vd Panne Woonmagazine maart 2012

24
Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw Het meest transparante makelaarskantoor van Nederland Woonmagazine Jaargang 6 • editie 3 O P E N H U I Z E N R O U T E 31 maart

description

vd Panne Magazine makelaarsmagazine Maart 2012

Transcript of vd Panne Woonmagazine maart 2012

Page 1: vd Panne Woonmagazine maart 2012

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Het meest transparante makelaarskantoor van Nederland

Woo

nmag

azin

e

Jaargang 6 • editie 3

OPEN HUIZE

N

RO

U T E

31 maart

Page 2: vd Panne Woonmagazine maart 2012

2

Restauratie – nieuwbouw – renovatie – onderhoud – interieurbouwUw (ver)bouwpartner uit de Krimpenerwaard.

Steinsedijk 472851 LC Haastrecht

(0182) 50 93 95(06) 29 01 22 88w w w.beek bouw.nl

ontwerp advertentie steinhoevemedia.nl

zekerheden voor

een goed gevoel

6Trendskeukens

Een keuken 

om in te wonen

Sterrenrestaurant***Sterrenrestaurant***

in uw eigen(huis) keuken

Een goed gevoel!

Een Een Een Een keukenkeukenkeukenkeuken

om in te om in te om in te om in te wonenwonenwonenwonen

Sterrenrestaurant*** 

in uw eigen(huis) keuken

zekerheden voor

een goed gevoel

6U kunt vertrouwen op de zes

zekerheden van Eigenhuis Keukens!

“Wij wilden een grote woonkeuken, zodat we daar 

met de kinderen en kleinkin

deren kunnen genieten.”

Sterrenrestaurant***

EE ggggn gn n gn n gn n gn

Sterrenrestaurant***Sterrenrestaurant***Sterrenrestaurant***Sterrenrestaurant***

Page 3: vd Panne Woonmagazine maart 2012

3

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Inleiding

Alstublieft. Voor u ligt weer een exclusief exemplaar van ons Woonmagazine met een oplage van 23.000 stuks. Exclusief door de keuze van de presentatie van het aanbod op ¼ pagina, de luxe papiersoort en de goede kwaliteit van adverteerders. De verspreiding loopt via PostNL. Door deze keuze kunnen wij nu ook een gedeelte van de woonwijk Oostgaarde in Capelle aan den IJssel bereiken.

Open Huis 31 maart Een speciale uitgave met een greep uit ons aanbod en de deelnemende woningen van de landelijk georganiseerde NVM Open Huizen dag. U ziet een vermelding “Open Huis” in een rode balk bij het object. Voor een laatste update van alle deelnemende woningen en ons gehele aanbod kunt u terecht op de websites www.vdpanne.nl en www.funda.nl.

De woningmarktEindelijk weer een beetje goed nieuws. We zien vanaf de maand december een duidelijke positieve impuls bij de woning­verkopen. Na een goede maand december hielden we ons hart in eerste instantie vast voor de maand januari. Echter het tegendeel was waar. In aansluiting op december zijn de maanden januari en februari voor ons kantoor zeer goed verlopen. De eerste indicatie voor de maand maart is ook goed. Onze opdrachtgevers en ons kantoor mogen blij zijn met deze ontwikke­ling. Opmerkelijk is dat er ook veel belangstelling is voor de woningen tussen de € 400.000,­ en € 600.000,­. Daar hebben we er de laatste drie maanden zelfs 6 stuks van verkocht. Verder zien we bij de woning waarbij het opleveringsniveau modern en trendy is nog steeds meer dan voldoende bezichtigingen. Je merkt gewoon dat er minder besteed kan worden. Vroeger was het “ach, we lenen wel iets meer voor een badkamer en keuken” terwijl nu juist meer gekozen wordt voor een kant en klare woning.

FinancieringenGezien de laatste ontwikkelingen zien we nog steeds meer dan voldoende mogelijkheden om een woning te financieren. Daar komt nog bij dat het voordeel van de overdrachtsbelasting van 4% nog steeds tot juli van dit jaar geldt. De heren in het Catshuis zullen dit onderwerp zeker niet onbesproken laten en we zijn benieuwd wat daar het resultaat van zal zijn. Vervolgens is het notariaat ook al op zijn vingers getikt om bij de vestiging van een tweede hypotheek, de eerste hypo­theekhouder op de hoogte te brengen van de vestiging van de tweede hypotheek. Dit werd vroeger nagelaten.

Vrijwillige veilingOok nu onderscheidt ons kantoor zich weer door een nieuw product in de markt te zetten. In navolging op de eerste try­out op een appartement in de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel welke met succes verkocht is aan een van de bezoekers van de opendagen voorafgaand aan de veiling, worden op dit moment vier woningen door ons kantoor aangeboden, welke op dezelfde manier vrijwillig geveild worden. We zien dat dit voor onze opdrachtgevers in ieder geval meerdere bezichtigingen oplevert en we hopen uiteindelijk daar ook weer tot een verkoop te komen. Het proces is volledig via internet te volgen waar­door een uiterst transparant verkoopproces in de markt gezet wordt, hetgeen geheel aansluit op de visie van ons kantoor.

Onderscheidende fotoreportagesWe blijven niet stil zitten. Recent hebben wij een van onze woningen voorzien van een 360˚ fotopresentatie. Het is een soort virtuele bezichtiging per vertrek in de woning. Een fantastisch product. Onderscheidend zijn we ook in de laatste fotoreportage welke wij geplaatst hebben voor de woning aan de Hoofdweg Zuid 4 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier hebben wij foto’s toe­gepast welke bij avondlicht zijn genomen waardoor er extra sfeer wordt gecreëerd rondom deze woning. Ook zal de woning aan de Vlietkade 17 te Oud Verlaat als tweede woning op deze manier in de markt worden gezet. Kijk eens op Funda of vdpanne.nl

BedrijfshuisvestingZoals u weet zijn wij het NVM kantoor met het grootste aanbod van bedrijfsmatige objecten. Met trots kunnen wij u melden dat wij recent enkele bedrijfsunits en recent de locatie aan de 1e Tochtweg 2 te Nieuwerkerk aan den IJssel aan Harley Davidson Nederland verhuurd hebben. Deze zal gevestigd worden in een gedeelte van het pand van De Bruin auto’s. De Bruin auto’s zal haar activiteiten voortzetten op deze locatie. Bovendien kunnen wij vermelden dat wij binnenkort zeer duurzame nieuwbouw bedrijfsunits kunnen aanbieden met een metrage vanaf 50m². Interesse? Bel ons en schrijf u in!

Interview In het artikel met de voorzitter Commissie Ruimte, de heer H.G. Lamberts, hebben wij dit keer speciale aandacht voor de integratie van zijn gezin, de fusie van de gemeenten, de te ontwikkelen Zuidplaspolder, de veiligheid en de laatste update voor de bedrijfshuisves­ting binnen de gemeentegrenzen. Onze dank gaat natuurlijk ook dit keer weer uit naar onze adverteerders en de medewerking aan het interview van de voorzitter Commissie Ruimte, de heer H.G. Lamberts. Wij gaan er in ieder geval vanuit dat deze uitgave weer een positieve impuls voor de verkoop voor onze opdrachtgevers zal hebben. Het is nu nog wachten op een verder herstel van het consumentenvertrouwen en de woningmarkt.

Veel leesplezier, Het team van Van der Panne woning­ & bedrijfsmakelaardij

Page 4: vd Panne Woonmagazine maart 2012

Stijlvol wonen bij Voorbrood Meubelen!

Profi teer van ons “alles onder één dak” principe! Bij ons vindt u een eigen stoffeerderij, meubelmakerij, Deco Shop en deskundige woonadviseurs.

Kom langs in onze showroom van 6000 m². En u weet: altijd 10 - 30% korting op onze gehele collectie!

Dorpsstraat 1192761 AN Zevenhuizen

T (0180) - 63 11 11 F (0180) - 63 30 24

E [email protected]

Geopend van 9.00 - 18.00 uur. Vrijdag tot 21.00 uur. Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Stel uw eigen Jubila bank samen:1. Diverse afmetingen:

1 - 1,5 - 2 - 2,5 - 3 en 4 zits 2. 1001 stofmogelijkheden 3. Harder of zachter zitcomfort 4. Piping: in kunstleder of stof v/d bank5. Met of zonder knopen in de rug6. Keuze uit diverse poten

Voor meer info inzake de Jubila bank zie WWW .VO O R B R O O D . N L

Meubelserie “Karat”Topklasse meubelen in diverse afmetingen, kleuren e.d. leverbaar.

Kijk voor meer informatie op:

WWW.KARAT.NU

Page 5: vd Panne Woonmagazine maart 2012

5

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Interview met Dhr. H.G. Lamberts voorzitter commissie Ruimte.

Dit keer hebben wij het genoegen Dhr. Lamberts als voorzitter van de commissie Ruimte te mogen inter­viewen. Met zijn 22 jaar ervaring in het openbaar bestuur, een zwaargewicht. Na de 72 jaar bereikt te hebben, heeft hij zijn Gemeenteraad lidmaatschap opgezegd waarbij ook zijn taken als voorzitter van deze commissie Ruimte komen te vervallen. Wat is de taak van de voorzitter commissie RuimteDe voorzitter is een technisch voor­zitter die de vergadering voor de commissie Ruimte voorbereidt in het Presidium. Eén keer in de veer­tien dagen vergadert het Presidium bestaande uit de voorzitters van de drie commissies, de commissie Ruimte, de commissie Maatschappe­lijke Ontwikkeling en de commissie Bestuur en Financiën met de grif­fier, de burgemeester en de plaats­vervangend voorzitter van de Raad. Deze voorzitter draagt er zorg voor dat iedereen keurig aan het woord komt en de agenda wordt nageleefd. Een van deze drie commissies wordt door een raadslid van de oppositie geleid. Destijds ben ik voorgedragen en werd unaniem gekozen.

De rol van de Gemeente en de provincie In combinatie met omliggende gemeen­ten Rotterdam, Zuidplas, Wad dinxveen en Gouda is er een rijksopgave gekregen om 30.000 woningen in de Zuidplas­polder te bouwen tot 2030. De grond­bank is opgericht en deze heeft samen met ontwikkelaars grond gekocht in de Zuidplaspolder. De grondbank heeft thans ca. 300 hectare grond in de Zuid­plaspolder in haar bezit. De grondbank bestaat uit vertegen woordigers van de gemeenten Rotterdam, Zuidplas, Waddinxveen, Gouda en de provincie Zuid­Holland. De grond zou voldoende geld moeten opbrengen om de nodige infra structuur en het gehele plan ver­der te ontwikkelen. Het enige waar tot nu toe het startsein voor gegeven is, is de zgn. Moordrechtboog waar­

bij de afslag van Moordrecht verlegd en optimaal ingericht wordt en de nodige vertragingen tot een einde moeten komen. “Maar verder wordt er nog niet gebouwd”. De woning­markt is onderuit gegaan en daardoor stagneert het bouwen. Van de beoogde te bouwen 30.000 woningen in 2030 is dit voorzichtig bijgesteld naar 7.000 woningen en tot in 2020 mogelijk naar 3.500 woningen.

De discussie met RotterdamEr speelt nu een discussie met Rotter­dam en de provincie. Er is momenteel geen ontwikkelaar bereid de volgende stap te maken en de gemeente gaat dat niet zelf doen. Zij is zelf geen ont­wikkelaar. Het rijk heeft vervolgens aangegeven dat de Zuidplaspolder­ ontwikkeling geen prioriteit meer heeft. De gemeente Zuidplas heeft nooit gezegd dat het van hen moest maar er lag een opdracht van het rijk. Rotterdam geeft aan dat zij de gemeente Zuidplas aan de afspraken houdt. Dat betekent dat Zuidplas voor de bouw van woningen in Nieuwerkerk­Noord bij de Albert ’t Hartweg, de Westring­rijk en de Hoogeveenenweg grond uit de grondbank zou moeten over­nemen. Hier staan 1.100 woningen gepland. Maar een ont wikkeling van deze grootte is op dit moment onverantwoord.

In het verlengde hiervan is er wel ruimte om in Zevenhuizen en Moer­kapelle gefaseerd (50­70 stuks) woningen te bouwen. Hier staan resp. 1.200 en 700 woningen ingepland. Daar komt bij de ontwikkeling in Esse Zoom­Laag met een gebiedsont­wikkeling van ca. 1.000 woningen. Maar wanneer de eerste palen de grond in gaan, dat zal nog even duren. Er kunnen nog eens 800 woningen in de Rode Waterparel en vervolgens het Ringvaartdorp met 1450 woningen worden gerealiseerd. Deze ontwikke­ling vormde de (financiële) basis voor de gehele Zuidplasontwikkeling maar de Raad van State heeft de bestemmingsplannen van de Rode

Waterparel gedeeltelijk en van het Ringvaartdorp geheel vernietigd. De Wet Voorkeurrecht Gemeente gaat er vanaf en er kan weer door de ondernemers geïnvesteerd worden.

Ontwikkelingen op het gebied van bedrijfshuisvestingTussen de Schielandweg en de Ver­bindingsweg en resp. de Grensweg zijn gebiedsontwikkelingen gepland welke voor de ondernemers spoedig ingevuld kunnen worden. Het be­stemmingsplan is daar op voorbereid en geeft op korte termijn mogelijk­heden. Verder staat de ontwikkeling zoals eerder is gemeld op Hooge­veenen III op de agenda.

AfscheidU gaat afscheid nemen. Wanneer? In de Gemeenteraad van 27 maart. Wij nemen hierbij afscheid van een centrale persoon in de politiek met een rugzak vol ervaring. Namens ons team wensen u en uw partner in ieder geval nog vele gezonde jaren in de luwte van alle politieke hectiek toe.

Lamberts is fractievoorzitter van Gemeentebelangen

Zuidplas (GBZ). Deze lokale partij maakt geen deel

uit van de coalitie.

Page 6: vd Panne Woonmagazine maart 2012

6

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Capelle a/d IJssel & Nieuwerkerk a/d IJssel

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Valkendaal 21 € 157.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Ideale starterswoning voor de starter die geen genoegen neemt met een maisonnette appartement! De woning onderscheidt zich van de rest door de 3 bouwlagen en de achtertuin op het zuiden. Het geheel is gelegen aan de rand van een appartementencomplex maar is echter geen appartement! Zo betaalt u bijvoorbeeld geen VVE kosten. De woning bestaat uit een tuinkamer met een deur naar de tuin, een grote woonkamer en 2 slaapkamers. Bovendien in een rustige omgeving, zeer centraal gelegen ten opzichte van de winkels, de trein, scholen, sportvoorzieningen en het park.

Eendendaal 24 € 209.000,- k.k.

Praktisch ingedeelde eengezinswoning op een top­locatie nabij het park en de scholen. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers op de verdiepingen, diverse kunststof dakramen en een goede tuin met stenen berging en carport. Ideaal vanwege de rustige ligging, aan de voorzijde aan een fietspad, aan de achterzijde aan een verkeersluwe straat. Perfecte woning voor bijvoorbeeld een starter door de vele mogelijkheden die het huis biedt. Op loopafstand van het park, basisscholen, winkel centrum Reigerhof en het treinstation.

Jekerdal 23 € 155.000,- k.k.

Autoliefhebbers opgelet! Aan het Jekerdal bieden wij dit unieke 2­laagse hoekhuis aan waarvan de begane grond geheel is ingedeeld als garage (ruim 41 m²). Dit object is ontstaan doordat de aparte garage aan de achterzijde bij de woning is getrokken. Op de eerste verdieping treft u de woonkamer, die beschikt aan de zuidwest zijde over een kamerbreed balkon waar u lang van de zon kunt genieten. Aansluitend treft u de nette open keuken met een 4­pits gaskookplaat en een afzuigkap. Aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer met toegang tot de badkamer.

Kleine Vinkstraat 26 € 192.500,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Keurig onderhouden hoekwoning met een zoge­naamde nokverhoging op een perfecte locatie in de gewilde woonwijk Dorrestein op maar liefst 186 m² grond! Met 4 slaapkamers zal deze scherpgeprijsde eengezinswoning bij alle doelgroepen goed in de smaak vallen. Door de ligging heeft de woning aan de zijkant nog een strook grond liggen waardoor u rond het huis kunt lopen. Aan de achterzijde bevindt zich een speelplaats voor de allerkleinsten. Het nieuwe winkelcentrum Dorrestein evenals het hertenkamp en de sportvelden liggen op loopafstand.

IN PRIJs VERLAAGD

Page 7: vd Panne Woonmagazine maart 2012

7

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Torenstraat 8 € 219.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Op een sfeervolle locatie in de dorpskern van Nieuwer­kerk aan den IJssel staat deze karakteristieke twee onder één kap woning uit ca. 1932. De woning ligt in een doodlopende straat met aan de achterzijde onbelem­merd uitzicht op een weide waar schapen grazen. Het geheel bestaat uit een doorzon woonkamer met toe­gang tot de keuken met L­vormig keukenblok. Tevens treft u de badkamer en de berging op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de zolder is te bereiken via een vaste trap die nu bestaat uit een open ruimte met een dakraam.

Kleinpolderlaan 77 € 225.000,- k.k.

Duurzaam en energiezuinig! Aan de Kleinpolderlaan staat dit grote type eengezinswoning met 3 slaap­kamers op de verdieping, een grote zolderverdieping (2 slaapkamers mogelijk!) en een extra houten berging in de zonnige achtertuin. Op de begane grond treft u de woonkamer met open keuken, brede schuifpui naar de zonnige achtertuin en aparte berging aan de voor­zijde. Openbare voorzieningen zoals het NS station en het winkelcentrum Reigerhof bevinden zich op loop­afstand van de woning. De woningen met de houten onderhoudsvrije gevels geven de wijk een apart accent.

Kroonkruid 11 € 225.000,- k.k.

Op een strategische plek gelegen eengezinswoning met vier slaapkamers en een zeer royale, zonnige achter tuin met houten berging. De woning beschikt over een L­vormige woonkamer met half open keuken en verwarmde bijkeuken voor de wasmachine en de droger. Via de openslaande deuren bereikt u de ach­tertuin waar u ook met wat minder weer onder de overkapping kunt plaatsnemen. Op de 1e verdieping treft u drie slaapkamers en de luxe badkamer. Op de 2e verdieping is door de aanwezigheid van een dubbele dakkapel nog een royale slaapkamer gecreëerd.

Margrietveld 37 € 217.500,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Uw woonkamer op de 1e verdieping met een groot dak­terras? Waarom niet? Aan de rand van het park en op de hoek van het Margrietveld en het Lelieveld bevindt zich deze fraaie voormalige drive­in woning met 3 slaap­kamers en een uiterst zonnig dakterras van ruim 25 m². De eigenaren van de woning hebben kosten noch moeite gespaard om er een keurig geheel van te maken. Het uitwendige schilderwerk is recent uitgevoerd. Aan­sluitend is de garage op de begane grond verbouwd tot slaapkamer. Aan de voorzijde bevindt zich een houten berging voor het stallen van uw fietsen.

Page 8: vd Panne Woonmagazine maart 2012

8

Laageind 18, 3465 KJ Driebruggen • T 0348-502576 • E [email protected]

Vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit op het gebied van rieten daken:

• Jarenlange ervaring (sinds 1928!) in ambachtelijk rietdekken • Aanbrengen van geheel nieuwe daken • Onderhoud en renovatie van rieten daken • Gespecialiseerd in spraymethode ter voorkoming van

mos en alggroei

AANGESLOTEN BIJVAKFEDERATIE RIETDEKKERS

GRATIS BROCHURETel. 0548-537555www.selekthuis.nl

SELEKT LIVINGVOLOP GENIETEN, MOOI WONEN

pagina’sinspiratie

148 pagina’s

BROCHURE

www.selekthuis.nl pagina’sinspiratie

148pagina’s

pagina’s

pagina’s

Bouwplannen? Bestel gratishet nieuwe SelektHuis magazine. 100% inspiratie• Ontwerp en indeling op maat• Traditionele bouw• Energiezuinig (EPC ≤ 0.6)• Korte bouwtijd• Scherpe prijs door uitgekiend bouwsysteem• Eén aanspreekpunt tot aan de oplevering

Page 9: vd Panne Woonmagazine maart 2012

9

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

sterremos 42 € 229.000,- k.k.

Goed verzorgde, 5­kamer eengezinswoning met een zonnige tuin, een dakterras en een carport in een autoluwe en zeer kindvriendelijke woonomgeving. De begane grond beschikt over een lichte, L­vormige woonkamer met een kamerbrede aluminium schuifpui, een houten vloer en aan de voorzijde een L­vormige keuken die in 2008 is geplaatst. De verdieping telt drie slaapkamers, een badkamer met ligbad en een apart toilet. Op de verdieping bevindt zich, naast een voorzolder met ruimte voor de wasmachine een 4e slaapkamer met dakterras.

Lelieveld 55 € 229.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Wat een ruimte! Een groot type eengezinswoning met een dakkapel aan de voor­ en achterkant en een woon­oppervlakte van maar liefst 128 m². Een populair type door de praktische “plattegrond”, de woonkamer van maar liefst 9 meter diep en de praktische, uitpandige vestibule. Door de 2 dakkapellen is de 2e verdieping een volwaardige verdieping geworden, waardoor er thans 4 goede bemeten slaapkamers zijn. Goed gesi­tueerd in de woonwijk Zuidplas ten opzichte van het winkelcentrum, de scholen (zowel basis­ als middel­baar) en de snelwegen A­20 en A­12.

Lelieveld 62 € 239.000,- k.k.

Flinke hoekwoning met een uitpandige vestibule, twee dakkapellen, een open haard en parkeren op eigen terrein. Op dit moment zijn er 4 ruim bemeten slaapkamers aanwezig (allen minimaal 15 m²). Op een­voudige wijze zijn hier 5 slaapkamers van te realiseren. De woning is uitgerust met zowel aan de voor­ als aan de achterzijde van de 2e verdieping een dakkapel, en de badkamer is uitgebouwd waardoor er ruimte is ont­staan voor een groot hoekbad. Het geheel is gelegen in een uiterst kindvriendelijke woonomgeving op steen­worp afstand van vele voorzieningen.

Kroonkruid 155 € 229.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Grote eengezinswoning met een woonoppervlakte van ruim 125 m² welke destijds zijn tijd ver vooruit was. Het geheel bestaat uit een riante woonkamer (ruim 50 m²!) die door de open trap naar de verdieping een ruimtelijke beleving geeft, een luxe open keuken aan de tuinzijde en 4 ruim bemeten slaapkamers (thans 3) op de verdiepingen. De prachtige badkamer met douche cabine en het toilet zijn geplaatst in 2004. Verder beschikt de woning over een heerlijke, zonnige achtertuin met een grote stenen berging. Aan de voor­zijde van de woning is veel parkeergelegenheid.

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Page 10: vd Panne Woonmagazine maart 2012

10

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk aan den IJssel

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Kroonkruid 133 € 277.500,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Uitgebouwde, volumineuze eengezinswoning waar het werkelijk waar niets aan ontbreekt. Het geheel bestaat uit een uitgebouwde woonkamer met een eiken houten vloer, een luxe keuken en badkamer, 2 slaap kamers op de verdieping (oorspronkelijk 3) en nog eens 2 slaap kamers op de 2e verdieping. Een leuke extra is de grote geïsoleerde berging aan de voorzijde en de par­keerplaats op eigen terrein. Achter de woning bevindt zich nog een diepe achtertuin (13 meter). De woning bevindt zich in een kindvriendelijke woonomgeving, op loopafstand van vele scholen en het park.

Albert van ’t Hartweg 51 € 285.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Karakteristieke twee­onder­een­kap woning uit de jaren 30 met een flinke garage aan de rand van het bui­tengebied van Nieuwerkerk aan den IJssel. De woning typeert zich door een goede indeling met betrekking tot de begane grond en de verdieping. De begane grond beschikt over een L­vormige woonkamer met een half open keuken en een aparte slaapkamer/werkruimte. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan, waarvan twee met een dakkapel en op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer. Tevens is er nog een flinke kelder.

Hertenkruid 4 € 289.000,- k.k.

Op en top verzorgde 2­1 kapwoning met GARAGE, een dakkapel voor en achter, eigen parkeerplaats en een fraai aangelegde tuin op het westen. Op de 1e verdie­ping treft u twee (voorheen 3) slaapkamers en de royale badkamer met bad en douche. Op de 2e verdieping treft u twee slaapkamers voorzien van een kunststof dakkapel en een ruimte voor de CV installatie en de wasmachine. Het geheel is gelegen in een populair gedeelte van de woonwijk Zuidplas aan een dood­lopende straat en op steenworp afstand van het park. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen.

schildmos 33 € 259.000,- k.k.

Geheel verbouwde eengezinswoning met 4 slaap­kamers en een dakterras op een ideale locatie met een tuin aan het park. Het laatste jaar is de gehele woning verbouwd, zo is onder andere de plavuizen vloer op de begane grond verwijderd en is er een hoogwaardige laminaatvloer voor in de plaats gekomen (met vloer­verwarming!), nagenoeg alle wanden zijn gestuct, er is een prachtige badkamer geïnstalleerd en is er veel onderhoud geweest aan de buitenzijde. De heerlijke woonkamer met dubbele deuren naar de achtertuin is voorzien van een open haard.

Page 11: vd Panne Woonmagazine maart 2012

11

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk aan den IJssel

schildmos 51 € 319.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Grote hoekwoning aan het Schildmos met verrassend veel ruimte. Onderscheidende elementen zijn onder meer de grote woonkamer met serre en open keuken van 50 m², de 8 meter brede achtertuin op het zuid­westen met een toegang aan de zijkant en de 4 grote slaapkamers waarvan 1 slaapkamer een plafondhoogte heeft van maar liefst 4 meter! Vooral de beleving van de woonkamer is goed te noemen, dit wordt mede veroorzaakt door de vele ramen en glaspartijen en de gashaard die voor sfeer en warmte zorgt. Het geheel is gelegen in een zeer kindvriendelijke woonomgeving.

Britsezoom 62 € 319.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Speels ingedeelde maar vooral bijzonder ruime! hoek­woning met talloze unieke elementen. Op de begane grond is de voormalige garage verbouwd tot kantoor/slaapkamer. Verder beschikt de woning over een woon­keuken, een badkamer met ligbad én douchecabine en 3 slaapkamers op de verdieping. |Het geheel is gelegen op 215 m² eigen grond en beschikt over een voortuin met plek voor 2 auto’s, een zijtuin en een achtertuin met berging. De woning is gelegen in de gewilde woon­wijk Parkzoom, nabij de sportvelden, het zwembaden, de sporthal en winkelcentrum Dorrestein.

Vecht 12 € 300.000,- k.k.

Op de 2e verdieping van dit kleinschalige apparte­mentencomplex staat dit zeer keurig afgewerkte 3­kamer appartement MET INPANDIGE GARAGEBOX te koop met een heerlijk terras op het noordwesten waarop u kunt genieten van de laatste zonnestralen. Door de kleinschaligheid is dit complex erg populair, een leuke extra is de algemene tuin aan het water zodat u het tuinieren niet hoeft te missen. Het appartement is voorzien van 2 een erker aan de zijde van de keuken, 2 slaapkamers, een prachtige badkamer en keuken en zeer fraai afgewerkt met o.a. een parketvloer.

Veenmos 18 € 289.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Royale eengezinswoning aan het water met garage en eigen parkeerplaats. Het huis beschikt over maar liefst 5 slaapkamers waarvan 2 met een balkon, een dak kapel aan de achterzijde en een luxe badkamer. De achter­tuin is op het zuidwesten gesitueerd en grenst aan het water. De riante living met open keuken beslaat zo’n 42 m² en de aanwezigheid van een open haard zorgt voor sfeer en warmte tijdens de donkere avonden. De woning is gelegen aan een rustig fietspad, heeft een ideale speelomgeving voor kinderen en vele openbare voorzieningen in de directe omgeving.

Page 12: vd Panne Woonmagazine maart 2012
Page 13: vd Panne Woonmagazine maart 2012

13

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk aan den IJssel

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Dorpsstraat 16 € 395.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Zeer luxe 4­kamer appartement op de 1e verdieping van een historisch uitziend pand met lift en aparte parkeer­plaats middenin de oude dorpskern van de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel. Het appartement is in 2006 opgeleverd en op sublieme wijze afgewerkt. Dit uit zich in de materiaalkeuze van de vloerbedekking en wandafwerking wat al direct bij binnenkomst op straatniveau opvalt. Vervolgens zorgen de vele extra’s evenals het heerlijke dakterras, de prachtige keuken en de heerlijke badkamer ervoor dat dit appartement voor alle doelgroepen zeer geschikt is.

Moldau 19 € 395.000,- k.k.

Stijlvolle twee onder een kap woning met inpandige garage, 3 slaapkamers op de verdieping, een grote bergzolder en een brede, door een hovenier ontworpen achtertuin voorzien van verlichting op het zuidwesten waar u de hele dag heerlijk van de zon kunt genieten. De tuin kent een groene, natuurlijke erfafscheiding. De woning kenmerkt zich door de lichtgekleurde bak­steen met witte voeg, de flauw hellende kap, de brede houten goten en dakoverstekken en de erkers en de luifels bij de entrees. De woonwijk Esse­Laag is een populaire woonwijk met een eigen karakter.

Kerklaan 57 € 389.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Luxe afgewerkt penthouse met garage en privé parkeer­plaats gelegen in het Oude Dorp. Het geheel bestaat uit een woonkamer van maar liefst 65 m², 2 slaapkamers, luxe keuken en badkamer en alle voorzieningen op een steenworp afstand. Dit bijzonder luxe afgewerkte appartement ligt op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met een heer­lijk terras op het zuidwesten waar u de hele dag kunt genieten van de zon. Kosten noch moeite zijn gespaard om van deze woning een zeer smaakvol appartement te maken, wat zich uit in de keuze van materialen.

Lek 75 € 329.000,- k.k.

170 m² woonoppervlak! Deze woning onderscheidt zich van andere door de enorme ruimte die het biedt, de uitbouw op de 2e verdieping, de ligging aan het water, parkeren op eigen terrein en een zeer kindvrien­delijke directe omgeving. Deze grote 5­kamer woning is gelegen in een populair gedeelte van de kindvriende­lijke woonwijk Esse Hoog met aan de voorzijde groen en speelgelegenheid en twee scholen op loopafstand. In de achtertuin (ZO) aan het water is het heerlijk toe­ven met de hele dag de zon. De tweede verdieping is eventueel te splitsen in twee slaapkamers.

Page 14: vd Panne Woonmagazine maart 2012

14

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk aan den IJssel

Parallelweg Zuid 137a € 429.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Volumineuze twee onder een kap woning met garage, een woonkamer van maar liefst 61 m² en een heerlijke tuin op het zuidoosten! Door de toegepaste materialen en kleurstellingen is een zeer net geheel ontstaan met veel wooncomfort. Dit uit zich door de grote garage die zowel vanaf de buitenzijde als vanuit de hal te berei­ken is. De riante, tuingerichte living met de luxe open keuken maken de begane grond compleet. De 4 ruim bemeten slaapkamers, de nette badkamer met ligbad en douchecabine en de grote achtertuin zorgen ervoor dat u zich hier zeer thuis zal voelen.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

seine 41 € 439.000,- k.k.

Zeer luxe, hoogwaardig en modern afgewerkt 3­kamer (oorspronkelijk 4) appartement in een exclusief appar­tementencomplex. Het geheel is door een binnenhuis architect volledig opnieuw ingedeeld en ingericht. De ruime woonkamer beschikt over grote ramen met veel lichtinval en een prachtig uitzicht. De woonkeu­ken is voorzien van een modern en hoogwaardig wit zijdeglans keukenblok. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De luxe badkamer is voorzien van een ligbad en een aparte douchecabine. Het appartement beschikt over een parkeerplaats in de onderbouw.

Vlist 2 € 415.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Bijzonder ruim opgezette twee onder een kap woning (grote type) met GARAGE, aan het water, op een ludieke locatie op een zogenaamd wooneiland. De woning is gelegen aan de buitenrand van een woon­wijk op een apart afgesloten eiland welke middels een brug te bereiken is. Voor de woning is parkeergelegen­heid voor twee auto’s. Een dijk van een eengezinswo­ning met 4 slaapkamers, een garage en de mogelijkheid tot het creëren van een tweede badkamer. Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van de nieuwe brede school.

Veldewater 24 € 539.000,- k.k.

Karakteristieke twee onder een kap woning op een van de meest fabuleuze plekjes aan de Ringvaart. Een zeer ruime woning met 3 slaapkamers (oorspronkelijk 4) moderne keuken en badkamer met een tuin op het westen. Over ruimte en de locatie niets te klagen. De woning kenmerkt zich door de fraaie bouwstijl met een mooie mix van diverse steensoorten, metselwerk en gevel elementen. Wist u overigens dat de Ringvaart een open vaarverbinding heeft met de Hollandse IJs­sel. Dus watersporters onder u. Neem deze kans waar en geniet elke dag weer van een ander uitzicht.

Page 15: vd Panne Woonmagazine maart 2012

15

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk aan den IJssel & Zevenhuizen

’s-Gravenweg 21 € 549.000,- k.k.

Unieke gelegen vrijstaande woning met diverse bij­gebouwen op een perceel grond en water ter grootte van 3.965 m². De woning met atelierruimte vormen de eyecatcher van het geheel. De woning beschikt over een flinke woonkamer met een open keuken, kelder en vervolgens 2 slaapkamers en badkamer op de ver­dieping. Het geheel is gelegen aan de karakteristieke lintbebouwing van de historische ’s­Gravenweg. De woning ligt op een van de 3 eilanden waarvan twee eilanden worden ontsloten naar de ’s­Gravenweg. Een unieke locatie voor de liefhebber van landelijk wonen.

’s-Gravenweg 88a € 795.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Vrijstaande villa op een perceel grond van maar liefst 1.079 m² met 2 garages, een fietsenberging, hobby­ruimte en een vrijstaande houten berging. Het geheel leent zich perfect om als dubbele bewoning of als woon/werk pand te gebruiken en onderscheid zich van de rest door het enorme woonoppervlak van maar liefst 376 m² en zijn opvallende architectuur. Een uniek perceel wat voor 3/4e wordt omringd door water aan de authentieke ’s­Gravenweg. In de nabije omge­ving bevindt zich het Hitlandbos met de golfbaan, de brede school, het treinstation en winkelcentrum.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

De Wielewaal 4 € 269.000,- k.k.

Goed verzorgde, uitgebouwde twee onder een kap woning met een woonkamer van maar liefst 49 m², een l­vormige open keuken voorzien van diverse appa­ratuur, 4 (oorspronkelijk 5) slaapkamers verdeeld over de verdiepingen, de badkamer voorzien van vloer­verwarming en een zonnige, op het zuidwesten gele­gen achtertuin. Op de zolder is er ook nog voldoende opbergruimte aanwezig. De woning is perfect onder­houden, grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en onderscheid zich van de rest door de ligging aan een singel. Laat u verassen door de ruimte die dit huis biedt!

Dorpsstraat 142 € 498.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Geheel gerenoveerd, vrijstaand, gemeentelijk monu­ment in de dorpskern met aan de achterzijde een aanbouw en een vrijstaande garage met detailhandel bestemming. De woonkamer is voorzien van een schouw en is middels en­suite deuren gescheiden van de eetkamer. Verder treft u op de begane grond de keuken, een badkamer, de bijkeuken en de kelder. Op de eerste etage zijn er twee slaapkamers en een tweede badkamer. Achter de woning bevindt zich nog een grote garage (59 m²). Het geheel is gelegen op een ideale locatie te midden van vele leuke winkels en voorzieningen.

Page 16: vd Panne Woonmagazine maart 2012

16

Specialisten in optimale veiligheidMet een gevoel van veiligheid leven in uw huiselijke omgeving samen met degenen die u dierbaar zijn.

Spee Inbraakbeveiliging biedt u oplossingen om veilig en ongestoord te leven.

- Beveiligingsadvies - Hoogwaardig hang- en sluitwerk,

sloten en sluitsystemen - Kluizen- Toegangscontrolesystemen- 24 uur service

Spee Inbraakbeveiliging B.V. ❙ ❙ Marconistraat 68x, 2809 PE Gouda ❙ ❙ Postbus 262, 2800 AG Gouda ❙ ❙ T 0182-547052 F 0182-547053 ❙ ❙ M 06-51426559 ❙ ❙ E [email protected] ❙ ❙ www.speeinbraakbeveiliging.nl

Het hoveniersbedrijf Beschouw uw tuin als verlengstuk van uw woning die u, mits goed uitgevoerd, veel extra woonplezier kan verschaffen. Vanuit onze pro-fessie zien wij mogelijkheden waar u wellicht nooit aan gedacht hebt. In ieder geval zorgen wij ervoor dat uw tuin in volledige harmonie is met uw woning met gebruikmaking van de beste materialen.

U kunt bij ons ook terecht voor:- grondwerkzaamheden- tuinontwerp, aanleg en onderhoud- (sier)bestrating

Hoveniers- en aannemersbedrijf G.W.W.A. Molenaar v.o.f.

Tussenlanen 20/b | 2861 CD Bergambacht | Telefoon: (0182) 35 18 61Fax: (0182) 35 11 64 | E-mail: [email protected] | Website: www.amolenaar.nl

Bij uw nieuwe huis hoort een mooie tuin!

Waardebon voor:10% KORTING

op aanleg van een nieuwe tuin 10% KORTING

op onderhoudsbeurt/reorganisatie van een bestaande tuin

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ORIËNTEREND GESPREK!

Tel. (0182) 35 18 61 of bezoek onze website www.amolenaar.nl

Aanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, grond-, weg- en waterbouw grond-, weg- en waterbouw grond-, weg- en waterbouw grond-, weg- en waterbouw grond-, weg- en waterbouw grond-, weg- en waterbouw grond-, weg- en waterbouw grond-, weg- en waterbouw grond-, weg- en waterbouwAanpakkers in tuinontwerp, grond-, weg- en waterbouwAanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, grond-, weg- en waterbouwAanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, grond-, weg- en waterbouwAanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, grond-, weg- en waterbouwAanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, grond-, weg- en waterbouwAanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, grond-, weg- en waterbouwAanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, grond-, weg- en waterbouwAanpakkers in tuinontwerp, Aanpakkers in tuinontwerp, grond-, weg- en waterbouwAanpakkers in tuinontwerp,

Page 17: vd Panne Woonmagazine maart 2012

17

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Rotterdam & Rotterdam Nesselande

Carel Willinksingel 294 € 275.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Niet meer klussen? Kom dan eens binnen kijken bij deze kant en klare en sfeervol afgewerkte eengezins­woning aan de rand van de woonwijk Nesselande. In deze woning ontbreekt er niets. Zo is de gehele begane grond voorzien van spachtelputz wandafwerking, een exclusieve laminaatvloer en een luxe keuken met alle denkbare Siemens apparatuur. Op de 1e verdieping bevinden zich op dit moment 2 slaapkamers en een nette badkamer met ligbad én douchecabine. Op de 2e verdieping bevindt zich nog een grote slaapkamer en een grote open ruimte, ook is er een vliering.

Laan v. Magische Realisme 15B € 310.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Uitgebouwde en op en top verzorgde eengezinswoning met een optimaal wooncomfort welke onder meer bestaat uit een flinke woonkamer van ruim 40 m² voorzien van houten vloerdelen met dubbele deur naar de zonnige tuin, luxe en moderne l­vormige keuken, complete badkamer, 4 ruime slaapkamers en een uitstekend afwerkingsniveau aan de rand van de woonwijk Nesselande. De achtertuin met een perfecte zonligging sluit aan op een waterpartij. Alleen een steiger aan de achterzijde van de tuin ontbreekt nog. De berging bevindt zich aan de voorzijde.

Zuideinde 31C € 429.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Op een unieke locatie gelegen twee onder een kap woning op een perceel grond van 697 m². De woning is omstreeks 1958 gebouwd en in 1976 is de aanbouw aan de achterzijde gerealiseerd. Het geheel beschikt over 3 bouwlagen met 4 slaapkamers en 2 badkamers (/wasruimte), waarvan 1 slaapkamer en een badkamer op de begane grond zijn gelegen. Naast de woning ligt een grote schuur. Het perceel is aan de achterzijde van Nesselande gescheiden door een perceel grond in eigendom van de gemeente en een sloot. Er is een aan­vullend perceel grond van 990 m² beschikbaar.

Knikbloem 28 € 245.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Hoogwaardig, goed onderhouden drive­in woning met garage gelegen aan een woonerf met voldoende parkeergelegenheid. Op de begane grond is thans de garage, een toilet en een tuinkamer met toegang tot de tuin. Dit waren ooit 2 kamers. Op de eerste verdie­ping treft u de woonkamer van ca. 43 m² met kunst­stof kozijnen aan de voorzijde, een kunststof schuifpui aan de achterzijde met toegang tot het balkon en een moderne open keuken. Op de 2de verdieping treft u 3 heerlijke slaapkamers en een luxe badkamer met douche cabine. Ook is er op deze verdieping een toilet.

Page 18: vd Panne Woonmagazine maart 2012

18

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Rotterdam Nesselande & Moordrecht

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Jac Jongertstraat 29 € 529.000,- k.k.

178 m² Exclusief semi vrijstaand wonen met een garage, een hoog afwerkingsniveau, maar liefst 4 enorme slaapkamers en een vergrote moderne bad­kamer. Het geheel ligt op een perceel eigen grond van maar liefst 300 m². De woning beschikt op de begane grond over een brede tuingerichte woonkamer van 66 m² met karakteristieke erker, een aparte woon­keuken en 3 dubbele deuren welke o.a. toegang bie­den tot de voor­ en achtertuin. Op de verdieping treft 4 ruime slaapkamers en de moderne luxe ruime bad­kamer aan. Exclusief door het hoge afwerkingsniveau.

sicilieboulevard 552 € 639.000,- k.k.

Bijzonder luxe penthouse van ca. 165 m² op de 5e en 6de verdieping met balkon en dakterras van meer dan 80 m² aan de boulevard met een uniek panoramisch uitzicht. Het geheel bestaat uit een woonkamer van ca. 60 m² met open keuken en toegang tot het balkon van 15 m² aan de voorzijde en het ideale dakterras aan de zijkant van het appartement. Verder treft u 2 slaap­kamers, beide met badkamer en suite, op de begane grond van het appartement aan en de topsuite op de verdieping. In de onderbouw van het complex zijn 2 parkeerplaatsen en de berging te vinden.

Oosteinde 91 € 249.500,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Aan het Oosteinde 91 bevindt zich dit wel heel bij­zondere en authentieke woonhuis. Kenmerkend door zijn opvallende dakconstructie, sfeervolle markiezen en de bakstenen raamdorpels. Dit stukje historie stamt uit de jaren 30 en is altijd binnen de familie gebleven. Op de begane treft u de woonkamer, keuken en bij­keuken. Recente verbouwingen zijn de herindeling van de 1e verdieping waarbij er een grotere badkamer is gerealiseerd en twee royale slaapkamers. Een 3­laags woonhuis waarbij de 2e verdieping een bergzolder betreft op een perceel grond van in totaal 239 m².

Provincialeweg 7 € 495.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Fantastische vrijstaande woning met grote schuur in het buitengebied op een perceel van maar liefst 2.100 m². De woning is in 2002 gerealiseerd en beschikt over een ruime living van bijna 50 m² met moderne keuken, een slaapkamer en een luxe badkamer met ligbad op de begane grond. Op de verdieping treft u nog een 2de badkamer aan met 2 grote slaapkamers. De woon­kamer is tuingericht. De tuin ligt op het zuidwesten en beschikt thans over een natuurlijke vijver. De schuur met zolderverdieping biedt ideale mogelijkheden voor iemand welke zijn hobby’s wil uitvoeren.

Page 19: vd Panne Woonmagazine maart 2012

19

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Moerkapelle

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Oranjestraat 47 € 425.000,- k.k.

LET OP! Deze woning wordt aangeboden via een vrijwillige veiling op 4 april a.s. Kijk op www.openhuis.nl.Unieke design villa met GARAGE welke onder wel heel bijzondere architectuur is gebouwd. Kenmerkend door zijn rode gevelsteen, opvallende kapconstructie, de houten gevelbetimmering aan de zijkant en de lig­ging in een dijklichaam. Op de begane grond treft u de ruime en lichte woonkamer met dubbele deuren naar de tuin, de luxe keuken en bijkeuken. Op de ver­dieping treft u 3 ruime slaapkamers en de royale bad­kamer. Voorts beschikt de woning over een bergzolder.

Moerkapelse Zijde 3 € 589.000,- k.k.

Uniek winkel­/woonobject op een centrale plek met voldoende parkeergelegenheid in de dorpskern van Moerkapelle. Het geheel bestaat uit ca. 165 m² winkel/ kantoorruimte, 200 m² bedrijfsruimte alsmede een vol­ledig gemoderniseerde bovenwoning. De entree van de woning bevindt zich aan de zijkant. Op de 1e etage treft u de royale woonkamer met dakterras op het zuid­oosten gelegen, een moderne keuken voorzien van alle benodigde apparatuur, 4 slaapkamers en een grote bad­kamer met ligbad en aparte doucheruimte. Na verkoop zal het bedrijf voortgezet worden in Zevenhuizen.

Raadhuisstraat 31 € 234.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 31 maart 11.00 – 15.00 uur

Aan een lommerrijke straat gelegen uitgebouwde karakteristieke 30­er jaren (hoek)woning met een woonkamer van ca. 48 m² met moderne keuken, moderne badkamer en 3 slaapkamers op de verdie­ping. De uiterst zonnige en beschutte tuin beschikt over een flinke schuur van 25 m² aan de achterzijde. De woonkamer is voorzien van houten vloerdelen en openhaard. Door de aanbouw van de keuken en door­dat de voormalige keuken bij de woonkamer is getrok­ken is er een heerlijke living ontstaan. Er is aanvullend nog een zolderberging middels een zgn. vlizotrap te bereiken is.

Colofon & Contactgegevens

Van der Panne Woning- &Bedrijfsmakelaardij

Dorpsstraat 92912 CA Nieuwerkerk aan den IJsselT. 0180­332222F. 0180­323449E. [email protected]. www.vdpanne.nl

Oplage : 23.000 exemplaren

Verspreiding : huis­aan­huis in de gemeenten: Moerkapelle, Zevenhuizen, Moordrecht, Capelle a/d IJssel (wijk Oostgaarde), Nieuwerkerk a/d IJssel en Rotterdam­Nesselande

Editie : Jaargang 6, nummer 3

Realisatie : SteinHoeve Media & Reclame Steinsedijk 47, 2851 LC Haastrecht www.steinhoevemedia.nl

Page 20: vd Panne Woonmagazine maart 2012

20

Uw eigen vakantieverblijf nabij de Hollandsche IJssel!

Parc De IJsselhoeve

Parc De IJsselhoeve | www.parcdeijsselhoeve.nl Klein Hitland 10 te Nieuwerkerk a/d IJssel | T. 06-5333 3049 / 0318-457420

Parc De IJsselhoeve is gelegen middenin een prachtig natuurgebied waar bos en water samenkomen. U vindt hier een scala aan faciliteiten voor jong en oud.

Recreatiewoning incl. kavel vanaf € 110.000,- incl. btw

Dit model is ook ideaal voor de verhuur. Minimaliseer uw kosten of ga voor een aantrekkelijk rendement.

Kom de sfeer proeven van vrijdag 23 t/m zondag 25 maart en vraag alvast informatie aan via onze website. Tijdens dit weekend kunt u ook een exclusieve rondvaart maken over de Hollandsche IJssel!

Zilvermos 15 2914 XK Nieuwerkerk a/d IJsselPostbus 86733009 AR RotterdamMobiel 06 - 15 21 39 16email [email protected]

KvK Rotterdam 24450230 Rabobank 10.17.48.442BTW NL134743477B02

www.hansdrukwerk.nl

hansdrukwerk.n l

4644_Hans_Briefpp.indd 1 30-09-10 12:32

Hans Boogaerdt ‘t Hooft Zilvermos 15, 2914 XK Nieuwerkerk a/d IJssel

Postbus 8673, 3009 AR Rotterdam

T 06 15 21 39 16

E [email protected]

Uw partner

www.hansdrukwerk.nl

in drukwerk!

Verkoop van accu’s voor:• Personenwagens • Vrachtwagens • Caravans • Boten • Moterfi etsen • Enz

Bezoek onze nieuwe website www.accucentrale.nlNeem voor meer informatie gerust contact op via telefoon of e-mail.

Gouderaksedijk 30 | 2808 NG Gouda | Tel. (0182) 58 03 77 | Fax (0182) 51 68 11 | [email protected] | www. accucentrale.nl

Page 21: vd Panne Woonmagazine maart 2012

21

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Klein Hitland 141 • Nieuwerkerk aan den IJssel € 139.000,- k.k.permanente woonvergunning

Aan de rand van het recreatiepark De IJsselhoeve gelegen chaletwoning met een permanente woonvergunning en een vrijstaande garage op een per­ceel grond van circa 401 m². De woning verkeert zowel van binnen als van buiten in uitstekende conditie en kenmerkt zich door de witte gevel en de rode pannen. Het terrein is keurig aangelegd met een grote vlonder en grijs grind, het perceel is aan de zij­ en achterkant met water omsloten. De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.

Klein Hitland 137 • Nieuwerkerk aan den IJssel € 175.000,- k.k.permanente woonvergunning

Luxe recreatiewoning met permanente woonvergunning op een wel hele mooie plek op Parc de IJsselhoeve. De woning is gelegen op 313 m² grond en bestaat uit een grote woonkamer met een luxe keuken, een nette badkamer met een douchecabine en 3 slaapkamers. De woonoppervlakte bedraagt 75 m². Deze woning is nagenoeg voorzien van alle denkbare opties zoals een zonne­scherm, screens, een schuifpui en horren voor alle openslaande delen. Het park biedt u vele faciliteiten waaronder een zwembad en een manege.

Tweemanspolder 76, 78 of 80 • Zevenhuizen € 159.000,- k.k.

Vrijstaande recreatiewoningen midden tussen de molens op het recreatie­park de Koornmolen nabij de Rottemeren. Het geheel bestaat uit een dege­lijke woning met een grote woonkamer van bijna 30 m² en een open keuken, 2 slaapkamers, een riante tuin met blokhut en een parkeerplaats op eigen terrein. Het park ligt in het recreatiegebied Rottemeren met alle denkbare recreatieve voorzieningen in de directe omgeving zoals kanoverhuur, een manege, een klimwand en golfbaan De Rottebergen.

Klein Hitland 131 • Nieuwerkerk aan den IJssel € 149.000,- k.k.

Op een fraaie locatie op Parc de IJsselhoeve bevindt zich dit luxe, gestoffeerde chalet. De woning beschikt over een grote woonkamer met open keuken en veel ramen, twee slaapkamers, een badkamer met douchecabine en een houten blokhut. Het geheel bevindt zich op een perceel grond van maar liefst 413 m² en is grotendeels omringd met water. Op en top verzorgd en afgewerkt. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een recent, keurig aangelegde tuin.

Klein Hitland 22 • Nieuwerkerk aan den IJssel € 209.500,- k.k.

Luxe chaletwoning op het grootste perceel grond van maar liefst 721 m² van het recreatiepark “IJsselhoeve”. Het geheel ligt aan de kant van de dijk welke het Park scheidt van de Hollandse IJssel. Door de grootte van de tuin heeft de eigenaar de mogelijkheid gehad diverse zonneterrassen aangelegd. De woning bestaat uit een grote woonkamer met luxe keuken, badkamer, apart toilet en 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met airco. De oppervlakte van de woning bedraagt 70 m² en van de blokhut 12 m².

Klein Hitland 45 • Nieuwerkerk aan den IJssel € 118.500,- k.k.

Fraaie chaletwoning van het type Continental A­Symetrico op een perceel grond van 266 m² van het recreatiepark “IJsselhoeve”. De woning bestaat uit een woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin, badka­mer en 2 slaapkamers waarvan een is voorzien van een vaste kast. De keuken is voorzien van een koelkast, 4­pits gaskookplaat en afzuigkap. De blokhut biedt nog eens extra bergruimte voor uw tuinmeubilair. De tuin is fraai aangelegd en biedt parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Recreatiewoningen

Page 22: vd Panne Woonmagazine maart 2012

22

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Exclusief wonen

Brinkheide 36 • Rotterdam € 569.000,- k.k.

Statig uit­ en opgebouwd herenhuis, type 2­onder­1 kap op eigen grond met GARAGE (thans praktijkruimte), geweldige woonkamer ca. 67 m², 3/4 ruime slaapkamers, moderne badkamer, kelder en een fraai aangelegde achtertuin, waarin u de hele dag van het fraaie uitzicht en de zon kunt genieten. In de gehele woning is gebruik gemaakt van duurzame en luxe materialen. De woonkamer met vide en open haard beschikt over een ruim zit­ en gedeeltelijk verdiept eetgedeelte. De luxe moderne keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur uit het duurdere segment. De kelder is vanuit de (bij)keuken te bereiken en heeft dezelfde afmetingen als de garage. Het geheel ligt op een perceel van 278 m² aan een besloten woonerf aan de rand van de woonwijk.

Hoofdweg Zuid 4 • Nieuwerkerk aan den IJssel € 875.000,- k.k.

SFEER met hoofdletters dient als basis van deze kapitale multifunctionele vrijstaande villa met een inhoud van ruim 1.030 m³. In 2009 nog gedeeltelijk verbouwd wat het geheel tot een van de meest exclusieve woningen maakt van N’kerk aan den IJssel. Mede door de grootte en de gunstig gelegen tuin is deze woning te bestempelen als een uniek object! Een ideaal object voor de combinatie van wonen en werken met naast een imposante inhoud, een hoog afwerkingsniveau. Een woonoppervlakte van maar liefst 310 m², een woonkamer van 94 m², 5 slaapkamers, 2 badkamers, 1 dubbele garage en 1 enkele garage, 37 m² kelder en 781 m² grond staan u ter beschikking. Het gehele pand is voorzien van alarm en alle kamers beschikken over een CAT5 netwerkaansluiting en CAI.

Page 23: vd Panne Woonmagazine maart 2012

23

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Exclusief wonen

John F Kennedyplantsoen 1 • Nieuwerkerk aan den IJssel € 895.000,- k.k.

Stijlvolle en luxe afgewerkte vrijstaande villa met een riante woonkamer van maar liefst 73 m², een moderne keuken uit het hoge segment, 2 badkamers, 3 slaapkamers en een garage. Het geheel is omringd door een fraai aangelegde en zonnige tuin welke is voorzien van een onderheid terras aan de achterzijde. De statige woning is gelegen aan een rustige, kindvriendelijke straat aan het Kennedyplantsoen. Het ontwerp getuigt van een moderne architectuur. Zowel aan de buiten­ als de binnenzijde krijgt u de beleving die een woning in deze prijsklasse zou moeten hebben. De grote tuingerichte woonkamer met ruime keukenopstelling en open haard kenmerkt zich door de vele lichtinval. Op de verdieping treft u de drie ruime slaapkamers en de 2 luxe badkamers.

’s Gravenweg 174 • Nieuwerkerk aan den IJssel € 995.000,- k.k.

Fier en monter steekt deze vrijstaande villa met open garage boven de lande­lijke omgeving van de ’s­Gravenweg uit. Door de gemengde bestemming is het geheel uitstekend geschikt voor de combinatie wonen en praktijkruimte. Op een perceel van maar liefst 1600 m² staat deze onder architectuur gebouwde villa. Het geheel is door het gebruik van de extraverte hoeveelheid glas op haar eigen manier onderscheidend. De architect de heer Kruynen tekende in 1971 voor het ontwerp waar daglicht centraal stond. Zo is er op de verdieping een verkeersruimte ontstaan met aan de ene zijde de 5 slaapkamers met 2 badkamers en zijn alle vertrekken voorzien van grote raampartijen. Tevens is er in de voormalige praktijkruimte een ruime slaapkamer op de begane grond gerealiseerd.

Page 24: vd Panne Woonmagazine maart 2012

25% KORTINGop raamdecoratie*

U vindt bij ons een ruim assortiment: verf, behang, gordijnstoffen, raamdecoratie, vloeren,

schuifwandkasten, binnen- en buitendeuren, shutters, steigerhouten meubelen en een eigen zagerij.

*Aanbieding geldig t/m 8 oktober 2011, geldig op diverse merken raamdecoratie.

Niet geldig op gordijnstoffen en shutters. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Schi

elan

dweg

Schi

elan

dweg

Kerklaan Kortlandstraat

Rijskade

‘s-Gr

aven

weg

Kerklaan

Zout

erijw

eg

Kerklaan 3, 2911 AA Nieuwerkerk a/d IJsselTel.: 0180 - 31 22 55, www.rubiverfenwand.nl