Uitnodiging Roundtable Zorg | 15.02.2015

Click here to load reader

 • date post

  25-Jul-2015
 • Category

  Healthcare

 • view

  31
 • download

  2

Embed Size (px)

Transcript of Uitnodiging Roundtable Zorg | 15.02.2015

 • Het medewerkersportaal als ondersteuning van de transitie

  in de zorg.

  Hoe werken we efficienter, hoe verhogen we de kwaliteit van zorg, hoe communiceren we effectiever en hoe wisselen we makkelijker kennis uit? Dit zijn vragen waarmee zorginstellingen steeds vaker worstelen. Hoe bereik je deze doelen en hoe ondersteun je je medewerkers daarbij beter met nieuwe technologie? Zowel binnen teams, als met collegas verder weg, clinten, verwanten en ketenpartners.

  Wanneer & Waar?Donderdag 12 februari, 14:00 uurKraanspoor 40 (NDSM werf ) 1033 SE Amsterdam

  Over hoe de zorg verbetert en verbondenheid van medewerkers toeneemt door het creren van n voorkant op basis van Office365 en Microsoft Cloud apps.

  Roundtable

  Een oplossing is het medewerkersportaal. Dit is niet wr een nieuwe, extra tool, maar kan op termijn fungeren als n voorkant voor de zorgmedewerker. Een portaal dat dient als startpagina waarop de belangrijkste dingen van dt moment weergegeven worden en waarvandaan andere applicaties gestart kunnen worden. Het kan dienen als de plek om applicatieoverschreidende functies te gebruiken en ook om mobiele apps op aan te bieden. Voor de meeste zorginstellingen klinkt dit nog als toekomstmuziek, maar kan ook nu al toegevoegde waarden leveren! Om te laten zien wat er al mogelijk is zal Karin Kramer, projectleider medewerkersportaal Amerpoort/Reinaerde, komen vertellen over haar ervaringen gedurende de implementatie van hun medewerkersportaal.

  Amerpoort en Reinaerde In samenwerking met Rapid Circle staan Amerpoort en Reinaerde op het punt om hun medewerkersportaal op basis van Office365 te lanceren. Samen hebben ze rond de 5000 medewerkers. Karin Kramer zal op deze Roundtable het medewerkersportaal van Amerpoort en Reinaerde tonen, ingaan op de aanleiding voor het investeren in een medewerkersportaal en haar ervaringen delen. Ook zal ze inzicht geven hoe Amerpoort en Reinaerde in de nabije toekomst het portaal verder gaan uitbreiden en zal ze inzicht geven in de business case.

 • Karin KramerProjectleider medewerkersportaal bij Amerpoort en Reinaerde

  AgendaOntvangst

  Opening

  Het medewerkersportaal van Amerpoort & Reinaerde- Karin Kramer, Projectleider

  Discussie

  Pauze

  Spreker 2

  Discussie

  Borrel

  Sluiting

  Rapid Circle is preferred partner van Microsoft binnen Healthcare. Rapid Circle implementeert SharePoint en Office 365 binnen organisaties ten behoeve van samenwerking, kennis, werkplek, communicatie; redenerend vanuit de werknemer en gefocust op bruikbaarheid en adoptie.

  14:00

  14:15

  14:25

  15:10

  15:30

  15:45

  16:55

  17:10

  17:45

  Aanmelden?Wil je aanwezig zijn bij de Roundtable zorg? Aanmelden kan via: [email protected]

  Roundtable

  Het medewerkersportaal als ondersteuning van de transitie in de zorg.

  Voor wie is deze Roundtable?Voor informatie- en communicatiemanagers, managers ICT, zorgprofessionals en directie, werkzaam in de zorg.

  Karin is medeverantwoordelijk voor het project medewerkersportalen. Hiervoor is ze 11 jaar lang sectormanager dagactiviteiten geweest in de VG-zorg. Amerpoort en Reinaerde participeren beide in Carante Groep (19.000 medewerkers). Binnen Carante Groep is gekozen voor Microsoft als standaardvoor haar basis ICT voorzieningen