verkoop brochure voorhout

Click here to load reader

 • date post

  07-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  216
 • download

  1

Embed Size (px)

description

Wonen in de Componistenbuurt

Transcript of verkoop brochure voorhout

 • VOORHOUT

  Componistenbuurt

  Wonen in de Componistenbuurt

  Een klasse apart

 • Componistenbuurt

 • Inhoud

  Wonen in het hart van de Bollenstreek 4

  Uit en thuis in Voorhout 6

  De architektuur van Hooghkamer, de Componistenbuurt 8

  Vogelvlucht 12

  Situatie 14

  Rijwoning 16

  Twee onder een kap 22

  Drie onder een kap 30

  Vrijstaande villa 40

  Bungalow villa 46

  Keuken en sanitair 54

  Een woning van Heijmans 56

 • Wonen in het hart van de Bollenstreek4

 • Jaco

  ba va

  n Be

  ieren

  weg

  Richti

  ng Sa

  ssenh

  eim

  Hoofd

  straa

  t

  Rijks

  straa

  tweg A44

  Oosthoutlaan

  Oosthoutlaan

  Scho

  utenla

  an

  Voorhout

  Leidsevaart

  Randweg

  Zuide

  lijke R

  andw

  egStation

  Richti

  ng D

  en Ha

  ag

  Richting

  Amster

  dam

  Fase1

  N444

  Heren

  straa

  tCENTRUM

  Hooghkamer, de Componistenbuurt: een samenspel van riante woningen met ieder een eigen uitstraling in een eigenzinnige architectuurstijl. Zoals de muzikale grootmeesters Beethoven, Chopin, Gershwin, Mozart en Puccini hun muziek componeerden, zo heeft de architect de woningen ontworpen. Door originele en verrassende combinaties van ritme, dynamiek en materialen ontstaat er een onderscheidende compositie van tijdloze kwaliteit. Goed bereikbaarVanuit de Componistenbuurt bent u binnen 10 minuten op de snelweg, binnen 20 minuten op Schiphol en binnen 30 minuten in steden als Leiden, Den Haag, Delft, Haarlem en Amsterdam. Met de auto of met het openbaar vervoer. Voorhout heeft als n van de weinige dorpen in de Bollenstreek een eigen station. Op loopafstand van de Componistenbuurt. CentrumOp een vrije dag wandelt u zo het centrum in waar u alle dagelijkse boodschappen vers kunt halen. In de Herenstraat en de Jacoba van Beierenhof vindt u naast modezaken en filialen van de grotere winkelketens een scala aan verswinkels met kwaliteitsproducten. Zo is er onder meer een echte warme bakker, een vis- en kaasboer, een bloemenwinkel, een Keurslager en een Limburgse vlaaienspecialist. De combinatie van sprekende architectuur, een opvallend hoog voorzieningenniveau, mooie natuur in de directe omgeving en een gunstige ligging ten aanzien van woon/werkverkeer maakt de Componistenbuurt een klasse apart!

  5

 • 6Wonen in de Componistenbuurt in Voorhout is wonen in alle rust in het hart van de Bollenstreek. Maar wl met de dynamiek van de Randstad en tegelijkertijd het strand, de duinen, de Kagerplassen en de bollenvelden in de buurt. Rondom Voorhout liggen mooie plaatsen als Sassenheim, Lisse met de wereldberoemde Keukenhof -, Noordwijkerhout, Hillegom en het pittoreske Warmond. Zee, strand en duinGaan we met de fiets of met de auto? Een vraag die niet iedereen die een dagje naar de kust wil, zich kan stellen. Vanuit Voorhout is het ongeveer 7 kilometer tot aan de stranden van Noordwijk, Katwijk en de Wassenaarse Slag. Een dagje varenWatersportliefhebbers kunnen naar hartenlust zeilen, roeien, kanon of met een sloepje varen over de nabij gelegen Kagerplassen. En ls het s winters eens goed vriest, bindt de sportieveling de schaatsen onder om deel te nemen aan n van de oer-Hollandse Molentochten. BossenMinder bekend, maar zeker een wandeling waard zijn de strandwalbossen in Sassenheim en Warmond, het bos van Menten, Landgoed Oud Poelgeest, het Leidse Hout en het bos van Wijckersloot.

 • Uit en thuis in Voorhout

 • De architectuur van Hooghkamer, de Componistenbuurt

  8

 • Verantwoordelijk voor het architectuurontwerp van de woningen is architect Harry Sipkens van Groosman Partners. We sluiten voor wat betreft de architectuur van de nieuwe woningen aan op de bestaande woningen in de buurt. Ook deze woningen dragen onze signatuur. Qua stijl hebben we bewust gekozen voor een eigenzinnig, fier en vrolijk geheel. Iedere woning is verschillend. Individueel herkenbaar en onderscheidend, maar samen maken ze een vrolijk verhaal dat wordt versterkt door de keuze van een gemleerde steen en speelse raamindelingen.

  De analogie tussen componeren en ontwerpenZiet Sipkens een analogie tussen het componeren van muziek en het ontwerpen van woningen? Zeker. Wat ze gemeen hebben, is het werken met ritme, opbouw, ordening en maat. Maar ik zie ook een verschil. Wat mij betreft is er bij het ontwerpen van woningen ook een praktische kant. In onze ontwerpen is de woningplattegrond vaak het belangrijkste uitgangspunt. Die moet de toekomstige bewoner ruimte bieden om te variren en de nodige flexibiliteit om de indeling aan de passen aan de persoonlijke levensstijl. De woningen moeten bovendien levensloopbestendig zijn en comfortabel. Wij werken bij het ontwerpen van binnen naar buiten. Vanuit de gedachte dat de toekomstige bewoners een woning willen kopen die past bij hun woonwensen en levensstijl en bovendien waarde hechten aan eigenheid en een moderne architectuurstijl.

  9

 • Voorhout heeft van oudsher relatief veel nieuwe inwoners aangetrokken die zich er vanuit andere delen van de Bollenstreek en de Randstad wilden vestigen. En dat is niet verwonderlijk. In de Elsevier top 25 van beste Nederlandse gemeenten staat Teylingen - waar Voorhout deel van uitmaakt - op de 12e plaats. De authentieke sfeer van de dorpskern, een bloeiend verenigingsleven en een hoog voorzieningenpeil maken van Voorhout een aantrekkelijke woonplaats.

  Hoog voorzieningenniveauIn de Componistenbuurt zelf woont u voor wat betreft de bereikbaarheid van verschillende voorzieningen ideaal. Aan de rand van de buurt, aan de Mozartlaan, vindt u in het multifunctionele gebouw Amadeus twee basisscholen, een peuterspeelzaal en een speelplaats voor zowel jonge als al wat oudere kinderen.

  24 uurs kinderopvang Voor mensen met onregelmatige werktijden is er ook 24 uurs kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in het Speel--tel. Dit laatste getuigt van een duidelijke gemeentelijke visie op wonen, werken en zorgtaken. De Bibliotheek ligt aan de andere kant van de buurt en ook voorzieningen op het gebied van sport, cultuur en welzijn liggen dichtbij. Voor onder meer huisartsen, thuiszorg en verloskundige zorg kunt u terecht in gezondheidscentrum Bolero aan de Ravellaan.

  10

 • 12

 • Rijwoningen Drie-onder-een-kapwoningen Twee-onder-een-kapwoningen Bungalow villas Villa

  Vogelvlucht

  13

 • Type A1-A

  Type A2

  Type A2sp

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1-B

  bnr.17

  bnr.16

  bnr.15

  bnr.14

  bnr.13

  bnr.12

  bnr.11

  bnr.10

  bnr.9

  bnr.8

  Type B1

  Type B1sp

  Type B1-A

  bnr.05

  bnr.06

  bnr.07

  Type B6

  Type B5

  Type B4

  bnr.04

  bnr.03

  bnr.02

  bnr.01

  Type B7

  Mozartlaan

  14 N

  Situatie

  Legenda

  Bouwnummer 1: Bouwnummer 2, 3 en 4: Bouwnummer 5, 6 en 7: Bouwnummer 17 en 18 : Bouwnummer 15 t/m 8:

  Vrijstaande villaDrie onder een kapBungalow villaTwee onder een kapRijwoningen

 • Tussen de bestaande woningen van de Componistenbuurt in bouwt Heijmans 17 woningen, waarbij de architectuurstijl en het materiaalgebruik van de woningen gelijk zijn aan de omliggende woningen.

  WoningenAan beide zijden van de Mozartlaan komen respectievelijk de rijwoningen, de twee-onder-een-kapwoningen en de bungalow villas te liggen. De drie-onder-een-kapwoningen hebben hun entree aan het Mahlerpad en de vrijstaande villa ligt aan het Offenbachpad naast een nieuw aan te leggen speeltuin. De Componistenbuurt ligt ten noorden van de Jacoba van Beierenweg. Het is een kindvriendelijke en overzichtelijk gestructureerde buurt met voldoende parkeergelegenheid.

  ToekomstmuziekDe Componistenbuurt is de eerste in een reeks bouwfasen die gezamenlijk de naam van het grotere gebiedsontwikkelingsplan Hooghkamer dragen. In Hooghkamer worden in de komende jaren circa 800 woningen in verschillende woonsferen gerealiseerd. Een belangrijk onderdeel van het plan Hooghkamer is de ontsluiting van het gebied in het bijzonder en Voorhout in het algemeen. Via een rondweg en een nieuwe rotonde aansluitend op de Jacoba van Beierenweg is het in de toekomst nog gemakkelijker er sneller om de snelwegen A44 en A4 te bereiken.

  15

 • Rijwoningen Type A1-A t/m Type A1-B, bouwnummer 8 t/m15

  De rijwoningen kunnen worden onderverdeeld in midden - (type A1) en hoekwoningen (type A1a en A1b). De woningen hebben hun entree en een ruime leefkeuken met hoekopstelling aan de voorzijde. De tuingerichte living is vrolijk en licht. Door de grote glazen pui vloeien binnen en buiten natuurlijk in elkaar over en loopt u zo de diepe achtertuin in. Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafels, douche en ruimte voor een ligbad; en een separaat toilet. De derde slaapkamer ligt op de tweede verdieping. Alle woningen hebben standaard een dakkapel aan de achterzijde op de tweede verdieping. In de voorgevels is een subtiele variatie te zien in de indeling van de raampartijen. Alle woningen hebben een vrijstaande berging in de achtertuin.

  16

 • 17

 • 18 Getoonde impressie is de interieurimpressie van type A1, bouwnummers 9 t/m 15

 • 19

 • Kavelgrootte ca 140-210 m2 Woonoppervlak ca 140 m2 Praktisch ingedeeld en licht Ruime, tuingerichte living Keuken met hoekopstelling Luxe badkamer met douche en dubbele wastafels Separaat toilet op 1e verdieping 3 ruime slaapkamers Diepe achtertuin op het zuidoosten Vrijstaande berging bereikbaar via achterpad of zijtuin

  Rijwoningen schaal1:100 A1-A t/m Type A1-B, bouwnummer 8 t/m15

  20

 • Begane grond Indeling eerste verdieping Indeling tweede verdieping

  Type A1-A

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1-B

  bnr.15

  bnr.14

  bnr.13

  bnr.12

  bnr.11

  bnr.10

  bnr.9

  bnr.8

  Type B1

  Type B1sp

  Type B1-A

  bnr.05

  bnr.06

  bnr.07

  Type B6

  Type B5

  Type B4

  bnr.04

  bnr.03

  bnr.02

  bnr.01

  Type B7

  Mozartlaan

  Puccinipad

  Type A2

  Type A2sp

  bnr.17

  bnr.16

  N

  Getoonde plattegronden zijn de plattegronden van bouwnummers 9 tm 14. Voor de plattegronden van bouwnummers 8 en 15 verwijzen wij u naar de cd rom.

 • 22

  Twee onder een kap Type A2 en type A2sp, bouwnummers 16 en 17

  De twee-onder-een-kapwoningen (type A2 en A2sp) liggen rondom in het groen. Vanuit de ruime entree aan de voorzijde bereikt u de royale living die op een speelse manier wordt gescheiden van de leefkeuken door een hoekopstelling. De woningen zijn breed en licht door een extra glazen pui in de zijgevel. U geniet in deze woning volop van de natuurlijke lichtinval. De eerste verdieping biedt plaats aan twee zeer ruime slaapkamers, een tweede toilet en een badkamer met ligbad, douche, en dubbele wastafels. Op de tweede verdieping vindt u een ruime overloop gemakkelijk in te richten als speel, hobby, fitness of werkruimte - en een derde grote slaapkamer. De slaapkamers bieden meer dan genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een vaste kastenwand, een extra zithoek of wellicht een haard.

 • 23

 • 24 Getoonde impressie is de interieurimpressie van type A2sp, bouwnummer 16.

 • 25

 • Type A1-A

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1-B

  bnr.15

  bnr.14

  bnr.13

  bnr.12

  bnr.11

  bnr.10

  bnr.9

  bnr.8

  Type B1

  Type B1sp

  Type B1-A

  bnr.05

  bnr.06

  bnr.07

  Type B6

  Type B5

  Type B4

  bnr.04

  bnr.03

  bnr.02

  bnr.01

  Type B7

  Mozartlaan

  Puccinipad

  Type A2

  Type A2sp

  bnr.17

  bnr.16

  Begane grond

  Kavelgrootte ca.175 m2 Woonoppervlak ca.157 m2 Praktisch ingedeeld en licht Brede, tuingerichte living Leefkeuken met hoekopstelling Luxe badkamer met ligbad, douche en dubbele

  wastafels Separaat toilet op 1e verdieping 3 ruime slaapkamers Voor, zij en achtertuin Vrijstaande berging bereikbaar via zijtuin

  Twee onder een kap schaal1:100 Type A2sp

  N

  Getoonde plattegronden zijn de plattegronden van bouwnummer16 (type A2sp.Voor de plattegronden van bouwnummer 17 verwijzen wij u naar pagina 28 of naar de cd rom.

  Type A1

  Type A1

  Type A1-B

  bnr.10

  bnr.9

  bnr.8

 • eerste verdieping tweede verdieping

  27Getoonde plattegronden zijn de plattegronden van bouwnummer16 (type A2sp.Voor de plattegronden van bouwnummer 17 verwijzen wij u naar pagina 28 of naar de cd rom.

 • Type A1-A

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1-B

  bnr.17

  bnr.16 bnr.

  15bnr.14

  bnr.13

  bnr.12

  bnr.11

  bnr.10

  bnr.9

  bnr.8

  Type B1

  Type B1sp

  Type B1-A

  bnr.05

  bnr.06

  bnr.07

  Type B6

  Type B5

  Type B4

  bnr.04

  bnr.03

  bnr.02

  bnr.01

  Type B7

  Mozartlaan

  Puccinipad

  Begane grond

  Kavelgrootte ca.170 m2 Woonoppervlak ca.157 m2 Praktisch ingedeeld en licht Brede, tuingerichte living Leefkeuken met hoekopstelling Luxe badkamer met ligbad, douche en dubbele

  wastafels Separaat toilet op 1e verdieping 3 ruime slaapkamers Voor, zij en achtertuin Vrijstaande berging bereikbaar via zijtuin

  Twee onder een kap schaal 1:100 Type A2

  Getoonde plattegronden zijn de plattegronden van bouwnummer17. Voor de plattegronden van bouwnummer 16 verwijzen wij u naar pagina 26 of naar de cd rom.

  N

 • eerste verdieping tweede verdieping

  29

 • 30

  Drie onder een kap Type B4 t/m B6, bouwnummers 02 t/m 04

  De drie-onder-een-kapwoningen (type B4-5-6) zijn aan elkaar geschakeld, maar hebben ieder een eigen uitstraling en gevelindeling. De twee hoekwoningen hebben hun entree in de zijgevel, een aangebouwde garage en een lessenaarskap. De middelste woning is een tussenwoning met een zadeldak en een entree aan de voorzijde. De woonkamer van de hoekwoningen is gedeeltelijk van de keuken gescheiden door de entree en de trap naar de eerste verdieping. De woonkamer en keuken van de middenwoning vormen n geheel. Op de eerste verdieping hebben de woningen drie slaapkamers en een luxe badkamer met douche, dubbele wastafels en ligbad. In de hoekwoningen bevindt zich op de eerste verdieping een separaat tweede toilet; in de middenwoning is het toilet opgenomen in de badkamer. De zolderverdieping is in alle drie de woningen een multifunctionele ruimte met aansluiting voor wasmachine/droger en plaats voor de cv-ketel. De woningen staan op royale kavels waarbij de hoekwoningen een parkeerplaats op eigen terrein hebben. De middelste woning heeft een vrijstaande berging in de achtertuin.

 • 31

 • 32 Getoonde impressie is de interieurimpressie van type B6, bouwnummer 4.

 • 33

 • Type A1-A

  Type A2

  Type A2sp

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1-B

  bnr.17

  bnr.16

  bnr.15

  bnr.14

  bnr.13

  bnr.12

  bnr.11

  bnr.10

  bnr.9

  bnr.8

  Type B1

  Type B1sp

  Type B1-A

  bnr.05

  bnr.06

  bnr.07

  bnr.04

  bnr.03

  bnr.02

  bnr.01

  Type B7

  Mozartlaan

  Puccinipad

  Type B6

  Type B5

  Type B4

  Begane grond

  Kavelgrootte ca. 225 m2 Woonoppervlak ca.138 m2 Praktisch ingedeeld en licht Ruime, tuingerichte living Half open keuken in hoekopstelling Luxe badkamer met ligbad, douche en dubbele

  wastafels Separaat toilet op 1e verdieping 3 ruime slaapkamers Achtertuin op het zuidwesten Aangebouwde garage

  Drie onder een kap schaal 1:100 Type B4 bouwnummer 2

  N

  Getoonde plattegronden is de plattegrond van bouwnummer type B6, bouwnummer 4. Voor de plattegronden van bouwnummers 2 en 3 verwijzen wij u naar paginas 36 t/m 39 of naar de cd rom

 • Getoonde sfeerplattegronden staan gedraaid ten opzicht van de situatietekening 35eerste verdieping tweede verdieping

 • Type A1-A

  Type A2

  Type A2sp

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1-B

  bnr.17

  bnr.16

  bnr.15

  bnr.14

  bnr.13

  bnr.12

  bnr.11

  bnr.10

  bnr.9

  bnr.8

  Type B1

  Type B1sp

  Type B1-A

  bnr.05

  bnr.06

  bnr.07

  bnr.04

  bnr.03

  bnr.02

  bnr.01

  Type B7

  Mozartlaan

  Puccinipad

  Type B6

  Type B5

  Type B4

  Kavelgrootte ca.150 m2 Woonoppervlak ca.144 m2 Praktisch ingedeeld en licht Ruime, tuingerichte living Open keuken in hoekopstelling Luxe badkamer met ligbad, douche en dubbele

  wastafels Tweede toilet in badkamer op 1e verdieping 3 ruime slaapkamers Vrij indeelbare zolderverdieping Achtertuin op het zuidwesten Berging of vrijstaande berging in achtertuin

  Drie onder een kap schaal 1:100 Type B5, bouwnummer 3.

  Begane grond

  N

 • eerste verdieping tweede verdieping

  Getoonde sfeerplattegronden staan gedraaid ten opzicht van de situatietekening 37

 • Type A1-A

  Type A2

  Type A2sp

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1-B

  bnr.17

  bnr.16

  bnr.15

  bnr.14

  bnr.13

  bnr.12

  bnr.11

  bnr.10

  bnr.9

  bnr.8

  Type B1

  Type B1sp

  Type B1-A

  bnr.05

  bnr.06

  bnr.07

  bnr.04

  bnr.03

  bnr.02

  bnr.01

  Type B7

  Mozartlaan

  Puccinipad

  Type B6

  Type B5

  Type B4

  Kavelgrootte ca. 220 m2 Woonoppervlak ca.138 m2 Praktisch ingedeeld en licht Ruime, tuingerichte living Half open keuken Luxe badkamer met ligbad, douche en dubbele

  wastafels Separaat toilet op 1e verdieping 3 ruime slaapkamers De zolderverdieping is vrij indeelbaar Achtertuin op het zuidwesten Aangebouwde garage

  Drie onder een kap schaal 1:100 Type B6, bouwnummer 4.

  Begane grond

  N

 • eerste verdieping tweede verdieping

  Getoonde sfeerplattegronden staan gedraaid ten opzicht van de situatietekening 39

 • 40

  Vrijstaande villaType B7, bouwnummer 1.

  De vrijstaande villa (type B7) komt u binnen via een entree in de zijgevel. U loopt vanuit de hal de ruime woonkeuken in aan de voorzijde van de woning. De tuingerichte living is verbonden aan de keuken, maar tegelijkertijd wel duidelijk een aparte ruimte. Drie grote glaspartijen, waarvan n met openslaande deuren geven de indruk dat buiten en binnen n zijn. U profiteert de hele dag optimaal van het zonlicht. Wilt u de toch al ruime woonkamer ng verder uitbreiden, dan kan dat door de garage erbij te betrekken. Ook is er een mogelijkheid om de garage om te bouwen tot slaapkamer met badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers, waarvan n met een eigen terras; een luxe badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafels, en een separaat toilet. De tweede verdieping is een multifunctionele ruimte waar desgewenst nog twee extra slaapkamers kunnen worden gecreerd. Comfort en duurzaamheid gaan in de bungalow villas hand in hand: ze zijn alle drie uitgerust met vloerverwarming en beschikken over een eigen zonneboiler.

 • 41

 • 42 Getoonde impressie is de interieurimpressie van type B7, bouwnummer 1.

 • 43

 • Begane grond

  44

 • Vrijstaande villa schaal 1:100 Type B7

  Kavelgrootte ca.420 m2 Woonoppervlak ca.176 m2 Praktisch ingedeeld en licht Ruime, tuingerichte living Riante woonkeuken Luxe badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafels Separaat toilet op 1e verdieping 3 en mogelijkheid tot 5 ruime slaapkamers Tuin geheel rondom de woning, grote achtertuin op het zuidoosten Aangebouwde garage, desgewenst om te bouwen naar slaap- annex badkamer

  eerste verdieping tweede verdieping

  Getoonde sfeerplattegronden staan gedraaid ten opzicht van de situatietekening

  Type A1-A

  Type A2

  Type A2sp

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1-B

  bnr.17

  bnr.16

  bnr.15

  bnr.14

  bnr.13

  bnr.12

  bnr.11

  bnr.10

  bnr.9

  bnr.8

  Type B1

  Type B1sp

  Type B1-A

  bnr.05

  bnr.06

  bnr.07

  bnr.04

  bnr.03

  bnr.02

  bnr.01

  Type B7

  Mozartlaan

  Puccinipad

  Type B6

  Type B5

  Type B4

  N

 • 46

  Bungalow villaType B1, B1sp en B1-A ,bouwnummers 05 t/m 07

  De bungalow villa is er in drie varianten. Ze bieden naast heel veel ruimte een bijzondere luxe: u kunt gelijkvloers wonen en slapen, maar er ook voor kiezen om op de eerste verdieping te slapen. Wat u ook kiest, deze woning kan worden uitgerust met twee badkamers, twee separate toiletten en drie zeer royale slaapkamers, waarvan n op de begane grond. Grote raampartijen en openslaande deuren laten een zee van licht binnen en zorgen zo voor extra woongenot. De woningen liggen op riante kavels en zijn voorzien van een aangebouwde garage en extra parkeerplaats op eigen terrein. Comfort en duurzaamheid gaan in de bungalow villas hand in hand: ze zijn alle drie uitgerust met vloerverwarming en beschikken over een eigen zonneboiler.

 • 47

 • 48 Getoonde impressie is de interieurimpressie van type B1-A, bouwnummer 7.

 • 49

 • Type A1-A

  Type A2

  Type A2sp

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1

  Type A1-B

  bnr.17

  bnr.16

  bnr.15

  bnr.14

  bnr.13

  bnr.12

  bnr.11

  bnr.10

  bnr.9

  bnr.8

  bnr.05

  bnr.06

  bnr.07

  Type B6

  Type B5

  Type B4

  bnr.04

  bnr.03

  bnr.02

  bnr.01

  Type B7

  Mozartlaan

  Puccinipad

  Kavelgrootte ca. 400 m2 t/m 475 m2 Woonoppervlak ca. 158 m2 Praktisch ingedeeld met mogelijkheid tot gelijkvloers wonen en slapen Ruime, lichte, tuingerichte living Riante woonkeuken 2 Luxe badkamers met ligbad/douche, extra toilet (begane grond) en dubbele wastafels Separaat toilet op 1e verdieping 3 royale slaapkamers Mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers op de 1e verdieping Tuin rondom de woning. Aangebouwde garage/berging

  Bungalow villa schaal 1:100 Type B1, B1sp en B1-A ,bouwnummers 05 t/m 07

  N

  50

  Type B1sp

  Type B1

  Type B1-A

 • Begane grond

  Getoonde sfeerplattegronden staan gedraaid ten opzicht van de situatietekening 51

 • eerste verdieping

  Getoonde sfeerplattegronden staan gedraaid ten opzicht van de situatietekening

  52

 • 53

 • 54

  In dit project is per woningtype een bedrag inclusief B.T.W. opgenomen in de koop-/aanneemsom voor het leveren en monteren van een luxe keuken. Voor dit bedrag kunt u bij de door ons geselecteerde keukenshowroom een luxe keuken laten samenstellen naar uw eigen wens. Dit bedrag is samengesteld uit een bedrag voor keukenmeubelen,aanrechtblad, apparatuur en montage, echter zonder wandafwerking van de achterwand.Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden voor dit bedrag zijn er twee keukenopstellingen samengesteld, een voor woningtypen A1, A2, B4, B5 en B6 en een voor woningtypen B1 en B7. Voor deze keukenopstelling hoeft de standaard keukeninstallatie van het betreffende woningtype niet te worden aangepast. De keuken kan zonder extra kosten bedrijfsklaar worden opgeleverd!Voor het bepalen van uw keuze van de keuken wordt u verwacht in de door ons geselecteerde keukenshowroom. Type A, Woningtypes A1, A2, B4, B5 en B6De keuken uit de impressie is o.a. uitgerust met: Een Zanussi koelvriescombinatie Een Zanussi Schouwafzuigkap Een Zanussi gentegreerde afwasautomaat RVS achterwand Een Smeg vrijstaand gasfornuis van 90cm breed Een Arte Silestone werkblad

  Type B, Woningtypes B1 en B7De keuken uit de impressie is o.a. uitgerust met: Een Zanussi koelvriescombinatie Een Zanussi Schouwafzuigkap Een Zanussi gentegreerde afwasautomaat Een Zanussi combi magnetron Een Zanussi Solo gaskookplaat met 5 pitten Een Arte Silestone werkblad Sanitair: Villeroy en Boch Kranen: Grohe Tegelwerk: Mosa

  Keuken

 • In de badkamer en de toiletruimte(-n) wordt sanitair gemonteerd van het merk Villeroy & Boch en de wanden en de vloer worden betegeld met tegels van het merk Mosa.U kunt deze ruimten echter ook naar eigen wens inrichten. Om uw wensen uit te werken en visueel te maken hebben wij een sanitair- en een tegelshowroom geselecteerd.In deze showrooms zullen de verkoopadviseurs u informeren over de mogelijkheden voor wat betreft inrichting en verwerking van materialen. U zult te zijner tijd worden uit genodigd voor een bezoek aan de showrooms. Uiteraard staat het u vrij om de showrooms voor de uitnodiging te bezoeken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en de trends in het sanitair en tegelwerk. Een offerte kan echter pas worden uitgebracht na de uitnodiging van de showroom. Natuurlijk stellen wij u ook in de gelegenheid om deze ruimten casco te laten opleveren. U kunt dan na de oplevering van uw woning de ruimten in eigen beheer inrichten. In deze impressie zijn het sanitair van woning type A2 en B7 weergegeven. Zie de technische omschrijving voor de inhoud van de sanitaire ruimten van de andere woningen. De woningen A1, A2, B4, B5 en B6 hebben allen hetzelfde afwerkingniveau. De woningtypes B1 en B7 hebben een gelijk afwerkingniveau. De onderdelen kunnen onderling verschillen. Sanitair: Villeroy en BochKranen: GroheTegelwerk: Mosa

  Sanitair en tegelwerk

  55

 • VoorbehoudDeze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrekt door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. Heijmans Vastgoed Realisatie B.V. is gerechtigd tijdens de (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan de noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen zullen geen der partijen recht geven tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten. Het ontwikkelen van een woningbouwproject is een voortdurend proces waarbij, naarmate dit proces vordert, een steeds verdere verfijning en bijstelling van het ontwerp plaatsvindt. Situatietekeningen in de brochure betreffen in nagenoeg alle gevallen een momentopname. Wijzigingen met betrekking tot de situering van groenstroken, voet- en fietspaden, parkeervoorzieningen, bovengrondse nutsvoorzieningen, huisvuil(opstel)plaatsen, speelplaatsen en dergelijke kunnen zich dan ook voordoen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de in de brochure opgenomen artist impressions, interieurbeelden en sfeerplattegronden van de woningen. Deze dienen slechts ter illustratie van het exterieur en het interieur van de woning. De bij de sfeerplattegronden aangegeven maten zijn circamaten. Indien maatvoering tussen wanden is aangegeven, is daarbij nog geen rekening gehouden met enige wandafwerking. Technische omschrijvingBij deze brochure hoort een Technische Omschrijving waarin u alle noodzakelijke informatie vindt over de aankoopprocedure en waarin een staat van afwerking per woning(type) is opgenomen. Bij het ondertekening van de koop-/aannemingsovereenkomst wordt er vanuit gegaan dat u op de hoogte bent van de inhoud van de brochure en de bijbehorende technische omschrijving omdat deze deel uitmaken van de koop-/aannemingsovereenkomst. Alleen de gegevens binnen de technische omschrijving en de gedetailleerde tekeningen die u van de makelaar ontvangt, hebben een contractuele waarde. Een woning met GarantieIn deze brochure proberen we u een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe uw woning eruit gaat zien. Bij tegenstellingen tussen de tekeningen en de technische omschrijving van de woningen, heeft de technische omschrijving altijd voorrang. Het SWK hanteert de regelingen, reglementen en standaard voorwaarden. Mocht het dus voorkomen dat in de technische omschrijving een bepaling staat die niet verenigbaar is met de bepalingen van het SWK, dan heeft de bepaling van de GIW altijd voorrang.

  Bij de Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK) is Heijmans aangesloten. De woningen worden gebouwd en verkocht met het garantiecertificaat van het GIW. Dit certificaat kan alleen worden verstrekt door ondernemingen die zijn ingeschreven bij dit instituut en blijk hebben gegeven aan de eisen, welke worden gesteld, te kunnen voldoen. Bij de aankoop van uw woning ontvangt u het door het SWK uitgegeven boekje SWK-Garantie en waarborgregeling Eengezinswoningen E.2003. Hierin is informatie opgenomen over de garantie-en waarborgregeling, garantienormen, reglementen van inschrijving, koop-/aannemingsovereenkomst etc. Het garantiecertificaat wordt u door het SWK rechtstreeks toegezonden nadat het project is geaccepteerd door het SWK en de koop-/aannemingsovereenkomst door beide partijen is ondertekend. Heijmans VastgoedHet project Hooghkamer is een ontwikkeling van Terra Ontwikkeling, een samenwerkingsverband tussen Heijmans Vastgoed en NIBC.Heijmans Vastgoed is een projectontwikkelaar met ruime ervaring in het ontwikkelen en realiseren van grote- en kleinschalige projecten in vastgoed en de woningbouw. Onze focus ligt bij een klantgerichte benadering van onze kopers en genteresseerden van onze woningen en bij een duurzame en zorgvuldige inpassing van onze projecten in de hun omgeving.

  Heijmans Vastgoed maakt onderdeel uit van Heijmans N.V. Een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Heijmans is actief in Nederland, Belgi en Duitsland. Met circa 8.200 medewerkers en in 2010 2,7 miljard omzet, bouwen we aan de ruimtelijke contouren van morgen.

  NIBCVoorheen heette NIBC de Nationale Investeringsbank. NIBC is een Nederlandse bank. De missie van de bank is de bijzondere bank voor beslissende momenten. De bank biedt Merchant Banking aan in de Benelux en Duitsland op basis van een combinatie van advisering, financiering en co-investering. Daarnaast is de bank actief op het gebied van Specialised Finance in sectoren zoals scheepvaart, olie- en gasdienstverlening, infrastructuur en duurzame energie en vastgoed.

  Een ontwikkeling van:Terra Ontwikkeling, een samenwerkingsverband tussen Heijmans Vastgoed B.V. en NIBC Bank.

  www.heijmans.nlwww.nibc.com BouwbedrijfHeijmans Woningbouw BV

  Een woning kopen van Heijmans

  56 logo NIBC

 • ColofonEen ontwikkeling van:

  Heijmans Vastgoed B.V.

  Bouwbedrijf

  Heijmans Woningbouw B.V.

  Architect

  Groosman Partners

  Verkoop en informatie

  Max Sedelaar Makelaars BV

 • www.hooghkamer-voorhout.nl

  Componistenlaan 71, 2215 SP Voorhout

  Tel 0252-214243Fax [email protected]

  www. heijmans.nl

  Informatie: Ontwikkeling van:

  LOGO NIBC