Venlo renovatie folder 4 2 2012

40

description

Venlo Traprenovatie

Transcript of Venlo renovatie folder 4 2 2012

Page 1: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 2: Venlo renovatie folder 4 2 2012

De Specialist met

10 jaar ervaring en eigen showroom.

Mogen wij ons voorstellen ?

Venlo Renovatie en Design begon in 2006 met Venlo traprenovatie, in de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de wereld van traprenovatie, dit is te danken aan onze afspraak=afspraak mentaliteit, en ons groot gamma aan mogelijkheden en vakkennis.

De best verkrijgbare artikelen in de branche aanbieden tegen een concurrerende prijs en hierbij de kwaliteit van de service hoog in het vaandel houden. Dit wordt vandaag de dag nog dagelijks zeer gewaardeerd door onze klanten, deze de vraag stelden of wij hun huis ook konden voorzien van een nieuwe trapleuning en of vloeren.

Hier hebben wij ons in 2008 in verdiept en dit met veel succes op de markt kunnen zetten onder de merkna-men: Venlo Leuning en Venlo Vloeren. Sinds januari 2012 leveren wij keukens aan particulieren en woningbouwvere-nigingen.

Dit wil zeggen dat Venlo Renovatie en Design anno 2012 haar klanten kan voorzien van een algehele binnenhuis renovatie. wij zijn gevestigd in Venlo in de provincie Limburg maar zijn landelijk actief.

Wij werken voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Page 3: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Traprenovatie De specialist met het grootste aanbod in mate-rialen en de enige met een echte traprenovatie showroom.

Vloeren Wij bieden een groot aanbod laminaat vloeren, en hebben ons gespecialiseerd in grote planken. Bij ons kunt u uw trap en vloer uit het zelfde eiken parket laten plaatsen.

Keukens Wij leveren Nederlands bekendste keukenmerk onder private label, dat wil zeggen de beste kwaliteit tegen de aller laagste prijs. 100 % gegarandeerd!

RVS trapleuning met LED verlichting. Bent u op zoek naar een trapleuning en of balustrade met een perfect afgewerkt design, geplaatst door de betere specialist? Neem dan contact met ons op.

Page 4: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Voor elk interieur een passend decor.

Het grootste assortiment van Nederland en meer dan 10 jaar ervaring. Wanneer uw oude trap versleten is of gewoonweg een doorn in het oog is of u bent op zoek naar een doeltreffende oplossing die eenvoudig is in onderhoud, dan bent u bij Venlo traprenovatie aan het juiste adres, (CBW erkend) en bij uitstek de specialist in traprenovatie. Wij nodigen u uit in onze schitterende showroom, hier ziet u alle mogelijkheden op een rij. en stel zelf uw nieuwe trap samen in onze Stair Design Studio, Vergelijk vooraf goed de voordelen en nadelen per materiaal keuze, en stel samen met onze adviseur uw eigen unieke traprenovatie samen. Combineer traprenovatie overzettreden met RVS of contrasterende stootborden. Speel met verlichting zoals bij-voorbeeld onder de treden in de treden of in de zijkanten van de trap. Ook hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen, wij verzekeren u 100% tevredenheids garantie.

Traprenovatie

Maak van uw trap een echte eye catcher.

Page 5: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 6: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 7: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 8: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 9: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 10: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 11: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Kwaliteit in service vormt de basis van ons bedrijf.

Onze kennis en vakmanschap geven de beste garantie.

Page 12: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 13: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 14: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 15: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 16: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Venlo Traprenovatie

Page 17: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 18: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 19: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 20: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 21: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 22: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 23: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 24: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 25: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 26: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 27: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 28: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 29: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Traprenovatie met 8mm dik echt Graniet Uw bestaande houten of stenen trap in één dag volledig vernieuwd in echt natuursteen, dat kan. Past uw oude trap niet echt meer bij uw vernieuwde interieur? Of wil u liever een stijlvolle marmeren of granieten trap welke mooi aansluit bij de rest van uw woning. Dankzij onze unieke dunsteen techniek traprenovatie van CasaFloor bekleden wij uw oude houten of stenen trap met natuursteen (graniet). U kunt kiezen uit meer dan 30 natuursteenstructuren in graniet. Na een zorgvuldige opmeting gebeu-ren alle voorbereidingswerken buitenshuis. Op die manier ondervindt u geen enkele hinder van de werk-zaamheden. We hoeven bij uw traprenovatie niet te kappen of te breken. Alle werkzaamheden worden in de fabriek uit gevoerd, minimale kleine aanpassingen vinden buitenhuis plaats.

Page 30: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Hoe veilig is uw trap?

Wanneer het om innovatieve mogelijkheden gaat bij traprenovatie loopt Venlo Traprenovatie ver voorop in de mogelijkheden. Wij maken uw trap niet alleen mooier maar ook nog eens een heel stuk veiliger. De voordelen spreken voor zich, altijd een veilig verlichte trap wanneer dit nodig is, en een prettige bijkomstigheid is dat onze verlichting allemaal uit LED bestaat, en dit wil zeggen dat u ook nog be-spaard op uw energie rekening. Alle overzet treden (Laminaat uitgesloten) zijn voorzien van een anti slip en of R8 gecertificeerd op stroefheid, veiliger kunnen wij het niet maken.

Wanneer het echt bijzonder mag worden,

Uniek is onze specialiteit.

Page 31: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 32: Venlo renovatie folder 4 2 2012
Page 33: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Deze staat voor een nieuwe manier van het verlichten van binnen en buitenruimtes, stijlvol geintegreerd in een alledaagse toepassing. Voor uw RVS trapleuning, balustrade of buitenhekwerk heeft u de keuze uit een drietal systemen. de Mood is het meest geavanceerde systeem, met als basisvariant de MonoCo-lour en het uitgebreidere MultiColour systeem. Het strak vormgegeven RVS verhult de innovatieve oplossingen die Mood zo functioneel maakt. Het opti-onele sensorsysteem zorgt er voor dat licht alleen hoeft te branden wanneer het nodig is. Zoeken naar lichtschakelaars wordt dus overbodig. Via de bediening in de leuning of balustrade kan het uitgebreide kleurenprogramma ingesteld worden: ga voor gewoon wit, warm geel of fris groen en schakel naar fel-blauw of mysterieus rood. In de zogenaamde Mood stand volgt een spectaculair doorlopend kleurenspel. Of dim de verlichting voor optimale sferen. En kiest u voor de onzichtbaar ingebouwde accu, dan is uw RVS trap leuning of balustrade ‘plug and play’ te plaatsen.

RVS trapleuning met LED verlichting.

Trapleuningen

Maatwerk trapleuningen van RVS of massief hout.

Onze oplossingen zijn zonder uitzondering maatwerk. Dit vraagt om een persoonlijk en nauwkeurig voortra-ject, van het eerste adviesgesprek tot en met de installatie. Vakmanschap in metaal bewerkingen kwali-teit in service vormt de basis van ons bedrijf.

Venlo

Trapleuning

Page 34: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Uw winkel of bedrijfspand.

Venlo Trapleuning is er niet alleen voor particulieren. Wij zijn ook de professionele part-ner voor trappen in bedrijfs-panden, winkels, overheidsin-stellingen. Voor vele gebouwen is de trap vaak een blikvanger. Juist bij een bedrijfspand is niets zo belangrijk als een eerste in-druk! Buiten dat wij de mooiste trappen leveren, be-houden wij de veiligheid in het oog. niets gaat voor de veilig-heid van uw klanten en perso-neel. Graag staat ons team u te woord om uw vragen te beant-woorden, graag komen wij bij uw langs om de situatie te be-kijken, uw te adviseren, en uw vervolgens vrijblijvend een offerte op te maken. Bel ons via 0900 200 2040 voor het maken van een advies gesprek op maat.

Page 35: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Venlo Traprenovatie

Page 36: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Uw nieuwe vloer en trap uit het zelfde hout gesneden!

Venlo Vloeren beschikt over een zeer uitgebreid assortiment houten parket en laminaat vloeren, Elke vloer wordt op maat afgestemd op uw persoonlijke smaak en voegt karakter toe aan elk interieur, Zo-wel voor privé als voor de projectmarkt. Samen zorgen wij ervoor dat uw vloer mooi blijft door de speciaal ontworpen onderhoudproducten die uw vloer generaties lang onderhouden. Wij leveren een com-pleet aanbod Massief eiken vloeren en Multi vloeren. Deze worden compleet op uw persoonlijke wensen samengesteld, met of zonder V-groef, soort eiken, met of zonder noesten, gestopt in kleur, geschaafd, gescheurd, getrommeld, geborsteld of ons nieuwe oppervlakt zuydersee, afgewerkt met een full solid hardwax olie of gelakt en of gerookt.

Venlo Vloeren

Page 37: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Wanneer u voor de eigen-schappen van een laminaat vloer kiest maar deze zoekt met een van niet

echt hout te onderschei-den oppervlak bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben een fraaie

collectie vloeren in onze showroom die ons laten denken een echte houten vloer te zien, een vloer die ons voor de gek houd.

Zo mooi.

Laminaat vloeren niet van echt te onderscheiden.

Page 38: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Wij heten u van harte welkom in onze Showroom.

Uiteraard komen ook wij graag bij u thuis om de mogelijkheden te demonstreren, onze auto’s zijn voorzien van een kleine showroom, zo krijgt u ook thuis een goede indruk van het eindresultaat.

Geopend op afspraak, bel: 0900 200 2040 (Lokaal tarief).

Page 39: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Het G-Team van VCH gaat deelnemen aan de KNVB competitie.

Sponsor nieuws 2014

2 meisjes van VCH geselecteerd door de KNVB

Peel en maas 4-daagse 2014

Page 40: Venlo renovatie folder 4 2 2012

Venlo Renovatie & Design.

Op de Leues 37 5926 VJ Venlo

0900 200 2040

www.venlo-renovatie.nl [email protected]