TUIN INSPIRATIE DAGEN 8 - 9 junipuurgroen.nl/sites/default/files/uploads/uitnodiging TUIN... ·...

1
VELDERSEWEG 25 | 5298 MB LIEMPDE | T. 0411 63 50 50 | E. [email protected] | I. www.puur- TUIN INSPIRATIE DAGEN 8 - 9 juni PUUR groenprojecten nodigt u uit voor een bezoek aan onze TUIN INSPIRATIE DAGEN op: Zaterdag 8 en zondag 9 juni van 10.00 tot 17.00 uur Laat u inspireren door onze unieke tuinontwerpen, tuinaanleg, onderhoud en maak kennis met onze partners die net als wij kwaliteit en deskundig advies hoog in het vaandel hebben staan. Neem een kijkje in de ‘keuken’ van ons bedrijf en bezichtig een expositie van tuinontwerpen en aangelegde tuinen. Tevens kunt u een rondleiding krijgen door de landschapstuin van Landgoed Velder. Wij verwelkomen u graag met een hapje en een drankje! LEZINGEN MEUBELS ZONWERING ZWEMBADEN Inspirerende lezingen over de ontwerp- visie van PUUR op zaterdag 8 juni door onze tuinarchitect Jan Nickmans. Zondag zal Modeste Herwig (tuinfoto- grafie) lezingen geven over fotografie en aangelegde tuinen van PUUR. za en zo. 11.00, 13.00 en 15.00 uur Compass pools en Coast spa’s zijn een begrip in de wereld van zwembaden en spa’s. Van ontwerp tot de bouw en na- tuurlijk het regelmatige onderhoud. Laat u inspireren en ontdek de onbegrensde mogelijkheden. EXTERIEUR TUINTECHNIEK KUNST LOUVREDAKEN Gedreven door passie voor mooi wonen, kunnen Langens & Langens specifieke woonwensen vormgeven én realiseren, maatwerk is hierbij de grote kracht. Zij vertellen u graag alles over de moge- lijkheden van overkappingen, veranda’s, poolhouses en serre’s. Kortom alles voor het heerlijke buitenleven! Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Paymans Tuintechniek. Zij hebben zich ontwikkeld tot een vertrouwd adres voor zowel de particulier als de professional. Een uitgebreid assortiment aan tuinmachines, robotmaaiers, tuinge- reedschap en beregeningsinstallaties zijn te bezichtigingen. Beeldhouwer Evert den Hartog toont een aantal bijzondere werken. Zijn beelden vallen op door hun eenvoudige vormen en de perfecte afwerking van het brons. Vogels en stieren zijn dieren die telkens in zijn werk opduiken. Spanning en be- weging worden steeds op een bijzondere wijze in zijn beelden stilgezet. Livium is de toonaangevende producent en leverancier van Louvredaken in Neder- land en Belgie. 100% op maat ontwor- pen, geproduceerd en gemonteerd in vele stijlen. Van uiterst modern tot klassiek en rustiek, aangepast aan de architectuur van uw woning of tuin. Van Valderen Casual Living heeft een col- lectie exclusieve tuinmeubelen van inter- nationale topmerken samengesteld. Luxe tuinmeubelen in alle stijlen, materialen en modellen en in diverse prijsklassen. Een ‘hightlight’ van deze collectie is tij- dens dit weekend te bezichtigen. SunSquare levert geautomatiseerde zon- en regenwering die steeds individueel, naar persoonlijke wensen op maat ge- maakt wordt. De strakke vormgeving van de steunen en het doek maakt dat dit sy- steem past bij oude en nieuwe architec- tuur.

Transcript of TUIN INSPIRATIE DAGEN 8 - 9 junipuurgroen.nl/sites/default/files/uploads/uitnodiging TUIN... ·...

VELDERSEWEG 25 | 5298 MB LIEMPDE | T. 0411 63 50 50 | E. [email protected] | I. www.puur-

T U I N I N S P I R AT I E D A G E N 8 - 9 juni PUUR groenprojecten nodigt u uit voor een bezoek aan onze TUIN INSPIRATIE DAGEN op:

Zaterdag 8 en zondag 9 juni van 10.00 tot 17.00 uur

Laat u inspireren door onze unieke tuinontwerpen, tuinaanleg, onderhoud en maak kennis met onze partners die net als wij kwaliteit en deskundig advies hoog in het vaandel hebben staan. Neem een kijkje in de ‘keuken’ van ons bedrijf en bezichtig een expositie van tuinontwerpen en aangelegde tuinen. Tevens kunt u een rondleiding krijgen door de landschapstuin van Landgoed Velder.

Wij verwelkomen u graag met een hapje en een drankje!

LEZINGEN MEUBELS ZONWERING ZWEMBADEN

Inspirerende lezingen over de ontwerp-visie van PUUR op zaterdag 8 juni door onze tuinarchitect Jan Nickmans.Zondag zal Modeste Herwig (tuinfoto-grafi e) lezingen geven over fotografi e en aangelegde tuinen van PUUR.za en zo. 11.00, 13.00 en 15.00 uur

Compass pools en Coast spa’s zijn een begrip in de wereld van zwembaden en spa’s. Van ontwerp tot de bouw en na-tuurlijk het regelmatige onderhoud. Laat u inspireren en ontdek de onbegrensde mogelijkheden.

EXTERIEUR TUINTECHNIEK KUNST LOUVREDAKEN

Gedreven door passie voor mooi wonen, kunnen Langens & Langens specifi eke woonwensen vormgeven én realiseren, maatwerk is hierbij de grote kracht. Zij vertellen u graag alles over de moge-lijkheden van overkappingen, veranda’s, poolhouses en serre’s. Kortom alles voor het heerlijke buitenleven!

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Paymans Tuintechniek. Zij hebben zich ontwikkeld tot een vertrouwd adres voor zowel de particulier als de professional. Een uitgebreid assortiment aan tuinmachines, robotmaaiers, tuinge-reedschap en beregeningsinstallaties zijn te bezichtigingen.

Beeldhouwer Evert den Hartog toont een aantal bijzondere werken. Zijn beelden vallen op door hun eenvoudige vormen en de perfecte afwerking van het brons.Vogels en stieren zijn dieren die telkens in zijn werk opduiken. Spanning en be-weging worden steeds op een bijzondere wijze in zijn beelden stilgezet.

Livium is de toonaangevende producent en leverancier van Louvredaken in Neder-land en Belgie. 100% op maat ontwor-pen, geproduceerd en gemonteerd in vele stijlen. Van uiterst modern tot klassiek en rustiek, aangepast aan de architectuur van uw woning of tuin.

Van Valderen Casual Living heeft een col-lectie exclusieve tuinmeubelen van inter-nationale topmerken samengesteld. Luxe tuinmeubelen in alle stijlen, materialen en modellen en in diverse prijsklassen.Een ‘hightlight’ van deze collectie is tij-dens dit weekend te bezichtigen.

SunSquare levert geautomatiseerde zon- en regenwering die steeds individueel, naar persoonlijke wensen op maat ge-maakt wordt. De strakke vormgeving van de steunen en het doek maakt dat dit sy-steem past bij oude en nieuwe architec-tuur.