VASTGOED IN KLEUR - Axel Lenaerts ... ring van professionals. En omdat uw woning verkopen nu eenmaal...

Click here to load reader

 • date post

  27-Sep-2020
 • Category

  Documents

 • view

  10
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of VASTGOED IN KLEUR - Axel Lenaerts ... ring van professionals. En omdat uw woning verkopen nu eenmaal...

 • VASTGOED IN KLEUR

  V E

  R H

  U U

  R

 • “ VASTGOED GAAT NIET ZOZEER OVER GEBOUWEN,

  MAAR OVER MENSEN, HUN BEHOEFTES EN HUN DROMEN, EN OVER HET VINDEN VAN EEN PLEK

  WAAR DIE KUNNEN WORDEN GEKOESTERD.”

 • Daarom stelde Axel Lenaerts een ijzersterk team van erkende vastgoedmakelaars samen. Met de nodige administratieve en juridische kennis staan zij elke dag klaar om voor die dromen en behoeftes te vechten. Want laat ons eerlijk zijn, als de zoektocht naar een nieuwe woonplaats simpelweg ging om het vinden van een dak boven het hoofd, kon u allicht zelf aan de slag.

  4

 • MAAR ZO EENVOUDIG IS HET NIET.

  Het is de zoektocht naar dat nieuwe decor waartegen de volgende etappes van uw leven zich zullen afspelen, of naar die persoon die van nu af aan zijn intrek neemt in uw woning. Een zoektocht dus die in de eerste plaats vanuit het hart wordt gevoerd, en dit bovendien in de jungle van concurrentie, juridische beperkingen en administratieve regelgeving die vastgoed is.

  DAAR IS AXEL LENAERTS MAKELAARS VOOR.

  Om samen met onze klant een weg te banen door het complexe kluwen van behoeftes, verlangens, restricties en mogelijkheden. Dat betekent in de eerste plaats luisteren, zonder de pretentie te hebben het beter te weten. Dat betekent ook open staan voor een alternatieve aanpak. We denken graag ‘out of the box’. En dat betekent vooral, verbinden in plaats van verhuren: duurzame banden smeden tussen mensen en de gebouwen waarin hun leven zich afspeelt.

  PRECIES DAT MAAKT ONZE JOB ZO BOEIEND.

  Telkens opnieuw de uitdaging aangaan om de persoon achter onze klant te ontmoeten, zijn behoeftes te horen, en proberen te vertalen in vastgoed dat goed zit.

  We begrijpen wat u zoekt, en vinden het voor u.

  5VERHUUR

 • WAAROM VERHUREN VIA AXEL LENAERTS MAKELAARS?

  Omdat u wel andere dingen te doen heeft dan de continu veranderende regelgeving in het oog te houden bijvoorbeeld. En u specialistenwerk dus graag en liever aan specialisten overlaat. En omdat u uw eigendom tenslotte niet zomaar aan de eerste de beste vreemde wilt toevertrouwen. Verhuren via Axel Lenaerts makelaars is kiezen voor comfort en een eerlijke, open communicatie. Professionalisme dat van zich af bijt.

 • EEN OPTIMAAL HUURRENDEMENT

  EEN REALISTISCHE WAARDEBEPALING

  EEN GEPASSIONEERD TEAM

  BEGELEIDING OP MAAT

  EEN VOLLEDIG VERHUURDOSSIER

  FISCALE EN JURIDISCHE ONDERSTEUNING

  DUURZAAM ONDERNEMEN

  DIENST NA VERHUUR

  OPTIONELE BEHEERSERVICE

  V ER

  H U

  U R

  BIJ ONS KIEST U VOOR:

  “ GEEN RESULTAAT, GEEN KOSTEN.”

  7VERHUUR

 • “ EEN GOEDE KENNIS EN VOORBEREIDING ZIJN ESSENTIEEL VOOR HET HELE VERHUURPROCES.”

  ONZE WERKWIJZE IN 3 PIJLERS

  1GRONDIGE VOORBEREIDING Het opstellen van een gedetailleerd verhuurdossier is de eerste stap naar het snel en efficiënt vinden van een geschikte huurder voor uw eigendom. Onze experts nemen de nodige tijd om alle dossierstukken aan te vragen en een gedetailleerde en objectieve beschrijving van uw eigendom op te stellen. Een doorgedreven marktanalyse, waarbij de troeven van uw pand vergeleken worden met recent verhuurde eigendommen, laat ons toe een realistische en marktconforme verhuurprijs vast te leggen.

 • 2 DOORGEDREVEN ONDERSTEUNING BIJ DE VERHUURPROCEDURE

  Bij Axel Lenaerts makelaars zijn we ervan overtuigd dat details het verschil maken. Ook – en vooral – bij het presenteren van uw pand en de selectie van de kandidaten. Als vastgoedmakelaar is het onze taak om u daarin zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarom bieden we volgende diensten aan:

  GESTILEERDE PRESENTATIE VAN UW PAND Zowel in woord als beeld zorgen wij ervoor dat uw pand op een professionele en aantrekkelijke manier gepresenteerd wordt. Wij geven tips en advies voor de inrichting en verdere afwerking van uw eigendom, zorgen voor verzorgd fotowerk en mooie, duidelijke omschrijvingen met oog voor detail, en plaatsen dit alles op onze website.

  9VERHUUR

 • PROFESSIONELE COMMUNICATIE Zowel online als offline zorgen we voor de nodige professionele communicatie op maat van uw pand en op maat van uw behoeftes. Zo krijgt elk pand een plaats op onze website www.axellenaerts.be, die dagelijks vele bezoekers lokt. Verder werken we online samen met andere grote vastgoedsites zoals Immoweb.be. Wat de gedrukte advertenties betreft kunnen we terugvallen op duurzame partnerships met Roularta Media. Tenslotte zetten we uw eigendom extra in de kijker door middel van professionele affichage aan het pand zelf, en krijgt het ook een plaats in onze etalage.

  BEGELEIDE BEZOEKEN Alvorens ze aan u voor te stellen, nodigen we kandidaten uit voor een begeleid bezoek van uw eigendom. Axel Lenaerts makelaars neemt de hele procedure op zich, zodat u hier geen kostbare tijd aan verliest. Bovendien is er op die manier in een eerste fase nog geen direct contact tussen partijen, waardoor de bezoeken in een ongedwongen en open sfeer kunnen verlopen.

  “ AXEL LENAERTS MAKELAARS NEEMT DE HELE PROCEDURE OP ZICH, ZODAT U HIER GEEN KOSTBARE TIJD AAN VERLIEST.”

  10 VERHUUR

 • “ OM DE JUISTE KANDIDATEN TE KUNNEN BEREIKEN, MOET JE IN DE EERSTE PLAATS OVER DE JUISTE KANALEN BESCHIKKEN.”

  SELECTIE EN SCREENING VAN POTENTIËLE KANDIDATEN U kan volledig op onze expertise en ons uitgebreid klantenbestand terugvallen zowel voor het rekruteren als het selecteren van kandidaat-huurders. Onze medewerkers activeren, updaten en screenen ons klantenbestand, op zoek naar die huurder die in uw eigendom past. Bovendien melden zich dagelijks nieuwe potentiële huurders aan bij ons via de verschillende media-kanalen. Laat de moeizame zoektocht naar de juiste kandidaat dus gerust aan onze experts over. Axel Lenaerts makelaars is dé tussenpersoon tussen verhuurder en de kandidaat-huurders.

 • “ MET EEN PERSOONLIJKE LOGIN BLIJFT U TE ALLEN TIJDE OP DE HOOGTE VAN WAT WE VOOR UW PAND REALISEERDEN.”

  3DIENSTVERLENING ‘OP MAAT’Uw tevredenheid is ons criterium voor succes. Daarom stemmen wij onze diensten af op de behoeften van onze klanten. Onze contracten worden op maat gemaakt, in heldere, begrijpbare taal, zonder duistere clausules of kleine lettertjes. Bovendien kan u de verhuurprocedure dankzij onze online klantenpagina op de voet volgen: met een persoonlijke login blijft u te allen tijde op de hoogte van wat we voor uw pand realiseerden, hoeveel bezoekers het reeds hebben bezocht, ...

  AXELLENAERTSmakelaars

  verzenden

  Gebruikersnaam Paswoord

  LOGIN

 • HUUROVEREENKOMST Wij stellen voor u de beste verhuurovereenkomst op, en zorgen we voor:

  De huurwaarborg: We plaatsen de waarborg op een geblokkeerde rekening waar we te allen tijde zicht op hebben dankzij een online database. Vragen worden snel opgelost via rechtstreeks contact met de servicedesk van de waarborgmaatschappij.

  De plaatsbeschrijving en overdracht: Experts maken een nauwgezet en sluitend verslag op. Wij regelen meteen de overdracht van de meterstanden via onze partners.

  De nodige verzekeringen: We vragen de huurder een brandverzekering af te sluiten. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om een rechtsbijstandsverzekering te nemen in geval van huurschade of gerechtskosten.

  De registratie van uw overeenkomst: Vandaag is de registratie verplicht bij het afsluiten van een woninghuurovereenkomst. Onze medewerkers staan in rechtstreekse verbinding met het registratiekantoor om dit voor u te regelen.

  NA VERHUUR We blijven volledig te uwer beschikking. We brengen u op de hoogte van de jaarlijkse huurprijsverhoging. We blijven gedurende de volledige verhuurperiode bemiddelen tussen de huurder en de verhuurder, en we verzekeren een feilloos afsluiten van het dossier bij einde van uw huurcontract.

  13VERHUUR

 • “WE ZORGEN STEEDS VOOR EEN AANGENAAM EN PROFESSIONEEL

  CONTACT MET DE HUURDER.”

  BEHEERFORMULES

  U vertoeft in het buitenland of u heeft geen tijd om u zelf met de opvolging van uw huurcontract bezig te houden? Axel Lenaerts makelaars biedt u graag een aantal interessante en flexibele beheerformules aan. Zoals altijd, op maat van uw noden en behoeftes.

  Tot onze vaste diensten behoren onder meer:

  - Rentmeesterschap en betalingsopvolging - Contractverlengingen en -wijzigingen - Opvolgen van de abonnementen nutsvoorzieningen en brandveiligheid - Op vraag begeleiden we ook herstellingen en onderhoudswerken

  We zorgen steeds voor een aangenaam en professioneel contact met de huurder. We staan hem of haar steeds ter beschikking voor vragen en interventies, zodat u in alle rust kan genieten van wat echt belangrijk is.

  Onze medewerkers stellen graag en geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

  MAAK SAMEN MET ONS HET VERSCHIL

  Onze activiteiten laten steeds sporen na. Net zoals alle menselijke bedrijvigheid. Axel Lenaerts makelaars zet in op duurzaam energiebeheer en ecologisch aankoopbeleid om een bijdrage te leveren aan een groene omgeving en een schonere planeet, waar het aangenaam wonen is voor iedereen. Raadpleeg ons duurzaamheidscharter op www.axellenaerts.be

 • VERKOPEN VIA AXEL LENAERTS

  Omdat u niet elke dag een pand te koop stelt, en u dus graag beroep doet op de erva- ring van professionals. En omdat uw woning verkopen nu eenmaal gevoeliger ligt, dan het verkopen