vd Panne Magazine Maart 2013

24
Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw Het meest transparante makelaarskantoor van Nederland Woonmagazine Jaargang 7 • editie 1 O P E N H U I Z E N R O U T E 6 april

description

vd Panne Woning- & Bedrijfsmakelaardij

Transcript of vd Panne Magazine Maart 2013

Page 1: vd Panne Magazine Maart 2013

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Het meest transparante makelaarskantoor van Nederland

Woo

nmag

azin

e

Jaargang 7 • editie 1

OPEN HUIZE

N

RO

U T E

6 april

Page 2: vd Panne Magazine Maart 2013

2

Steinsedijk 47, 2851 LC HaastrechtT (0182) 50 93 95 M (06) 29 01 22 88w w w . b e e k b o u w . n l

restauratie – nieuwbouw – renovatie – onderhoud – interieurbouw

Uw (ver)bouwpartner uit de Krimpenerwaard!

zekerheden voor

een goed gevoel

6Trendskeukens

Een keuken 

om in te wonen

Sterrenrestaurant***Sterrenrestaurant***

in uw eigen(huis) keuken

Een goed gevoel!

Een Een Een Een keukenkeukenkeukenkeuken

om in te om in te om in te om in te wonenwonenwonenwonen

Sterrenrestaurant*** 

in uw eigen(huis) keuken

zekerheden voor

een goed gevoel

6U kunt vertrouwen op de zes

zekerheden van Eigenhuis Keukens!

“Wij wilden een grote woonkeuken, zodat we daar 

met de kinderen en kleinkin

deren kunnen genieten.”

Sterrenrestaurant***

EE ggggn gn n gn n gn n gn

Sterrenrestaurant***Sterrenrestaurant***Sterrenrestaurant***Sterrenrestaurant***

Page 3: vd Panne Magazine Maart 2013

3

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Inleiding

Voor u ligt weer een nieuwe uitgave van ons Woonmagazine met een oplage van 20.000 stuks, met een greep uit het laatste aanbod van Van der Panne woning-& bedrijfsmakelaardij. Uiteraard ook nu weer de focus op het Open Huis.

Open Huis 6 april a.s.De woningen die tevens deelnemen aan de landelijke NVM Open huizen dag hebben een vermelding “Open Huis” in een rode balk gekregen. Voor een laatste update met alle deelnemende woningen en ons gehele aanbod kunt u terecht op onze geheel vernieuwde website www.vdpanne.nl en www.funda.nl

Laatste ontwikkelingen woningmarktDe fiscale ingreep van de regering heeft grote gevolgen voor de woningmarkt. We zien helaas in het eerste kwartaal van dit jaar een negatiever beeld qua enthousiasme voor de aankoop van een woning, maar de mensen die kijken zijn dan ook echt serieus en nemen met een gerust hart de volgende stap. We zien een verdeeld beeld. Of het nu om een woning in het lager of hoge segment gaat, overal is er uiteindelijk nog interesse tot de aankoop van een woning. Vorige week verkochten we zelfs nog een woning binnen een week.

Impact uitpond project woningbouwcorporatiesDoor het uitponden van voormalige huurwoningen komt de woningmarkt vanaf de onderkant van de markt niet los. Deze woningen worden op dit moment in onze ogen tegen te lage prijzen aangeboden waardoor er een slechte doorstro-ming komt van de markt. Ook dit heeft effect op de woningmarkt.

Goed nieuws!Maar er is ook goed nieuws. De Gemeente Zuidplas biedt starters financiële mogelijkheden met betrekking tot een starterslening. Kijk even op de volgende link: http://www.svn.nl/producten/Starterslening/Zuidplas/Paginas/Home.aspx. Hierdoor worden de aankoopmogelijkheden van starters vergroot en het geeft een impuls om de woningmarkt vanaf de onderkant van de markt weer vlot te trekken.

Laatste nieuws bedrijfshuisvestingNog meer goed nieuws. Binnen onze afdeling voor bedrijfsmakelaardij zien we een goede ontwikkeling met betrekking tot interesse voor winkel- en bedrijfsruimtes. Zo hebben wij onlangs diverse bedrijfsruimtes en drie winkelruimtes in regio Rotterdam en de Gemeente Zuidplas verhuurd. Het enthousiasme voor kantoorruimtes is echter minder.

WOZ waardeZoals u wellicht heeft gezien zijn we een flinke campagne begonnen voor beroep- en bezwaarschriften voor de WOZ beschikking. U heeft nog enige tijd om nog een optimaal voordeel van 15 tot enkele duizenden euro’s te bewerkstelligen. Kijk op onze website www.vdpanne.nl onder het kopje taxaties voor de mogelijkheden, deze zijn voor de woningen zelfs gratis en voor de bedrijfsobjecten tegen een zeer gereduceerd laag tarief.

WOZ waardeIn het artikel met de heer A. Hazelebach, Wet-houder Gemeente Zuidplas met een uitgebreide portefeuille wordt ingegaan op de laatste ont-wikkeling met betrekking tot afval, openbaar groen, duurzaamheid, werk en inkomen en regi-onale samenwerking.

Onze dank gaat uit naar onze adverteerders en de medewerking aan het interview van Wethou-der A. Hazelebach.

Wij vertrouwen er op weer een exclusief Woon-magazine te hebben samengesteld waarin u met veel plezier de emotie van wonen kunt beleven.

Veel leesplezier,

Het team van Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Page 4: vd Panne Magazine Maart 2013

Paasshow bij Voorbrood Meubelen!

Meubelserie “Karat”Topklasse meubelen in diverse afmeting en,

kleuren e.d. leverbaar. Kijk voor meer in-

formatie op: WWW.KARAT.NU

Profi teer van ons “alles onder één dak” principe! Bij ons vindt u een eigen stoffeerderij, meubelmakerij, Deco Shop en deskundige woonadviseurs.

Kom langs in onze showroom van 6000 m². En u weet: altijd 10 - 30% korting op onze gehele collectie!

Dorpsstraat 1192761 AN Zevenhuizen

T (0180) - 63 11 11 F (0180) - 63 30 24

E [email protected]

Geopend van 9.00 - 18.00 uur. Vrijdag tot 21.00 uur. Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Topklasse meubelen in diverse afmeting en,

kleuren e.d. leverbaar. Kijk voor meer in- 2E PAASDAG GEOPEND VAN

11.00 - 17.00 UUR

KIJK OP VOORBROOD.NL

Page 5: vd Panne Magazine Maart 2013

5

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Interview met wethouder Hazelebach van de gemeente Zuidplas

De portefeuille van wethouder Hazele-bach bestaat uit Openbare Werken, Ver-keer en Vervoer, Milieu en Duurzaam-heid, Informatie en Automatisering, Dienstverlening, Publiekszaken, (duur-zaam) Inkoop- en aanbestedingsbeleid, Werk en Inkomen en Dierenwelzijn. Een hele mond vol maar een uitdagende por-tefeuille, zo verzekert mij de heer Haze-lebach. De heer Hazelebach heeft, voordat hij raadslid voor de PVDA is gewor-den, diverse ervaring opgedaan in de gemeente Rotterdam. Een zeer goede basis voor een bestuurlijke functie binnen de Gemeente Zuidplas.In dit interview gaan wij in op de vol-gende onderwerpen: - Afval;- Openbaar groen;- Duurzaamheid;- Werk en inkomen;- Regionale samenwerking

U zult in het interview opmerken dat er telkens weer een raakvlak met een of meer onderwerpen is. Wij begin-nen met het eerste onderwerp.

AfvalDe gemeente Zuidplas is altijd een voorloper geweest op het gebied van innovatieve oplossingen voor afvalin-zameling. Zo hebben we de betaalde vuilniszakken gehad, met alle gewen-ning en problematiek daaromheen. Verder is er het gescheiden inzamelen van plastic, een initiatief dat lande-lijk is uitgerold. En op dit moment zijn de ondergrondse afvalcontainers een actueel item. Hoe staat het daar-mee?

Door het gebruik van ondergrondse afvalcontainers kunnen de afvalstro-men efficiënter worden beheerst. Ook weegt voor de huisvuilophalers het aspect van de ARBO-wet mee. Daar-naast verandert het straatbeeld in de gemeente essentieel.

De gemeente Zuidplas streeft naar een hoog serviceniveau als het gaat om

afvalinzameling. Uitgangspunt was en is nog steeds de vervuiler betaalt. Ook stimuleert de gemeente haar in-woners om het afval goed te scheiden. De huidige afvalbrengstations zijn verder geoptimaliseerd en iedere in-woner kan tot 12x per jaar gratis zijn of haar afval brengen. Een stap verder zou een nieuwe milieustraat kunnen zijn, maar dat brengt grote investe-ringen met zich mee. Er loopt op dit moment nog een onderzoek naar de haalbaarheid om een gezamenlijke milieustraat met Gouda en Waddinx-veen te realiseren.

Openbaar groenWij zien dat de gemeente toch aan-zienlijke projecten oppakt. Is er dan nog steeds voldoende budget voor-handen?

Gezien de huidige begroting van de gemeente wordt er op deze portefeuil-le helaas bezuinigd. Dit geldt enigs-zins ook nog in geringere mate voor het onderhoud van wegen. Er treedt op dit moment een verlaging van het kwaliteitsniveau op en dit heeft al ge-leid tot meerdere maatschappelijke reacties. Echter, de gemeente kan ook niet meer doen dan financieel haal-baar is. Ook voor ons speelt de crisis. Wel streven wij zoals gewoonlijk naar een optimale communicatie naar de inwoners.

DuurzaamheidWat doet de Gemeente eigenlijk al aan duurzame projecten?

Ook de gemeente probeert zich meer in te spannen als het gaat om duur-zaamheidsprojecten. Op de vraag waarom onze gemeente nog geen windmolen heeft, geeft de wethouder aan dat er helaas geen meerderheid binnen de gemeenteraad is om zo’n soort initiatief binnen de gemeente te ontplooien. Wel probeert de ge-meente de burgers zoveel mogelijk te informeren over andere mogelijkhe-den, zoals warmtepompen, zonnecol-lectoren en isolatie van woningen. Binnenkort wordt aandacht besteed

aan het vervangen van de openbare verlichting door een zuiniger variant. Duurzaamheid uit zich ook in een collectief inkoopbeleid met andere gemeenten. Dit heeft niet alleen be-trekking op uitbesteding van werk-zaamheden, maar ook op de inkoop van ICT oplossingen enz.

Werk en inkomenZoals velen weten is er in samenwer-king met de gemeente Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJs-sel een Werkplein ontplooit waarin werkgevers en werknemers elkaar ontmoeten. Dit Werkplein is geves-tigd in winkelcentrum de Koperwiek te Capelle aan den IJssel. Een ideale vestigingslocatie, omdat de link met de gemeente Rotterdam al gauw ge-legd is. Een groot succes waarbij er een kans van 80% is ontstaan om werknemers een gepaste werkomge-ving aan te kunnen bieden. Maar er is nog meer samenwerking, dit keer op ander regionaal gebied. Samen met de Krimpenerwaard, Gouda, Wad-dinxveen, Bodegraven en Reeuwijk is er een samenwerking met betrek-king tot werk en vervoer, sociaal be-leid, huisvesting, water en natuur en economie. Wij zijn benieuwd welke windrichting het op gaat. Zuid West of wordt het Noord West de tijd zal het leren.

In een volgend interview Mw. I. van den Bogert, bedrijfscontactfunctiona-ris van de Gemeente Zuidplas.

Page 6: vd Panne Magazine Maart 2013

6

tuin

klu

ssen

met van der Dussen

tuin

klu

ssen

met van der Dussen

tuin

klu

ssen

met van der Dussen

• Tuinaanleg

• Tuinrenovatie

• Tuinonderhoud

• Onderhoud bedrijfstuinen

Bezoek onze website:

www.tuinklussenmetvanderdussen.nl

Hoveniersbedrijf

Nu 6% BTW in plaats van 21% BTW op het arbeidsloon

Bel voor meer informatie naar 06-28446666 en vraag naar de voorwaarden!

Pensioenen, Hypothekenen Verzekeringen. UW SPECIALIST OP HET GEBIED VAN PENSIOENEN, HYPOTHEKEN EN VERZEKERINGEN

seijkens den oudenBermweg 3202907 LA Capelle a/d IJssel

T 010 442 28 10E [email protected] www.seijkensdenouden.nl

fijnseijkensdenoudenleven

samenseijkensdenoudenwerken

mooiseijkensdenoudenwonen

klantseijkensdenoudengericht

onlineseijkensdenoudenregelen

kennisseijkensdenoudenmaken?

20% korting op verzekeringen? Neem contact met ons op!

Page 7: vd Panne Magazine Maart 2013

7

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Woningaanbod Capelle a/d IJssel & Nieuwerkerk a/d IJssel

Fluiterlaan 224 € 209.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Zeer luxe afgewerkt 3-kamer appartement op een per-fecte locatie met een balkon op het zuidoosten. Het appartement is gelegen te midden van een park met veel groen en op loopafstand van winkelcentrum en metrostation. De riante woonkamer van ruim 40 m2 die mede door de glazen schuifpui een ruimtelijke beleving heeft garandeert u van veel lichtinval. Pro-minent aanwezig is de prachtige, witte keuken die van een betonnen werkblad is voorzien. Het appartement beschikt verder over twee goede slaapkamers, en een luxe badkamer met inloopdouche.

Sporaden 9 € 349.000,- k.k.

Royale, luxe en volumineuze woning met twee bad-kamers en vrijstaande garage aan een kindvriende-lijk woonerf. Het geheel is in 2003 geheel verbouwd met luxe en moderne materialen. De woning is op de begane grond speels ingedeeld doordat het zitgedeelte aan de tuin aansluit en de moderne keuken zich aan de voorzijde bevindt. Op de 1ste verdieping treft u 3 slaapkamers aan met de luxe en moderne badkamer. Op de zolderverdieping bevindt zich nog een slaapka-mer met een aparte badkamer. De garage aan de voor-zijde is voorzien van elektra en verwarming.

Batavierlaan 87 € 147.500,- k.k.

Fraaie goed onderhouden 4-kamer maisonnette woning in een appartementencomplex aan de Batavierlaan. Het appartement bevindt zich op de derde en vierde verdie-ping van het complex. Het appartement beschikt over een ruime keuken aan de voorzijde en een fraaie bad-kamer met bubbelbad, twee slaapkamers aan de achter-zijde en de hoofdslaapkamer aan voorzijde op de 1e verdieping. Op steenworp afstand van het appartement ligt het treinstation Nieuwerkerk aan den IJssel, winkel-centrum de Reigerhof en diverse sportvoorzieningen. Op de begane grond is een aparte berging.

Boomberg 138 € 154.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Heerlijk 3-kamer appartement, gunstig gelegen aan de buitenring van de bekende Bergenbuurt met 2 dak-terrassen en een eigen parkeerplaats! Door de ligging aan de buitenring van het complex biedt de woning vrij uitzicht en veel privacy. Het appartement is gele-gen in een compleet gerenoveerd complex wat door zijn unieke architectuur zelfs een beschermd dorps-gezicht is geworden. In de afgesloten parkeerkelder is een eigen, overdekte parkeerplaats. Op 5 minuten loopafstand van het appartement ligt recreatiegebied Hitland, winkelcentrum De Terp en de metro.

Page 8: vd Panne Magazine Maart 2013

8

GRATIS CADEAUBON T.W.V. C 10,-Knip uit en lever in! Profi teer nu bij RUBI Verf & Wand van deze geweldige actie. Bij aankoop vanaf e 50,- aan professionele

verf van Sigma, Boonstoppel en Sikkens krijgt u e 10,- korting. Bij RUBI Verf & Wand vindt u een compleet assortiment verf, behang, raamdecoratie, gordijnen en vloeren. Kom langs en laat u inspireren!

Schi

elan

dweg

Schi

elan

dweg

Kerklaan Kortlandstraat

Rijskade

‘s-Gr

aven

weg

Kerklaan

Zout

erijw

eg

Kerklaan 3, 2911 AA Nieuwerkerk a/d IJsselTel.: 0180 - 31 22 55, www.rubiverfenwand.nl

Schi

elan

dweg

Schi

elan

dweg

Kerklaan Kortlandstraat

Rijskade

‘s-Gr

aven

weg

Kerklaan

Zout

erijw

eg

Kerklaan 3, 2911 AA Nieuwerkerk a/d IJsselTel.: 0180 - 31 22 55, www.rubiverfenwand.nl

Kerklaan 3 2911 AA Nieuwerkerk a/d IJssel Tel.: 0180 - 31 22 55 www.rubiverfenwand.nl

Verf Behang Raamdecoratie

Gordijnen Vloeren

ONZE WINKEL ISuw inspiratiebron

Schi

elan

dweg

Schi

elan

dweg

Kerklaan Kortlandstraat

Rijskade

‘s-Gr

aven

weg

Kerklaan

Zout

erijw

eg

Kerklaan 3, 2911 AA Nieuwerkerk a/d IJsselTel.: 0180 - 31 22 55, www.rubiverfenwand.nl

KNIP UIT & LEVER IN!

CADEAUBONT.W.V. C 10,-*

*In te leveren bij aankoop van professionele verf van Sigma, Boonstoppel en Sikkens bij minimale besteding van e 50,-. Bon geldig t/m 30 april 2013. Max. 1 bon per klant.

Keerkring 37-41 T +31(0)182 67 04 98 E [email protected] Iban/Sepa: NL09 ABNA 0615 9515 62 KvK nr: 55 77 22 422801 DG Gouda F +31(0)182 58 28 08 W www.nobelsecure.nl BTW nr. NL.851854448.B01

Keerkring 37-41 T +31(0)182 67 04 98 E [email protected] Iban/Sepa: NL09 ABNA 0615 9515 62 KvK nr: 55 77 22 422801 DG Gouda F +31(0)182 58 28 08 W www.nobelsecure.nl BTW nr. NL.851854448.B01

T +31(0)182 67 04 98 E [email protected] F +31(0)182 58 28 08 W wwW wwW w.nobelsecure.nl

AB

US Certified Dealer

Video Surveillance over

IP

Beveiliging helpt zeker ...

Het aantal inbraken, overvallen en het aan-richten van schade door vandalisme nemen dagelijks toe! U en uw eigendommen bescher-men is de enige manier om dit tegen te gaan. Een inbraaksysteem en/of camerasysteem zorgen dat de daders uw huis overslaan en indien ze toch besluiten om toe te slaan worden ze afgeschrikt en vastgelegd door uw beveiligings-systeem. Op deze manier wordt de pakkans van de daders aanzienlijk hoger. Nobel Secure werkt met beveiligingsproducten van ABUS. ABUS is gerenommeerde Duitse fabrikant die sinds 1924 beveiligingsproducten levert.

Nobel Secure biedt u een adequate oplossing.Nobel Secure levert een compleet beveiligings-concept dat is afgestemd aan uw wensen. Om uw situatie te bespreken kunt u bij ons vrij-blijvend een afspraak maken voor een security scan. Tijdens de scan neemt onze adviseur alle wensen en mogelijkheden met u door.

130304-Anzeige-Nobel-Secure-DB.indd 1 05.03.13 16:35

Page 9: vd Panne Magazine Maart 2013

9

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Eendendaal 238 € 199.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Gelegen op een absolute toplocatie in de wijk Zuidplas, populair type hoekwoning welke met veel gevoel voor warmte en sfeer is afgewerkt. Zo is de begane grond voorzien van een lichte laminaatvloer, een prachtige keuken met alle denkbare apparatuur en een grote, kamerbrede schuifpui. Op de verdieping bevinden zich naast de badkamer drie ruime slaapkamers. Op de 2e verdieping bevindt zich nog een ruime slaap-kamer. Uiteraard beschikt de woning over een goede achtertuin met daarin een grote stenen berging en een stenen erfafscheiding.

Eendendaal 48 € 195.000,- k.k.

Moderne, scherpgeprijsde eengezinswoning met een carport, een gezellige living met open keuken, 3 slaap-kamers op de verdieping, een grote zolderverdieping met een 4e slaapkamer en een zonnige achtertuin met stenen berging en achterom. Het geheel is gelegen in een kindvriendelijke omgeving op loopafstand van winkelcentrum de Reigerhof en treinstation Nieuwer-kerk aan den IJssel. Een boodschap vergeten is opeens niet meer zo erg! Perfecte woning voor bijvoorbeeld een starter door de vele mogelijkheden die het huis biedt.

Kroonkruid 53 € 209.000,- k.k.

Hele leuke hoekwoning in de populaire kruidenbuurt met een eigen parkeerplaats, 3 slaapkamers en een vierde slaapkamer met twee dakkapellen op de 2e ver-dieping. Erg handig is de aanwezigheid van een “bij-keuken” die aansluit op de keuken. De woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer en een schuif-pui naar de op het noordwesten gelegen achtertuin die vrij zicht heeft de straat uit. Het geheel is gelegen dichtbij de afrit van de A-20, het park, vele basisscho-len en op fietsafstand van het winkelcentrum en trein-station Nieuwerkerk aan den IJssel.

Stationsdreef 4 € 169.500,- k.k.

Keurig appartement met berging op de begane grond op een prachtige locatie aan de Ringvaart met elke dag een ander uitzicht. Dit goed onderhouden apparte-ment op de eerste verdieping beschikt over een nette keuken met alle denkbare apparatuur aan de galerij-zijde, een ruim bemeten slaapkamer, een badkamer met douchecabine en een gezellige, royale woonkamer met een balkon op het zuidwesten. Dit appartement is niet alleen geschikt voor senioren, ook starters en doorstarters zullen zich hier op hun plek voelen! Gele-gen in het centrum van Nieuwerkerk aan den IJssel.

Page 10: vd Panne Magazine Maart 2013

10

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Vrijheidslaan 3 € 209.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Leuke, traditionele eengezinswoning aan de populaire Vrijheidslaan met een diepe achtertuin van 21 meter op loopafstand van het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel. Het huis bestaat samen met het huis ernaast nog tot de traditionele bebouwing welke in 1921 is gerealiseerd. Het huis is in 1985 aan de achter-zijde aanzienlijk uitgebreid waardoor er een woonop-pervlakte van 83 m2 op de begane grond ontstaat. De woning beschikt over een grote woonkamer van 38m2, een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping treft u nog eens twee slaapkamers.

Dorrestein 105 € 229.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Op en top verzorgd appartement op de 3e verdieping van Nieuw Dorrestein welke over een riante woonka-mer (ca. 38m2) met een leuk uitzicht en twee prima slaapkamers beschikt. De eigenaren hebben kosten noch moeite gespaard om er een keurig geheel van te maken. Zo is er in het hele appartement gekozen voor een goede kwaliteit laminaatvloer, zijn veel wan-den voorzien van spachtelputz en is er veel aandacht besteed aan het sanitair en de keuken. Het apparte-ment ligt op een uitstekende locatie boven het winkel-centrum en beschikt aan beide zijden over een balkon.

Kroonkruid 150 € 229.000,- k.k.

Riante eengezinswoning aan het water met maar liefst 5 slaapkamers, 2 dakkapellen en een tuin van ruim 13 meter diep op het westen. Het geheel beschikt over een grote woonkamer met parketvloer van waaruit u een heerlijk uitzicht heeft over de tuin aan het water en het vele groen wat daaraan grenst. Verder zorgen de grote open keuken, 5 slaapkamers, de badkamer met ligbad en een grote stenen berging aan de voorzijde voor een optimaal woongenot. Door de toepassing van 2 dakkapellen op de 2e verdieping is het volume van deze woning aanzienlijk toegenomen.

Schotelmos 9 € 209.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Goed verzorgde, 5-kamer eengezinswoning met een diepe tuin, een dakterras en een carport met berging in een autoluwe en kindvriendelijke woonomgeving. De begane grond beschikt over een lichte, L-vormige woonkamer met aan de voorzijde een L-vormige keu-ken. De verdieping telt 3 slaapkamers, een badkamer met douchecabine en een apart toilet op de overloop. Op de 2e verdieping bevindt zich een voorzolder met ruimte voor de wasmachine+droger en de opstelling van de CV-installatie en een 4e slaapkamer met dak-terras. Het dak van de carport is in 2012 vervangen.

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Page 11: vd Panne Magazine Maart 2013

11

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Lelieveld 62 € 239.000,- k.k.

Flinke hoekwoning met twee dakkapellen, een open haard en parkeren op eigen terrein. Door het verwij-deren van een wand zijn er op dit moment 4 ruim bemeten slaapkamers aanwezig. Op eenvoudige wijze zijn hier 5 slaapkamers van te realiseren. De woning is uitgerust met zowel aan de voor- als aan de achter-zijde van de 2e verdieping een dakkapel, en de bad-kamer is uitgebouwd waardoor er ruimte is ontstaan voor een groot hoekbad. Het geheel is gelegen in een uiterst kindvriendelijke woonomgeving op steenworp afstand van vele scholen, het park, winkelcentrum en treinstation.

J.A. Beijerinkstraat 42 € 275.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Super afgewerkte en in 2007 tot in de nok gestripte en gerenoveerde hoekwoning met vrijstaande garage op een toplocatie in Dorrestein. De woning beschikt over een riante woonkamer van 8 meter diep met open keuken, 3 slaapkamers en een super-de-luxe badkamer met een bubbelbad op de verdieping en een grote open ruimte met dakkapel op de 2e verdieping. Deze verdie-ping is makkelijk om te bouwen als hobby/slaap/werk-kamer. Winkelcentrum Dorrestein is gelegen op 200 meter afstand, ook zijn diverse scholen en speeltuinen in de directe omgeving aanwezig.

Kroonkruid 140 € 259.000,- k.k.

Ruime eengezinswoning aan het water met een garage én een oprit met daarop de mogelijkheid tot het par-keren van een auto. Het betreft een populair type eengezinswoning door o.a. de oppervlakte van de woonkamer en de grote garage met bergvliering aan de voorzijde. De woning beschikt over een woonkamer met open haard en open keuken, vier slaapkamers op de verdiepingen met een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde op de 2e verdieping. Deze verdieping is eenvoudig in te delen met 2 slaapkamers. De achtertuin ligt op het westen wat voor veel zonlicht garant staat.

Sterremos 42 € 229.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Goed verzorgde, 5-kamer eengezinswoning met een zonnige tuin, een dakterras en een carport in een auto-luwe en kindvriendelijke woonomgeving. De begane grond beschikt over een lichte, L-vormige woonkamer met een aluminium schuifpui, een houten vloer en aan de voorzijde een L-vormige keuken. De verdieping telt drie slaapkamers, een badkamer met ligbad en een apart toilet. Op de verdieping bevindt zich, naast een voorzolder met ruimte voor de wasmachine een 4e slaapkamer met dakterras. De woning ligt met de voor-zijde aan een voetpad met daarachter een speeltuin.

Page 12: vd Panne Magazine Maart 2013

12

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Kroonkruid 64 € 299.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Flinke, uitgebouwde eengezinswoning gelegen aan het water op een perceel van 184 m2 met een woonka-mer van 50 m2 en een aangebouwde garage van ruim 18 m2. Deze eengezinswoning beschikt zoals gezegd over een grote, uitgebouwde woonkamer met een natuurstenen vloer met vloerverwarming en een open keuken, een vergrote badkamer met ligbad en douche-cabine, 3 slaapkamers op de verdieping en nog eens 2 kamers op de tweede verdieping, beide voorzien van een dakkapel. De grote achtertuin op het zuidoosten is middels een schuifpui te bereiken en is gelegen aan het water.

Schildmos 51 € 309.000,- k.k.

Grote hoekwoning aan het Schildmos met verrassend veel ruimte. Onderscheidende elementen zijn onder meer de grote woonkamer met serre en open keuken van 50 m2, de 8 meter brede achtertuin op het zuid-westen met een toegang aan de zijkant en de 4 grote slaapkamers waarvan 1 slaapkamer een plafondhoogte heeft van maar liefst 4 meter! Vooral de beleving van de woonkamer is goed te noemen, dit wordt mede veroorzaakt door de vele ramen en glaspartijen en de gashaard die voor sfeer en warmte zorgt. Het geheel is gelegen in een zeer kindvriendelijke woonomgeving.

Wolga 7 € 350.000,- k.k.

Zeer ruime eengezinswoning met maar liefst 175 m2 woonoppervlakte en inpandige garage gelegen in de populaire en ruim opgezette woonwijk Esse Laag. De woning beschikt op de begane grond over een woon-kamer van 60 m2 voorzien van plavuizen met vloer-verwarming, een sfeervolle gashaard en een grote U-vormige keuken. Op de verdiepingen treft u nog eens 5 slaapkamers en een royale badkamer met ligbad en douche aan. Het geheel is gelegen op een perceel eigen grond van 216 m2 en de zeer zonnige tuin ligt op het noordwesten. Parkeren kunt u op eigen terrein.

Seine 31 € 275.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Perfect gesitueerd 3-kamer appartement met een subliem uitzicht over het Esse-Park en de achterge-legen Ringvaart. Het appartement beschikt over een grote woonkamer van maar liefst 60 m2 voorzien van een luxe open keuken, een moderne badkamer en twee prima slaapkamers, beide met toegang tot het op het zuidoosten gelegen terras. Aansluitend is er nog een berging/bijkeuken aanwezig en een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Het appartementen-complex kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid en ligging dichtbij recreatiegebied Hitland.

Page 13: vd Panne Magazine Maart 2013

13

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Parallelweg Zuid 145 € 375.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Maar liefst bijna 575 m3 creatief wonen op diverse niveaus. Deze hoekwoning bestaat uit een woonkamer op 2 niveaus, 5-6 slaapkamers, 2 badkamers en een garage. De woonkamer is voorzien van een open keu-ken in landelijke stijl, open haard en schuifpui naar de tuin. Op de 1ste verdieping treft u de badkamer en de 4 slaapkamers, waarvan 2 toegang hebben tot het bal-kon. Op de 2e verdieping is thans 1 slaapkamer gere-aliseerd maar met een minimale investering kan een 6de slaapkamer worden gerealiseerd. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden in deze hoekwoning.

Seine 8 € 375.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Modern, veelzijdig en ingetogen zijn de sleutelwoor-den van deze karakteristieke twee-onder-één kapwo-ning met garage. Het geheel bestaat uit een flinke woonkamer met moderne halfopen keuken, moderne badkamer en 5 slaapkamers. Door de toepassing van twee dakkapellen op de 2de verdieping zijn er totaal 5 slaapkamers ontstaan. Verder beschikt de woning over onder meer een riante living met dubbele deuren naar de grote achtertuin met vijver, gelegen op het zuidwes-ten. Aan de voorzijde bevindt zich een eigen parkeer-plaats op de oprit voor de garage.

Burg. van Heugtenlaan 78 € 375.000,- k.k.

Markante twee-onder-één kapwoning met een ver-grote woonkamer, een dakkapel aan de voorzijde, 4 slaapkamers, parkeren op eigen terrein en een diepe tuin op het zuidwesten. De uitstraling van het huis, met een knipoog naar de jaren 30, is kenmerkend door het karakteristieke punt-dak met brede houten goten en de uitgebouwde erker aan de voorzijde. Het huis is gelegen in de populaire wijk Esse-Laag, nabij de Ringvaart, vele speelvoorzie-ningen en het Essepark. Het treinstation Nieuwerkerk aan den IJssel ligt op 5 minuten fietsen evenals win-kelcentrum Reigerhof en Dorrestein.

Moldau 19 € 373.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Stijlvolle twee onder een kap woning met inpandige garage, 3 slaapkamers op de verdieping, een grote bergzolder en een brede, door een hovenier ontworpen achtertuin voorzien van verlichting op het zuidwesten waar u de hele dag heerlijk van de zon kunt genieten. De tuin kent een groene, natuurlijke erfafscheiding. De woning kenmerkt zich door de lichtgekleurde bak-steen met witte voeg, de flauw hellende kap, de brede houten goten, dakoverstekken, de erkers en de luifels bij de entrees. De woonwijk Esse-Laag is een populaire woonwijk met een eigen karakter.

Page 14: vd Panne Magazine Maart 2013

14

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Kerklaan 57 € 389.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Luxe afgewerkt penthouse met garage en privé parkeer-plaats midden in de dorpskern van het Oude Dorp. Het geheel bestaat uit een riante woonkamer van maar liefst 65 m² voorzien van plavuizen, een luxe L-vormige keuken, twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning, een moderne badkamer met hoekbad en aparte doucheruimte en alle voorzieningen op een steenworp afstand. Dit bijzonder luxe afgewerkte appartement ligt op de tweede verdieping van dit kleinschalige complex met een heerlijk terras op het zuidwesten. U kunt de gehele dag genieten van de zon.

Vlist 3 € 395.000,- k.k.

Grote twee-onder-één kap woning aan het water met een garage op een gezellig wooneiland op een ideale locatie in de woonwijk Esse Hoog. Deze is voorzien van een royale woonkamer met open keuken, een luxe badkamer met bad en douche, 4 slaapkamers (thans 3) en een dakterras. De woning is tip top in orde, zo is recent de gevel gereinigd, is in 2010 het buitenschil-derwerk gedaan en is recent de voortuin opnieuw bestraat. Voor de woning is parkeergelegenheid voor twee auto’s. Gelegen in een kindvriendelijke woonom-geving op loopafstand van school en het recreatiepark.

Hertenkruid 18 € 389.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Ideaal gelegen semi-bungalow met garage en optimale privacy aan het water met riante woonkamer, slaapka-mer en badkamer op de begane grond en vervolgens nog eens 3 slaapkamers en 2de badkamer met dak-terras op de verdieping. Het geheel ligt aan de rand van het park met een ideale zonligging. De woonka-mer van 53 m2 is voorzien van een open keuken en een open haard met dubbele deuren naar de tuin. vier slaapkamers, twee badkamers maken het geheel com-pleet. Aan de voorzijde van de woning beschikt u nog eens over een parkeerplaats voor uw auto.

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Seine 46 € 379.000,- k.k.

Fantastisch gelegen twee onder een kap woning met uitgebouwde woonkamer en twee dakkapellen in de gewilde kindvriendelijke woonwijk Esse-Laag. Door een gedeelte van de garage bij de woning te betrekken is er een heerlijke royale tuingerichte woonkamer ontstaan met extra veel daglichttoetreding. Verder treft u een moderne half open keuken voorzien van alle appara-tuur op de begane grond en 5 slaapkamers en badkamer op de beide verdiepingen. De zonnige achtertuin is aan de zijkant voorzien van een gemetselde afscheiding en is middels een achterom super bereikbaar.

Page 15: vd Panne Magazine Maart 2013

15

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Vlist 2 € 415.000,- k.k.

Bijzonder ruim opgezette twee onder een kap woning (grote type) met garage, aan het water, op een ludieke locatie op een zogenaamd wooneiland. De woning is gelegen aan de buitenrand van een woonwijk op een apart afgesloten eiland welke middels een brug te bereiken is. Een dijk van een eengezinswoning met een royale, lichte woonkamer, 4 royale slaapkamers en de mogelijkheid tot het creëren van een tweede badka-mer. Voor de woning is parkeergelegenheid voor twee auto’s en rondom de keurig aangelegde zonnige tuin. Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving.

Dinkel 72 € 439.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Fantastisch gelegen speels ingedeelde, volumineuze twee onder een kapwoning aan de Ringvaart met een aangebouwde serre van 25 m2, 5 slaapkamers, een prachtige luxe keuken, een carport en een unieke woonbeleving op de begane grond door de ligging aan het water. De woning ligt aan de voorzijde aan een doodlopende straat wat de nodige rust met zich mee brengt en een ideale speelplek is voor kinderen. Om de hoek ligt een speelplaats voor de allerkleinste. Laat u verrassen door deze speels ingedeelde woning en plan vrijblijvend een bezichtiging.

Burg. Vogelaarsingel 6 € 449.000,- k.k.

Aan de lommerrijke Burgemeester Vogelaarsingel bevindt zich deze unieke split-level woning. Uniek door zijn oppervlakte en uniek door zijn woonbele-ving. De woning bevindt zich op een perceel grond van 326 m2 , beschikt over een voor- en achtertuin en over een garage onder de woning. De achtertuin is vanaf de voorzijde van het huis te bereiken. Een neu-trale afwerking in combinatie met goede materiaal-keuzes zorgen ervoor dat de woning bij menigeen in de smaak valt. Winkelcentrum Dorrestein evenals vele sportvoorzieningen zijn op loopafstand.

Burg. van Heugtenlaan 80 € 399.000,- k.k.

Karakteristieke ‘jaren 30’ twee-onder-één kapwoning in optima forma. De woning beschikt onder meer over een riante living met kalkzandstenen schouw en dubbele deuren naar de 114 m2 grote achtertuin (met onderheid terras) op het zuidwesten, een garage, 4 (thans 3) slaapkamers en een prachtige, recent aan-gelegde badkamer met ligbad (v&b combipool) én dou-che. Het geheel bevindt zich aan een brede laan in de populaire wijk Esse Laag nabij het Esse park. Aan de voorzijde bevindt zich een eigen parkeerplaats op de oprit.

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel

Page 16: vd Panne Magazine Maart 2013

16

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Deensestraat 9 € 549.000,- k.k.

Luxe en levensloopbestendige bungalow met een oppervlakte van maar liefst ca. 161 m2 op één!! woon-laag met uitzicht over een fraaie waterpartij en het plaatselijke Bückenburg park. Ideaal ingedeeld en bovendien voorzien van een inpandige garage. De hoge plafonds geven u een nog fantastischer woonbe-leving. Naast de tuingerichte woonkamer met schuif-pui treft u 4 slaapkamers aan, een moderne keuken en twee badkamers. De bungalow is gelegen op een van de mooiste en exclusieve locaties van Nieuwerkerk aan den IJssel.

J.F. Kennedyplantsoen 1 € 895.000,- k.k.

Stijlvolle en luxe afgewerkte vrijstaande villa met een riante woonkamer van maar liefst 73 m2, een moderne keuken uit het hoge segment, 2 luxe badkamers, 3 slaapkamers en een garage. Het geheel is omringd door een fraai aangelegde en zonnige tuin welke nog eens is voorzien van een onderheid terras. De statige woning is gelegen aan een rustige, kindvriendelijke straat aan het Kennedyplantsoen. Het ontwerp getuigt van een moderne architectuur. Het betreft een in 2006 geheel verbouwde, zeer goed onderhouden en compleet uitge-voerde woning waar het werkelijk niets aan ontbreekt.

Dorrestein 82 € 449.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Uniek hoek penthouse appartement met twee lagen en een groot dakterras op het zuidwesten. Gelegen op een unieke locatie boven een winkelcentrum en dichtbij openbaar vervoer. Het appartement beschikt over een riante living van zo´n 71 m2 met plavuizen vloer met vloerverwarming en een prachtige open keuken, een bijkeuken, een luxe badkamer met ligbad en douche/stoomcabine, een heerlijk dakterras op het zuidwesten en 3 slaapkamers. De ligging is subliem, een fraai uit-zicht over de singel, de woonwijk en de skyline van Rotterdam en optimale privacy.

Dorpsstraat 142 € 489.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Geheel gerenoveerd, vrijstaand, gemeentelijk monu-ment in de dorpskern met aan de achterzijde een aanbouw en een vrijstaande garage met detailhan-del bestemming. De woonkamer is voorzien van een schouw en is middels en-suite deuren gescheiden van de eetkamer. Verder treft u op de begane grond de keu-ken, een badkamer, de bijkeuken en de kelder. Op de eerste etage zijn er twee slaapkamers en een tweede bad-kamer. Achter de woning bevindt zich nog een grote garage (59 m2). Het geheel is gelegen op een ideale loca-tie te midden van vele leuke winkels en voorzieningen.

Woningaanbod Nieuwerkerk a/d IJssel & Zevenhuizen

Page 17: vd Panne Magazine Maart 2013

17

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Knikbloem 28 € 239.000,- k.k.

Hoogwaardig en goed onderhouden zgn. drive-in woning met garage gelegen aan een woonerf met voldoende parkeergelegenheid. Op de begane grond is thans de garage, een toilet en een tuinkamer met toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping treft u de woonkamer van ca. 43 m2 met een moderne open keuken. Op de 2de verdieping treft u vervolgens 3 heerlijke slaapkamers en een luxe badkamer met een douchecabine. De woning is gelegen op een in erf-pacht uitgegeven perceel grond waarvan de verplich-ting tot het betalen van canon is afgekocht tot en met mei 2098.

Sicilieboulevard 84 € 385.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Zeer luxe penthouse appartement met 1 parkeerplaats (eventueel 2) op de bovenste verdieping van het pres-tigieuze appartementencomplex genaamd Lago Sette Belli. Het complex grenst direct aan het strand en garandeert u iedere dag weer van een prachtige pano-rama. Unieke kenmerken zijn een woonkamer van 60 m2 met dubbele deuren naar het op het zuid-wes-ten gelegen dakterras en een zeer luxe open keuken, 3 riante slaapkamers waarvan 1 met uitzicht op het strand, 2 luxe badkamers en het unieke uitzicht over de boulevard, het strand en de Zevenhuizerplas.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Jan Hudigstraat 54 € 389.000,- k.k.

Volumineuze twee onder een kap woning met garage, 5 ruime slaapkamers en een achtertuin aan een water-partij waar u de hele dag van de zon kunt genieten. Deze keurige woning beschikt over een tuingerichte woonkamer over de gehele breedte met een opper-vlakte van maar liefst 55 m². De moderne keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals o.a. een vrij-staand gasfornuis. Verder zijn er op de begane grond en de eerste verdieping robuuste houten vloerdelen toegepast. Door gebruik te maken van twee dubbele deuren is de tuin nog toegankelijker geworden.

Woningaanbod Rotterdam

Francis Picabiastraat 28 € 539.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Zeer ruime villa met garage in het souterrain, in de kindvriendelijke wijk Nesselande. Deze twee-onder-één-kap woning met gedraaide kap is tot in detail afgewerkt (tijdens nieuwbouw en door huidige bewo-ners) met zeer luxe materialen. Rustig gelegen aan de rand van Nesselande, achter de Laan van Avant-Garde, grenzend aan het historische groene lint. Er is bijzon-der veel ruimte, in vloeroppervlakte en in hoogte: een grote woonkamer, vijf slaapkamers van formaat, een aparte studeerruimte, een grote garage en diverse prak-tische andere ruimtes.

Page 18: vd Panne Magazine Maart 2013

18

Specialisten in optimale veiligheidMet een gevoel van veiligheid leven in uw huiselijke omgeving samen met degenen die u dierbaar zijn. Spee Inbraakbeveiliging biedt u oplossingen om veilig en ongestoord te leven.

Spee Inbraakbeveiliging B.V.Marconistraat 68x, 2809 PE GoudaPostbus 262, 2800 AG Goudawww.speeinbraakbeveiliging.nl

T 0182-547052, F 0182-547053M 06-51426559E [email protected]

- Beveiligingsadvies - Hoogwaardig hang- en

sluitwerk, sloten en sluitsystemen

- Kluizen- Toegangscontrole -

systemen- 24 uur service

Het hoveniersbedrijf Beschouw uw tuin als verlengstuk van uw woning die u, mits goed uitgevoerd, veel extra woonplezier kan verschaffen. Vanuit onze pro-fessie zien wij mogelijkheden waar u wellicht nooit aan gedacht hebt. In ieder geval zorgen wij ervoor dat uw tuin in volledige harmonie is met uw woning met gebruikmaking van de beste materialen.

Hoveniers- en aannemersbedrijf G.W.W.A. Molenaar v.o.f.

Tussenlanen 20/b | 2861 CD Bergambacht | Telefoon: (0182) 35 18 61Fax: (0182) 35 11 64 | E-mail: [email protected] | Website: www.amolenaar.nl

U kunt bij ons ook terecht voor:- grondwerkzaamheden- tuinontwerp, aanleg en onderhoud- (sier)bestrating

AANPAKKERS IN TUINONTWERP, GROND-, WEG- EN WATERBOUW.BEL ONS VOOR EEN ORIËNTEREND GESPREK!

Bekijk diverse projecten op onze website www.amolenaar.nl

Page 19: vd Panne Magazine Maart 2013

19

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Rotterdam & Rotterdam Nesselande

Brinkheide 36 € 550.000,- k.k.

Statig uit- en opgebouwd herenhuis, type 2-onder-1 kap op eigen grond met garage (thans praktijkruimte), geweldige woonkamer ca. 67 m², 3/4 ruime slaapka-mers, moderne badkamer, kelder en een fraai aange-legde achtertuin, waarin u de hele dag van het fraaie uitzicht en de zon kunt genieten. De woonkamer met vide en open haard beschikt over een ruim zit- en gedeeltelijk verdiept eetgedeelte. De luxe moderne keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur uit het duurdere segment. Het geheel ligt op een perceel van 278 m² aan een besloten woonerf aan de rand van de woonwijk.

Bermweg 38 € 595.000,- k.k.

Zeer ruim en comfortabel vrijstaand landhuis op een royale kavel van 784 m² met oprijlaan, eigen brug en rondom tuin met veel groen en terrassen. De woning is voorzien van een ruime L-vormige woonkamer van 84 m² met vrij uitzicht, 3 slaapkamers, 2 garages en vol-doende parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen op een schitterende en centrale locatie, met vrij uitzicht over groen en water. De woning is in 2004 uitgebouwd waardoor de woonkamer met 34 m² is toegenomen en een extra slaapkamer is gecreëerd. Op de verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers en de badkamer.

Carel Willinksingel 332 € 269.500,- k.k.

Aan een singel met veel groen ligt deze keurige een-gezinswoning met vele extra’s. Zo ligt er op de begane grond een plavuizen vloer met vloerverwarming, is er een luxe keuken en een schuifpui naar de zonnige tuin! Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer waarvan er op eenvoudige wijze 3 zijn te realiseren. Opvallend zijn de vele raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding. De woning ligt in een rustig gedeelte van Nesselande (Hof van Nes-selande) met veel groen, water en speelvoorzieningen.

Carel Willinksingel 306 € 269.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Uitgebouwde, goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, moderne keuken met Siemens apparatuur, 4 slaapkamers, een luxe badkamer met whirlpool en aparte douchecabine en een een walk-in closet en een aparte ruimte voor de wasmachine op de 2e verdieping. Ook is er een 3e verdieping met een ruime vliering. Enkele eye-catchers: massieve houten vloer op de begane grond, sierpleister muur-afwerking en een gestuukt plafond op de begane grond. Op elke verdieping bevinden zich vaste kasten. De achtertuin ligt aan een gezellig, kindvriendelijk hofje.

Page 20: vd Panne Magazine Maart 2013

20

www.trametex.nl

Dan maakt Tramétex die droom betaalbaar waar!

Vroeger was de installatie van een huislift vaak niet mogelijk of slechts na een kostbare, langdurige verbouwing. Ook tikten de onderhoudskosten stevig aan. De tijd en innovatie heeft echter op dit gebied ook niet stilgestaan. Naast een eenvoudige installatie van slechts enkele dagen zijn er meestal geringe aanpassingen in uw woning nodig. Wat betreft stijl en afwerking is alles mogelijk, van modern tot klassiek en van eenvoudig tot super de luxe! Dankzij onze gespecialiseerde kennis en uitgebreide assortiment kunnen wij aan alle esthetische en comforteisen voldoen! Vooral voor oudere mensen zijn onze liften een ware uitkomst. De trap is één van de grootste oorzaken van zwaar letsel bij senioren met een verminderde mobiliteit. Met onze mogelijkheden kunnen zij veel langer in hun eigen ver-trouwde omgeving functioneren.

DROOMT U VAN EEN EIGEN PRIVÉ LIFT?

BLIJF LANGER IN UW EIGEN HUISWONEN EN NEEM VRIJBLIJVENDCONTACT MET ONS OP:

Belangrijkste voordelen:• forse waardevermeerdering van uw huis • kortdurende verbouwing in uw interieur • geruisloosheid in en buiten de liftschacht • drastisch comfort- en veiligheidsverhogend • installatie tot 6 etages hoogte mogelijk • ook ideaal om grote en/of zware objecten van of naar verdiepingen te verhuizen • zelf te bepalen levensloopbestendigheid

• Verkoop AGA Fornuizen & Cookware • AGA Kookdemonstraties, kookschool en workshops • Huiskamerrestaurant & Table d’Hote • Familiediners

• Catering • Bedrijfsuitjes & kookworkshops

Aga Kookhuis Jantrus | Aga Living Centre | Naaierstraat 9 | 2801 NE GoudaTel. 0182 - 513678 | Mail: [email protected] | www.agakookhuisjantrus.nl

Aga Kookhuis Jantrus is naast officieel Aga Living Center ook een huiskamerrestaurant waar gezelschappen tot 20 personen terecht kunnen. Denk bv. aan familiebijeenkomsten, vrienden-groepen, verjaardagen, jubilea, vrijgezellenavonden, bedrijfs-uitjes en zakendiners.

Ook organiseren wij regelmatig Table d’Hote-avonden. Op deze avonden schuiven mensen bij ons aan tafel die houden van een sfeervolle avond en ons 6 à 7 gangendiner.Table d’Hotes 2013: 26 april, 31 mei en 21 juni.Graag vooraf reserveren!

Zilvermos 15 2914 XK Nieuwerkerk a/d IJsselPostbus 86733009 AR RotterdamMobiel 06 - 15 21 39 16email [email protected]

KvK Rotterdam 24450230 Rabobank 10.17.48.442BTW NL134743477B02

www.hansdrukwerk.nl

hansdrukwerk.n l

4644_Hans_Briefpp.indd 1 30-09-10 12:32

Hans Boogaerdt ‘t Hooft Zilvermos 15, 2914 XK Nieuwerkerk a/d IJssel

Postbus 8673, 3009 AR Rotterdam

T 06 15 21 39 16

E [email protected]

Uw partner

www.hansdrukwerk.nl

in drukwerk!

Page 21: vd Panne Magazine Maart 2013

21

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Woningaanbod Rotterdam Nesselande

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Samoshof 6 € 369.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Unieke hoekwoning aan het autoluwe Samoshof op 247 m2 eigen grond met 4 (thans 3 riante) slaapka-mers, 2 badkamers, een uitgebouwde entree, een tuin op het zuiden en een 2e verdieping met dakterras. Uniek in zijn afwerking en uitstraling doordat er uit-sluitend hoogwaardige materialen zijn gebruikt. Zo is de woonkamer voorzien van een eiken houten vloer, dubbele deuren naar de grote achtertuin en een luxe Siematic keuken. Ook de badkamers zijn luxe afge-werkt, 1 badkamer is voorzien van een whirlpool en de andere van een inloopdouche.

Vilmos Huszarstraat 1 € 519.000,- k.k.

Nummer 1 prijkt niet voor niets op de voorgevel van deze vrijstaande villa met stenen garage, gelegen op eigen grond en met een groene tuin op het zuiden. De onderscheidende elementen? Het blijvende uit-zicht aan de voorzijde over een groenstrook en water, de woonkamer van maar liefst 67 m2 met erker, 180 m2 woonoppervlakte, de handgemaakte keuken met openslaande deuren, de karakteristieke ensuite deu-ren en een dito afwerkingsniveau. Verder beschikt de woning nog over 3 slaapkamers op de verdiepingen met mogelijkheid tot een 4e.

Ossip Zadkinestraat 1 € 549.000,- k.k.

Statig, stijlvol en karakteristiek semi-vrijstaand heren-huis op eigen grond met een indrukwekkende inhoud, hoog afwerkingsniveau, een fantastische woonopper-vlakte van 191 m² en maar liefst 5 slaapkamers met eventueel een 6de slaapkamer ter hoogte van de dak-kapel op de 2de verdieping. Het geheel ligt op een per-ceel grond van maar liefst 290 m2. De woning beschikt op de begane grond over een brede tuingerichte woon-kamer van 66 m² met erker en 1 stel dubbele deuren welke toegang bieden tot de achtertuin en een aparte woonkeuken aan de voorzijde met erker.

Jac Jongertstraat 29 € 529.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

178 m² Exclusief semi vrijstaand wonen op eigen grond met een garage, een hoog afwerkingsniveau, maar liefst 4 enorme slaapkamers en een extra grote moderne luxe badkamer met hoekbad en aparte douche. Het geheel ligt op een perceel grond van maar liefst 300 m2. De woning beschikt op de begane grond over een riante, T-vormige living met erker en voorzien van aircondi-tioning met maar liefst 66 m2 woonplezier, een aparte woonkeuken met italiaanse design keuken en 3 dubbele deuren welke o.a. toegang bieden tot de voor- en achter-tuin voorzien van diverse terrassen.

Page 22: vd Panne Magazine Maart 2013

22

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Woningaanbod Moordrecht & Moerkapelle

De Twijnen 29 € 275.000,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

In de jonge wijk de Twijnen treft u deze royale en uit-gebouwde eengezinswoning aan in de bouwstijl van de jaren 30. Deze woning beschikt over ruim 145 m2 woongenot, gecombineerd met een keurig onderhou-den achtertuin met een ideale zonligging. Verder treft u 4 grote slaapkamers op de verdiepingen, een dakka-pel aan de achterzijde, een grote uitgebouwde woonka-mer met een prachtige parketvloer en dubbele deuren naar de achtertuin (ZO), een prachtige moderne Itali-aanse design keuken en een moderne badkamer met o.a. een ligbad en een aparte doucheruimte.

West Ringdijk 16 € 429.000,- k.k.

Elke dag weer genieten van het heerlijke uitzicht over de Ringvaart vanuit deze volumineuze 2-1 kap woning met garage in het souterrain en een parkeerplaats op eigen terrein. Uniek door zijn ligging aan de rustige West Ringdijk en zijn zeer grote, zonnige achtertuin van 22 meter diep. Deze achtertuin is keurig aange-legd en voorzien van diverse terrassen. Voorts beschikt de woning over een riante woonkamer met luxe open keuken op de begane grond en drie slaapkamers en een prachtige badkamer op de verdieping. De zolder-verdieping is thans nog een grote open ruimte.

Reigershof 9 € 549.000,- k.k.

Speels ontworpen twee onder een kap woning met vide gelegen op een van de mooiste landelijke loca-ties van de Gemeente Moerkapelle met uitzicht over het polderlandschap. Het geheel kenmerkt zich door de wit/grijze gevelsteen, de rode gebakken pannen en groentinten van het houtwerk. Een optimaal woonge-not wordt mede gegarandeerd door de aanwezigheid van een grote gezellige woonkamer met houtgestookte haard, een zeer luxe keuken met bijkeuken, een grote inpandige garage, 3 grote slaapkamers en een vide die thans is ingedeeld als study.

Oosteinde 91 € 249.500,- k.k.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Aan het Oosteinde 91 bevindt zich dit wel heel bijzon-dere en authentieke woonhuis. Kenmerkend door zijn opvallende dakconstructie, sfeervolle markiezen en de bakstenen raamdorpels. Dit stukje historie stamt uit de jaren 30. Recente verbouwingen zijn de herindeling van de 1e verdieping waarbij er een grotere badkamer is gerealiseerd. Een 3-laags woonhuis met de woonka-mer, keuken en bijkeuken op de begane grond, 2 slaap-kamers, badkamer en een balkon op de 1e verdieping en waarbij de 2e verdieping een bergzolder betreft op een perceel grond van in totaal 239 m2.

Page 23: vd Panne Magazine Maart 2013

23

Makelaardij • Taxaties • Consultancy • Vastgoedbeleggingen • Nieuwbouw

Bredeweg 16A € 749.000,- k.k.

Statige twee-onder-één kapwoning op een perceel grond van 1.158 m2 met een inpandige garage en een loods van 190 m2. Doordat het geheel iets naar achte-ren is geplaatst geeft het aan de voorzijde een ruime indruk. Een volumineuze woning met maar liefst 755 m3 inhoud wat voor vele doelgroepen geschikt is. De woning beschikt over een garage onder het huis, een begane grond met erker en twee verdiepingen. Ach-terin de diepe achtertuin staat een loods met zadeldak. Doordat de woonkamer zich boven het straatniveau bevindt heeft u een goed uitzicht over de Bredeweg.

Open Huis zaterdag 6 april 11.00 – 15.00 uur

Bredeweg 23 € 599.000,- k.k.

Vrijstaande jaren 30 woning op een riant perceel van 1.595 m2 en op steenworp afstand van de dorpskern van Moerkapelle. De woning onderscheid zich van de rest door de sfeervolle woonkamer met de luxe gesloten keuken op de begane grond, een prachtige badkamer en 4 slaapkamers op de verdiepingen en een souter-rain. De brede garage, de stal en het buitenterrein maken het geheel compleet. Het betreft een typische dertiger jaren woning, maar uiteraard met de laatste technologie. Het achtergelegen perceel is aangemerkt als bedrijfsmatige doeleinden.

Woningaanbod Moerkapelle & Bleiswijk

Voorlaan 6 € 779.000,- k.k.

Multifunctionele (praktijk)woning met een vloerop-pervlakte van 278 m², hoog opleveringsniveau en bestaande uit 3 woonlagen in het buitengebied op de grens van Moerkapelle en Bleiswijk. De woning onder-scheidt zich van de andere woningen doordat er een souterrain en garage onder het gehele huis is toege-past. Hierdoor is het aantrekkelijk voor een groot gezin of de combinatie van wonen en werken. Op de begane grond bevinden zich naast de woonkamer en de geslo-ten keuken nog 3 slaapkamers en een badkamer. Op de verdieping treft u nog eens 4 slaapkamers aan.

Colofon & Contactgegevens

Van der Panne Woning- &Bedrijfsmakelaardij

Dorpsstraat 92912 CA Nieuwerkerk aan den IJsselT. 0180-332222F. 0180-323449E. [email protected]. www.vdpanne.nl

Oplage : 20.000 exemplaren

Verspreiding : huis-aan-huis in de gemeenten: Moerkapelle, Zevenhuizen, Moordrecht, Nieuwerkerk a/d IJssel en Rotterdam-Nesselande

Editie : Jaargang 7, nummer 1

Realisatie : SteinHoeve Media & Reclame Steinsedijk 47, 2851 LC Haastrecht www.steinhoevemedia.nl

Page 24: vd Panne Magazine Maart 2013

De Creativiteitvan de jaren Dertig herleeft met onzeNieuwe Collectie Art Deco meubelen

Knibbelweg 8a - 2761 JD - Zevenhuizen - Z H - Tel: +31(0)180 632 259 - email: [email protected] - web: www.janfrantzen.nl

Digitally signed by Antonio Entrena Ramos DN: cn=Antonio Entrena Ramos, o=AERstyle, ou, [email protected], c=NL Date: 2012.12.20 17:09:54 +01'00'