Update 85 fam. bloomwood

Click here to load reader

 • date post

  21-Aug-2015
 • Category

  Documents

 • view

  213
 • download

  1

Embed Size (px)

Transcript of Update 85 fam. bloomwood

 1. 1.
 2. 2. Moonstreet 5 Arie, Laura en Suze.
  Het was zover, hun oudst dochter, hun nige dochter, zou opgroeien. Laura wist dat ze vrij snel op zichzelf zou gaan, ze was altijd zelfstandig geweest en een drukke meid. Suze was in haar sas want hier keek ze al dgen naar uit. Voorzichtig blies ze de kaarsjes uit.
 3. 3. Ze draaide zich om en onder afwachtend oog van haar ouders, waagde ze de sprong. Wat was ze mooi opgegroeid!
 4. 4. De volgende ochtend had ze haar ouders verteld uit huis te gaan. Ze vond het vreselijk om haar moeder achter te laten, ze hield onwijs veel van die vrouw en ze wist dat haar vader het heel druk had. Dus zou ze nu veel alleen zijn. Ik zal nog vaak langs komen hoor, mam. zei ze ne pakte haar stevig beet. Haar koffers stonden al ingepakt en wel. Na een knuffel van haar vader kon ze dan ook meteen vertrekken.
 5. 5. Ze zou samen met Sebastiaan een appartement betrekken, hun relatie was nog te pril om samen een huis te kopen. Ze had een supergaaf appartementgezien op funda, die gelegen was op het randje van Abordale. Ze was er helemaal klaar voor.
 6. 6. Ze bekeek het appartement nog eens goed samen met Bas en tekende het contract.
 7. 7. Even een rondleiding. Zie hier het schattige hoekje in hun slaapkamer. Schilderijtjes, inloopkast en rozen. :D
 8. 8. Nog veel schattiger, het slaapgedeelte. (IK KOOS VOOR ROOD OMDAT DE RAMEN ROOD ZIJN IEL)
 9. 9. Het piepkleine keukentje, maar toch wel beetje modern.
 10. 10. Leuke zithoek mt openhaard.
 11. 11. Eethoekje met spiegelwand om het breder te doen lijken. (: SMART ME!
 12. 12. Badkamer, simpel maar stijlvol.
 13. 13. Ze ploften naast elkaar op de bank. Ik vind het appartement echt geweldig. zuchtte Suze. Ik ook, je hebt er echt werk van gemaakt. Ik ben benieuwd wat het leven ons nu zal brengen..zei hij.
 14. 14. Ze hadden beiden honger dus besloot Suze wat boterhammen te smeren. Goed gedaan, vrouwtje. zei Sebastiaan met een lach. Haha, ik ben je vrouwtje niet. Ik ben je vriendin.
 15. 15. Sorry, dat is helemaal waar ook. zei Bas en pakte haar hand. Maar ik vind het niet erg als je me zo noemt hoor. hervatte ze zich. Oh, niet?
 16. 16. Dat is dan goed nieuws. zei hij en toverde een zwart doosje uit zijn zak. SuzeBloomwood, wil je mijn vrouw worden? vroeg hij. Ja! Ja ziels graag. zei ze en hij schoof de ring om haar vinger. Hij is prachtig! zei ze.
 17. 17. Oh Bas! zei Suze en sprong hem om zijn nek. Mijn geluk kan echt niet op. zei ze en belandde in een heftige zoen partij.
 18. 18. Binnen no time lagen ze in de slaapkamer en was hun verloving gevierd.
 19. 19. De volgende morgen had Suze haar verloofde willen verassen met een ontbijtje, maar hij moest werken. Sorry schat, werk roept. Zie je vanmiddag weer! zei hij. Daar zat ze dan. Alleen. Ach, ze moest niet zo zeuren.
 20. 20. Nadat ze zich gedoucht had besloot ze even de eerste post te bekijken, wat gefelciteerd met je woning kaartjes enzo. Lief! Het gaf haar een warm gevoel. Ze besloot vandaag, nu ze vrij had maar even boven op het dakterras wat buren te ontmoeten.
 21. 21. Het was gezellig. Nouja, zo zag het eruit. Ene Michelle maakte smoothiesen er was nog een andere vrouw. Allebei een beetje raar. Ze nam zelf een fles spa blauw. De sfeer was zo stroef! Ze besloot maar te vertrekken.
 22. 22. Beneden stond Sebastiaan nog wat na te praten met een collega. Uma, ze was nieuw en hij leerde haar de fijne kneepjes van het vak. Morgen ben ik vrij en is mijn vriendin werken. Ik denk dat ik me ga vervelen, want ik woon hier nog maar kort. Heb je zin om even iets te komen drinken morgen? Dan leg ik nog wat .. Is goed, dan zie ik je morgen. zei ze.
 23. 23. Ok, de poort is gewoon open zoals je ziet. Trap op eerste links. Tot dan! zei hij. Ok tot morgen! zei ze.
 24. 24. Toen hij thuis kwam lag Suze op de bank een dutje te doen en hij tilde haar op. Moet jij slapen? vroeg hij. Dan leg ik je wel even op bed hoor. zei hij zorgzaam. Wat zijn mannen in uniform toch ongelofelijk sexy. zei ze. Mannen? Daar bedoel ik dus jou mee. zei ze en hief haar wenkbrauwen een paar keer op en neer.
 25. 25. Dus je wilt me? Dan kun je me krijgen. zei hij lachend. Hij duwde met een hand de slaapkamer deur open en wierp haar op bed om haar vervolgens te bespringen.
 26. 26. Dat was geweldig. zei Sebastiaan. Hij hield ervan om te vrijen. Mee eens, maar ik ben uitgeteld. zei ze en viel in slaap.
 27. 27. Sebastiaan was chagrijnig want hij had gister nog wel gewild maar Suze was gewoon in slaap gevallen. Nu was ze ook nog werken naar een of andere shoot voor een goed doel. Normaal deed ze glamour shoot, de fotos belandden dan in het modewereldje, maar nu. Nu deed ze het vrijwillig, om haar liefdadigheid kant te laten zien. Sebastiaan ergerde zich aan zijn libido.
 28. 28. Hij besloot Uma nog eens te bellen, misschien was de afspraak wel vergeten. Maar toen werd er aangeklopt. Snel hing hij op. Suze was vast wat vergeten.
 29. 29. Uma! zei hij. Wat een niet zo grote verassing! zei hij lachend. Nee, je had me wel verwacht denk ik, let niet op mn kleren ik ben hier heen gaan joggen. legde ze uit. Ik vind het wel sexy. zei hij, het was eruit voordat hij het wist. Hij kon er niets aandoen maar de blote delen van haar lichaam wondde hem op.
 30. 30. Er werd niets gezegd. Het bleek dat de vonk was over gesprongen en hun monden vonden elkaar. Wat was ze gevormd.
 31. 31. Sebastiaan kon Suze niet uit zijn hoofd zetten, ze was zoveel mooier dan deze vrouw waarmee hij nu zoende. Maar toch, soms was ze zo druk, zo afwezig, zo bezig met haar carrire. En deze vrouw had vormen! Maar toch voelde hij zich schuldig.
 32. 32. Voor hij er erg in had, was het gebeurd. Ze had zijn broek opengemaakt en nu kon hij geen nee meer zeggen. Hij had echt een probleem. Het was zo fijn, zo bevredigend wat betreft zijn behoeftes, maar ook zo fout. Hoe moest hij Suze onder ogen komen? En de geluiden die Uma maakte, die waren nog het ergst, hij werd er alleen maar wilder van, en ze scheen het helemaal geweldig te vinden. Dit was hij niet gewend!
 33. 33. Ze belandde nu in de slaapkamer maar hij vond dat hij het niet kon maken om het op het bed te doen, dat zou t erg zijn. Ze waren al een poosje bezig en hij had al in tijden niet meer zo geweldig gevreen. Ik denk dat je zo moet gaan, Uma, mn vriendin komt bijna thuis. zei hij. Hij zag hoe haar gezicht van genot overging naar bedroefd. Maak je geen zorgen, ik laat jou niet gaan. We zullen elkaar nog wel zien, op het werk. zei hij. Was dit eenmalig dan? vroeg ze verbaasd. Ik heb een vriendin Uma, ze is belangrijk voor me. zijn verstand zei nee, maar zijn gevoel zei ja. Jullie kunnen elkaar zien als Suze er niet is, dat is vaak! Misschien dan. Maar je moet nu gaan. Ok, ik was al bang dat ik nooit meer in die mooie ogen van jou kon kijken en je nooit meer zo goed je best zou zien doen. zei ze en gaf hem een knipoog. Zonder verder nog wat te zeggen verliet ze het huis.
 34. 34. Had ze er dan geen erg in, dat ze een andere vrouw haar verloofde afpakte? Zonder dat zijn vriendin er iets van wist een affaire met hem te beginnen? Kon ze dat? Dat kon Uma, ze lachte zelfs even terwijl Suze de straat in reed. Die is binnenkort van mij. fluisterde ze.
 35. 35. Toen Suze thuis kwam had Sebastiaan alle troep opgeruimd. Zichzelf gewassen en opnieuw aangekleed.Wat ruik je lekker lieverd! zei ze. Thanks. Hoe was je dag? vroeg hij. Saai, maar het voelde goed. Jij ook een leuke dag gehad? vroeg ze. Jazeker, beetje tv gekeken en even wezen wandelen. We hebben echt saaie buren. zei hij, nu stond hij gewoon te liegen! Hij wist niet dat hij dat zo goed kon tegen de liefde van zijn leven. Ik weet het. zei Suze. Hij kneep in haar kont. Ik wil je, ik heb de hele dag naar je verlangd. zei hij nu. Kon hij er dan nooit eens genoeg van krijgen? Dacht Suze. Ze had gister avond alles gedaan wat hij van haar verlangde. Misschien had hij een obsessie. Ik moet werken schat.
 36. 36. Daar werd de sfeer in huis niet beter van. Suze beantwoordde wat mailtjes, selecteerde wat opdrachten en mailde haar ouders. Sebastiaan was duidelijk niet echt geamuseerd door haar antwoord. Hij zapte wat op tv en en probeerde ongemerkt te smssen met Uma. Ik wil je. stuurde hij. Ik jou ook. Morgen weer, op het werk of bij mij? xxkreeg hij even later terug. Wie is dat vroeg Suze? Oh iemand van het werk. We gaan morgen even naar de kroeg. Gezellig. zei ze en glimlachte liefjes. Snel ging ze weer verder. Morgen bij jou, ik zorg dat ik er om.. Hoe laat moet je morgen werken schat? vroeg hij. Ik moet een uur in Eindhoven zijn dus ik zal 12 uur vertrekken. zei ze. Ok, dan kunnen we nog samen ontbijten. loog hij. rond half 1 ben. Tot morgen, trek wat leuks aan want ik heb er zin in. XHij verzond zijn sms en begon het eigenlijk best leuk te vinden.
 37. 37. Suze keek naar haar verloofde. Hij zou haar wel een workaholic vinden. Sorry schat, ik moest echt even wat mailtjes sturen en opdrachtjes uitzoeken. Maar ik zal het goed met je maken. beloofde ze. En dat deed ze. Ze kwam haar belofte na en Sebastiaan? Die genoot.
 38. 38. De volgende morgen lag hij op haar borst. Wat had hij fijn geslapen en wat was gister een topdag geweest. Vandaag zou er weer een zijn. Hij keek op de klok. Nog genoeg tijd om Suze nog een keer zover te krijgen. Ik hou van je. zei Suze, die lieflijk door zijn haren streelde. Ik ook van jou lekkerding. zei hij. Suze glimlachte.
 39. 39. Moonstreet 5 Arie & Laura.
  Zonder Suze was het inderdaad saai geweest. Dus besloot Laura maar dat ze achter de kassa ging staan a