TSC seizoen 2011-2012

108

description

Samenstelling van alle pr stukjes, foto's voor de promotie naar de eerste klasse

Transcript of TSC seizoen 2011-2012

Page 1: TSC seizoen 2011-2012

Seizoen2011 - 2012

Promotie naar de Eerste Klasse!

Page 2: TSC seizoen 2011-2012
Page 3: TSC seizoen 2011-2012

VOORWOORD

COLOFON

Clubgegevens:v.v. Tavenu Sparta Combinatie ‘T.S.C.’opgericht 23 februari 1908Adres: Warandelaan 104904 PC OosterhoutPostbus 3904900 AJ Oosterhoutwww.vvtsc.nl

Redactie:Johan BilHenk Jansen

Fotografie:Sergio Ariza [email protected] – 81 46 81 02

Monique van BeijnenKees Verduijn

Uitgever:The Sciurus ClubVrijheidshuisHeuvel 134901 KB Oosterhout0162-463355

Art Director:Debontjes & co Ltd.06-23227166

Drukkerij:Total Print B.V.Catharinastraat 34A4901 GR Oosterhout0162-467121info@totalprint. nlwww.totalprint.nl

Oplage:40.123 ex.

TSC speelt cruciaal seizoen in de 2e klasse: Promotie.Het laatste seizoen bij TSC 1 voor Rob Sestig alshoofdtrainer en voor zijn technische staf.Iedereen was er inmiddels al wel van overtuigd dat TSC 1 na het kampioenschap een jaar eerder in de 3e klasse het afgelopen jaar 2010-2011 niet gepresteerd had wat we ervan verwacht hadden:een schamele 6e plaats. Het eerste jaar in die 2eklasse moesten we daarom maar zien als leerjaar.

Gezien de talenten en de ambitie hadden we er eerlijk gezegd op gerekend dat TSC mee zou doen voor eerste drie plaatsen. En daarmee ook voor een periodetitel. Helaas!Sterker nog de animo was te snel verdwenen en TSC eindigde toen op een veilige maar te lage 6e plaats wat toch enigszins een teleurstelling was, gezien de toenmalige kwaliteiten.Trainer Rob Sestig ging snel aan de slag want er dreigde zelfs een aantal spelers te vertrek-ken. Waaronder Jeroen van Leijsen.

De technische staf werd in zijn geheel behouden en ingeschakeld om snel duidelijkheid te brengen bij de selectie. En dat ging lukken, er kwamen uit alle hoeken en kanten positieve berichten. Jeroen van Leijsen was de eerste die aangaf toch bij TSC te blijven. De van een im-mens zware blessure teruggekeerde laatste man Gidion Jansen was weer geheel terug op zijn oude niveau. TSC zou kort daarop een thuiswedstrijd spelen tegen NAC. Later bleek dat een ongekend succes te worden op een zonovergoten middag met duizenden toeschouwers .De gemeenteraad ging overstag en besliste definitief dat TSC aan de Warandelaan kon blijven.

TSC 1 begon aan haar tweede seizoen in de 2e klasse en deed dat zeer knap. Van meet af aan bivakkeerde TSC in de top van de ranglijst. Nimmer gingen er zo weinig wedstrijden verlo-ren. TSC verspeelde echter de meeste punten door een record aantal gelijke spelen. Ondanks diverse bestuurlijke perikelen binnen de club, het verlies van enkele zeer dierbare leden en alle negatieve publiciteit die TSC A2 overkwam bleef de club TSC overeind.Men kwam er alleen maar sterker uit. De op het oog moeilijkste partijen werden gewonnen. Een heel mooie overwinning was die uit winst 1-3 bij koploper en latere kampioen Halsteren.Maar ook de thuisoverwinningen tegen Unitas en Dosko gaven de kracht van dit TSC al aan.Als het er echt op aan kwam dan stond het team er. De 5-5 uit bij RKDVC zullen velen onder ons ook nooit meer vergeten.

Uit bij Uno Animo zou het lot wel eens beslist kunnen gaan worden. En ja hoor, weer stond het team er zoals verwacht.Achteraf gezien had een kampioenschap er zelfs in gezeten, als, als? Maar TSC was dik te-vreden met de 3e plaats in de competitie op 1 punt van nummer twee Dosko en superblij met een periodetitel en dus nacompetitie.Van begin af aan geloofden we allen in een goede afloop. TSC stond er weer wanneer het moest en nam met de winst op PSV en TEC afscheid van de 2e klasse na twee jaar.Precies nadat het 15 jaar geleden afscheid nam van de 1e klasse keerde het dus in 2012terug naar het niveau waar het voorlopig zeker thuis hoort.

De 1e klasse van de KNVB voor op zondag spelende teams met als nieuwe man en hoofdtrai-ner Henk van de Langenberg die het stokje overneemt van Rob Sestig.HJ

11

Page 4: TSC seizoen 2011-2012

4

2

INHOUDSOPGAVE

DE TERUGBLIK 2011 / 2012INHOUDSOPGAVE

Pagina Onderwerp

1. Voorwoord

2. Inhoudsopgave

3. Terugblik van de Voorzitter

4 tm 7. Interview Rob Sestig (Hoofdtrainer TSC 1) en Ruud Andries (Assistent-trainer TSC 1)

8 t/m 37. Wedstrijdverslagen

38 t/m 49. Foto’s

50 t/m 75. Wedstrijdverslagen

76 t/m 99. TSC allerlei 2011 / 2012

100. Zondag 2e Klasse E eindstand

101. Uitslagen wedstrijden TSC 1

102. Sponsoren TSC

103. Afsluiting Terugblik

104. Totalprint

Page 5: TSC seizoen 2011-2012

Terugblik van de voorzitterMet veel trots en plezier blikken wij terug op het seizoen 2011-2012. Een seizoen dat zeker de geschiedenis in zal gaan als een van de meest succesvolle seizoenen in de ruim honderdjarige clubhistorie van TSC (“de Trots van Oosterhout”).

Voorafgaande aan dit seizoen hadden wij de ambitie dat TSC 1 mee zou doen om de prijzen in de 2e klasse.TSC 1 kende een seizoen met weinig nederlagen maar doordat teveel wedstrijden in gelijke spelen bleven steken, leek het lange tijd dat toch net naast de prijzen gegrepen zou gaan worden. Dankzij een sterke eindsprint kon men toch mooi beslag leggen op de 3e periodetitel en de 3e plaats in de competitie. Door in de nacompetitie de goede vorm voort te zetten werd uiteindelijk promotie naar de 1e klasse behaald. Uiteraard een voortreffelijk resultaat dat geldt als een prachtige bekroning voor de afscheid nemende succesvolle trainersstaf van TSC Zondag 1.

Maar TSC is meer dan alleen TSC Zondag 1.

Ook de volgende successen mogen met veel fier genoemd worden:• Een positief gemeenteraadsbesluit op 22 mei 2012 waardoor wij nu echt op ons complex aan de gang kunnen. Er zal hard gewerkt worden om zo spoedig mogelijk aan de mooie Warandelaan een TSC-waardige accommodatie te laten herrijzen.• Diverse kampioenschappen bij de jeugd, waarbij de hoofdklasse-kampioenschappen van de A1 en C1 het meest in het oog springen. Komend seizoen spelen A1-B1-C1-D1 allemaal op divisieniveau.

Doch een seizoen kent niet alleen maar rozengeur en maneschijn.Spijtig was het dat TSC 2 zich net niet kon handhaven in de reserve-hoofdklasse en het was eveneens jammer dat TSC 3 net iets te kort kwam om het kampioenschap te grijpen.Verder moest worden omgegaan met een vervelend incident bij de A2, waar veel (media)aandacht voor was.

Maar al met al mogen wij als vereniging meer dan trots zijn op wat wij met meer dan 1.000 leden afgelopen seizoen hebben gepresteerd. Trots op de prestaties maar ook trots op de wijze hoe samen lief en leed wordt gedeeld en hoe wij ons samen met al onze supporters hebben gemanifesteerd. Op waardige wijze werd afscheid genomen van onze terreinknechte Corry Nerings. In groten getale waren de TSC-ers enthousiast aanwezig bij onder meer de kampioenswedstrijd van TSC-A1 in Dongen en de promotiewedstrijd van TSC Zondag 1 in Tiel. Dat was pure TSC-promotion (TSC als een echt Trots Sportief Collectief).

Langs deze weg wil ik namens TSC iedereen bedanken voor een prachtig seizoen.Geniet hiervan via dit boekwerk nog eens lekker na.

Met dit succesvolle seizoen als motivator gaan wij er samen aan werken dat er nog veel mooie TSC-seizoenen zullen volgen.

Iedereen daarbij veel succes maar vooral veel en sportief plezier.

Met sportieve groet,

Frans KeltjensVoorzitter vvTSC

VOORWOORD VOORZITTER

3

Page 6: TSC seizoen 2011-2012

Rob Sestig (geboren 22 september 1977). Speler bij TSC vanaf zijn vierde jaar. Alle jeugdelftallen doorlopen. In het eerste gespeeld, toen TSC nog in de Hoofdklasse voetbalde. Als trainer begonnen bij de E4 toen hij 17 jaar was. De jeugdelftallen A1, B1 en toen weer A1 een aantal jaren getraind. Met succes: zowel bij de B1 als bij de A1 kampioen geworden. Interim-trainer geweest bij TSC De Zondag Selectie 1, toen Peter Damen tussentijds was vertrokken.

Met ingang van seizoen 2007/2008 tot en met seizoen 2011 / 2012 hoofdtrainer van TSC 1. Kampioen in de derde klasse in 2009. Gepromoveerd naar de Eerste klasse in 2012. Opleiding CIOS (als tal van andere Nederlandse toptrainers: Louis van Gaal, Co Adriaanse, Frits Korbach, Foppe de Haan).

Trainersdiploma’s TC3, TC2, TC1. Blauw-wit bij TSC bloed in de genen: zowel vader als grootvader Sestig hebben in het eerste van TSC gespeeld. Schoolmeester als hobby. (Thans nog onregelmatig actief als speler in TSC Zaterdag 2. Intelligente, schakelende middenvelder, die ook thans nog met name de vrije ruimte tussen verdediging en middenlinie goed weet te benutten).

Ruud Andries (geboren 24 maart 1982).

Vier seizoenen in TSC De Zondag Selectie 1 gespeeld. In de tijd van Gerry Jumelet. Met TSC De Zaterdag Selectie 1 onder trainer Wanny van Gils kampioen geworden.

Trainersdiploma: TC 3. Werkzaam bij de KNVB in de commercie. Bij de A1 als assistent-trainer. Gedurende de vier afgelopen seizoenen assistent-trainer bij TSC 1. (Thans nog als speler actief in TSC Zaterdag 2. De kenners en voetbalhistorici onder u zien overeenkomsten in motoriek, spelinzicht en trapvaardigheid met Guus Hiddink in zijn beste jaren).

4

INTERVIEW ROB & RUUD

Page 7: TSC seizoen 2011-2012

5

Bij de Terugblik op het seizoen 2011/2012 past een gesprek met hoofdtrainer Rob Sestig en assistent-trainer Ruud Andries. Vier seizoenen lang het technisch hart van TSC De Zondag Selectie 1 (‘TSC 1’). In vier seizoenen (of eigenlijk: drie seizoenen) twee keer gepromoveerd. Dat is – voor zover ons bekend – in de geschiedenis van TSC sedert 1908 nog nooit voorgekomen. Wij nodigden Rob uit voor een interview in deze Terugblik. Rob zegde onmiddellijk zijn medewerking toe en vroeg: “Vind je het goed als Ruud er ook bij is?”. Uiteraard vonden wij dat goed; Ruud is altijd overal bij (geweest) en hoort er bij. Het interview werd een gesprek, een gesprek dat bijna vier uur duurde. Onder het genot van een paar glazen wijn (Chateau La Tulipe de la Garde 2009, voor de liefhebbers onder u). In het verslag laten we Rob en Ruud aan het woord; verschillende karakters met weldadig respect voor elkaars inzichten en opvattingen en toch eensgezind omtrent de werkwijze en de beoogde resultaten. Groots duo. Succes- en resultaatgericht. Met begrip van en voor groepsdynamiek, met bevordering van de onderlinge plezierige verstandhoudingen binnen het team. Verstand van voetbal. Ervaren ondanks jeugdigheid.In het verslag laten we Rob en Ruud zonder onderscheid des persoons aan het woord.

“Het is een groot verschil om trainer te zijn van een junioren- of van een senioren-selectie. Bij de junioren heb je te maken met een groep van 16 jongens. Bij de seniorenselectie gaat het om zo’n 20 tot 25 man, waarbij een totaal van 35 spelers bij de selectie rondom het Eerste zijn betrokken. Dat vergt een hele andere organisatie en heel andere afspraken onderling. De kernafspraken vormen eigenlijk een dun lijntje waarop je je begeeft. In het begin werden de afspraken naar de letter strikt gehanteerd; en later komt er wat meer interpretatie bij. Het verschilt ook van periode tot periode.De trainingsopkomst bij de selectie is eigenlijk alle jaren bijzonder goed geweest. Dat tekent het team en de goede instelling van de spelers.

Dat je weet wie jezelf bent en dat je weet wat voor mensen er om je heen zitten. Dat is van doorslaggevend belang. Twee types zoals ik voor een groep hebben staan dan gaat het mis. Tonnie lijkt qua benadering wat meer op mij. Emotioneel net als ik. Ruud is heel kalm. Blijft altijd kalm. Overigens onze stagiaire heeft dit jaar ook een aandeel gehad. Die komt nog terug. Hij gaat naar DESK B1. Goed gedaan bij de jeugd. Tonnie is zelf keeper geweest in de Hoofdklasse-tijd. Dennie was leider/elftal begeleider. Andries is er later bijgekomen. Andries zal er als technische man tussen komen. Technische zaken omtrent 1, 2 en 3. De selectietrainers houden via hem contact met het Bestuur. Dat gebeurt nu al.Dit clubje met mensen vult elkaar aan. Kan goede mix zijn mits je openstaat voor elkaar. Overleg met elkaar en dan vervolgens moet je keuzes maken. Ruud: Rob nam altijd uiteindelijk zelf de beslissing.Rob: Er zit ook een factor geluk bij als het goed uitpakt.

De trainingen zijn eigenlijk altijd wel goed geweest. Dit seizoen na de winterstop misschien nog wel beter dan andere jaren. Wij houden van een goed georganiseerde en goed verlopende training, waarbij de oefeningen perfect worden uitgevoerd. Dan ziet het er misschien inderdaad beter uit dan sommige wedstrijden, maar dat is ook makkelijker: een training is georganiseerd en de weerstand is heel anders dan in de wedstrijd. De training is ook zo georganiseerd dat het goed en secuur kan en moet worden uitgevoerd. Toch zie je dikwijls dat in de training dezelfde fouten worden gemaakt als in de wedstrijd. Soms iets te veel chaos en soms wordt het te makkelijk opgenomen.

INTERVIEW ROB & RUUD

Page 8: TSC seizoen 2011-2012

6

Wij hebben al een aantal seizoenen Barry van Duijvenvoorde als conditietrainer in onze technische staf. Barry verzorgt periodiek specifieke conditietrainingen en houdt in de gaten hoe de spelers er conditioneel voor staan. Daarnaast verzorgt Barry de hersteltrainingen met de spelers die uit bles-sures terug komen. Het is opvallend dat gedurende dit seizoen in de spelersgroep een betere condi-tie aanwezig was dan in het seizoen ervoor. In de tweede helft van het seizoen hebben wij dan ook minder specifieke conditietrainingen gedaan dan in de jaren daarvoor.

Ton Smits is ook al 4 jaar trainer van het tweede. Na een fantastisch seizoen met een kampioen-schap en promotie naar de Hoofdklasse, was het afgelopen seizoen lastig voor Ton. Een paar van de betere spelers van het seizoen daarvoor waren geblesseerd of naar andere clubs vertrokken. Een aantal van deze spelers is nu weer hersteld, of terug bij TSC; een aantal talentvolle jeugdspe-lers komen er aan. Voor het tweede ligt er een uitdaging. Ton Smits kan goed werken met jonge spelers. Spelers in het team vormen en kneden. Daar is hij goed in. Jelle Rompa is nu twee sei-zoenen trainer van het derde. Een elftal dat door verbreding van de selectie steeds meer vorm en inhoud gaat krijgen. Het streven bij TSC is gericht op een soort Dongen-model, met drie selectie-elftallen. Waarvan het de bedoeling is dat selectie 2 nadrukkelijk selectie 1 ondersteunt en selectie 3 nadrukkelijk selectie 2. En ook 2 en 3 op een zo hoog mogelijk niveau acteren. De uitvoering en invulling van dit model verloopt eigenlijk steeds beter. Het succes van het afgelopen jaar van TSC 1 wordt voor een deel ook verklaard door de wisselwerking met TSC 2.

Gedurende de gehele competitie hebben wij zo’n 25 spelers in TSC 1 gebruikt. Eigenlijk nog wel meer als je alle reserves meetelt, die niet zijn ingevallen. Dat is een behoorlijk aantal en bewijst de breedte van de selectie.

(Rob heeft een dik cahier bij zich, waarin notities van alle wedstrijden – zoals een modern-degelijke schoolmeester betaamt – minutieus zijn genotuleerd. Aantekeningen per wedstrijd. Aantekeningen voor alle spelers afzonderlijk. Wedstrijden, minuten. Resultaten. Bijzonderheden. Een kopietje van een paar pagina’s uit dit logboek van deze succestrainer hadden wij u graag gegund, maar ja: dat kan niet. Dat valt nu eenmaal onder het geheim van de versleuteling van de R60 Da Vinci Code. Red.).

Wij hebben dit seizoen niet altijd even goed gespeeld. In een bepaalde fase te veel laten liggen. Drie keer gelijk achter elkaar: tegen Unitas, Roosendaal en RCS. Thuis een pijnlijke nederlaag te-gen Halsteren met 1-3. In december zijn wij met de hele selectie bij elkaar gaan zitten om de zaken nog eens goed met elkaar door te spreken. De juiste “beleving” is daarbij uitdrukkelijk aan de orde gesteld. Vanaf november hebben wij nog maar één wedstrijd verloren. Eigenlijk hebben wij met 4 uit 26 dit seizoen überhaupt niet veel wedstrijden verloren.

Op een totaal van 43 wedstrijden (inclusief beker en dergelijke) hebben wij maar 7 wedstrijden verloren. Je zou kunnen zeggen dat wij het kampioenschap hebben verspeeld door een teveel aan gelijke spelen. Het was dit jaar een uitstekende ploeg. Met vooral Sandro, Ruben, Luuk en Jeffrey (van Baal) als herkenbare meerwaardes. Bob als topkeeper. En Jeffrey als aanvoerder heeft in het team altijd gedaan wat wij van hem vroegen en verwachtten.

INTERVIEW ROB & RUUD

Page 9: TSC seizoen 2011-2012

In de ploeg had je dit seizoen eigenlijk geen speler of spelers die voetballend de kapitein was of waren. Dat ligt aan de spelers en de samenstelling van de groep maar het ligt ook aan de begeleiding, die er retekort op zat. Dan creëer je ook minder ruimte voor spelers om als leider van een ploeg op te staan. Een prettige groep om mee te werken. Jesse bijvoorbeeld, die ook toen hij al in Eersel woonde en niet veel aan spelen toekwam, telkens trouw kwam trainen en een belangrijk doelpunt maakte in de thuiswedstrijd tegen TEC. Luuk is een heel nette jongen. En zo stuk voor stuk goeie jongens.

De wedstrijd tegen PSV thuis in de nacompetitie was eigenlijk onze beste wedstrijd over de vier seizoenen van ons trainerschap. Veel energie met goed voetbal en goed resultaat. (TSC won 4-0! Gloeilampen zijn uit. Zie verslagen. Red.).

Het is een interessant gegeven dat juist in belangrijke wedstrijden bepaalde spelers zijn opgestaan en belangrijk voor TSC zijn geweest. In de promotiewedstrijd hebben Dennis en Gideon een groot aandeel gehad. Gideon nota bene als invaller. Hij ging direct bovenop Ax zitten (met ‘luchtkus’) en zei toen hij het veld in liep: “Zo daar ben ik weer. Je krijgt een moeilijke middag”. Gideon heeft een lastig seizoen gehad. Teruggekeerd van een zware blessure. Een hele reeks van wedstrijden niet of slechts als invaller gespeeld. En toch als hij er in kwam stond hij er telkens. Geweldige concentratie en mentaliteit en een groot clubhart. Samen met Dennis in de promotiewedstrijd de ploeg op sleeptouw genomen. De terugblik (tot 15 jaar terug) na de wedstrijd op de bank naast de kleedkamer was voor Gideon dan ook een bijzonder emotioneel moment. Mooi om te zien.

Thuis tegen TEC in het laatste half uur en uit tegen TEC in het eerste half uur zijn we in de nacompetitie door het oog van de naald gekropen. Het laatste half uur in de wedstrijd uit in Tiel tegen TEC waren de kansen voor ons. Deze zijn dankzij goede individuele acties van Sandro Ariza en Bart Stadhouders uitstekend benut.

Henk Jansen heeft het hele seizoen – en eigenlijk al vele jaren - de ploeg secuur gevolgd en in zijn voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen in Weekblad Oosterhout en op de radio zich altijd bijzonder positief over TSC uitgelaten. Dat is een welkome bijdrage aan het team en aan de vereniging.”

Volgend seizoen zal Rob fungeren als Technisch Manager bij TSC. Ruud zal coördinator zijn van de D en de C junioren. Hoe dat allemaal in elkaar zal zitten en wat daarbij de plannen en ambities zijn, zullen wij spoedig kunnen lezen in de Presentatiegids voor het seizoen 2012/2013. Sedert de uitvinding van de kopieermachine bestaan er geen geheimen meer. Maar u begrijpt dat in het kader van deze Terugblik daarover thans geen mededelingen kunnen en mogen worden gedaan. Rob & Ruud. Duo infernel. Dank voor jullie gulle medewerking aan dit plezante en onderhoudende gesprek. Flesje wijn mee voor onderweg. Namens heel TSC bijzonder veel dank voor alle aandacht, tijd en moeite die jullie jarenlang hebben besteed en nog besteden aan TSC, waarbij de laatste vier seizoenen: TSC De Zondag Selectie 1. En – met twee felbegeerde promoties – voor jullie bijdrage aan de lange roemrijke historie van vv Tavenu Sparta Combinatie ‘TSC’. Tijdens ons gesprek straalden jullie – nog nagloeiend en in alle ingetogenheid – vooral uit: trots, vreugde en voldoening.Driewerf bedankt. Driewerf hoera. Tot ziens. Bij TSC.JFB

7

INTERVIEW ROB & RUUD

Page 10: TSC seizoen 2011-2012

WEDSTRIJDVERSLAGEN

8

Page 11: TSC seizoen 2011-2012

WEDSTRIJDVERSLAGEN

9

Page 12: TSC seizoen 2011-2012

10

Page 13: TSC seizoen 2011-2012

11

Page 14: TSC seizoen 2011-2012

12

Page 15: TSC seizoen 2011-2012

13

Page 16: TSC seizoen 2011-2012

14

Page 17: TSC seizoen 2011-2012

15

Page 18: TSC seizoen 2011-2012

16

Page 19: TSC seizoen 2011-2012

17

Page 20: TSC seizoen 2011-2012

18

Page 21: TSC seizoen 2011-2012

19

Page 22: TSC seizoen 2011-2012

20

Page 23: TSC seizoen 2011-2012

21

Page 24: TSC seizoen 2011-2012

22

Page 25: TSC seizoen 2011-2012

23

Page 26: TSC seizoen 2011-2012

24

Page 27: TSC seizoen 2011-2012

25

Page 28: TSC seizoen 2011-2012

26

Page 29: TSC seizoen 2011-2012

27

Page 30: TSC seizoen 2011-2012

28

Page 31: TSC seizoen 2011-2012

H

29

Page 32: TSC seizoen 2011-2012

30

Page 33: TSC seizoen 2011-2012

31

Page 34: TSC seizoen 2011-2012

32

Page 35: TSC seizoen 2011-2012

33

Page 36: TSC seizoen 2011-2012

34

Page 37: TSC seizoen 2011-2012

35

Page 38: TSC seizoen 2011-2012

36

Page 39: TSC seizoen 2011-2012

37

Page 40: TSC seizoen 2011-2012

FOTO'S 2011 - 2012

38

Page 41: TSC seizoen 2011-2012

FOTO'S 2011 - 2012

39

Page 42: TSC seizoen 2011-2012

40

Page 43: TSC seizoen 2011-2012

41

Page 44: TSC seizoen 2011-2012

42

Page 45: TSC seizoen 2011-2012

43

Page 46: TSC seizoen 2011-2012

44

Page 47: TSC seizoen 2011-2012

45

Page 48: TSC seizoen 2011-2012

46

Page 49: TSC seizoen 2011-2012

47

Page 50: TSC seizoen 2011-2012

48

Page 51: TSC seizoen 2011-2012

49

Page 52: TSC seizoen 2011-2012

VERVOLG WEDSTRIJDVERSLAGEN

50

Page 53: TSC seizoen 2011-2012

VERVOLG WEDSTRIJDVERSLAGEN

51

Page 54: TSC seizoen 2011-2012

52

Page 55: TSC seizoen 2011-2012

53

Page 56: TSC seizoen 2011-2012

54

Page 57: TSC seizoen 2011-2012

55

Page 58: TSC seizoen 2011-2012

56

Page 59: TSC seizoen 2011-2012

57

Page 60: TSC seizoen 2011-2012

58

Page 61: TSC seizoen 2011-2012

59

Page 62: TSC seizoen 2011-2012

60

Page 63: TSC seizoen 2011-2012

61

Page 64: TSC seizoen 2011-2012

62

Page 65: TSC seizoen 2011-2012

63

Page 66: TSC seizoen 2011-2012

64

Page 67: TSC seizoen 2011-2012

65

Page 68: TSC seizoen 2011-2012

66

Page 69: TSC seizoen 2011-2012

67

Page 70: TSC seizoen 2011-2012

68

Page 71: TSC seizoen 2011-2012

69

Page 72: TSC seizoen 2011-2012

70

Page 73: TSC seizoen 2011-2012

71

Page 74: TSC seizoen 2011-2012

72

Page 75: TSC seizoen 2011-2012

73

Page 76: TSC seizoen 2011-2012

74

Page 77: TSC seizoen 2011-2012

75

Page 78: TSC seizoen 2011-2012

ALLERLEI TSC

76

Page 79: TSC seizoen 2011-2012

ALLERLEI TSC

77

Page 80: TSC seizoen 2011-2012

78

Page 81: TSC seizoen 2011-2012

79

Page 82: TSC seizoen 2011-2012

80

Page 83: TSC seizoen 2011-2012

81

Page 84: TSC seizoen 2011-2012

82

Page 85: TSC seizoen 2011-2012

83

Page 86: TSC seizoen 2011-2012

84

Page 87: TSC seizoen 2011-2012

85

Page 88: TSC seizoen 2011-2012

86

Page 89: TSC seizoen 2011-2012

87

Page 90: TSC seizoen 2011-2012

88

Page 91: TSC seizoen 2011-2012

89

Page 92: TSC seizoen 2011-2012

90

Page 93: TSC seizoen 2011-2012

91

Page 94: TSC seizoen 2011-2012

92

Page 95: TSC seizoen 2011-2012

93

Page 96: TSC seizoen 2011-2012

94

Page 97: TSC seizoen 2011-2012

95

Page 98: TSC seizoen 2011-2012

96

Page 99: TSC seizoen 2011-2012

97

Page 100: TSC seizoen 2011-2012

98

Page 101: TSC seizoen 2011-2012

99

Page 102: TSC seizoen 2011-2012

STAND EN UITSLAGEN

100

Page 103: TSC seizoen 2011-2012

STAND EN UITSLAGEN

101

Page 104: TSC seizoen 2011-2012

MET DANK AAN DE SPONSORS

102

Ernst AutoschadeJ. Verhulst Holding

Van Riel AutobedrijvenAdvocatenkantoor BilStaalbouw Brabant

Schildersbedrijf Zuid-West Nederland

Albert HeijnAcer ComputersBas de Kapper

Bluekens Truck en BusBoot Assurantiën

C-1000 Café de Pub

Café de StapmolenCafetaria de Vondel

Cleaning Partners NederlandDamen Recreatieservice

De Vos Group B.V.D & L Schoenen en Trends

Frietpaleis LossezGalvin Oosterhout

Garagebedrijf Gerard BraatGebr. Van GinnekenGroenrijk Van Leijsen

Groenvoorziening A. WillemseHoresca Até

Hotel ’t ZonnekeHuisveld VOFInterselektie

Jac Caron B.V.Jac Waas Glashandel

Janus Vaten B.V.JCT SchilderwerkenLindberg Caravans

Loonen BrillenmakersNivetech Installatiebedrijf

Maxtank OosterhoutParty Service Vermeulen

Pema PalletsPersonen Vervoer Oosterhout

Piet Moll B.V.Rabobank Oosterhout

Reisbureau BeinsRuijko VOF

Schapers & Zn B.V.Schildersbedrijf W.A. van Tilburg

Slager Paul van GoolSportbedrijf Oosterhout

Stokvis TradingHet Tegelhuis Budget

Tijssen RenaultTotalwork

Van Dalen Moerdijk Van Delft VerhuurVan Dorst Toyota

Van Wanrooy TransportVan Wijlen Cultuurtechniek

Verlaar GlasherstelWanzl Winkelinterieurs

Wim de Vos fietsen

Basiliekplein 6 4901 EH, Oosterhout

Page 105: TSC seizoen 2011-2012

103

TSC gepromoveerd naar de 1e klasse.

Een mooier slot van het seizoen kun je niet hebben in de 2e klasse.Ja en nu is het zover. Het boekwerk, zo mag je het stilletjes aan wel noemen, ligt helemaal gereed voor u. Alles heeft u doorgelezen, bekeken en doordacht.

Vele jaren doe ik het verzamelen van alles wat TSC is samen met mijn vrouw Joke met veel plezier. Dit jaar bood Johan Bil zijn hulp aan bij de samenstelling en opmaak van de terugblik op het afgelopen seizoen. We wilden er na dit seizoen van promotie naar de 1e klasse iets bijzonders van maken. Wij hopen en verwachten dat over zo vele jaren een terugblik in dit TSC boekwerk u nog meer genoeglijke momenten zal bezorgen .

Ook bijzonder is deze keer dat Rob Sestig, Ruud Andries en Frans Keltjens een bijdrage hebben willen leveren. En verder nog wat nieuwe items. Je begint op pagina 1 met de beste bedoelingen en TSC in de 2e klasse. Goed 50 pagina’s verder zijn de bedoelingen nog goed maar zie ik een smile op ieders gezicht. Iedereen die dit leest heeft een blauw wit hart en wat is het toch geweldig om als het boek uit is te zeggen: TSC is waar het wilde komen: terug in de 1e klasse!

Team van TSC met iedereen die er ook zijn steentje aan bijgedragen heeft: van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Jullie hebben geschiedenis geschreven niet alleen in Oosterhout maar ook ver daar buiten . Overal waar je komt hoorde je altijd: TSC dat is toch die club die ooit zo hoog speelde. En ja nu is het weer zover. TSC zit in principe nog maar net onder de hoofdklasse en is nu daar waar ze dus zo’n 16 jaar geleden speelde. Iedereen roept nu vers na dit succes: TSC moet komend jaar maar rustig aan doen en zich veilig spelen in de middenmoot.

Natuurlijk zijn we dan tevreden, maar let op, trainer Henk van de Langenberg kennende gaat die ook weer voor het hoogst haalbare en met een prachtige ambitieuze, talentvolle groep zal hij er voor gaan.Terug naar het afgelopen seizoen kunt u in dit boekwerk zien wat TSC allemaal heeft meegemaakt als club.

En weet u wie nu werkelijk die TSC club was ? U, met een hoofdletter vet geschreven. U als voetbal-ler, U als toeschouwer, U als bezoeker, U als vrijwilliger, U als begunstiger. Zonder U was of is er geen TSC. Dat heeft TSC dit seizoen zo sterk gemaakt, we deden als met z’n allen. Natuurlijk zijn wij met het samenstellen zeer zorgvuldig te werk gegaan. Te midden van overstelpend veel materiaal moest wor-den geselecteerd. Niet alles kon in dit boekwerkje.

Proberen om niemand te vergeten en nog eens doorkijken etc. Ik hoop ook dat u er vrede mee kan hebben en probeert ons te vergeven mochten we iemand toch over het hoofd gezien hebben. Komend jaar zal er zeker weer een nieuwe uitgave komen en tip ons dan tijdig.Op elke vorige uitgave stond aan de voorzijde :

TSC, op de weg terug,Ik vraag me af mag er niet komen staan:

TSC is weer helemaal terug!HJ

Page 106: TSC seizoen 2011-2012

104

Page 107: TSC seizoen 2011-2012
Page 108: TSC seizoen 2011-2012