Toerclub Dalfsen April 2010

36
April 2010

description

April 2010HOOFDSPONSORS:2Van de redactieBeste lezers,** INHOUDSOPGAVE **Van de Redactie Van de Voorzitter De wegen stromen vol met kromme Van de Toercommissie sturen, rechte sturen, skeelers en Schoonmakerslijst alles wat maar rollen kan en wil. 1e tocht dames Zou het dan toch…? Ja, ech!. Het is Ledenmutaties lente! De eerste 20 graden dag zit René Ohms: Racefiets erop. Heel voorzichtig zie je hier en daar Toerclub Tentenshow Lief en leed al ontblote witte benen in een Verjaardagska

Transcript of Toerclub Dalfsen April 2010

Page 1: Toerclub Dalfsen April 2010

April 2010

Page 2: Toerclub Dalfsen April 2010

2

HOOFDSPONSORS:

Page 3: Toerclub Dalfsen April 2010

3

Van de redactie ** INHOUDSOPGAVE **

Beste lezers,

De wegen stromen vol met kromme sturen, rechte sturen, skeelers en alles wat maar rollen kan en wil. Zou het dan toch…? Ja, ech!. Het is lente! De eerste 20 graden dag zit erop.Heel voorzichtig zie je hier en daar al ontblote witte benen in een zeemlerenbroek. Wanneer kunnen de armen bloot? Lang zal het niet meer duren, dat beloven we jullie! Spring is in the air!

Laat jullie inspireren door het ontluikend groen in een sprankelende natuur. Leef je uit op papier en deel je (fiets) ervaringen met de lezers!

Wij zijn er helemaal klaar voor! Jullie ook?

Enne, noteer 18 april en 8 mei in je agenda voor Salland d’Huzes c.q. de Tandemtocht voor visueel gehandi-capten. Zie pagina’s 28 en 29!

De redactie

Van de RedactieVan de VoorzitterVan de ToercommissieSchoonmakerslijst1e tocht damesLedenmutatiesRené Ohms: RacefietsToerclub TentenshowLief en leedVerjaardagskalenderVoorrijders gezocht Salland d’Huzes 18 aprilHet Roode Hert maandmenuMM Travel ReizenVrienden van de ToerclubToerclub Dalfsen (gegevens)Uiterste inleverdatum

0304061314151719232428293031323334

Page 4: Toerclub Dalfsen April 2010

4

Van de voorzitter

Missie geslaagdIn mijn eerste voorwoord heb ik stil gestaan bij mijn eerste taak als voorzitter, het vinden van een secretaris. Zoals jullie allemaal denk ik wel weten, is deze eerste missie geslaagd. Henk Kleinlugtebeld heeft zich bereid gevonden om deze taak op zich te nemen. Henk had zich al opgegeven voor de kascommissie, maar hier zullen we binnenkort een nieuwe kandidaat voor vinden. Henk, van harte welkom en veel succes bij het uitvoeren van je nieuwe functie

38ste Rabo Omloop van NWOIn zijn functie van secretaris van de stichting wielersport Genemuiden heeft onze “oud voorzitter” Nico mij enkele maanden geleden uitgenodigd voor dit evenement. Waarom ik? Natuurlijk: hij was toen op zoek naar een nieuwe voorzitter…en heeft alles uit de kast gehaald.27 maart was het zover. Ik zou het ochtendprogramma met de nieuwelingen meemaken (wilde natuurlijk de middag zelf fietsen). Ik kan jullie vertellen dat het een prachtig spektakel was. Nico en Anneke ontvingen hun gasten keurig en we kregen een uitgebreide uitleg van het registreren van wielen, controleren van het grootste verzet en de (keiharde) regels tijdens de wedstrijd. Wij werden rondgereden in een gastenauto, eerst dacht ik dat Nico nerveus was, want hij kreeg de juiste versnelling niet te pakken en had moeite om de achteruit te vinden. Toen hij aan mij vroeg waar de claxon zat begreep ik pas dat het een auto van de organisatie was. De start was bij het gemeentehuis en er werd “neutraal” het dorp uitgereden. Toen de wedstrijd echt begon, gebeurde er van alles. Direct een valpartij, en binnen tien kilometer waren er al tientallen rijders gelost, als je meer dan 5 minuten achterstand hebt is het meestal afgelopen en wordt je uit de wedstrijd gehaald. Er werd door de jongens van 15 en 16 jaar snelheden gehaald van rond de 50km/uur, uiteindelijk lag het gemiddelde rond de 40. Van de 140 zijn er maar rond de 40 gefinisht. Om zijn gasten zoveel mogelijk te laten zien toonde Nico zich een echte coureur en haalde allerlei toeren uit om de kopgroep te kunnen volgen. Ik denk zo dat hij zich 1 keer per jaar helemaal uitleeft om zich daarna weer een jaar lang keurig aan de regels en snelheidslimieten te houden.

Page 5: Toerclub Dalfsen April 2010

5

Even voorstellenSinds de jaarvergadering spreekt men mij regelmatig aan met “meneer de voorzitter”, dit is natuurlijk wel even wennen. Ik werd getipt om iets over mezelf te vertellen, dus zal ik hierbij maar in vogelvlucht wat met jullie delen. Westenholte is een dorpje bij Zwolle, hier ben ik geboren en in mijn paspoort staat “te Zwollerkerspel”, zo noemden ze de dorpjes om Zwolle toen. Dit jaar hoop ik 46 jaar te worden en ik ben getrouwd met Berna. Wij hebben samen 3 kinderen (19, bijna 18 en 14). In 1993 zijn we in Dalfsen komen wonen. De achternaam Van Bruchem, wordt vaak verbonden met de Suzuki garage in Zwolle en dat klopt ook, want tot en met 2000 ben ik samen met een broer eigenaar van deze garage geweest. Momenteel ben ik nog steeds in de auto’s werkzaam als directeur van enkele dealerbedrijven voornamelijk in Overijssel en ook in Amsterdam. Mijn kantoor is in Zwolle bij de Volvo dealer Furness Car (vroeger EZB).Al jaren squash ik iedere week bij Kontrast en fietste ik ook al vaak. Eerst eigenlijk alleen mountainbike, maar later ook de racefiets. Iedere keer als ik de toerclub voorbij zag komen, dacht ik: “toch maar eens lid worden”, maar dat duurde toch nog even. Om heel eerlijk te zijn…sorry hoor, maar ik vond die pakkies niet echt geweldig. Toch heb ik maar een keer doorgepakt en was meteen het 200ste lid van de toerclub. Door lid te worden heb je toch minder snel de neiging om over te slaan.

Nieuwe ledenToch denk ik dat ik eerder lid was geworden als ik door iemand van de toerclub enthousiast was gemaakt om lid te worden. Vanuit deze gedachte denk ik dan ook dat we als lid misschien eens ons best moeten doen om iemand, die we kennen en waarvan we weten dat hij of zij regelmatig fietst, eens actief moeten benaderen om een keer mee te gaan met onze club. Als we dit allemaal serieus oppakken, weet ik zeker dat het ledental nog kan groeien. Wie weet dat we dan ooit ons 250ste lid kunnen verwelkomen.

Bert

Page 6: Toerclub Dalfsen April 2010

6

Van de Toercommissie

Het is weer gelukt!!!Jawel. Het grote smallebandjesfeest is weer begonnen! Zelfs de meest verstokte mountainbikers uit de A.S.-straat alsmede de + buigen zich, al stipt vanaf de openingsritten op 6 maart, over hun kromme stuur. Samen met hen deden dat al vele tientallen andere TCD’ers in de verschillende categorieën, waarmee geconcludeerd kan worden dat de verschillende doelgroepen binnen onze vereniging uitstekend in een behoefte voorzien. Er is in korte tijd weer veel veranderd. De ooievaars staan weer op hun nesten, de hooikoorts zorgt weer voor prikkelende ogen en de eerste bleke kuiten waren weer in de diverse geel-blauwepelotons waar te nemen. Er wordt weer scherp gefietst. Vooral op zaterdagmiddag 20 maart, toen de Noord-Veluwe op ons programma stond. Niet alleen het tempo was scherp, ook de steentjes en ander door de regen aan de banden plakkend materiaal waren scherp.Het gevolg: in zowel de Sportief- als de Toergroep 6 lekke banden. Dat betekende dat beide groepen met een vertraging van 6 x 10 minuten = 1 uur nat maar voldaan in Kadans arriveerden, waar de beheerder er ternauwernood van kon worden overtuigd om de openingstijd van zijn etablissement wat te verruimen. De conclusie werd daar al snel getrokken dat je toch wel erg scherp moet kunnen zien om precies over dat ene glassplintertje te rijden, terwijl er toch ruimte genoeg was om er omheen te rijden…. We hebben dus heel wat kwaliteit in ons midden.

KwaliteitOok op fietsgebied zijn er weer mogelijkheden te over om ons kwaliteiten tentoon te spreiden. Sla je fietsagenda er maar eens op na. We zitten in de maand april en dan zie je bijvoorbeeld op blz. 20 in week 15 al weer 12 mogelijkheden om in TCD-verband te fietsen in het tempo wat bij je past. Weekenddiensten? Geen probleem, dan ga je gewoon op dinsdagoverdag of op woensdag- of donderdagavond mee!Zijn je de smalle bandjes toch te smal? Geen probleem, dan ga je toch gewoon op de dinsdagavond (NIEUW!) mee mountainbiken!Gaat de Sportief groep je te snel? Geen probleem, dan ga je toch lekker met de Toer- of de Recreatief groep mee!

Page 7: Toerclub Dalfsen April 2010

7

Kortom, er is altijd wel een doelgroep waarin jouw kwaliteiten goed uit de verf kunnen komen.

Dinsdag 20 april: 55+ rit Gorssel110km vertrek 09.00 uur, tempo Recreatief

Gorssel, tussen Deventer en Zutphen, ligt in een uitstekend fietsgebied, net buiten ons territorium. Een mooie gelegenheid om eens over je geografische grenzen heen te kijken. Het tempo is Recreatief en biedtdus prima gelegenheid om te genieten van al het moois wat de natuur daar te bieden heeft. Ben je nog geen 55+, maar spreekt je dit aan, schroom dan niet om mee te gaan. Meld je van te voren wel even aan bij Rieks Mulder (tel. 432217) of Bertus Paarhuis (tel. 433185).

Moet je op de dinsdagen nog werken voor je centen en kun je daarom met bovengenoemde tocht niet mee, dan biedt de toercommissie je het volgende alternatief:

Vrijdag 30 april: Koninginnedagrit120km vertrek 06.00 uur, tempo Sportief

90km vertrek 07.00 uur, tempo Toer

Wel een beetje vroeg, maar vele jaren ervaring hebben ons geleerd dat “De morgenstond heeft goud in de mond” één van de weinige spreekwoorden is met een hoog waarheidsgehalte. De eerste kilometers worden meestal wat mediterend afgelegd, dan is het stil in de groep. Uitgezocht moet nog worden of dit komt door de ademloze schoonheid van het ochtendgloren of dat men de slaap nog niet uit heeft.

Je hoeft je niet op te geven, het is wel handig als je de wekker een beetje op tijd zet.

Page 8: Toerclub Dalfsen April 2010

8

En dan zitten we al weer in mei, dan legt elke vogel een ei. (Eén van de vele spreekwoorden waar niets van klopt). De maand mei staat bol van de activiteiten.Naast alle normale ritten zijn dat:

Donderdag 13 mei: Rabo Dauwtraprit NieuwleusenVertrek per fiets vanaf Kadans voor naar keuze

100 of 140km

We schrijven ons eerst in bij De Viersprong aan de Backxlaan, vanwaar de Toerclub Nieuwleusen vast weer een mooie afwisselende route voor ons heeft uitgepijld.Deze gaat elk jaar een andere windstreek in, dus wil je weten waar we deze keer naar toe gaan, hou dan de Marskramer in de gaten

Vooraf opgeven is niet nodig.

Na deze hoogstwaarschijnlijk wat vlakkere rit wordt het tijd om je kuiten eens even datgene te geven wat ze af en toe nodig hebben: SPANNING!!

Zaterdag 15 mei: 23e Tecklenburgrundfahrt100 – 135 – 160km, vertrek 06.00 uur per auto + fietskar

vanaf Kadans

Een uitdagende klimtocht, niet al te ver van huis. Leuke dorpjes als Mettingen, Hagen, Tecklenburg en Bad Iburg, met elkaar verbondendoor rustige glooiende weggetjes met af en toe een pittige klim. Weidse vergezichten afgewisseld door mooie bossen. Voor ervaren klimmers is het altijd weer een feest om daar te fietsen. Ben je er nog niet eerder geweest en lijkt het je wel wat, dan moet je zeker mee. Je hoeft niet direct voor de 160km gaan. Nee, je kunt ook de hele dag genietend van de prachtige natuur over de 100km doen. Uiteraard wordt er ook volop afgedaald.

Opgave: uiterlijk woensdag 12 mei op de lijst in Kadans.Info: Bert Lindeboom tel. 431420 of [email protected]

Page 9: Toerclub Dalfsen April 2010

9

Tenslotte:• Een bedankje voor al diegenen die zich als vrijwilliger hebben

aangemeld voor de IVT of de F3D. We kunnen er nu al aardig mee uit de voeten. De rolverdeling wordt nu gemaakt. Mocht je alsnog benaderd worden met het verzoek om je talenten in te zetten voor onze vereniging, kijk dan even of daar een mouw aan te passen is.

• Deze maand worden weer wat organisatorische punten op de i gezet rond onze jubileumtocht naar en in Engeland. Gerrit Schuurmanen Henk Hoogeboom gaan de routes perfectioneren en op GPS opnemen. In juni of juli gaan Simon Peerdeman en ondergetekende ook nog even weer een paar dagen aan de verkeerde kant van de weg rijden om het draaiboek kompleet sluitend te maken.

Daarna zullen wij de deelnemers uitnodigen voor een informatieavond.Mochten er nog mensen zijn die alsnog meewillen, informeer daneven bij ondergetekende.

Tot ziens op de fiets of in Kadans.

Namens de toercommissie,Bert Lindeboomtel. 431420 [email protected]

Page 10: Toerclub Dalfsen April 2010

10

Dickhof RijwielenHét adres voor al uw nieuwe en gebruikte fietsen. Tevens voor al uw onderdelen op Race, ATB en (stads) fiets gebied.

Dealer op Race gebied van ondermeer: Colnago, Pinarello, Look, Cannondale, Concorde, Eddy Merckx, Jan Jansen en Batavus

Dealer op ATB gebied van:Be One, Cannondale en American Eagle

Dealer stadsfietsen van: RIH, Batavus, en Peugeot

Service Center van: Shimano, Campagnolo en Mavic

Ook voor al uw wielerkleding en schoenen

Nieuwleusen, Grote Markt 21bTel. (0529) 48 49 63

Dalfsen, Wilhelminastraat 2-4Tel. (0529) 43 03 40

***Mheneweg Noord 208097 PJ OosterwoldeTel. 0525 – 621 456

Openingstijden:Ma t/m Do

08.00 – 19.30Vr. 08.00 – 21.00Za. 08.00 – 16.00

Page 11: Toerclub Dalfsen April 2010

11

Page 12: Toerclub Dalfsen April 2010

12

Page 13: Toerclub Dalfsen April 2010

13

Schoonmakerslijst clubgebouw Kadans

Mei

In mei zijn de volgende clubleden aan de beurt om het clubgebouw schoon te maken:

Week 18 Janneke de Groot Schoutlaan 24Week 19 Herman Hilgenkamp H. Dunantstraat 11Week 20 Daniëlle Hoekman Heideanjer 33Week 21 Ria Holterman Spiekermanserf 10Week 22 Flip Huisman Pastoriestraat 19

De sleutel doorgeven aan de volgende op de lijst. Mocht je door omstandigheden niet kunnen dan het vriendelijke verzoek zelf voor een vervanger te zorgen!

ATTENTIE: Het is mogelijk dat de gepubliceerde jaarlijst 2010 uit het vorige clubblad wijzigt door een ledenmutatie. Dit maandelijksoverzicht is leidend! Lees deze schoonmakerslijst dan ook telkensintensief!

Page 14: Toerclub Dalfsen April 2010

14

1e fietstocht damesgroep 9 maart

Het is dinsdag 9 maart bijna 9 uur, ik fiets naar het clubgebouw met mijn geheel nagekeken fiets. Ik ben dik aangekleed met nylon wanten, overschoenen, oorband en mijn dikke TCD-jasje. Het is maar 3 graden en bitter koud. Ik schat dat er 6 tot 10 dames zullenzijn en dat ik één van de weinige bikkels ben. Maar wie schetst mijn verbazing dat we met 19 dames zijn. 4 in de 1e groep en 15 in onze groep. Er wordt druk gepraat en er worden dames gefeliciteerd welke pas jarig zijn geweest. Maar nu moeten we toch eens gaan. Het zal 8 graden worden maar daar lijkt het nu nog niet op. Iemand heeft alleen beenstukken en mouwstukken ook blote handen, kijk dat is pas echt een bikkel.

We fietsen in een lang lint het dorp door, de blauwe bogen brug over de Rechterensedijk op. Richting Ommen, later Beerze door. We draaien telkens door en zo kunnen we een heleboel dames spreken welke we vanaf half december (toen begon de echte winter) al niet meer gesproken hebben. Sommigen hebben ijskoude voeten of bevroren vingers. Er wordt van handschoenen gewisseld. Als we in Mariënberg aankomen houden we overleg. Ja, wat doen, naar Hardenberg is te ver voor de 1e rit en waar drinken we koffie. Ook erg belangrijk. We besluiten links af te gaan. Ik was al bang voor het slechte fietspad maar dat viel mee.

Het 1e stuk was vernieuwd verderop nog wel veel knipgaten. Na 2 km gaan we linksaf het tunneltje onderdoor. Het is prachtig weer al is het erg koud. We genieten met volle teugen, wat hebben we dit gemist! Weer linksaf een fietspad op langs een zandweg. Het lijkt wel een onverhard fietspad zo veel zand ligt er op. Ik denk dat we straks op zo’n rotterig klinkerwegje komen en dan de weg naar de “Witte Paal”oversteken moeten. Maar het gaat anders, ik snap er niks van… Maar alles komt goed, Junne nog door en de tunnel onder door en daar is de koffie!

Page 15: Toerclub Dalfsen April 2010

15

Bij “De Bootsman”zijn ze blij ons weer te zien. We passen mooi aan de grote tafel in het midden. Anja heeft zulke koude voeten dat Ria er boven op moet zitten om ze warm te krijgen. Na 2 kopjes koffie en heel veel gepraat en gelach gaan we weer op pad. Anja heeft plastic zakken gevraagd en die nu om haar (opgewarmde) voeten gedaan. Nu maar hopen dat het helpt. Via Ommen op Oudleusen aan. Hier pakken we ook nog en paar mooie fietspaden en zo komen we om 12 uur weer in Dalfsen. Zo de kop is er af, dat er nog vele mooie tochten mogen volgen.

Gr. Joke.

OPROEP

Wie heeft er nog TCD kleding liggen die je niet meer gebruikt.Of wie kent iemand die geen lid meer is maar nog wel kleding

heeft liggen die niet meer wordt gebruikt. Het gaat om jasjes, fietsbroeken, shirtjes maat L of maat 4.

Enne, als je nog vaste planten voor je tuin nodig hebt, bel me dan even. Ik ga de tuin veranderen en heb nog het een en ander over.

Joke Timmerman, Rechterensedijk 6. Tel:432868

Page 16: Toerclub Dalfsen April 2010

16

Page 17: Toerclub Dalfsen April 2010

17

Mooi weer

Als het maar even mooi weer isstap ik op mijn Race Fiets.Ik vlieg dan over de weg.

Heerlijk is dat!!!!!!.Pas op de terugweg realiseer ik me

dat ik de wind in de rug had. Ah vandaar!!!!.

En ik maar denken dat ik zo goed in vorm was…Dan wordt fietsen en echte uitdaging.

Hoek voor hoek, boom voor boom kom ik dichter bij huis .

Hoe de wind me ook probeert dwars te zitten,ik weet toch weer thuis te komen

René Ohms

Ledenmutaties

Nieuwe ledenRenske TimmermanBinnenhof 157772 JJ Hardenbergtelefoon 06 110 488 77

Page 18: Toerclub Dalfsen April 2010

18

Page 19: Toerclub Dalfsen April 2010

19

Toerclub Tentenshow 2010

De nieuwe “party”- tenten van de Toerclub in vol ornaatgeshowd.

Page 20: Toerclub Dalfsen April 2010

20

Page 21: Toerclub Dalfsen April 2010

21

Page 22: Toerclub Dalfsen April 2010

22

Asselsestraat 164, 7311 EV ApeldoornDirecteur: Huub Peters, Koezenkamp 8, 7721 VD Dalfsen

Tel. (0529) 43 22 89

RADIO-T.V. • VIDEOSERVICE • TELECOM-SERVICE

_________________________

Fijko Drenten / _________________________

Vilstersestraat 1 Tel. (0572) 37 17 43 8152 AA Lemelerveld Fax (0572) 37 27 21

Mob. (06) 53 744 552

Alles op het gebied van • mobilofoons • portofoons • 27 mcverkoop/reparatie

www.fietswereldapeldoorn.nl

Page 23: Toerclub Dalfsen April 2010

23

Lief en leed

Hoi allemaal,

In het vorige clubblad was er helemaal geen lief en leed nieuws.Nu is dat wel anders.

Er zijn weer de nodige kaartjes verstuurd naar de leden van de toerclub.

Hans Mentink en Bennie Bosscher zijn opa geworden.Van harte gefeliciteerd en geniet er van.

Wim Rouw is met hartproblemen opgenomen geweest in het ziekenhuis. Inmiddels is hij weer thuis.Wim, een spoedig herstel toegewenst.

Anneke den Bouwmeester heeft de fiets tijdelijk aan de kant moeten zetten wegens een scheurtje in haar onderarm na een val.We hopen op een spoedig herstel.

En voor Herman Zelle begon het seizoen op de weg niet leuk….Hij zag het asfalt van heel dicht bij.En heeft hier de nodige schaaf plekken aan over gehouden.

Henri Amsink is weer geopereerd. De schroeven zijn weer uit zijn heup. Hij moet het voorlopig even rustig aan doen.

Veel plezier allemaal met dit nieuwe wegseizoen.

Groet van Margriet

Page 24: Toerclub Dalfsen April 2010

24

VERJAARDAGSKALENDER

De jarigen in de maand mei

Anton Weelink 02Mark Boiten 03Dick Eenkhoorn 03Dicky de Maar 03Herman Zelle 03Elly Stiekema 06Frans Broeks 15Martin Broeks 15Jan de Groot 16Ronald Schuman 16Theo Eilert 17Cindy Verboom 17Renske Timmerman 18Gerrie Everts 21Wiel Zillen 22Dick van Berkum 27Harry Kok 27Gerda Nijboer 27Pascal Roelofs 30Janneke de Groot 31

Namens de Toerclub Dalfsenvan harte gefeliciteerd

Page 25: Toerclub Dalfsen April 2010

25

Page 26: Toerclub Dalfsen April 2010

26

Page 27: Toerclub Dalfsen April 2010

27

Page 28: Toerclub Dalfsen April 2010

28

“8 mei houd hem vrij, tandem mee in Zwolle"Voorrijders gezocht

Op zaterdag 8 mei a.s. vindt de ENVIT (Eerste Nederlandse Visueel gehandi-capten Tandemclub) plaats. Het is een georganiseerde toch over circa 50 en 60 km naar Staphorst en omgeving.

Het programma ziet er als volgt uit:10.00 - 10.30 uur: Ontvangst met een kopje koffie en een koek in

Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20 te Zwolle 10.45 - 11.15 uur: toewijzing achterrijder en vertrek12.30 - 13.30 uur: lunchpauze (een lunchpakket wordt u AANGEBODEN)15.30 - 16.00 uur: terug bij startplaats16.15 - 17.30 uur: slotmaaltijd

OpgaveWilt u op 8 mei graag voorrijder zijn? Meldt u dan zo spoedig mogelijk aan. Mail uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en de keuze 50 of 60 km naar [email protected]. De indeling vindt op volgorde van aanmelding plaats. Mochten zich meer voorrijders aanmelden dan nodig zijn, dan nemen wij circa een week van tevoren contact met u op. Mocht u na uw aanmelding eventueel verhinderd zijn dan vernemen wij dat graag van u. U ontvangt geen schriftelijke bevestiging van uw deelname.

KostenDe visueel gehandicapte deelnemers betalen voor hun deelname aan deze dag een eigen bijdrage van € 18,50 per tandem. Voorrijders behoeven geen eigen bijdrage te betalen. Wij stellen echter vanwege de hoge kosten een vrijwillige bijdrage wel op prijs. Deze bijdrage kunt u overmaken op Betaalrekening 2.83.83.19 ten name van R. Aaldenberg inzake tandemtocht onder vermelding van bijdrage voorrijder. Alvast hartelijk dank.

Mocht u tijdens uw reis naar Zwolle problemen ondervinden of op het allerlaatstemoment verhinderd zijn, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit ons te laten weten op telefoonnummer 06-208.205.89.

Vragen?Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op de Remco Aaldenberg van de organisatie ENVIT Tandemtocht Zwolle, telefoon (038) 453 12 72, e-mail:[email protected]

Page 29: Toerclub Dalfsen April 2010

29

Page 30: Toerclub Dalfsen April 2010

30

‘Het Roode Hert’ Maandmenu

Het Roode Hert Team presenteert tot het volgende toerclubblad een menu voor leden van de Toerclub Dalfsen (N.T.F.U.pasje op

verzoek kunnen tonen. Maximaal twee personen per pasje.

Carpaccioof

Mosterdsoep

* * *Runderdstoofpotje

ofKalfslever

* * *Kaneelparfait

ofKoffie van huis

______________________________van € 27,50 voor € 23,50

Telefoon (0529) 43 30 43

Page 31: Toerclub Dalfsen April 2010

31

Op reis met MM Travel

Wij zijn gespecialiseerd in:- groepsreizen- bedrijfsuitjes- busverhuur- fietsreizen

Door onze jarenlange ervaring opgedaan in heel Europa kunnen wij veel kwaliteit leveren.Vertel ons uw wensen en wij maken uw reis geheel op maat. Een dagtochtje in de buurt of een reis tot ver Europa in…….. Onze bestemmingen zijn onbeperkt, net als onze inzet.

Bedrijfsexcursies, teambuilding dag of een personeelsfeest….? In overleg met u maken wij een pasklaar programma. Heeft u zelf een leuk idee? Geen probleem, onze bus brengt u waar u heen wilt.

Tegen uiterst scherpe tarieven kunt u bij ons een bus huren voor “25 tot 75 personen” . Voor informatie kunt u contact opnemen met

MM TravelRozengaardeweg 22

7722 PV DalfsenTel.: 0529-432811

Fax: 0529-432873Mobiel: 0641134529/0629546880

E-mail: [email protected] ook eens op onze website : www.mmtravel.nl

Page 32: Toerclub Dalfsen April 2010

32

Vrienden van de Toerclub Dalfsen

Autoschade Jan Masman

Restaurant "Het Roode Hert''

Taxi Centrale Roesscher

Bouwbedrijf Bongers

Rabobank Vaart en Vechtstreek

Dabeko Banden en automaterialen

Morrenhof-Jansen Installatieburo

Voss & Kool Installatietechniek

Huub Peters

C 1000 Kamphuis

Jan Ardesch

Juwelier & Opticiën Stegeman

Kontrast Sport & Wellness

Schildersbedrijf Grobbee

Klein Meulman Mode

Hiawatha Actief

Page 33: Toerclub Dalfsen April 2010

33

Page 34: Toerclub Dalfsen April 2010

34

De uiterste datum voor het inleveren van kopij voor het clubblad voor mei is:

1 mei

We zouden de kopij graag ontvangen als word-bestand (indien mogelijk). Wanneer de redactie het ingezonden stuk later ontvangt dan 1 mei dan is de kans groot dat het niet meer in het clubblad van de maand mei komt te staan, maar pas in die van juni.E-mail: [email protected]

Het clubblad van mei verschijnt rond 12 mei.

Page 35: Toerclub Dalfsen April 2010

35

Page 36: Toerclub Dalfsen April 2010

36