Veldspaat Grand Café 'Steengoed'

of 2/2
Verzorgd wonen in Vinkhuizen Veldspaat woonzorgcentrum Grand Café ‘Steengoed’ In woonzorgcentrum Veldspaat is op de begane grond een gezellig Grand Café met restaurant te vinden. Wij zijn trots op deze mooie en modern ingerichte eetgelegenheid waar iedereen welkom is! Niet alleen de bewoners kunnen er iedere dag genieten van een lekkere verse maaltijd, ook familie, vrienden en bekenden kunnen binnenstappen en een hapje mee eten. Bovendien kunt u altijd langskomen voor een lekker kopje koffie met een heerlijk gebakje. Ook is ‘Steengoed’ een leuke locatie om een borrel te geven, uw verjaardag te vieren of een gezellig dineetje of buffet te organiseren. Wij kunnen het allemaal voor u regelen. Naast al deze mogelijkheden verzorgt ‘Steengoed’ ook catering. Van maaltijden tot kleine hapjes, van buffet tot gebak. Grand Café ‘Steengoed’ dankt haar naam aan de locatie waarin ze gevestigd is. Veldspaat is de naam voor een groep versteende mineralen die naar schatting zestig procent van de aardkorst vormt. Vandaar dat de naam van ons Grand Café hiernaar verwijst. Grand Café ‘Steengoed’ opent haar deuren voor iedereen. Loop eens binnen en wees welkom! Openingstijden restaurant Maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Donderdag ook van 16.00 uur tot 18.30 uur.
 • date post

  03-Apr-2016
 • Category

  Documents

 • view

  223
 • download

  6

Embed Size (px)

description

Grand Café ‘Steengoed’

Transcript of Veldspaat Grand Café 'Steengoed'

 • Veldspaat woonzorgcentrumVerzorgd wonen in Vinkhuizen

  Grand Caf SteengoedIn woonzorgcentrum Veldspaat is op de begane grond een gezellig Grand Caf met restaurant te vinden. Wij zijn trots op deze mooie en modern ingerichte eetgelegenheid waar iedereen welkom is! Niet alleen de bewoners kunnen er iedere dag genieten van een lekkere verse maaltijd, ook familie, vrienden en bekenden kunnen binnenstappen en een hapje mee eten. Bovendien kunt u altijd langskomen voor een lekker kopje koffie met een heerlijk gebakje.

  Ook is Steengoed een leuke locatie om een borrel te geven, uw verjaardag te vieren of een gezellig dineetje of buffet te organiseren. Wij kunnen het allemaal voor u regelen.

  Naast al deze mogelijkheden verzorgt Steengoed ook catering. Van maaltijden tot kleine hapjes, van buffet tot gebak.

  Grand Caf Steengoed dankt haar naam aan de locatie waarin ze gevestigd is. Veldspaat is de naam voor een groep versteende mineralen die naar schatting zestig procent van de aardkorst vormt. Vandaar dat de naam van ons Grand Caf hiernaar verwijst.

  Grand Caf Steengoed opent haar deuren voor iedereen. Loop eens binnen en wees welkom!

  Grand Caf SteengoedVeldspaatVeldspaatstraat 3689743 XV GroningenTelefoon (050) 574 51 [email protected]

  D 0009 | FD 0009 | F | 07-2014