Uitnodiging aanbieders Sjors Doesburg

Click here to load reader

download Uitnodiging aanbieders Sjors Doesburg

of 2

 • date post

  01-Apr-2016
 • Category

  Documents

 • view

  214
 • download

  1

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Uitnodiging aanbieders Sjors Doesburg

 • Betreft: Sjors Sportief vanaf nu op een vernieuwd platform

  Beste sport- / cultuuraanbieder,

  Sjors Sportief & Sjors CreatiefDe afgelopen jaren heeft Sjors Sportief zich bewezen in de gemeente Doesburg. Veel kinderen hebben zich ingeschreven voor een leuke kennismakingsactiviteit en zijn uit-eindelijk lid geworden van een vereniging of hebben zich aangesloten bij een aanbie-der van activiteiten. In opdracht van gemeente Doesburg, biedt Sjors Sportief & Sjors Creatief ook ko-mend schooljaar in weer allerlei leuke, uitdagende en leerzame lokale naschoolse sportactiviteiten aan. Sjors Sportief wordt gecordineerd door Ward Terpstra van Breedtesport Doesburg. Sjors Creatief wordt gecordineerd door 0313 Doesburg. SjorsboekjeAlle activiteiten worden wederom in een kleurrijk boekje onder de aandacht ge-bracht bij alle basisschoolkinderen uit groep 1 t/m 8 uit de gemeente. Kinderen kunnen laagdrempelig hun interesses en talenten ontdekken, elkaar eens op een andere manier ontmoeten n zich orinteren op wat er in hun nabije omge-ving aangeboden wordt door lokale verenigingen/aanbieders!

  Nieuw platform om nog meer gehoor te geven aan de wens van aanbiedersEr verandert weliswaar wat! In plaats van de website www.sportstimuleringnederland.nl mogen alle verenigingen/aanbieders hun activiteit aanbieden op www.actiefingelderland.nl Een nieuw digitaal platform waarop alle kennismakingsactiviteiten worden gepresenteerd. Ook de kinderen kunnen zich via deze website inschrijven voor uw opgegeven activiteiten. Vanaf nu is het volledige project te reguleren vanaf n platform. Dat biedt voordelen. Alle verenigingen die al gewerkt hebben met het vorige systeem van Sportstimulering Nederland zullen door ons in het nieuwe platform geplaatst worden. U ont-vangt dan per mail de inloggegevens.

  Het aanbod in blokken aanbiedenWe werken dit jaar in twee blokken om er voor te zorgen dat er een overzichtelijker beeld ontstaat van het aanbod. Op deze manier hopen we meer kinderen een langere periode te bereiken. Dit biedt voor jullie als vereniging/aanbieder meer mogelijkheden om de juiste doelgroep in verschillende fases een kijkje in de keuken te nemen. Het project wordt immers twee maal opnieuw onder de aandacht gebracht.

  Verenigingen/aanbieders kunnen tot en met 15 oktober hun kennismakingsactiviteiten aanmaken voor blok 1 en 2.

  Op woensdag 5 november om 15.00 uur is de kick-off voor blok 1. Voor dit blok kunnen verenigingen/

  aanbieders kennismakingsactiviteiten aanbieden van 10 november 2014 tot en met 19 december 2014.

  AANBOD IN BLOK 1 De kick-off van Blok 2 start op woensdag 14 januari om 15.00 uur. Voor dit blok kunnen verenigingen/

  aanbieders kennismakingsactiviteiten aanbieden van 19 januari 2015 t/m 27 februari 2015.

  AANBOD IN BLOK 219 JANUARI T/M 27 FEBRUARI10 NOVEMBER T/M 19 DECEMBER

  SjorsSjors CreatiefCreatief

 • Prijs kennismakingsactiviteitIn principe bent u vrij om ook zelf een prijs voor je kennismakingsactiviteit te be-palen, maar een gratis aanbod wordt geadviseerdomdat er voor kinderen/ ouders geen drempel meer is deel te nemen en worden er meer kinderen bereikt. Niet meedoen is eigenlijk geen optie, toch?

  Wij nodigen je daarom van harte uit om n of meerdere kennismakingsactiviteiten aan te bieden via het nieuwe platform www.actiefingelderland.nl en het te gekke Sjors Scholenboekje.

  Wij rekenen op uw inzet en enthousiasme!

  Voor meer info en vragen over Sjors Sportief:Ward TerpstraBreedtesport Doesburg

  06 51 200 695 info@sportenindoesburg.nl

  Op vakantie van 13 augustus tot 8 september.

  Voor meer info en vragen over Sjors Creatief:Jan-Willem Klink0313 Doesburg

  0313 61 80 54 jw.klink@cambio.nl

  De website voor aanbieder en kind!

  Boekje met uw pagina voor alle kids

  1. Ga naar www.acitiefingelderland.nl en login met de gegevens die u heeft toegestuurd, of al in bezit had.

  2. Kies na inloggen in het keuzemenu voor ACTIVITEIT of PLAATS ACTIVITEIT rechts. Vul alle gevraagde gegevens in, zodat alle basisgegevens van u bekend zijn bij ons.

  3. Kies bij Categorie(en) voor Sjors Spor-tief of Sjors Creatief.

  4. U kunt later altijd uw profieltekst of kennismakingscursus invoeren en/of wijzigen.

  5. Als u meerdere activiteiten met de-zelfde naam heeft, doet u er verstan-dig aan om 1 activiteit de hoofdcate-gorie te maken.

  WAT U MOET DOENVanaf nu Aanbieders kunnen de cursus opgeven op website zoals hier- naast beschreven. Let op de verschillende blokken21 oktober Alle aanbieders controleren hun eigen pagina die per mail toegestuurd wordt.3 november Boekjes worden aan alle kin- deren uit de gemeente uitge- deeld in de klas.5 nov 15:00u KickOFF Sjors Sportief/Creatief Blok 1 De kinderen kunnen vanaf nu digitaal inschrijven14 jan 15:00u KickOFF Sjors Sportief/Creatief Blok 1 De kinderen kunnen vanaf nu digitaal inschrijven

  PLANNING 2014 - 2015