Tuinschetsservice - De Aar Hoveniers...De Aar Hoveniers v.o.f. Parklaan 84 3448 ZM Woerden Tel.:...

1
Tuinschetsservice Tuinontwerp Elke nieuwe tuin begint met een goed doordacht tuinontwerp. Het voordeel hiervan is dat op voorhand keuzes worden gemaakt op basis van jouw wensen die je jaren plezier gaan opleveren. Een goed tuinplan zal zorgen voor een soepel verloop van de tuinaanleg en makkelijker tuinonderhoud in de toekomst. Wij denken graag met je mee! De Aar Hoveniers v.o.f. Parklaan 84 3448 ZM Woerden Tel.: 0348 - 417 237 E-mail: [email protected] Website: www.aarhoveniers.nl Tuinschetsservice Als je al een goed idee hebt over de inrichng van de tuin kun je ook gebruik maken van onze eigen schetsservice. Wij kunnen je adviseren jdens het gesprek aan de keukentafel en maken aan de hand van de verzamelde wensen een schets. We zullen de onderstaande werkzaamheden voor je verzorgen: - inventarisae en inmeten van de tuin - presentae van het voorlopig ontwerp in 3D te bespreken bij je thuis - 1 aanpassingsronde naar het definief ontwerp - tuin tot 100 m2: € 249,00 incl. BTW, tuin tot 250 m2: € 359,00 incl. BTW, grotere tuin op aanvraag - beplanngsvoorstel € 149,00 incl. BTW, tuin tot 250 m2: 225,00 incl. BTW, grotere tuin op aanvraag Na het definief ontwerp is de tekening jouw eigendom en heb je een plan dat helemaal bij je past. Aan de hand van het ontwerp maken we graag een vrijblijvend voorstel voor je om de tuin aan te leggen. In het voorstel krijg je de ontwerp- kosten als korng op de aanleg van je tuin. Contact Je kunt via het contacormulier op onze website of telefonisch je aanvraag doen. Wij maken een afspraak met je om de tuin te bekijken en de wensen te inventariseren. Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel. Na de presentae van het voorlopig ontwerp sturen wij de factuur van 50%. Na het definief ontwerp sturen we de factuur van de overige 50%.

Transcript of Tuinschetsservice - De Aar Hoveniers...De Aar Hoveniers v.o.f. Parklaan 84 3448 ZM Woerden Tel.:...

Page 1: Tuinschetsservice - De Aar Hoveniers...De Aar Hoveniers v.o.f. Parklaan 84 3448 ZM Woerden Tel.: 0348 - 417 237 E-mail: info@aarhoveniers.nl Website: Tuinschetsservice Als je al …

TuinschetsserviceTuinontwerp

Elke nieuwe tuin begint met een goed doordacht tuinontwerp. Het voordeel hiervan is dat op voorhand keuzes worden gemaakt op basis van jouw wensen die je jaren plezier gaan opleveren. Een goed tuinplan zal zorgen voor een soepel verloop van de tuinaanleg en makkelijker tuinonderhoud in de toekomst. Wij denken graag met je mee!

De Aar Hoveniers v.o.f.Parklaan 843448 ZM Woerden

Tel.: 0348 - 417 237E-mail: [email protected]: www.aarhoveniers.nl

Tuinschetsservice

Als je al een goed idee hebt over de inrichting van de tuin kun je ook gebruik maken van onze eigen schetsservice. Wij kunnen je adviseren tijdens het gesprek aan de keukentafel en maken aan de hand van de verzamelde wensen een schets.

We zullen de onderstaande werkzaamheden voor je verzorgen:- inventarisatie en inmeten van de tuin- presentatie van het voorlopig ontwerp in 3D te bespreken bij je thuis- 1 aanpassingsronde naar het definitief ontwerp- tuin tot 100 m2: € 249,00 incl. BTW, tuin tot 250 m2: € 359,00 incl. BTW, grotere tuin op aanvraag- beplantingsvoorstel € 149,00 incl. BTW, tuin tot 250 m2: € 225,00 incl. BTW, grotere tuin op aanvraag

Na het definitief ontwerp is de tekening jouw eigendom en heb je een plan dat helemaal bij je past. Aan de hand van het ontwerp maken we graag een vrijblijvend voorstel voor je om de tuin aan te leggen. In het voorstel krijg je de ontwerp-kosten als korting op de aanleg van je tuin.

Contact

Je kunt via het contactformulier op onze website of telefonisch je aanvraag doen. Wij maken een afspraak met je om de tuin te bekijken en de wensen te inventariseren. Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel. Na de presentatie van het voorlopig ontwerp sturen wij de factuur van 50%. Na het definitief ontwerp sturen we de factuur van de overige 50%.