Thom de Goede Ambassadeur 2012

7
Tosca Menten Ambassadeur Thom de Goede

Transcript of Thom de Goede Ambassadeur 2012

Page 1: Thom de Goede Ambassadeur 2012

Tosca Menten

Ambassadeur Thom de Goede

Page 2: Thom de Goede Ambassadeur 2012

High Tea

• Op woensdag 11 januari moesten we naar Houten (daar is de Uitgeverij). Daar kregen we een helemaal verzorgde high tea. We kregen allemaal filmpjes te zien die op de site van Tosca Menten staan en Tosca legde uit wat we het komende jaar moesten gaan doen als ambassadeurs.

Page 3: Thom de Goede Ambassadeur 2012

Avifauna

• Op 6 mei gingen Wilko en ik naar Avifaunavoor de boekpresentatie van De wraak van Lorre. Wij kregen eerst het boek toen gingen we naar Lori landing(daar landen vogels op je hoofd).Toen kregen wij een roofvogelshow en tenslotte kocht Wilko het boek.

Page 4: Thom de Goede Ambassadeur 2012

Plofzak Drollemans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Op 9 september gaf Tosca een theatervoorstelling: Plofzak drollemans Tosca Menten draait door in de Flint in Amersfoort.

Page 5: Thom de Goede Ambassadeur 2012

Plukker

• Op 18 september was er juffen - en meestersavond bij Plukker. Ik had daar een tafeltje met allemaal kranten, boekenleggers en Woordzoekers. Af en toe kwamen er wat mensen langs en namen een krantje mee en ik heb nog 3 boeken verkocht.

• Ik ben die avond geïnterviewd door Schagen FM en gisteren stond ik in het Schager weekblad.

Page 6: Thom de Goede Ambassadeur 2012

Plukker

Page 7: Thom de Goede Ambassadeur 2012

KinderboekenbalIk ben eergisteren naar het kinderboekenbal geweest. Het werd gepresenteerd door Dieuwertje Blok (van het Sinterklaasjournaal) . Er waren allemaal schrijvers. Daar werd de Gouden Griffel uitgereikt (de prijs voor het beste kinderboek) . En Tosca speelde nog een stukje van haar theatervoorstelling. De Gouden Griffel ging naar het boek Winter dieren van Bibi Dumon Tak. Ik heb nog handtekeningen van o.a. Mirjam Oldenhave en Tosca Menten.