breedte met een diepte van 1,20 of 2,40 meter

  Op de eerste verdieping drie slaapkamers Badkamer met ligbad en douchehoek Separaat tweede toilet Zolder van 29,6 m2 met aansluitingen voor was

  machine, wasdroger, cvketel en mvinstallatie Energielabel A In de meeste gevallen een achterom met hekwerk

  met hedera met hedera

  www.woneninwaterlelie.nl

  12

 • De Witte Waterlelie

  13

 • Naast alle uitbouwmogelijkheden op de begane grond, heeft u bij dit type op de zolderverdieping extra mogelijkheden. Niet alleen is die geheel indelingsvrij, net als bij het type met de keuken aan de achterzijde. Ook krijgt u bij dit type nog eens de optie van een opgemetselde, onderhoudsvrije dakkapel en extra dakramen.