uitnodiging informatieavond sporttuin

of 1 /1
Uitnodiging omwonenden INFORMATIEAVOND SPORTTUIN DUINDORP Hierbij nodigen wij u uit voor de Sporttuin Duindorp informatievond. Tijdens deze avond wordt u als omwonende van het momenteel braakliggende terrein geïnformeerd over de voortgang van de bouw van De Sporttuin. Wij willen u er graag op wijzen dat deze avond uitsluitend voor direct omwonenden van het terrein georganiseerd wordt. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn deze uitnodiging mee te nemen naar de informatieavond? Op de achterzijde van deze uitnodiging kunt u uw contactgegevens invullen zodat wij in contact met u kunnen treden mocht dit nodig zijn. WANNEER Datum: Dinsdag 11 oktober Tijd: 19.00 - 20.00 uur Locatie: Basisschool De Meerpaal en De Tweemaster VRAGEN Na afloop van de informatieavond krijgt u volop de gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers van de gemeente Den Haag die betrokken zijn bij de bouw. Wij hopen dat na afloop van deze bijeenkomst alle vragen naar tevredenheid zijn beantwoord.

Embed Size (px)

description

Uitnodiging voor de informatieavond over de sporttuin aan de Tesselweide.

Transcript of uitnodiging informatieavond sporttuin

 • Tekst: George van Hurck

  Fotos: Lianne Krens en Sebastiaan Nederhoed

  Uitnodiging omwonenden

  INFORMATIEAVOND SPORTTUIN DUINDORPHierbij nodigen wij u uit voor de Sporttuin Duindorp informatievond. Tijdens deze avond wordt u als omwonende van het momenteel braakliggende terrein genformeerd over de voortgang van de bouw van De Sporttuin. Wij willen u er graag op wijzen dat deze avond uitsluitend voor direct omwonenden van het terrein georganiseerd wordt. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn deze uitnodiging mee te nemen naar de informatieavond? Op de achterzijde van deze uitnodiging kunt u uw contactgegevens invullen zodat wij in contact met u kunnen treden mocht dit nodig zijn.

  WANNEERDatum:! Dinsdag 11 oktober

  Tijd:! ! 19.00 - 20.00 uur

  Locatie:! Basisschool ! ! De Meerpaal en De Tweemaster

  VRAGENNa afloop van de informatieavond krijgt u volop de gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers van de gemeente Den Haag die betrokken zijn bij de bouw. Wij hopen dat na afloop van deze bijeenkomst alle vragen naar tevredenheid zijn beantwoord.