Update 93 fam. bloomwood

Click here to load reader

download Update 93 fam. bloomwood

of 35

 • date post

  20-Aug-2015
 • Category

  Education

 • view

  297
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Update 93 fam. bloomwood

 1. 1.
 2. 2. Studentenhuis La Plaza Dave en Yuri.
  Daar stonden ze dan. Gebracht door de taxi. Hun koffers stonden nog maar net op de grond of ze groeiden al op tot jongvolwassenen. Ze waren helemaal klaar voor het studentenleven!
 3. 3.
  • Eenmaal binnen werden ze opgevangen door de vrouw die alles verzorgde, nouja alles, alleen het eten. Ze was ook de eigenaresse van het studentenhuis. Ze waren de eersten maar ze had verteld dat ze maar beter zo snel mogelijk een kamer op moesten eisen, voor de mooiste weg waren. Zo gezegd zo gedaan, Dave koos een kamer en hing meteen een op slot bord op de deur. Privacy!
 4. Dave koos de kamer naast zijn broer, dat zou wel handig zijn dacht hij. Hij vond ook een bordje op zijn kamer en plaatste hem op de deur. Het ruikt hier wel lekker fris. merkte hij op. Dat zal wel gauw veranderen, ik ben even wat eten. zei Yuri nuchter.
 5. 4. Dave dacht dat het wel slim zou zijn als hij ook even een hapje at, hij had de hele weg niets gegeten en viel bijna om van de honger. Aan tafel ging het over niets anders dan de specialisatie. Wat zouden ze kiezen? Yuri wist het al lang maar Dave twijfelde nog.
 6. 5. Dat was ook de reden dat Yuri als eerste , nadat hij zijn kamer wat persoonlijker had gemaakt,de website van de universiteit bezocht en zijn specialisatie koos. Economie,dat was ongeveer de enige richting die je verder in de muziek business kon brengen.
 7. 6. Terwijl Dave nog bezig was in zijn kamer met spulletjes neerzetten en twijfelen, zocht Yuri de gezelligheid op. De kamers die de broers gekozen hadden lagen aan de woonkamer, dat was zeker een voordeel. Hij besloot zijn nieuwe boeken die bij de studie hoorde maar eens door te nemen, gewoon alvast even wat voorproeven. Hij was niet echt het type voor een vervolgopleiding, maar voor muziek had hij alles over.
 8. 7. Dave hield zijn kamer graag strak. Als (beginnende) schrijver hield hij van space, ruimte en lege oppervlakken zodat hij zich goed kon focussen op de teksten. Dat vond hij dus zo fijn aan een eigen kamer, nu zat Yuri ook niet meer op zijn nek met al zijn harde muziek, er zat een badkamer tussen hun kamers en hij kon schrijven wat hij wou. Heerlijk. Maar voor nu moest hij eerst even een keus maken. Of literatuur of filosofie. Mmm. Hij koos voor Literatuur, omdat hij dacht daar meer van te leren voor zijn passie. Hij besloot maar meteen een begin te maken aan zijn paper.
 9. 8. Yuri had al een soort vriend gevonden, Norbert, een huisgenoot. Hij had een aparte stijl. Dat trok Yuri meteen al aan. Hij hield van aparte mensen. Ze hadden erg veel gemeen, ze hielden allebei van muziek, gitaren, meisjes en vreemde stijlen. Wel vet dat je hier ook zit dan. zei Yuri. Ja zeker man, ik kom van een ander studentenhuis, was echt een saai zooitje, allemaal van die brave meiden. Nou volgens mij zit ik hier veel beter. Ik heb het nu al meer naar mn zin dan heel vorig jaar. En ze hebben een jacuzzi! Sportfacilliteiten, helemaal gerenoveerd dit. Beter! Vanavond meteen uit proberen. Het eten is ook goed hier, al geproefd. zei Yuri. Voor jongens waren ze veel te veel aan het praten, ze besloten de flipperkast uit te proberen.
 10. 9. Dave keek op zijn horloge. Al half acht, maar hij had wel zijn paper af! Het eten was wel een mooie pauze geweest. Ze waren met vier jongens en twee meiden. Ze deelden n grote tafel en dat was erg gezellig, hij zag wel dat zijn broer meteen vrienden was geworden met Norbert. Dave was sociaal, maar niet spontaan. Yuri wel. Dat had hij net wel weer gemerkt. Hij hoorde allemaal geschreeuw vanuit zijn raam en ging naar beneden.
 11. 10. Aah! De welbesproken jacuzzi. zei Dave toen hij zich erin liet zakken. Het is superkoud buiten maar dat contrast met het warme water is heerlijk. zei Christine vriendelijk. Ze leek een aardig meisje. Dave glimlachte naar haar. Yuri was druk in gesprek met Norbert, die twee konden het cht goed vinden. Af en toe wierp hij zijn blik op het meisje. Jullie lijken echt super veel op elkaar! giechelde Christine, ze keek eerst naar Dave en toen naar Yuri. Klopt, eeneiig. glimlachte Dave. En ons haar maakt het er niet makkelijker op h. zei Yuri.
 12. 11. Het was echt gezellig geweest bij de jacuzzi. Ook al hield Dave zich wat op de achtergrond. Het was half 12 en morgen moesten ze er weer op tijd uit voor college. Nouja, alleen Dave, gelukkig hield hij van zon ritme.
 13. 12. Het was gister wel een beetje laat geworden en dus moest hij rennen naar zijn college, hij kwam bijna te laat en dat kon echt niet! Hij wou wel een goede indruk maken.
 14. 13. Rond half elf belde het thuisfront even op of alles goed was gegaan en wat de indrukken waren enzo. Yuri was niet zo van de lange gesprekken dus duurde het niet langer dan vijf minuten. Hij hoorde wel aan zijn moeder stem dat ze verdomd vrolijk klonk. Hij had niet gedacht dat ze het er makkelijk mee zou hebben dat ze op kamers gingen. Nouja het was alleen maar fijn!
 15. 14. Na zijn college besloot Dave even een balletje te gaan trappen. Rafael, de vierde jongen in het huis, zat in de jacuzzi en Yuri was naar college. Voor hem liep Anabel. Wat zou ze gaan doen? Hij had gister even met haar gesproken tijdens het avond eten en ze leek hem een serieus type, net als hij. Wel jammer dat hij niet op vrouwen met zwart haar viel. En sowieso stond zijn hoofd niet naar de meisjes.
 16. 15. Tot zijn verbazing deed Anabel mee! Wat grappig, hij had toch wel een hoop mensenkennis maar dit had hij nooit verwacht. In zijn ooghoek zag hij Yuri wat staan flirten met Christine, die zag hem duidelijk wel zitten. Hij was zo anders dan Yuri.
 17. 16. Die avond aten de broertjes samen, de rest zat of op hun kamer of was naar avondcollege. Je hebt je draai wel gevonden h broertje? zei Dave. Ja, leuke mensen in het huis. zei Yuri tussen wat happen door. Ja, ben ik met je eens. Ik vind Anabel ook heel verassend, ze is helemaal niet zoals je zou denken weet je dat? Ze is trouwens een achternichtje van Marsha, die van Jaiden weetjewel. vertelde Dave. Haha lachen, je praat wel veel te veel broertje. zei hij lachend. Dave moest ook lachen, het voelde weer eventjes zoals het thuis altijd was.
 18. 17. Laconiek begon Yuri die avond aan een opdracht. Mm, misschien was het toch niet zo simpel als hij dacht? Ik hoor je hersens hier kraken. zei de vrouw met een lachende ondertoon. Zeg dat wel zeg, pittig werkje. zei hij terwijl hij zich omdraaide. Even doorzetten, dacht hij.
 19. 18. Voor Dave waren de eerste opdrachten een makkie. Veel kon hij doen via de computer en opzoeken via internet en de rest ging over kennis die hij al goed bezat. Verder pende hij ook aardig mee met de colleges dus kon hij nu zijn aantekeningen goed terug lezen.
 20. 19. De volgende middag had hij pas laat college dus kon hij eerst even voetballen. Hij kwam Anabel tegen op de begane grond. H! Was je van plan weer een balletje te trappen? vroeg ze opgewekt. Eigenlijk wel ja. stamelde hij. Samen? vroeg ze. Dat was alleen maar gezelliger! Dave knikte, samen liepen ze naar buiten. Misschien zouden ze wel vrienden worden, dacht Dave, dat had hij ook een maatje in het huis, behalve zijn broer.
 21. 20. Rafael, de vierde jongen uit het huis, zat zoals elke middag in de jacuzzi. Je zou denken dat zijn huid verweekt was! Doe eens niet zo scheef joh. giechelde Anabel. Ok, hij deed het deels om haar een goed gevoel te geven, alleen dit was misschien ietwat overdreven. Sorry, ik ben niet zon geweldige sporter. zei hij maar, het was ook niet heel erg gelogen. Mmm, wat is jou verborgen talent dan? vroeg ze.
 22. 21. Jaa..dat wil je vast wel weten! Sorry ik moet naar college, het is kwart voor vijf. Doei! zei hij. Dat wat plots, dacht Anabel. Wat was die Dave mysterieus.
 23. 22. Yuri haalde de handdoek nog even door zijn haar. Zo zo, wat een hete out-of-bathroom look! zei Christine. Yurimoet lachen. Ja heerlijk gedoucht man! De douche hier is nog beter als thuis. Leuke middag gehad zie ik? vroeg hij. Zijn ogen gleden over haar lichaam. Het was echt een plork.
 24. 23. Na een kort gesprek had Yuri haar zijn kamer laten zien. Ze draaide zich om om commentaar te geven maar ze werd vol op haar mond gekust.
 25. 24. Ze raakte in een liefdespelletje. Hun tongen kietelden elkaar, speelden samen. Yuri streelde haar lichaam en maakte met een hand haar bikini los.
 26. 25. Het topje gleed langzaam langs haar lichaam naar de grond. Hij glimlachte naar haar. Hij kende een aantal trucjes en maakte haar helemaal gek! Christine had er zelf ook wel zin in, dacht hij.
 27. 26. Ze konden elkaar niet weerstaan. Die avond werd nog erg gezellig maar Yuri viel uiteindelijk alleen in slaap, een soort trots, dat hij op de derde avond in het huis al ontmaagd was. Het bleef een aparte jongen. Zo verschillend aan zijn broer.
 28. 27. Moonstreet 6 Ruben & Sara.
  Het stel dat nu thuis was had het super gezellig saampjes. De vlam tussen Ruben en Sara die in het begin heel hevig was geweest, was weer helemaal terug. Ze maakten elkaar gelukkig en dat gaf zon fijn gevoel. Ze hadden weer alle tijd voor elkaar.
 29. 28. Ze konden samen romantische comedies kijken, het huis was netjes, de sfeer was goed. Ze misten hun zoontjes echt wel, maar die moesten ook hun vleugels uitslaan, net als Nathan. Ze gingen soms gewoon een dagje lekker met Bentley naar de dierentuin. Sara besefte maar wat goed dat ze zich zelf erg gelukkig mocht prijzen met Ruben en dat hij haar het nare verleden met Goofy kon laten vergeten.
 30. 29. Ze vonden het heerlijk om samen uren in de kas te staan, buiten tikte de regen zachtjes op het glas. Jammer dat iedereen je hier in kon zien, anders hadden we hier