vd Panne Woonmagazine Maart 2014

24
Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw Het meest transparante makelaarskantoor van Nederland Woonmagazine Jaargang 8 • editie 1 O P E N H U I Z E N R O U T E 5 april

description

vd Panne Woning- & Bedrijfsmakelaardij

Transcript of vd Panne Woonmagazine Maart 2014

Page 1: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Het meest transparante makelaarskantoor van Nederland

Woo

nmag

azin

e

Jaargang 8 • editie 1

OPEN HUIZE

N

RO

U T E

5 april

Page 2: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

2

U heeft al een SieMatic voor € 6000. Onverwacht veel SieMatic voor dat geld!

EIGENHUIS KEUKENS CAPELLE a/d IJSSEL Cornusbaan 59 | T. 010 - 264 24 24 | www.eigenhuiskeukens.nl

Page 3: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

3

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Inleiding

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij “Onderscheidend Beter”.

Voor u ligt alweer een nieuwe editie van ons Woonmagazine. Iets waar wij nog steeds trots op zijn. Niet zo maar iets, want zo’n uitgave vergt de nodige tijd en energie om er ook iets moois van te maken. Wij zetten het niet voor niets in om ons kantoor te onderscheiden. Het past ook fantastisch in onze marke-ting strategie. Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij “Onderscheidend beter”.

En gelukkig gaat alles ook beter. Vorig jaar was een jaar om te overleven. Net zoals vele andere bedrijven uit verschillende sectoren. Iedereen kent wel een bedrijf dat de eindstreep niet gehaald heeft met een verschrikkelijke uitwerking dat een van uw vrienden of kennissen zonder werk zit.

Maar deze tijd is voorbij. Oktober, november en december waren goede maanden. Dat was voor mij een teken om niet stil te staan en was een sollicitatiegesprek noodzakelijk. In de week van ons 8-jarige bestaan hebben wij een nieuwe werkne-mer kunnen verwelkomen. Een nieuwe kracht uit een andere sector maar met een financiële achtergrond en een brede kennis op het gebied van marketing. U zult zeker meer nog van Annemiek horen en zien en dat geeft Katja de ruimte in de buitendienst haar ding te doen.

Maar er is meer “beter” nieuws. De hypotheekrente is op een historisch dieptepunt. En dat is eigenlijk meer dan “beter” nieuws. Dat is fantastisch nieuws! Dit geeft de markt een boost voor degene die een woning willen kopen, maar ook voor degene die hun woning willen verkopen. De laagste 5 jaar vaste hypotheekrente is gedaald tot een absoluut minimum. In de zomer van 2005 was de laagste hypotheekrente met 3,15% al erg laag. Vanaf eind 2013 is deze opnieuw sterk gaan dalen tot het minimum van 2,65% op dit moment. Doe daar uw voordeel mee. Deze maand is niet voor niets een van de beste maanden om uw woning te gaan verkopen. Bovendien is er in Nieuwerkerk al enige tijd schaarste, want de woningvoorraad is ook in ons 8-jarige bestaan nog niet zo klein geweest.

En dan hebben wij nog “beter” nieuws. Zoals u gemerkt heeft zijn wij zeer actief op Social Media, waarbij Facebook wel de kroon spant. Met Rody achter de knoppen verrast hij een ieder weer met het nieuwe aanbod, opmerkelijke woningen, trends maar ook met acties. Zoals bijvoorbeeld het winnen van een appeltaart maar vergeet ook het jaar abonnement op VT-wonen niet. Als u dit magazine leest zitten wij op meer dan 600 volgers en gaan we dit jaar voor de 1.000 volgers. Like ons en win dat jaarabonnement op VT-wonen.

Afijn, wij kunnen er tegenaan. En wij hopen al onze opdrachtgevers nu ook spoedig “beter nieuws” te brengen met uw enthousiasme.

In onze special dit keer een inter-view met Mw. I. van den Bogert. De beleidsadviseur economische zaken en accountmanager bedrijven van de gemeente Zuidplas, waar wij als kan-toor veel mee te maken hebben, om ondernemers in de gemeente de juiste begeleiding te geven om zich in deze enerverende gemeente te vestigen. Onze speciale dank gaat uiteraard weer uit naar onze opdrachtgevers en adver-teerders welke deze editie weer moge-lijk gemaakt hebben.

Tot binnenkort.

Het team van Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Page 4: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

Art-Deco SofaOur new art-deco sofa’s have arrived complementing a wide range of stylish art-deco furniture. These high quality handmade pieces typify the vast choice of solid mahogany reproduction furniture at Jan Frantzen. The classic yet contemporary designs with distinguished structure are available in a wide variety of sizes and colors.

OUR GREATEST SOFA SO FAR

Jan Frantzen The Hague area (Zevenhuizen ) The Netherlands +31 180 - 632 259 www.janfrantzen.comComplimentary Amsterdam Schiphol Airport (40 min) and Rotterdam The Hague Airport (20 min) taxi shuttle available on request.

Scan the QR code below to see our matching stacking bookcase.

Art-Deco SofaOur new art-deco sofa’s have arrived complementing a wide range of stylish art-deco furniture. These high quality handmade pieces typify the vast choice of solid mahogany

Art-Deco SofaOur new art-deco sofa’s have arrived complementing a wide range of stylish art-deco furniture. These high quality handmade pieces typify the vast choice of solid mahogany reproduction furniture at Jan Frantzen. The classic yet contemporary designs with distinguished structure are available in a wide variety of sizes and colors.

OUR GREATEST SOFA SO FAR

Jan Frantzen The Hague area (Zevenhuizen ) The Netherlands +31 180 - 632 259 www.janfrantzen.comComplimentary Amsterdam Schiphol Airport (40 min) and Rotterdam The Hague Airport (20 min) taxi shuttle available on request.

Scan the QR code below to see our matching stacking bookcase.

Art-Deco SofaOur new art-deco sofa’s have arrived complementing a wide range of stylish art-deco furniture. These high quality handmade pieces typify the vast choice of solid mahogany

Page 5: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

5

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

De accountmanager bedrijven komt naar u toe!Eindelijk is het dan zover. Dit keer geen interview dat betrekking heeft op de woningmakelaardij maar meer te maken heeft met de afdeling be-drijfsmakelaardij, want wat zouden de ondernemers zijn zonder een goed aanspreekpunt binnen de gemeente.

Dit keer hebben wij een interview afgenomen met mevrouw Ineke van den Bogert, Accountmanager Bedrij-ven. Niet alleen een kundige vak-vrouw, maar ook nog eens een ont-vankelijke persoonlijkheid. Begonnen en ervaring opgedaan in de gemeente Alblasserdam in 2000. Een ontwikkeling van een bedrijven-terrein van 65 hectare, een zeer grote ontwikkelingslocatie. Ze heeft daar ook het parkmanagement geïntro-duceerd. Op bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht is ook een park-management actief wat ook een groot succes is.

De functie van Accountmanager BedrijvenBij aanvang was dat eerst nog de be-drijvencontactfunctionaris maar nu heeft de functie een naam welke bij deze werkzaamheden behoort. Ik be-greep dat de taakverdeling bestaat uit 50% accountmanager bedrijven en 50% beleidsadviseur economische zaken. In mijn praktijk ben ik Ineke al meerdere malen tegengekomen om een advies te krijgen om bepaalde (vestigings-)mogelijkheden toch voor elkaar te krijgen. In de praktijk komt dat er op neer dat er binnen de juridi-sche kaders van de ruimtelijke orde-ning toch naar mogelijkheden wordt gezocht om de ondernemer toch de kans te geven zich binnen de gemeen-te grenzen te kunnen vestigen. En daar maakt zij zich hard voor.

Uiteraard wordt eerst geadviseerd naar de bestaande objecten te kijken en vervolgens naar eventuele nieuw-bouw. Deze ondersteuning heeft de ondernemer hard nodig, maar ik denk stilletjes ook dat het voor de ge-meente veel betekent met betrekking tot de werkgelegenheid etc.

Als beleidsadviseur heb ik Ineke al eens een keer in een commissie ont-moet. Wat betekent de functie als be-leidsadviseur nu. Hiervoor is Ineke de contactpersoon binnen de regio. Zij houdt het lokale en regionale econo-mische beleid in de gaten. Zij neemt plaats in het economisch platform. Met verschillende werkgroepen zo-als detailhandel, arbeidsmarkt en onderwijs, bedrijventerreinen en sa-menwerking wordt de visie voor de komende jaren uitgestippeld. Zo is er een SWOT analyse gemaakt en uit deze top tien van voor- en nadelen zal een actieplan opgemaakt worden. Zo speelt de bereikbaarheid een rol maar ook bijvoorbeeld de bereikbaarheid van het openbaar vervoer bij de be-drijven terreinen. Hier wordt de leeg-stand van de winkels, bedrijfsruimten en kantoren gescand en wordt er naar oplossingen gekeken. Deze werkgroe-pen worden uit deelnemers van het overkoepelend orgaan de FOZ (Fede-ratie ondernemers Zuidplas), Midden-standsverenigingen, LTO (landelijke Tuinbouw Organisatie) en de TVZ (Tuinders Vereniging Zuidplas) sa-mengesteld.

Samenwerking en speerpuntenIn de samenwerking wordt gekeken naar de buurgemeenten zoals Gouda, Bodegraven, Reeuwijk en Waddinx-veen. En dan wordt gedacht aan bijv. gezamenlijke inkoop van producten. Maar er wordt ook gekeken naar de positie van de gemeente t.o.v. de an-dere gemeenten.

ImagoDan het imago. Ik zie dat de eerste stappen worden gemaakt maar ik vind dat er nog hard gewerkt moet worden aan het imago van de gemeente Zuid-plas. In de praktijk worden wij daar bijna wekelijks mee geconfronteerd. Want veel bedrijven kiezen dan toch meestal weer voor de westkant van Rotterdam, terwijl Zuidplas uniek binnen de knoop van de A-20 en de A-12 is gelegen. Ook daar wordt aan gewerkt begrijp ik.

LeegstandAl eerder gemeld, maar blijft ook een belangrijk item. Ons kantoor vindt dat de leegstand alsmaar toeneemt. Daar is zij het niet helemaal mee eens. Het aantal m² leegstand is als er naar het aantal wordt gekeken niet buiten-sporig. Waarop ik haar wijs dat het percentage van de gewijzigde bereke-ning wel eens ander beeld zou kun-nen geven. Een werkgroep is aan het werk om de gegevens van de markt te vergelijken met de gegevens van het totaal aantal beschikbare aantal m² winkels, kantoren en bedrijfsruim-ten. Uiteraard hebben wij ons kantoor voor deze werkgroep beschikbaar ge-steld.

Goed nieuwsWij hebben goed nieuws. Want deze week hebben wij 1.500 m² bedrijfs-ruimte verhuurd. Dus deze vierkante meters kunnen weggestreept worden. Zo werken wij ook mee aan de leeg-stand en verdere leegstand en ontwik-keling van de gemeente Zuidplas.

In onze volgende editie zullen wij weer ingaan op de werkzaamheden van een van de ambtenaren van de gemeente Zuidplas met zijn of haar eigen portefeuille.

Veel leesplezier,

Het team van Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Page 6: vd Panne Woonmagazine Maart 2014
Page 7: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

7

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Goudmos 94 € 162.500,- k.k.

Keurig afgewerkt 3-kamer appartement op de 3e en 4e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Uniek door zijn afwerking en sfeer. De huidige eigenaar heeft kosten noch moeite gespaard om ervoor te zorgen dat deze maisonnette bij menigeen in de smaak zal val-len. De keuken met hoogwaardige apparatuur, de fraaie badkamer met ligbad én douchecabine en de juiste keuze voor vloer en wandafwerking maken deze woning com-pleet, evenals de aanwezigheid van 2 prima slaapkamers. In de directe omgeving bevinden zich de vele openbare voorzieningen die de gemeente rijk is.

Goudmos 148 € 149.000,- k.k.

Uitstekend afgewerkt 3-kamer appartement met een groot zonnig dakterras op het zuidwesten, een luxe keuken, toilet en badkamer en een vrij uitzicht over een waterpartij. Uniek door het heerlijk ruime balkon met uitzicht over de vijver, de extra ramen in de woon-kamer en het hoge niveau van afwerking. De luxe keu-ken, de fraaie badkamer met ligbad én douchecabine en de juiste keuze voor vloer en wandafwerking maken deze woning compleet, evenals de aanwezigheid van 2 prima slaapkamers. In de directe omgeving bevinden zich veel openbare voorzieningen.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Anjerveld 29 € 179.000,- k.k.

Leuke eengezinswoning met zonnepanelen en een tuin op het zuidoosten op een ideale locatie in de woonwijk Zuidplas. De woning beschikt over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers op de verdieping, een grote zolder en een badkamer met lig-bad, wastafel en een 2e toilet. Een zonnige tuin met achterom en een kunststof berging. Ten behoeve van deze overvloed aan zon is er aan de achterzijde een elektrische zonwering aanwezig. Ideaal en bereikbaar voor starters doordat een financiering met Nationale Hypotheek Garantie mogelijk is.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Geraniumveld 3 € 185.000,- k.k.

Fantastisch gelegen eengezinswoning met carport en maar liefst 4 slaapkamers. De tuin sluit aan op een fraaie waterpartij met een eilandje in het midden. In deze achtertuin kunt u heerlijk genieten van de op- en ondergaande zon. Aan de voorzijde tref u de keuken aan. Op de verdiepingen zijn oorspronkelijk 3 slaap-kamers en de badkamer. Op de 2e verdieping is aan-sluitend de 4de slaapkamer. De voorgevel en de schuur zijn recent bekleed met duurzaam en onderhoudsvrij werzalith. De woning behoeft aan de binnenzijde nog enige aandacht.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Page 8: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

Stijlvol wonen bij Voorbrood Meubelen!Meubelserie KaratTopklasse meubelen in diverse afmeting en, kleuren e.d. leverbaar.Kijk voor meer informatie op: www.KaraT.nu

Profiteer van ons “alles onder één dak” principe! Bij ons vindt u een eigen stoffeerderij, meubelmakerij, Deco Shop en deskundige woonadviseurs.

Kom langs in onze showroom van 6000 m². En u weet: altijd 10 - 30% korting op onze gehele collectie!

Dorpsstraat 1192761 AN Zevenhuizen

T (0180) - 63 11 11 F (0180) - 63 30 24

E [email protected]

Geopend van 9.00 - 18.00 uur. Vrijdag tot 21.00 uur. Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Page 9: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

9

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Wat een leuk huis! Een op en top verzorgde eenge-zinswoning met enkele features zoals een dakkapel, een carport en een luxe badkamer! 4 slaapkamers en een zonnige achtertuin met stenen berging ontbreken natuurlijk niet. Het geheel is gelegen op steenworp afstand van het park en tegenover het “recent” opgele-verde nieuwbouwcomplex aan het Wulpendaal in een kindvriendelijke omgeving op loopafstand van win-kelcentrum de Reigerhof en treinstation Nieuwerkerk aan den IJssel. Perfecte woning voor bijvoorbeeld een starter door de vele mogelijkheden die het huis biedt.

Eendendaal 8 € 209.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

’s-Gravenweg 62 € 199.000,- k.k.

Aan de historische ’s-Gravenweg, omringd met wei-landen, het recreatiegebied Hitland en de golfbaan staat deze woning met een grote voor- en woonkamer, een keuken en badkamer op de “begane grond” en een slaapkamer in het souterrain. Rondom de woning ook volop ruimte, zo is er een parkeerplek op eigen terrein en een voor-, zij- en achtertuin met een heerlijk terras. Enkele eyecatchers zijn het hoge plafond, de badka-mer, de heerlijke slaapkamer en het woongedeelte met dubbele deuren naar het terras. Vooral het groene uit-zicht aan de voorzijde is uniek!

Op en top verzorgd appartement op de 3e verdieping van Nieuw Dorrestein welke over een riante woonka-mer met een leuk uitzicht en twee prima slaapkamers beschikt. De eigenaren hebben kosten noch moeite gespaard om er een keurig geheel van te maken. Zo is er in het hele appartement gekozen voor een goede kwaliteit laminaatvloer (Quickstep), zijn veel wan-den voorzien van spachtelputz en is er veel aandacht besteed aan het sanitair en de keuken. Het apparte-ment lift op een uitstekende locatie boven het winkel-centrum en beschikt aan beide zijden over een balkon.

Dorrestein 105 € 215.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Vijverzicht 12 € 215.000,- k.k.

Kant en klare eengezinswoning met een super de luxe keuken en badkamer en een nokverhoging voor- en achter, waardoor de 2e verdieping aanzienlijk is ver-groot. De eigenaren hebben niet stilgezeten, beneden is de hal in het midden verwijderd. Het toilet is ver-plaatst naar de voorzijde waardoor een grote woonka-mer is ontstaan met luxe keuken aan de achterzijde! Op de verdiepingen treft u in totaal 4 slaapkamers waarvan 1 met een heuse walk-in closet. De luxe bad-kamer bevindt zich aan de achterzijde, over de gehele breedte van het huis en is van alle comfort voorzien.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Page 10: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

10

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Groeneweg 11 € 219.000,- k.k.

Unieke bouwlocatie op een perceel grond van 450 tot 935 m2 aan de karakteristieke lintbebouwing aan de Groeneweg. Het bouwperceel is cal 30 meter breed en ca. 25 tot 35 meter diep. Te koop vanaf 450 m2. Het voorontwerp bestemmingsplan Linten Nesselande voorziet in de bouw op deze locatie van 1 of 2 vrij-staande woningen met een eventueel bijgebouwen zoals een garage. Een unieke locatie voor de liefhebber van landelijk wonen met aan de achterdeur alle voor-zieningen van Rotterdam Nesselande, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Geraniumveld 50 € 219.000,- k.k.

Uitgebouwde eengezinswoning (3 meter) met een eigen identity en maar liefst 4 of 5 slaapkamers. Aan de achterzijde bevindt zich een diepe achtertuin met een aparte berging met overkapping. Aan de voor-zijde bevindt zich de nette keuken. Op de verdiepin-gen waren oorspronkelijk 3 slaapkamers, echter, 2 slaapkamers zijn samengevoegd tot 1 geheel en deze slaapkamer beschikt over een heuse walk-in closet. De badkamer beschikt over een flinke douchege-legenheid. Op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers gesitueerd waarvan 1 met een karakteristieke zadel-dakconstructie.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Merwede 84 € 229.000,- k.k.

Ideaal gelegen hoekwoning met een flinke zijtuin, een riante woonkamer, 3 slaapkamers en een super zonnige achtertuin met berging. De grootte van de woonkamer en de heerlijke open keuken geven u een fantastische woonbeleving. De schuifpui biedt eerst op hetzelfde niveau toegang tot het (onderheide) houten terras en vervolgens iets lager tot de geheel afgesloten tuin. Naast de stenen berging is er een extra houten berging voor fietsen of een motor. Het geheel is optimaal gele-gen ten opzichte van vele openbare voorzieningen en het openbaar vervoer.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Dorrestein 50 € 229.000,- k.k.

Zeer verzorgd en hoogwaardig afgewerkt modern vorm-gegeven 3-kamer appartement op de 3e verdieping van een appartementencomplex wat is gesitueerd boven winkelcentrum Dorrestein. Het appartement beschikt zowel aan de zuidoost zijde als aan de noordwest zijde over een balkon. In de woonkamer van ca. 35 m² is een moderne keuken toegepast bestaande uit 2 eenheden met geïntegreerde apparatuur. De hoofdslaapkamer beschikt over een eigen balkon. De moderne badkamer met een ligbad, een aparte douchecabine en een badka-mermeubel completeert het geheel.

Page 11: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

11

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Hunze 6 € 229.500,- k.k.

Zorgvuldig bewoond en keurig bijgehouden eengezins-woning aan het water met 4 slaapkamers in de popu-laire woonwijk Esse-Hoog. De woning beschikt op de begane grond over een gezellige woonkamer met een in 2003 geplaatste open keuken, 3 slaapkamers op de verdieping en een 4e slaapkamer op de tweede verdie-ping. Goed bijgehouden waarbij er niet is beknibbeld op materiaal- en productkeuze. Het geheel ligt aan een doodlopende straat waar de kinderen nog naar harten-lust buiten kunnen spelen. Diverse scholen, het win-kelcentrum en het treinstation zijn op fietsafstand.

Wolga 159 € 250.000,- k.k.

Uitgebouwde en verzorgde eengezinswoning met een riante woonkamer met luxe open keuken, 4 slaapka-mers waaronder een royale lichte zolderkamer en een tuin op het zuidoosten. De woning is verrassend ruim van opzet! De woning is gelegen in de gewilde wijk Esse Laag aan een brede en rustige kindvriendelijke straat met voldoende parkeergelegenheid en speeltuin. Er is een mogelijkheid tot het realiseren van twee parkeer-plaatsen op eigen terrein.

Hunze 8 € 239.000,- k.k. nu € 234.500,- k.k.

Een leuke en zeer goed onderhouden eengezinswo-ning, gelegen aan het water in de populaire woonwijk Esse-Hoog. Het geheel beschikt op de begane grond over een woonkamer met dubbele deuren naar de tuin, een luxe open keuken, twee slaapkamers op de eerste verdieping (voorheen 3) en een derde slaapkamer op de tweede verdieping. De aan het water gelegen tuin (11m diep) is in 2010 aangelegd en biedt u vrij uitzicht vanuit de woonkamer. Het geheel ligt aan een dood-lopende straat. Diverse scholen, het winkelcentrum en het treinstation zijn op fietsafstand.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Schildmos 39 € 249.000,- k.k.

Grote (131 m2 woonoppervlakte) eengezinswoning aan een singel en aan het park welke volledig is voor-zien van dubbele beglazing. Echte unique selling points zijn de woonkamer van 45 m² met een open haard en dubbele deuren naar de achtertuin met een hardhouten terras aan het water. Op de eerste verdie-ping zijn 2 slaapkamers aanwezig waaronder een mas-ter bedroom van 23 m2 en een slaapkamer met een aparte hobbyruimte boven de bijkeuken. Verder is er op de tweede verdieping een derde slaapkamer met een dakraam. Echt een bezichtiging waard!

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Page 12: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

12

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Veldewater 29 € 279.000,- k.k.

Moderne eengezinswoning in de populaire woon-wijk Veldewater. De woning beschikt over een riante woonkamer met half open keuken en dubbele deuren naar de op het zuidwesten gelegen achtertuin, een moderne badkamer met ligbad én douchecabine en 4 riante slaapkamers. De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van een zonnecollector voor de duurzame energie. De woning bevindt zich aan een waterpartij in de zeer kindvriendelijke woonwijk Veldewater op loopafstand van de winkels, treinstation Nieuwerkerk aan den IJssel en winkelcentrum Reigerhof.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Kroonkruid 64 Vanafprijs € 270.000,- k.k.

Flinke, uitgebouwde eengezinswoning gelegen aan het water op een perceel van 184 m2 met een woonkamer van 50 m2 en een aangebouwde garage van ruim 18 m2. De woning beschikt zoals gezegd over een grote, uitgebouwde woonkamer met een natuurstenen vloer met vloerverwarming en een open keuken, een ver-grote badkamer met ligbad en douchecabine, 3 slaap-kamers op de verdieping en nog eens 2 kamers op de tweede verdieping, beide voorzien van een dakkapel. De grote achtertuin op het zuidoosten is gelegen aan het water. Kortom een zeer riante woning.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

IJssellaan 8 € 295.000,- k.k.

Riante twee-onder-één kapwoning met een parkeer-plaats op eigen terrein en een verlengde garage op 364 m2 eigen grond. Het geheel beschikt over een grote woonkamer met een open keuken aan de voorzijde, een open haard, drie slaapkamers, een badkamer, dak-kapel aan de voor- en achterzijde en een ruime zol-der. De dakbedekking van de garage en dakkapel zijn recent vervangen. Er zijn veel uitbreidingsmogelijkhe-den! De woning bevindt zich nabij de afrit van de A-20 en de N219. De bushalte is op loopafstand. Winkelcen-tra, basisscholen en sportvelden zijn goed te bereiken.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

’s-Gravenweg 157 € 269.000,- k.k.

Achter de authentieke trapgevel van dit omstreeks 1920 gebouwde object schuilt een hele leuke 2-1 kapwoning. Onderscheidend door de ligging aan de ’s-Gravenweg, op 382 m2 grond en de aanwezigheid van een schuur/hobbyruimte van 90 m2 die menig hobbyist zal aanspreken. In 2012 is de gehele buiten-zijde geschilderd. Het erf en de achtertuin zijn keurig aangelegd. Naast de schuur is nog veel opslagruimte. De schitterende omgeving, zoals de Hollandse IJssel en het Hitlandbos zorgen ervoor dat het wonen een landelijk gevoel geeft.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Page 13: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

13

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Stationsplein 21 Vanafprijs € 275.000,- k.k.

Riant 4-kamer appartement met een privé parkeer-plaats in de onderbouw in het appartementengebouw “de Reiger”. Gelegen op de tweede verdieping en bij-zonder centraal gelegen ten opzichte van vele open-bare voorzieningen. Vanuit de royale woonkamer (van ruim 65 m2) heeft u een verbluffend uitzicht over de druk bevaren Ringvaart. De luxe open keuken is van alle denkbare apparatuur. Opvallend is de kamerhoge schuifpui die zover open kan dat er een echt buitenge-voel ontstaat. Voorts treft u drie ruim bemeten slaap-kamers, een moderne badkamer en inpandige berging.

Schildmos 51 € 299.000,- k.k.

Recent diverse wanden (o.a. gehele woonkamer) gestuukt en woning compleet geschilderd! Grote hoekwoning met verrassend veel ruimte. Onderschei-dende elementen zijn onder meer de grote woonkamer van 50 m2, de 8 meter brede achtertuin op het zuidwes-ten en de 4 grote slaapkamers. Vooral de beleving van de woonkamer is goed, dit wordt mede veroorzaakt door de vele raampartijen en de openhaard op gas die voor sfeer en warmte zorgt. Het geheel is gelegen in een zeer kind-vriendelijke woonomgeving aan de rand van het park. Let op! Er is tevens een garage te koop!

Wolga 12 € 339.000- k.k.

Opvallend brede (6,85 m) eengezinswoning met inpan-dige garage aan de rand van de gewilde woonwijk Esse-Laag met parkeergelegenheid op eigen terrein. Kort en krachtig zullen wij maar zeggen, de aanhef zegt al genoeg. Typerend voor deze woningen is de grote woonkamer met een kamerbreed kozijn met schuifpui naar de heerlijke en beschutte achteruin op het zuid-oosten. De moderne keuken is voorzien van alle beno-digde apparatuur. Verder treft u op de verdiepingen 5 (thans 4) slaapkamers aan. De garage biedt u alle moge-lijkheden voor uw hobby of een plaats voor uw wagen.

Kerklaan 148 € 299.000,- k.k.

Een prachtig 3-kamer hoekappartement in Residence “De Maalderij” met privé parkeerplaats en fraai uit-zicht. Een spraakmakend appartementencomplex door het gebruik van de oude materialen en uitstraling van de oorspronkelijke bouw in de voorgevel in combina-tie van alle luxe en comfort aan de achterzijde. Een exclusief appartement op de hoek van de 2de verdie-ping met een netto woonoppervlakte van 105 m², een heerlijk groot terras op het zuidwesten van maar liefst 20 m² met een fraai uitzicht. Het gehele appartement is voorzien van een houten, bamboe vloer.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Page 14: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

14

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Vlist 3 € 369.000,- k.k.

Grote, zonnige, twee-onder-één kap woning aan het water met een garage, 4 slaapkamers (thans 3) en een dakterras op een gezellig wooneiland op een ideale locatie in de woonwijk Esse Hoog. De woonkamer (incl. keuken) heeft een oppervlakte van maar liefst 51 m2 en is van zeer veel lichtinval gegarandeerd door de vele raampartijen, de schuifpui en de zonligging. Voor de woning is parkeergelegenheid voor twee auto’s. Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van de brede school en het recreatiepark Hitland.

Hertenkruid 23 € 350.000,- k.k.

Op een werkelijke toplocatie gelegen, halfvrijstaande semi-bungalow met riante garage aan het water en extra slaapkamer en badkamer op de begane grond. Voor diegene die op zoek is naar rust, privacy en ruimte is deze woning zeker het bezichtigen waard. Het geheel beschikt over een royale living van ruim 45 m2 met open haard, vier slaapkamers, twee badkamers, een grote garage en een zonnige tuin. Door de conifeerhaag aan de zijde van het park heeft u in de achtertuin totale privacy. Aan de voorzijde van de woning heeft u nog eens plaats om een auto te parkeren.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Portugesezoom 19 € 375.000,- k.k.

Met veel gevoel voor warmte en sfeer modern afge-werkte semi bungalow met een grote living die door de hoge plafonds een wel hele ruimtelijke beleving heeft. Veel raampartijen en dito vloer- en wandafwer-king versterken deze beleving. De woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping is een 2e slaapkamer aanwezig. Het geheel is gelegen in de prettige woonwijk Parkzoom, een wijds opgezette woonwijk met veel groen en par-keergelegenheid en op loopafstand van winkelcen-trum Dorrestein.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Moldau 19 € 349.000,- k.k.

Stijlvolle twee onder een kap woning met inpandige garage, 3 slaapkamers op de verdieping, een grote bergzolder en een brede, door een hovenier ontworpen achtertuin voorzien van verlichting op het zuidwesten waar u de hele dag heerlijk van de zon kunt genieten. De tuin kent een groene, natuurlijke erfafscheiding. De woning kenmerkt zich door de lichtgekleurde bak-steen met witte voeg, de flauw hellende kap, de brede houten goten en dakoverstekken en de erkers en de luifels bij de entrees. De woonwijk Esse-Laag is een populaire woonwijk met een eigen karakter.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Page 15: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

15

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel & Rotterdam

Raoul Hausmannhof 1 € 369.000,- k.k.

Zeer verzorgde, uitgebouwde hoekwoning op een unieke locatie met een woonkamer van maar liefst 45 m2 en een perceel eigen grond van 232 m2. Het geheel is gele-gen aan een rustige straat met louter bestemmingsver-keer. Op werkelijk niets van deze woning is iets op aan te merken. Er is een luxe keuken, een moderne badka-mer en modern toilet geplaatst. En een airco ontbreekt ook niet. Naast de berging is een carport gerealiseerd welke is voorzien van een elektronisch bedienbare garage deur. Door het gebruik van kokosschermen als afscheiding is uw privacy gewaarborgd.

Kortenoord 106 € 895.000,- k.k.

In dit voormalige stoomgemaal “Van Gennep” is met allure deze woning gerealiseerd. Uniek gelegen, in een stuk ongerepte natuur met een fraaie waterpar-tij aan de voorzijde met aanlegsteiger voor een sloep met de open vaarverbinding naar de Hollandse IJssel De ultieme plek voor de liefhebber van water, rust en ruimte. De ruime woning heeft een warme en sfeer-volle uitstraling. De gunstige ligging van de drie ter-rassen maakt het mogelijk om de hele dag te genieten van de zon. Het geheel heeft een oppervlakte van 230 m². Het betreft het linkergedeelte van het gemaal.

Parallelweg Zuid 123 € 629.000,- k.k.

Uniek klassiek vrijstaand woonhuis met een woonop-pervlakte van 165 m2 en dubbele garage op een perceel grond van maar liefst 880 m² aan een waterpartij. Binnen het bestemmingsplan is er de mogelijkheid een bedrijfs-ruimte op het perceel te bouwen. Het geheel bestaat uit een oorspronkelijke bebouwing van 3 bouwlagen met kelder en een aanbouw met een kantoorruimte met een aparte entree. Vervolgens is de woning uitgebreid met een tuingerichte woonkeuken en een bijkeuken. De dub-bele garage is voorzien van elektrisch bedienbare deuren. Het perceel grond valt zelfs nog onder de bestemming bedrijven tot en met milieu categorie 2.

’s-Gravenweg 178 € 749.000,- k.k.

Vrijstaande villa met een woonoppervlakte van maar liefst 200 m² met een prachtig uitzicht over het groene hart. De woning beschikt over een mooi aangelegde tuin en een dubbele garage. Op de begane grond treft u de woonkamer met open haard, de moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, twee slaap-kamers en een royale badkamer. Op de eerste verdie-ping treft u nog eens 3 slaapkamers en de 2e badkamer met in het verlengde hiervan een grote bergzolder met opstelling van de wasmachine en de droger. Landelijk wonen maar toch nabij de stad Rotterdam.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Page 16: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

16

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Rotterdam & Moordrecht

Brigadier Aad de Jonghof 1 € 895.000,- k.k.

Een perfecte combinatie van luxe, allure en duurzaam-heid komen bij deze vrijstaande villa met garage teza-men. Het geheel ligt op een perceel eigen grond van 615 m2 op de grens van Zevenhuizen en Rotterdam met het recreatie gebied de Zevenhuizerplas om de hoek. Na binnenkomst valt meteen de imposante woonkamer van 75 m2 met de open haard op. Op de verdieping treft u naast de luxe badkamer een slaapkamer aan de voorzijde alsmede een riante slaapkamer met terras aan de achterzijde aan. Op de grote zolderruimte treft u nog een 3de slaapkamer en een open ruimte.

De Smidse 53 € 219.000,- k.k.

Super gelegen 3-kamer appartement met groot zonnig balkon en vrij uitzicht aan een levendig kruispunt. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in de gezellige dorpskern van Moordrecht. De grote hal biedt toegang tot het toilet, de twee slaapkamers, de badkamer en een inpandige berging en natuurlijk de woonkamer met toegang tot het balkon. De keuken ligt aan de ingang zijde en heeft een ideale opstelling met diverse appa-ratuur. In de onderbouw is vervolgens nog een flinke berging aanwezig voor bijvoorbeeld de fietsen.

Francis Picabiastraat 34 € 519.000,- k.k.

Fantastische, volumineuze hoekwoning met garage en moderne afwerking in een kindvriendelijke omgeving. Het betreft een 5-6 kamerwoning aan de rand van de woonwijk Nesselande. Door de toepassing van een souterrain met garage is het ideaal voor uw praktijk of hobby. De woonkamer beschikt over een grote woon-keuken met een moderne hoogglans keuken. Op de eer-ste verdieping treft u 3 slaapkamers aan en op de 2de verdieping nog eens 1 slaapkamer aan welke gemak-kelijk in 2 kamers te verdelen is. In het souterrain is behoudens een garage nog een aparte berging.

Onderweg ong. € 399.000,- k.k.

Unieke bouwlocatie op een perceel grond van 1.425 m2 - 2.850 m²!!!!. Uw droomhuis wordt werkelijkheid. Aan de rand van de populaire woonwijk Rotterdam-Nesse-lande met al haar voorzieningen zoals strand, metro en uitgebreid winkelcentrum. De kavel is gelegen aan de Onderweg met prachtig uitzicht op de Groene Zoom van het buitengebied van Rotterdam/Nieuwerkerk aan den IJssel. Het bestemmingsplan voorziet in een bebou-wingspercentage van 25% binnen het bouw vlak. Extra voordeel. Er is geen BTW verschuldigd alleen over-drachtsbelasting van 6% over de koopsom.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Page 17: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

17

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Moordrecht

Kievithof 24 € 398.000,- k.k.

Semi-vrijstaande woning met zelfstandige praktijkruimte gelegen op één van de mooiste locaties in Moordrecht, grenzend aan het park. De woning is gelegen aan een rustig, doodlopend woonerf in een straat met half-vrij-staande huizen. Er is voldoende parkeergelegenheid ook op eigen terrein. Het geheel beschikt over een tuin- en parkgerichte woonkamer met een gescheiden eetgedeelte aan de voorzijde. Voorts 4 slaapkamers op de verdiepin-gen en een grote berging van 14 m2. De praktijkruimte is voorzien van een behandelkamer en wachtruimte met eigen toilet.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Nicolaas Beetslaan 18 € 395.000,- k.k.

Wat een beleving! Kubistische twee onder één kapwo-ning aan het water met garage in de nieuwe woonwijk Groene Weide, met een woonoppervlakte van maar liefst 153 m2! De woning beschikt over een grote, U-vormige woonkamer met eikenhouten vloer en een luxe keuken aan de voorzijde. De tuin is middels dub-bele deuren te bereiken. Op de verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers en een badkamer met lig-bad én douchecabine. De tweede verdieping beschikt over een grote 4e kamer met een dakterras van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de polder.

Land voor Water 33 € 389.000,- k.k.

Grote, uitgebouwde 2-1 kapwoning (156 m2 excl. garage!) met 5 (thans 4) slaapkamers, twee dakkapellen en een tuin van bijna 23 meter diep met groot onder-heid terras! Het betreft een keurig bewoonde en met zorg afgewerkte woning. De begane grond is uitgebouwd waardoor er een woonkamer is ontstaan van maar liefst 74 m2. Op de verdieping treft u twee slaapkamers (oor-spronkelijk drie). Door deze verdieping opnieuw in te richten is er ook een grote badkamer gecreëerd. De tweede verdieping is voorzien van kunststof dakkapel-len en nog eens twee grote slaapkamers.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Emmastraat 4 € 265.000,- k.k.

Wat een leuk huis! Deze drielaagse twee onder een kap woning dateert uit de jaren 20 en beschikt over een grote woonkamer met balkon en zeer veel lichtinval op het +1 niveau, drie slaapkamers op de verdieping en een groot souterrain met badkamer, multifunctionele ruimte en toegang tot de op het zuiden gelegen achter-tuin. Het geheel is aan de binnenzijde volledig gereno-veerd en heeft aan de buitenzijde nog de karakteristieke jaren 20 stijl. Leuk detail zijn bijvoorbeeld de raaminde-ling en de mansarde kap.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Page 18: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

18

Zilvermos 15 2914 XK Nieuwerkerk a/d IJsselPostbus 86733009 AR RotterdamMobiel 06 - 15 21 39 16email [email protected]

KvK Rotterdam 24450230 Rabobank 10.17.48.442BTW NL134743477B02

www.hansdrukwerk.nl

hansdrukwerk.n l

4644_Hans_Briefpp.indd 1 30-09-10 12:32

Hans Boogaerdt ‘t Hooft Zilvermos 15, 2914 XK Nieuwerkerk a/d IJssel

Postbus 8673, 3009 AR Rotterdam

T 06 15 21 39 16

E [email protected]

Uw partner

www.hansdrukwerk.nl

in drukwerk!

professionals in rolluiken,binnen- en buitenzonwering,insectwerende horren en deuren

Voor een vrijblijvend bezoek of offerte belt u0182-623934! Wij zijn u graag van dienst!

zonwering15%kortingknikarmschermen

screens rolluikenuitval-schermen

binnen-zonwering

showroom/fabriek: pasteurstraat 5 2811 DX [email protected] www.prosole.nl

Steinsedijk 47, 2851 LC HaastrechtT (0182) 50 93 95 M (06) 29 01 22 88w w w . b e e k b o u w . n l

restauratie – nieuwbouw – renovatie – onderhoud – interieurbouw

Uw (ver)bouwpartner uit de Krimpenerwaard!

www.prosole.nl

Page 19: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

19

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Moordrecht & Moerkapelle

Uiterwaard 105 € 795.000,- k.k.

Fantastisch gelegen, unieke vrijstaande villa aan de Hol-landse IJssel met een imposant metrage van ca. 250 m2 en een hoog afwerkingsniveau. De woning heeft aan de voorzijde een afgesloten parkeerterrein. Op dit niveau treft u ook de dubbele garage, een slaapkamer en de grote wasruimte. De luxe en moderne keuken bestaat uit een L-vormig keukenblok en een vrijstaande werkeenheid. Op deze woonlaag treft u ook de hoofdslaapkamer aan met aparte badkamer en walk in closet. Op de tweede verdieping treft u 2 slaapkamers met airco en een tweede badkamer. Er is een mogelijkheid voor een botenhelling.

Julianastraat 13 A € 259.000,- k.k.

Leuke 2-1 kapwoning op 325 m2 grond met schuur en garage en veel ruimte om het huis heen. Het originele huis is omstreeks 1920 gebouwd en is later aan de ach-terzijde uitgebouwd en er is een dakkapel toegepast op de verdieping. Het geheel bestaat uit een grote woonka-mer met open keuken met daarachter een toilet, badka-mer en multifunctionele ruimte in de aanbouw. Op de verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en een grote overloop die als kantoor kan worden ingericht. De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken en hier is bergruimte te vinden.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Uiterwaard 89 € 589.000,- k.k.

Volumineuze 2-onder-1 kapwoning aan de Hollandsche IJssel met garage en oprit voor twee auto’s. De woning is zeer solide gebouwd en onderscheidt zich door zijn unieke ligging met een breed terras aan het water. Verder beschikt het huis over een grote woonkamer, 4 slaapkamers, een werkruimte en een hobbyruimte. Het geheel is gelegen op het terrein van de voormalige Koninklijke Vereenigde Tapijtfabrieken in een lint van twee onder een kappers en vrijstaande woningen aan de IJssel. In de directe omgeving vindt u de Dorpsstraat met winkels en het winkelcentrum.

Uiterwaard 24 € 399.000,- k.k.

Duurzame 2-onder-1 kapwoning met een naast gele-gen garage, 4 (thans 3) slaapkamers, een vergrote living met open keuken en een luxe badkamer met lig-bad én douchegelegenheid op de eerste verdieping. Op de 2e verdieping een open ruimte met een dakkapel en dakraam. De woning beschikt over een 15 meter diepe tuin op het westen met een groot terras (45m2) en een parkeerplaats op eigen terrein. Het geheel bevindt zich in een jonge woonwijk direct aan de Hollandsche IJs-sel. Tot de woning behoort ook nog een aparte over-dekte parkeerplaats in het naastgelegen complex.

Page 20: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

20

Tussenlanen 20/b | 2861 CD Bergambacht | Telefoon: (0182) 35 18 61 E-mail: [email protected] | Website: www.amolenaar.nl |

IS UW TUIN AL KLAAR VOOR DE ZOMER?

NU IS HÉT MOMENT OM UW TUIN ONDER HANDEN TE NEMEN, ZODAT U STRAKS VOLOP KUNT GENIETEN!

Wij bespreken graag met u de vele mogelijkheden, van een complete tuinaanleg tot een tuinrenovatie… Vaak zien wij mogelijkheden waar u zelf nog nooit aan hebt gedacht! Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek!

Volg ons op

pagina’sinspiratie

148ina’s

BOUWPLANNEN?VOLOP GENIETEN, MOOI WONEN

GRATIS BROCHURE Ambachtweg 14, 2841 LZ, Moordrecht Tel. 0548-537555, www.selekthuis.nl

Volg ons op Twitter! Like ons op Facebook!

Page 21: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

21

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Recreatiewoningen

Klein Hitland 30 • Nieuwerkerk aan den IJssel € 119.000,- k.k.

Hartstikke leuke recreatiewoning gelegen op 301 m2 eigen grond op parc de IJsselhoeve. Een grote living met een open keuken en veel daglichttoetreding door dubbele deuren en ramen aan 3 zijden, 2 slaapkamers, een bijkeuken, een nette badkamer en een verzorgde tuin rondom zorgen ervoor dat u hier in alle rust kunt genieten. De woning is voorzien van duurzame onderhoudsvrije materialen. De tuin is keurig aangelegd, ligt aan het water en aan het groen. Voor de deur heeft u veel plek voor het parkeren van uw auto.

Klein Hitland 141 • Nieuwerkerk aan den IJssel € 139.000,- k.k.

Aan de rand van het recreatiepark De IJsselhoeve gelegen chaletwoning met een permanente woonvergunning en een vrijstaande garage op een perceel grond van circa 401 m2. De woning verkeert in uitstekende conditie en kenmerkt zich door de witte gevel en de rode pannen, ook van binnen is de woning in een uit-stekende conditie. Het terrein is keurig aangelegd met een grote vlonder en grijs grind, het perceel is aan de zij- en achterkant met water omsloten. Buiten het eigen gebruik van deze woning staat de optie open om de woning te verhuren.

Klein Hitland 63 • Nieuwerkerk aan den IJssel € 199.000,- k.k.

Modern vormgegeven, vrijstaande recreatiewoning met veranda op een perceel grond van maar liefst 571 m2. Het geheel is gelegen aan de buitenrand van het park met een waanzinnig mooi uitzicht over het water en het Hitlandbos. De woning is op basis van een houten frame gebouwd en optimaal geïsoleerd. De totale bebouwde oppervlakte bedraagt 80 m2 en er is tevens nog een blokhut van 2 x 3 meter ter beschikking. Doordat het chalet aan de rand van het park is gebouwd is privacy en optimale parkeermogelijkheden voor uw woning gegarandeerd.

Klein Hitland 59 • Nieuwerkerk aan den IJssel Bieden vanaf € 150.000,- k.k.

Aan de rand van het recreatiepark De IJsselhoeve gelegen chaletwoning bestaande uit een grote woonkamer met luxe keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Deze recreatiewoning is nagenoeg voorzien van alle denkbare opties die voor dit type gekozen kunnen worden. Bovendien is het het grootste type dat op de perce-len gebouwd mag worden. De oppervlakte bedraagt 80 m2 op een perceel eigen grond van 332 m2. De luxe keuken is voorzien van alle apparatuur. De luxe zet zich voort door de fraaie plafond afwerking, erker en de luxe badkamer.

Klein Hitland 164 • Nieuwerkerk aan den IJssel € 159.000,- k.k.

Moderne en keurig bewoonde recreatiewoning op een van de mooiste plek-ken van het park. De woning ligt op maar liefst 368 m2 grond en ligt aan een vijver met veel groen en privacy. Een grote woonkamer met veel raam-partijen en een schuifpui, 3 slaapkamers en een keurige keuken en badkamer maken het een heerlijke woning om te vertoeven. Vervolgens is de chalet-woning voorzien van duurzame onderhoudsvrije materialen zodat u onge-stoord van alle faciliteiten, en natuur die het park u biedt kunt genieten.

Klein Hitland 23 • Nieuwerkerk aan den IJssel € 98.000,- k.k.

Op een fraaie locatie op Parc de IJsselhoeve bevindt zich dit luxe, gestoffeerde chalet. De woning beschikt over een grote woonkamer met open keuken en veel ramen, twee slaapkamers, een badkamer en een houten blokhut. Het geheel bevindt zich op een perceel grond van maar liefst 413 m2 en is grotendeels omringd met water. Dit park is gelegen aan de Hollandse IJssel, in het natuurgebied Hitland en is omsloten door fiets-, wandel- en ruiterpaden. Bovendien beschikt het park over een buiten zwembad, speelgelegenheid en een gezellige horeca gelegenheid.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Page 22: vd Panne Woonmagazine Maart 2014
Page 23: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

23

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Moerkapelle & Zevenhuizen

Colofon & Contactgegevens

Van der Panne Woning- &Bedrijfsmakelaardij

Dorpsstraat 92912 CA Nieuwerkerk aan den IJsselT. 0180-332222F. 0180-323449E. [email protected]. www.vdpanne.nl

Oplage : 21.000 exemplaren

Verspreiding : huis-aan-huis in de gemeenten: Moerkapelle, Zevenhuizen, Moordrecht, Nieuwerkerk a/d IJssel en Rotterdam-Nesselande

Editie : Jaargang 8, nummer 1

Realisatie : SteinHoeve Media & Reclame Steinsedijk 47, 2851 LC Haastrecht www.steinhoevemedia.nl

Noordelijke Dwarsweg 114 € 995.000,- k.k.

Multifunctionele (bedrijfs) woning met diverse bij-gebouwen met een totale oppervlakte van ca. 1.278 m2 op een perceel grond van maar liefst 9.563 m2. Een ideale locatie voor wonen in combinatie met uw bedrijf of hobby. Het geheel is prachtig aangelegd en ziet er zeer verzorgd uit. De woning beschikt over een royale woonkamer met open haard en een L-vormige keuken met aansluitend de bijkeuken en de badkamer. Op de verdieping bevinden zich maar liefst vier slaap-kamers en een tweede badkamer. De bestemming van deze locatie is bedrijfswoning en bedrijfsdoeleinden in de categorieën 1 en 2.

Noordelijke Dwarsweg ong. € 295.000,- k.k.

Riant bouwkavel (kavel 2) van 650 m2 gelegen aan de Noordelijke Dwarsweg in Zevenhuizen. Er is een bouw-vergunning uitgegeven voor het bouwen van een woon-huis van 825 m3. Het kavel meet 650 m2, is circa 30 meter diep en 21,5 meter breed. De indicatie van de bouwkos-ten voor deze woning bedragen € 350.000,- incl. BTW. Het perceel bevindt zich in het Uitwerkingsplan “Lint-zone - Noordelijke Dwarsweg 94”, welke uitwerking een deel is van het ter plaatse vigerende bestemmingsplan "Zuidplas West, gemeente Zevenhuizen-Moerkapelle", dat is vastgesteld op 16 juni 2009.

Voorlaan 6 € 779.000,- k.k.

Multifunctionele (praktijk)woning met een indruk-wekkende vloeroppervlakte van 278 m2 in het buiten-gebied op de grens van Moerkapelle en Bleiswijk. De woning onderscheidt zich van de andere woningen doordat er een souterrain en garage onder het gehele huis is toegepast. Op de begane grond bevinden zich buiten de woonkamer en de gesloten keuken nog 2 slaapkamers en een badkamer. Op de verdiepingen treft u vervolgens nog eens 4 slaapkamers aan. Verder is in het souterrain een praktijkruimte met eigen voor-zieningen alsmede een bijkeuken en hobbyruimte.

Open Huis zaterdag 5 april 11.00 – 15.00 uur

Page 24: vd Panne Woonmagazine Maart 2014

Nieuwerkerk a/d IJ sselLaan van Avant-Garde 1Voor info en openingstij den kij k je op hornbach.nl Volg ons op: Voor info en openingstij den kij k je op Voor info en openingstij den kij k je op Voor info en openingstij den kij k je op Voor info en openingstij den kij k je op Voor info en openingstij den kij k je op

Een ruimte wordt een badkamer.

Alles uit één hand.Projectbegeleiding van A tot Z.HORNBACH begeleidt je met een uitgebreid planningspakket op weg naar jouw droombadkamer. Van professioneel opmeten ter plaatse via een gedetailleerde planning naar de uiteindelijke afname - je krijgt de meest volledige service uit één hand.*

Bezoeken van de locatie

Professioneel opmeten door Hornbach/gediplomeerd vakman

Deskundig advies, professionele planning (indien gewenst ook met behulp van computer)

Opstellen van de offerte voor de artikelen en (indien gewenst) de MontageService

Professionele projectbegeleiding

Bindende prijsopgave en planning

3 jaar garantie op de werkzaamheden van de MontageService

Bezoeken van de locatie Bezoeken van de locatie Bezoeken van de locatie

Professioneel opmeten door Professioneel opmeten door Professioneel opmeten door

Opstellen van de offerte voor de artikelen Opstellen van de offerte voor de artikelen Opstellen van de offerte voor de artikelen

Professionele projectbegeleiding Professionele projectbegeleiding Professionele projectbegeleiding Professionele projectbegeleiding

Bindende prijsopgave Bindende prijsopgave Bindende prijsopgave

3 jaar garantie op de 3 jaar garantie op de 3 jaar garantie op de

Inspiratie en diversiteit.De grote keuze helpt je te besparen.Wij bieden je badkameroplossingen voor ieder ruimteconcept en hoog-waardige producten in iedere prijscategorie. Laat je inspireren en ontdek de combinatiemogelijkheden - onze architecten en deskundige verkopers ondersteunen je graag bij het kiezen van de juiste producten.

Grote showopstelling metrealistische ruimtesituaties

Omvangrijk assortiment in alle stijlen en prijssegmenten

Configuratiehulp maakthet kiezen makkelijker

Grote showopstelling met Grote showopstelling met Grote showopstelling met

Omvangrijk assortiment in alle stijlen en prijssegmenten Omvangrijk assortiment in alle stijlen en prijssegmenten Omvangrijk assortiment in

Sterke merken voor je badkamer.

... en veel meer

Alles in één oogopslag

140001350100012.indd 1 11.03.14 17:22