Uitloper Alphen Mei 2013

download Uitloper Alphen Mei 2013

of 2

 • date post

  06-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  217
 • download

  0

Embed Size (px)

description

De Uitloper is een uitgaansagenda die maandelijks op papier en dagelijks online verschijnt. In de stad Alphen en omstreken is de Uitloper een begrip voor iedereen die uitgaat: van bioscoop- tot theaterbezoeker, van muziekliefhebber tot mensen die op zoek zijn naar een leuk restaurant om te gaan eten. De Uitloper is volledig in haar agenda: alle films, theatervoorstellingen, concerten, exposities en andere zaken zijn er in opgenomen.

Transcript of Uitloper Alphen Mei 2013

 • SPORTACTUELE REGIONALE SPORTAGENDA

  Zie voor de actuele regionale sportagendas www.uitlopergouda.nl

  Alphen

  VARIAGouda

  ARCHEON Archeonlaan 1, 0172-447744, www.archeon.nl.iedere zondag ZONDAGBRUNCH Vandaag kunt u genieten van een uitgebreide zondagsbrunch.

  Dit arrangement is inclusief de gehele dag bezoek aan het park. De zondagsbrunch begint om 11u00 en eindigt om circa 13u00. Voor de kinderen is er vermaak in Romeinse, prehistorische of mid-deleeuwse stijl. Na de brunch heeft u ruim de gelegenheid voor een bezoek aan het park. Bij de entree ontvangt u een dagpro-gramma waar alle activiteiten van de dag op vermeld staan zoals bijvoorbeeld: boogschieten, fibula en vilten armbandje maken. De lekker lang luierende zondagsbrunch beleeft u in... Archeon! Kinderen t/m 4 jaar gratis. Kind 5 t/m 11 jaar 19,50. Vanaf 12 jaar 29,50. Inclusief GRATIS entree Archeon voor de hele dag!

  zo. 12 mei MOEDERDAG HIGH TEA Ga gezellig samen een dagje uit en verwen je moeder met een

  overheerlijke high tea met verse kruidenthee uit eigen Kloostertuin en heerlijke high tea gerechten. ARCHEON, Archeonlaan 1, Alphen, tel. 0172-447744. Zie ook www.archeon.nl.

  LA CUBANITA Van Mandersloostraat 59, Alphen a/d Rijn, tel. 0172-492006 ZWOELE SALSAKLANKEN, SPANNENDE COCKTAILS EN HEERLIJKE TAPAS! La Cubanita Alphen staat voor zwoele salsaklanken, spannende

  cocktails en heerlijke tapas! Maandag t/m donderdag onbeperkt tapas voor 17,50 p.p. Vrijdag : Fiesta de Sangria : Een liter Sangria voor slechts 12,50. Zaterdag : Shaking Saturday : Alle cocktails voor maar 4,50 per stuk. Zondag : Cinco de Quince : Vijf tapas p.p. naar keuze voor 15,-. Reserveren via www.lacubanita.nl. Klik op vestigingen en kies voor Alphen aan den Rijn. Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook op 0172-492006. i Tapas y Mas.

  SWINGCAF QUERELLE Julianastraat 32, Alphen a/d Rijn, tel. 0172-476723elke laatste zo.mnd SUNDAY DINER Elke laatste zondag van de maand biedt Querelle een smakelijke

  en verrassende daghap aan. Van oer-Hollandse stamppot tot aan vlammend hete Thaise currys, alles is mogelijk. We serveren rond 18u00 uit en reserveren is aanbevolen, op=op! Dit alles nog onder de magische 10,- grens, uitgezonderd van de thema buffetten die we zon 4 x per jaar willen verzorgen. Zie ook www.querelle.nl.

  HORECAAlphen

  2013gratis

  47NR.MEI 2013 - NUMMER

  UITAGENDA ALPHEN A/D

  RIJN e.o.

  I N F O R M A T I EU I T A G E N D AA L P H E N A A N D E N R I J N0 1 8 2 - 5 3 9 9 3 9 parole@planet.nl06 - 53849002

  VARIA VARIAAlphen AlphenVARIAGouda

  UITDAGEND | FOTOGRAFIESTA-ART Galerie Hooftstraat 33, Alphen aan den Rijn, tel. 0172-491979, www.sta-art.nl.

  mei: BELEEF ARCHEONArcheon is geopend voor het 20ste seizoen. Archeonlaan 1, Alphen, tel. 0172-447744. Zie ook www.archeon.nl

  GOUDAdi. 28 mei WARENMARKT GOUDA-BLOEMENDAAL, Lekkenburg, 8u30-13u00.28-31 mei 52-ste JEUGDAVONDVIERDAAGSE

  Vier avonden lang wanden ruim 3200 wandelaartjes (o.a. Bente en Mischa van Vliet) 5 km door de straten van Gouda met de bedoeling hun medaille te behalen. De laatste avond loopt traditie-getrouw door het centrum van de stad waar de intocht

  plaats vindt van dit grootse wandelevenement. Zie www.jeugdavondvierdaagse.nl.wo. 29 mei WARENMARKT GOUDA-GOVERWELLE8u30-13u00 Locatie Middenmolenplein. wo. 29 mei GOUDS MONTMARTRE (t/m 28 augustus)9-16 uur. Antiek en curiosa markt op de Markt. Meer dan 100 kramen

  rondom het oude Stadhuis. Zie ook www.vlooienmarkten.nl.do. 30 mei WARENMARKT GOUDA-CENTRUM, Markt, 8u30-16u00. do. 30 mei KOOPAVOND, in de binnenstad, tot 21u00.vr. 31 mei INTOCHT JEUGDAVONDVIERDAAGSE op de Markt18-21u00 M.m.v. o.m. muziekkorps Goudas Harmonie De Pionier. Zie www.

  jeugdavondvierdaagse.nl.zo. 2 juni KOOPZONDAG in de binnenstad, van 11-17u00.zo. 2 juni KOOPZONDAG in Korte Akkeren, van 11-17u00.zo. 2 juni KOOPZONDAG GOUDSE POORT ,11-17u00.zo. 2 juni MUZIEK- EN KLEINKUNSTFESTIVAL HUISKAMER VAN DE STAD Eerste editie van het gratis toegankelijke Goudse festival

  Huiskamer van de Stad. Op tal van locaties stellen Gouwenaars hun huiskamers beschikbaar aan podiumkunstenaars. Dit varieert van akoestische bands en singer-songwriters tot dichters, verha-lenvertellers en toneelgezelschappen uit Gouda en omstreken. Rond het middaguur wordt het startschot gegeven op een cen-traal punt in de binnenstad. Hier kunnen bezoekers van het festival een programmaboekje met plattegrond ophalen. Dit programma is ook beschikbaar op www.huiskamervandestad-gouda.nl.

  WWW.UITLOPERGOUDA.NL ACTUELE VARIA AGENDA Zie voor de actuele regionale varia-agendas op www.uitlopergouda.nl.

  LEDHOUSE LED DESIGN & LIGHTING SOLUTIONS Ledlicht is het lichtpunt voor een toekomst waarin kunstlicht het

  daglicht weer kan verdragen. En misschien zelfs benaderen. Want het is duurzamer dan kunstlicht ooit is geweest. Het ener-gieverbruik is extreem laag, de levensduur onvoorstelbaar lang en het licht adembenemend mooi! IN DE HORECA, IN THEATERS, IN CASINOS EN CLUBS... en voor als je een keertje niet uitgaat ook bij je thuis. Meer weten? Je oude gloei- en spaarlampen ver-vangen door Leds? Direct beginnen met besparen? En de mooi-ste lichteffecten creren? Dan stap je binnen bij LedHouse led design & lighting solutions. Begin op www.ledhouse.nl. Welkom!

  REEUWIJKSE PLASSEN EN DOOR NATUURGEBIED HET GOUDSE HOUTma. 20 mei SINGLES WANDELCAF GOUDSE HOUT Zin in lekker naar buiten en nieuwe mensen ontmoeten? Op

  maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, kunnen singles (40-59 jaar) mee wandelen langs de Reeuwijkse Plassen en door natuurgebied het Goudse Hout. Langs graslanden en poelen, door bospercelen en langs de plas. Afstand circa 8 km. Relaxed tempo, ontspannen sfeer. Na afloop borrelen. Verzamelen 13u00 t Wapen van Reeuwijk. Deelname 10,- (ex fee), bij bestellen kaartje via de site t/m 19 mei of 14,- op dag zelf, incl. twee drankjes. Meer info en tickets zie www.single-events.org, de plek waar singles elkaar ontmoeten en waar je nog meer leuke uitjes, weekendjes en vakanties kunt vinden.

  BUITENVARIANT Het wandelcaf is een buitenvariant van het singlecaf dat

  regelmatig in diverse steden plaats vindt. Ook hier kun je leuke mensen ontmoeten op een ongedwongen manier. In Zuid-Holland maar ook daar buiten kan men verder mee doen met wandelingen, singlecafs, singlepartys en weekendjes weg of singlevakanties. Na afloop worden vaak afspraken gemaakt om samen nog meer activiteiten te ondernemen, zoals uit eten, wandelen of naar de film. Ook vindt men elkaar terug via de website van Single Events, waar men gratis een profiel kan aan-maken. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen zo blijkt. Meer info www.single-events.org.

  COLOFON

  De Uitloper Alphen aan den Rijn verschijnt iedere laatste donderdag voor de nieuwe maand in Alphen aan den Rijn e.o. in een oplage van 8.000 exemplaren. In deze maandagenda staan de evenementen, voorstellingen en tentoonstellingen (voor zover bij ons bekend) die zich de komende maand afspelen in de theaters, bioscopen, expositieruimten, sporthallen, op de muziekpodia, sportvelden en andere locaties in Alphen aan den Rijn e.o.. De Uitloper is gratis verkrijgbaar in tal van horecagelegenheden, culturele instellingen en andere ontmoetingsplaatsen in Alphen aan den Rijn. Advertentiemateriaal voor de volgende uitgave dient uiterlijk vrijdag 17 mei in ons bezit te zijn. De Uitloper Alphen aan den Rijn is een uitgave van Parole, bureau voor journalistieke producties, Waterlelie 66, 2804 PX, Gouda, tel: 0182-539939, e-mail: parole@planet.nl, twitter @uitloperator. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Pieter van Vliet.

  DERDE jAARgAng nR. 47

  Zie

  ook

  onli

  ne-v

  ersi

  e:W

  WW

  .

  ALPHEN AAN DEN RIJN 1 en 2 juni SPIRITUELE PARANORMAALBEURS BEURS in Limeshal, Alphen Twaalfde editie van de Paraview Paranormaalbeurs van Bureau

  View. Met standhouders actief op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Beurs voor mensen die vragen hebben over hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor men-sen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kunt u bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kunt u een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden en kunt u uw gids ontmoeten of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Verder zijn er lezingen over verschillende onderwerpen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de elfde Sieradenbeurs. De Sieradenbeurs mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs. Locatie: Limeshal, Kees Mustertstraat 8, Alphen aan den Rijn. Openingstijden: za. van 12-17u30. En zo. van 11-17u30. Entreeprijs: (inclusief de Sieradenbeurs) 6,50 euro of 5,- euro 65+ of met kortingsbon kinderen tot 12 jr. onder begeleiding gratis. Zie www.paraview.nl voor kortingsbon voor meer kortingen bij standhouders). Meer informatie verkrijgbaar bij Bureau View in Voorschoten. Websites: www.paraview.nl of www.sieradenbeurs.nl of Maarten Soels 071-5611934.

  1 en 2 juni SIERADENBEURS in Limeshal, Alphen aan den Rijn Elfde editie van de Sieradenbeurs van Bureau View. Diverse

  standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoor-beeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sie-raad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen