Veldspaat Grand Café 'Steengoed'

2
Verzorgd wonen in Vinkhuizen Veldspaat woonzorgcentrum Grand Café ‘Steengoed’ In woonzorgcentrum Veldspaat is op de begane grond een gezellig Grand Café met restaurant te vinden. Wij zijn trots op deze mooie en modern ingerichte eetgelegenheid waar iedereen welkom is! Niet alleen de bewoners kunnen er iedere dag genieten van een lekkere verse maaltijd, ook familie, vrienden en bekenden kunnen binnenstappen en een hapje mee eten. Bovendien kunt u altijd langskomen voor een lekker kopje koffie met een heerlijk gebakje. Ook is ‘Steengoed’ een leuke locatie om een borrel te geven, uw verjaardag te vieren of een gezellig dineetje of buffet te organiseren. Wij kunnen het allemaal voor u regelen. Naast al deze mogelijkheden verzorgt ‘Steengoed’ ook catering. Van maaltijden tot kleine hapjes, van buffet tot gebak. Grand Café ‘Steengoed’ dankt haar naam aan de locatie waarin ze gevestigd is. Veldspaat is de naam voor een groep versteende mineralen die naar schatting zestig procent van de aardkorst vormt. Vandaar dat de naam van ons Grand Café hiernaar verwijst. Grand Café ‘Steengoed’ opent haar deuren voor iedereen. Loop eens binnen en wees welkom! Openingstijden restaurant Maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Donderdag ook van 16.00 uur tot 18.30 uur.

description

Grand Café ‘Steengoed’

Transcript of Veldspaat Grand Café 'Steengoed'

Page 1: Veldspaat Grand Café 'Steengoed'

Verzorgd wonen in VinkhuizenVeldspaat woonzorgcentrum

Grand Café ‘Steengoed’In woonzorgcentrum Veldspaat is op de begane grond een gezellig Grand Café met restaurant te vinden. Wij zijn trots op deze mooie en modern ingerichte eetgelegenheid waar iedereen welkom is! Niet alleen de bewoners kunnen er iedere dag genieten van een lekkere verse maaltijd, ook familie, vrienden en bekenden kunnen binnenstappen en een hapje mee eten. Bovendien kunt u altijd langskomen voor een lekker kopje koffie met een heerlijk gebakje.

Ook is ‘Steengoed’ een leuke locatie om een borrel te geven, uw verjaardag te vieren of een gezellig dineetje of buffet te organiseren. Wij kunnen het allemaal voor u regelen.

Naast al deze mogelijkheden verzorgt ‘Steengoed’ ook catering. Van maaltijden tot kleine hapjes, van buffet tot gebak.

Grand Café ‘Steengoed’ dankt haar naam aan de locatie waarin ze gevestigd is. Veldspaat is de naam voor een groep versteende mineralen die naar schatting zestig procent van de aardkorst vormt. Vandaar dat de naam van ons Grand Café hiernaar verwijst.

Grand Café ‘Steengoed’ opent haar deuren voor iedereen. Loop eens binnen en wees welkom!

Openingstijden restaurantMaandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 16.00 uur.Donderdag ook van 16.00 uur tot 18.30 uur.

Page 2: Veldspaat Grand Café 'Steengoed'

D 0009 | F | 02-2017

SubsidieregelingDe Gemeente Groningen heeft een regeling voor tegemoetkoming in de kosten voor de maaltijden. Deze regeling is bedoeld voor mensen met een lager inkomen, die aangewezen zijn op het gebruik van maaltijdvoorzieningen. Een lager inkomen zijn bijvoorbeeld AOW met eventueel een klein pensioen, WWB (bijstand) of andere uitkering. Dignis doet mee aan deze regeling. Om in aanmerking te komen voor deze regeling vult u eenmalig een aanvraagformulier in. Er wordt gekeken naar de hoogte van uw inkomen en naar de noodzaak om aan de regeling deel te nemen. De maaltijdconsulenten kunnen u helpen bij het invullen van het formulier. Het aanvraagformulier kunt u krijgen in het restaurant van Veldspaat. Als de gemeente uw aanvraag positief beoordeelt, ontvangt u op de prijs van iedere maaltijd direct een korting. Dit geldt zowel voor de maaltijden in het restaurant van Veldspaat als voor de maaltijdservice aan huis. Voor meer informatie over de kortingsregeling kunt u contact opnemen met de maaltijdconsulenten, bereikbaar via Rinze Vonk, telefoon (050) 3675693.

Grand Café ‘Steengoed’VeldspaatVeldspaatstraat 3689743 XV GroningenTelefoon (050) 574 51 [email protected]