Tutorial: met kleuren werken

Click here to load reader

 • date post

  24-Feb-2016
 • Category

  Documents

 • view

  54
 • download

  0

Embed Size (px)

description

Tutorial: met kleuren werken. Erg simpel, maar super leuk! Van Vera van Boven. Welkom!. In deze tutorial gaan we aan de slag met kleuren . Het is niet erg moeilijk maar wel leuk als bijvoorbeeld je achtergrond foto! - PowerPoint PPT Presentation

Transcript of Tutorial: met kleuren werken

Tutorial: met kleuren werken

Tutorial: met kleuren werkenErg simpel, maar super leuk!Van Vera van Boven

Welkom!In deze tutorial gaan we aan de slag met kleuren.Het is niet erg moeilijk maar wel leuk als bijvoorbeeld je achtergrond foto!We gaan proberen lippen van kleur te veranderen, maar je kan het natuurlijk bij veel meer gebruiken! Veel plezier en succes!

Stap 1:We gaan deze foto gebruiken. Sla deze afbeelding op, zodat je hem weer makkelijk kan vinden straks.

Stap 2:

Klik nu op file en dan op open en selecteer de afbeelding die je zonet had opgeslagen.

En als je het goed gedaan hebt, dan staat de foto in het beeld! Goed zo!

Stap 2:Klik nu links in de tool balk op het icoontje wat hiernaast is aangewezen.Kies een kleur die jij leukt vind, maar let op!De kleur die je kiest, die kleur worden de lippen!En klik dan op ok! Stap 3:Goed, nu gaan we weer naar te tool balk. Maar nu moet je een een andere tekentje aan klikken, (zie afbeelding)

Stap 4:Nu zie je helemaal links boven in dit als het het goed is (zie afbeelding! Sorry voor de wazigheid) klik nu op het stukje waar 6 staat en kies een maat uit die jij fijn vind, maar let op neem niet een te grote kwast want je moet heel precies werken!!!

Stap 5:Nu kun je gaan in kleuren! Maar blijf wel netjes tussen de lijnen!

Zodra je dat hebt gedaan, ga je weer na de toolbalk, en tik je op de T.Stap 6:Nu zie je als je op de T heb geklikt, de balk bovenin veranderen. je kunt nu het lettertypen veranderen, de kleur, de grootte enz.Kijk maar eens wat jij leuk vind!

Stap 7

Het volgende wat je moet doen is als volgt: klik ergens op de lip en typ daar iets wat jij leuk vind, dit zal verschijnen in je net gekoosde lettertypen, vorm grootte en kleur.Je kan nu bijvoorbeeld je naam typen, of iets anders leuks!

Aflsuiting!Is het gelukt? Goedzo!Zo niet kijk dan nog eens de dias terug, misschien dat dat helpt!

Je kan nu de foto gebruiken bijvoorbeeld voor achtergrond op Je wordpress, op je slaapkamer deur hangen of andere leuke Dingen!

Ik hoop dat je het leukt vond!

Groetjes,Van: Vera van Boven