TYPO3 Association: TYPO3 voor gemeenten

of 21 /21
@typo3Assoc Ook nuttig voor gemeenten De TYPO3 Association Author: Ric van Westhreenen Mail: [email protected]

Embed Size (px)

Transcript of TYPO3 Association: TYPO3 voor gemeenten

  1. 1. @typo3Assoc Ook nuttig voor gemeenten De TYPO3 Association Author: Ric van Westhreenen Mail: [email protected]
  2. 2. Agenda Wie ben ik, en wat doe ik binnen de Association? Wat is de TYPO3 Association? Wat is er het laatste jaar allemaal gebeurt? De TYPO3 GmbH Waarom nuttig voor gemeenten?
  3. 3. Wie ben ik?
  4. 4. Wie ben ik? Vice-President TYPO3 Association Belast met evenementen en trademarks en ook product owner, business analyst en CMS-consultant met klanten als T-Mobile, De Wereldomroep, DMG.
  5. 5. Wat is de Association?
  6. 6. Wat is de TYPO3 Association? De TYPO3 Association is een not-for-profit organisatie dat als doelen heeft : organiseren van evenementen voor kennisoverdracht en training het bevorderen van interne en externe communicatie om kennis over te dragen voor het gebruik van het systeem het borgen van de lange-termijn doorontwikkeling van TYPO3 CMS het veiligstellen en bewaken van de trademarks van de TYPO3 Association Wij worden gefinancierd door onze leden en sponsors. De Association bestaat uit 3 besturen: Expert Advisory Board Dagelijks bestuur Business Control Commissie
  7. 7. Wat is de omvang van onze vereniging? Leden Financieel Invloed Nederland ca. 700 leden Totale inkomsten ca. 1 miljoen euro p/jr jaar 2 Gold Members dat levert ons op: 500k (2015) Uitgaven 320k ontwikkeling 300k evenementen ca. 10 Silver members in totaal: